18.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠نسخه رسول اکرم ص =
هاضوم(یار گوارش)
✍پاورقی:
طبق امار وزرارت بهداشت ایران بالای هشتاد درصدایرانیها از مشکلات دستگاه گوارش رنج میبرند و سرطان گوارش در کشور ایران روندصعودی دارد
کانال ،طب سنتی،اسلامی ،ایرانی 👇
╭═━⊰🍃🌼🍃⊱━═╮
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
╰═━⊰🍃🌼🍃⊱
برای دوستانتون ارسال نمایید.
🟢فرنجمشک، پلنگمشک، فلنجمشک، ابرنجمشک
🌱ماهیت: نوعی ریحان، بسیار خوشبو شبیه به بوی میخک.
🌱مزاج: درجه دوم گرم و خشک.
🌱خواص:
✨باز کننده گرفتگیهای مغز و بینی.
✨خوردن، بوییدن و ریختن آب جوشاندهی آن روی سر جهت رفع سردردهای سرد نافع است.
✨خوشبو کننده دهان و محکم کننده لثه و دندان.
✨آشامیدن آن مقوی قلب، رافع تپش قلب، رفع وسواس ناشی از سودا و بلغم در قلب.
✨مقوی معده و کبد
✨هضم کنندهی غذاهای غلیظ
✨تحلیل برندهی بادها
✨مسکن دلپیچه
✨اشتها آور
✨مفید برای طحال و بواسیر هم خوراکی هم موضعی
⚠️مضر سردردهای گرم مزاجان و مولد سودای سوخته در این افراد هم خوراکی هم بوییدن.
✅مصلح آن: بنفشه و سکنجبین
⭕️مقدار مجاز مصرف: سه درم (۷.۸ گرم)
📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی
فرنجمشک پلنگمشک فلنجمشک ابرنجمشک باز_کننده_گرفتگیهای_مغز_و_بینی
کانال ،طب سنتی،اسلامی ،ایرانی 👇
╭═━⊰🍃🌼🍃⊱━═╮
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
╰═━⊰🍃🌼🍃⊱
برای دوستانتون ارسال نمایید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماساژ نوزاد
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
آدم دلش ماساژ میخواهید 😁 به به
یک نوزاد کوچک داریم تو فامیل چند بار ماساژ برایش انجام دادم الان هر سری بنده می ببیند میادسراغم 😁
آموزش ماساژ کودک و نوزاد
ماساژ کودک بخشی از مراقبت و پرورش صحیح کودک می باشد. و چه از نظر جسمی و چه روحی، لمس کردن و تماس برای کودک امری حیاتی است. حتی برای جنینی که در رحم مادر می باشد.
چرب کردن، پوست بدن کودک را در آب و هوای گرمسیری محافظت می نماید. به ویژه آن که باور عمومی بر این است که کشش و حرکات آرام ماساژ گونه به رشد کودک کمک می کند. این باور می تواند درست باشد، چرا که تحقیقات پزشکی، نشان داده است که کودکانی که به طور مرتب ماساژ می گیرند سریعتر رشد می کنند.
ارتباط و رابطه بین والدین و کودک می تواند به یافتن راهی شخصی برای لمس کردن کودک و به آرامش رساندن او بیانجامد.
والدینی که به طور مرتب کودک خود را ماساژ می دهند، شاهد آن هستند که چگونه خواب کودک آرام شده و غذای خورد را با آسودگی میل می کند. و نفخ و قولنج که در ماه های اول نوزاد را آزرده می کند، با تنظیم و تقویت سیستم گوارش او بهبود می یابد.
شما می توانید کودک خود را از همان هفته اول تولد با روغن، به نرمی و ملایمت ماساژ دهید. بهتر است تا پایان ماه اول، این کار را هر روز با اختصاص حدود 15 تا 20 دقیقه از وقت خود، ادامه دهید. به همین منظور، سعی کنید هر روز وقتی برای این کار پیدا کنید. بهتر است ماساژ را زمانی که کودک احساس نشاط و شادی می کند و گرسنه و خسته نمی باشد، انجام دهید.
حدود نیم ساعت بعد از شیر دادن، بهترین وقت است. و بسیار مناسب و ایده آل خواهد بود اگر پس از پایان ماساژ با روغن، کودک را حمام گرمی بگیریم.
نگران آن نباشید که کمی از وقت شما برای انجام این کار گرفته می شود- کودک شما از این کار لذت خواهد برد و به محض آن که دست شما با بدن او تماس پیدا کند، دلگرم شده و احساس نشاط پیدا می کند. کودکان، به مثابه دریافت کننده ماساژ، با تکان خوردن و دست و پا زدن خوشحالی خود را اعلام می کنند.
نکات قابل توجه برای ماساژ کودکان
کودکان به هنگام دریافت ماساژ باید در فضای گرمی قرار داشته باشند. بهترین شکل برای دادن ماساژ به کودکان، این است که مادر ( یا ماساژ دهنده) روی زمین بنشیند و پاهایش را دراز کند. اگر می خواهید برای کمرتان تکیه گاهی داشته باشید، بهتر است به دیوارتکیه داده یا از پشتی استفاده کنید. برای شروع کودک را روی پاها به صورت طاقباز بخوابانید، در حالی که پاهایش به طرف شکم شما بوده و سر به طرف پنجه ی پا.
بهتر است پاهای شما لخت باشد تا کودک از تماس بیشتر پوست به پوست بهره مند شود. برای جلوگیری از صدمه ناشی از افتادن به روی زمین، زیر پاهایتان حوله ی بزرگی ( یا پتو ) پهن کنید.
در مورد نوع روغن، باید حتما از روغن های گیاهی که به خوبی جذب می شوند استفاده کرد. مثلا روغن بادام یا روغن دانه ی انگور. روغن باید گرم استفاده شود. به همین منظور بهتر است که شیشه روغن در یک ظرف آب گرم قرار داشته باشد.
دستهای شما نیز باید گرم بوده و هرگونه فلز یا جواهرات زینتی ( انگشتر، دستبند، ساعت و.غیره) را از خود دور کنید تا مبادا به کودک صدمه بزند. از سوی دیگر، فلزات هر کدام طول موج انرژی خاص خود را داشته و می تواند با یکدیگرایجاد تداخل کرده و مانع تعادل انرژی های مثبت و منفی ( یین و یانگ) گردد.
حرکت دست ها و ضربات ( با نوک انگشتان) از مرکز به طرفین و عمدتا از بالا به پایین می باشد . باید توجه داشت که پوست بدن کودک نباید کشیده شود. هر حرکت را باید سه بار تکرار کرد. بهتر است حرکت دست ها و ضربات منظم و ریتمیک باشد.
1- آماده سازی:
ابتدا باید با روغن تمامی پوست بدن کودک را از بالا تا پایین ( به جز صورت) به نرمی روغن مالی کرد. از زیر گردن و شانه ها تا کف پاها. از کف دست ها یا ساعد خود بر پخش کردن روغن روی پوست کودک استفاده کنید. توجه داشته باشید چه در مورد کودکان و چه در مورد افراد بالغ، از ریختن بوغن به بدن آن ها باید پرهیز کرد، زیر احساس ناخوشایندی به او دست می دهد. روغن را باید ابتدا در کف دست های خود بریزیم و با مالیدن کف دست های به همدیگر، روغن را پخش کرده و سپس دست های روغنی شده خود را به بدن نوزاد به مالیم.
2- جلو بدن:
برای کودک، کار ماساژ را از سمت جلو آغاز می کنیم تا او با دیدن چهره ی ما احساس آرامش کند و ما نیز بتوانیم از واکنش های او پی ببریم که آیا فشار دست ها مناسب است یا خیر. ماساژ خیلی نرم، احساس عدم اطمینان را در کودک به وجود می آورد و ماساژ سخت نیز ( با فشار زیاد ) او را آزرده می کند.
همان طور که قبلا نیز ذکر شد ماساژ را باید از بالا شروع کرد، سینه، شکم، شانه، بازوها و دست ها، سپس پایین تنه، ران ها، زانو، ساق و جلو و کف پاها. پس از کامل کردن قسمت جلو بدن، او را به پشت خوابانده و به همین ترتیب کار را دنبال می کنیم.
3- شروع از قفسه سینه
از میان قفسه سینه کار را آغاز می کنیم و با کف دست ها، با یک حرکت چرخشی، از وسط سینه به سمت شانه ها حرکت کرده و سپس به سمت دنده ها
رو به پایین آمده و مجددا به قسمت میانی سینه می رویم.
4- ضربه زدن از لگن تا شانه
ابتدا از دو طرف لگن با نوک انگشتان هر دو دست، به صورت چنگکی و بازی گونه، به سمت شانه چپ کودک پیش می رویم. سپس دوباره به نقطه اول برگشته و از هر دو سمت لگن کار را شروع کرده و به سمت شانه ی راست حرکت می کنیم .
باز به نقطه ی اول باز می گردیم. و این بار با کف دست ها به صورت لغزشی به سمت شانه ی چپ حرکت کرده و بار دیگر از نقطه ی شروع به سمت شانه ی راست او حرکت می کنیم. هر کدام از این حرکات را حداقل سه بار تکرار می کنیم.
5- بازوها و دست ها
با یک دست ، دست کودک را در دست خود نگه می داریم و با دست دیگر که به بازوی کودک حلقه شده است، آرام رو به پایین حرکت کرده و نقطه به نقطه با نوک انگشتان خود به بازو و ساعد فشار ملایمی وارد می کنیم ( چیزی شبیه چنگ زدن) واز قسمت بالای بازو تا مچ دست پیش می رویم. این حرکت را سه بار تکرار می کنیم.
6- کف دست
ابتدا با انگشت شست هر دو دست، انگشتان چنگ شده کودک را باز می کنیم و سپس با یک دست مچ دست او را گرفته و با دست دیگر از بالای کف دست تا نوک انگشتان را با سر دادن دست خود و چنگ زدن انگشتان ( حلقه کردن انگشتان به دور انگشت های کودک ) تمامی قسمت های کف دست و انگشتان او را ماساژ می دهیم. این عمل را چهار تا پنج بار تکرار می کنیم.
7- ماساژ شکم
با کف و لبه های خارجی دست ها، از سمت راست شکم شروع کرده و به سمت چپ می رویم در حالی که با یک حرکت ریتمیک و مداوم، انگار با آن ها ضربه به شکم زده و دست ها را از راست به چپ و پشت سر هم ( جارو وار) حرکت می دهیم .
8- شکم و ران ها
با یک دست پاهای کودک را از قوزک گرفته و با ساعد دست دیگر، از زیر ناف تا پایین زانو را ( با حرکت کششی) سه بار ماساژ می دهیم. سپس جای دست ها را عوض می کنیم و با ساعد دست دیگر این کار را تکرار می کنیم.
9- فشردن چنگ زدن پاها
با یک دست پای کودک را از قوزک گرفته و با دست دیگر پای او را از قوزک پا تا انتهای ران با حرکت چنگ زدن ( فشردن نوک انگشتان ودست ها به ملایمت) ماساژ می دهیم. سه بار این حرکت را تکرار می کنیم . سپس جای دست ها را عوض کرده و این بار از بالا به پایین این کار را سه بار تکرار می کنیم.
10- کف پاها
ابتدا نوک انگشتان پای کودک را از هم باز کرده ، سپس بایک دست مچ پای او را گرفته و با کف دست دیگر، کف پای او را از پاشنه تا نوک انگشتان ماساژ می دهیم.این کار را 8 تا 9 بار تکرار می کنیم. در انتها، نوک انگشتان او را با فشار کف دست به بیرون با ملایمت خم می کنیم و لحظاتی آن را نگه می داریم و دوباره این کار را تکرار می کنیم تا عضلات و تاندون های او کشش بیایند. این حرکت آرامش بخش بوده و خستگی ها و گرفتگی های کف پا را برطرف می کند.
برای انجام حرکات بر روی پشت بدن کودک، او را به شکم، روی پاهای خود می خوابانیم. ماساژ پشت بدن، بسیار آرامش بخش بوده و برای اعصابی که از اطراف ستون فقرات خارج می شوند، بسیار مفید است. کار را از بالا ( قسمت شانه ها و کتف) آغاز کرده و تا انتهای پاها پیش می بریم. در پایان با حرکات ضربه ای و کششی نرم و روان تمامی پشت بدن را یک سره ماساژ می دهیم. همه این حرکات را سه تا چهار باید انجام می دهیم.
11- مالیدن روغن به پشت کمر و پشت پاها
با کف دست های روغنی شده، پشت کودک را از شانه تا نوک پاها به نرمی روغن مالی می کنیم تا آماده کار ماساژ شود.
12- ماساژ پشت
با یک دست کودک را از یک سمت گرفته و با کف دست دیگر از پایین کمر به سمت شانه رفته ودوباره برمی گردیم. این حرکت مثل حرکت جارو کردن همراه با فشار ملایم است. ابتدا یک سمت پشت را ماساژ داده ( سه تا چهار بار) و سپس در سمت دیگر بدن، همین کار را تکرار می کنیم.
13- ماساژ کششی پشت
با یک دست انتهای باسن کودک را گرفته و کف دست دیگر را با فشار ثابتی از قسمت بالای کتف به سمت پایین، در امتداد ستون فقرات به سمت باسن سر می دهیم تا با دست دیگر برخورد کند. سپس باسن را به ملایمت فشار می دهیم . این حرکت را چند بار تکرار می کنیم.
14- حرکت سرتاسری پشت
با یک دست مچ پاهای کودک را گرفته و کمی بالا می آوریم. سپس با سٌر دادن کف دست دیگر تمامی پشت را از بالای کتف ها تا انتهای پا ماساژ می دهیم. این حرکت را به صورت یک نواخت و سراسری انجام می دهیم. سپس کودک را به سمت دیگر می خوابانیم ( به پشت) تا حرکات صورت را روی او انجام دهیم.
15- صورت:
کار بر روی صورت در سه قسمت انجام می گیرد. ابتدا روی پیشانی، سپس روی گونه ها و بالاخره اطراف لب ها. هر کدام از این حرکات را سه بار یا بیشتر تکرار می کنیم. کار بر روی اطراف دهان، برای عضلات دهانی شیرخوران بسیار مفید می باشد.
توجه داشته باشیم که برای صورت از روغن استفاده نمی کنیم و حرکات ما نیز باید بسیار ملایم و آرام باشد. به هنگام کار، مراقب چشم های کودک باشید تا مبادا صدمه ای به آن بخو
رد.
الف: نوک انگشتان شست را در مرکز پیشانی قرار داده و آن ها را به آرامی به طرفین می کشیم تا به گیجگاه برسیم. بر روی گیجگاه ها نباید فشاری وارد شود. فقط به ملایمت آن ها را ماساژ می دهیم.
ب: نوک انگشتان را در زیر چشم و کنار پره های بینی قرار داده و به سمت بیرون ( طرفین گونه ها) سر می دهیم و تا آستانه ی گوش پیش می رویم.
پ: انگشتان شست را بر روی لب بالایی ( زیر تیغه ی بینی) قرار داده و با ملایمت آن ها را سٌر داده و در اطراف لب ها از دو طرف به حرکت در می آوریم تا در نقطه ی میانی چانه به هم برسند.
ت: در پایان به نرمی ، نرمه ی گوش و اطراف گوش ها را( شیار های داخلی و لبه های خارجی) با نوک انگشتان شست و اشاره ماساژ می دهیم.
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
32.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴افزایش بیماری های قلبی در جوانان
در این ویدیو با حضور دکتر فیروزی در مورد اینکه بیشتر مشکلات قلبی مربوط به مشکلات کبدی هستند و همچنین مصرف آرد سفید، روغن های صنعتی و شکر در کنار هم باعث بروز انواع بیماری ها در بدن می شود صحبت می کنیم.
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه اسپند برای تمام مردان زحمتکش دود کنم 😅😅😅
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا غیر از خداوند کسی قادر است از یک تخم چنین پرنده های زیبایی بوجود اورد؟
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
جایگزین دیالیز در طب اسلامی چیست؟
✍🏻زنیان با گردو را مساوی پودرکنید
وهر شب دو یا سه قاشق میل کنید
و بعد حجامت ساق پا انجام دهید
این حجامت بیماریهای مزمن پا
را هم درمــــان میکند.
🔸همچنین مصرف سنجد و یا سویق سنجد،
🔸مصرف تخم زردک به صورت دمنوش
🔸استفاده از شال به عنوان شال دور کمر نیز کارکرد کلیه ها را بالا میبرد
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim