eitaa logo
ظهور‌ نزدیک‌تر‌ از تصوّر
204 دنبال‌کننده
984 عکس
1.3هزار ویدیو
1 فایل
حضرت بقیه‌الله‌القائم‌المنتظرمحمدالمهدی صل‌الله‌علیه‌و‌علی‌آبائه از دیده اغیار غایبند و الا ایشان حاضر و ناظرند . پا گذاشتن بر نفسانیات ؛ پیشه نمودن تقوای‌ الهی و تجلی صفت‌عدالت و انصاف راه توفیق‌ رؤیت‌ صاحب‌الامر‌والزمان‌ ارواحنا لتراب‌مقدمه فداء می‌باشد
مشاهده در ایتا
دانلود
این عکس بلال قهرمان فلسطینی اینجا دادگاهه قاضی میگه شماو دوستت علا (شهیدشده) متهم به قتل سه اسرائیلی هستی بلال میخنده و میگه محاله من حداقل هفت نفرو کشتم و علا حداقل ده نفرو قاضی میگه بلندشو بلال میگه نه تو و نه کل حکومتت نمیتونن منو مجبور کنن وایسم بلال هفته‌ی دیگه مبادله میشه 🏳 ظهور نزدیک‌تر از تصور https://eitaa.com/ZOHOORnazdyktaraztasavvor/2638 .
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما فقط تا زمان ظهورامام‌زمان صل‌الله‌علیه‌ یک پناهگاه دارید‼️
🏳🏳🏳🏳🏳🏳🏳🏳🏳🏳🏳 🏳 بسم‌الله‌النورالعظیم توصیه های امام جواد صل‌الله‌ علیه به زیارت امام هشتم‌صل‌الله در ماه رجب ماه رجب، ماه زیارتی امام رضا‌صل‌الله‌علیه 📚 بسیاری از کتاب‏هاى معتبر شیعه، مثل: اصول کافى، تهذیب الاحکام، کامل الزیارات، عیون اخبار الرضا و... روایت معروف امام جواد علیه السلام در مورد فضیلت زیارت امام رضا علیه السلام را ذکر کرده اند. شهید اول می گوید: «زیارت امام رضا (علیه السلام) در از افضل اعمال است».(۱) مرحوم شیخ عباس قمی نیز می نویسد: «…زیارت آن حضرت در ایام و اوقات شریف و مخصوص به آن حضرت، فضیلت بسیار دارد، خصوصا در ماه رجب (۲)… و در روز اول ماه رجب». (۳) 🕋 مطابق این روایات زیارت حضرت على بن موسى الرضا‌صل‌الله‌علیه‌ و علیه السلام از حج فضیلت بیشترى دارد. امام جواد (ع) در پاسخ به این سؤال که هرگاه کسى به حج رفته و پس از بازگشت از حج به زیارت امام حسین - علیه السلام - مشرف شده و آن گاه هزینه و مقدمات سفر دوباره به حج برایش فراهم شد، آیا بهتر است به حج رود یا براى زیارت امام رضا - علیه السلام - راهى خراسان شود، فرمود: «... اگر به خراسان رود و به امام رضاصل‌الله‌علیه وعلیه‌السلام کند، فضیلت بیشترى دارد، لیکن این سفر باید در ماه رجب باشد و سزاوار نیست در این ماه انجام شود؛ چون حکومت به خاطر آن از ما و شما بدگویى مى‏ کند». علامه مجلسى معتقد است که این روایت نشان گر آن است که زیارت آن حضرت در ماه رجب مستحب مؤکد است و به طور خاص در این ماه بر آن تأکید شده است. (۴) امام جواد صل الله علیه : ▫️زیارت امام رضا‌صل‌الله‌علیه‌و علیه السلام در همه زمان‏ ها خوب است، ولى با فضیلت‏ ترین زمان زیارت آن حضرت ماه رجب است. (۵) 📚 منابع : ۱. عاملى (شهید اول)، محمد بن مکى، الدروس الشرعیة فی فقه الإمامیة‌، ج ۲، ص ۲۴. ۲. مفاتیح الجنان، ص ۲۸۹ و ۹۸۱. ۳. همان. ۴. عیون اخبارالرضا، ج‏ ۲، ص‏ ۲۵۸. ۵. بحارالانوار، ج‏ ۱۰۲، ص‏ ۵۲. «زیارة مولانا و سیدنا ابى الحسن الرضا - علیه السلام - فى کل الاوقات صالحة و افضلها فى شهر رجب روى ذلک عن ولده ابى جعفر الجواد....». 🏳 ظهور نزدیک‌تر از تصور https://eitaa.com/ZOHOORnazdyktaraztasavvor/2640 .
30.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر روی صندلی حکمت جاری شود منبر شود❗️
🔴 یک زندانی محکوم به ‎اعدام در دزفول، پس از سال‌ها با بخشش خانواده مقتول و تلاش خیرین آزاد شد، اما ۲ روز بعد به دلیل سکته قلبی ناشی ............ درگذشت❗️ حیات و ممات به امر حی لایموت است❗️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️حکم کسی که شارژ ساختمان را نمی‌دهد چیست ؟ احکام به زبان ساده، نشر اشتراک در ترویج احکام الهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهیت پلید کلام وزیر بی علوم بیانگر خواب‌‌ها و نقشه‌های شوم اولیاء شیطان برای نظام اسلامی و جمهوری اسلامی و دین اسلام و امت اسلام است ، هنگام بازگوکردن کلام ابلیس از دهان نجس وزیرمعلوم‌الحال به حالت چهره شیطانی پزشکیان و انگشت کشیدن به لبها....و حالت مسبوق بسابقه....❗️ امت حزب‌الله به هوش باشید ❗️ دانشگاهها و دانشجویان با چنین وزیری به کجا رسیده و به کجا کشیده خواهد شد و خروجی چه نظامی ؟❗️ کفایت شعور رئیس‌جمهور وزیر علوم تمام وزراء الحمدلله‌الذی‌جعل‌اعدائنا‌من‌الحمقاء مرگ بر پزشکیان_مرگ بر ظریف مرگ بر وزیر فتنه مرگ‌ بر یهودیهای مسلمان نما مرگ‌ بر بهائیهای‌ مسلمان‌نما مرگ‌ بر ملحدین مرگ‌ بر دوتابعیتی_بی‌وطن 🏳 ظهور نزدیک‌تر از تصور https://eitaa.com/ZOHOORnazdyktaraztasavvor/2622 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‼️ظریف کثیف یا یهودی است و یا بهائی ، محال است مسلمان باشد ‼️البته که ماهیت اصلاحات ، اصلاح‌طلبان و سرکرده آنان فریدون ماسون ، فراماسونی یعنی در ولایت ابلیس هستند ، دوره های فراماسونی در انگلیس و آمریکا و گردهمائی‌های فراماسونی در ایران....تحت نام جعده‌های سیاسی....❗️ ظریف : دولت موفق شد به زیر پاگذاشتن قانون (حجاب قانون خدا)، البته با پذیرش رهبری !! منظورم از رهبری، رهبر ایران نیست، منظورم رهبری_ایران است!! یعنی رئیس قوه قضاییه ، رئیس مجلس و دبیرشورای امنیت ملی... ظریف یا راست میگوید؛ که تکلیف مومنین با قانون شکنان را مشخص میکند و یا دروغ، که مومنین منتظر جواب لگدمال کننده از آقایان اسم برده شده هستند. 🏳 ظهور نزدیک‌تر از تصور https://eitaa.com/ZOHOORnazdyktaraztasavvor/2649 .
بیانیه‌ حضرت آیت الله وفسی در پی اظهارات ظریف کثیف معاون غیر قانونی رئیس جمهور بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ متاسفانه باخبر شدیم معاون غیر قانونی رئیس جمهور آقای محمد جواد ظریف به صورت رسمی مطالبی را اعلان کردند که معنای آن، یک فاجعه‌ی بزرگ و بیان مرگ و نابودی نظام مقدس جمهوری اسلامی است. بنابر گفته های این مقام رسمی دولت، سران سه قوه، علیه مقام معظم رهبری و قانون اساسی و نظام مقدس جمهوری اسلامی کودتا کرده اند و برخلاف قانون اساسی از مقام خود سوء استفاده نموده، قانون مصوّب لایحه‌ی حمایت از خانواده ( حجاب ) را کنار گذاشته و کشف حجاب و برهنگیِ شورش زن زندگی آزادی را به رسمیت شناخته اند. اولاً قانون اساسی هرگز چنین قدرتی را برای سران قوا مقرر نکرده است و چنین اختیاری نداشته و آنان به هیچ عنوان مسئولیت رهبری نظام را ندارند. ثانیاً امام خامنه‌ای - مد ظلّه العالی - رعایت حجاب را واجب شرعی و به لحاظ قانونی آنرا حتی برای غیر مسلمانان، واجب الاطاعه اعلان فرمودند. اگر سران قوا مطالب فرد مذکور را تایید می‌کنند، باید در پیشگاه مردم به سبب سوء استفاده از قدرت، محاکمه و مجازات شوند و اگر آن را تکذیب می‌نمایند باید آقای ظریف به سبب نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی محاکمه و مجازات گردد. حامد وفسی ۳ بهمن ۱۴۰۳
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فبشر ‌عبادی‌ الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه خداوند به حضرت محمد رسول‌الله صل‌الله‌علیه‌و‌آله میفرمایند : به آن بندگانم بشارت ده که همه سخنان خوب را میشنوند (نه هر سخنی) و از میان آنها از بهترینش تبعیت میکنند . ادعای پیشگویی سقوط بالگرد شهید سید ابراهیم رئیسی❗️