eitaa logo
آموزش همگانی
115 دنبال‌کننده
172 عکس
117 ویدیو
3 فایل
آموزش همگانی برای پیشگیری از وقوع جرائم سایبری
مشاهده در ایتا
دانلود
جعل نماد اعتماد الکترونیکی، روشی برای کلاهبرداری سایبری مجرمان سایبری با جعل نماد اعتماد الکترونیکی و راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی جعلی اقدام به کلاهبرداری می کنند از این رو شهروندان می بایست درهنگام خرید اینترنتی حتما اصالت نماد اعتماد الکترونیکی از وب سایت enamad.ir بررسی کنند. همچنین به این نکته توجه داشته باشند که در هنگام کلیک روی نماد اعتماد در وب سایت فروشگاه بایستی یک لینک که حاوی اطلاعات فروشگاه است نمایش داده شود، این لینک باید با آدرس enamad.ir آغاز شده و آدرس (URL) فروشگاهی که در صفحه نماد اعتماد مجوز دارد با آدرس اینترنتی سایت فروشگاه اینترنتی یکسان باشد.
به اخبار منتشر توسط چهره‌های فضای مجازی اعتماد نکنید با رشد شبکه‌های اجتماعی بسیاری از افراد مشهور و سلبریتی‌ها اقدام به انتشار اطلاعاتی می‌کنند که در بسیاری از موارد فاقد اطلاعات درست و شفاف هستند لذا به هر خبری در فضای مجازی اعتماد نکنید و اخبار صحیح را منبع خبری معتبر دنبال کنید.
اطلاعات و داده‌های خود را با قوی، امن کنید انتخاب رمز و پسوردهای قوی می‌تواند سدی در برابر دسترسی های غیر مجاز باشد. هر چقدر پسورد انتخابی از امنیت بیشتری برخوردار باشد، جلوی دسترسی به اطلاعات بیشتر گرفته می‌شود در انتخاب پسورد به نکات ذیل توجه داشته باشد: 1- پسورد باید طولانی باشد 2- دارای نمادهای خاص باشد 3- شامل اطلاعات واضح و مشخص نباشد 4- برای هر اکانت، پسورد جداگانه در نظر بگیرید
تخفیفات دروغین شب یلدا با نزدیک شدن به شب یلدا ، بسیاری از شهروندان جهت تهیه مایحتاج و خرید های متناسب با این شب از فضای مجازی استفاده می نمایند که در این بین بسیاری از مجرمین سایبری با انتشار آگهی های دروغین و تخفیفات چشمگیر ، سعی در جذب و فریب مردم را دارند از این رو تاکید می شود که شهروندان فریب تبلیغات اغواکننده منتشر شده در فضای مجازی با وعده‌های حراج بی نظیر ، تخفیف ویژه شب یلدا ، قیمت‌های باورنکردنی و... را نخورند و جهت خریدهای آنلاین صرفا از فروشگاه‌های اینترنتی رسمی دارای نماد اعتماد الکترونیک خرید نمایند.  
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با توجه به نزدیکی افراد کلاهبردار با سوء استفاده از این موقعیت با درج آگهی‌های اغواکننده مانند جشنواره‌های فروش ویژه و تخفیفی در شبکه‌های اجتماعی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کنند. در این شیوه کلاهبرداران پس از جلب اعتماد افراد و ارسال رضایتمندی‌های جعلی، کاربران را به خرید کالا و واریز وجه ترغیب می کنند و پس از واریز وجه کالایی ارسال نمی‌شود و یا جنس خریداری شده متناسب با انتخاب مشتری نبوده و کیفیت لازم را ندارد.