رئیس جمهور فرانسه گفته ما نمیتوانیم به عقب برگردیم!
کاش روحانی بهش زنگ بزنه بگه داداش ما هم قرار نبود به عقب برگردیم ولی الان دوران اشکانیان هم رد کردیم. نگران نباش شما هم میتونید ایشالا
.آدم ابن حوا.
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
🔸 ۲۲ آذر ۹٧ | پژمانفر، نماینده مشهد در مجلس: امروز جمهوری اسلامی از ناحیه روسای این دو قوه دچار دیکتاتوری شده است؛ لاریجانی و روحانی خود را بالاتر از قانون میدانند؛
ارسال لوایح FATF به مجمع تشخیص مصلحت نظام به جای شورای نگهبان توسط رئیس مجلس، غیرقانونی است
چرا در دورانی که تا به این حد دم از قانون و مسائل این چنینی زده میشود، رفتارهای مستبدانهای در فضای مجلس ما وجود دارد
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
🔻نامه #شورای_تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه های استان #کهگیلویه_و_بویراحمد به دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام؛
🔴ارسال دو #لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی و پالرمو بدون در نظر گرفتن نظر سایر نمایندگان خلاف قانون می باشد
https://goo.gl/B9SFZa
🔴 بدعت گزاری و #قانون_گریزی در بالاترین سطح قانونگذاری، آغازی برای تضعیف روح کلی قانونگرایی و قانون است
🔴 در دستور کار قرار دادن این دو لایحه توسط مجمع #تشخیص _صلحت_نظام در کمیسیون کلان اقتصادی خود، جایگاه فراملی و راهبردی آن مجمع را #خدشه_دار خواهد کرد .
🔗 yon.ir/8EwoO
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
#احمدی_نژاد درحالی از #روحانی درخواست مناظره یا کناره گیری از قدرت دارد که خودش آن زمان که مردم از عملکردش ناراضی بودند هیچگاه به آن عمل نکرد اما اینروزها که مردم به دلیل دست و پنجه نرم کردن با مشکلات به دنبال کسی میگردند که نوید دهندهی روزهای خوش باشد سعی دارد نهایت استفاده را ببرد و در قامت یک "قهرمان" جلوه کند؛ هرچند این دو نفر با عملکردشان به بدترین نحو ممکن #اعتدال و #عدالت را ذبح کردهاند اما برای ادامهی حیات سیاسی خود به هم نیاز دارند و هر کدام به بهترین شکل تاکنون نان معایب دیگری را خورده است!!
#روحانی_نژاد
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
محمود و حسن از آرادان و سرخه بههم نزدیکترند!
حسین قدیانی: احمدینژاد در حالی برای بار چندم روحانی را دعوت به مناظرهی تلویزیونی میکند که اصلا و اساسا روی کار آمدن دولت موسوم به #اعتدال در وهلهی اول محصول نحوهی عملکرد سراسر غلط ۲ سال آخر دولت موسوم به #عدالت است! من حالا کاری ندارم که روحانی دعوت احمدینژاد را میپذیرد یا نه! حرفم سر این نکته است که این ۲ سمنانی فوقالعاده حراف، بیش از آنکه به #مناظره با هم نیاز داشته باشند، محتاج #معاشقه با یکدیگرند! بله! دیروز حسن نان معایب محمود را خورد و محبوب شد و امروز محمود دارد نان معایب حسن را میخورد و محبوب میشود! در روزگاری که نه چرخ هستهای آنچنان میچرخد که باید و نه چرخ کارخانهها، باید هم گردش چرخ #افراط و #تفریط اینقدر عالی باشد! ۹۲ احمدینژاد به روحانی پاس گل بدهد و فیالحال روحانی به احمدینژاد! روزی عیب این، عیب آن را پاک کند و دگر روز عیب آن، عیب این را! شگفتا! همان مردمی که دیروز، احمدینژاد را #چوپان میخواندند، امروز از صدقهسر معایب روحانی، آرزومند محمود شدهاند! و این در حالی است که سال ۹۲ از صدقهسر معایب احمدینژاد، ناگهان حسن روحانی رهسپار پاستور شد! شما مخاطبان گرامی این یادداشت اما تا به حال آیا دیدهاید که ۲ تیغهی یک قیچی به مناظره با هم بلند شوند؟! آری! بهزعم راقم این سطور، محمود و حسن ۲ لبهی یک قیچی هستند که هدفی جز جداکردن #مردم از #جمهوری_اسلامی ندارند! در این منظومه- دقت شود که «در این منظومه» و نه کلا!- هیچ مهم نیست خانهی احمدینژاد در نارمک باشد و ویلای روحانی در ولنجک! نارمکی آرادانی و ولنجکی سرخهای ۲ سر یک کرباس هستند که روزی این نان افراط آن را میخورد و دگر روز آن نان تفریط این! طرفه حکایت اینجاست؛ این ۲ زباندراز، یکی ساکت و بلکه حامی #انحراف و دیگری ساکت و بلکه حامی #فتنه است! اولی اقلا این روزها «کاریکاتور عدالت» است و دومی حداقل این شبها «کاریکلماتور اعتدال»! یکی دنبال «عدالت منهای ولایت» است و دیگری در پی «اعتدال منهای ولایت»! و هر ۲ هم مدعی اسلام ناب! بیچاره مردمی که خسته از محمود، رفتند سراغ حسن! بیچارهتر مردمی که خسته از حسن، بروند سراغ محمود! این وسط، از یک چیز مطمئنم؛ خامنهای این شمشیر دودم را حریف است! مرگ بر افراط! مرگ بر تفریط! زندهباد ملت! درود بر ولایت! آقای محمودک! کدام خری با خودش مناظره میکند؟! تو آن روی سکهی حسنکی! طیالارز در دولت تو هم بود! توی بیصفتی که از در تودهها وارد شدی و ۹۲ اما #کلید را دادی به روحانی!
#حسین_قدیانی
#احمدی_نژاد
#روحانی
@gheteh26
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
.
🔻 #طرح_کلی
▪️ #جلسه_سوم
.
🔹در جنگ حنین آن چنان شرایط به ضرر اسلام بود که هر کسی میخواست به طور طبیعی فکر کند می گفت اسلام دیگر تمام است...
در آن جنگ غیر از امیرالمومنین و پیامبر همه فرار کردند.
🔸اگر با #عقل_سیاسی_اجتماعی پیامبر میخواست این حرکت را ادامه دهد؛ حتما میگفتند تمام است.
چه میبیند پیامبر که وقتی همه عقل ها میگویند کار تمام است، با استواری در جای خود ایستاده اند؟ چرا پیامبر می ایستد؟
چون میداند اقتضای زمان، #اراده_الهی است برای #پیروزی_اسلام...
🔹این نکته خوبی است. آیا ما میتوانیم شواهد خوبی پیدا کنیم که انقلاب اسلامی یک قصه دیگری غیر از بقیه جریان های سیاسی و نهضت های سیاسی صد سال اخیر دارد. #الجزایر انقلاب کرد، #مصر با جمال عبدالناصر و #لیبی با قذافی شاگرد جمال عبدالناصر، ولی آیا اینها از همان جنس هستند؟/سرنوشت
🔺 #عقل_انقلاب_اسلامی
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
امروز غرب و شرق به خوبی می دانند که تنها نیرویی که می تواند آنان را از صحنه خارج کند، اسلام است. آنها در این ده سال انقلاب اسلامی ایران ضربات سختی از اسلام خورده اند و تصمیم گرفته اند که به هر وسیلۀ ممکن آن را در ایران که مرکز اسلام ناب محمدی است نابود کنند. اگر بتوانند با نیروی نظامی، اگر نشد، با نشر فرهنگ مبتذل خود و بیگانه کردن ملت از اسلام و فرهنگ ملی خویش و اگر هیچ کدام از اینها نشد، ایادی خودفروختۀ خود از منافقین و لیبرالها و بی دینها را که کشتن روحانیون و افراد بیگناه برایشان چون آب خوردن است و در منازل و مراکز ادارات نفوذ می دهند که شاید به مقاصد شوم خود برسند.
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
🌹انقلاب مردم ایران نقطه شروع انقلاب امام زمان (عج)
♦️امام خمینی(ره): مسوولان ما باید بدانند که انقلاب ما محدود به ایران نیست. انقلاب مردم ایران نقطه شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام به پرچمداری حضرت حجت - ارواحنا فداه - است که خداوند بر همه مسلمانان و جهانیان منت نهد و ظهور و فرجش را در عصر حاضر قرار دهد. مسایل اقتصادی و مادی اگر لحظه ای مسوولین را از وظیفه ای که بر عهده دارند منصرف کند، خطری بزرگ و خیانتی سهمگین را به دنبال دارد.
♦️باید دولت جمهوری اسلامی تمامی سعی و توان خود را در اداره هر چه بهتر مردم بنمایند، ولی این بدان معنا نیست که آنها را از اهداف عظیم انقلاب که ایجاد حکومت جهانی اسلام است منصرف کند.
📚صحیفه نور،جلد 21،صفحه 108
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
13920301_5648_192k.mp3
6.65M
🔴 #تاکتیک_ربوبی
🎙 امام خامنه ای
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
1_36707975.mp3
5.82M
🔴فرمانده حضرت ولی عصر است!
🔸حاج حسین یکتا!
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های نماینده ولی فقیه در استان لرستان با مسئولان استانی در ستاد تنظیم بازار قبل از ترک جلسه
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
🔴 انقلاب اسلامی الگوی جوانان در #قلب_اروپا
سخنگوی جلیقه زردها: از انقلاب 1979 ایران الهام گرفتهایم.
مطالعه کنید 👇
http://yon.ir/mBgVM
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد ازغدی ، امروز : نماز جمعه نباید بگذارد کارگری که قربانی اقتصاد برجامی شده، بیجواب بماند
«مسئولین بجای پاسخگویی به بعضی مفاسد و بیعرضگیها، ناهیان از منکر و صاحبان حق و مستضعفین و ولینعمتان را متهم به تشویش اذهان عمومی و تضعیف نظام و ضد انقلابیگری نکنند.»
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
4_5809927390876402949.mp3
24.46M
سخنرانی فوق العاده مهم جنجالی رحیم پور ازغدی، پیش از خطبه های نماز جمعه تهران
۹۷/۹/۲۳
#تا_آخر_گوش_کنید
#نشرحداکثری
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فوری/شروع تجمعات معترضین جلیقه زرد پوش در انگلستان/فاکس نیوز
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
ظریف: دوران قدر قدرتی درجهان تمام شده است/ غرب مرکز عالم نیست
وزیر امور خارجه در چهارمین کنگره حزب ندا:
🔹دوران قدر قدرتی درجهان تمام شده است،نباید همه نگاهمان را روی آمریکا متمرکز کنیم.
🔹خیال نکنیم هر اتفاقی در در دنیا یک سرش در آمریکاست؛ دنیا عوض شده و غرب مرکز عالم نیست.
🔹در همه عوامل قدرت ظاهری، همسایه های ما از ما جلوترند و یکی عضو ناتو هست و یکی از آنها بمب هستهای دارد. کل بودجه دفاعی ایران برای هر فرد، در کل منطقه خاورمیانه، به استثنای مصر پایینترین است.
🔹عربستان سال گذشته ۶۹ میلیارد دلار هزینه خرید سلاح کرده و جمهوری اسلامی در حوزه دفاعی زیر۱۶ میلیارد دلار است.
🔹من به عنوان مسلمان شرم میکنم که درمورد همسایگان ما، لیندزی گراهام میگوید یک هفته حمایتمان را برداریم شما مجبورید فارسی حرف بزنید.
fna.ir/bq99i1
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
صحبتهای انقلابیِ ظریف در جمع حزب ندای ایرانیان، رَد گمکنی اتهام سنگینش به کشور در حوزه پولشوییست
نظام باید بداند اتهامِ پولشویی ظریف به کشور، تا سالها آتوی خوبی خواهد بود برای غرب
الان ظریف نقره داغ نشود، در آینده نظام نقره داغ خواهد شد!
.علی قلهکی.
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
#صدای_مردم | واکنش مخاطبان فارس به سخنان ظریف که گفت «دوران قدر قدرتی درجهان تمام شده است و غرب مرکز عالم نیست»
🗣احمد: اگر به گفته های خود باور دارید چرا اینقدر روی غرب متمرکز هستید؟
🗣ایرانی: پس چرا دیکته های نظام سلطه و کدخدا را دنبال میکنید؟! CFT و FATF مگر دیکته نظام سلطه و به قول شماها قدرت های بزرگ نیستند؟! معاهده پاریس چرا دنبال می شود؟!
🗣عشق وطن: آقای ظریف میفرمایند: نباید همه نگاهمان را روی آمریکا متمرکز کنیم. خیال نکنیم هر اتفاقی در دنیا یک سرش در آمریکاست. آقای ظریف منظورتون اینه که بخشی از نگاهتون هم به اروپا باشه؟!
🔍ادامه نظرات در لینک زیر:
👉 fna.ir/bq99i1
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
از #سایه_هویج تا #سایه_چماق
🔴 پاسخی به سوال جناب پرزیدنت....
✍ #محمد_صرفی(کارشناس میهمان)
برای پاسخ به سؤالِ رئیس جمهور محترم «اگر برجام نباشد چه میشود؟» ابتدا باید به یک سؤال مقدماتی پاسخ داد و آن هم اینکه؛ در حال حاضر از برجام چه مانده است؟! آنچه عملاً وجود خارجی دارد، تعهدات یکطرفه و بدون مابهازای ایران است. پس سؤال دقیق و درست این میشود؛ «اگر ایران به تعهدات برجامی خود عمل نکند چه میشود؟»
ایران میتواند در نخستین گام یک بازه زمانی مشخص - مثلاً یکماهه - را تعیین و بهصورت رسمی اعلام کند که در صورت ادامه تلاش آمریکا برای ایجاد محدودیت در فروش نفت ایران، غنیسازی۲۰ درصد از سر گرفته میشود.
در بند ۳۶ برجام دو راهکار پیش پای ایران در صورت «عدم پایبندی اساسی» سایر طرفها گذاشته شده است:
۱)«توقف کلی و یا جزئی اجرای تعهدات»
۲) پیگیری از طریق شورای امنیت که در بند۳۷ توضیح داده شده و البته کاملاً و به طرز عجیبی علیه ایران است.
نکته دیگر آنکه تجدیدنظر در تعهدات برجامی یک قانون لازمالاجراست. مجلس در جلسه ۲۱ مهرماه سال۹۴ اجرای برجام را بهصورت مشروط تصویب و ۹ شرط برای آن تعیین کرد.
در بند سوم این قانون آمده است؛ «دولت موظف است هرگونه عدمپایبندی طرف مقابل در زمینه لغو مؤثر تحریمها یا بازگرداندن تحریمهای لغوشده و یا وضع تحریم تحت هر عنوان دیگر را بهدقت رصد کند و اقدامات متقابل در جهت احقاق حقوق ملت ایران انجام دهد و همکاری داوطلبانه را متوقف نماید و توسعه سریع برنامه هستهای صلحآمیز ج ا ایران را سامان دهد...»
ممکن است مدافعان برجام این استدلال را مطرح کنند که چنین واکنشی باعث افزایش فشار اقتصادی میشود. همانطور که آمریکاییها به دفعات و درستی میگویند، آنان حداکثر فشار اقتصادی و رژیم تحریمی علیه ایران را تحمیل کردهاند و جایی برای افزایش فشار و تحریم از ناحیه آمریکا وجود ندارد. اروپاییها نیز در این بازی نقش و وزن موثری ندارند. آنان نه در مقابله با آمریکا و تامین منافع ایران توانستهاند کاری از پیش ببرند و نه همراهی رسمیشان با آمریکا میتواند، چیزی بر بار فشار بر ایران اضافه کند. ایران به اندازه کافی اهرم در دست دارد که بتواند به اروپاییها که این روزها غرق در انواع و اقسام مشکلات نفسگیرند، بفهماند بهتر است پایشان را از گلیمشان درازتر نکنند.
لازمه همه اینها در سطح بینالمللی یک #دیپلماسی_فعال و پویاست که از قبل زمینه و بستر را برای تغییر وضعیت و ایجاد توازن، آماده سازد. ویژگی اصلی این دیپلماسی #اقتدار است. ماجرای اخیر بازداشت مدیر ارشد شرکت هواوی در کانادا –به بهانه نقض تحریمهای ایران- و برخورد سریع و مقتدرانه چین با قضیه – دستگیری حداقل دو تبعه کانادا- که باعث عقبنشینی این کشور شد، نمونه درسآموزی از دیپلماسی اقتداری در برابر دیپلماسی التماسی است.
اما مهمتر از فعل و انفعالات خارجی ماجرا، مسئله مدیریت داخلی است. بیشک با نبودن برجام، دشمن میکوشد یک عملیات سنگین روانی راه بیندازد تا وضعیت را بحرانی جلوه دهد. افکار عمومی را باید در برابر سیل اخبار جعلی و جهتدار محافظت کرد. به موازات مقابله با عملیات روانی دشمن، باید اقتصاد را بهنحوی مدیریت کرد که خروجی آن اطمینانبخشی به مردم باشد. مثال نقض این قضیه ماجرای دلار ۴۲۰۰ تومانی است. تصمیمی غلط و فسادزا که رانتی نجومی –بیش از۱۰۰ هزار میلیارد تومان- ایجاد کرد و امروز با گذشت ۸ ماه از آن تصمیم، هیچکس حاضر به پذیرش مسئولیت نیست و آن را به هم پاس میدهند!
آری؛ برجام عملاً از بین رفته است و مسئله فقط پذیرش یا عدم پذیرش این واقعیت از سوی دستاندرکاران آن است. زمانی دولت برای تحمیل برجام و بستن دهان اندک منتقدان آن در کشور، از مزایای تخیلی و باغ سیب و گلابی میگفت. اینک که تق ماجرا درآمده و مشخص شده همه آن وعدهها خواب و خیال بوده، در کمال تعجب و در چرخشی۱۸۰ درجهای میگویند اگر برجام نباشد بیچاره میشوید و روزگارتان سیاه!
دیروز با #سایه_هویج برجام جامعه را به دنبال خود کشاندند و امروز آنان را از #سایه_چماق آن میترسانند. نبودن برجام میتواند سرمنشأ برکات بسیاری شود (چرا که اولین گام برای امید و حرکت، قطع امید از وهم و خیال است)، البته اگر اندکی شجاعت توأم با درایت نیز در میان باشد.
✍ #توجه: یادداشت فوق توسط
#شورای_تحلیلی_زمانه خلاصه گردیده است
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
🔴مقصر سازی : راه برگرداندن محبوبیت بین مردم
انحراف افکار عمومی و #مقصر_سازی در برابر کم کاریها و بی تدبیری ها شیوه ای است که هر چه به زمان انتخابات نزدیک میشیم بیشتر نمود پیدا میکنه و معمولا برا برگرداندن محبوبیت طیفی خاص بین مردم هست.
این طیف خاص زمانی که زمام امور و دولت دستشون میفته از همان ابتدا تا پایان عمر بی برکت دولتشان عبارتهایی مثل:
نمی گذارند کار کنیم، ایشان موافق بودن، از تمام مراحل اطلاع داشتن، تصمیم گیرنده ایشان هستن و... بسیار استفاده میکنن .
✳️این طیف کسانی نیستن جز غربگرایان لیبرال مسلک و شامل:
همین جریاناتی است که با کدخدا بستن براشون افتخاره و امضا محرمانه انواع کنوانسیونها(برجام و FATF، CTBT و ...) بر خلاف قانون اساسی مرامشون هست
✳️از نظر این قشر مقصر اصلی و مسئول کم کاریها و بی تدبیریها کسی نیست جز مقام معظم رهبری و به نحوی افکار رو جهت دهی میکنن که رییس جمهور اصلی کسی نیست جز ایشان.
🔹حتی در قضیه برجام جناب پرزیدنت طوری بیان مي کردن که انگار ایشان از تمام جزییات خبر داشتن و هر قدمی که برداشته شده با مشورت ایشون بوده و این در حالی بود که رهبر عزیزمان در 20 فروردین سال 94 بیان فرمودن:
🔸بنده در جزئیّات مذاکره دخالتی نکردم، بازهم نمیکنم؛ من مسائل کلان، خطوط اصلی، چهارچوبهای مهم و خطّ قرمزها را به مسئولین کشور همواره گفتهام . اینکه حالا گفته بشود که جزئیّات این مذاکرات تحت نظر رهبری است، این حرف دقیقی نیست؛ البتّه بنده احساس مسئولیّت میکنم، نسبت به این مسئله بههیچوجه بیتفاوت نیستم.
✅برا روشن شدن علت القای این شبهه که همان پروژه مقصر سازی برای برگرداندن محبیوبیت بین مردم است و توسط این طیف شیوع پیدا کرده و شبکه های معاند و انگلیسی بهش می پردازن که بله رهبری در مسایل کشور دخالت دارن و از حد وظایفشون خارج شدن لازمه در مورد اختیارات ایشان مواردی رو روشن کنیم.
این موارد بر اساس اصول قانون اساسی هست.
✅ منبع: بدون سانسور
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
ادامه مطلب👇
🔴اول میریم سراغ اصل 110 قانون اساسی :
در این اصل بهجز برخی عزل و نصبها، تعیین سیاستهای کلی نظام جمهوری اسلامی ایران پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام، حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سهگانه و حل معضلات نظام که از طرق عادی قابلحل نیست و از طریق مجمع تشخیص مصلحت نظام هم قابل حل نیست» بر عهده رهبری گذاشته شده
خوب طبق این اصل نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام زیر نظر ایشون هست که توسط رییس جمهوری، مجلس و قوه قضائیه اجرا میشن.
لذا ورود رهبری در امور این قوا طبق این اصل قانون اساسی است.
❓اما این ورود همه جانبه هست؟
آیا دخالت محسوب نمیشه؟!
🔴جواب رو در اصل 60 قانون اساسی و تفسیر آن میشه پیدا کرد:
اِعمال قوه مجريه جز در اموري كه در اين قانون مستقيماً برعهده رهبري گذارده شده ، از طريق رئيس جمهور و وزرا است.
✳️رهبری بالاترین مقام رسمی در جمهوری اسلامی ایران بوده و رییس کشور محسوب میشن.
لذا بر طبق قانون اساسی ولی فقیه این منصب را عهده دار هستن تا #ضامن_عدم_انحراف سازمانهای مختلف از وظایف اصلی این قوا باشن و شامل قوه مجریه، مقننه و قضاییه و ارگانهای دیگری که زیر نظر ایشان هست.
🔷پس تا اینجا ولی فقیه رییس کشور و ناظر بر عملکرد سازمانهای مرتبط با ایشان هست نه یک #مدیر_اجرایی و این نظارت برای مبنای #ضامن_عدم_انحراف سازمانهای مجری سیاستهای کلی نظام( مثل ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی به دستگاههای اجرایی) صورت می گیرد.
البته وظایف قوه مجریه در قانون اساسی کاملا مشخص شده و در حیطه وظایف رهبری نمی باشد.
✅ منبع: بدون سانسور
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
ادامه مطلب👇
🔴اصل 113 قانون اساسی به بخشی از این وظایف رییس جهور اشاره کرده:
🔹 پس از مقام رهبري رئيس جمهورعالي ترين مقام رسمي كشور است و مسئوليت اجراي قانون اساسي و رياست قوه مجريه را جز در اموري كه مستقيما به رهبري مربوط مي شود، بر عهده دارد.
🔴یا اصل 125 امضای قرارداده های بین المللی از همه نوعش رو بعد از تصویب مجلس به عهده رییس جمهور گذاشته نه رهبر.( هرچند که اینا اول امضا میکنن و بعد میان با زور از مجلس موافقت میگیرن)😏
✅در این زمینه رهبر عزیزمان میفرمایند:
🔸رهبری یک مدیریت است؛ البته#مدیریتِ_اجرائی_نیست. این اشکال و اشتباه هم در طول زمان، از اول انقلاب تا امروز، در بعضی از تبلیغات ادامه دارد. اینجور تلقی کنند که رهبری یک مدیریت اجرائی است؛ نه، مدیریت اجرائی( قوه مجریه )، مشخص است.
🔸حالا بعضیها دوست میدارند همین طور بگویند؛ فلان تصمیمها بدون نظر رهبری گرفته نمیشود. نه، اینطور نیست.
مسئولین در بخشهای مختلف، مسئولیتهای مشخصی دارند. در بخش اقتصادی، در بخش سیاسی، در بخش دیپلماسی، نمایندگان مجلس در بخشهای خودشان، مسئولان قوهی قضائیه در بخش خودشان، مسئولیتهای مشخصی دارند.
🔸در همهی اینها رهبری نه میتواند دخالت کند، نه حق دارد دخالت کند، نه قادر است دخالت کند؛ اصلاً امکان ندارد.
خیلی از تصمیمهای اقتصادی ممکن است گرفته شود، رهبری قبول هم نداشته باشد، اما دخالت نمیکند.
🔸اما گاهی اوقات فشارها، مضیقهها و ضرورتها، مدیریتهای گوناگون را به بعضی از انعطافهای غیر لازم یا غیر جائز وادار میکند یا آنجائی که اتخاذ یک سیاستی منتهی خواهد شد به #کج_شدن_راه_انقلاب، رهبری مسئولیت پیدا میکند رهبری بایستی مراقب باشد، نگذارد چنین اتفاقی بیفتد. این مسئولیتِ بسیار سنگینی است. این مسئولیت، #مسئولیت_اجرائی_نیست؛ دخالت در کارها هم نیست.
( بیانات مقام معظم رهبری 24 مهر 90)
✳️رهبر انقلاب حتی اگر لازم ببینن که وارد میدان بشن به قول خودشان از دو طریق ابتدائا اقدام میکنن:
1⃣ به صورت طرح مسأله و بسیج افکار عمومی است؛
2⃣ به صورت خواستن از دستگاههای اجرایی است.
✅ منبع: بدون سانسور
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
ادامه مطلب👇
❌این طیف لیبرال منش غربگرا که مدام حرف از درچارچوب بودن ولی فقیه بر اساس قانون اساسی میزنن و دخالت نکردن رهبرانقلاب در امور اجرایی رو میگن
همیشه دولتهای وابسته به اینها دولتهایی هستن که بیشترین کمک ها رو از رهبری بر اساس اختیارات قانونی رهبری خواستن. مثل دولت خاتمی و در دولت جناب روحانی هم دیده شده.
که علت این خواسته یا ضعف و ناتوانی در انجام امور بوده و یا ضرورت در تسریع کار دولت برای نماندن در پیچ وخم راهروهای مجلس.
🔸در 26 خرداد 88 رهبر انقلاب در این مورد فرمودن:
وقتی آقای خاتمی کانددا شد، ایشون اومد به من گفت که رهبری باید در چهارچوب قانون اساسی باشه، من گفتم حرف خوبی زدی ولی یک چیزو به شما بگم؟!
شما رئیس جمهوری خواهی بود که بیشترین تقاضاها رو ازمن خواهی کرد، که از اختیارات فرا قانونیم استفاده کنم. آقای خاتمی بارها از من خواستند که از اختیارات فرا قانونی رهبری استفاده کنم و من گفتم که مکتوب کن. آقای خاتمی همه اینها رو مکتوب کرد که خواهش میکنم از اختیارات فراقانونی خودتون استفاده کنید. در بین رئیس جمهورها شخصی که بیشترین درخواست رو برای حل بحرانها از من داشت ایشون هستن.
🔴 متاسفانه کلا این طیف برا رسیدن به اهداف قدرت طلبانه خودشون، چه در مجلس و چه در سطح دولت، برای ژست گرفتن انتخاباتی و حفظ محبوبیت بین مردم در برابر ناکارآمدی خودشون، زیاد رهبری رو میزنن و افکار عمومی رو به سمت ناحق منحرف میکنن
دوستان عزیز
مرام این طیف یا #تهدید_مردم است یا #تخریب چهر های مردمی
مثل
🔹 تهدید به گرانی و بیکاری اگه #برجام تصویب نشود
🔹 تهدید گرانی برای عدم تصویب اجباری #fat
🔹 تخریب رهبری برای رسیدن به محبوبیت از دست رفته در بین مردم
این اقدامات همه برا قدرت طلبی سال آینده و لاپوشانی بی تدبیری های 6ساله است.
والسلام
✅ منبع: بدون سانسور
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14