در حالی ماهسون ( عبدالله بازِنجیر) از خشونت علیه زنان ایرانی حرف زده که ترکیه از این حیث رتبه سوم دنیا(و به قولی رتبه اول!) را دارد.
چند وقت پیش هم ایشان چهارمین زنش را طلاق داده است.
https://eitaa.com/a_najafpour
شکست و پیروزی جریان انقلاب اسلامی در انتخابات چهاردهم
عزیز نجف پور آقابیگلو
آرای مردمان ترک به پزشکیان را نباید فقط در استانهای شمال غرب جستجو کرد بلکه اکثریت مطلق ترکهای ایران که در شهرهای مختلف اعم از استان تهران (شهریار و اسلامشهر و ... ) و البرز (کرج و ...) و سایر استانها به پزشکیان رای داده اند.
اگر از جمعیت ۱۵ میلیونی ترکهای ایران (اگر تعدادشان بیشتر از این نباشد)، ۱۰/۵میلیون واجد شرایط باشند و ۶ میلیون مشارکت کرده باشند با متوسط 75 درصد گرایش به پزشکیان حداقل 4.5 میلیون به پزشکیان رای داده اند.
اگر این گرایش قومیتی-بومی نبود طبق نرم کشور این عدد 4.5 میلیون اصولا به صورت عادلانه بین دو نامزد تقسیم می¬شد و نتیجتا 2میلیون250هزار رای به هرکدام میرسید که متعاقبا رای جلیلی به 15.650 و رای پزشکیان به 14میلیون کاهش می یافت.
برخی اشکال میکنند که آذربایجانی ها در سال 1396 اکثرا به روحانی رای داده اند در حالی که در آن سال مردم آذربایجان طبق نرم جامعه عمل کرده بودند. چون به جز استانهای خراسان(همشهری های مرحوم رییسی) که اتفاقا آنها هم قومیتی-بومی رای داده بودند، و ۵ استان دیگر (همدان،سمنان، زنجان، قم، مرکزی ) همه استانهای کشور اکثرا به روحانی رای داده بودند.
اين پرسش هم که چرا مردم آذربایجان به موسوی و مهرعلیزاده و فتاح رای ندادند هم دلیلش اینست که موسوی جز لهجه ترکی، هیچ کنشی در جامعه ترکی نداشته و مهرعلیزاده هم کاراکتر ریاست جمهوری ندارد که رای جمع کند و فتاح هم کاندیدا نشده که بختش آزموده شود.
شبیه همین آرای قومیتی-بومی را در سال 1392 شاهد بودیم که محسن رضایی که در رقابت با روحانی علیرغم شکست کشوری با ۱۰/۸% آرا، ولی در سه استان هم قومیت-بوم خود (خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری) بیشترین آرا را کسب کرده است. (به ترتیب: ۴۴٫۴۹، ۴۳٫۹۷، ۴۶٫۵۹)
پس اولا آرای قومیتی-بومی امری مرسوم در جامعه ایرانی است و لزوما به معنای تهدید هویت ملی نیست و هیچ وجهی از تجزیه طلبی و ... ندارد و بیشتر ناشی از علقه و اعتماد بومی و محلی مردم است و از سوی دیگر شکست جریان انقلاب اسلامی در این دوره انتخابات صرفا شکست سیاسی بوده و اتفاقا از حیث گفتمانی و حتی اجتماعی برنده شده است. کسب 13میلیون و 400هزار کنشگر فعال نوید آینده خوبی برای جریان انقلاب اسلامی است.
طبیعی هم هست که این رای را لزوما نمیتوان به چهره ها محدود کرد و لازم است نخبگان جریان انقلاب به بازسازماندهی خود و تجهیز داشته ها و احتمالا آماده کردن چهره های جدید برای رقابتهای بعدی اقدام نمایند.
https://eitaa.com/a_najafpour
#هوش_مصنوعی یکی از حوزه های راهبردی #فضای_مجازی است و باید تابع سیاستهای شورای عالی فضای مجازی باشد.
در تقسیم کار ملی، باید روشن شود وظیفه این مرکز چه نسبتی با سایر متولیان علمی و فناورانه و کسب و کاری دارد.
https://eitaa.com/a_najafpour
17.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر احیانا جناب استاد انصاریان پایگاه سیاسی خودش را تغییر داده و به جبهه اصلاحات/اعتدال بپیوندد جای ناراحتی نباید باشد. چرا که باعث ارتقاء التزام دینی و اخلاقی جريان/جریانهای مذکور خواهد شد. البته صرف دیدار با رئیس جمهور منتخب و احترام بدیشان در عین صحیح بودن، شاهدی بر این تحول نمیتواند باشد بلکه نقد یکطرفه جریانهای رقیب پزشکیان از حیث اخلاقی و صداقت و عدم اشاره به ادبیات و رفتارهای غیراخلاقی و خلاف واقع پزشکیان و ستادشان نشان از تمایل و تعلق سیاسی حضرت استاد دارد... عرض کردم که این نه تنها بد نیست بلکه میتواند حاوی برکاتی هم باشد.
به نظر من یکی از پروژه های مهم پزشکیان و تیم پشتیبان، میتواند نرمالازاسیون جبهه اصلاحات در داخل ساختار نظام و قانون و هویت ملی باشد.
بالاخره اصلاحات هم یک بدنه اجتماعی و هم یک جریان سیاسی در کشور است و باید دست از رفتارهای ساختار شکن بردارد و به صورت روشمند در داخل ساختار سیاسی و هنجارهای دینی و ملی، زیست و فعالیت خود را ادامه دهد و البته جبهه انقلاب اسلامی هم مرزبندی خودش را حفظ خواهد کرد و در فضای رقابتی مذکور هم، مردم انتخاب خودشان را خواهند داشت.
احیای چپ مذهبی /خط امام و تضعیف لیبرالهای رادیکال، یکی از سناریوهای محتمل سالهای آتی میتواند باشد... در این مورد بیشتر خواهم نوشت.
https://eitaa.com/a_najafpour
جناب استاد #پناهیان
مساله امروز ما #تحجر نیست بلکه شیوع #التقاط و #غربزدگی و ضعف نظریه پردازان و مدیران مدعی در تعریف و پیاده سازی الگوی زیست اسلامی در دنیای جدید است و همین باعث گارد بدنه مومن و بعضا انزوایشان میشود.
انشالله حماسه ۱۴میلیونی، طلیعه حرکت مومنین برای زیست توحیدی و عادلانه خواهد بود.
https://eitaa.com/a_najafpour
مذهب علیه مذهب
مرحوم شریعتی معتقد است که در طول تاریخ، جنگ و درگيری صرفا بین دین با بیدینی نبوده، بلکه تاریخ مالامال از منازعه بین مذاهب است.
خدایی که #ترامپ مد نظر دارد با خدایی که شهید #سلیمانی بندگی اش را میکند، فرق دارند وگرنه چگونه میتوانست حکم بر قتل این بنده مجاهد فی سبیل الله بدهد!
شهادت #حسین ع هم بزرگترین گواه بر منازعه تاریخی #مذهب_علیه_مذهب است... در یک سو خط سرخ مذهب تشیع ایستاده و در سوی دیگر خیل مذاهب کاذب...
شب #عاشورا فرصتی دیگر برای تجدید عهد با تنها مذهب اصیل عالم و آمادگی برای منازعات پیش رو با تمام پیروان مذاهب شیطان است.
#کربلا ها در پیش روست...
https://eitaa.com/a_najafpour
به دار کشیدن استقلال خواهان تبریز توسط روسها در روز عاشورای سال ۱۲۹۰... در آنروز فوج مردم تبریز در حال عزاداری برای امام حسین ع بودند.
فرمانده روس اینگونه گفته که: "میترسیدم که آن جمعیت عظیم عزادار حسینی به آزادیخواهان مبارز تبریزی بپیوندند و در آن صورت چه بر سر ما می آمد..."
اما آن جمعیت عظیم کاری نکردند و فقط عزاداری کردند و در هیاهوی مرثیه و سینه زنی و چکاچک قمه زنی ایشان، بالغ بر ۱۲۰۰ نفر از مجاهدان تبریز بر درختان شهر به دار شدند... خفت از این بدتر؟
همانطور که پیکر شیخ فضل الله نوری علامت استیلای غربزدگی در ایران وقت بود نعش شهدای #عاشورای_تبریز هم علامت استیلای #اسلام_سکولار و اسلام بی خاصیت بر بام ایران وقت بود...
هر دوی این انحرافات با #انقلاب_اسلامی زدوده شد و الان چهل و اندی سال است که جریان #غربزده و جریان سکولار و جریان #تشیع_انگلیسی به دنبال احیای آن انحرافات هستند.
https://eitaa.com/a_najafpour
زنجیرزنی دختران بی حجاب کرجی بخشی از ناهنجاری و مشکل است و بخش بزرگتر مشکل، سکوت توده مردم مذهبی عزادار اباعبدالله ع است که دیدند و کاری نکردند و این با پلیس بازی و هیاهوی بستن فلان هیات متخلف درمان نمیشود... اصل مشکل رها کردن مسوولیت شرعی اجتماعی توسط مومنین است که نتیجه ژستهای اخلاقی و عاقلانه کسانی است که مومنین را در ادای وظیفه اجتماعی مردد کردند...چشم همه شان روشن.
https://eitaa.com/a_najafpour
عقلایشان دست و پا میزنند که بگویند "گل به خودی" است!
حرفی نیست... جریان انقلاب که آماده هرگونه کمک به دولت در مدیریت بهینه کشور است ولی به موازات باید خود را برای همه سناریوها از جمله "سر برون افتاده از پرده" هم آماده کند.
https://eitaa.com/a_najafpour
در به روزرسانی اخیر سرورهای ابری مایکروسافت، شاهد اختلال گسترده این سرویس ها بودیم که مشکلات زیادی در خدمات بیمارستانی و فرودگاهی و ... کل دنیا ایجاد کرد.
در ایران چنین مشکلی تقریبا گزارش نشد و البته یک خط رسانه ای تلاش کرد علت را به ویندوزهای قفل شکسته متداول در ایران (و روسیه!) نسبت دهد ولی توضیح قائم مقام وزارت ارتباطات قانع کننده تر بود که علت را به استقلال سرویسهای ابری از خارج و داخلی بودن آنها خبر میداد که به دلیل پیشرفت #شبکه_ملی_اطلاعات رخ داده است.
در سند طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات بخش اهداف عملیاتی شبکه بند ۲-۲-۱-۱۴- به صراحت به توسعه سرویسهای ابری اشاره شده است: "شکلگیری حداقل سه فراهمکننده خدمات ابری داخلی با قابلیت تأمین نیازهای زیرساختی، ذخیرهسازی، پردازشی و سکویی برای همه خدمات پایه داخلی و کسب سهم بازار هشتاد درصدی از کل نیاز خدمات ابری کشور"
این رخداد اولا پیشرفت واقعی شبکه ملی اطلاعات را نشان میدهد که برخلاف تجربه آبان ۹۸ که با قطع اینترنت کل سرویسهای پایه در کشور دچار اختلال جدی شدند ولی در این مورد شاهد اختلال ملی نبودیم، ثانیا مجددا ضرورت شبکه ملی اطلاعات را یادآور میشود که چقدر برای #ایران_سایبری_فیزیکی آینده ضرورت دارد.
https://eitaa.com/a_najafpour
آقای محترم #نان_رضوی !
شما که دیگر نباید #کوکاکولا و ... بفروشید!
الحمدلله شبکه توزیع کشور دست این محصولات #صهیونیستی است... شما یکی حداقل نباید بدین شبکه تن بدهید.
https://eitaa.com/a_najafpour
برادر ارجمند؛ جناب محمود رضوی
#غیرت_انقلابی مردم مؤمن در قبال #اصحاب_فتنه را باید حمایت و هدایت کرد نه سرکوب و تحقیر و تکفیر...اگر به زعم شما بخشی از ایشان بلد نیستند درست اعتراض کنند، حضرتعالی پیشقدم شوید و به جای #تکفیر ، هدایتشان کنید.
انشالله شما ملتزم به انقلاب هستید پس بترسید از روزی که غیرت انقلابی جامعه در قبال منافقین و فتنه گران فروکش کند... مصیبت و خسران اصلی در آن روز خواهد بود.
https://eitaa.com/a_najafpour