7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مهم برای اهل دقت 🔺
🎞 اونی که ما گفتیم بخون و اضافه و کم نکن❗️
🎤 استاد #بندانی_نیشابوری
💭 عرفان صحیح و سلوک حقیقی 💭
عرفان صحیح ، عرفانی است که مستندِ به آیات و روایات و سیره ائمه اطهار علیهم السلام باشد ، و عارف باید بتواند تمام هرآنچه را که به عنوان عرفان میگوید را مستند به آیات و روایات بکند وگرنه تبعیت از او جواز دینی و روایی ندارد ...
چطور میشود کسی مدعی بشود که در آیات و روایات راه و روش سیر و سلوک تبیین نشده است و ما محتاجِ این و آن هستیم!
مستفاد از آیه إکمال «اَلْیوْمَ أَکمَلْتُ لَکمْ دینَکمْ» آیا غیر از جامعیت دین و تبیین تمام امور در دین است؟؟
سلوک حقیقی سلوکی است که محتوای آن عمل به شریعت و تبعیت محض از دستورات روایی باشد، در سلوک حقیقی پرهیز میشود از دستوراتی که از غیر طریق دین رسیده و سلیقه های شخصی که اختراعات شخص است در این سلوک راهی ندارد.
در روایات ما نحوه سیر سالک و حتی عدد اذکار و دستورالعمل های مختلف برای انسان ها ذکر و تبیین شده است و کافی است سراغ روایات برویم و یا به عالمان ربانی و راویان حدیث رجوع بکنیم تا سلوک مرضی معصوم سلام الله علیه را نشانمان بدهند ...
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
📢 #عرفه فيضی دارد که از دو مکان منتشر میشود: #کربلا و عرفات.
📢 بابی که از امام حسين(ع) در عرفه گشوده میشود، مهمتر از بابی است که در عرفات گشوده میشود.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
◀️ «بنابر روایات، بابی که از امام حسين(ع) در عرفه گشوده میشود، مهمتر از بابی است که در عرفات گشوده میشود.
... عرفه غير از فيض زمانی، يک فيضی هم دارد که از دو مکان (کربلا و عرفات) منتشر میشود.
در اين فيوضاتی که منتشر میشود ما هم میتوانيم شريک باشيم. ما هم با دلمان میتوانيم در آن صحنهها باشيم. البته هر کس به اندازه خودش سهم و درجه دارد... . آن بیقراری است که مهم است. اگر کسی دلش از محيط، کنده شده باشد و دلش در عرفه و در کربلا باشد ان شاء الله در ثوابها شريک است...
عرفه روزی است که انسان بايد به معرفت برسد و با زوار امام حسين(ع) و اهل عرفات شريک شود. دلش آنجا باشد».
◀️ «در دريای ظلمانی و امواج فتنههای شياطين، تنها چراغ و پناهْ وجود مقدس سيدالشهدا(ع) است. در روز عرفه خودمان را به آن حضرت برسانيم. محور سلوک و تهذيب ما زيارت سیدالشهداست».
◀️ «در روز عرفه، زيارت سيدالشهدا(ع) جزء اعمال اصلی است که نبايد فراموش شود. حتی از راه دور هم باشد؛ چه بسا از راه نزديک بيشتر قبول کنند. جواب حضرت هم میرسد...
دومين کار اين است که در روز عرفه، دعاهاي عرفه را هم بخواند، بهخصوص دعايی در صحيفه است که در آن قسمت عمدهاش دعا برای امام زمان(عج) است. اصل دعای بعدازظهر عرفه را #صلوات قرار بدهيد و دعا بر امام زمان(عج). بقيه حاجات، فرع بشوند.»
◀️ «ما در روز عرفه بايد خودمان را به عِتْق از آتش جهنم برسانيم. در روايت، وارد شده که اگر کسی در ماه رمضان آمرزيده نشد، بايد منتظر روز عرفه باشد. پس بايد خودمان را برای روز عرفه آماده کنيم.
در عرفه چه کار بايد کرد که به خدا برسيم، درحالی که در عرفات نيستيم؟ روايت آمده است که فردی به حضرت عرض کرد که من نتوانستم به مکه بروم و به کربلا رفتم. حضرت فرمود: تو کم نياوردی. طرف برايش جای سؤال شد. حضرت طوری از فضيلت کربلا گفتند که فضيلت عرفات محو شد...».
☑️ @mirbaqeri_ir
👌برای انجام کاری بین دو امر ...
▪️الإمامُ الكاظمُ سلام الله علیه : إذا مَرَّ بكَ أمرانِ لا تَدريأيُّهُما خَيرٌ وأصوَبُ ، فانظُرْ أيُّهُما أقرَبُ إلى هواكَ فخالِفْهُ ؛ فإنَّ كَثيرَ الصَّوابِ في مُخالَفَةِ هَواكَ .
🔸امام موسیكاظم سلاماللهعلیه میفرمایند:
هرگاه دو كار برايت پيش آمد كه ندانستى كدام يك بهتر و درست تر است، بنگر كه كدام يك از آنها به هوس تو نزديكتر است، با همان مخالفت كن؛ زيرا درست هاى بسيارى در مخالفت كردن با هواى نَفْست نهفته است.
📚تحف العقول : 398.
👌 #پنج_گنج
✍امام محمد باقر سلام الله علیه خطاب به جابر بن یزید جُعفی میفرمایند:
«ای جابر! تو را به پنج چیز وصیت میکنم...
⇦ اگر مورد ستم قرار گرفتی، ستم نکن
⇦ اگر به تو خیانت کردند، تو خیانت نکن
⇦ اگر تو را تکذیب کردند، خشم نگیر
⇦ اگر تو را ستایش کردند، دلخوش نشو
⇦ و اگر تو را سرزنش کردند، دلگیر مشو
بلکه درباره آنچه گفتند فکر کن!
اگر دیدی آنچه میگویند راست است ، خود را اصلاح کن. و اگر دیدی درست نیست، پس بدان که خود را مدیون تو کردند و برای جبران این دِین، از ثوابهای او به تو میدهند و از گناهان تو کم کرده ، در نامه اعمال او قرار میدهند»
📚 بحارالأنوار ، ج۷۵ ، ص۱۶۲
📣 آثار ولایت امیر المؤمنین سلام الله علیه
✳️ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْقُطْبِيِّ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ ع قال قال رسول الله ص: إِنَّ الرَّوْحَ وَ الرَّاحَةَ وَ الرِّضْوَانَ وَ الْبِشْرَ وَ الْبِشَارَةَ وَ الْحُبَّ وَ الْمَحَبَّةَ لِمَنِ ائْتَمَّ بِعَلِيٍّ وَ وَلَايَتِهِ وَ سَلَّمَ لَهُ وَ لِلْأَوْصِيَاءِ مِنْ بَعْدِهِ حَقّا.
امام صادق سلام الله علیه از رسول خدا صلی الله علیه و آله نقل کرده اند که فرمودند🔻
همانا شادمانی و آسایش روح، حس رضایت، خوشرویی و خوشحالی، و دوست داشتن و محبت از آن کسی است که به علی علیه السلام و ولایتش اقتدا کند و حقیقتا تسلیم او و اوصیاء و امامان بعد از او باشد.
📚 بصائر الدرجات، ص: 53
📚 فضائل الشيعة، ص: 33
#ولایت
#امیر_المؤمنین
#عید_غدیر
قدر نشناسی احادیث
[معانی الأخبار] أَبِی وَ ابْنُ الْوَلِیدِ عَنِ الْحِمْیَرِیِّ عَنِ ابْنِ أَبِی الْخَطَّابِ عَنِ النَّضْرِ بْنِ شُعَیْبٍ عَنْ عَبْدِ الْغَفَّارِ الْجَازِیِّ قَالَ: حَدَّثَنِی مَنْ سَأَلَهُ یَعْنِی الصَّادِقَ علیه السلام هَلْ یَکُونُ کُفْرٌ لَا یَبْلُغُ الشِّرْکَ قَالَ إِنَّ الْکُفْرَ هُوَ الشِّرْکُ ثُمَّ قَامَ فَدَخَلَ الْمَسْجِدَ فَالْتَفَتَ إِلَیَّ وَ قَالَ نَعَمْ الرَّجُلُ یَحْمِلُ الْحَدِیثَ إِلَی صَاحِبِهِ فَلَا یَعْرِفُهُ فَیَرُدُّهُ عَلَیْهِ فَهِیَ نِعْمَةٌ کَفَرَهَا وَ لَمْ یَبْلُغِ الشِّرْکَ.
عبد الغفّار جازی گوید🔻
کسی برایم گفت که از امام صادق سلام الله علیه پرسیدم:
آیا کفری هست که به سر حدّ شرک نرسد؟
فرمود: البتّه کفر همان شرک است، سپس برخاست و وارد مسجد شد، و نگاهی به من افکند و فرمود: آری، شخص حدیثی را برای دوستش میبرد، او قدرشناسی نمی کند و آن را بر میگرداند؛ پس این نعمتی است که کفران نموده، ولی به سر حدّ شرک نرسیده است.
معانی الاخبار،ص۱۳۷-۱۳۸، ب ۶۷ ،ح ۱
21.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ #امام_زمان_مارا_فراموش_نمیکند را
ببینید و به اشتراک بگذارید.
#روایات
🔴 فضیلت بالای تواضع در کلام #امام_هادی سلام الله علیه
🔸مَن تَواضَعَ فِِی الدُّنیا لِاخوانِهِ فَهُوَ عِندَ اللهِ مِنَ الصِّدّیقینَ وَ مِن شیعَةِ عَلِیِّ بنِ أَبِی طالبٍ حَقّاً
امام هادی سلام الله علیه
کسی که در معاشرت با برادران دینی خود، تواضع کند، به راستی چنین کسی نزد خدا از صدّیقین و از شیعیان علی بن ابی طالب خواهد بود.
📚 احتجاج، ج. ۱، ص. ۴۶۰
#اعیاد_و_ولادات💐💐💐
نجات زمین و مردم با امام
حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ اَلْحُسَيْنِ رَحِمَهُ اَللَّهُ قَالَ حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ اَلْحَسَنِ اَلصَّفَّارُ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عِيسَى عَنْ صَفْوَانَ بْنِ يَحْيَى عَنِ اِبْنِ مُسْكَانَ عَنِ اَلْحَسَنِ بْنِ زِيَادٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: لاَ يَصْلُحُ اَلنَّاسُ إِلاَّ بِإِمَامٍ وَ لاَ تَصْلُحُ اَلْأَرْضُ إِلاَّ بِذَلِكَ.
حضرت فرمودند🔻
مردم اصلاح نمىشوند مگر با امام سلام الله علیه و اساسا زمين اصلاح نمىگردد مگر با امام ...
علل الشرایع ج ۱، ص ۱۹۶