🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊 🌍 🌹🕊🌹✨﷽✨🌹🕊
🌍🕊🌹 *السلام علیک یا بقیة الله*
🕊🌹 *نجات علامه مجلسی در عالم برزخ*
علامه بزرگ، سيد نعمت اللّه جزائرى (رحمة الله عليه) از علماى برجسته عصر علامه محمدباقر مجلسى (رحمة الله عليه) (متوفى 1111 ه. ق) بود، و به اصفهان آمد و در محضر علامه مجلسى، بهرههاى علمى فراوان برد، و آنچنان به او نزديك شد كه مانند يكى از اهالى خانه علامه مجلسى به شمار مىآمد.
علامه مجلسى (ره) نظر به اينكه داراى شاگردان و خدمتكاران، و مورد احترام مقامات دولتى و مردم بود، زندگيش تا حدودى داراى تشكيلات به نظر مىرسيد، به نظر بعضى مىآمد كه مثلا بر خلاف زهد و پارسايى اسلامى است.
مرحوم سيد نعمت الله جزايرى مىگويد: روزى با كمال تواضع، به علامه مجلسى (رحمة الله عليه) تذكر دادم، سرانجام گفتم: من كوچكتر از آن هستم كه با شما در اين خصوص كه ظاهر متمايل به دنيا شدهايد، بحث كنم.
ولى با شما عهد مىكنم كه هر كدام قبل از ديگرى از دنيا رفتيم، به خواب ديگرى بيائيم، تا روشن گردد كه آيا حق با من است (كه بايد با كمال سادگى، دور از تشكيلات دنيا زندگى كرد) يا حق با شما است ؟ علامه مجلسى اين پيشنهاد را پذيرفت.
پس از مدتى علامه مجلسى (رحمة الله عليه) از دنيا رفت، عموم مردم عزادار شدند، و به عزادارى پرداختند، بعد از يك هفته كنار قبرش رفتم، و پس از قرائت قرآن و دعا، همانجا خوابم برد، در عالم خواب ديدم گويا علامه مجلسى از قبر بيرون آمده، لباسهاى زيبا در تن داشت و چهرهاش با شكوه بود در همين هنگام يادم آمد كه علامه مجلسى از دنيا رفته است دستش را گرفتم و گفتم: اى مولاى من، هم اكنون طبق معاهدهاى كه داشتم به من خبر بده كه حق با من بود يا با تو، و به تو چه گذشت؟.
فرمود: هنگامى كه بيمار شدم، كم كم بر بيماريم افزوده شد و شدت يافت و به راز و نياز با خدا پرداختم كه مرا نجات دهد، كه ناگهان شخص بزرگوارى نزد من آمد و كنار پايم نشست و از احوال من پرسيد و از احوال من پرسيد، از دردهاى شديدى كه داشتم به او شكايت كردم، دستش را روى انگشتان پايم نهاد، و گفت: آيا دردش آرام شد.
گفتم: همانجا كه شما دست نهاديد، دردش بر طرف گرديد، آن شخص دستش را به هر جاى بدنم مىكشيد، دردش رفع مىشد تا اينكه دستش را روى سينهام گذارد، به طور كلى دردم بر طرف گرديد، و ديدم جسدم در كنار افتاده و خودم در گوشه خانه ايستادهام و با پريشانى به جسدم نگاه مىكردم، بستگان و همسايهها و مردم آمدند و گريه مىكردند، من به آنها مىگفتم: شيون نكنيد، من از درد و بيمارى راحت شدم، چرا گريه مىكنيد؟
ولى آنها همچنان مىگريستند و نصيحت مرا گوش نمىكردند، و بعد جمعيت آمدند و جسد مرا برداشتند و غسل دادند و كفن كردند و نماز بر آن خواندند و كنار قبر بردند، ديدم قبرى را كندهاند و مىخواهند جسدم را در ميان آن بگذارند، من با خودم گفتم: من از جسدم جدا مىشوم، و با او وارد قبر نخواهم شد، ولى وقتى كه جسدم را در ميان قبر نهادند، من از شدت علاقه و انسى كه به جسدم داشتم، وارد قبر شدم، و مردم روى قبر را پوشانيدند.
ناگاه منادى حق ندا كرد: اى بنده من محمد باقر، براى امروز چه آوردى؟.
من اعمال نيك خود را برشمردم، قبول نشد (يعنى به عنوان عمل فوق العاده و كامل پذيرفته نشد).
باز همان صدا را از آن منادى شنيدم، مضطرب گشتم و در تنگنا قرار گرفتم، در اين هنگام ناگاه به يادم آمد كه يك روز سواره در بازار بزرگ اصفهان مىگذشتم، ديدم گروهى در اطراف يك نفر مومن، اجتماع كردهاند و از او مطالبه طلب خود مىكنند، و او را مىزنند و به او ناسزا مىگويند، او مىگفت : الان ندارم به من مهلت بدهيد، ولى به او مهلت نمىدادند، من به جلو رفتم و اعلام كردم كه او را رها كنيد، بدهكارىهاى او را من مىپردازم، مردم او را رها كردند و من بدهكارىهاى او را پرداختم، و او را به خانه خود آوردم و به او احترام و كمك كردم.
همين حادثه يادم آمد و عرض كردم، خدايا چنين عملى دارم، اين عمل را از من پذيرفتند و امر كردند درى از قبرم به بهشت باز شد و مشمول نعمتهاى بى كران الهى شدم، و به دعاهاى مومنان و زيارت آنها از قبر من، بهرمند هستم، و من آنها را مىبينم ولى آنها من را نمىبينند.
بنابراين اى سيد (نعمت اللّه جزائرى) اگر من در دنيا داراى مكنت مالى نبودم، چگونه مىتوانستم مومنى را در بازار از چنگ خلق نجات دهم و نتيجهاش را امروز اين چنين بگيرم.
سيد نعمت اللّه مىگويد: از خواب بيدار شدم و فهميدم كه آنچه را كه علامه مجلسى در دنيا جمع كرده بود، چون در راه مصالح مردم و اسلام مصرف مىشد، مايه نجات او گرديد.
🌹 *یازهرا*🌹❁✧═┅┄
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
*زندگی بعد از مرگ*
*کانال زندگی بعد از مرگ 2️⃣3️⃣*
https://chat.whatsapp.com/IVguXYKSQ9BIiKti2wjmJU
🌴💢🌴💢🌴💢🌴
*زندگی بعد از مرگ در ایتا:*
https://eitaa.com/ZendegiPasAzZendegiii
🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊 🌍 🌹🕊🌹✨﷽✨🌹🕊
🌍🕊🌹 *السلام علیک یا بقیة الله*
*💢《 ۱۱ نفری که به بهشت 🏝️نمی روند حتما بخونید》* 👌
*❌1.کسانی هستند که در حالی از قبر بلند میشوند که فاقد دست و پا هستند این افراد کسانی هستند که همسایگان خود را اذیت میکنند*
*❌2.کسانی هستند که در نماز غفلت و سستی میکردند و در حالی از قبر خارج میشوند که صورتی همانند خوک دارند.*
*❌3.کسانی که زکات اموال خویش را نمی پردازند در حالی از قبر خارج میشوند که شکم آنها مانند کوهان شتر و پر از مار و کژدم می باشد.*
*❌4.کسانی هستند که مال را بر عهد و پیمان الهی ترجیح دادند در حالی از قبر خارج میشوند که از دهانشان خون جاری است.*
*(پناه بر خدا)*
*❌5.کسانی هستند که در خفا و پنهانی گناه می کردند و از خداوند که در هر حال، ناظر، بینا و شنوا است نمی ترسیدند.*
*❌و در حالی از قبر خارج میشوند که جسم و تن آنها باد کرده و پوسیده است سبحان الله*
*❌6.کسانی هستند که شهادت دروغ می دادند در حالی از قبر خارج خواهند شد که گردنشان قطع شده است*
*❌7.کسانی هستند که کتمان شهادت می کنند و عمدا" گواهی نمی دهند در حالی از قبر خارج میشوند که از دهانشان خون و چرک جاری است*
*❌8.گروه زنا کارانی هستند که بدون توبه وفات کردند در حالی از قبر خارج خواهند شد که کور هستند.*
*❌9.کسانی هستند که مال یتیمان را به ناحق خورده اند در حالی از قبر خارج میشوند که چهره هایشان سیاه و چشمها و شکمشان پراز آتش است.*
*❌10.کسانی هستند که نافرمانی پدر و مادر را میکنند درحالی از قبر خارج خواهند شد که جسمشان گرفتار بیماری برص و جذام شده است.*
*❌11.کسانی هستند که شراب مینوشند در حالی از قبر خارج میشوند که نابینا هستند و دندانهای آنها مثل شاخ فیل و لبهای آنها بر سینه هایشان آویزان و زبان آنها بر قسمت رانها آویزان است و از شکم آنها کثافت بیرون می آید*
*الله اکبر سبحان الله*
*12.حضرت رسول اکرم می فرماید:گروه دوازدهم هم در حالی خارج میشوند که چهره آنها مانند 🌕 شب چهارده نورانی و از پل صراط مانند برق می گذرند اینها همان گروهی هستند که به نماز اهتمام می ورزیدند و عمل نیک انجام میدادند*
👌اگه خواستی ثواب ببری برا دوستات بفرست
*ان شاءالله که ما از گروه دوازدهم باشیم* 🙂
🌴 _اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
_
🌹 *یازهرا*🌹❁✧═┅┄
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
*زندگی بعد از مرگ*
*کانال زندگی بعد از مرگ 2️⃣3️⃣*
https://chat.whatsapp.com/IVguXYKSQ9BIiKti2wjmJU
🌴💢🌴💢🌴💢🌴
*زندگی بعد از مرگ در ایتا:*
https://eitaa.com/ZendegiPasAzZendegiii
*کانال زندگی بعد از مرگ در تلگرام*
https://t.me/ZendegiBadAzMarg
🌴💢🌴💢🌴💢🌴
*زندگی بعد از مرگ در واتساپ:*
*لینک کانال ۳۰*
https://chat.whatsapp.com/Gcyj4etlyGs0ESyBUjRsaV
*لینک کانال ۲۹*
https://chat.whatsapp.com/I61YCuLahmQL3CUz2uIEuE
*لینک کانال ۲۱*
https://chat.whatsapp.com/GRHzp1sG2H6FzptpGpALwK
*اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج*🎋
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.....🌸#کانال_زندگی_بعد_از_مرگ🌸.....
☸️چه کسانی هنگام مرگ آرامش دارند؟
✅امام جعفر صادق عليهالسلام در پـاسخ به اين پرسش كه آيا مؤمن از جان كندن خود ناراحت میشود فرمودند:
نه، به خدا، زمانى كه فرشته مرگ (عزرائيل) براى ستاندن جانش مىآيد، او بىتابى مىكند.
اما عزرائيل(ع) به او میگويد:
اى دوست خدا، بىتابى مكن؛ زيرا سوگند به آن كه محمد صلى الله عليه و آله و سلم را برانگيخت، من از پدر مهربانى كه به بالينت بيايد، با تو خوش رفتارتر و مهربانترم. چشمت را باز كن و بنگر.
حضرت فرمود:
رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلّم و اميرمؤمنان و فاطمه و حسن و حسين و امامان از نسل آنها عليهمالسلام، در برابرش نمايان مىشوند و به او گفته مىشود:
اين رسول خدا و ... رفيقان و همرهان تو هستند ... در اين هنگام ، چيزى براى او خوشتر از اين نيست كه جان از بدنش جدا شود و به منادى بپيوندد.
📚اصول كافي، جلد3 صفحه 127
✾🌿#کانال_زندگی_بعد_از_مرگ🌿✾
♻️@ZendegiPasAzZendegiii
🕊🌹سیر تکامل در بهشت!!🌹🕊
امام علی (علیه السلام) میفرماید: امروز(تا زمانی که در دنیا هستید) روز عمل و تلاش است نه روز حسابرسی به اعمال، و فردای قیامت روز حسابرسی است نه روز عمل. در این نوشتار به دو سوال در مورد بهشت اجمالا پاسخ خواهیم گفت. آیا در بهشت امکان سیر تکاملی وجود دارد؟
نظریه غالب در میان اندیشمندان اسلامی این است که تکامل در بهشت آخرتی ممکن نیست. این عده بر این باورند که بر اساس منابع دینی بهشت دو گونه است: یکی بهشت برزخی و دیگری بهشت در قیامت. تکامل در بهشت برزخی ممکن است. اما تکامل در بهشت آخرتی ممکن نیست؛ زیرا عالم قیامت و ورود در بهشت نهایت سیر تکامل انسان است؛ در نتیجه ورود به بهشت معنای کامل شدن است، نه برای کامل شدن.
در توضیح این نظریه میتوان گفت: تکامل و ارتقای درجات در بهشت مرهون و معلول درجات ایمان و عمل صالح انسان در دنیا است، خداوند میفرماید: «وَ لِکُلٍّ دَرَجاتٌ مِمَّا عَمِلُوا وَ ما رَبُّکَ بِغافِلٍ عَمَّا یعْمَلُون»؛[1] هر کس از بندگان به عملی که کرده رتبه خواهد یافت.
بنابر این، طبق فرمایش امام علی (علیه السلام) که میفرماید: «اَلیوم عملٌ و لا حساب و غداً حساب و لا عمل»؛[2] امروز(تا زمانی که در دنیا هستید) روز عمل و تلاش است نه روز حسابرسی به اعمال، و فردای قیامت روز حسابرسی است نه روز عمل.
لذا، اگر در آخرت پرونده اعمال و کارهای نیک بسته میشود و تکامل هم معلول عمل صالح است، در نتیجه در بهشت تکاملی نیست، مگر آنچه در این دنیا فراهم نموده باشیم. بنابر این در آخرت، تکامل-یعنی ارتقا از درجه به درجهی دیگر بهشت بدون اینکه قبلاً در دنیا مقدمات و شرایط آنرا فراهم کنیم- وجود ندارد.
خداوند در قرآن کریم میفرماید: «لا ینْفَعُ نَفْسًا إیمانُها لَمْ تَکُنْ آمَنَتْ مِنْ قَبْلُ أَوْ کَسَبَتْ فی إیمانِها خَیرًا قُلِ انْتَظِرُوا إِنّا مُنْتَظِرُونَ؛[3] اگر کسى که قبلا ایمان نیاورده یا خیرى در ایمان آوردن خود به دست نیاورده، ایمان آوردنش سود نمىبخشد. بگو منتظر باشید که ما [هم] منتظریم.»
عالم قیامت و ورود در بهشت نهایت سیر تکامل انسان است؛ در نتیجه ورود به بهشت معنای کامل شدن است، نه برای کامل شدن
در مقابل دیدگاه مذکور، دیدگاه دیگری مطرح است که قائل به تکامل در قیامت است، این عده در توضیح نظریه خود میگویند: پس از ورود روح به عالم اوّل از عوالم قیامت و پیوند آن با بدن، منازل، مواقف و سرفصلهایى در پیش روى انسان قرار مىگیرد که هر یک به جاى خود، یک رویداد بزرگ تکاملى در بازگشت انسان به سوى خداوند است؛ چرا که با هر انتقالى، انسان به صورت اصلى خود، نزدیکتر شده و به کمالات از دست رفته خود هنگام سیر نزولى، نایل مىگردد و به تدریج سعه وجودى خود را یافته و متناسب عالم قرب مىشود. علاوه بر آنکه بعد از ورود به آن، به مقتضاى نظام خاص حاکم بر آن، حرکت و تکامل داشته و در هر عالمى پس از ورود به آن، کمالات جدیدى را کسب مىکند.
این گروه بر این باورند که آیات و روایاتی نیز گویاى حرکت و تکامل در حشر و عوالم پس از آن است.
به چند نمونه از این آیات اشاره مىکنیم:
1ـ «کسانى که عهد و پیمان خدا و سوگندهاى خود را به بهاى ناچیزى مىفروشند، آنان را در آخرت [از سعادتهاى اخروى] بهرهاى نیست؛ و خداى [متعال] روز قیامت با آنان سخن نمىگوید و به [نظر رحمت به] ایشان نمىنگرد و [آنها را] پاکشان نمىگرداند و عذابى دردناک خواهند داشت.».[4]
گناه
این عده میگویند: جمله «و پاکشان نمىگرداند» در این آیه، مفهوم خاصى دارد. این جمله نشانگر این حقیقت است که انسانهایى که در صراط مستقیم عبودیت بوده و مورد نظر حق مىباشند؛ در حشر و در مواقف و عوالم آن، مشمول تزکیه حضرت حق بوده، خداوند آنان را از ناپاکىها پاک مىسازد و آنها را - از آنچه که روى چهره اصلى انسان قرار گرفته و از بسیارى از حقایق محجوبشان کرده -تزکیه و تطهیر مىکند. امّا این تزکیهی الهى شامل آن دسته از انسانها که در صراط عبودیت قرار نگرفته و با خداوند به مخالفت برخاستهاند، نخواهد شد.
باید توجه داشت که تزکیه خداى متعال، همان تکمیل و تکامل ساختن روح آدمى است؛ زیرا انسان در زندگى دنیایى، در ظاهر امر، داراى یک سلسله عقاید است که بر اساس آن عقاید روش و سلوک عملى خاصى دارد. امّا در باطن امر، روح آدمى در نتیجه همین عقاید و اعمال، حرکت مخصوصى دارد که آن حرکت اگر در سلوک عبودیت و صراط مستقیم باشد، روح را از آنچه باید پاک کرده، به تدریج پاک مىگرداند و در مدارج کمال پیش مىبرد.
این حرکت باطنى همان تزکیه الهى است که در روح آدمى، تحت سلوک ظاهرى دینى انجام مىگیرد. این تطهیر، روح را از حجابها، تعلقها و رنگها و هرچه بر روح در هنگام جدایى از موطن اصیلیاش، عارض گشته، نجات مىدهد و آزاد مىگرداند، در حقیقت، یک حرکت تکاملى براى روح است.
ادامه متن فوق:
در بهشت تکاملی نیست، مگر آنچه در این دنیا فراهم نموده باشیم. بنابر این در آخرت، تکامل-یعنی ارتقا از درجه به درجهی دیگر بهشت بدون اینکه قبلاً در دنیا مقدمات و شرایط آنرا فراهم کنیم- وجود ندارد
حرکت روح هم جز با تزکیه نمىباشد، چه این تزکیه در زندگى دنیایى تحت سلوک دینى انجام گیرد و چه در قیامت به مقتضاى احکام خاص همان عالم و عوالم آن.
2ـ«حقیقت این است خداوند کسانى را که ایمان آورده و کارهاى شایسته کردهاند، در باغها و [بهشتهایى] که از زیر [درختان] آن نهرها روان است، درآورده و [داخل مىگرداند]. در آنجا با دستبندهایى از طلا و مروارید آراسته مىشوند و لباسشان در آنجا از حریر [پرنیان] است. [پس از قرار گفتن در چنین وضعیتى] هدایت مىشوند به گفتار پاک و [پاکیزه] و به سوى راه خداى ستوده [حمید] هدایت مىگردند.».[5]
این عده میگویند: این آیه هم اشاره دارد که پس از قرار گرفتن در بهشت، بهشتیان به سخن پاکیزه و به صراط حمید هدایت مىشوند. پس معلوم مىشود که تازه در آنجا راه به خصوصى شروع مىگردد و راهى که حرکت در آن نباشد، راه نیست. این آیه مىگوید: خداوند با اسم «حمید» خود، مۆمنان و مشتاقان را به آنجا که باید ببرد، مىبرد. پس حرکت در عوالم حشر وجود و سیر تکاملى در آنجا ادامه دارد.[6]
اما آنچه بر اساس مبانی حکمی و فلسفی در پاسخ این دیدگاه میتوان گفت: این است که نفس در قیامت به تجرد کامل خود رسیده است؛ بنابر این تکامل در آنجا معنا ندارد؛ آیاتی هم که مطرح شده یا بیانگر وسعت وجودی عالم آخرت است، یا به تعبیر فیض کاشانی به معنای رفع موانع است.[7]
💫🌴💫🌴💫🌴💫🌴💫🌴💫🌴
⚘زندگی بعد از مرگ⚘
https://eitaa.com/ZendegiPasAzZendegiii
🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊 🌍 🌹🕊🌹✨﷽✨🌹🕊
🌍🕊🌹 *السلام علیک یا بقیة الله*
📿 _اَللّهُمَّ صلِّ علی محمّد و آل محمّد و سلَّم و عجِّل فرجهم
👌 *سگی بر روی جنازه* 👌
*نويسنده كتاب معادشناسى، علامه سيد محمد حسين حسينى نقل مىكند: دوستى به نام دكتر حسين احسان داشتم، زمستانها شش ماه به كربلا مسافرت مىكرد و در آنجا مطب داشت و از فقراء مزد نمىگرفت، بسيار شخص باصفا و خيرانديش بود كه حدود پانزده سال قبل از دنيا رفت، او نقل مىكرد، براى زيارت به كاظمين مشرف شدم در كنار شط دجله ديدم جنازهاى را با ماشين آوردند و پياده كردند و بر دوش گرفتند و به طرف حرم مطهر امام كاظم (عليه السلام) و امام محمد تقى (عليه السلام) بردند، من هم كه عازم حرم بودند، به دنبال جنازه حركت كردم، ناگاه ديدم يك سگ سياه و وحشت انگيز بر روى جنازه نشسته است، بسيار تعجب كردم، با خود مىگفتم، چرا آن سگ روى جنازه رفته، ولى متوجه نبودم كه آن سگ بدن برزخى آن جنازه است، نه سگ خارجى، از افرادى كه نزديكم بودم پرسيدم: روى جنازه چيست؟*
*گفتند: چيزى نيست، همان پارچهاى است كه مىبينى، در اين هنگام دريافتم، آن سگى را كه مىبينم شكلى مثالى و برزخى صاحب آن جنازه است كه تنها من مىبينم ولى ديگران نمىبينند، ديگر چيزى نگفتم تا جنازه را به صحن مطهر رسانيدند، هنگام ورود به صحن ديدم آن سگ از روى تابوت به پائين پريد و در گوشهاى در بيرون صحن ايستاد، تا اين كه آن جنازه را طواف دادند و بيرون آوردند، ديدم دوباره آن سگ به روى تابوت پريد و بر بالاى آن جنازه رفت.*
*صاحب آن جنازه يك فرد مجرم و متجاوزى بود كه صورت برزخى او به صورت سگ، مجسم شده بود، و چون مرحوم دكتر حسين احسان داراى صفاى باطن، و ذهن پاك بود، داراى چشم برزخى شده و آن منظره را مىديد، ولى ديگران چيزى نمىديدند*
🌹 *یازهرا*🌹❁✧═┅┄
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
*زندگی بعد از مرگ*
*کانال زندگی بعد از مرگ 2️⃣3️⃣*
https://chat.whatsapp.com/IVguXYKSQ9BIiKti2wjmJU
🌴💢🌴💢🌴💢🌴
*زندگی بعد از مرگ در ایتا:*
https://eitaa.com/ZendegiPasAzZendegiii
*کانال زندگی بعد از مرگ در تلگرام*
https://t.me/ZendegiBadAzMarg
🌴💢🌴💢🌴💢🌴
*زندگی بعد از مرگ در واتساپ:*
*لینک کانال ۳۰*
https://chat.whatsapp.com/Gcyj4etlyGs0ESyBUjRsaV
*لینک کانال ۲۹*
https://chat.whatsapp.com/I61YCuLahmQL3CUz2uIEuE
*لینک کانال ۲۱*
https://chat.whatsapp.com/GRHzp1sG2H6FzptpGpALwK
*اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج*🎋
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.....🌸#کانال_زندگی_بعد_از_مرگ🌸.....
🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹🕊 🌍 🌹🕊🌹✨﷽✨🌹🕊
🌍🕊🌹 *السلام علیک یا بقیة الله*
*📿 _اَللّهُمَّ صلِّ علی محمّد و آل محمّد و سلَّم و عجِّل فرجهم_*
🌹 *وسایل مورد نیاز برای ورود به بهشت*🌹
*آیات 111 و 112 سوره بقره، این نكته را به همه مسلمانان تعلیم مىدهد كه در هیچ مورد زیر بار سخنان بى دلیل نروند و هر كس ادعایى كرد، از او مطالبه دلیل كنند، و به این ترتیب سد تقلیدهاى كوركورانه را بشكنند و تفكر منطقى بر جامعه آنان حاكم شود.*
🌴🌹 *انحصار طلبان بهشت!*🌹🌴
*وَ قالُوا لَنْ یَدْخُلَ الْجَنَّةَ إِلاَّ مَنْ كانَ هُوداً أَوْ نَصارى تِلْكَ أَمانِیُّهُمْ قُلْ هاتُوا بُرْهانَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صادِقِینَ (111 بقره)*
*و گفتند: هرگز به بهشت داخل نشود مگر آنكه یهودى یا نصرانى باشد. اینها آرزوهاى آنهاست، بگو: اگر راستگویید، دلیل خود را (بر این موضوع) بیاورید.*
*قرآن در آیه فوق اشاره به یكى دیگر از ادعاهاى پوچ و نابجاى گروهى از یهودیان و مسیحیان كرده و پاسخ دندانشكن به آنها می دهد.*
🌴🌹 *معنى امانیهم* 🌹🌴
*امانیهم جمع امنیة به معنى آرزویى است كه انسان به آن نمىرسد.*
*البته در اینجا این مدعیان اهل كتاب یک آرزو بیشتر نداشتند و آن انحصار بهشت به آنها بود، ولى از آنجا كه این آرزو خود سرچشمه آرزوهاى دیگر و به اصطلاح داراى شاخ و برگ هاى دیگرى است به صورتجمع (امانى) ذكر شده است.*
🌴🌹 *پیامهای آیه:*🌹🌴
*1ـ غرور دینى، باعث شد تا یهود و نصارا خود را نژاد برتر و بهشت را در انحصار خود بدانند. «إِلَّا مَنْ كانَ هُوداً أَوْ نَصارى»*
*2ـ امتیازطلبى و خودبرتربینى، آرزویى خام و خیالى واهى است.* *«تِلْكَ أَمانِیُّهُمْ»*
*3ـ ادّعاى بدون دلیل محكوم است. «قُلْ هاتُوا بُرْهانَكُمْ»*
*4ـ هرگونه عقیدهاى باید بر اساس دلیل باشد. «قالُوا»،«قُلْ هاتُوا بُرْهانَكُمْ» قرآن، مطالب خود را با دلیل بیان كرده است و از مخالفان نیز تقاضاى دلیل مىكند.*
*نفى خوف و غم از پیروان خط توحید، دلیلش روشن است، چرا كه آنها تنها از خدا مىترسند، و از هیچ چیز دیگر وحشت ندارند، ولى مشركان خرافى از همه چیز ترس دارند، از گفتههاى این و آن، از فال بد زدن، از سنت هاى خرافى و از بسیار چیزهاى دیگر*
*براى ورود به بهشت ایمان و عمل صالح لازم است*
*بَلى مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلَّهِ وَ هُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُ أَجْرُهُ عِنْدَ رَبِّهِ وَ لا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنُونَ (بقره 112)*
*آرى، كسى كه با اخلاص به خدا روى آورد و نیكوكار باشد، پس پاداش او نزد پروردگار اوست، نه ترسى بر آنهاست و نه غمگین خواهند شد.*
*پس از اثبات این واقعیت كه آنها هیچ دلیلى بر این مدعى ندارند (در آیه قبل) و ادعاى انحصارى بودن بهشت، تنها خواب و خیالى است كه در سر مىپرورانند، معیار اصلى و اساسى ورود در بهشت را به صورت یك قانون كلى بیان كرده است.*
*این آیه علّت ورود در بهشت را، تسلیم فرمان خدا و نیكوكار بودن مىداند. یعنى بهشت به ادّعا و شعار به كسى داده نمىشود، بلكه ایمان و عمل صالح لازم است.*
*خلاصه اینكه بهشت و پاداش خداوند و نیل به سعادت جاودان در انحصار هیچ طایفه ای نیست، بلكه از آن كسانى است كه واجد دو شرط باشند:*
🌴🌹 *تسلیم*
*در مرحله اول تسلیم محض در مقابل فرمان حق و ترك تبعیض در احكام الهى، چنان نباشد كه هر دستورى موافق منافعشان است بپذیرند و هر چه مخالف آن باشد پشت سر اندازند، آنها به طور كامل تسلیم حقند.*
*و در مرحله بعد آثار این ایمان در عمل آنها به صورت انجام كار نیك منعكس گردد، آنها نیكوكارند، نسبت به همگان و در تمام برنامهها.*
*در حقیقت قرآن با این بیان مساله نژاد پرستى و تعصب هاى نابجا را به طور كلى نفى مىكند و سعادت و خوشبختى را از انحصار طایفه خاصى بیرون مىآورد، ضمنا معیار رستگارى را كه ایمان و عمل صالح است، مشخص مىسازد.*
🌴🌹 *نکات آیه*🌹🌴
*1ـ معنى وجه*
*جالب توجه اینكه در آیه فوق اسلام به وجه نسبت داده شده (آنها صورت خود را در برابر خدا تسلیم مىكنند) این به خاطر آن است كه روشنترین دلیل براى تسلیم در برابر چیزى آن است كه انسان با تمام صورت متوجه آن شود.*
*این احتمال نیز وجود دارد كه وجه به معنى ذات بوده باشد، یعنى آنها با تمام وجود خود تسلیم فرمان پروردگارند.*
*2ـ معنى جمله وَ هُوَ مُحْسِنٌ*
*ذكر جمله و هو محسن بعد از بیان مساله تسلیم، اشاره به این است كه تا ایمان راسخ وجود نداشته باشد، نیكوكارى به معنى وسیع كلمه حاصل نخواهد شد.*
*ضمنا این جمله نشان مىدهد كه نیكوكارى براى این افراد با ایمان جنبه یك فعل زودگذر ندارد، بلكه وصف آنها شده و در عمق جانشان نفوذ كرده است.*
بهشت و پاداش خداوند و نیل به سعادت جاودان در انحصار هیچ طایفه ای نیست، بلكه از آن كسانى است كه واجد دو شرط باشند: در مرحله اول تسلیم محض در مقابل فرمان حق و ترك تبعیض در احكام الهى، چنان نباشد كه هر دستورى موافق منافعشان است بپذیرند و هر چه مخالف آن باشد پشت سر اندازند، آنها به طور كامل تسلیم حقند. و در مرحله بعد آثار این ایمان در عمل آنها به صورت انجام كار نیك منعكس گردد، آنها نیكوكارند، نسبت به همگان و در تمام برنامهها نفى خوف و غم از پیروان خط توحید، دلیلش روشن است، چرا كه آنها تنها از خدا مىترسند، و از هیچ چیز دیگر وحشت ندارند، ولى مشركان خرافى از همه چیز ترس دارند، از گفتههاى این و آن، از فال بد زدن، از سنت هاى خرافى و از بسیار چیزهاى دیگر.*
🌹 *یازهرا*🌹❁✧═┅┄
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
*زندگی بعد از مرگ*
*کانال زندگی بعد از مرگ 2️⃣3️⃣*
https://chat.whatsapp.com/IVguXYKSQ9BIiKti2wjmJU
🌴💢🌴💢🌴💢🌴
*زندگی بعد از مرگ در ایتا:*
https://eitaa.com/ZendegiPasAzZendegiii
*کانال زندگی بعد از مرگ در تلگرام*
https://t.me/ZendegiBadAzMarg
🌴💢🌴💢🌴💢🌴
*زندگی بعد از مرگ در واتساپ:*
*لینک کانال ۳۰*
https://chat.whatsapp.com/Gcyj4etlyGs0ESyBUjRsaV
*لینک کانال ۲۹*
https://chat.whatsapp.com/I61YCuLahmQL3CUz2uIEuE
*لینک کانال ۲۱*
https://chat.whatsapp.com/GRHzp1sG2H6FzptpGpALwK
*اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج*🎋
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.....🌸#کانال_زندگی_بعد_از_مرگ🌸.....
*صدای خواهر یزدیمون پس ازبازگشت ازعالم دیگر...😭😭😭😭خواهش میکنم خواهش میکنم گوش کنید و بفرستید برای عزیزانتون خواهران گلم و*
*بعد هم عزیزانی که در گروه چشم انتظاران مهدی موعود تشریف دارن و هرروز این اذکار بر لبانشون جاری هست قدر بدونید قدربدونید😭😭😭😭😭*
🌱 *کانال ایتامون*
*https://eitaa.com/joinchat/4042326142C04e6938c99*
🌱 کانال واتساپ مون
🔮 *نشست صمیمی با تجربه گران*
*کانال ۴*
*https://chat.whatsapp.com/Hc424izJcNm2lU3hyaQHVW*
*کانال ۳*
*https://chat.whatsapp.com/GbVmDVy5cMnLLxHFAHtTLR*
*کانال ۲*
*https://chat.whatsapp.com/FpWgmC4MWPvHflSXHhLM88*
*کانال ۱*
*https://chat.whatsapp.com/DHiWyMPMYND8Dq2L213bYV*
🌴🌹 *سخن گفتن پیامبر(ص) با کشته شدگان جنگ بدر*
هنگامى كه مسلمانان در جنگ بدر، بر مشركان پيروز شدند و جمعى از بزرگان قريش به هلاكت رسيدند، پيامبر (صلى الله عليه و آله و سلم) دستور داد جنازه دشمنان را در ميان چاه بدر انداختند، سپس پيامبر (صلى الله عليه و آله و سلم) بر دهانه چاه ايستاد و به كشته شدگان خطاب كرد و فرمود:
و شما همسايگان و معاصران بدى براى رسول خدا(صلى الله عليه و آله و سلم) بوديد، او را از خانهاش مكه، بيرون نموده سپس همه با هم اجتماع نموده و به جنگ با او پرداختند، اكنون آنچه را كه خدا به من وعده داده است ديدم كه حق است.
عمر بن خطاب گفت: اى رسول خدا! سخن با پيكرهائى كه روح از آنها جدا شده، چه فايدهاى دارد؟
رسول خدا(صلى الله عليه و آله و سلم) فرمود:
اى پسر خطاب! ساكت باش، سوگند به خدا كه تو از آنها شنواتر نيستى، و بين آنها و فرشتگان كه با گرزهاى آهنين آنها را بگيرند هيچ فاصلهاى نيست مگر آنكه من صورت خود را اين گونه از آنها برگردانم. (169)
و در بعضى از روايات آمده: رسول خدا(صلى الله عليه و آله و سلم) كنار دهانه چاه بدر، سران مشترك را كشته شده بودند، يك يك نام برد، و فرمود: من آنچه را خداوند به من وعده داده بود ديدم و به حق يافتم، آيا شما هم به آنچه وعده داده شده بوديد به حق يافتيد؟.
يكى از حاضران گفت : اى رسول خدا(صلى الله عليه و آله و سلم) آيا با مردگان سخن مىگوئى؟.
پيامبر (صلى الله عليه و آله و سلم) فرمود: سوگند به كسى كه جانم در دست او است، آنها سخن مرا بهتر از شما مىشنوند، ولى قدرت بر جواب دادن را ندارند.
https://eitaa.com/ZendegiPasAzZendegiii
🌴🌹شرطی مهم برای ورود به بهشت🌹🌴
آیهی 214 سوره بقره بیانگر یکی از قوانین همیشه جاری خداوند متعال در بین مردم است. بر اساس این قانون، کسانی که مدعی ایمان هستند براى موفقیت در دنیا و دست یافتن به مواهب بهشتى، باید به استقبال مشكلات رفته و از خود صبر و پایداری نشان دهند؛ سختی ها و ناملایماتی که در حقیقت آزمونی هستند برای پرورش یافتن مۆمنان و جداسازی صاحبان ایمان راستین از تظاهر کنندگان به ایمان.
آیه 214 سوره بقره این است: «أَمْ حَسِبْتُمْ أَن تَدْخُلُواْ الْجَنَّةَ وَ لَمَّا یَأْتِكُم مَّثَلُ الَّذِینَ خَلَوْاْ مِن قَبْلِكُم مَّسَّتْهُمُ الْبَأْسَاءُ وَ الضَّرَّاءُ وَ زُلْزِلُواْ حَتىَ یَقُولَ الرَّسُولُ وَ الَّذِینَ ءَامَنُواْ مَعَهُ مَتىَ نَصْرُ اللَّهِ أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِیبٌ»
نكند خیال كردهاید قبل از برخورد با حوادثی که بر امت های پیشین گذشت؛ وارد بهشت میشوید؟! چنان سختىها و آسیبهایى به آنان رسید که مضطرب شدند و پیامبر و كسانى كه با او ایمان آورده بودند [در مقام دعا و درخواست یارى] گفتند: یارى خدا چه زمانى است؟ [به آنان گفتیم:] آگاه باشید! یقیناً یارى خدا نزدیك است.
🌴🌹زمینهی نزول این آیه:🌹🌴
این آیه در جنگ خندق نازل شد؛ زمانی که مسلمانان در محاصرهی دشمنان گرفتار گشته و کار بر آنان سخت شده بود؛ آنقدر سخت که ترس و وحشت فضای حاکم بر سپاه اسلام را پر کرده بود.[1]
در چنین وضعیتی چشمان مۆمنین در جستجوی نصرت الهی بود و با قلب و زبان میگفتند: پس کی یاری خدا می رسد؟
این سوال نه برای انکار یاری خدا بود؛ که در حقیقت دعایی بود از خالق یکتا؛ همان که وعدهی یاری او به مۆمنان را در این باره شنیده بودند[2]؛ مانند این آیات:
«كانَ حَقًّا عَلَیْنا نَصْرُ الْمُۆْمِنینَ»[3] : یارى مۆمنان حقّى بر عهده ماست.
«إِنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنا وَ الَّذینَ آمَنُوا فِی الْحَیاةِ الدُّنْیا وَ یَوْمَ یَقُومُ الْأَشْهادُ»[4] : بىتردید ما پیامبران خود و مۆمنان را در زندگى دنیا و روزى كه گواهان [براى گواهى دادن] به پا ایستند، یارى مىكنیم.
كلمهی «بأساء» به معناى سختی و شدتی است كه از بیرون به آدمى وارد مىشود؛ مانند گرفتاریهاى مالى و خانوادگى، و نداشتن امنیتى كه در زندگیش به آن نیازمند است. «ضراء» هم به شدتی میگویند كه به جان و تن انسان مىرسد؛ مانند جراحت، قتل و بیماری. كلمه «زلزال» در آیه شریفه هم كنایه است از اضطراب و دهشت
به تعبیر دیگر جملهی «مَتى نَصْرُ اللَّهِ» (یارى خدا كى مىآید؟) كه از سوى پیامبران و مۆمنان در مواقع نهایت شدت گفته مىشد به معنى شك و تردید و یا اعتراض و ایراد نیست؛ بلكه برای تقاضا و انتظار، مطرح مىشده است؛ برای همین است که به دنبال آن، از سوى خداوند به آنها بشارت داده مىشد كه یارى خدا نزدیك است[5] (إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِیبٌ).
🌴🌹 پیام این آیه برای اهل ایمان🌹🌴
روی سخن این آیه با اهل ایمانی است که مىپندارند عامل اصلى ورود در بهشت تنها اظهار ایمان به خداست و به دنبال آن نباید ناراحتى و رنجى ببینند و بى آنكه تلاشی کنند و كوششی به خرج دهند ، تنها به صرف اینکه اظهار ایمان کردهاند خداوند تمام امور ایشان را بر وفق مراد به پیش برده و كارهایشان را سامان میبخشد.
قرآن کریم در برابر این تفكر نادرست به سنت یا همان قانون همیشگى خداوند اشاره كرده و در یک کلام میفرماید:
دست یافتن به بهشت و بهرهمندی از مواهب ویژهی الهی، بنا نیست مفت و آسان نصیب کسی شود؛ نه در گذشته چنین بوده است و نه اکنون و نه در آینده.
🌴🌹بهشت 🌹🌴
راه بهشت از درون مجموعه ای از مشکلات و شهوات، کاستیها و سختیها و فراوان مانند اینها میگذرد که برای رسیدن به بهشت باید همه را تحمل کرد. برای همین رسول خدا صلی الله و علیه وآله فرمودند: صبر سه نوع است:
«صَبْرٌ عِنْدَ الْمُصِیبَةِ وَ صَبْرٌ عَلَى الطَّاعَةِ وَ صَبْرٌ عَنِ الْمَعْصِیَةِ»[6]
صبر در هنگامی که انسان به مصیبتی گرفتار میشود؛ صبر بر دشواریهای طاعت و بندگی خدا و صبر و خویشتنداری در برابر گناهان که با لذت کاذبی که دارند انسان را به سوی خود جذب میکنند.
صبر و تحمل در تمام این امور که لازمهی آن ایستادگی متّکی به ایمان است سبب میشود انسان با مشقت؛ ولی به سلامت این جادهی منتهی به بهشت برین را طی کند و در سر منزل مقصود که همان روضه و رضوان الهی است قرار یابد.
مرحوم فیض کاشانی در تفسیر این آیه مینویسد:
گفته شده این آیه اشاره ایست به اینکه رسیدن به مقام قرب الهی و بهرهمند شدن از سخاوت حضرت حق، جز به ترک هوی و هوس و تحمل سختیها و مشکلات گوناگون ممکن نخواهد بود؛ همانگونه که امیرمۆمنان علیه السلام به نقل از رسول خدا صلی الله و علیه وآله میفرماید:
«إِنَّ الْجَنَّةَ حُفَّتْ بِالْمَكَارِهِ وَ إِنَّ النَّارَ حُفَّتْ بِالشَّهَوَاتِ»[7]
بهشت، پیچیده به سختىها است و دوزخ آمیخته به شهوات.
آنگاه حضرت ادامه میدهد:
«وَ اعْلَمُوا أَنَّهُ مَا مِنْ طَاعَةِ اللَّهِ شَیْءٌ إِلَّا یَأْتِی فِی كُرْهٍ وَ مَا مِنْ مَعْصِیَةِ اللَّهِ شَیْءٌ إِلَّا یَأْتِی فِی شَهْوَةٍ»[8]
بدانید طاعتى نیست جز اینكه انجامش گران، و گناهى نیست؛ مگر اینكه انجامش لذّت بخش است.
جملهی «مَتى نَصْرُ اللَّهِ» (یارى خدا كى مىآید؟) كه از سوى پیامبران و مۆمنان در مواقع نهایت شدت گفته مىشد به معنى شك و تردید و یا اعتراض و ایراد نیست؛ بلكه برای تقاضا و انتظار، مطرح مىشده است؛ برای همین است که به دنبال آن، از سوى خداوند به آنها بشارت داده مىشد كه یارى خدا نزدیك است (إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِیبٌ)
🌴🌹 آزمونهای نرم و سخت الهی، قانونی همیشه جاری🌹🌴
كلمهی «بأساء» به معناى سختی و شدتی است كه از بیرون به آدمى وارد مىشود؛ مانند گرفتاری هاى مالى و خانوادگى، و نداشتن امنیتى كه در زندگیش به آن نیازمند است.
«ضراء» هم به شدتی میگویند كه به جان و تن انسان مىرسد؛ مانند جراحت، قتل و بیماری.
كلمه «زلزال» در آیه شریفه هم كنایه است از اضطراب و دهشت.[9]
این واژگان در کنار هم، نشان میدهند آن آزمونهای دوره ای که بسان قانونی همواره در جریان است[10] و امتها را درنوردیده و برای جدا سازی سره از ناسره، مدعیان ایمان را زیرو رو میکند همیشه امتحان نرمی نیست؛ گاهی چنان سخت و طاقت فرساست که صدای استغاثهی پیامبران را هم درمیآورد تا چه رسد به مردم عادی.
🌴🌹 برداشتهایی کوتاه از آیه🌹🌴
شرح این آیهی شریفه را با برداشتهایی کوتاه از این آیه به پایان میبریم:
1. انتظار بهشت رفتن، تنها به دلیل داشتن ایمان ولی بدون سختى كشیدن، انتظار نادرستى است.
2. از آنجا که در سنّتهاى الهى، هیچ تغییرى نیست[11]؛ همهی مردم باید از كوران آزمایش بگذرند.
3. مطالعهی تاریخ هم عبرتآموز است و هم تسکین دهندهی مردم در مشکلاتی است که مشابه آن قبلا بوده است.
4. انبیاء و رهبران الهی همواره در کنار مردم بودند و مانند آنها مشکلات را حس میکردند.[12]
https://eitaa.com/ZendegiPasAzZendegiii
ALI Az Marg Migooyad(1401-02-03) Mashhade Moghaddas(1).mp3
34.48M
🔉#علی_علیه_السلام_از_مرگ_می_گوید
* عمق فضایلی از اهل بیت که ظاهرآن برای همه روشن است
* آیا علی علیه السلام برای همه جذاب است؟
* حق مصداق امیر المومنین
* اکثر افراد نسبت به حق کراهت دارند.
*چرا نفس انسان نسبت به حق کراهت دارد؟
* نفس انسان ثبوت را نمی پذیرد.
* کراهت انسان ازصفات وفضایلی که در خدمت حق اند.
* تقابل حق وهوی
* کلمات تلخ امیر المومنین در مورد مرگ
* امانی عامل جذب نفوس انسانی
* تجربیات نزدیک به مرگ نباید محور قرار گیرد.
* تعبیرات هولناک امیر المومنین در توصیف مرگ
⏰ مدت زمان:۶۴:۴۷
📆1403/02/03
#مرگ
#کراهت
#هوی
🕋🕊🕋🕊🕋🕊🕋🕊🕋🕊🕋🕊🕋🕊
زندگی بعد از مرگ
https://eitaa.com/ZendegiPasAzZendegiii
14_Barzakh_Dar_Almizan_Fasle_1_Nashaãt_1401_01_28_Mashhade_Moghaddas.MP3
19.07M
🔉#برزخ_در_المیزان
📚 مروری قرآنی بر تجربیات نزدیک به مرگ
📣 جلسه چهاردهم
* یک ذره محبت به اهل بیت گم نمیشود.
* توجه انسان، سنسور عالم برزخ
* راه رفاقت با شهدا
* سختترین حالت در عالم برزخ
* جاری شدن تقدیر در شب قدر
* سنت اسلاف و اخلاف، اوج قدرت خدا
* برهان هارمونی هستی
* آبادی دنیا با یاد مرگ
* مرگ؛ دعوت به تکامل و رشد
* چه چیزی جوانان را به دین جذب میکند؟
* حالت خوف و رجا در برخورد بامرگ
* هرترسی همراه باشوقی است.
* متکی به قدرت الهی، مقهور قدرت پوشالی نمیشود.
* امیرالمومنین علیه السلام چگونه با جوانان سخن میگویند؟؟
* غلبه خوف در ارتباط بامرگ در بیان مولا امیرالمومنین علیهالسلام
* برخورد صحیح بازندگی در دنیا
* دنیا را ابزار قرار بده نه هدف
* پول داشته باش ولی اسیرش نباش
* با این ادبیات با جوانت سخن بگو!
* رمز موفقیت در دنیا
* چه کسی دنیای دیگران رو آباد میکند؟
⏰ مدت زمان: ۴۵:۵۹
📆1401/01/28
#رمضان_1443
#مشهد_مقدس
#استاد_امینی خواه
🕋🕊🕋🕊🕋🕊🕋🕊🕋🕊
زندگی بعد از مرگ
https://eitaa.com/ZendegiPasAzZendegiii
15_Barzakh_Dar_Almizan_Fasle_1_Nashaãt_1401_01_29_Mashhade_Moghaddas.MP3
14.8M
🔉#برزخ_در_المیزان
📚 مروری قرآنی بر تجربیات نزدیک به مرگ
📣 جلسه پانزدهم
* آبادی دنیا یا آبادی آخرت؟!
* تذکراتی پیرامون جلسات
* لزوم حفظ تعادل دربیان معارف
* طلب طول عمر در دهه آخر رمضان
* موازنه بین دنیا وآخرت
* دنیای ابزار یا دنیای هدف؟
* چه بسا دنیایی که آخرت باشد!
* بعضی ازاعمال آخرتی که بوی دنیا میدهد.
* فعال بودن دائمی شیطان
* شان را تو به دنیا میدهی؟!
* آنچه که یک مسلمان باید حفظ کند.
* ملاک بودن نگاه به دنیا
* مراعات حق در ورود به دنیا، دقیق وکمر شکن
* خطرات فضای مجازی
* با رویکرد حق گرایانه هوا کوبانه سراغ دنیا برو
⏰ مدت زمان: ۳۵:۳۷
📆1401/01/29
#رمضان_1443
#مشهد_مقدس
#امیرالمومنین
#استاد_امینی خواه
🕋🕊🕋🕊🕋🕊🕋🕊🕋🕊
زندگی بعد از مرگ
https://eitaa.com/ZendegiPasAzZendegiii