eitaa logo
ضحـیٰ²¹³
467 دنبال‌کننده
355 عکس
72 ویدیو
0 فایل
#ابناء‌الحیدر [الٰهی؛ إِسْتَعْمِلْنیٰ لِماٰ خَلَقْتَنی لَهُ] به برگه شجره نامه ام نوشته شده: حلال‌زاده‌‌غلامی، زِ دودمان نجف.. نشر مطالب؟ باذکر استغفار . موقوفه‌ی؛مادرم‌،حضرت‌ِزهراء . فی‌آغوشِ‌الله .
مشاهده در ایتا
دانلود
آقای خامنه ای اخبار کمی دشوار شده است. به هم تنیده و معلوم نیست چه میگویند. قائد امت، نائب بر حق مهدی عج با زبان روزه به شهادت رسیده است ؟ قطعا اشتباه شده است. ما قرار بود نماز عید فطر را به پشت سر شما بخوانیم. شما که نمیشود آنقدر سریع شهید بشوید، ما هنوز با شما در مسجدالاقصی نماز نخواندیم که. هنوز وقت نشده است که تمام محبین شما در حسینیه جمع بشوند و از نزدیک سیر تماشا کنند شمارا. اگر راستش را بخواهید، چشمانِ از اشک ورم کرده ما هنوز خیره به تلویزیون است و با نادیده گرفتن ربان مشکی، منتظر بیانات رهبر انقلاب اسلامیست. منتظر نکوهش اعمال اسرائیل از جانب شما هستیم. همان لحظه که دست مزین شده به انگشتر متبرک شده را بالا می آوردید و به نشانه تهدید برای آمریکا تکانش میدادید. خواب را از چشم صهیون گرفته بودید و آنها با شهید کردن شما میخواستند شما را از ما بگیرند. غافل از آنکه نمیشود، سیدعلی گرفتنی نیست. او فرزندان خود را تنها نمی‌گذارد و میماند. آخر که مگر میشود یک پدر یتیم شدن فرزندان خود را ببیند و برود ؟ بخدا گمان نمیکنم . .
ضحـیٰ²¹³
حملات رژیم علیه ایران که آغاز شد، نتانیاهو سوار بر هواپیمای شخصی، از سرزمین‌های رژیم خارج، و فرار کر
این ایام روزهایی‌ست که امان از این حال بد .. حزن این روزا با غم جنگ دوازده روزه اصلا قابل قیاس نیست
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زهرا محمدی گلپایگانیِ ۱۴ ماهه:)
امام خامنه‌ای جانِ من است، از دل نمی‌رود این نام .. آنقدر از اسم و رسمش به فرزندانم خواهم گفت تا مریدِ مرامِ علوی‌اش شوند، تا جهاد را از او بیاموزند و در طریقِ حسینی هم‌رکابِ مهدیِ‌موعود [جانم فدایشان] باشند ! نامش همیشه بر سر زبان‌هاست ..
‌‌؛ صبر میکنم. صبر میکنم. صبر میکنم. میدَوم. تلاش میکنم. هرکاری ازم بربیاد دریغ نمیکنم. ساعت به نیمه شب که میرسه. شهر که خاموش میشه، اطرافیانم که استراحت میکنن، وقتی تنها میشم و خودم میمونم و خدا، عکسهاتون رو نگاه میکنم و گریه میکنم. گریه میکنم. گریه میکنم و گریه میکنم :)) ‌ دلم برات تنگ شده امامِ شهیدم
علم بر زمین نمی‌افتد ..
امشب، هیئت دعا برای سلامتی حضرت آقا نکردن(:
ضحـیٰ²¹³
- ای اهل حرم سیر ببینید پدر را 💔 . .
ای اهل حرم سیر ندیدیم پدر را(:
اندوهِ مقدسی ست که می‌چشیم. اشک‌هایمان‌ محرک است، و حضورمان ظهور را رقم می‌زند ان‌شاءالله ..
دَم زدن کافی نبود، از عقیده‌ها نوشتیم.