در خبرها دیدم که امروز علی بهادری سخنگوی دولت به دانشگاه علامه رفته و علاوه بر سخنرانی در سالن، در تجمع اعتراضی دانشجویان بیرون سالن هم حاضر شده، صحبتهایشان را شنیده و با آنها گفتگو کرده.
آفرین بر این فهم، شجاعت و جسارت. کاش این روحیه در سایر مسئولان دولتی، مجلس، قضایی و سایر دستگاه های حاکمیتی هم وجود داشت تا در بزنگاه هایی که حضور مسئولان در دانشگاه ها بعضا «ریسک» بالایی دارد، این هزینه را می پرداختند و حتی اهانت های اقلیت خشونت طلب را به جان می خریدند تا سایر دانشجویان را «اقناع» کنند.
البته هنوز هم دیر نیست و امیدوارم سایر مسئولین به جای پشت میز نشینی، به دانشگاه ها بروند و با دانشجویان حرف بزنند.
✍🏻 امیر حسین ثابتی
🔅 کانال اســــــــتاد رائـــــفی پــور 👉🏻
۷/۲۶✍
🕊 #توییت استاد #رائفی_پور
تطبیق اجتماعی، پدیدهای است که شما را بر خلاف تشخیص، عقیده و میل باطنی مجبور به همراهی با آنچه شما اکثریت میدانید میکند.
آزمایش سادهای توسط روانشناس و جامعهشناس سرشناس لهستانیامریکایی Solomon Eliot Asch انجام شد که نشان میدهد تنها ۲۵٪ از افراد در مقابل پاسخ به این سوال که کدام خط با خط نمونه هم اندازه است (شکل زیر) که حتی برای یک کودک سهساله هم بدیهی است، از فشار اجتماعی ایجادشده توسط پنج شرکت کننده دیگر در آزمایش که به عمد پاسخ اشتباه اما یکسان میدادند، پیروی نمی کنند و ۷۵٪ دیگر با دانستن پاسخ صحیح فقط برای فرار از فشار اجتماعی و راحتی خودشان حقیقت را کتمان میکنند و با جمع همراه میشوند.
در آزمایشی دیگر بدون هیچ توضیحی، جمعیت در حال انتظار که از سناریو خبر دارند با شنیدن صدای زنگ از جای خودشان بلند میشوند.
سوژه آزمایش بعد از سه بار شنیدن صدای زنگ بیدلیل و فقط بهخاطر همراه شدن با جمع شروع به تبعیت کرده و حتی وقتی دیگر از آن جمع ابتدایی کسی باقی نمانده نیز به تنهایی این کار را ادامه میدهد!
نکته جالب این آزمایش آنجاست که این فرد به عنوان یک لیدر بدون آنکه حتی دلیل این عمل کاملاً احمقانه را بداند افراد جدید را هم مجبور به تقلید از خود میکند!
بله این پدیدهای بسیار آشنا است! که این روزها در شبکههای اجتماعی درگیر آن هستیم.
یکی از دلایل اصلی استفاده براندازها از رباتها و ممبر (عضو) فیک و اکانتهای تازهتاسیس، در واقع همین اکثریتنمایی و القای آن است که عموم مردم با جریان آنها همراه شدهاند.
برخلاف تصورتان همراهی سلبریتیها نیز بیش از آنکه تاثیرگذار بر این جریان باشد (که حتماً اینگونه است) تاثیرپذیری از این اکثریت دروغین است!
به این معنی که سلبریتیها بهشدت برای مقبول ماندن در بین فالوئرهایشان تغییر موضع میدهند و خود را اصطلاحاً همرنگ جماعت میکنند.
حملات سازماندهیشده به اکانت یا پیج این افراد (خصوصاً بخش نظرات) انگاره خواست اکثریت را در ذهن آنها خواهد کاشت!
توییتر فارسی کلاً سه میلیون کاربر دارد. اما هشتگ مهسا امینی ۱۸۰ میلیون بار توسط تنها ۲۰۰ هزار اکانت یونیک یعنی کمتر از ۷ درصد اکانتها استفاده شده!
که متاسفانه بخش قابلتوجهی از این اکانتها، ربات یا مربوط به کاربران مولتیاکانت است و تعداد قابلتوجهی نیز از کابران اصطلاحاً ارزشی هستند.
دقیقاً به همین دلیل است که آنچه در کف خیابان با آن مواجه هستید به هیچ وجه بازتاب حقیقی یا یکبهیک فضای مجازی نیست.
به عقیده بنده ما با پیچیدهترین نبرد هیبریدی تاریخ کشورمان مواجه هستیم.
آگاه باشید و آگاهانه انتخاب کنید.
🔅 کانال اســــــــتاد رائـــــفی پــور 👉🏻
تصاویر مربوط به توییت بالا
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #کلیپ
👤 استاد #رائفی_پور
باید فراق و سوختن باشد همیشه؟
بیسرپناهی سهم من باشد همیشه...💔
اللهم عجل لولیک الفرج
#امام_زمان
https://eitaa.com/joinchat/2176647171C7d8f13c8b4
۷/۲۶✍
#تویبت استاد رائفی پور
موارد متعدد از تماس های ساختگی وجود داره که گاف های این تماس رو نداره
در واقع این ها روز به روز ایراداتشون رو برطرف می کنند
مثل اکانت های اسرائیلی که اوایل در توییتر حرف ح را خ می نوشتند ولی الان رعایت می کنند
و یا تایپ عربی حرف ي توسط سعودی ها
#سواد_رسانه_ای
https://eitaa.com/joinchat/2176647171C7d8f13c8b4
۷/۲۶✍🏻
🕊 #توییت استاد رائفی پور
اینکه دو نفر از ورزشکاران هم وطنم به بنده تهمت زده و ساده لوحانه فریب تقطیع سخنانم را خورده اند ناراحت کننده است ، اگر عقده گشایی نباشد حداقل اینست که #سواد_رسانه_ای ندارند
اما اینکه رسانه عربستان سعودی که عصاره جنایت و حماقت است آنرا پوشش می دهدباید این عزیزان را به فکر بیاندازد
@a_raefipurr