💡بازی های رایانه ای چالش والدین در روزهای خانه نشینی نوجوانان
💠 آن چه بيشتر کودکان و نوجوانان را شيفته خود مي کند، بازي هاي رايانه اي است. پيشرفت کيفي اين بازي ها به فاصله کوتاهي در ايران رواج يافته و بازار اسباب بازي و لوازم سمعي و بصري را به تسخير خود درآورده است. عامل ديگري که بر تعداد طرفداران اين بازي ها افزوده؛ قيمت مناسب آن ها براي مصرف کننده است.
📕اين بازي ها با استفاده از تصاوير پرتحرک و صداهاي مهيج، دنيايي از هيجان را به آن ها که تشنه جنب و جوش هستند، ارزاني مي کند و همين جاذبه روح و جسم آنان را مطيع خود مي سازد و به عالمي از تخيلات مي برد که خود را محور و قهرمان اصلي ماجرا مي پندارند.
📗محققان می گویند تاثیر بازی های رایانه ای بر سلامت و آسایش کودکان به طور گسترده شناخته شده و یک مشکل جدی است و مطالعات مختلف شواهد دیگری بر تاثیر منفی استفاده مفرط از این وسیله بر خواب، سلامت و عملکرد کودکان ارایه کرده است.
🔰امیرمحمد صفرانداقی کارشناس ارشد سلامت روانی درگفتگو با ایسنا با اشاره به تاثیر منفی بازیهای رایانهای بر سلامت جسمی و روانی کودکان گفته والدین باید به روش مقتدرانهای رده سنی، میزان خشونت و ساعات بازی کودکان را کنترل کنند.
این کار شناس ارشد سلامت روان با اشاره به مشکلات روانی که به دنبال افراط در بازیهای کامپوتری برای کودکان و نوجوان ایجاد میشود، گفته این آسیبها بیشتر شامل کاهش مهارت های بین فردی، پرخاشگری، اهمال کاری و... هستند. به همین دلیل کنترل مقدار زمان انجام بازی و همچنین توجه به سطح خشونت موجود در آن بسیار پر اهمیت است.
صفرانداقی با اشاره به تحقیقاتی که در کانادا در خصوص آسیبهای بازیهای رایانهای انجام و از آنها به عنوان یکی از عوامل تهدید کننده سلامت روان اشاره کرد و گفت این تحقیقات از مراکز مهم فعال در حیطه ی سلامت روانی درخواست کرده بود تا به روی ساز و کار بازیها کنترل بیشتری اعمال کنند و آگاهی بیشتری را در این خصوص در اختیار مردم بگذارند، اما ابا این وجود نمیتوان کودکان را به راحتی از انجام این بازیها منع کرد، بلکه باید بکوشیم بازی ها را به صورت کنترل شده در اختیار آنها قرار دهیم.
⚠️برخی آسیب های بازهای رایانه ای:
این بازیها واکنشهای عاطفی کودک را سرکوب میکند و محتویات خشن بازیها، رفتارهای تهاجمی را افزایش میدهد. خطر حملات ناگهانی بیماری صرع و اختلالات ناشی از حساسیت به نور را افزایش میدهد. بازی کردنهای طولانیمدت ممکن است به چاقی، حواسپرتی و ضعف عملکرد کودکان در مدرسه منجر شود.
بازیهای رایانهای باعث کوچک شدن قسمتی از مغز که وظیفه کنترل رفتارهای اجتماعی را برعهده دارد، شده و ناهنجاری هایی در قسمت سفید مغز ایجاد میکنند. قسمتی از مغز که وظیفه رفتارهای اجتماعی و همچنین مهارتهای شناختی دارد به دلیل بیش از حد از بازی های رایانه ای، نسبت به حالت طبیعی کوچکتر می شود.
همچنین ناهنجارهایی در قسمت سفید مغز که وظیفه هماهنگی میان مناطق مختلف مغز را بهعهده دارد، مشاهده شده است. بازیهای یارانهای علاوه بر آسیبهای شناختی در مهارت بروز احساسات، در قدرت تصمیمگیری کودکان تاثیرات منفی و غیرقابل جبرانی می گذارد.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
⏳شما به یک زندگی دعوت شده اید
@zendegiplus
#سواد_دیجیتال
#والدین
#آسیب_بازی
از چه سنی برای کودکان #موبایل بگیریم؟
موبایل یکی از محصولات فناوری است که مزایای بیشماری دارد. به ویژه در این عصر که موبایل تقریبا همه کار می کند و علاوه بر تلفن، دوربین، کامپیوتر، حسابدار و ... نیز هست . اما همین موبایل دوست داشتنی که نفس بسیاری از ما به آن وابسته است برای کودکان مضر و مخرب است. متاسفانه خیلی از والدین در مورد اینکه فرزندان کوچک آنها گوشی موبایل دارد، با افتخار صحبت می کنند. کودک ۵ یا ۶ ساله ای که گوشی هوشمند به دست می گیرد .
آیا واقعا از محدودیت ها و روش های استفاده آن آگاهی لازم را دارد؟
آیا پدر و مادر او احساس نمی کنند نباید این وسیله از این سن کم در اختیار او قرار بگیرد؟
البته برخی از والدین برای استفاده از موبایل برای فرزندان خود محدودیت تعیین می کنند و مثلا فقط دو ساعت موبایل در اختیار او قرار می دهند.
اما برخی از والدین از اینکه تا قبل از سن ۱۲ – ۱۷ سالگی برای فرزند خود موبایل تهیه کنند، اکراه دارند. برخی از خانواده ها از اینکه موبایل در اختیار فرزند خود قرار دهند می ترسند زیرا هراس دارند مبادا باعث انحراف او بشود.
واقعیت هم این است که والدین نباید به فرزندان دبستانی یا دوره راهنمایی خود موبایل بدهند زیرا با این کار این آزادی را به آنها می دهند که وارد شبکه های اجتماعی آنلاین شوند. یا متاسفانه با دوستان نامناسب ارتباط های مخفیانه داشته باشند. وقتی یک گوشی هوشمند در اختیار یک نوجوان باشد، او به طور دایم به اینترنت دسترسی دارد و اینترنت نیز با همه خوبی ها، سایت هایی دارد که برای فرزندان ما به هیچ وجه مناسب نیستند.
بهترین سن برای خرید گوشی برای فرزندان، دوره دبیرستان است. دختر و پسر در این سن دیگر کودک نیستند و می توانند تا حدی خوب را از بد تشخیص دهند.
❄️☃❄️
#موبایل
#سوادرسانه
⚠️علاقه شدید کودکان به گوشی را با جایگزینی فعالیتهای جسمانی، کم کنید
🔷️واقعیت اینجاست که هیچ فعالیتی به پای بازی جسمانی در فضای آزاد نمیرسد. حضور در طبیعت و محیط آزاد، تمام حواس پنجگانه کودکان را تحریک میکند و برای رشد ذهنی و جسمی آنها ضرورت دارد. زمانی در هفته را برای فعالیتهای بیرون از منزل در نظر بگیرید تا کودکان بتوانند از عضلات خود استفاده کنند و زیر نور خورشید به فعالیت بپردازند. مطمئن باشید وقتی این نوع برنامهها در برنامه هفتگی خود بگنجانید، فرزندتان کمکم از گوشی فاصله میگیرد.
🔶️در واقع، ورزش و بازیهای خارج از خانه، دقیقا نقطه مقابل بازی با موبایل هستند و بر روی انجام حرکات با عضلات بزرگ بدن تمرکز دارند. در نتیجه علاقه شدید کودک به بازی با گوشی را تعدیل میکند. مقاله «فواید ورزش برای کودکان» اهمیت این نوع فعالیتها را برای فرزند شما توضیح میدهد.
⚠️ برای دور کردن کودک از گوشی، مزایای ارتباطات حضوری را یادآور شوید
📕هر بار که کودک را در یک فعالیت اجتماعی و تعامل با بزرگترها و یا همسالانش شرکت میدهید به او مزایای این نوع ارتباط را توضیح دهید. مثلا: «دیدی اومدیم پیش مامانبزرگ و بابابزرگ چه خوشحال شدن تازه کلیام واست قصه گفتن و باهم قایم موشک بازی کردیم. خوش به حالت چه خوراکیای خوشمزهایم واست کنار گذاشته بودن. اگه میموندیم خونه و باهاشون ویدئوکال میکردیم یا با گوشی بازی میکردیم، انقد بهمون خوش نمیگذشت تازه نمیتونستیم بهشون کمک کنیم گلای باغچهشونو بکارن».
📗 این کار باعث میشود بچهها بتوانند در هر موقعیت، مزایای ارتباط حضوری را بررسی کنند و برای چشیدن طعم لذت آن مشتاق باشند. مرور این مزایا در دور کردن کودک از گوشی موثر است. حتی میتوانید تعاملات اجتماعی را برای آنها جذاب کنید مثلا برگزاری یک دورهمی دوستانه با کودکان همسن و سال و والدینشان، ایده جالبی به نظر میرسد. تحقیقات نشان داده علت بسیاری از مشکلات گفتاری و ارتباطی کودکان نیز محروم شدن از ارتباطات حضوری، جایگزین شدن چت و صحبتهای مجازی است. بنابراین این راهکار علاوه بر کنترل علاقه شدید کودکان به گوشی، در تقویت هوش هیجانی و بهبود مشکلات ارتباطی و گفتاری نیز، تاثیر بهسزایی دارد. اگر به مطالعه راهکارهای دیگری برای تقویت مهارتهای اجتماعی فرزندتان علاقهمندید، مقاله «چگونه کودک اجتماعی تربیت کنیم؟» را به شما پیشنهاد میکنیم.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
⏳شما به یک زندگی دعوت شده اید
@zendegiplus
#بازی_دیجیتال
#فعالیت_جسمانی
#موبایل
#ارتباطات
💠برنامه ریزی برای در کنار هم بودن همه اعضای خانواده در ساعاتی از روز
🖥از آنجایی که فعالیت های دیجیتالی کودکان اغلب فعالیت های انفرادی هستند، گاها کودکان تمایلی به ماندن در جمع خانواده ندارند و همین مسئله اسیب های ناشی از فضای مجازی را در آنها بیشتر می کند. والدین با برنامه ریزی های درست مانند تعیین ساعاتی برای غذا خوردن خانواده در کنار هم، فعالیت مشترک در شبکه های اجتماعی یا همان والدگری دیجیتال در کنار فرزندان و وضع قوانین برای مدیریت فضای مجازی باید بتوانند همه اعضای خانواده را حداقل در ساعاتی از روز دور هم جمع کنند.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
💚شما به یک زندگی دعوت شده اید
@zendegiplus
#انیمیشن
#برنامه_ریزی
#فعالیت_دیجیتالی
💡 بهبود مهارت حل مسئله کودکان با انجام بازیهای کامپیوتری
بهبود مهارت حل مسئله از فواید بازیهای رایانهای برای کودکان است. روانشناسان کودک بر اهمیت مهارت حل مسئله در کودکان تاکید میکنند. بازیها معمولا دارای مسئلهها و معماهای مختلفی هستند که بازیکنان باید آنها را حل کنند تا بتوانند به مرحله بعدی صعود کنند. انجام بازیهای رایانهای آنلاین تمرینی عالی برای ذهن کودکان است، زیرا آنها باید از مهارتهای عقلانی و خلاقیت برای موفق شدن در بازی استفاده کنند.
📕آنها باید جستجو کنند و برای پیدا کردن جواب معماهای مختلف، برنامهریزی لازم را انجام دهند. عدهای از متخصصان باور دارند که بازیهای رایانه ای میتوانند به عنوان ابزارهای تمرینی برای افزایش سرعت در حل مسئله استفاده شوند.
📗در اپلیکیشنهای موبایلی آنلاین نیز چنین مزیتی به چشم میخورد به طور مثال در بازی خط و مانع یا بازی پیچ در پیچ و یا بازی پرواز گربهای در اپلیکیشن همبازی، فرزند شما میتواند با به کار گرفتن ذهنش برای حل معماها یا انجام ماموریتهای موجود در بازی، مهارت حل مسئله را تمرین کند. محققان نشان دادهاند که بازیکنان بازیهای آنلاین، حساسیت بیشتری نسبت به محیطشان داشته و نسبت به افرادی که بازی رایانهای انجام نمیدهند، میتوانندبرای مقابله با مشکلات سریعتر تصمیمگیری کنند.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
⏳شما به یک زندگی دعوت شده اید
@zendegiplus
#بازی_دیجیتال
#تمرین_انلاین
#همبازی
⚠️افزایش خشونت کودکان یکی از عوارض مهم بازیهای رایانهای خشن
💠کودکانی که بازیهای رایانهای خشن را انجام میدهند به مرور زمان چیزی که میبیند را تقلید خواهند کرد. کودکان در واقع بیشتر چیزهایی که یاد میگیرند را از طریق مشاهده کردن میآموزند. بنابراین اگر در معرض محتوای خشونتآمیز باشند بیشتر احتمال دارد که خشن برخورد کنند. در مقاله تاثیر بازیهای رایانهای خشن بر کودکان به طور مفصل به این آسیب پرداختهایم.
⚠️پیامد منفی بازیهای رایانهای بر تحمل شکست کودکان
💠بازیها دنیایی متفاوت با واقعیت دارند. در نتیجه قوانین آنها متفاوت است. به طور مثال زمانی که بچهها در بازی شکست میخورند همیشه گزینه شروع دوباره برایشان وجود دارد. بنابراین آنها نمیتوانند شکست در دنیای واقعی را تحمل کنند. در نتیجه ممکن است یک شکست کوچک تحصیلی باعث اضطراب یا پایین آمدن شدید خلق آنها شود. استفاده افراطی کودکان از بازیهای رایانهای و موبایلی باعث میشود کودک از دنیای واقعی فاصله بگیرد و تجربه حقیقی از هر موضوع نداشته باشد.
⚠️ تاثیر منفی بازی رایانهای بر خواب کودکان
💠اختلال در خواب کودک یکی از معایب بازیهای رایانهای برای کودکان است. بچههایی که مخصوصا قبل از زمان خواب، بازی رایانهای انجام میدهند، نمیتوانند خوب بخوابند. نوری که از صفحه نمایش رایانه یا موبایل منتشر میشود باعث میشود مغز فکر کند که زمان خوابیدن هنوز فرا نرسیده است. تغییر در چرخه خواب کودک باعث میشود شبها خوابیدن سخت باشد و کودک نتواند صبح بهموقع از خواب بیدار شود. این موضوع میتواند در یادگیری کودک نیز اخلال ایجاد کند. شما میتوانید با نظارت روی انجام بازی رایانهای یا وضع قوانین استفاده از موبایل برای کودکان از این آسیب جلوگیری کنید.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
⏳شما به یک زندگی دعوت شده اید
@zendegiplus
#سواد_دیجیتال
#خشونت_کودکان
#خواب_کودک
تربیت کودک و نوجوان🌻:
اگر متوجه شدیم فرزندمان محتوای غیراخلاقی می بیند چگونه رفتار کنیم؟
والدین باید خونسردیشان را حفظ کنند.
والدین معمولاً اتفاقات مربوط به بلوغ جنسی یا کنجکاوی بچهها نسبت به مسائل جنسی را یک اتفاق غیرمنتظره وشوکآور تلقی میکنند. درحالی که همانقدر که اتفاقاتی مثل از پوشک گرفتن بچه، از شیر گرفتن او یا چهار دست و پا راه رفتنش طبیعی هستند، بلوغ جنسی، آگاهی از بدن و کنجکاوی نسبت به این مسائل هم جزئی از فرآیند رشد انسان است.
پس اگر والدی متوجه کنجکاوی و حساسیت فرزندش نسبت به مسائل جنسی شد و در موبایل و تبلت شخصی او عکس و فیلم غیراخلاقی مشاهده کرد اولین واکنش باید واکنشی عاقلانه و به دور از تصمیمات هیجانی باشد. معمولاً والدین در مواجهه با این مسئله سریعاً روحیه خود را میبازند و میگویند: «این چه بلایی بود سرمان آمد؟»، «بچه من که تا دیروز سرش توی کتاب و درسش بود»
دستهای دیگری از والدین هم خودشان را سرزنش میکنند. مثلاً میگویند: «من چه مادر بدی هستم که متوجه این موضوع نشدم». یعنی دچار احساس گناه میشوند که انگار به خاطر کمتوجهی آنها فرزندشان به تماشای محتوای غیراخلاقی گرایش پیدا کرده است. این واکنشها باعث بروز حجم زیادی از هیجانات و افکار منفی میشود که واکنشهای نسنجیده را هم به دنبال دارد. مثلاً مادر، اینترنت خانه را قطع میکند یا پدر موبایل بچه را از او میگیرد یا دستور میدهد که دیگر نباید با دوستانی که من فکر میکنم ماجرا زیر سر آنهاست در ارتباط باشی!
توصیه ما به والدین این است که قبل از این رفتارها و تصمیمات هیجانی اول از همه خودشان را کنترل کنند. والدینی که بر رفتار و هیجانات خود کنترل ندارند نباید انتظار داشته باشند که فرزندشان به آنها اعتماد کند و درباره مسائل حساسیتبرانگیز با آنها راحت باشد. پس طبیعی است که از راهی مثل مخفی کردن یا اعتماد کردن به دوستان دنبال پاسخگویی با این کنجکاویهای طبیعی برود.
برای فرزندتان هندوانه در بسته نباشید
واقعیت این است که رشد کودک یک مسیر دارد و ما به عنوان والد اگر بخواهیم در برهههای حساسی مثل نوجوانی در مواجهه با فرزندمان درست عمل کنیم باید بذر این عمل درست را از قبل بکاریم. والدین باید در طول مسیر رشد، ذهنشان را در اختیار کودک قرار بدهند و از کودک هم بخواهد ذهنش را در اختیار آنها قرار بدهد. بعضی از والدین خودشان مثل یک هندوانه دربسته یا یک صندوقچه قفلشده هستند ولی از فرزندشان انتظار دارند که تمام افکارش را برای آنها بازگو کند.
در موقعیتهای مختلف والدینی، ما باید به کودک این اطمینان را بدهیم که برای او یک پایگاه قابل اطمینان و قابل اتکا هستیم. هیچ اشکالی ندارد اگر به فرزند در آستانه نوجوانیمان بگوییم: «تو داری بزرگ میشوی و ممکن است من نتوانم خیلی از دغدغههای تو را درک کنم. اما دوست دارم تو کمکم کنی تا دنیا و افکارت را بفهمم و درک کنم» این دست رفتارها کودک را به سمتی میبرد که اولین مرجع هر سوال و هرپرسشی که برایش پیش میآید؛ حتی درباره مسائل جنسی والدینش باشند. چون والدینش را آدمهایی دیده که قرار نیست از سوالهای او درباره مسائل حساسیتبرانگیز برآشفته بشوند، ساختار روانیشان به هم بریزد و تبدیل به آدمهایی عصبانی و غیرقابل پیشبینی بشوند.
پس یک پیشگیری خوب این است که قبل از اینکه کودک به سن کنجکاوی درباره مسائل جنسی برسد به او این اطمینان را بدهیم که من نسبت به همه سوالها و کنجکاویهای تو پذیرش دارم و هرچه باشی تو را دوست دارم.
به روی نوجوان نیاورید تا حرمتها حفظ بشود
اما اگر ما والدینی بودیم که این مسیر را طی نکردیم و فهمیدیم که کودک سابق و نوجوان فعلی ما تصمیم گرفته جواب سوالها و کنجکاویهای ذهنیاش را خودش پیدا کند کار سختتری داریم.
روزی پدر یا مادر لبتاپ فرزندش را باز میکند و با محتواهای غیراخلاقی روبه رو میشود. توصیه من به عنوان روانشناس این است که در عین حفظ خونسردی در ابتدای امر این موضوع را به روی فرزندمان نیاوریم. در قدم اول لبتاپ را ببندید و به نوجوان چیزی نگویید.
این کار دو مزیت دارد. اول اینکه در اصطلاح روی شما به روی فرزندتان باز نمیشود و حریم و حرمتی در این بین شکسته نمیشود. دومین مزیتش هم این است که اعتماد نوجوان به شما سرجایش باقی میماند. درست است که والدین در این لحظه میتوانند مچ فرزندشان را بگیرند و فرزند هم مسلماً خطاکاریاش را میپذیرد اما در عمل والدینش را به چشم افرادی میبیند که مدام وسائل شخصی او را چک میکنند و او را میپایند. این احساس پاییده شدن یکی از بدترین احساسات برای فرزندان در چارچوب یک خانواده است و اثرات بسیار سوئی روی رفتار آنها دارد.
#والدگری_عصر_دیجیتال
#سکس
⚠️ الگوی کودکان در استفاده نکردن افراطی از موبایل باشید
🔵کودکان ناظران رفتاری والدین هستند و عادات شما را عینا تقلید میکنند. اگر گوشی تلفن، تبدیل به یک عضو بدن برای شما شده است و هیچجا، آن را، از خودتان جدا نمیکنید، فرزند شما نیز این رفتار را عینا تکرار میکند. شاید زمان آن رسیده که استفاده خود را از گوشی تلفن محدود کنید. همه میدانند هر خانه قوانین خاص خود را دارد اما قانون محدودیت استفاده از گوشیهای همراه یکی از بهترین قوانین برای اهالی خانه است.
⭕به طور مثال شما میتوانید فرزندتان و سایر اعضای خانواده را تشویق کنید که از موبایل یا هر وسیله دیجیتال دیگری، در زمانی که خانواده در حال معاشرت یا صرف غذا هستند استفاده نکنند. این قوانین، علاوه بر دور کردن کودک از گوشی همراه، باعث افزایش پیوند خانوادگی بین شما میشود. روانشناسان معتقدند هیچ وقت نباید از اهمیت بازی والدین با کودک غافل شد. مطمئن باشید بچهها، بازی کردن و تعامل با شما را به بازیهای آنلاین ترجیح میدهند؛ البته اگر شما هم به جای لایک کردن تصاویر در اینستاگرام، بازی کردن و چت کردن، لحظاتی اینترنت را خاموش کرده و در کنار آنها باشید. شما میتوانید با تعامل، در آغوش گرفتن، بازی با فرزندان خود به جای گذران وقت در شبکههای مجازی، زمان بیشتر و با کیفیتی را در کنارشان داشته باشید.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
⏳شما به یک زندگی دعوت شده اید
@zendegiplus
#بازی_دیجیتال
#الگوی_کودک
#رفتار_والدین
از چه سنی برای کودکان #موبایل بگیریم؟
موبایل یکی از محصولات فناوری است که مزایای بیشماری دارد. به ویژه در این عصر که موبایل تقریبا همه کار می کند و علاوه بر تلفن، دوربین، کامپیوتر، حسابدار و ... نیز هست . اما همین موبایل دوست داشتنی که نفس بسیاری از ما به آن وابسته است برای کودکان مضر و مخرب است. متاسفانه خیلی از والدین در مورد اینکه فرزندان کوچک آنها گوشی موبایل دارد، با افتخار صحبت می کنند. کودک ۵ یا ۶ ساله ای که گوشی هوشمند به دست می گیرد .
آیا واقعا از محدودیت ها و روش های استفاده آن آگاهی لازم را دارد؟
آیا پدر و مادر او احساس نمی کنند نباید این وسیله از این سن کم در اختیار او قرار بگیرد؟
البته برخی از والدین برای استفاده از موبایل برای فرزندان خود محدودیت تعیین می کنند و مثلا فقط دو ساعت موبایل در اختیار او قرار می دهند.
اما برخی از والدین از اینکه تا قبل از سن ۱۲ – ۱۷ سالگی برای فرزند خود موبایل تهیه کنند، اکراه دارند. برخی از خانواده ها از اینکه موبایل در اختیار فرزند خود قرار دهند می ترسند زیرا هراس دارند مبادا باعث انحراف او بشود.
واقعیت هم این است که والدین نباید به فرزندان دبستانی یا دوره راهنمایی خود موبایل بدهند زیرا با این کار این آزادی را به آنها می دهند که وارد شبکه های اجتماعی آنلاین شوند. یا متاسفانه با دوستان نامناسب ارتباط های مخفیانه داشته باشند. وقتی یک گوشی هوشمند در اختیار یک نوجوان باشد، او به طور دایم به اینترنت دسترسی دارد و اینترنت نیز با همه خوبی ها، سایت هایی دارد که برای فرزندان ما به هیچ وجه مناسب نیستند.
بهترین سن برای خرید گوشی برای فرزندان، دوره دبیرستان است. دختر و پسر در این سن دیگر کودک نیستند و می توانند تا حدی خوب را از بد تشخیص دهند.
❄️☃❄️
#موبایل
#سوادرسانه
💡سواد دیجیتال چیست؟
🔰سواد دیجیتال فقط به دانستن نحوه گرفتن سلفی یا کار با اینستاگرام نیست. سواد دیجیتال به معنای توانایی درک و استفاده از فناوری است. این به توانایی یافتن، استفاده و ایجاد اطلاعات آنلاین به روشی سودمند و مفید مربوط می شود. سواد دیجیتال همچنین به معنای شناخت محدودیت های فناوری و درک خطرات و اقدامات احتیاطی است که استفاده از فناوری نیاز دارد.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
شما به یک زندگی دعوت شده اید
@zendegiplus
#سواد_دیجیتال
#فناوری
📘در کشورهای پیشرفته، والدین برای پیشگیری از قرار گرفتن زودهنگام و بیش از حد فرزندان در معرض فن آوری های دیجیتال، آموزش می بینند.
📕با توجه به این واقعیت، والدین و به خصوص مادران باید آموزش ببینند که چگونه فرصت های ارائه شده توسط فناوری های جدید (برای مطالعه، افزایش مهارت ها، اجتماعی شدن و غیره) را به نحوی در اختیار نسل های جوان قرار دهند که آنها را از خطرات بالقوه دنیای دیجیتالی (یعنی تماس با افراد ناشناس، قرار گرفتن در معرض خشونت، مشاهده محتوای مستهجن و غیره) محافظت کنند. تجربیات کودکان با فناوریهای دیجیتال در واقع شامل فعالیت در محیطهای تعاملی در حال توسعه ای است که در آن فناوریهای دیجیتال جدید به طور گسترده در دسترس هستند و مطمئنا فرزندان اثرات متبت و منفی فضای مجازی را همزمان تجربه خواهند کرد.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
💚شما به یک زندگی دعوت شده اید
@zendegiplus
#انیمیشن
#پیشگیری
#والدین