🔻امام جماعت زنبور دار!!(۱)
♦️شیخ حسن حیدرپور روحانی که شش سال است به عنوان روحانی مستقر در روستای علی آباد علیا در آذربایجان شرقی فعالیت دارد.
♦️تعمیر مسجد محله،پاکیزگی،پاکسازی،سنگفرش کردن دیوارهای مسجد،نصب سقف كاذب،تعمیر آشپزخانه،کاشی کاری آن،احداث سرویس بهداشتی در مسجد،ساخت حسینه خواهران در مجاورت این مکان مقدس و ساخت پارکینگ مخصوص مسجد از اقدامات اولیه و ارزشمند او محسوب میشود.
البته اقداماتی همچون تعمیر مساجد سرویس های بهداشتی به کمک خیرین و احداث غسالخانه در روستاهای مجاور هم انجام گرفته است. بعلاوه تعیین موذن برای ده مسجد روستا نیز از فعالیتهای مربوط به او بوده است.
♦️از مهمترین مسائل محله ی حیدر پور بیکاری و فقر است.
حیدرپور در کنار فعالیتهای خود به عنوان امام محله از زنبور داری به عنوان کلیدی برای حل این محل استفاده میکند.
او به جوانانی که واجد شرایطند کمک نموده و با دادن ده الی بیست کندوی عسل شرایط را برای خود اشتغالی آنان مهیا میکند.
🆔 @yekiazma_tv
🔻امام جماعت زنبور دار!!(۲)
♦️شیخ حسن حیدرپور به واسطه مهارتی که در زنبورداری دارد افراد بیکار را به سمت این حرفه کشانده است و به آن ها برای شروع کار کندوی عسل داده.
♦️او به جای دریافت هزینه در ابتدای امر با فرد متقاضی توافق میکند تا در زمان برداشت به جای دریافت وجه نقد، عسل یا کالای دیگری دریافت نماید.
در زمینه اشتغالزایی و کمک به جوانان تازه کار محل خودش به شخصه هر لحظه در شبانه روز با وسیله و هزینه شخصی هم به کسب و کارشان سرکشی میکند و هم تلفنی به جوانان تحصیل کرده با انگیزه راهنماییهای لازم را جهت پیشرفت می دهد.
♦️خوشبختانه ۱۵۰ نفر در منطقه به همین شیوه مشغول به زنبورداری هستند.
حیدرپور سه سال است که به عنوان زنبوردار نمونه استان انتخاب میشود اما اظهار دارد هیچگاه هیچ کمکی برای ارتقاء شغلی دریافت نکرده است.
♦️حیدرپور به همت خیرین، خانواده های دارای عضو معلول بیمار و فاقد سرپرست در روستاها را شناسایی کرده و به اداره های بهزیستی و کمیته امداد معرفی کرده است. او به مناسبتهای مختلف و خصوصا در دوران کرونا بسته های معیشنی تهیه و توزیع کرده است.
🆔 @yekiazma_tv
هدایت شده از مرکز هنری رسانه ای نهضت
🔹هفته_نامه شماره ۳۳
🔹در این شماره میخوانید
مروری بر پرونده مجموعه «یکی از ما»
🔹معرفی سوژه های این مجموعه
🔹گفتوگو با تهیه کننده سریال «یکی از ما»
🔹گفتوگو با تهیه کننده مستند «یکی از ما» و مطالب دیگر...
🔹فایل این مجموعه را میتوانید از سایت نهضت مدیا بخوانید
🔹@NehzatMedia
✨مردی از جنس خدمت✨
♦️حجةالاسلام شهید محمد اصلانی جانباز و برادر دو شهید؛ طلبه ای دلسوز و بیریا بود که زندگی خودش را وقف کمک به مردم حاشیه شهر مشهد کرده بود.
هرجا خانوادهای نیاز به کمک داشت، خودش را میرساند؛ از رساندن بستههای معیشتی به خانوادههای بیبضاعت گرفته تا پیگیری مشکلات حقوقی و درمانی کسانی که دستشان به جایی بند نبود.
♦️محمد آقا همیشه میگفت: «اگه دستمون به جایی بند باشه و کاری نکنیم، فردای قیامت باید جواب پس بدیم.» این حرف را که میزد، با همه وجود برایش وقت میگذاشت.
برای جوانهای بیکار تلاش میکرد کار پیدا کنند یا بچههایی که نمیتوانستند مدرسه بروند، کتاب و لوازمتحریرشان را تهیه میکرد.
♦️شهید اصلانی نه فقط کمک میکرد، بلکه با دلگرمی دادن هایش، به اشخاص ناامید امید میداد. و در آخر جان خود را برای همین مردم و ارزشهایی که به آن اعتقاد داشت، داد. و یادش همیشه در دل کسانی که او را میشناختند زنده است.
سرانجام او درحالی که روزه بودن، در ماه رمضان در حرم امام رضا علیه السلام توسط یک نیروی تکفیری داعشی در 16 فروردین 1401 به شهادت رسید.
🌹 روحش شاد و یادش جاودان 🌹
#یکی_از_ما
🆔 @yekiazma_tv
13.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#ریلز|موذن مواد فروش
🆔 @yekiazma_tv
♦️شهید حجتالاسلام محمدصادق دارایی، متولد ۱۳۷۵ در روستای بزد تربت جام، از همون نوجوانی دلش برای کمک به مردم میتپید. تو ۱۸ سالگی رفت سرخس تا فعالیتهای فرهنگی و مذهبی انجام بده و بعدش تو ۲۰ سالگی برگشت مشهد و تو مناطق کمبرخوردار مثل شهرک شهید رجایی، حسابی مشغول خدمت شد.
♦️ایشون تو مسجد طفلان مسلم امام جماعت بود و با راهاندازی خیریههایی مثل مرکز نیکوکاری صاحبالزمان و شهید جهاندیده، به تأمین جهیزیه برای جوونها و بستههای معیشتی برای خانوادههای نیازمند کمک میکرد. حتی تو دوران کرونا، گروههای جهادی تشکیل داد تا به مردم یاری برسونه.
♦️محمدصادق با اهل سنت هم رابطه نزدیکی داشت و همیشه دنبال وحدت و همدلی بود. متأسفانه، ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ تو حرم امام رضا (ع) توسط یه فرد تکفیری مورد حمله قرار گرفت و دو روز بعد در سن 25 سالگی به شهادت رسید.
یادش همیشه تو دلهامون زندهس.
🆔 @yekiazma_tv
🔻از زندان تا آزادی روح!(۱)
♦️ابراهیم انجم شعاع، سال ۶۰ از دل روستای کوچک رباط در کرمان پا به دنیا گذاشت و در خانوادهای ۱۳ نفره با مشکلات مالی و بیماری پدر رشد کرد.
پدر او کشاورز و مادرش خانهدار بود. آنها با وجود تحصیلات پایین،به فرزندان خود توصیه میکردند که به درس و علم اهمیت بدهند.
♦️چیزی که او را از دیگران متمایز میکرد، عشقش به قرآن و مسجد بود. او از همان بچگی مکبر و اذانگو مسجد بود و این ارتباط نزدیک با روحانی مسجد، تأثیر عمیقی بر انتخاب مسیر زندگیاش گذاشت.
آموزههای مسجد در جان و دل ابراهیم نشسته بود و او را به سمت طلبگی سوق داد.
♦️درابتدا پدرش با طلبه شدن او مخالفت کرد، اما با وساطت روحانی مسجد، بالاخره راضی شد. در سال ۷۴، ابراهیم به حوزه علمیه محمودیه کرمان رفت.او نه تنها دروس حوزه را با موفقیت گذراند، بلکه به تبلیغ و سخنرانی نیز پرداخت و به عنوان یک مبلغ رسمی شناخته شد. وی سپس برای ادامه تحصیل به حوزه معصومیه کرمان رفت و بعد از آن به قم عزیمت کرد.
🆔 @yekiazma_tv
🔻از زندان تا آزادی روح!(۲)
♦️حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم انجم شعاع پس از اینکه مبلغ رسمی حوزه شد با چالش های زیادی روبرو شد. یکی از این چالشها، زمانی بود که او به عنوان مبلغ به زندان کرمان رفت.
♦️او تعریف میکند: یک روز که به بخش فرهنگی زندان رفته بودم با روحانی روبرو شدم که به دلیل برخورد های زندانیان بسیار ناراحت بود و من تصمیم گرفتم به جای او به بند ۸ بروم. بند ۸، جایی بود که زندانیان به آخر خط رسیده بودند و جرم های بسیار سنگینی داشتند.
♦️شیخ ابراهیم با همه وجود تلاش کرد تا به آنها امید بدهد و آنها را به خدا نزدیکتر کند. او به آنها یادآوری میکرد که هنوز فرصتی برای توبه و بازگشت به سوی خدا وجود دارد. این تجربه، نه تنها برای ابراهیم، بلکه برای زندانیان نیز یک تحول بزرگ بود. او با سخنرانیهایش و برگزاری جلسات فرهنگی، سعی کرد تا امید را در دل آنها زنده کند.
♦️او در این مدت با زندانیانی روبرو شد که به آخرین مرحله زندگی خود رسیده بودند و تصمیم به خودکشی گرفته بودند. او تمام تلاشش را کرد تا آنها را به سمت خدا هدایت کند و به آنها یادآوری کند که هنوز امیدی برای توبه و بخشش وجود دارد.
🆔 @yekiazma_tv
20.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخش تلویزیونی روایتی از «نشست هم اندیشی رئیس رسانه ملی با جمعی از وعاظ و مبلغان»
نشست هم اندیشی رئیس رسانه ملی با جمعی از وعاظ و مبلغان به میزبانی معاونت سیما با حضور قائم مقام رئیس رسانه ملی، معاون سیما و جمعی از مدیران ستادی معاونت سیما، عصر روز یکشنبه ۱۶ دی ماه برگزار شد.
رئیس رسانه ملی طی دیداری با جمعی از مبلغان و وعاظ به گفت و گو و تبادل نظر پرداخت. این دیدار بیش از سه ساعت به طول انجامید. دکتر جبلی در این دیدار نظرات وعاظ و مبلغان دینی را شنید و در پایان به سوالات ایشان پاسخ داد.
گفتنی است روایت کوتاهی از این نشست صمیمی از شبکه های تلویزیونی پخش می شود.
@yekiazma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#ریلز|مخاطب اصلی اردوی جهادی
🆔 @yekiazma_tv
🔻از روستای جنوب دراز تا خدمت به مردم
♦️محمدحسین جوادی در سال ۶۳ در خانواده ای پرجمعیت در روستای جنوب دراز چشم به جهان گشود.
پس از پایان خدمت سربازی در سال ۸۷ وارد حوزه علمیه و در سال ۸۹ ملبس شد. او به عنوان مبلغ به روستای آسمان آباد ایلام رفت و امام جماعت مسجد جامع آنجا شد.
♦️او با ورود به روستا به شناسایی مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم پرداخت و با راهاندازی طرح "سبد همدلی"، اقدام به جمعآوری کمکهای معیشتی کرد. او کارتون هایی در کنار صندوق فروشگاهها قرار داد و از فروشندگان خواست که مشتریان هر چیزی که خریداری میکنند، به عنوان هدیه در این کارتونها بگذارند. این طرح مورد استقبال قرار گرفت و در ماه اول ۳۰۰ بسته معیشتی جمعآوری شد. او بستههای معیشتی را بین خانوادههای نیازمند، معلولین و بیسرپرستان تقسیم کرد.
♦️با گذشت زمان، او تصمیم به تاسیس مرکز نیکوکاری "دستهای مهربان" گرفت و با جمعآوری اطلاعات خانوادههای نیازمند توانست بالغ بر ۷۰۰ خانوار را تحت پوشش قرار دهد. این مرکز به عنوان یک پل ارتباطی بین خیرین و نیازمندان عمل کرد و به بسیاری از خانوادهها کمکهای مالی و معیشتی ارائه داد.
🆔 @yekiazma_tv
🔻فرهنگ سازی در دل روستا
♦️رضا قنبری در سال ۷۰ در روستایی در گیلان به دنیا آمد.از کودکی به مسجد میرفت و در درسهایش تلاش و کوشش میکرد.پس از کنکور با وجود قبولی در مهندسی عمران به حوزه علمیه رفت و شروع به کار تبلیغی کرد.
♦️پس از رفتن به روستای بارکوسرا به همراه همسرش با راهاندازی موسسه خیرین شهدای بارکوسرا، به جمعآوری کمکهای معیشتی و بستههای غذایی برای خانوادههای نیازمند پرداختند. آنها با همکاری اهالی روستا، حدود ۱۲۰ خانواده اولویتدار را شناسایی کردند و به آنها کمک کردند.
♦️ وی همچنین با راهاندازی صندوق خیریه "دستهای مهربانی"، به تأمین جهیزیه برای خانوادههای نیازمند کمک کرد. او با پیگیری نیازهای عمران و آبادسازی محله، سعی در بهبود وضعیت زندگی مردم داشت. با وجود چالشهای زیادی که در لاهیجان وجود داشت، او با طرح "۵ میم"،طرحی که از بین چند هزار طرح در مهرواره اوج جزو ۲۵ طرح اول شد به کار با کودکان و نوجوانان پرداخت و سعی کرد آنها را به سمت مسجد و فعالیتهای مثبت هدایت کند.
🆔 @yekiazma_tv