دیدار جمعی از شاعران آیینی با آیت الله العظمی جوادی آملی / هنر مایه مقبولیت، معقول هاست
🔹 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: جمعی از شاعران آیینی روز دوشنبه (20 فروردین ماه) بعد از نماز مغرب و عشاء با حضور در دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی با معظم له دیدار و گفتگو کردند.
🔹 شما شاعران و هنرمندان، نعمت خاصی دارید و این نعمت نه ارزان است و نه همگانی!
خیلی ها علاقه دارند شعر بگویند، اما این نعمت به هر کسی داده نمی شود، این جمال یوسفی است، این هنر است، این فضل الهی است، این به درس خواندن و اینها نیست و اگر این نعمت هست، در برابر هر نعمت، مسئولیتی هم هست!
🔹 حرف اگر محتوای خوبی داشته باشد، معقول است اما هر حرف معقولی مقبول نیست، هر حرف صحیحی به دل نمی نشیند، جمع معقولیت و مقبولیت با هنر است ، اگر کلام صحیح نباشد، معقول نیست و اگر صحیح باشد، برای اینکه دیگران بپذیرند و به آن دل بسپارند، باید مقبول باشد.
🔹 هنر مایه #مقبولیت_معقول_ها است؛ این هنر هنرمند، معقول را مقبول می کند و اگر کلامی را با نثر و شعر بگوید و یا با آهنگ خوب بخواند یا با خط خوب بنویسد، آن معقول را مقبول می کند، صرف اینکه حرف، معقول است و همگان به دل بگیرند و اثر کند، اینگونه نیست، حرف خوبی که کنار معقولیت خود، مقبولیت را دارد، اگر آهنگ خوبی به نام هنر، اگر شعر خوبی به نام هنر، خط خوبی به نام هنر این معقول را همراهی بکند، این می شود دلپذیر!
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#دیدار
#گزارش_تصویری
↙️ گزارش تصویری کامل:
https://esra.ir/fa/web/news/w/2549585
🌐 https://esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ویژه برنامه #احکام_صیام
🔹 احکام ماه مبارک رمضان براساس فتاوای فقهی حضرت آيت الله العظمی جوادی آملی دامت برکاته
🔹 جلسه: 30
#رمضان 1445 (هـ . ق)
#احکام
🔷🔸💠🔸🔷
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🌐 https://esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠
مزایده الهی🔸 آگهی مزایده را همیشه فروشنده می زند؛ كسی که می خواهد مالی را بفروشد، آگهی مزایده می زند که هر کسی بیشتر می خرد من به او می فروشم؛ اما
امام سجاد (سلام الله علیه)در دعای #وداع_ماه_مبارك_رمضان عرض می کند: خدایا! تو یك مشتری هستی كه آگهی مزایده می زنی و می گویی من از دیگران بیشتر می خرم: «و أَنْتَ الَّذِی زِدْتَ فِی السَّوْمِ»! #رمضان #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #عکس_نوشت 📚 درس خارج فقه نکاح جلسه 225 تاریخ: 1396/02/12 🌐 http://esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra