📌 شهادت محمد خیابانی
🔻 شیخ محمد خیابانی، در سال ۱۲۵۹ ش در خامنه متولد شد. پس از فراگیری علوم مقدماتی، از علمای بزرگ استفاده کرد. با تأسیس انجمن ایالتی در تبریز، خیابانی وارد مرحله تازهای شد و در جریان محاصره تبریز، در دفاع از شهر نقش مهمی ایفا کرد.
🔹 در زمان خیابانی، اوضاع جهان اسلام و به ویژه ایران به خاطر دخالت های بیگانگان، آشفته بود. پس از خلع محمد علی شاه از سلطنت، خیابانی در سی سالگی به عنوان نماینده مردم تبریز، راهی مجلس شورای ملی شد.
🔸 وی از آنجا که حکومت مرکزی را ضعیف و وابسته می دید، ایجاد یک تحول اساسی در حکومت ایران را لازم می دانست. او گام نخست را بیرون راندن اشغالگران می دانست. و تنها راه را هم در قیام و مقاومت در برابر خارجی ها می دانست. از این رو در تبریز دست به قیام زد.
▫️ وی در جریان این قیام، شهر را از دست دولتیان خارج ساخت. قیام او، پنج ماه ادامه داشت، اما به دلیل خیانت بعض افراد و کم بودن نیرو ها، قیام شکست خورد. سرانجام با ورود نیروهای دولتی، او را در ۲۱ شهریور ۱۲۹۹ در چهل سالگی به شهادت رساندند.
#تقویم_تاریخ
#21شهریور
#محمد_خیابانی
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : مدیریت ذهن و مسأله تربیت
#حجت_الاسلام_والمسلمین_پناهیان
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
📌 وفات شهاب الدین اشراقی
🔹 شهاب الدین اشراقی، در ۱۳ رجب ۱۳۴۴ ق در قم، متولد شد. بعد از دبیرستان، وارد حوزه علمیه قم شد. علوم حوزوی را نزد علمای مطرح یاد گرفت. وی و چندی دیگر، از شاگردان دروس خصوصی امام بودند.
▫️او مورد توجه خاص امام قرار گرفت و به شرف دامادى ايشان نائل آمد. بعد از مدتی ساواک تصمیم به تبعید او به نجف می گیرد. اما با مخالفت علما، مجبور به تبعید ایشان به همدان می شوند. بعد از ۶ ماه تبعید، برای معالجات به تهران رفت و در آنجا ساکن شد.
🔸 ایشان پس از پیروزی انقلاب نیز نقش خود را به عنوان مشاوری امین برای امام خمینی ره ایفا کرد. در این زمان، خصوصاً با نیاز به افراد مورد اعتماد برای تصدی پست های حساس لشگری و کشوری، او مسئولیتی بزرگ به دوش داشت.
🔻 از ورود امام به ایران تا سال ۶۰ که آیت الله اشراقی وفات یافت؛ او به صورت غير رسمى مسئولیت دفتر امام را بر عهده داشت. وی که چند بار دچار سکته قلبی شده بود ، سرانجام بر اثر سومین سکته در ۲۱ شهریور ۱۳۶۰ درگذشت و در حرم حضرت معصومه س به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#21شهریور
#شهاب_الدین_اشراقی
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
📲 #استوری
▪️ #شهادت_امام_حسن_عسکری علیه السلام
💠 #حدیث_روز
🔸امام حسن عسکری علیه السلام: إتَّقُوا اللّهَ وكُونوا زَينا ولاتَكونُوا شَينا؛
🔹از خدا پروا كنيد و موجب آراستگى (و آبرومندى) باشيد ، نه مايه زشتى (و بدنامى).
📚 گزیده تحف العقول، ص ٦٨
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
✅⬅️ پای درس امام حسن عسکری علیه السلام
استاد احمد عابدی:
💠 امام عسکری عليهالسلام حدیثی از رسول خدا نقل فرمودند:
👈«مَنْ تَتَبَّعَ عَوْرَاتِ الْمُؤْمِنِينَ تَتَبَّعَ اللَّهُ عَوْرَاتِهِ وَ مَنْ تَتَبَّعَ اللَّهُ عَوْرَاتِهِ فَضَحَهُ فِي جَوْفِ بَيْتِهِ؛
«اگر كسی دنبال عيب مردم باشد، خدا هم دنبال عيب خود اوست. و او را رسوا میكند، حتی در خانه خودش.»
به گونه ای كه چنین کسی در خانه خودش و کنار زن و بچهاش خجالت بكشد و نتواند زندگی كند. خدا در خانه خودش او را رسوا میكند.
🔹 هر كه دنبال اين باشد كه فلانی چه اشتباهی كرده؟ فلانی نمره امتحاناتش چند شد؟ در امتحانات مردود شد يا نشد؟ فلانی به نامحرم نگاه كرد يا نكرد؟ هر كس دنبال اين چيزها باشد، خدا هم دنبال عيب خود او خواهد بود و او را در خانهاش هم که باشد رسوا ميكند.
💠 اين مسائل را امام عسکری عليهالسلام برای اين میفرمود كه بابا! در خيابان كاری به مردم نداشته باشيد! ما وظيفه داريم جلو گناهان علنی را بگيريم. اما از طرفی هم هميشه وظيفه داريم كه كارهای مردم را حمل بر صحت كنيم.
💠 اين از غرر كلمات امام عسکری است که می فرمود: «ضَعْ أَمْرَ أَخِيكَ عَلَى أَحْسَنِه»؛ هر كاری از هر كس ديدی آن را بر بهترين وجهش حمل و توجیه کن.
🔹 مثلاً اگر میبينم يك آقايی لبش دارد تكان میخورد، آیا بگويم دارد به من فحش میدهد، يا بگويم دارد صلوات ميفرستد؟ این فرمایش امام می فرماید ببین بهترین کار کدام است؟ بگو او هم همان گونه است.
🔹 حتی اگر كسی را كه يك روز از صبح تا شب هم با او بوديد و نمازش را نخواند، نگوييد فلانی بینماز است بلکه حمل بر احسن بكنيد و بگوييد شايد حواسش نبوده، شايد غفلت و فراموش كرده است.
#عیب_مردم #رسوایی
#حمل_بر_صحت
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et