🔴 تصمیم هوشمندانه انصارالله
🔸 مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن اعلام کرد که توقف حمله موشکی و پهپادی به عربستان را اعلام میکنیم و امیدواریم که پاسخ مشابهی دریافت کنیم اما در صورتی که عربستان سعودی به این اقدام پاسخ مناسبی نداد و بمباران یمن را از سرگرفت بنابراین ما این حق را داریم که به حملات آنها پاسخ دهیم.
در این باره دو نکته گفتنی است:
۱. انصارالله پس از حمله به آرامکو و از کار انداختن تولید و صادرات بیش از ۵۰ درصد نفت عربستان، در اقدامی هوشمندانه و در نقطه اقتدار ، اراده خود را بر سعودیها تحمیل کرد. حال دو گزینه در پیشروی سعودیهاست:
الف. حمله ؛ که هرگونه حمله سعودیها با پاسخ مجدد و سخت موشکی و پهپادی انصارالله مواجه خواهد شد.
ب. توقف حمله ؛ که به معنی بازدارندگی عملی و دستیابی انصارالله به اهداف حملات پهپادی یعنی توقف حملات سعودیها به شهرهاست.
در هر دو حالت دست برتر و گزینه مناسبتر چه از نظر میدانی و چه در افکار عمومی متعلق به انصارالله است.
۲. امارات نیز مجبور است با این شرط خود را تنظیم کند. پیام این شرط برای اماراتیها نیز کاملا روشن است.
@aajniran
⭕️ پسر پادشاه عربستان:
🔸رژیم تهران ادعا می کند که از مستضعفان حمایت می کند ، و امروز میبینیم که برای محافظت از بقا و امنیت خود ، آنها را به طور بی ارزش و بزدلانه پوششی برای حفاظت از خود میکند.
🔸دور از جوانمردی عرب است ، اما یک (دولت) باید مسئولیتپذیر باشد و در برابر چالش ها با سربلند مقابله کند و به هیچ وجه دیگران را تقصیرکار نکند ، خصوصاً آنهایی که از نظر قدرت ضعیفتر هستند.
🔸فرزندان یمن و ملل عرب بدون استثناء باید بدانند که رژیم تهران حامیان خود را فقط به عنوان ابزاری برای دستیابی به جاه طلبیهایش و محافظت از خود نگاه میکند ، نه برای حمایت از کشورها و ملتهای آنها.
@aajniran
⭕️ بدهی 181 میلیون دلاری ریاض به پنتاگون، نمایندگان آمریکا را از ادامه حمایت از عربستان عصبانی کرده است
دیفنس نیوز:
🔹پنتاگون درحالی گزینه های جدید نظامی را برای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در واکنش به حمله به تاسیسات نفتی عربستان بررسی می کند که ریاض هنوز بابت حمایت های سوخت رسانی آمریکا در حملات به یمن 181 میلیون دلار به پنتاگون بدهکار است.
🔹این بدهی پرداخت نشده بسیاری از نمایندگان آمریکا را که از نقش ریاض در قتل جمال خاشقجی روزنامه نگار منتقد سعودی و تلفات بالای غیرنظامیان در جنگ یمن مایوس شده بودند، عصبانی کرده است.
@aajniran
افسر ارشد جنگ نرم
⭕️ بدهی 181 میلیون دلاری ریاض به پنتاگون، نمایندگان آمریکا را از ادامه حمایت از عربستان عصبانی کرده
⭕️ اختلاف بین پنتاگون و پامپئو بر سر نحوه واکنش به حمله به آرامکو
گزارش نشریه آمریکایی «فارین پالیسی»:
🔹وزارت دفاع و وزارت امور خارجه آمریکا بر سر اینکه چگونه باید به حمله به تاسیسات نفتی سعودی واکنش نشان داده شود، دچار اختلاف جدی بودهاند.
🔹مقامات دفاعی آمریکا میگویند ایالات متحده باید از یک پاسخ نظامی تند خودداری کرده و بهجای آن به موازات تعامل دیپلماتیک در نشست هفته آینده مجمع عمومی سازمان ملل متحد، دست به اقدامات مخفی [علیه ایران] بزند.
🔹 وزارت خارجه در برابر رویه کمتر تنشزای پنتاگون، بهدنبال افزایش قابل توجه نیروهای آمریکایی در منطقه بوده است.
🔹بهنظر میرسد نهایتا ترامپ ایده وزارت خارجه را نپذیرفته چون آنچه بامداد امروز اعلام شد، متضمن افزایش گسترده نیروهای آمریکایی در منطقه خلیج فارس نیست.
🔹مقامات سعودی از اشاره مستقیم به ایران [در خصوص حمله به آرامکو] خودداری کردهاند و بهنظر میرسد مشتاقند که از یک جنگ تمامعیار با ایران پرهیز کنند.
@aajniran
✨ادعای عادل الجبیر:
🔹عربستان بیش از ۲۶۰ دفعه هدف موشکهای ساخت ایران قرار گرفته است.
@aajniran
⭕️ پنج دلیل عدم درگیری آمریکا با ایران در پی حمله به آرامکو از دیدگاه نشنال اینترست
🔸مجله آمریکایی نشنال اینترست روز شنبه در مطلبی پنج دلیل را برای عدم وقوع درگیری میان ایران و آمریکا به دنبال حمله به تاسیسات نفتی آرامکو عربستان عنوان کرد و نوشت که هیچ یک از دو طرف خواهان جنگ نیستند.
🔸نخست، آمریکایی ها به دنبال جنگ با ایران نیستند
با وجود چهل سال روابط متشنج میان آمریکا و ایران و سر دادن شعار "مرگ بر آمریکا" در ایران، مردم آمریکا به سادگی خواستار جنگ با ایران نیستند. نظرسنجی های هفتگی در ژوئن و ژوئیه ۲۰۱۹ درباره حمله نظامی علیه ایران نشان می دهد که ۶۸ درصد از دموکرات ها، ۸۱ درصد از احزاب مستقل و ۸۱ درصد از جمهوری خواهان خواستار عدم اتخاذ عملیات نظامی و درگیری میان کشورشان با ایران هستند. در مقابل اغلب آمریکایی، خواهان تحمیل تحریم های بیشتر بر ایران هستند. به ویژه اینکه این نظرسنجی ها در زمان حساسی انجام شد که در آن مسئولان آمریکایی مدام ایران را به انجام اقدامات خصمانه متهم می کردند.
🔸دوم اینکه، ترامپ مذاکره را به درگیری با ایران ترجیح می دهد.با وجود لفاظی های ترامپ، او بارها گفته که مذاکره را به اقدام نظامی ترجیح می دهد. ترامپ به تهدید با زور و سپس عقب نشینی از سخنان افراطی اش مشهور است. حتی پس از اینکه ماهواره های آمریکایی تجهیزات ایرانی را در حمله به آرامکو رصد کردند نیز از همین روش استفاده کرد.
🔸سوم ،اینکه، شیطان کاخ سفید را ترک کرد.تا هفته گذشته، جان بولتون مشاور امنیت ملی ترامپ که جیمز متیس وزیر دفاع پیشین امریکا او را شیطان خواند، استعفا داد.این استفعا به طور مستقیم به اختلافات سیاسی او درباره نحوه برخورد با ایران مربوط می شد.
🔸چهارم، اینکه ارتش آمریکا مخالف جنگ با ایران است.ژنرال مارک میلی رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در ژوئیه سال جاری احتمال وقوع جنگ بزرگ با ایران را کم دانست و تاکید کرد که ارتش بر راهبرد رقابت با قدرت های بزرگ تمرکز دارد و درگیری با ایران چنین هدفی را به تاخیر می اندازد و هنوز هم همین دیدگاه در پنتاگون حاکم است.
📌پنجم، آنکه، ایران در واقع به دنبال جنگ با آمریکا نیست.آیت الله علی خامنه ای رهبر عالی ایران (رهبر معظم انقلاب)به طور علنی تاکید کرد که ایران به دنبال جنگ با آمریکا نیست. مسئولان ایرانی نیز خوب می دانند که (در صورت جنگ) با وجود اینکه ممکن است آمریکا به طور قاطع پیروز نشود، اما ایران متحمل تلفات جانی فراوانی می شود و هنوز شبح جنگ ایران و عراق در ذهن مردم ایران باقی است که در آن زمان یک میلیون نفر از شهروندانش در جنگ کشته شدند.
🔸این نشریه در مطلب خود نسبت به قدرت بازدارندگی، قدرت ضربات تقابلی و ایستادگی مردم ایران و گستره میدان یک نبرد احتمالی که سطح وسیعی از منطقه غرب آسیا را در بر می گیرد، سکوت کرده است./ایرنا
@aajniran
🔸لودریان وزیر امور خارجه فرانسه: امکانندارد حمله به آرامکو عربستان کار یمن بوده باشد و این کار باورکردنی نیست!
ناخودآگاه یاد این آیه میفتیم:
ما رمیت اذ رمیت و لکن الله رمی : پس شما آنها را نکشتید،بلکه خدا آنها را کشت ، و تو نیانداختی ، بلکه خدا آن(تیر)را انداخت
@aajniran
⭕️ پمپئو : مردم ایران بابت تحریمها از آمریکا تمجید میکنند!
🔹وزیر خارجه آمریکا، ایرانیها را عامل ترور توصیف کرد و بار دیگر حمله اخیر به تأسیسات نفتی عربستان سعودی را به ایران نسبت داد.
🔹پمپئو با اشاره به تحریمهای تازه آمریکا علیه ایران که به نوشته رسانههای غربی میتواند صادرات مواد غذایی و اقلام دارویی به ایران را دشوارتر کند، مدعی شد که «مردم ایران» از آمریکا بابت اعمال این تحریمها «تمجید کردند.»
🔹او گفت هدف از اعمال تحریم علیه ایران، حذف توانمندیهای منطقهای و موشکی و تبدیل ایران به «کشوری عادی» است.
🔹پمپئو هدف از اعزام نیروهای نظامی بیشتر به منطقه را نیز «ایجاد بازدارندگی» خواند و گفت واشنگتن میخواهد مناقشات منطقه «به شکلی مسالمتآمیز حل و فصل شود.»
🔹او با بیان اینکه واشنگتن با اعمال «قدرتمندترین تحریمها» خواهان دستیابی به راهکار دیپلماتیک است، گفت واشنگتن میخواهد از جنگ اجتناب کند.
🔹او همچنین مدعی شد در جریان تنشهای اخیر با ایران، واشنگتن اقداماتی علیه تهران انجام داده است که نمیتواند درباره آنها صحبت کند.
@aajniran
🔸سعودیها از تبعات درگیری با ایران هراسانند
فاکس نیوز:
🔹عربستان به دلیل پیامدهای مخرب هرگونه رویارویی تمام عیار از مقصر خواندن مستقیم ایران بابت حمله به تاسیسات نفتی «آرامکو » اجتناب ورزید.
🔹سعودیها میدانند که در یک درگیری تمام عیار قادر به شکست ایران نیستند.
🔹سعودیها یا آمریکاییها را باور ندارند یا نمیخواهند آمریکاییها را باور کنند، زیرا آنها نمیخواهند مسئولیت پاسخگویی نظامی به ایران را تحمل کنند.
🔹سعودیها میدانند که در چنین رقابتی موفق نخواهند شد.
@aajniran
⛔️ سید حسن نصرالله: آلسعود پایان عمر خود را طی میکند
🔹دبیرکل حزبالله لبنان:رژیم آل سعود در مراحل پایانی عمر خود است. مسئولان کنونی عربستان شتاب بیشتری به این پایان داده اند.
🔹عربستان آغازگر دشمنی با ایران بود.
🔹بیشتر تروریست های انتحاری در عراق عربستانی بودند.
🔹آنچه که داعشی ها در عراق مرتکب شدند با حمایت آمریکا و برخی از دولت های منطقه و در راس آن عربستان سعودی صورت گرفت.
-خبرگزاری فارس
@aajniran
⭕️سناتور آمریکایی: جنگ با ایران فاجعهبار است
⭕️بن کاردین: ما به جای ایران، آمریکا را منزوی کردیم.
-این انزوا به ویژه در پی حملات به تأسیسات نفتی عربستان سعودی توسط ارتش و انصارالله یمن بیش از پیش مشهود شده است.
-واقعا راه حل نظامی برای مشکل ایران وجود ندارد.
-ما باید از طریق دیپلماسی اقدام کنیم.
-جنگ با ایران فاجعهبار خواهد بود و این به نفع امنیت ملی ما نیست.
@aajniran
♦اندیشکده آمریکایی: نظام ایران از هر زمان دیگر مستحکمتر شده است
بروکینگز :
🔹نیروهای امنیتی ایران از «توانمندیهای گستردهای» برای کنترل ناآرامیها برخوردار هستند
🔹دوامپذیری جمهوری اسلامی شاید مهمترین میراث انقلاب ۱۹۷۹ باشد.
🔹هیچکدام از تحولات مهم در داخل یا اطراف ایران در طول ۴۰ سال اخیر - نه تحول قابل توجه جامعه ایران، نه تعامل دوباره این کشور با دنیا و نه اصلاحات اندکی که توسط برخی جناحهای داخل نظام پیش برده شدند- نتوانسته تغییرات معناداری در جمهوری اسلامی ایجاد کند.
@aajniran