💠 مهمان
🔸 پیامبر خدا صلّى الله علیه و آله:
هرگاه مهمان وارد خانه شود رزق و روزى خود را به همراه خود از آسمان مى آورد و آنگاه که در خانه آنها غذا میل کند، خداوند آنها را به جهت این مهمان مى آمرزد.
📚فروع کافی/ج8/ص30
✍🏼رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم):از حقوق مهمان، گرامیداشت اوست.
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
زمینهساز همه خیرات در زندگی.mp3
4.69M
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻
|⇦• زمینهساز همه خیرات در زندگی
👤 مقام معظّم #رهبری
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
هدایت شده از قاصدک
❌نا امیدی و فکر میکنی نمیتونی پوستتو درمان کنی؟☹️
پوستت رو بی نقص کن 😍
پس بیا اینجا👇👇👇
✅مشاوره تخصصی پوست و زیبایی
✅مشاوره تخصصی مو ودرمان ریزش مو
✅بهبود جای سوختگی
✅بهبود جای بخیه
✅بهبود جای زخم
برای دریافت مشاوره رایگان و اطلاعات بیشتر در کانال عضو شوید و به نشانی زیر پیام دهید😍⏬
https://eitaa.com/joinchat/3764388708C9edcfa5fd1
با امکان ارسال به 🇮🇷🇮🇶🇦🇫
اولین مجموعه پشتیبانی خدمات پوست و مو در ایتا
💚مشاور زخم و سوختگی👨🏻💻آقای سیدی
🤍مشاور پوست و مو👩🏻💻 خانوم اردشیری
❤️مشاور بخیه و سالک پوستی👨💻 آقای امینی
💠 ماجرای ازدواج جویبر و ذلفا
❖ آنجا را «صفّه» مینامیدند و ساكنین آنجا كه هم فقیر بدودن و هم غریب، «اصحاب صفّه» خوانده می شدند. رسول خدا و اصحاب به احوال و زندگی آنها رسیدگی می كردند.
❖ یك روز رسول خدا به سراغ این دسته آمده بود. در آن میان چشمش به جویبر افتاد، به فكر رفت كه جویبر را از این وضع خارج كند و به زندگی او سر و سامانی بدهد. اما چیزی كه هرگز به خاطر جویبر نمیگذشت این بود كه روزی صاحب زن و خانه و سروسامان بشود.
❖ این بود كه تا رسول خدا به او پیشنهاد ازدواج كرد، با تعجب جواب داد: مگر ممكن است كسی به زناشویی با من تن بدهد؟! ولی رسول خدا زود او را از اشتباه خودش خارج ساخت و تغییر وضع اجتماعی را - كه در اثر اسلام پیدا شده بود- به او گوشزد فرمود.
❖ رسول خدا پس از آنكه جویبر را از اشتباه بیرون آورد و او را به زندگی مطمئن و امیدوار ساخت، دستور داد یكسره به خانهی زیاد بن لبید انصاری برود و دختر «ذلفا» را برای خود خواستگاری كند.
❖ زیاد بن لبید از ثروتمندان و محترمین اهل مدینه بود. افراد قبیلهی وی احترام زیادی برایش قائل بودند. هنگامی كه جویبر وارد خانهی زیاد شد، گروهی از بستگان و افراد قبیلهی لبید در آنجا جمع بودند.
❖ جویبر پس از نشستن مكثی كرد و سپس سر را بلند كرد و به زیاد گفت: «من از طرف پیغمبر پیامی برای تو دارم، محرمانه بگویم یا علنی؟».
- پیام پیغمبر برای من افتخار است، البته علنی بگو.
- پیغمبر مرا فرستاده كه دخترت ذلفا را برای خودم خواستگاری كنم.
- پیغمبر خودش این موضوع را به تو فرمود؟!
- من كه از پیش خود حرفی نمیزنم، همه مرا میشناسند، اهل دروغ نیستم.
- عجیب است! رسم ما نیست دختر خود را جز به همشأنهای خود از قبیلهی خودمان بدهیم. تو برو، من خودم به حضور پیغمبر خواهم آمد و در این موضوع با خود ایشان مذاكره خواهم كرد.
❖ جویبر از جا حركت كرد و از خانه بیرون رفت، اما همانطور كه میرفت با خودش میگفت: «به خدا قسم آنچه قرآن تعلیم داده است و آن چیزی كه نبوت محمد برای آن است غیر این چیزی است كه زیاد میگوید».
❖ ذلفا دختر زیبای لبید كه به جمال و زیبایی معروف بود، سخنان جویبر را شنید، آمد پیش پدر تا از ماجرا آگاه شود.
- بابا! این مرد كه همین الآن از خانه بیرون رفت با خودش چه زمزمه میكرد و مقصودش چه بود؟
- این مرد به خواستگاری تو آمده بود و ادعا میكرد پیغمبر او را فرستاده است.
- نكند واقعا پیغمبر او را فرستاده باشد و رد كردن تو او را تمرد امر پیغمبر محسوب گردد؟!
- به عقیدهی تو من چه كنم؟
- به عقیدهی من زود او را قبل از آنكه به حضور پیغمبر برسد به خانه برگردان، و خودت برو به حضور پیغمبر و تحقیق كن قضیه چه بوده است.
❖ زیاد جویبر را با احترام به خانه برگردانید و خودش به حضور پیغمبر شتافت.
❖ همین كه آن حضرت را دید عرض كرد: «یا رسول الله! جویبر به خانهی ما آمد و همچو پیغامی از طرف شما آورد، میخواهم عرض كنم رسم و عادت جاری ما این است كه دختران خود را فقط به همشأنهای خودمان از اهل قبیله كه همه انصار و یاران شما هستند بدهیم».
- ای زیاد! جویبر مؤمن است. آن شأنیتها كه تو گمان میكنی امروز از میان رفته است. مرد مؤمن همشأن زن مؤمنه است.
❖ زیاد به خانه برگشت و یكسره به سراغ دخترش ذلفا رفت و ماجرا را نقل كرد.
- به عقیدهی من پیشنهاد رسول خدا را رد نكن. مطلب مربوط به من است. جویبر هر چه هست من باید راضی باشم. چون رسول خدا به این امر راضی است من هم راضی هستم.
❖ زیاد ذلفا را به عقد جویبر درآورد. مهر او را از مال خودش تعیین كرد. جهاز خوبی برای عروس تهیه دید. از جویبر پرسیدند: «آیا خانهای در نظر گرفتهای كه عروس را به آن خانه ببری؟
- من چیزی كه فكر نمیكردم این بود كه روزی داران زن و زندگی بشوم. پیغمبر ناگهان آمد و به من چنین و چنان گفت و مرا به خانهی زیاد فرستاد.
❖ زیاد از مال خود خانه و اثاث كامل فراهم كرد، به علاوه دو جامهی مناسب برای داماد آماده كرد. عروس را با آرایش و عطر و زیور كامل به آن خانه منتقل كردند.¹
¹ كافی؛ ج ۵ ص ۳۴
#هفته_وحدت
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️چرا باوجود مشخص بودن رأی شورای ۶نفره، حضرت علی در آن حضور یافت؟
🔹 برشی از سخنرانی حجه الاسلام راجی به مناسبت #هفته_وحدت
🎤حجه الاسلام #راجی
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
📌 درگذشت "فاضل تونی"
🔹 تاریخ دقیق ولادت عبداللّه بن محمد تونی به خوبی مشخص نیست. زادگاه وی در جنوب استان خراسان بوده است. ابتدا همراه برادرش ملا احمد در اصفهان به تحصیل اشتغال ورزید و از محضر بزرگان آن دیار کسب فیض نمود و در ضمن تحصیل به کار تدریس پرداخت.
▫️ او در طول اقامت خویش در اصفهان، شاگردان برجسته ای تربیت نمود و مشتاقان فقه، اصول، کلام و حدیث از محفل پرفیضش بهرهمند شدند. وی مدتی پس از تحصیل در اصفهان، به مشهد رفت و ساکن شد. بعدها به قصد زیارت عازم عراق شد، اما در راه، هنگام عبور از قزوین، مدتی در آن شهر توقف کرد.
🔻 او دارای بعد اجتماعی عظیمی بود و در میان مردم نفوذ داشت. امرا و ملوک او را تکریم می کردند. ساخت حوزه علمیه و آمدن شاه عباس به دیدنش، بزرگی و شخصیت اجتماعی وی را آشکار می سازد. یکی از ویژگی های او ابتکارات علمی اوست و این همان روح آزاداندیشی علمی است که وی را در زمان خودش مشهور و معروف ساخته است.
🔸الوافیة فی اصول الفقه مهمترین اثر علمی اوست. او هنگامی که از طریق کرمانشاه قصد زیارت عتبات را داشت، در کرمانشاه وفات کرد و همان جا دفن شد. تاریخ فوت او ۱۶ ربیع الاول ۱۰۷۱ است. اخیراً مدفن وی در کرمانشاه شناسایی و بر آن بنایی ساخته شده است.
#تقویم_تاریخ
#۱۶ربیع_الاول
#فاضل_تونی
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et
هدایت شده از حاج ابوذر بیوکافی
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ریل
🔉 #سرود | به گوش عالم برسه حسینُ و مِنّی
🎙 با نوای #حاج_ابوذر_بیوکافی
📆 پنجشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۹
🏳️ هیأت ثاراللّٰه (ع) زنجان
🌸 به مناسبت #هفته_وحدت
🇮🇷 کانالرسمیحاجابوذربیوکافی
▫️ AbozarBiukafi_ir
📌 اقامه ی نخستين نماز جمعه ی تاريخ اسلام توسط پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله
🔹 بنابر برخی روایات، نخستین نماز جمعه، توسط پیامبر اکرم ص، پس از هجرت ایشان از مکه اقامه شد. حضرت محمد (صل الله علیه و آله و سلم) هنگام ظهر جمعه ۱۶ ربیع الاول سال ۱ هجری ، در محل قبیله ی بنی سالم بن عوف که قُبا نام داشت، خطبه خواند و نماز جمعه را برپا کرد.
🔸 به نقل راویان تاریخ، این نخستین نماز جمعه ای بود که در تاریخ اسلام خوانده شد. این موضوع حاکی از اهمیت فریضه ی سیاسی عبادی نماز جمعه است که پیامبر اسلام در اولین فرصت، آن را برگزار کرد.
🖌 نماز جمعه، نمازی دو رکعتی است که با دو خطبه پیش از آن، به جماعت اقامه می شود. این نماز ،از مهمترین نمازها به شمار میرود و برگزاریِ باشکوه آن در طول تاریخ اسلام، همواره از مهمترین نمادهای هم بستگی مسلمانان شناخته می شده است.
#تقویم_تاریخ
#۱۶ربیع_الاول
#نماز_جمعه
#سبک_زندگی
❤❤❤❤❤
👨👩👧👦 @Zendegi_Et