* در باب فتح خرمشهر *
چرا #دفاع_مقدس برای ما روحانی و مقدس و زیبا و خاطره انگیز است؟ فتح ما نه همانند فتح ژاپنی ها در نبرد پرل هابر ویا فتح آمریکایی ها در اوکیناوا و یا فتح برلین توسط شوروی است که از قدرت طلبی و شهوتشان بر میخاست بلکه تجلی فتحی معنوی درعالم مادی بود
فتح ما بعد از یک فتح معنوی و مجاهدت ایمانی رخ داده است
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب چرا موضوعات مربوط به مردم داخل کشور را در پلتفرم فیلتر شده توییتر مطرح میکند؟!
دوستان گفتند برای صدور پیام انقلاب نیاز است در پلتفرمهای خارجی باشند... خوب بروند پیام انقلاب را به زبانهای رایج دنیا صادر کنند و دلیلی ندارد مثلا مسائل سیاست داخلی را با مردمان دنیا مطرح کنند...
ما هنوز یک توییت به زبان انگلیسی و عربی از مثلا این بزرگوار ندیده ایم
آقایان محترم!
#مجیزگویی و #مجیزشنوی دو روی یک سکه اند که به #مجیزطلبی ختم میشود... مجیزطلبی یک بیماری است که با توهم خودبسندگی همراه میشود و افراد توانمند و آزاده را از کنار مسوولان متوهم پراکنده میکند و مجیزگویانِ آویزانِ بیمصرف بر ارکان قدرت حلقه میزنند و کشور به فنا میرود
استخوان شتر ابوذر لازم است برای شکستن این توهمات...
* آیات راهبردی قرآن: *
الشَّیْطَانُ یَعِدُکُمُ الْفَقْرَ (بقره / ۲۶۸)
شیطان شما را از فقر میترساند.
یکی از بدترین انواع ترس، ترس از فقر است و البته پرکاربردترین حربه برای شیطان نیز همین ترس است که زمینه ساز انواع مشکلات میشود.
* میراثداران خمینی *
سیره #امام_خمینی تجلی تام اخلاق و عرفان و جهاد و بندگی است ولی سیره بازماندگان امام نشان میدهد که اخلاق و عرفان و جهاد و بندگی میراثی ژنتیکی نیست و میراثدار واقعی امام مثلا پسرک شاگرد مغازه ای از روستاهای اطراف کرمان است که بعد شهادتش هم هنوز اسمش لرزه بر اندام آمریکا و اسراییل و اذنابشان می اندازد.
امام خمینی همان خودساخته ای است که برای تربیت نفس بدفرمای، هندوانه شور را در گرمای تابستان نجف پیش روی میگذارد تا خود را برای روزهای منازعه قدرت آماده کند و در حملات شیاطین هراسان نشود و عقب ننشیند و تدبیرش از کف نرود و هم تجلیات دنیا و قدرت و دولت فریبش ندهد و به بیراهه نکشاندش و نقض غرض نشود... .
امروز میراث امام خمینی، #عرفان_در_سیاست و #احیای_دین در عصر جدید است... و اینها مبارزه و جهادی بی پایان در دو ساحت پیش روی #میراثداران_خمینی گذاشته است:
اول- #تهذیب_نفس و اصلاح و تربیت خواطر درون به صورت مستمر برای مومن ماندن به نظرگاه و غایت توحید و عدالت ؛
دوم- #جهاد بیرونی برای زدودن شرک و کفر مدرن و درانداختن طرحی نو برای زیست دینی در دنیای جدید.
میراثداران خمینی راهی بلند و البته فتوحاتی بلندتر پیش روی دارند و انشالله انقلاب خمینی را به انقلاب #حجت آخرین وصل خواهند کرد.
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
گوهر کلام #رهبر_انقلاب این بود:
#ایمان و #امید ...
ایمان الهی و رعایت تقوا و تکیه بر ظرفیت مردم #ایران و امید به توفیقات الهی به واسطه تلاش و مجاهدت #مردم...
#امام_خمینی
#تداوم_انقلاب_اسلامی
خبر روز چهاردهم و پانزدم خرداد👆...
تامل:
تعطیل کردن مناسبات مذهبی و ملی عمدتا به خارج کردن توده مردم از دسترس دستگاههای فرهنگی می انجامد... کارمند یا معلم یا دانش آموز یا دانشجویی که در محل کار یا تحصیل خود میتوانست مخاطب فرهنگی و تبلیغی قرار گیرد با تعطیلی این مراکز رها میشود
ضرورت دارد با نگاه فرهنگی وضعیت تعطیلی این مناسبتها مورد بررسی و تجدید نظر قرار گیرد.
ارگان حزب #سازندگی که در دهه۷۰ با پول بیت المال تاسیس شد، برای حامیان #فساد رپرتاژ رفته است
نظام علاوه بر اینکه بودجه مستقیم و غیرمستقیم برای رشد و مشهور شدن این جماعت هزینه کرده ولی سیاست کارآمدی برای تنظیمگری ایشان نداشته است.
امروز ضرورت #تنظیمگری_سلبریتی ها بیش از پیش نمایان است.
در تمام دنیا سلبریتی ها از بودجه و امکانات حاکمیت ارتزاق میکنند و سیاستهای کلان حاکمیت را پیش میبرند در ایران سلبریتی ها علاوه بر اینکه بر بودجه و امکانات حاکمیت سوار هستند ولی کاملا برعکس سیاستهای حاکمیت که هیچ، برخلاف هویت مردم حرکت میکنند.
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
در این چند روز که آب در لانه اقلیت #منافقین افتاده و فرصت مدیریت اکانتهای فیک و ربات ها را نیافته اند توییتر تصویری دیگر از واقعیت نشان میدهد...
بودریار گفته بود که رسانه ها واقعیت را بازنمایی نمیکنند بلکه ساخت واقعیت و بازنمایی غیرواقعی از واقعیت میکنند... #فضای_مجازی_ول حد اعلای تجلی این نظریه است.
از: ما کارشناسان فضای مجازی
به: سیاسیونی شبیه محمد مهاجری که به راست می زنند و به چپ می پیچند
.......
اول: تنزل صداوسیما در حد یک رقیب شبکه نمایش خانگی و متعاقبا توهم امکان قدرتمندتر شدن آن شبکه از صداوسیما و در نهایت جمعبندی اینکه صداوسیما کمر قتل شبکه نمایش خانگی را خواهد بست صرفا از یک ذهن معذّب از #تنظیمگری برمیخیزد. #حکمرانی_هراسی بیماری اخیر برخی سیاسیون منتقد حاکمیت است.... ادامه در ذیل 👇
ادامه از مطلب بالا👆
از: ما کارشناسان فضای مجازی
به: سیاسیونی شبیه محمد مهاجری که به راست می زنند و به چپ می پیچند
.......
اول: تنزل صداوسیما در حد یک رقیب شبکه نمایش خانگی و متعاقبا توهم امکان قدرتمندتر شدن آن شبکه از صداوسیما و در نهایت جمعبندی اینکه صداوسیما کمر قتل شبکه نمایش خانگی را خواهد بست صرفا از یک ذهن معذّب از #تنظیمگری برمیخیزد. #حکمرانی_هراسی بیماری اخیر برخی سیاسیون منتقد حاکمیت است. برخی در این باب از #تعارض_منافع حرف میزنند. در حالی که این بیشتر، دلالت دادن الگوی نظام لیبرال-سرمایه داری به جمهوری اسلامی است. در اصل 44 قانون اساسی صراحتا گفته شده: «بخش دولتی شامل کلیه صنایع بزرگ، صنایع مادر... رادیو و تلویزیون، پست و تلگراف و تلفن... به صورت مالکیت عمومی و در اختیار دولت است». البته بعدا در ابلاغیه رهبری در باب سیاستهای کلی اصل 44 به بخش تعاونی و خصوصی اجازه داده میشود که در بسیاری از این موارد (از جمله مخابرات) مشارکت کنند و البته با این قید: « سهم بهینه بخشهای دولتی و غیردولتی در فعالیتهای صدر اصل ۴۴، باتوجه به حفظ حاکمیت دولت و استقلال کشور و عدالت اجتماعی و رشد و توسعه اقتصادی، طبق قانون تعیین میشود». معنی سیاستهای کلی اصل 44 به معنای مشارکت دادن بخش غیردولتی با سهمی مشخص، البته با قید حفط حاکمیت دولت و استقلال کشور است نه واگذاری کل موارد صدر اصل44... مهم تر اینکه صدا و سیما از موارد سیاستهای فوق استثنا شده و همچنان غیرقابل واگذاری به بخش غیردولتی است. VOD ها به عنوان پدیده¬ای جدید که یک پای در مخابرات دارد و یک پای در سینما و تلوزیون اگر مشمول سیاستهای اصل 44 بدانیم در جداکثری ترین حالت بخشی از مالکیت و مدیریت آن میتواند به بخش غیردولتی واگذار شود نه همه آن... یعنی اینکه صدا و سیما و سایر دستگاهها متولی ارائه خدمات و محتوا هستند و البته میتوانند طبق قانون بخش خصوصی را هم در این مهم مشارکت دهند و البته رفتار ایشان را هم تنظیم کنند. با این توضیحات طبعا اشکال تعارض منافع اشکالی ناوارد است.
دوم: تعبیر "گنده گی صداوسیما" و "ناتوانی در جمع کردن خودش" و متعاقبا "عجز از نظارت بر شبکه نمایش خانگی" هم شاهدی بر همان ذهن معذّب از تنظیمگری و بیماری حکمرانی هراسی است. البته اگر بنا بر نقد کارآمدی باشد طبعا صداوسیما به نسبت بقیه سازمانها و وزارتخانه ها وضعیت بدتری ندارد و اگر کارآمدی حداکثری شرط لازم تنظیمگری باشد در اینصورت مجموعه ای نخواهد ماند تا وظیفه تنظیم گری شبکه نمایش خانگی را بدو بسپاریم... البته اگر اراده ای بر تنظیم گری و اعمال حاکمیت باشد!
سوم: صوت و تصویر فراگیر که عموما در بستر VOD ها منتشر می¬شود یکی از حوزه های فضای مجازی است و از آن حیث که فراگیر است در حوزه صداوسیما قرار دارد و طبعا این سازمان از حیث "اشراف کامل و سواد کافی و توان نظارت بر محتوای نمایش خانگی" (VOD) در عین حال که از نقطه مطلوب فرسنگ¬ها فاصله دارد ولی مناسبترین مجموعه برای انجام این مهم در بین دستگاههای کشور است.
چهارم: سازمان صداوسیما علیرغم مشکلات بزرگی که دارد، کارهای بزرگتری انجام داده و توفیقات بیشتری داشته است و طبعا تا زمانی که BBC به عنوان بنگاه خبرپراکنی بریتانیا فعالیت کرده و به نفع شبکه های پخش خانگی مصادره نشده است، صحبت از تعطیلی صداوسیمای ایران در خوشبینانه ترین حالت ناشی از همان بیسوادی است. اینکه مشکلات سیاستی و ساختاری و نیروی انسانی سازمان صداوسیما چرا برطرف نشده و بعضا بیشتر هم شده، سوال زودهنگامی از مدیریت دوساله جدید سازمان است و بهتر است مسوولان قبلی که عموما از جنس همین به اصطلاح #اصولگرایان_دونبش بودند پاسخگو باشند.
پنجم: در باب پیشنهاد تاسیس یک شبکه نمایش خانگی بنام جبلی_جلیلی_نت هم طبعا تجربه زیسته آقایان در تاسیس پیام رسان جهرمی-آشنا-واعظی-روحانی-گرام (مشهور به تلگرام) کم تاثیر نبوده است... کل بازیِ توسعه بدون مجوز و غیرروشمند تلگرام(همان جهرمی-آشنا-واعظی-روحانی-گرام) در جامعه ایرانی، با هدف ایجاد بدیلی برای رسانه ملی بدون امکان نظارت توسط حاکمیت، و برای تضعیف صداوسیما بوده است و الان فاز دومِ تضعیف صداوسیما و البته کشور، معطل کردن نظارت و تنظیم گری صداوسیما بر صورت و تصویر فراگیر و VOD هاست.
ششم: بنده تحلیل دقیقی از عملکرد مدیریت جدید صداوسیما ندارم ولی همینکه برای ایفای نقش تنظیمگری صوت و تصویر فراگیر سماجت می¬ورزد و دادِ جریانهای قبیله نگر و وابسته گرا را در می آورد نشان از درستی مسیرش است.
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour