✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
🌸⃟💕#جلوههایشادیمعصومین علیهم السلام ۴
4⃣- تبریک و تهنیت گفتن
♥️•°تبریک و تهنیت گفتن از برجسته ترین آداب هر عیدی است. و در اسلام نیز سنّت تبریک و تهنیت در مناسبت هایی مانند عید غدیر، جایگاه ویژه ای دارد.
💌•° پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم بر تبریک گفتن در چنین روزی، تأکید می ورزید و به مردم می فرمود:
✨ هَنّئونی، هَنّئونی
🔺مرا تبریک بگویید! مرا تبریک بگویید.
5⃣- شادی کردن
♥️•°امام علی علیه السلام فرمود:
✨وأظْهِرُوُا السُّرُورَ فی مُلاقاتِکمْ
📚[الغدير، ج 1، ص 287.]
🔺در برخوردهایتان، شادی را آشکار کنید.
💌•° امام صادق علیه السلام فرمود:
🔺روز #غدیر، روز خوشحالی و شادی است.
📚[الغدير، ج 1، ص 284]
✨ادامه دارد...
هدیه به لبخند امام زمان عج
#حجاب گنه بیفکنیم
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
📌#نماز_شب ༻⃘⃕༅ ❀⃟
🍃 ⃟⃟ امام هادی علیه السلام و نماز شب
◽️•°قطب راوندی در اخلاق و حالات حضرت امام هادی علیه السلام گفته است: وقتی شب فرا می رسید، به قبله رو می کرد و مشغول عبادت می گشت و ساعتی از عبادت باز نمی ایستاد. و بر تن شریفش جبه ایی بود از پشم و سجّاده اش بر حصیری بود و پیوسته لب مبارکش در تسبیح ذکر خدا بود.
◇•°و همچنین آمده است چندین نوبت که متوکل ملعون افرادی را برای تفتیش و بازرسی به منزل آن حضرت فرستاده بود، مأموران متوکل در هر دفعه که وارد خانه می شدند می دیدند که امام بر روی سجّاده حصیری اش مشغول عبادت و نماز خواندن بود، و یا قرآن تلاوت می کرد.
◽️•°#امام_هادی علیه السلام هنگام شب به درگاه خدا روی می آورد و شب را با حالت خشوع، به رکوع و سجود سپری می کرد و بین پیشانی نورانی اش و زمین، جز سنگریزه و خاک حائلی وجود نداشت و پیوسته با خدایش در مناجات بود و عرض می کرد: «الهی مُسیی ءٌ قَدْ وَرَدَ وَ فَقیرٌ قَدْ قَصَدَ...»
◇•°پروردگارا! گنهکاری بر تو وارد شده و تهیدستی به تو روی آورده است؛ تلاشش را بی نتیجه مگردان و او را مورد عنایت و رحمت خویش قرار ده و از لغزشش در گذر.
♡هدیه به لبخند امام زمان عج
#حجاب گنه بیفکنیم
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
هدایت شده از زلال معرفت
✨❧🔆✧ ﷽ ✧🔆❧✨
💌#دلنوشته_مهدوی
#سلام_پدر_مهربانم
❣مهدے جان!
▫️غنچهای دیگر عیان شد در گلستان ولا
شد مدینه نور باران و زمین شد با صفا
▪️ نخل ها آغوش گشوده بودند، شب آرام بود و ماه تماشا می کرد و دهکده «صریا» که موسی بن جعفر علیه السلام سنگ بنای آن را گذاشته بود، گام های پر طنین زمان را می شمرد.
▫️ستاره ها، خیره خیره، چشم به خانه ای گلین با پنجره های کوچک دوخته و گوش سپرده بودند تا با نخستین گریه شادی بخش مولودی خجسته، دل شاد شوند و خوشه خوشه، ایمان به پای او بریزند.
▪️رایحه دل نواز ملکوت، خانه را در آغوش فشرد. «علی» دیگری، پای به دنیا گذاشت و «محمد»ی دیگر، او را در آغوش گرفت. آن شب، نیمه ذیحجه سال 212 ه . ق بود.
▫️آقاجان سالروز ولادت با سعادت جد گرانقدرتان #امام_هادی را تبریک و تهنیت عرض میکنیم
▪️صلوات و درود خداوند بر تو باد، مادام که خورشید برمی آید و آسمان آبی ست. مولاجان! بی پناهیم؛ ما را در پناه نام هدایت گستر جدتان بگیر!
💌دلنوشته_مهدوی
اللهم_عجل_لولیک_الفرج
التماس دعا🤲
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
MiladImamHadi1395[03].mp3
13.92M
❧🔆✧﷽✧🔆❧
🎼🎧#کلیپ_صوتی
🔺 خوشا سرود «لافتی» به لحن ذوالفقاری اش (مدح)
🌸 ویژه ولادت #امام_هادی (علیه السلام )
👈 مشاهده متن :
Meysammotiee.ir/post/1167
❈ #حجاب گنه بیفکنیم
پیشنهاد دانلود✌️
⏰( ۱۴دقیقه و ۲۵ثانیه )
📌 حاج میثم مطیعی
هدیه به لبخند امام زمان علیه السلام
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
🌸⃟💕#جلوههایشادیمعصومین علیهم السلام ۵
6⃣- دعا و روزه
💌•° «شیخ طوسی» روایت کرده است که توقیعی به دست «قاسم بن علای همدانی» وکیل امام حسن عسکری علیه السلام رسید مبنی بر اینکه روز سوم شعبان، سالروز ولادت امام حسین علیه السلام روزه بدارد و این دعا را بخواند:
✨الّلهُمَّ انِّی اسْئَلُک بِحَقِ الْمَولُودِ فی هذا الْیوْم
📚[منتهى الآمال، ج 1، ص 281.]
🔺و نیز در دهم رجب، سالروز تولد امام جواد علیه السلام به دعای مخصوصی سفارش شده است. [منتهی الامال ، ج 2، ص 226.]
7⃣- نماز
♥️•°از اعمال اعیاد اسلامی، «نماز و عبادت» است؛ در روز جمعه به نماز جمعه و در عید فطر و قربان، #غدیر،نماز مخصوص عید وارد شده است.
📚[مفاتيح الجنان، بخش اعياد.]
✨ادامه دارد...
هدیه به لبخند امام زمان عج
#حجاب گنه بیفکنیم
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
🔰#در_محضر_بزرگان
🔻استاد انصاریان
◇نگاه #امام_هادی علیهالسلامبهدنیا ◇
💕حضرت هادى عليه السلام در رابطه با دنيا فرمودند:
✨ «الدُّنْيَا سُوقٌ رَبِحَ فِيهَا قَوْمٌ وَ خَسِرَ الآخَرُونَ»[1]
💠•°دنيا يك بازار است، در اين بازار مردم دو دسته و دو طايفه و دو جمعيت هستند. يك جمعيتى كه در اين بازار سود و ربح و منفعت مى برند و يك جمعيت و دسته اى هستند كه در اين بازار دچار خسارت مى شوند.
💕از اين فرمايش حضرت هادى عليه السلام استفاده مى شود كه خود اين دنيا و اين مجموعه ابزار و وسايل، به خودى خود، نه منفعت هستند و نه ضرر!
💠•°اگر انسانى به اين دنيا نمى آمد، مسأله ربح و مسأله خسارت در رابطه با دنيا مطرح نبود. معلوم مى شود تمام حرف خدا و انبيا و ائمه عليهم السلام در رابطه با كيفيت برخورد خود انسان در زندگى است.
[1] ـ بحار الأنوار: 75/366، باب 28؛ تحف العقول: 483؛ «قَالَ عليه السلام الدُّنْيَا سُوقٌ رَبِحَ فِيهَا قَوْمٌ وَ
خَسِرَ الآخَرُونَ.»
🌷هدیه به لبخند #امام_زمان علیه السلام
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅