فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوره ماساژ سوئدی
جهت شرکت در این دوره مفید کاربردی
ثبت نام پیام بدهید 👇
@Yuzarsif_ir313
برای هر کسی این دوره لازم است
دراین دوره خیلی چیزها یاد می دهیم
این دوره فقط بهانه است داشجو ها پیدا کنیم
شروع دوره جدید
فقط،درباره دوره اموزشی سوال کنید
دو دوره باهم مقدماتی پیشرفته
کنار دوره ای
اموزش ها ی دیگه هم تدریس میشه هدف ما افرایش علم شما دوره بهانه است 🙏🌹
👅دوره زبان شناسی مقدماتی (چارت چینی)
✅ سرفصل دوره زبان شناسی
🔹تشخیص خلط بلغم
🔸تشخیص خلط صفرا
🔹 تشخیص خلط سودا
🔸تشخیص خلط دم
🔹ضعف اعصاب
🔸تشخیص عفونت
🔹سنگ کلیه
🔸کبد چرب
🔹استرس و اضطراب
🔸تیروئید کم کار و پر کار
🔹ضعف عمومی بدن
🔸ضعف سیستم ایمنی بدن
🔹کم خونی
🔸مشکلات معده ( سردی، ریفلاکس، زخم معده و.....)
.
ثبت نام میشه
به صورت آفلاین غیر حضوری میباشد در ایتا
کسانی که تمامی پنج دوره شرکت کنند تخفیف ویژه داده میشه دوره ها قبلی سنجاق شده👇
@Yuzarsif_ir313
لطفا از روی کنجاوی سوال نکنید جهت ثبت نام قطعی پیام بدهید به وقت همدیگر ارزش قایل باشیم لطفا برای هر کس این دوره ها لازم واجب است جهت آگاهی پیشگیری بیماریها 👌
تخفیف ویژه
پوشش ۴۰روز خدمت
تخفیف ویژه محدود هست این فرصت رو از دست ندهید در دوره ها شرکت کنید 👌✅ کسی به خود آگاهی برسد نیازی به پزشک ندارد
چهار دوره در ایتا به صورت آفلاین غیرحضوری هست یک دوره در سروش به صورت آفلاین ساده ترین تدریس جهت خودآموزی علم طب 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش دوره های طب سنتی در لحظه های حساس به دردتان میخورد 👆 این فرصت از دست ندهید👇👇👇
ماساژ چیست؟
کلمه ماساژ از یک کلمه یونانی به نام Massein که به معنای ما لیدن یا از ریشه عربی مَس به معنی فشار آرام دانست.
تعاریف بی شماری برای ماساژ ارائه شده که به چند نمونه آن اکتفا می کنیم:
شیوه ای علمی برای درمان بعضی از بیماریها که با دستکاری خارجی بافت های نرم انجام می پذیرد و گونه های مختلفی از تکنیک های ماساژ موجود است.
دستکاری علمی بافت های نرم بدن، جهت درمان.
حرکات دقیق دست ها روی سطح بدن زنده با اهداف درمانی.
مانور دست های درمانگر روی پوست بدن بیمار و روی بافت های زیرجلدی که ممکن است به طور ایستا یا حرکتی باشد و از حیث شدت فشار اعمال شده متغیر گردد.
دستکاری آگاهانه ی بافت های نرم بدن با اهداف درمانی.تعاریف بی شماری برای ماساژ ارائه شده که به چند نمونه آن اکتفا می کنیم:
شیوه ای علمی برای درمان بعضی از بیماریها که با دستکاری خارجی بافت های نرم انجام می پذیرد و گونه های مختلفی از تکنیک های ماساژ موجود است.
دستکاری علمی بافت های نرم بدن، جهت درمان.
حرکات دقیق دست ها روی سطح بدن زنده با اهداف درمانی.
مانور دست های درمانگر روی پوست بدن بیمار و روی بافت های زیرجلدی که ممکن است به طور ایستا یا حرکتی باشد و از حیث شدت فشار اعمال شده متغیر گردد.
دستکاری آگاهانه ی بافت های نرم بدن با اهداف درمانی.
درحالت کلی ماساژ شامل کار و اقدام در بدن با فشار ثابت یا در حال حرکت و یا لرزش، و کمک به حرکات مکانیکی بدن است که می تواند با دست، انگشتان، آرنج، زانو، ساعد، و پاها انجام می شود. بافت هدف ماساژ شامل عضلات، تاندونها، رباطها، فاسیا، پوست، مفاصل، یا سایر بافت همبند، و همچنین رگهای لنفاوی، یا اندام های دستگاه گوارش است. بیش از هشتاد روش های ماساژ به رسمیت شناخته شده وجود دارد. مهم ترین دلایل برای معرفی ماساژ به عنوان درمان تقاضای مشتری و درک اثربخشی بالینی آن است. با توجه به بررسی سال 2007 توسط انجمن آمریکایی ماساژ درمانی ، تقریبا یک چهارم از آمریکایی ها حداقل یک ماساژ در سال گذشته گرفته بودند. و آنها مهمترین دلیل انجام این کار را به رسمیت شناختن فواید ماساژمیدانستند.
منشاء ماساژ را میتوان غریزه ی انسان دانست که در طول زمان با افزوده شدن تجربه ودانش شکل گسترده تری گرفته است. به طور مثال وقتی از خواب برمی خیزیم با کشیدن دستها حس خوبی به ما دست می دهد یا وقتی مچ دست درد میکند آن را می چرخانیم ویا میتوان به مالش دادن کف پا و عضلاتی که درد میکنند اشاره کرد. این غریزه در حیوانات نیز مشاهده می شود.
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
آرام کردن دل درد کودک با ماساژ
مادران میتوانند به راحتی از طریق ماساژ دادن، دردهای ناشی از کولیک یا قولنج را در نوزاد خود تسلی بخشند. همچنین میتوانند در حین ماساژ دادن فرزند خود، با او ارتباط کلامی و عاطفی برقرار کنند.
اگر نوزاد بدون هیچ علتی (مثل گرسنگی، پوشک کثیف و ...) حدود سه ساعت و بیشتر در طی روز یکسره گریه کند، احتمالا به کولیک یا قولنج نوزادی مبتلا میباشد.
اگر مادران روشهای ماساژ دادن نوزاد را یاد بگیرند، میتوانند به راحتی از طریق ماساژ دادن، دردهای ناشی از تجمع گاز در معده نوزاد را تسلی بخشند. همچنین مادران عزیز میتوانند در حین ماساژ دادن فرزند خود، با او ارتباط کلامی و عاطفی برقرار کنند.
- کودک خود را بر روی سطح محکم و ایمنی مانند میز، به پشت بخوابانید. سپس دست خود را به روغن (مانند روغن زیتون و یا روغن مخصوص بچه) و یا لوسیون آغشته کنید و با انگشتان دست خود به آرامی و حالت دورانی شکم نوزاد را بمالید. ماساژ دادن (مالیدن) شکم سبب گرم شدن این ناحیه شده و نفخ شکم نوزاد را برطرف می کند.
- نوزاد خود را روی زمین بخوابانید، طوری که پاهای او در مقابل شکم شما قرار بگیرد. سپس پاهای نوزاد را بگیرید و به آرامی مانند رکاب زدن دوچرخه حرکت دهید. این حرکت به خارج شدن گازها از معده کمک می کند. سعی کنید در حین انجام این حرکات با نوزاد خود صحبت کنید و لبخند بزنید.
مشکل کولیک در نوزادان معمولا در حدود سن سه ماهگی برطرف میشود. بنابراین اگر بیش از این زمان طول کشید، حتما این مشکل را با متخصص اطفال در میان بگذارند
- نوزاد خود را به شکم روی یک ران پای خود قرار دهید و یک دست خود را روی شکم او بگذارید. میتوانید رانی را که نوزاد روی آن قرار گرفته است، به سمت شکم خود خم کنید. سپس با دست دیگر ناحیه پشت نوزاد را در جهت عقربههای ساعت به آرامی بمالید.
- روش قبلی را می توانید به این صورت نیز انجام دهید که نوزاد را به پشت روی ران خود قرار دهید و شکم نوزاد را با انگشتان و کف دست خود بمالید تا گازهای معده او راحتتر خارج شوند.
- مادر می تواند به جای محکمی تکیه دهد و پاهای خود را به سمت شکم خود جمع کند. در این حالت نوزاد را به پشت روی زانوهای خود قرار دهد و با دست، شکم او را ماساژ دهد.
- می توانید کیسه آب گرم را درون حوله ای تمیز قرار دهید و آن را به آرامی بر روی شکم نوزاد خود قرار دهید تا دردهای کولیک نوزاد تسکین پیدا کند.
- بالش نسبتا بزرگی را روی زمین یا پاهای خود قرار دهید. سپس نوزاد خود را به شکم روی بالش قرار دهید. سپس به آرامی پشت نوزاد را بمالید.
در این روش باید مراقب دستهای نوزاد بود که مبادا زیر بدن او بماند و آسیب ببیند. همچنین باید مراقب بود که مبادا بینی او بر روی بالشت قرار بگیرد و مانع نفس کشیدن او شود.
مخصوصا اگر نوزاد کوچک است، استفاده از این روش برای مدت طولانی توصیه نمی شود، زیرا خطراتی را برای نوزاد به همراه خواهد داشت.
چند تذکر به مادرانی که نوزاد دچار کولیک دارند
- این مادران باید در حین شیردهی مراقب باشند تا هوا وارد دهان نوزادشان نشود و راههای صحیح شیر دهی (از طریق سینه مادر و از طریق شیشه شیر) را آموزش ببینند.
- مشکل کولیک در نوزادان معمولا در حدود سن سه ماهگی برطرف میشود. بنابراین اگر بیش از این زمان طول کشید، حتما این مشکل را با متخصص اطفال در میان بگذارند.
- این دسته از مادران باید کمتر از مواد غذایی نفاخ مانند سبزیجات و میوههای خام، حبوبات و ... استفاده کنند تا دستگاه گوارش نوزادشان هنگام هضم شیر مادر دچار مشکل نشود.
- متخصصان اطفال معمولا به این نوزادان دارویی برای از بین بردن گاز معده و مشکلات ناشی از نفخ میدهند.
- اگر با وجود رعایت تمام مراقبتهای ذکر شده، باز هم گریههای بیش از حد نوزاد، راحتی و آرامش شما و نوزادتان را سلب کرده است، حتما او را نزد پزشک اطفال ببرید. شاید بیماریهای دیگری مانند حساسیت غذایی نوزاد در میان باشد.
- این دسته از مادران باید بعد از شیر خوردن نوزادشان، حتما باد گلوی او را بگیرند. این کار ممکن است وقت گیر باشد، ولی نقش مهمی در برطرف کردن ناراحتی نوزاد مبتلا به کولیک دارد.
- استفاده از پستانک برای نوزادان کولیکی توصیه میشود.
- رعایت برنامه منظم شیردهی به این نوزادان توصیه میشود، مثلا هر دو ساعت یک بار به آنها شیر داده شود.
استاد اعمال یدوایی و ماساژ درمانی
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
دوره ماساژ از دست ندهید
یومی هوتراپی؛ درمان همه دردهای زنانه
یومی هو تراپی یکی از شیوه های موفق درمانی طب جایگزین است که در سرزمین های شرقی برای درمان بسیاری از بیماری های جسم و ذهن مورد استفاده قرار می گیرد. این شیوه امروزه به همت درمانگران شرقی در سراسر جهان، به شیوه ای شناخته شده و کارآمد تبدیل شده است که توانایی درمان بیماری های مختلف از قبیل دیسک، تنگی کانال نخاعی، سردرد، گرفتگی و اسپاسم عضلانی، شب ادراری کودکان و... را دارد.
این شیوه درمانی در حقیقت تلفیقی از چند شیوه درمانی مختلف است که توسط «ماسایوکی» با عنوان «یومی هوتراپی» نامگذاری شده است. شیوه های درمانی کایروپرکتیک، شیاتسو، ماساژدرمانی و بازتاب درمانی از جمله تکنیک هایی است که در این شیوه درمانی مورد استفاده درمانگران قرار می گیرد.
برای آشنایی بیشتر با کاربردهای درمانی این شیوه درمانی با «سید حمید میری آشتیانی» که موفق به اخذ گواهینامه بین المللی یومی هوتراپی از کشور ژاپن و گواهینامه بین المللی رفلکسوتراپی از کشور هندوستان شده، گفت وگویی انجام دادیم تا جزئیات بیشتری درباره کاربرد این شیوه درمانی در درمان شایع ترین بیماری ها در جهان به دست آوریم.
● خانم های خانه دار
خانم های خانه دار به این دلیل که فعالیت زیادی را در منزل انجام می دهند معمولا دچار انواع گرفتگی ها و کوفتگی های عضلات بدن هستند. این گروه به ویژه به دلیل رعایت نکردن شیوه صحیح جابه جایی اجسام در منزل، یا ایستادن بیش از حد آن هم به صورت نامناسب یا راه رفتن های زیاد حین کار در خانه دچار این کوفتگی ها می شوند. یکی از شایع ترین این گرفتگی ها، گرفتگی کتف در خانم هاست که بخش زیادی از خانم ها به آن مبتلا هستند. یومی هو تراپی با کمک تکنیک ها و ماساژهایی که دارد، می تواند این گرفتگی ها و کوفتگی ها را درمان کند.
به این ترتیب گرفتگی های کتف، دردهای گردن و کوفتگی عضلات ساق پا به دلیل کار زیاد از جمله عوارض ناشی از کار خانه برای خانم های خانه دار است که با کمک تکنیک های یومی هو تراپی قابل درمان است.
● بهبود خطوط عمیق صورت با یومی هو تراپی
بسیاری از خانم ها برای از بین رفتن خطوط عمیق صورت شان از قبیل خط عمیق بین ۲ ابرو دست به دامن روش ها و شیوه های مختلفی از قبیل تزریق ژل یا بوتاکس می شوند اما شاید این خانم ها ندانند که با کمک تکنیک های یومی هوتراپی و ارائه ماساژ به عضلات صورت، عضلات پس سری، ماساژ پوست و مو علاوه بر افزایش آرامش بیمار به درمان خطوط عمیق صورت آن ها می شود کمک کرد بدون آن که بیمار خود را به روش های طب مدرن و انواع جراحی ها بسپارد.
● عملکرد یومی هوتراپی در بدن چگونه است؟
تکنیک های یومی هو تراپی از جمله تکنیک های شرقی است که برخلاف ماساژهای غربی از روی لباس برای بیمار انجام می شود. درمانگران این شیوه بر این باورند که استفاده از روغن و تماس مستقیم دست با بدن در این شیوه درمانی مانع از ارائه ماساژی عمیق به عضلات و بافت های بدن می شود. در این شیوه درمانگر از ۵ شیوه و تکنیک مانند یومی هو تراپی، کایروپرکتیک، شیاتسو، ماساژدرمانی و انرژی درمانی برای درمان بیمار کمک می گیرد. درمانگر با کمک تکنیک های یومی هوتراپی به گرم کردن بدن می پردازد و با این کار جریان گردش خون در بدن را بهبود بخشیده و آن را تسریع می کند به این ترتیب با کمک این تکنیک ها خونرسانی بهتری به اندام های اصلی و درونی بدن از قبیل مغز، قلب، شش ها و... می رسد. علاوه براین درمانگر ممکن است به کمک تکنیک های کایروپرکتیک برای درمان اسپاسم ها و گرفتگی های عضلانی و بافتی بیمار اقدام کند یا از شیوه درمانی شیاتسو برای بهبود گرفتگی هایی که سطح بافت را سفت می کنند استفاده کند. در شیاتسو درمانگر با تمرکز روی مردین ها و کانال های عصبی به درمان بیمار می پردازد. در کنار این شیوه ها، تکنیک های رفلکسوتراپی نیز که روی نقاط رفلکسی بدن کار می کند مثل نقاطی که در طب سوزنی نیز مورد استفاده قرار می گیرد به بهبود برخی گرفتگی ها و درمان اختلال ها می پردازد.
● دفع سنگ کلیه با ماساژ
نرمش ها، کشش ها و به طور کلی تکنیک هایی که در شیوه درمانی یومی هو در ناحیه کلیه ها به بیمار ارائه می شود، می تواند به دفع سنگ های کلیه کمک کند. این تکنیک ها اگر چه روی بدن بیمار در حالت درازکش پیاده می شود اما همان انرژی را از بیمار دریافت می کند که او بعد از بازی تنیس از دست می دهد. به این ترتیب گاهی ممکن است فرد چند ساعت پس از دریافت این ماساژها کمی احساس کوفتگی کند. این مسئله طبیعی است و به زودی برطرف می شود. مهم ترین نکته آن است که این تکنیک ها فرآیندی را در کلیه و مجاری ادراری سبب می شوند که موجب تسریع دفع سنگ در بدن می شود بنابراین افراد مبتلا به سنگ کلیه با مشاوره با متخصص شان می توانند از یومی هو تراپی به عنوان یک درمان کمکی و موثر برای دفع سنگ کلیه کمک بگیرند.
● آب درمانی را فراموش نکنید
همواره
پس از ارائه تکنیک های درمانی یومی هوتراپی یا ماساژدرمانی به بیماران مان به آن ها پیشنهاد می کنیم که دوش آب گرم بگیرند و درصورتی که شرایطش را دارند به استخر بروند و آب درمانی کنند؛ به این ترتیب که درون آب راه بروند و حرکت های آرام کششی انجام دهند. حرکت در آب موجب می شود عضلاتی که انرژی ایستا دارند این انرژی را به پویایی و حرکت تبدیل کنند و به این ترتیب به حرکت واداشته شوند. ضمن آن که بیمار درون آب فشاری را روی مفاصل و ماهیچه هایش احساس نمی کند و رضایت بیشتری نسبت به تمرینات کششی که بیرون از آب انجام می دهد، دارد.
● درمان و تسکین دردهای مفصلی
با شروع فصل پاییز و زمستان و سرد شدن هوا بسیاری از دردهای مفصلی و استخوانی در بدن تشدید می شود. افرادی که مبتلا به بیماری هایی مثل آرتروز، آرتریت روماتوئید و خشکی مفاصل هستند نسبت به فصل های گرم سال احساس خشکی و درد بیشتری دارند. خوشبختانه تکنیک های یومی هو تراپی راه حل مناسبی برای بهبود برخی از دردهای مفصلی و کنترل شدت بیماری در بیماران مبتلا به بیماری های مفصلی استخوانی دارند. دریافت این ماساژ به خونرسانی و غذارسانی بهتر به ناحیه مفصلی اسکلتی بیمار کمک می کند و به این ترتیب به مرور موجب کاهش درد و بهبود در وضعیت بیمار می شود.
● تسکین گرفتگی عضلات در ورزشکاران
ورزشکارانی که به دلیل انجام حرکات ورزشی، کششی یا وزنه برداری دچار کوفتگی و گرفتگی در عضلات خود هستند نیز می توانند با کمک تکنیک های یومی هوتراپی برای درمان این گرفتگی ها اقدام کنند. این افراد درصورتی که در ورزش های رزمی کار می کنند یا به ورزش هایی می پردازند که احتمال دریافت ضربه در آن ها وجود دارد می توانند با دریافت تکنیک های یومی هوتراپی، گرفتگی ها و کوفتگی های ناشی از ورزش را در بدن شان درمان کنند و دردهای ناشی از آن را تسکین دهند.
● انحراف لگن عامل بروز بیماری ها
از دیدگاه درمانگران یومی هو تراپی، وجود انحراف و جا به جایی در لگن انسان می تواند سرآغازی برای ابتلا به بسیاری از بیماری ها مانند سردرد، میگرن، بی خوابی، کاهش دید، دردهای مفصلی، آرتروز، افسردگی و خیلی دیگر از بیماری های جسمی و روحی شود. جابه جایی لگن یا انحراف لگن امروزه در بسیاری از مردم در سراسر جهان قابل مشاهده است و شاید بتوان گفت، بالغ بر ۹۵درصد مردم جهان انحراف لگن را تجربه کرده اند و به این اختلال مبتلا هستند. یومی هو تراپی با اصلاح این انحراف در بدن طی جلسات یومی هوتراپی قادر است علاوه بر بهبود عملکرد اندام های درونی اختلالات موجود در بدن بیمارش را بهبود بخشیده و بسیاری از آن ها را درمان کند. اصلاح انحراف لگن در افرادی که زیر سن بلوغ قرار دارند معمولا خیلی راحت تر از افراد بزرگسال است. درصورتی که فرد زیر سن بلوغ باشد با ۲جلسه درمانی، جابه جایی لگنش برطرف می شود اما افرادی که بعد از سن بلوغ یا در بزرگسالی برای درمان و اصلاح جا به جایی لگن مراجعه می کنند، غالبا نیاز به ۲ مرحله درمانی دارند و دست کم در ۲۰ جلسه درمانی باید از تکنیک ها و ماساژهای یومی هو تراپی بهره مند شوند.
● بهبود تنگی کانال نخاعی با ماساژ
افراد مبتلا به تنگی کانال نخاعی که یک بیماری شایع در ایران است و بیشتر بیماران برای درمان آن دست به دامن جراحی می شوند، با کمک تکنیک های یومی هو تراپی در کنار تکنیک های ماساژدرمانی، تکنیک های کایروپرکتیک و تکنیک های شیاتسو قابل درمان و بهبود است. این بیماری امروزه در سراسر جهان توسط درمانگران یومی هوتراپی درمان می شود بدون آن که بیمار نیازی به عمل جراحی داشته باشد البته گاهی شرایطی در بدن وجود دارد که امکان درمان با یومی هوتراپی برای بیمار میسر نیست. در این حالت بیمار باید حتما به متخصص مربوطه مراجعه کرده و شیوه های دیگر درمان را تجربه کند.
● چه افرادی از یومی هو تراپی پرهیز کنند
درمانگران یومی هوتراپی پیش از ارائه خدمات و تکنیک های خود به بیماران هشدار می دهند که افراد مبتلا به سرطان یا بیماران هموفیلی، واریس های شدید یا افرادی که سکته قلبی را تجربه کرده اند در گروه افرادی هستند که نباید از تکنیک های ماساژدرمانی و یومی هوتراپی استفاده کنند زیرا ممکن است ماساژ و تکنیک ها موجب حرکت لخته کوچکی در عروق خونی این افراد شده و عوارض و خطراتی را برای این افراد به وجود آورند یا در بیماران مبتلا به سرطان خون یا توده های سرطانی نیز به همین شکل است. ارائه یک تکنیک یداوی در محلی نامناسب ممکن است، منجر به گرم شدن محل تومور یا توده سرطانی و سرایت آن به دیگر بافت ها یا سلول های بدن شود. به طور کلی بهتر است پیش از دریافت هر نوع تکنیک یداوی یا ماساژ به این نکات توجه شود و سابقه این بیماری ها در بیمار مورد بررسی قرار گیرد تا احتمال بروز خطا به صفر برسد.
● بیرون زدگی دیسک را درمان کنید
در برخی از بیماران مبتلا به انحراف یا جا به جایی لگن فشاری که به این واسطه به مهره ه
ای ستون فقرات و دیسک وارد می شود موجب بیرون زدگی دیسک از محل اصلی آن می شود و این مسئله درد شدیدی را برای بیمار به وجود می آورد. بسیاری از مردم برای درمان دیسک به متخصصان طب مدرن مراجعه می کنند و اغلب برای درمان دیسک به جراحی تن می دهند. در حالی که در شیوه های طبیعی درمان های متعددی برای دیسک کمر وجود دارد که یکی از آن ها یومی هوتراپی است. در این شیوه، کارشناس یومی هوتراپی با ارائه تکنیک های خاص روی بدن بیمار و دادن نرمش و کشش های خاص به دیسک او کمک می کند تا به محل اولیه خودش بازگردد. به این ترتیب دیسک درعرض چند جلسه به محل اولیه خود بازگشته و درمان می شود.
● نکات طلایی درباره یومی هو تراپی
▪ دانستن این نکات به شما کمک می کند تا در شرایط خاص بتوانید با مراجعه به یک درمانگر یا کارشناس یومی هوتراپی اختلالات و بیماری ها را پشت سر بگذارید.
▪ بیش از ۹۵ درصد مردم جهان دچار انحراف یا جا به جایی لگن هستند و این مسئله به دلیل رعایت نکردن شیوه صحیح زندگی از قبیل ایستادن غلط، نشستن غلط، راه رفتن غلط و جا به جا کردن اجسام سنگین یا سبک بدون رعایت اصول اولیه است.
▪ یومی هو تراپی به مادرانی که قادر نیستند به کودک خود شیر دهند کمک می کند تا با دریافت تکنیک های ماساژ درمانی و یومی هوتراپی بر این مشکل غلبه کنند.
▪ خانم هایی که انحراف لگن دارند معمولا زایمان های سختی دارند. یومی هوتراپی با تکنیک های خود به این افراد کمک می کند تا آن ها زایمان بهتری را تجربه کنند.
▪ تکنیک های یومی هوتراپی و دریافت ماساژ عمومی این شیوه درمانی به تقویت بینایی و داشتن دید بهتر کمک می کند.
▪ افرادی که نرمی استخوان داشته یا پاهای اردکی یا پنجه عقابی دارند نیز می توانند با کمک تکنیک های یومی هوتراپی بخشی از این اختلال را درمان کنند و در وضعیت جسمی و حرکتی خود بهبود به وجود آورند.
▪ انحراف یا جابه جایی لگن حتی ممکن است در برخی بیماران موجب بروز سردرد یا تشدید سردردهای میگرنی شود.
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
خودسرانه ماساژدرمانی نکنید
امروزه خود درمانی در کنترل امراض و دردها امری شایع می باشد که ماساژ درمانی و اقدامات خودسرانه جهت بهبود درد و گرفتگی عضلات نیز از جمله ی آن ها است؛ این در حالی است که این اقدامات می تواند عوارض خطرناکی به دنبال داشته باشد.
به تازگی مراکزی برای انجام اقدامات درمانی روی بیماران دردمند فعالیت می کنند که ماساژورهای سونا و جکوزی از جمله ی آن ها است.
هرگونه ماساژ درمانی چه در داخل استخرها و چه در خانه و توسط اطرافیان و حتی کمپرس هایی که با داغ کردن استکان، جهت تسکین درد استفاده می شود، اگر توسط افرادی بدون مدرک معتبر و آگاهی کافی در این زمینه انجام شود می تواند آسیب رسان باشد و موجب تشدید درد شود به خصوص در افراد مسن، که ممکن است در ابتدا تسکین دهنده ی درد باشد اما مدتی بعد، اختلالات و حتی شکستگی هایی ایجاد می کند که جبران آن ها بسیار سخت است، به خصوص اگر انجام ماساژها ناگهانی و یا با فشار روی عضلات و استخوان ها انجام شود.
ماساژ تراپی از جمله تکنیک هایی است که اغلب همراه درمان و در کنار آن به عنوان مکمل و درمان کمکی مورد توجه قرار می گیرد که اگر با آگاهی و آموزش و تحت نظر متخصص انجام گیرد می تواند در بهبود خواب و ایجاد آرامش، تسکین دردهای عضلانی، سردرد، کمردرد و حتی ناتوانی های حرکت در کودکان تا حد زیادی موثر باشد.
حتی ماساژهای گوارشی و شکمی خاصی برای بیماری های داخلی و اختلالات دفع، تاثیر به سزایی دارند.
در برخی موارد با توجه به وضعیت بیمار و نوع تمرینات ماساژ درمانی برخی تکنیک های مورد نیاز در درمان بیمار توسط پزشک به بیمار یا همراه او آموزش داده می شود تا در افراد مسن و به کسانی که نمی توانند تردد مکرر برای گرفتن اقدامات درمانی داشته باشند، انجام شود؛ بنابراین در استفاده از ماساژتراپی برای بیماری ها، مراجعه به پزشک و تشخیص نوع بیماری و مکانیسم درمان آن و در نهایت فرا گرفتن آموزش لازم در زمینه اجرا و رعایت نکات لازم در ماساژ درمانی ضروری است.
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
دوره ماساژ رو از دست ندهید 👌✅
توصیه های امام رضا علیه السلام درباره ماساژ درمانی
در طب اسلامی از ماساژ و روغن مالی بدن برای ایجاد گردش خون مناسب و رفع خستگی و خمودگی و ایجاد تفریح برای اعضای مختلف بدن و تقویت روحیه بیمار استفاده شده است. از حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام روایت شده است که روغن مالیدن پوست را نرم می کند و دماغ را زیاد مى کند و مجارى آب را در بدن آسان می کند و خشونت جلد، یا بدحالى ، و تنگى روزی را برطرف می کند و رو را نورانى می گرداند.
امام رضا علیه السلام در باره اهمیت این روش درمانی در تامین نیرو و نشاط بدن می فرماید: وَ أَرْوِی أَنَّهُ لَوْ کَانَ شَیْ ءٌ یَزِیدُ فِی الْبَدَنِ لَکَانَ الْغَمْزُ یَزِیدُ وَ اللَّیِّنُ مِنَ الثِّیَابِ وَ کَذَلِکَ الطِّیبُ وَ دُخُولُ الْحَمَّامِ وَ لَوْ غُمِزَ الْمَیِّتُ فَعَاشَ لَمَا أَنْکَرْتُ ذَلِکَ.؛ روایت می کنم که اگر چیزی موجب افزایش [ نیرو و نشاط] بدن باشد ، ماساژ دادن بدن و لباس نرم ، همچنین بوی خوش و استحمام [ جزیی از آن ] است و اگر مرده ای در اثر ماساژ دادن زنده شده ، من انکار نمی کنم.(1)
در روایات زیادی از ائمه علیهم السلام به استفاده از روغن زیتون و ماساژ بدن با آن سفارش شده است. از جمله آنکه امام رضا(ع) از حضرت علی(ع) نقل می کنند که رسول خدا (ص) فرمودند: زیتون را بخور و آن را بر بدنت بمال؛ زیرا هرکس آن را بخورد و با آن روغن مالی کند، شیطان چهل روز به او نزدیک نمی شود.
امام رضا علیه السلام همچنین در خواص این روغن اعجاب انگیز فرموده اند : «عَلَیکُمْ بِالزَّیتِ فَإِنَّهُ یکْشِفُ الْمِرَّةَ وَ یذْهِبُ الْبَلْغَمَ وَ یشُدُّ الْعَصَبَ وَ یذْهَبُ بِالضَّنَی وَ یحَسِّنُ الْخُلُق و یطیب النفس و یذهب بالغم». بر شما لازم است که از زیت (روغن زیتون یا هر گونه روغن مایع) استفاده کنید؛ زیرا صفرا را آشکار و بلغم را از بین میبرد و عصب را تقویت، بیماری را نابود و اخلاق انسان را نیکو میکند، روح را آرامش میدهد و غم را از بین میبرد.(2)
و شبیه این مضمون امام رضا (ع) در جایی دیگر فرموده اند : «نِعْمَ الطَّعَامُ الزَّیتُ یطَیبُ النَّکْهَةَ وَ یذْهَبُ بِالْبَلْغَمِ وَ یصَفِّی اللَّوْنَ وَ یشُدُّ الْعَصَبَ وَ یذْهَبُ بِالْوَصَبِ وَ یطْفِئُ الْغَضَب؛» روغن زیتون، خوب طعامی است که دهان را خوشبو میکند، بلغم را میبرد، رنگ پوست را درخشنده مینماید، عصب را نیرومند و بیماری را نابود میکند و خشم را فرو مینشاند.(3)
امام رضا علیه السلام همچنین برای رهایی از درد اسافل و تسکین درد بواسیر علاوه بر خوردن هر شب هفت دانه خرماى برنیک با کمى کره گاو ، چرب کردن و ماساژ محل درد را با روغن زنبق توصیه می کنند. همچنین در طب الرضا آمده است کسى که مىخواهد باد سرد را از خود دور کند لازمست گاهى حقنه کرده و بر بدن خود روغن بمالد با حوله آب گرم تن خود را ماساژ دهد، در آب گرمى که داروهاى گرم در آن ریخته باشد زیاد مکث کند.(4)
در حدیث دیگری نقل شده است که امام رضا علیه السلام فرمود که روغنى براى ایشان بعمل آوردند، که در آن مشک و عنبر داخل کرده بودند و فرمود که در کاغذى آیة الکرسى و سوره قُلْ اَعوُذُ بِرَبِّ النّاسِ وَقُلْ اَعُوذُ بِرَّبِ الْفَلَقِ و آیه چند از آیات حفظ نوشتند و در میان غلاف شیشه آن روغن گذاشتند، و پیوسته آن را به محاسن خود می مالیدند.
امام رضا(ع) همچنین برای درمان ترکیدگی لبها فرموده اند: مَن أرادَ ألاّ تُشقَقَ شَفَتاهُ، ولا یَخرُجَ فیها ناسورٌ، فَلیُدَهِّن حاجِبَیهِ .هر کس مى خواهد که لب هایش نترکد و از آن ناسور بیرون نزند، به ابروهاى خود، روغن بمالد.(5)
همچنین در تاریخ نوشتهاند وقتى پاى خلیفه مأمون آماس زیاد کرده و در شرف سیاه شدن بود و قصدجراحى آن را داشتند،مشاور مأمون به حضرت امام رضا علیه السلام متوسل شد. حضرت تجویز ضماد سرگین گاو را نمودند و با بهکارگیرى آن ورم پا بهبود یافت و نیازى به عملجراحى پیش نیامد.
یکی دیگر از روغن های مورد تاکید امام رضا (ع) برای ماساژ بدن روغن بنفشه است. آن حضرت می فرماید: إذا أرَدتَ ألاّ یَظهَرَ فی بَدَنِکَ بَثرَةٌ ولا غَیرُها ، فَابدَأ عِندَ دُخولِ الحَمّامِ بِدُهنِ بَدَنِکَ ، بِدُهنِ البَنَفسَجِ. اگر مى خواهى که در بدنت جوش و جز آن رخ ننماید، هنگام در آمدن به حمام ، چرب کردن بدن خود را به روغن بنفشه ، آغاز کن.(6)
پانوشتها:
1. دانشنامه احادیث پزشکی ج 1 ص 99
2. عیون اخبار الرضا، باب 31/ حدیث 81
3. مکارم الاخلاق، ص190
4. طب الرضا علیه السلام / ترجمه امیر صادقى، ص: 72
5. بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه 322
6. طبّ الإمام الرضا علیهالسلام ، صفحه 31 ، بحار الأنوار ، جلد 62 ، صفحه 322
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim