eitaa logo
دعا،ذکر،ختم،عبادت،اخلاق،داستان،تاریخ وطبِ تنها مولودکعبه
44 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
402 ویدیو
44 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹️امام صادق علیه‌السلام: خدا فرشته‌ای را مامور کرده هر روزِ ماه رمضان، در آسمان ندا بدهد: مژده! گناهان گذشته‌تان را آمرزیدم و شفاعت شما را درباره يكديگر در شب قدر قبول كردم، مگر برای دو نفر: کسی که با شراب، روزه‌خواری کند؛ و کسی که از برادر مسلمانش کینه به دل داشته باشد. 🔸️وَ يَأْمُرُ اللَّهُ مَلَكاً يُنَادِي كُلِّ يَوْمٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ فِي الْهَوَاءِ: أَبْشِرُوا عِبَادِي فَقَدْ وَهَبْتُ لَكُمْ ذُنُوبَكُمُ السَّالِفَةَ وَ شَفَّعْتُ بَعْضَكُمْ فِي بَعْضٍ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ  إِلَّا مَنْ أَفْطَرَ عَلَى مُسْكِرٍ أَوْ حَقَدَ عَلَى أَخِيهِ الْمُسْلِم‏ 📚دعوات راوندی، حدیث ۵۶۱.
🍀پیامبر صلى الله عليه و آله: 🔸هر کس در نوشته‌ای صلوات بنویسد، مادامی که نام من در آن نوشته باشد فرشتگان بر او درود میفرستند. 🔹مَن صَلّى عَلَيَّ في كِتابِهِ، لَم تَزَلِ المَلائِكَةُ تُصَلّي عَلَيهِ ما دامَ اسمي في‏ ذلِكَ الكِتابِ. 📚 جامع الأخبار، ص: ۶۱. 🌸ثواب کتابت صلوات✨️
.✅ پاسخ به سوال خبرنگار کویتی درباره امام حسن(علیه السلام) 🔶 يکي ازاهالی جرائد در کويت که مجله‌اي را در کويت منتشر مي‌کرد، به ايران آمد. درضمن مصاحبه مفصلي در زمينه‌هاي مختلف فرهنگي با یکی از علمای اعلام سؤال به مسأله امامت و قضيه امامت امام مجتبي (علیه السلام) رسيد. شخص کويتي از آن عالم محترم پرسيد: «شما درباره صلح امام مجتبي (علیه السلام) چه نظري داريد و آن را چگونه توجيه مي‌کنيد؟» 🔶 عالم بزرگوار که در طول مصاحبه با اشتياق و با سعه صدر به سؤالات پاسخ مي‌داد، با شنيدن اين پرسش برافروخت و متشنج شد. چند دقيقه‌اي سکوت حکم فرماشد. پس از دقايقي فرمودند: «آقا، آقا، آقا! (نعوذبالله) مثل اينکه امام حسن مجتبي (علیه السلام) در زندگي و در امامتش مرکتب خلافي شده اند در طول تاريخ هر کسي به نوعي مسأله را توجيه کرده و حالا هم نوبت به من رسيده که من چگونه آن را توجيه کنم. اين چه سؤالي است که مطرح مي‌کنيد؟ واي بر ما که امام مجتبي (علیه السلام) در بين شيعه يک چهره مظلوم و نعوذبالله مقصر است که عملکردش احتياج به توجيه دارد.» وادامه دادند: «مظلوميت امام حسن (علیه السلام) فقط به اين نيست که قبرشان چراغ و گنبد و بارگاه ندارد. ما تا اسم مظلوميت امام مجتبي (علیه السلام) را مي‌آوريم، مسأله قبر و زائر و چراغ و فرش و گنبد را مطرح مي‌کنيم. 🔸درمظلومیت امام مجتبي (علیه السلام) مهمتر ان است که آن حضرت بين ما شيعيان هم يک چهره متهم است!!
🥀🏴 ای نخـل‌های کوفه ببـارید خـون دل شب را به یاد غربت مولا سحر کنید ضربت خوردن امیرالمؤمنین علیه‌السلام
🔸رفته بودم نمایشگاه قرآن؛ سابق بر این، همیشه فضای معنوی این نمایشگاه را بسیار دوست می‌داشتم. نوای تواشیح و صوت قرآن، فضا رو پر می‌کرد و معنویتی در این فضا موج می‌زد که جانبخش و دلپذیر بود. 🔹سال قبل نرفتم، ولی امسال که رفتم، از شدت حجم آهنگ و دنگ و دونگ سردرد گرفتم! قدم به قدم، دقیقاً قدم به قدم نمایشگاه، پر شده بود از گروه‌های سرود و ترانه‌خوانانی که داشتن سرودهای مختلف رو با آهنگ‌های تند، می‌خواندند. 🔸حرکت شیطان، همیشه خزنده و کند هست. با آرامش و بدون خستگی جلو می‌آید، و نتیجهء این سبک حرکت این میشه که نمایشگاهی که باید توش صوت قرآن بپیچد، بعد از چند سال، تبدیل شده بود به کلوپ آهنگ! 🔹حالا می‌دونم الان مدافعان جان برکف ظاهر می‌شوند وسینه چاک می زنند، ولی این رسمش نیست! 🔸این خطای بزرگی هست که داریم مرتب گسترشش می‌دهیم و بدبختانه به این اشتباه، مفتخریم! ما داریم راه رو غلط می‌رویم و اراده‌‎ای هم برای برگشت از این کج‌روی نداریم. 🔹در مسیر عبودیت و تبلیغ دین نمیشه از اسباب و ابراز شیطان بهره برد. نتیجهء این روش، دور شدن تدریجی مؤمنین از مسیر حق هست، بدون آن‌که کسی جذب حق و راه درست شود. 🔸حقیقتاً خیلی تأسف خوردم... همهء عناصر مذهبی ما رو دارن دچار خدشه می‌کنند، خلوص و پاکیش رو از بین می‌برند، و ما فقط بیننده‌ایم و از درک این استحاله، غافل! 🔹صدای اعتراضی هم از احدی بلند نمی‌شود... ✅ کانال مطالبه تلفنی
آمده ام تا آلات موسیقی را نابود کنم! / فرمایشی معتبر از رسول خدا(صلی الله علیه واله) که کمتر برای ما گفته شده است!! 🔸 رسول خدا(ص) در روایتی کاملا معتبر فرموده اند: «خداوند مرا برای رحمت جهانیان و نابود کردن آلات موسیقی و نوازندگی ... مبعوث کرد» (کافی، ج۶، ص۳۹۶) 🔸 مضمون این روایت، در کتب اهل سنت هم وجود دارد: _ «پروردگارم مرا به نفی ساز و سه تار امر فرموده است.» (الکامل، ج1، ص238) _ «برای شکستن آلات نوازندگی مبعوث شده ام.» (تفسیر قرطبی، ج14، ص53) ✅ مسأله «ترویج موسیقی» را جدی بگیریم.
🔸 امام سجاد(علیه السلام) فرمودند: خداوند تقدیس نمی کند آن امتی را که میانشان موسیقی و آلات آن رواج دارد. (کافی، ج۶، ص۴۳۴) ✅ مسأله «ترویج موسیقی» را جدی بگیریم.
هدایت شده از تنها مولود کعبه🏴
پیشگویی و توصیه حضرت امام صادق(علیه السلام) 🔺در موضوع موسیقی همرنگ جماعت نشو!🔺 🔸 امام صادق(علیه السلام) در بخشی از یک روایت معتبر و طولانی، فرموده اند: 👈 «... هر زمان دیدی که وسایل لهو و‌ موسیقی، ظاهر و‌ علنی می شود طوری که مردم از کنارش عبور می کنند و‌کسی از آن جلوگیری نمی کند و به قدری عادی شده و رواج پیدا کرده که حتی کسی جرأت نمی کند از آن منع کند... 👈 هر زمان دیدی که شنیدن قرآن بر مردم سنگین است اما چیزهای باطل برایشان آسان و سبک است ... 👈 هر زمان دیدی که آلات موسیقی در حرم مکه و‌ مدینه، آشکار و جلوی چشم قرار می گیرد... 👈 هر زمان دیدی که اگر کسی سخن حق بگوید و امر به معروف و‌ نهی از منکر کند، دیگران با حالت خیرخواهی!! به او بگویند این کار بر تو‌ لازم نیست... 👈 در چنین وقتی مراقب باش! و از خداوند طلب نجات کن! بدان که مردم در چنین وضعی مورد خشم خداوند هستند و‌ این مهلتی است که خداوند به دلیلی، به مردم می دهد. 👈 پس به شدت مراقب باش و تلاش کن تا خداوند تو را بر خلاف آنچه مردم در آن هستند، مشاهده کند. (کافی، ج۸، ص۳۶ تا ۴۲) ✅ مسأله «ترویج موسیقی» را جدی بگیریم.
💠اثرات دعاء برای دیگران الإمامُ الباقرُ عليه الصلاه والسلام : أسرَعُ الدُّعاءِ نُجْحا لِلإجابةِ دعاءُ الأخِ لأخيهِ بظَهرِ الغيبِ ، يَبدأ بِالدُّعاءِ لأخيهِ فيقولُ له مَلَكٌ مُوَكَّلٌ بهِ : آمِينَ، و لكَ مِثْلاهُ . 📚الكافي : الکافي ج ۲، ص ۵۰۷ 🔰امام باقر عليه السلام : دعايى كه زودتر از همه به اجابت مى رسد ، دعايى است كه برادر (مؤمن) در غياب برادرش مى كند . چون ابتدا براى برادرش دعا كند ، فرشته اى كه بر او گماشته شده است ، گويد : آمين ، تو را نيز دو چندانِ آن باد . 🌿🌿🌿🌿🌿🌿 الامام الصادق علیه الصلاه والسلام: إنّ دُعاءَ المُؤمِنِ لِأَخیهِ بِظَهْر الغَیبِ مُستَجابٌ وَ یدِرُّ الرِّزقَ وَ یدفَعُ المَكروهَ. 📚وسائل، ج ٤، ص ١١٤٧ 🔰امام جعفرصادق علیه‌السلام: دعای مؤمن در حق برادر دینی غایب خود هم مستجاب می‌شود و هم باعث زیاد شدن روزی و دفع ناگواری‌ها خواهد بود. 🌿🌿🌿🌿🌿🌿 الامام الصادق علیه الصلاه والسلام: مَن قَدَّمَ اَربعینَ رَجُلاً مِن اخوانِهِ فَدَعا لَهُم ثُمَّ دَعا لِنَفسِهِ اُسُتجیبَ لَهُ فیهِم وَ فی‌نَفسِهِ. 📚خصال، ج ٢، ص ١١٠ 🔰امام جعفرصادق علیه‌السلام: کسی که پیش از خود برای چهل نفر برادر مؤمن دعا کند دعای او هم دربارة آنان و هم دربارة خودش مستجاب می‌گردد. 🌿🌿🌿🌿🌿🌿 الامام الکاظم علیه الصلاه والسلام: إنّ مَنْ دَعَا لِأَخِیهِ بِظَهْرِ الْغَیبِ نُودِی مِنَ الْعَرْشِ وَ لَکَ مِأَةُ أَلْفِ ضِعْفٍ! 📚وسائل، ج ٤، ص ١١٤٨ 🔰امام موسی‌كاظم علیه‌السلام: هر کس برادر دینی خود را غیاباً دعا کند از عرش (خدای باعظمت) به او ندا می‌رسد: صد هزار برابر (آنچه برای برادر خود خواستی) به تو عطا گردید! 🌿🌿🌿🌿🌿🌿 الامام الکاظم علیه السلام : مَن دعاِ لإخوانِه مِنَ المُؤمنین وَ المؤمناتِ و المُسلمین والمُسلماتِ وَكَّلَ اللهُ بِهِ عَن كُلِّ مؤمنٍ مَلَكاً یدعولَه. 📚وسائل، ج ٤، ص ١١٥٢ 🔰 امام موسی‌كاظم علیه‌السلام: کسی که برای برادران و خواهران مؤمن و مسلمان خود دعا کند خداوند از طرف هر یک از آنان مَلَکی می‌گمارد که همواره برایش دعا نمایند. 🌿🌿🌿🌿🌿🌿
🌟 ۱۹رمضان‌المبارك| *ذکر لعن مخصوص ابن ملجم مرادی لعنت‌الله‌علیه* از زبان خواجه نصیر الدین طوسی رحمت الله علیه 🍃اللَّهمَّ العَن مَن اَقـَرَّ بِظُلمِهِ آحادُ المُمکِناتِ، وَاعترَفَ بِبَغیِهِ اَفرادُ المَوجُوداتِ، المَذمُومَ فِی الاَرَضینَ والسَّمَواتِ، الخائِفَ فِی العَرَصاتِ، المَحرومَ مِنَ الثَّوابِ وَالدَّرَجاتِ، مَغضوبَ رَبِّ العالَمینَ، قاتِلَ اَمیرِالمؤمنینَ (علیه‌السلام)، 🍃عَدُوَّ اللهِ وَعَدُوَّ الرَّسُولِ وَاَهلِ البَیتِ الجَلیلِ، الشّـُؤمَ المَلعونَ فِی التَّوراةِ والاِنجیلِ، المَیشومَ بِتَأویلِ الکِتابِ وَالتَّنزیلِ، 🍃الیَهُودیَّ الفاجِرَ البَخیلَ، وَلَدَ الزِّنَا الَّذی خَلَّدَهُ اللهُ فی عذابِ غِلاظٍ وشِدادٍ، الّذی کانَ فی غَیِّهِ المُتمادِی، عَبدَالرَّحمنِ بنَ مُلجَمٍ المُرادِیَّ، لعنةُ اللهِ عَلَیهِ.
🔸از جمله سفارشات ، این است که: يکی از چهارده معصوم مخصوصاً حضرت بقيةاللّه را در اعمال عبادی خويش شريک کنيم و اين داستان مطلب راتاحدي روشن مي كند: كه: 🔸سلطانی برای شکار بيرون شد. به دجله رسيد. مرد فقيری را ديد که زار و نزار و خسته و نااميد، کنار تور ماهی‌گیری‌ خود نشسته است. از او تفقّد کرد و گفت: «پيرمرد! چرا ماهی نمي‏گيري؟» پيرمرد در جواب گفت: «از صبح هرچه تور انداختم حتّی يک ماهی هم در تور من نيامد.» سلطان به ذکاوت، دريافت که روزنه‌ی رزق ماهی‌گير، تنگ است و بهره‏ ای ندارد. فرمود: «تور، باز بيفکن به شراکت که نيمی از من و نيمی از تو.» پيرمرد که سلطان را نمي‏ شناخت گفت: «از صبح، بسيار تور انداختم و يک ماهی هم صيد نکردم.» سلطان گفت: «ضرری که ندارد؛ يک تور به شراکت بينداز.» پيرمرد برخاست و توری به شراکت انداخت؛ تور ماهي‏گير پر شد از ماهي‏ های بزرگ و کوچک و فراوان صيد کرد و خوشحال شد. پادشاه گفت: «حال، نيمی از صيد، از آنِ من است و نيمی از آنِ تو.» پيرمرد گفت: «قبول است.» سلطان گفت: «من نيمه‌ی خويش به تو بخشيدم. همه‌ی ماهی‌ها از آنِ تو باشد.» پيرمرد خوشحال شد و با دستی پُر به منزل رفت. 🔸فردا دو مأمور از طرف سلطان به دنبال مرد فقير آمدند و مرد را به حضور سلطان بردند. چشم پيرمرد که به سلطان افتاد سلطان را شناخت و گمان کرد که برای نيمه‌ی صيد، او را احضار کرده‏اند؛ بلافاصله گفت: «قربان! ماهي‏ های شما حاضر است؛ کسی را بفرستيد تا تقديم کنم.» سلطان گفت: «ای مرد صياد! ما ديروز با هم شريک شديم. با اينکه من نيمه‌ی صيد خود را به تو بخشيدم، امّا ديشب به خود مي‏گفتم که شريک سلطان را وضع و روزي، بهتر از اين بايد؛ حال که ما را در کار، شريک کردی و شريک سلطان شدي، زندگی بهتری بايد داشته باشي.» 🔸سلطان دستور داد تا وسایل آسايش زندگی بسيار بدو بخشيدند و شاد و مسرور، مرخّص شد. 🔸حال چنين است که عمل و عبادتی که حضرت بقيةاللّه (علیه السلام) در آن شريک باشد، کَرم و عنايت آن بزرگوار کمتر از سلاطين ظاهری نيست و کرم بسيار خواهد نمود و خدای امام زمان (علیه السلام) هم به اين نيّت خير، جزای نيکو و بسيار خواهد داد. انشاالله