⭕️ تیتری که از تناقض سلطان تناقض به خوبی رونمایی کرده است!
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
رویترز به نقل از آژانس انرژی اتمی مدعی شد که ایران قصد دارد تا به تولید اورانیوم فلزی غنی شده تا ۲۰ درصد بپردازد
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
نماینده دائم ایران در وین: بزودی اولین صفحه سوخت سیلیساید در ایران ساخته می شود
کاظم غریب آبادی، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی در وین، گفت:
🔹برنامه سازمان انرژی اتمی برای تولید یک صفحه سوخت سیلیساید برای استفاده در رآکتور تهران، ۹ روز قبل به اطلاع آژانس رسید و بلافاصله امور عملیاتی آن آغاز گردید.
🔹 سوخت سیلیساید، نوعی مدرن از سوخت هسته ای است که فناوری آن صرفا در اختیار تعداد انگشت شماری از کشورهاست.
🔹فعالیت تحقیق و توسعه در این خصوص با اورانیوم طبیعی حدود سه ماه قبل شروع شده بود، در فرایند جدید، یک صفحه سوخت جدید با استفاده از اورانیوم غنی شده ۲۰ درصد تولید می شود.
🔹 این اقدام که کیفیت و کمیت تولید رادیوداروها را به طور قابل توجهی ارتقاء خواهد داد، جمهوری اسلامی ایران را به یکی از کشورهای پیشرو در حوزه فناوری هسته ای تبدیل می کند.
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
💬 تشکیل پرونده جهت بررسی مدیریت ضعیف برق در کمیسیون اصل نود
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس:
🔹پرونده ویژهای برای مدیریت ضعیف صنعت برق کشور در کمیسیون اصل نود تشکیل شد.
🔹وزارت نیرو، بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان به نیروگاههای بخش خصوصی بدهکار است. متاسفانه تولید برق، نوسازی قطعات نیروگاهها و حقوق کارگران بخش خصوصی با مشکل مواجهه شده است.
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔸لزوم هوشیاری انقلابیون
به نظر میرسد برخی از حوادثی که در روزهای باقی مانده از دولت رئیس جمهور بی کفایت در حال رخداد است به نوعی در هماهنگی کلی با سلسله تحولات و حوادث جاری در کشورهای محور مقاومت و کاملا در جهت تکمیل بخشی از نقشه از پیش طراحی شده دشمنان اسلام و انقلاب و کشور میباشد.
کمبود تحمیلی سوخت در لبنان و حمله داعش به خطوط انتقال برق در عراق و خاموشیهای بی سابقه و بی برنامه و خلاف برنامه ! در ایران حکایت از توطئه های پنهان و پیدای دشمنان دارد.
پر واضح است دامن زدن به تنش های اجتماعی در ایران به بهانه های مختلف مثل آنچه در حوزه قطع برق اتفاق افتاده است و نا آرام نمودن فضای جامعه تا پیش از انتقال قدرت به دولت انقلابی آیت الله رئیسی از اهداف مهم و اصلی آمریکا است که با استفاده از ثمرات شوم ترک فعل و خیانت های دولت فعلی و جنگ روانی جریان بی حیای تحریف در پی آن می باشد.
جریان انقلابی در تمامی رده ها در روزهای باقیمانده از عمر دولت فعلی باید هوشیاری و آمادگی خود را کاملا باید حفظ نماید تا هر توطئه ای در نطفه خفه نماید.
وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ
✍میر احمدرضا حاجتی
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔴 مواظب باشید بازی کسانی که #خط_شورش رو تبلیغ میکنن نخورید!
#بصیرت
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
هدایت شده از سخنرانی بصیرت افزا
سردار صدرالحسینی.mp3
7.99M
⭕️ صوت کامل سخنرانی سردار صدرالحسینی در همایش سیاسی مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم.
🔸موضوع: مسائل منطقه به خصوص افغانستان
http://eitaa.com/joinchat/2881683473C1e4805be61
خاطره ای از مولوی شریف زاهدی از علمای برجسته اهل سنت بلوچستان که پس از تحقیق و بررسی به مذهب اهل بیت علیهم السلام گروید . او در بیان خاطرات خود چنین می آورد ؛
❕ روزی یکی از دوستان اهل تسنن به دیدنم آمده بود. گفت وگوی مفصلی درباره حقانیت اهل بیت داشتیم از جمله به خطبه ی حضرت رسول اکرم ( صلی الله علیه وآله ) در غدیر خم استناد کردم. ایشان میگفت: «مولا» در این حدیث به معنای دوست آمده است. نهایتاً هر چه دلیل آوردم قبول نکرد. خداحافظی کرد و به سمت بلوچستان حرکت کرد. یک ساعت از رفتنش گذشته بود که به او زنگ زدم و گفتم: کار خیلی مهمی با شما دارم باید برگردی. گفت: من باید بروم، وقت ندارم برگردم. خانوادهام منتظرم هستند، چه کاری با من داری؟ تلفنی بگو. گفتم: کار مهمی دارم، نمی توانم تلفنی بگویم، باید خودت اینجا باشی.
👌خیلی اصرار کردم تا این که برگشت. وقتی به من رسید گفت: چه کار مهمی داری که من را از این همه راه برگرداندی؟ گفتم: میخواستم بهت بگم: دوستت دارم. گفت: همین! گفتم: بله. همین را خواستم به شما بگویم. دوستم ناراحت شد و گفت: خانوادهام منتظرم بودند و باید میرفتم، این همه راه من را برگرداندی که بگویی دوستت دارم، اذیت میکنی؟ گفتم: سؤال من همین جاست. چطور وقتی شما با عجله به سمت خانواده ای که منتظرت هستند میروی و شما را از راهتان بر میگردانم تا به شما بگویم «دوستت_دارم»؛ ناراحت میشوی و در عقل من شک میکنی، ولی وقتی پیامبر اسلام| دهها هزار نفر را که با عجله به سمت خانواده ی خود میرفتند، سه روز در زیر آفتاب سوزان معطل کردند که فقط بگویند: «هر کس من را دوست دارد، علی را دوست بدارد» این کار پیامبر را عاقلانه میدانی؟ آیا این اقدام پیامبر ناراحتی مسلمانان را در پی نمی داشت؟ آیا آنان در عقل چنین پیامبری شک نمی کردند؟ با این کاری که کردم، دوستم با تمام وجود احساس کرد که چه حرف خنده داری زده است و اقرار کرد که پیامبر - در جریان غدیر خم - میخواست نکته ی مهم تری را بیان کند وگرنه برای بیان دوستی اش با علی (علیه السلام) نیازی نبود مسلمانان را از راهشان برگرداند.»
📚باید شیعه می شدم ، خاطرات شریف زاهدی ،ص 138
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة أميرالمؤمنين و اولاده المعصومين عليهم السلام.
@shia_patogh
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارشی از حواشی تولید واکسن کووایرانبرکت
🔸 از شایعه تعطیلی خط تولید واکسن تا آمار تعداد ضایعات واکسن های تولیدی
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
مراحل تبدیل یک صادرکننده به واردکننده با اِعمال کارشناسیِ اساتید لیبرال:
هستهای لازم نیست گاز داریم نیروگاه میزنیم
نیروگاه لازم نیست محیط زیست کثیف میشه آب داریم سد میزنیم
سد نمیزنیم و لازم نیست آب نداریم پس واردات میکنیم
حالا هم همش تقصیرِ تحریمه
اینا هیچ وقت خودشون مقصر نیستن
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔴بزرگترین "معروف"
♦️امام خامنه ای:بزرگترین "معروف"، "دفاع" از این نظام است. این بزرگترین کاری است که باید انجام گیرد. عده ای برای مقابله با این نظام کمر بسته اند - چه از راه نظریه پردازی و چه از راه تبلیغات سیاسی و موذی گری های گوناگون - و در نظام خدشه وارد می کنند. مسأله آنها، انتقاد به نظام یا به مسئولان نظام نیست؛ از نظر آنها انتقاد، وسیله ای برای نابود کردن خود نظام است.
1380/6/15
یکی از استدلالهای بیپایهای که در رابطه با عدم توسعه کافی ظرفیت نیروگاهی کشور در سالهای اخیر ارائه میشود، این است که قیمت تمام شده برق، حدود دو برابر قیمت فروش به مشتری است و همین امر موجب بیمیلی سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در این حوزه شده است. اگر قیمت برق افزایش یابد، تمایل به سرمایهگذاری در این بخش نیز افزایش یافته و مسئله حل خواهد شد.
نخستین سوالی که از صاحبان این استدلال باید پرسید این است که آیا همین فرمول را نمیتوان درباره سایر حوزههای زیرساختی نظیر آب و راه و راهآهن و... مطرح کرد؟ آیا این استدلال که فیالمثل قیمت تمام شده آب در هر متر مکعب ۲۵۰۰ تومان است و از مردم ۷۰۰ تومان اخذ میشود، توجیه مناسبی برای توقف سرمایهگذاری دولت از منابع عمومی برای آبرسانی به مردم است؟
نئولیبرالهای وطنی- با ریش و بدون ریش- رسما در حال القای این گزاره هستند که یارانه آب و برق و جاده و راهآهن و... حذف شود، حوزه زیرساخت "قابل سرمایهگذاری"(Investible) شود و بخش خصوصی بتواند مثلا برق را با قیمت تمامشده بعلاوه سود به مردم بفروشد. این آقایان در پرچمداری نئولیبرالیسم از نهادهای نئولیبرال همچون IMF نیز پیشی گرفتهاند. چه، صندوق بینالمللی پول نیز که پرچمدار بحث PPP است، ریسکزدایی از سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت را به دولتها تجویز میکند. یعنی به دلیل اینکه ممکن است کالای زیرساختی تولید شده به دلیل گرانی توسط مردم خریداری نشود، تجویز IMF این است که دولتها بازگشت اصل و سود سرمایه بخش خصوصی را تضمین کنند.
در سیاستهای کلی اصل ۴۴ نیز اگر به بخش خصوصی مجوز سرمایهگذاری در برخی حوزههای زیرساختی داده شده، به معنی این نیست که اگر بخش خصوصی تمایلی به سرمایهگذاری در این حوزه نداشت، دولت دیگر مسئولیتی در این حوزه ندارد. رهبر انقلاب بارها فرمودهاند که در حوزههایی که بخش خصوصی به هر دلیلی توان و امکان سرمایهگذاری را ندارد، وظیفه دولت است که سرمایهگذاری کند.
جالب توجه است که حتی در کشورهای صنعتی نیز پرداخت یارانه به حوزههای زیرساختی ازجمله انرژی متوقف نشده است. در کتاب دولت و بازار بحث کردهام که در ژاپن، راهآهن را خصوصی کردند، اما این راهآهن خصوصیسازی شده، برای سرپا ماندن، از دولت یارانه میگرفت. یا در آرژانتین، خط آهن ملی خصوصی شد و با قطع حمایت دولت، به دلیل مقرون بهصرفه نبودن، متروکه شد.در اروپا در سال ۲۰۱۸ بیش از ۱۵۹ میلیارد یورو یارانه به بخش انرژی داده شده است.
با حوزه زیرساخت نمیتوان از این شوخیها کرد. البته شایان ذکر است که نئولیبرالهای وطنی آنجا که میخواهند یک سیاست استعماری و تجویزی غرب را در این کشور پیاده کنند و این تجویزها به منافع شخصی و خانوادگیشان هم گره خورده است، به سرمایهگذاری در حوزه زیرساخت هم یارانههای کلان میدهند. برای نمونه، پس از اینکه کاهش انتشار گازهای گلخانهای متعاقب توافق پاریس در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفت، این وزارتخانه با تولیدکنندگان برق خورشیدی قرارداد خرید تضمینی ۲۰ ساله منعقد کرد و هفت-هشت برابر قیمتی که برق را به مشتری میفروشد، در حال خرید برق از این تولیدکنندگان خصوصی است. چرا در این مورد، قیمت پایین برق عامل بیمیلی سرمایهگذاران نشده و دولت اتفاقا با پرداخت از بودجه عمومی، سرمایهگذاری را برای سرمایهگذاران جذاب کرده است، اما نوبت به توسعه نیروگاههای فسیلی که میرسد، شکاف قیمت مقصر عدم سرمایهگذاری میشود؟
چرا برای آقای سیدمهدی محقق داماد، داماد وزیر محترم نیرو جناب آقای اردکانیان مقرون به صرفه بوده است که شعبهای از شرکت KPV اتریش را در ایران تاسیس کرده (شرکت کی پی وی مهرآباد) و در حوزه تولید برق خورشیدی سرمایهگذاری کند، پنل بکارد و برق(پول) درو کند، اما از این مشوقهای قیمتی و تضمینهای ۲۰ساله در حوزه نیروگاههای فسیلی خبری نبوده است؟
این الگو، الگویی آشناست که استعمار، منافع کلان خود را به خردهمنافع جادهصافکنهایی از ساکنان سرزمینهای مستعمره گره بزند...
✍سید یاسر جبرائیلی