فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 قالیباف: کشاندن مجادلات بیحاصل به فضای رسانهای در بیثباتی بازار ارز مؤثر است | مجلس هیچگاه تصمیماتی که باعث رهاشدگی قیمت ارز شود نخواهد گرفت | مجلس وظایف تقنینی و نظارتی خود را تا حد امکان در محیطهای تخصصی و اجرایی انجام خواهد داد
🔖محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در نطق پیشازدستور صحن علنی امروز
@YaraneEnqelab
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 قالیباف: استیضاح در اوج بحران قیمت ارز یک اقدام نمایشی است که برای مجلس آوردۀ سیاسی دارد، اما درعمل به اقتصاد و زندگی مردم لطمه میزند | تازمانیکه جلسات نظارتی در سطوح مختلف مجلس و پیگیریها در جلسات هماهنگی بین قوا بهبنبست نرسد، اقداماتی مانند استیضاح در اوج بحران قیمت ارز کاری خطاست
🔖محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در نطق پیشازدستور صحن علنی امروز
@YaraneEnqelab
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 قالیباف: نمایندگان توصیۀ مؤکد رهبر انقلاب مبنیبر تعامل سازنده با دولت را فراموش نخواهند کرد | مجلس در راستای پیگیری خواستههای مردم از همۀ ابزارهای نظارتی خود در هر موضوعی که لازم باشد برای کارآمدترشدن و کمککردن به دولت استفاده خواهد کرد
🔖محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در نطق پیشازدستور صحن علنی امروز
@YaraneEnqelab
📽 فیلم کامل نطق محمدباقر قالیباف دربارۀ اقدامات مجلس دربرابر بازار ارز
📍چرا مجلس تاکنون و در شرایط فعلی مسئولی را برای نوسانات بازار ارز استیضاح نکرده است؟ رئیس مجلس توضیح میدهد
🔻تماشا در یوتیوب:
youtu.be/DxWF1fHcpls
🔻تماشا در آپارات:
aparat.com/v/jbcig62
@YaraneEnqelab
📍چرا مجلس بخاطر دلار، وزیری را استیضاح نمیکند؟
🔻نواصولگرا نوشت:
🔹یکی از سوالات مهم و بحق مردم این است که وظیفه مجلس در موضوعاتی مانند افزایش قیمت دلار یا ناترازی انرژی چیست و چرا از ابزار استیضاح در این زمینه استفاده نمیشود؟ اولا باید تکرار کنیم که مجلس با قانونگذاری خود، وظیفه ریلگذاری دارد و دخالتش در اجرا عموما بسته و محدود است. مثلا اشتباه مجلس هشتم در تثبیت قیمت حاملهای انرژی باعث کاهش سرمایهگذاری در این زمینه شده و حدود پانزده سال بعد یعنی در سالهای ۹۹ به بعد منجر به ناترازی انرژی شده است. مجلس با تصویب هر بودجهی دارای کسری، نقشی مهم در ایجاد زمینه برای افزایش قیمت دلار دارد. پس نقش مجلس، امور اجرایی روزمره نیست و بیشتر زیربنایی است.
🔸در عینحال، مجلس میتواند با استفاده از ابزار نظارتی خود درباره مسائل روز هم نقشآفرینی کند. اما این ابزار هم محدودیتهای فراوان دارد. برای مثال گزارشهای نظارتی یکی از این ابزارهاست که بسیار زمانبر است و اساسا به درد مسائل روز نمیخورد. برخی سوژههای مربوطه نیاز به سه سال زمان برای تهیه گزارش نظارتی دارد. سوال از وزیر نیز یکی دیگر از گزینههاست که عملا اثر چندانی ندارد و صرفا وزیر را به صحن میکشاند و در نهایت اگر صحن قانع نشود به او «کارت زرد» میدهد. حضور وزرا در سهشنبههای نظارتی که هفته گذشته برای موضوع دلار و هفته قبلش برای موضوع ناترازی انرژی بود از جمله ابداعات آقای قالیباف در همین فرایند بوده اما اثری در اجرا ندارد. بحث در کمیسیونها با وزیر و همچنین بحث رئیس مجلس در جلسه سران و جلسه اقتصادی سران از دیگر ظرفیتهایی است که درباره دلار از همه آنها استفاده شده است.
🔹راه پایانی، استیضاح وزیر است. این گزینه برای دولت و شخص وزیر واقعا دردآور است و از همین جهت اثرگذار خواهد بود. یعنی دولت و وزارتخانه مربوطه تمام تلاش خود برای فرار از استیضاح را به کار میبندند. اما سوال مهم این است که در میانهی یک بحران، تغییر وزیر، کار درستی است؟ حتی اگر بدانیم که آن وزیر مقصر است. بنظر میرسد که پاسخ در عموم موارد واقعی و روی زمین، خیر باشد. یعنی برای مثال، استیضاح وزیر نفت در وضعیتی که گاز کشور در بحران است، احتمالا کمکی به حل مسئله در کوتاه مدت نخواهد کرد و اتفاقا به مشکل و بحران موجود، عدم ثبات مدیریتی و تغییر مدیران میانی را خواهد افزود. همین امر برای مسئله دلار هم صادق است با این تفاوت که مسئول مستقیم موضوع نه وزیر اقتصاد که رئیس بانک مرکزی است که اساسا امکان استیضاح از طرف مجلس را ندارد.
🔸لذا استیضاح در وضعیت بحران نمیتواند مسئله کوتاه مدت را حل کند. در واقعیت، تغییر مدیر مربوطه با علم به ناتوانیهایش صرفا به بیثباتی بیشتر منجر خواهد شد و مسئله را بحرانیتر خواهد کرد. چراکه از زمان تایید یک وزیر در مجلس تا زمان تغییر تمامی زیرمجموعههایش در حد مدیرکلها (که کار اصلی و اجرایی را انجام میدهند) حداقل پنج تا ده ماه طول میکشد. کار درست، مجبور کردن مدیر مربوطه به اتخاذ تصمیمات درست در وضعیت بحرانی است تا بعد از خروج از بحران، نسبت به تداوم حضور یا عدم حضور او تصمیم گیری شود. از همین جهت، استیضاح بیشتر شبیه خنک کردن دل است و مسئله کشور را پیش نخواهد برد. چیزی شبیه به همان که آقای منانرئیسی هفته پیش در مجلس گفته بود: «یک وزیر را استیضاح کنیم که مردم صدای مثبتی از این مجلس شنیده باشند» یعنی انگار مسئله مجلس نه حل مسئله مردم که بیشتر فضاسازی رسانهای و سیاسی است.
@YaraneEnqelab
29.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توهین کامران غضنفری (نماینده جبهه پایداری و حامی جلیلی در مجلس)، به سیاست ارزی مورد حمایت رهبر معظم انقلاب | دیده شدن به چه قیمتی آقاي غضنفری⁉️
🔹کامران غضنفری نماینده مجلس در روزهای گذشته با انتشار کلیپی، چند ادعای کذب را در رسانهها منتشر و در آن حتی با عبارتهای توهینآمیز درباره سیاست ارزی که مورد حمایت رهبر معظم انقلاب قرار دارد، اظهارنظر کرده است.
🔹البته بیان مطالب خلاف واقع بارها از سوی ایشان طی سالهای گذشته بیان شده که در این ویدئو صرفا به چند مورد آن پرداخته شده است.
@YaraneEnqelab
⭕️مسئلهی فرسایش سرمایهٔ اجتماعی هستهٔ سخت نظام
🔻نواصولگرا نوشت:
🔹بدون شک یکی از بلندمدتترین برنامههای دشمن علیه جمهوری اسلامی تضعیف سرمایه اجتماعی نظام بین آحاد مردم بوده است؛ اینکه انواع ابعاد بیاعتمادی به ساختارهای مختلف نظام را ترویج دهد و جمهوری اسلامی را بیاعتبار سازد، حتی ناکارآمدنمایی نظام را هم میتوان در همین چهارچوب دید. جایی که به مردم گفته میشود این حاکمیت امکان حل مسائل را ندارد. فاسدنمایی تمامی ساختارهای نظام را هم باید در همین چهارچوب تعریف کرد. اثر چنین تخریب زیربنایی در افکار عمومی شکلدهی به این گزاره است که هیچ اصلاحی از درون ساختار جمهوری اسلامی ممکن نیست. چه گزارهای برای براندازی درونی نظام از این گزاره بهتر است؟ نتایج برخی پیمایشهای ملی نشان از آن دارد که ابعاد مختلفی از سرمایه اجتماعی در کشور با فرسایش جدی و اساسی مواجه است، یعنی تلاش دشمن در ترکیب با اشتباههای مختلف دولتها در دو دهه گذشته توانسته به نتایجی برسد و اثر مخرب خود را تثبیت کند.
🔸حالا اما خطری اساسیتر در کمین سرمایه اجتماعی نظام است. جایی که هسته اصلی حامیان نظام و معتقدان به انقلاب اسلامی با تخریب سرمایه اجتماعی خود مواجهند. درحالیکه این بخش از جامعه همیشه حامی اصل نظام بوده و هستند، حالا زیر بار بمبارانی از اخبار و تحلیلها میروند که میگویند دیگر نمیتوان به ساختارهای جمهوری اسلامی اعتماد کرد. رخدادهای مختلف بهانه میشود برای تخریب اعتماد عمومی به نهادهای اساسی نظام و مسئولان آنها. دولت منتخب و برآمده از ساختارهای رسمی نظام و آرای عمومی را یکسره تخریب میکنند که انگار دولتی مربوط به غیر جمهوری اسلامی و مصداق نفاق است. نیروهای انقلابی همکار با او را «وفاقی» معرفی میکنند تا بگویند اینان هم مشحون به همان نفاق شده و از ناببودگی انقلابی جدا شدهاند. خطرناکتر از اینها سپاه را با انواع صفات زیر ضربه میبرند. فرماندهان آن را که همین هفته پیش مورد تأیید مجدد رهبری قرار گرفتند «دیپلمات» مینامند تا آنها را کوتاه آمده از جهاد معرفی کنند. مصلحتاندیشی در پاسخ به دشمن را نه با زبان انتقاد که با زبان کنایه و تخریب و ترس معرفی میکنند.
🔹اما بخش دیگری از این صداها هستند که حتی از این مرزها هم عبور میکنند و کاری بسیار خطرناکتر را انجام میدهند. کسانی که در برابر رهبری رودربایستی دارند؛ پس اطرافیان ایشان را زیر ضربه میبرند. بیت رهبری را ارگانی خودسر معرفی میکنند که رهبری را «سانسور» میکند. ارگانهای نظامی را متمرّد از ایشان معرفی میکنند که رهبری خواستار پاسخند؛ اما کسی در نظامیان نیست که لبیک بگوید. ولیفقیه ذهنی اینان واقعاً شخصیت عجیبی است و با ولیفقیه واقعی این جامعه فاصله نجومی دارد.
🔸اگر سرمایه اجتماعی نباشد، اگر اعتماد نباشد، چگونه میتوان انتظار داشت این حامیان همیشگی جمهوری اسلامی در مقابل تهدیدهای مختلف از آن دفاع کنند؟ یعنی این مسیر که به اسم انقلابیگری توسط برخی پیگیری میشود، تنها به تخلیه درونی قدرت نظام از توان خود منجر خواهد شد. چگونه است که برخی با ادعای دفاع از نظام و انقلاب، نظام و انقلاب را تضعیف میکنند؟ این خطر بزرگ را باید جدی گرفت و برای آن تدبیر کرد. بخشی از تدبیر از رهگذر تضعیف آن بوقها میگذرد؛ اما کار اصلی را باید با تقویت عقلانیت پیش برد. عقلانیتی مبتنی بر انقلابیگری راستین و واقعاً ولایتمدار.
@YaraneEnqelab
🔰نگرانی از بیتدبیری دولت در افزایش نرخ ارز :
۱- در حالی که نرخ دلار در آستانه ورود به کانال ۹۰ هزار تومان قرار دارد دولت برنامه مشخصی برای مدیریت مسئله ارائه نداده
۲- عدم مدیریت واحد و مسئولیت ناپذیری وزیر اقتصاد و رییس بانک مرکزی موضوع را تشدید کرده
۳- دشمن فراخوانهای خود را برای ایجاد التهاب در بازار و گران کردن سایر محصولات آغاز کرده
۴- همزمانی این گرانیها با برنامه دشمن برای ایجاد آشوب در ایران محل سوال است.
🔰تحلیل امنیتی ناکارآمدی و بیتصمیمی دولت در حوزه ارز :
۱- این تلقی در افکار عمومی در حال ایجاد است که دولت از حیث مدیریتی فروپاشیده و در آن تصمیمگیر نهایی وجود ندارد.
۲- تداوم افزایش قیمت ارز به ورشکستگی تولید، افزایش شدید قیمتها و آغاز اعتصابات منجر خواهد شد.
۳- برخی عقیده دارند هدف پشت صحنه یک محفل دولتی وادار کردن نظام به مذاکره با ترامپ از طریق فشار اجتماعی است./ رصد باران
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 اشکهای حاجقاسم در تودیع فرماندهی سپاه کرمان
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی خاطرات زیادی در دوران فرماندهی سپاه کرمان به یاد داشت که در زمان تودیع خود از این سمت آنها را بر زبان آورد.
اشکها و نگرانیهای حاج قاسم در روز تودیع از فرماندهی سپاه کرمان و معرفی به عنوان فرمانده نیروی قدس را میبینید.
#به_یاد_فرمانده
@YaraneEnqelab
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امشب مزار شهید حاج قاسم سلیمانی🌷
@YaraneEnqelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم منتشر شده از نیروهای گروه تحریک طالبان که یک پاسگاه مرزی پاکستان را در بنجور ایالت خیبر پختونخوا تصرف کرده اند.
ماجرای سوریه به نوعی خونی تازه در رگ گروههای تکفیری و تروریستی در منطقه بوده است.
به طوری که بعد از آن ویدئوهایی از رجز خوانی یا اقداماتی از این تروریستها در جای جای منطقه منتشر شده است.
@YaraneEnqelab
✍ عبدالرحیم انصاری
امان از #این_حضرات!
امان از آنهاییکه نقش بیبدیل رسانه و تبلیغ در پیکارهای کنونی جهان را #میدانند اما توانایی #گرفتن و #رساندن پیام و روایت درست از واقعیت را ندارند، درحالیکه این عرصه نیازمند #دقت و تلاش و ابتکار مضاعف است.
آقای جبلی!
برگردید؛ هم خودتان و هم انشاالله این حضرات!
و چقدر رهبر انقلاب نصیحت کردند و حرفشان را نگرفتند یا نخواستند بگیرند تا باعث شوند رهبری این پیام پر از گلایه و کمسابقه را اینگونه بنویسند!
پ: لحن بیسابقه و گلایه آمیز نامه رهبری به همایش «افق تحول رسانه ملی» از شروع بدون «سلام» و پایان بدون «والسلام» تا مخاطب قرار دادن «همایش» به جای رئیس صداوسیما، و به کاربردن نام بدون عناوین جبلی، و عبارت کنایه آمیز «حضرات» نسبت به کادر مدیریتی همایش
صداوسیمایِ #جبلی_جلیلی، جا داره بره بمیره بعد از این خطاب و عِتاب!
#زحمت_نشر_با_شما
@YaraneEnqelab