eitaa logo
آخوند
833 دنبال‌کننده
11.8هزار عکس
1.2هزار ویدیو
13 فایل
آخوند مخفف آقا درس خونده اس. @a_khond" rel="nofollow" target="_blank">https://eitaa.com/nashenas_app/app?startapp=link_f26zbqk&btn=@a_khond ( تا جایی که بدونیم جواب میدیم )
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام بله همیشه باز بود
سلام ممنون از شما فعلا جدی این کار رو شروع نکردیم انشاالله چند روز بعد پیگیر میشیم خدا ازتون قبول کنه چشم حساب اینا رو دارم
سلام و احترام بزرگوار بله همین انسانی که خدا خلق کرده تا با خلیفه اللهی برسه با اعمال آلوده و گناه میتونه خودش رو پایین تر از حیوان بکنه حیوانی که در وجودش رحم و مروت پیدا میشه ولی از این انسانما دریغ از سر سوزنی عاطفه قرآن کریم در سوره بقره در وصف چنین ادمهایی میگه بعضیا از سنگ هم سفت تر هستند گاها از کنار سنگ گیاهی رشد میکنه یا چشمه ای میجوشه ولی از دل سفت تر از سنگ اینها هیچ بخاری برای مهر و عاطفه نمیجوشه و این یکی از اثرات گناه دل انسان رو سفت و سخت حتی سفت تر از سنگ میکنه چند روز پیش یکی از بزرگان صهیونیست گفته باید تمام بچه های فلسطینی رو از گشنگی بکشیم .
سلام من که از شرایط شما اطلاعی ندارم باید با فردی که مطلع هست مشورت کنید .
سلام ۹۰ درصد این افراد نه معنی دیکتاتور رو میدونن نه ی دقیقه از زندگی رهبری و نوع حکومت داری ایشون مطلع هستند ی چیزی از شبکه های ماهواره یا فضای مجازی یا از برخی افراد شنیدن دارن اونو تکرار میکنن برخی هم ک دشمنی دارند و الا نوع مدیریت ایشون کاملا منطبق بر قانون است ایشون تو خیلی از مسائل که میتونن دخالت کنند ، وارد نمیشن و میگن طبق قانون مسئولیتش با فلان مدیر و مسئول است تو این زمینه بحث خیلی زیاد سالها سال بعد مثلا ۲۰۰ سال بعد میفهمن رهبر در چه سطح بالایی از مدیریت و قدرت بوده و ایران رو از چه گذر گاهایی عبور داده که یقینا اگه مدیریت ایشون نبود ایران تا حالا چندین باز تجزیه شده بود . سلامتیشون صلوات هدیه کنید .
سلام اگه موقع نذر صیغه نذر رو نخونده بله میتونه