🌸🍃🌺🍃🌺🍃🌸🍃🌺
🍃🌺
🌺
🌟دعا مخصوص #افطار
🌹امام صادق(ع) فرمودند: رسول خدا(ص) به امام علی(ع) فرمود: اباالحسن! ماه رمضان نزدیک شده است، قبل از افطار دعا کن، جبرئیل پیش من آمد و گفت: یا محمد! کسى که در ماه رمضان با این دعا قبل از افطار دعا کند،
✔ خداوند دعاى او را مستجاب
✔نماز و روزه او را قبول
✔10 دعاى او را مستجاب مىکند
✔گناه او را بخشیده
✔غم و غصه او را از بین برده
✔گرفتاریهایش را بر طرف کرده
✔حاجات او را برآورده کرده
✔ او را به مقصودش رسانیده
✔عمل او را با عمل پیامبران و صدیقان بالا برده
✔در روز قیامت چهره او درخشانتر از ماه شب چهارده خواهد بود.
آن دعا این است:
اللَّهمَّ ربَّ النُّورِ العَظیم، ورَبَّ الکُرسیِّ الرَّفیع، ورَبَّ البَحرِ المَسجور، ورَبَّ الشَّفعِ الکَبیر، والنُّور العَزیز، ورَبَّ التَّوراهِ والإنجیلِ والزَّبورِ، والفُرقانِ العَظیمِ. أنت إلهٌ مَن فی السَّمواتِ وإلهُ مَن فی الأرضِ لا إلهَ فِیهِما غَیرُکَ، وأنتَ جَبّارُ مِن فی السِّموات وجَبّار مَن فی الإرضِ لا جَبّار فیهِما غَیرُکَ، أنت مَلِکُ مَن فی السَّموات، ومَلِکُ مَن فی الأرضِ، لا مَلِکَ فیهما غَیرُکَ، أسألُکَ بِاسمِکَ الکَبیرِ، و نُور وَجهِکَ المُنیرِ، وبمُلکِکَ القَدیمِ. یا حَیُّ یا قَیِّومُ، یا حَیُّ یا قَیُّوم یا حَیُّ یا قَیّوم، أسألُکَ بِاسمِکَ الّذی أشرَقَ بِهِ کُلِّ شَیءٍ، وبِاسمِکَ الّذی أشرَقَت بِهِ السّمواتُ والأرضُ، وبِاسمِکَ الّذی صَلُحَ بِهِ الأوَّلونَ، وبِهِ یَصلُحُ الاخِرونَ.
یا حَیّاً قَبلَ کُلِّ حَیّ، ویا حَیّاً بَعدَ کُلِّ حَیّ، ویا حَیُّ لا إلهَ إلا أنت صَلِّ علی مُحَمّدٍ وآلِ مُحَمَّد، واغفِر لی ذُنُوبی، واجعَل لی مِن أمرِی یُسراً وفَرَجاً قَریباً، وثَبِّتنی علی دینِ مُحَمَّدً وآل محمد و وعلی هُدی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّد، وعلی سُنَّهِ مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّد، علیه وعلیهِم السَّلام.
واجعَل عَملِی فی المَرفوعِ المُتَقَبِّلِ، وهَب لی کما وَهَبتَ لأولیائِکِ وأهلِ طاعَتِکَ، فانّی مُۆمِنٌ بِکَ، ومُتَوَکِّلٌ عَلیک، مُنیبٌ الیکَ، مَعَ مَصیری إلیکَ، وَتَجمَع لی ولأهلِی وَلوِلَدَی الخَیرَ کُلَّهُ، وتَصرِف عَنّی وَعَن وَلَدی وأهلِی الشَّرَّ کُلَّهُ. أنتَ الحَنّانُ المَنّانُ بَدیعُ السّمواتِ والأرضِ، تُعطِی الخَیرَ مَن تَشاءُ، وتَصرِفُهُ عَمَّن تَشاءُ، فَامنُن علی بِرَحمَتِکَ یا أرحَمَ الرّاحِمِینَ.
📕اقبال الاعمال سید ابن طاووس جلد اول ص 312
╭┄┅─✿🌟✿─┅┄╮
@yazahramadad135
🌸
🍃🌸
🌺🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺
💐 امام رضا عليه السلام:
افطارى دادن تو به برادر روزه دارت، فضيلتش بيشتر از روزه داشتن توست.
📚الكافی ج 4 ص 68
@yazahramadad135
❤️عزیزانی که ختم کامل قرآن یا ختم 14000صلوات قبول کردند که وجه حق الزحمه اش بذاریم برای خیریه لطف کنند یکبار دیگه کاری رو که قبول کردند پیامک کنند به خط
09122519350
که کسی جانمونده باشه، تعداد دقیق بتونم بگم خدمت اعضا چند ختم قرآن و چند صلوات برای اموات بانیان خیریه فرستاده شده ..
محبت کنید خودتون رو انتهای متن( پیامک sms) معرفی کنید توی دفتر بنویسم
✅برای این عزیزان برنامه داریم
‼️خواهشاً تلگرام پیام ندید، نمیتونم بخونم، گم میشه ، مدیون میمونم..
🌟رمضان / افطار
🌹صدقه دادن در هنگام افطار
صدقه به اندازه يك گرده نان: ثواب آزاد كردن بنده اي از فرزندان اسماعيل از آتش
🌹خواندن سوره قدر در هنگام خوردن سحري يا افطار
بين اين دو زمان، ثواب كسي كه در راه خدا در خون خود غلطيده
🌹دعا هنگام افطار
رسول خدا صلي الله عليه و آله و سلم فرموند: "
دعاي روزه دار هنگام افطار كردنش، مستجاب ميشود."
🌹خواندن دعاي زير هنگام افطار
حضرت رضا عليه السلام فرمودند: "
هركس هنگام افطار اين دعا را بخواند، خداوند نقصان در روزه وي را كه ناشي از گناهانش ميباشد، مي آمرزد."
اللهمَّ لَكَ صُمنا بِتوفيقِكَ، و عَلي رِزقِكَ أَفطَرنا بِأَمرِكَ، فَتَقَبَّلْهُ مِنّا و اغْفِرْ لَنا، إِنَّكَ أَنتَ الْغفورُ الرَّحيمُ.
🌹گفتن ذكر زير در اولين لقمه
بِسمِ اللهِ، اللهمَّ يا واسِعَ الْمَغْفِرَهِ، اِغفِرْلي.
-🌹افطار با آب، خرما، شير، نبات، حلوا
پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله و سلم فرمودند: "
هركس با خرماي حلال افطار كند، ثواب روزه اش چهارصد برابر ميشود."
حضرت صادق عليه السلام فرمودند:
"افطار كردن با آب، قلب را شستشو ميدهد
التماس دعا برای فرج حضرت صاحب الزمان عج
@yazahramadad135
••●❥🍃🌸✧🌸🍃❥●••
💠🔹امام جعفر صادق علیه السلام
هر کس با ایمان در شبی از شبهای ماه مبارک رمضان
『 سوره مبارکه فلق و ناس 』
را در نمازهای واجب یا مستحب با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند هم چنان باشد که حج و عمره گزارده باشد و تمام رمضان در مکه روزه داشته باشد.
📚 خواص آیات قرآن کریم صفحه۲۳۵
@yazahramadad135
✨جانها فدای عزیزی که سالها قبل از تولد امام زمانمان، وقتی نام مبارکش می آمد،
قیام نموده و به احترام دست مبارک بر سر گذاشته وبرای فرجش دعا مینمودند🌹💛
👈 توسل امشب به محضر
ولی نعمت و نور چشم ما ایرانیان
حضرت علی ابن موسی الرضا عليه آلاف التحیة و الثناء💛💛💛
🔸دو رکعت نماز با توجه به نیابت از ثامن الائمه علیه السلام جهت تعجیل در ظهور فرزندش مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف خوانده،
و از جنابش طلب استمداد مینماییم برای توسلات شب قدر
دوستان 5 دقیقه بیشتر زمان نمیبره
@yazahramadad135
19.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
Ⓜ️ حسرت (قسمت اول)
🔸این کلیپ رو حتماً ببینید و
⚠️ مواظب باشیم
لحظه لحظه تاریخ
مایه عبرت است برای ما شیعیان
💎 فرصت ها را از دست ندهیم
https://t.me/joinchat/AAAAAD-RGcrfxTURguH9xA
@yazahramadad135
صاحب کرامت رضویه از مرحوم حاجی امین، منبری مشهور مشهد، نقل می کند که فرمود: یکی از تجار خرمشهر که مریض بود - به عزم زیارت به مشهد مقدس آمد؛ من و سید علی اکبر خویی پدر آیت الله خویی، در شب ماه مبارک رمضان به عیادتش رفتم. تاجر مشهدی گفت:
من در مورد حضرت رضا علیه السلام برای زائرینش حکایتی دارم که برایتان نقل می کنم: در یکی از سفرهایم به مشهد مقدس، شبی به مجلس ذکر مصیبت سید الشهدا رفتم و در آنجا شخصی را دیدم که به لهجه بختیاری سخن می گفت؛ اما لباس عربی به تن داشت. به او گفتم: شما لباس عرب به تن دارید و به لهجه بختیاری سخن می گوئید؟
گفت: همین طور است؛ من از زمان پدرم ساکن بصره شدم؛ به همین جهت لباس عربی می پوشم و چند سال است که هر سال به زیارت حضرت رضا علیه السلام مشرف می شوم. و یک ماه توقف می کنم و بعد مرخص می شوم و بعد به بصره می روم؛ اما علت تشرف همه ساله ام این است که سفر اول یازده ماه در مشهد ماندم؛ شبی در عالم خواب دیدم که برای تشرف به حرم مطهر حضرت رضا علیه السلام آمده ام؛ همینکه نزدیک دری از حرم رسیدم - که معمولا زوار در آنجا اذن دخول می خوانند - دیدم که طرف چپ تختی است و خود حضرت رضا علیه السلام روی آن نشسته و هر زائری که می آید و می خواهد وارد حرم شود آن حضرت برخاسته؛ می ایستد و چند قدمی به استقبال زائر خود می آید تا داخل حرم شود و آن گاه می نشیند؛ اما کسی از آن در خارج نمی شود.
من هم مثل سایر زائران از همان در، وارد شدم؛ دیدم زائران بعد زیارت، هنگام خروج از حرم مطهر از پایین پای مبارک خارج می شوند؛ من هم از همان در خارج شدم و باز در آنجا تختی در طرف دست چپ دیدم که آن حضرت روی آن نشسته و میزی در برابر اوست که جعبه ای حاوی اوراق سبز رنگی روی آن است.
هر زائری که از حرم مطهر بیرون می آید، امام علیه السلام خودش از جا بر می خیزد و یکی از آن برگهای سبز را برداشته و به زائر عطا می فرماید و به زبان مقدس خودش، چنین بیان می کند: حذ هذا امان من النار و انابن رسول الله صلی الله علیه و آله
این برگ را بگیر که امان از آتش است؛من پسر پیامبرم. وقتی که زائر عزم خروج می کرد، امام علیه السلام چند قدم به مشایعت او می رفت.
در آن حال هیبت و جلالت آن سرور، چنان مرا فرا گرفته بود که جرأت نزدیک شدن نداشتم؛ بالأخره به خود جرأت دادم و پیش او رفتم، دست و پای آن حضرت را بوسیدم؛ و پس از آن عرض کردم: آقا! زوار زیادند؛ برای شما باعث اذیت است که این قدر از جای خود حرکت کنید.
فرمود: ایشان به زیارت من آمده اند؛ بر من لازم است که از ایشان پذیرایی کنم.
آن گاه برگ سبزی هم، به من عطا فرمود؛ دیدم به خط طلایی آن عبارت نوشته شده بود؛ بعداً از خواب بیدار و از این جهت است که هر سال به زیارت حضرت رضا علیه السلام مشرف می شوم و پس از یک ماه توقف کردن از خدمتش مرخص می شوم.
✍🏻پنجاه و سه داستان از کرامات حضرت رضا علیه السلام
نویسنده : موسی خسروی
@yazahramadad135
💠آمادگی برای مهمانی خدا
🔸خطبه هاى #پیامبر_اکرم_ص ، هنگام فرا رسيدن ماه رمضان
🔅#امام_رضا_علیه_السلام ـ به نقل از پدرانش عليهم السلام، از امام على عليه السلام ـ :
روزى ، پيامبر خدا براى ما خطبه خواند و فرمود :
🔺 همانا ماه خدا ، همراه با بركت و رحمت و آمرزش ، به شما روى آورده است ؛ ماهى كه نزد خدا برترينِ ماه هاست و روزهايش برترينِ روزها ، شب هايش برترينِ شب ها و ساعاتش برترينِ ساعات است .
ماهى است كه در آن به ميهمانى خدا دعوت شده ايد و از شايستگانِ كرامت الهى قرار داده شده ايد . نَفَس هايتان در آن ، تسبيح است ، خوابتان در آن ، عبادت ، عملتان در آن ، پذيرفته و دعايتان در آن ، مورد اجابت است .
🔺پس با نيّت هاى راست و دل هاى پاك ، از پروردگارتان بخواهيد تا براى روزه دارىِ آن و تلاوت كتاب خويش ، توفيقتان دهد ؛ چرا كه بدبخت ، كسى است كه در اين ماه بزرگ ، از آمرزش الهى محروم بماند .
@yazahramadad135