رضاشاه با قانون کشف حجاب و محمدرضاشاه با امثال جشن هنر شیراز فکر میکردند که میتوانند به دروازه تمدن برسند... بن سلمان هم فکر میکند با فشن شو الی الصعب و واردات فوتبالیست و ... کشورش را توسعه خواهد داد.
چرا کسی نیست به او بگوید که از تاریخ عبرت بگیرد؟
https://eitaa.com/a_najafpour
وقتی #تائیس فاحشه یونانی بر دوش اسکندر، تخت جمشید را بر آتش کشید کسی انتظار مداخله خداوند را نداشت چرا که در منازعه دو ظالم، خداوند ورود خاصی نمیکند و صرفا قدرت زمینی تعیین کننده سرنوشت منازعه است.
ولی در منازعه حق و باطل، خداوند گفته که خود حافظ دینش است و از این رو وقتی #جنیفر_لوپز فاحشه آمریکایی بر دوش بن سلمان رفته و سعی بر آتش زدن دین اسلام آنهم در داخل سرزمینهای وحی را دارد، طبیعی است که خداوند ورود خواهد کرد و ذکر خود را حفظ خواهد نمود: إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ( الحجر۹)
دین خداوند باقی خواهد ماند فقط آنچیزی که ما را باید نگران بکند این است که در این منازعه حق و باطل، جزو جنود کدام جبهه قرار خواهیم گرفت.
پسنوشت:
در عجبم که چرا اعتراض جدی ای در جهان اسلام شکل نگرفته است؟ الان زمان اتحاد مسلمانان مومن در برابر حمله کفر جهانی و عمله فاسق شان در داخل مرزهای اسلامی است.
https://eitaa.com/a_najafpour
.
فهم "عصر ایران" از مدرنیته هم همینقدر سخیف و مبتذل است... با جنیفر لوپز میخواهند مدرن شوند.
برنامهء مالامال از فحشا و ابتذال موسم الریاض را هم به یک برنامه سرگرمی تقلیل دادند که آنهم "به نظر منتقدان"، صرفا با "فرهنگ سنتی عربستان" تعارض دارد نه با اسلام!... چه میکنی با خودت جناب عصر ایران؟
https://eitaa.com/a_najafpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در اباطیل ایشان همین بس که علیرغم توفیقات عملی پدافند ایران، آن را ناکارآمد میداند.
جنگ حتما که فقط زدن نیست ولی حتما هم فقط خوردن نیست. مشخص هم هست که ما دنبال ورود به جنگ نیستیم ولی اگر زد و خوردی رخ دهد حتما که ما بازنده نخواهیم بود چراکه محور مقاومت به مراتب قویتر و اسراییل به مراتب ضعیفتر از گذشته است و در این دو عملیات وعده صادق هم عیار هر دو طرف مشخص شده است... اسراییل وقتی موشکهایمان بر سرش میخورد هم f35داشت.
https://eitaa.com/a_najafpour
آشفتگی و وادادگی در نظام #حکمرانی_فضای_مجازی کشور، عاقبت بدینجا ختم میشود که تجمیع کننده و تولید کننده محتوا به جای گزارش به نهاد مقررات گذار و تنظیم گر و اجرای مقررات ذیربط، علیه او بیانیه صادر میکند و همان نیم بند اجرای وظایف قانونی آن نهاد را هم غیرقانونی و از سر زورگویی می شمارد...
به موازات، لابی جریان #آنتی_حکمرانی با ابزارهای سیاسی و مدیریتی به نهاد تنظیم گر فشار مضاعف می آورد که دست از این نیم بند مقررات گذاری هم بردارد و تجربه نشان داده که در غالب موارد هم موفق میشود... وضعیت امروز ما هم گواهی بر این ادعاست.
_عزیز نجف پور آقابیگلو_
https://eitaa.com/a_najafpour
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مشکل ازآنجا شروع شد که جریان #استعمار_سایبری مردم را در بستر سکوهای آمریکایی به گروگان فرستادند و امور روزمره مردم را بدان گره زدند و با توسعه سکوهای بومی و شروع مهاجرت مردم، اقدام به کارشکنی کردند و همپای #صهیونیست ها، #نهضت_فیلترشکن_فروشی راه انداختند و بر #افسانه_اینترنت_آزاد دمیدند و الان کثافتکاری خود را به عنوان انتخاب ملت جا میزنند... دیری نخواهد گذشت که این وطن فروشی و استعمارطلبی شان در پیشگاه ملت افشا خواهد شد.
https://eitaa.com/a_najafpour
در حقانیت و مظلومیت #محور_مقاومت همین بس که مدعیان دروغین اسلام و سنت، در مقابل تجاوز کفار حربی به مردم #سنی #غزه و شیعه #لبنان نه تنها کاری نکردند بلکه پشتیبانی اقتصادی و لجستیکی هم از #رژیم_صهیونیستی انجام دادند و الان که رژیم شکست خورده است، این مدعیان به #سوریه ، یکی از عناصر محور مقاومت حمله کرده اند...
https://eitaa.com/a_najafpour
اندر ضرورت نقد علم جدید و جستجوی علم بدیل
عزیز نجف پور آقابیگلو
علم جدید، توتم دنیای مدرن است و بر اساس آن، شناخت انسان امروز از ابعاد و اکناف دنیا بسط یافته و امکان تصرف و تسخیر عالم فراهم می¬آید. علم جدید بر بستر مبانی و فرهنگ غربی رشد و تکوین یافته و موضوعات و غایت خود را از عالَم غربی اقتباس کرده و روش¬های خود را متناسب با این زیست بوم سامان داده است. طبیعی است که اقتباس و کاربست این علم در دنیای دینی، که بر خلاف دنیای مدرن، عنصر "وحی" یکی از ارکان و منابع معرفت به حساب می آید و در تعیین غایت انسان و علم، نقشی بی بدیل دارد، نیازمند بصیرت¬ها و تدابیر و اصلاحاتی است. ورود و توسعه غیرروشمند علم جدید در ایران که به موازات شکست و انقطاع ساختارهای بومی ایرانی و ایجاد ساختارهای اجتماعی مدرن انجام پذیرفت، هم مستوجب بحرانهای فرهنگی و هم بحران ناکارآمدی در مسیر پیشرفت گردیده است. ایجاد اعوجاجات اعتقادی و انگیزشی و رفتاری، یک بعد از کژکارکردهای علم جدید بوده و مهم¬تر از آن، کاربست غیرروشمند علم جدید در سیاستگذاری و برنامه ریزی و مدیریت و پیشرفت کشور هم مایه انحراف از تحقق اهداف برآمده از زیست بوم ایرانی اسلامی شده و هم به دلیل عدم تناسب با مبانی، موضوعات و غایات جامعه، در سطح کلان باعث ناکارآمدی اقدامات شده است.
"علم تجربی" برساخته تعامل ذهن و مشاهدات عینی است که البته مبانی و غایات و هنجارهای آدمی بر این "برساختن"، سایه افکنده است. از این رو فرآیند علم ورزی و علم پردازی، فرآیندی بی وقفه و چارچوب نابردار است و برای همین دانشمند می باید مدام مشغول بازسازی برساخته های ذهنی اش بر اساس واقعیات عینی باشد و این یک وجه از راز حرکت قدرتمند قطار علم در دنیای مدرن است. از سوی دیگر تقاضای علم توسط نهادهای اجتماعی، وجه دوم این راز تحرک پرشتاب علم در عالَم غربی است. به تناسب، آن چیزی که در ایران شاهد هستیم غفلت از این دو وجه است: مواجهه انسدادی، رسوبی و متحجرانه با علم و بستن مسیر خلاقیت و نوآوری اذهان در مواجهه با واقعیات و پدیده های اجتماعی و طبیعی؛ و بت سازی از برساخته های دانشمندان غربی و اصرار بر هنجار نانوشتۀ "تبعیت از نظریات اسلاف غربی" و متعاقبا عدم مواجهه عالمانه و عمیق با مساله جامعه ایرانی و عدم نظریه پردازی برای تبیین، پیشبینی و ارایه تجویز برای رشد و پیشرفت جامعه ایرانی متناسب با مبانی و غایات بومی است.
راه برون رفت از این انسداد اولا شناخت ماهیت علم جدید و ثانیا نقد نظریات علمی از وجوه مختلف و ثالثا تمرکز اصیل علمی بر حل مسائل و موضوعات پیشرفت اسلامی ایرانی است.
https://eitaa.com/a_najafpour
.
تحرکات تکفیری های #سوریه ناکام خواهد ماند و تنها دستاوردشان ایجاد فرصت تنفس برای #اسرائیل است... فرصتی که با حمایت #ترکیه و سکوت مردمش حاصل شد.
من هیچوقت به حرکتهای اسلامی مردم ترکیه خوشبین نبوده ام... در اوج کشتار مردم #غزه هم که اردوغان پشتیبانی لجستیکی از این رژیم میکرد اعتراضی از مردم ترکیه ندیدیم... در فضاهای مشترک رسانه ای باید مردم ترکیه را نقد و محاکمه کرد تا اگر وجدان و اعتقادی وجود دارد بیدار شود.
https://eitaa.com/a_najafpour
.
پیشنهاد بنده اینست که نهادهای خاص گزارشی از گرایش سیاسی #فیلترشکن_فروش ها و تراکنشهای مالی ایشان با جریانات سیاسی هم ارائه دهند.
تصورم اینست که نتایج این تحقیق دود از کله ملت بلند خواهد کرد.
https://eitaa.com/a_najafpour
.
اعضای هیات علمی دانشگاهها به عنوان یکی از ارکان آموزش، پژوهش و فرهنگ و تربیت باید در قبال #حل_مساله های نظام حکمرانی کشور، ورود و فعالیت بیشتری داشته باشند و متقابلا نظام #حکمرانی کشور باید به صورت نظاممند و شبکهای از ظرفیت بدنه علمی کشور در ارتقای فرآیند سیاستگذاری و تصمیم گیری استفاده نماید. این مهم، در تقویت پیشرفت کشور و تحقق #ایران_قوی موثر خواهد بود.
این موضوع محور اصلی #هماندیشی و گفتگوهای ما در همایش سالانه هماندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی بود.
https://eitaa.com/a_najafpour