eitaa logo
پایگاه حفظ و نشر آثار استاد امیری
6.1هزار دنبال‌کننده
794 عکس
1هزار ویدیو
152 فایل
استاد امیرعلی حیدرِ امیری: _ مدیر مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای - اولین و تنها افسر ارشد جنگ نرم ایران - رکورددار بیشترین سخنرانی در کشور 🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار "#استادامیری" https://eitaa.com/aasarostad آیدی ادمین ارشد کانال @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
اطلاعیه شماره ۴ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی 🔹سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۴ خود جزئیات دیگری از عملیات موشکی علیه مقر جاسوسی موساد در اقلیم کردستان عراق و محل تجمع تروریست‌ها در مناطقی از سوریه را منتشر کرد. متن اطلاعیه به این شرح است : بسم الله الرحمن الرحیم ملت شریف و قهرمان ایران اسلامی به فضل الهی و با استمداد از ارواح طیبه شهدای گرانقدر و مظلوم جنایات اخیر تروریستی در میهن اسلامی بویژه در کرمان دیار کریمان و زادگاه شهید قدس سردار سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی؛ با اشراف همه جانبه اطلاعاتی سازمان اطلاعات سپاه بر مراکز جاسوسی دشمن و تحرکات و محل استقرار و اجتماع تروریست‌های جنایتکار، فرزندان مومن، انقلابی و غیرتمند ایران عزیز در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیمه شب گذشته (سه‌شنبه) عملیات موشکی علیه مقر جاسوسی موساد در اقلیم کردستان عراق و محل تجمع فرماندهان و عناصر اصلی مرتبط با اقدامات تروریستی در کشور به ویژه گروهک تروریستی داعش را با موفقیت کامل انجام دادند. طی این عملیات اهداف مورد نظر با ۲۴ فروند انواع موشک بالستیک به شرح زیر مورد اصابت دقیق و انهدام قرار گرفت: 🔹تعداد ۴ فروند موشک خیبرشکن از خوزستان به مقر گروهک تکفیری داعش در منطقه ادلب سوریه. 🔹 تعداد ۴ فروند موشک از غرب و نیز تعداد ۷ فروند موشک دیگر از شمال غرب کشور به مقر جاسوسی موساد در اقلیم کردستان عراق. 🔹 تعداد ۹ فروند انواع موشک به محل‌های استقرار سایر گروهک‌های تروریستی در دیگر مناطق سرزمین‌های اشغالی سوریه. 🔹به ملت مقتدر و سربلند ایران اسلامی بار دیگر اطمینان می‌دهیم عملیات‌های تهاجمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تا انتقام آخرین قطره‌های خون شهیدان میهن عزیزمان ادامه خواهد داشت. 🎤 پایگاه نشر آثار" " @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید. 🔹 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی است. 🔸 لطفا برای آگاهی دیگران، حتی المقدور با لینک نشر دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.85M
🔹🔹 تحلیل سیاسی روز 👈 ۲۶ دی ماه ۱۴۰۲ ❌ بخش اوّل 🔻🔻تحلیل سیاسی روز با بیان استاد امیری 🚩موضوع: 🔹تحلیل حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از بُعدی دیگر 🔸 شروعِ ورودِ محورِمقاومت به معادله جدیدِ آرایشِ نظامی-سیاسی-امنیتی 📣حتما بشنوید و نشر حداکثری دهید حاوی اطلاعات بروز از محورمقاومت می‌باشد 🎤 پایگاه نشر آثار" " @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید. 🔹 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی است. 🔸 لطفا برای آگاهی دیگران، حتی المقدور با لینک نشر دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.64M
🔹🔹 تحلیل سیاسی روز 👈 ۲۶ دی ماه ۱۴۰۲ ❌ بخش دوّم 🔻🔻تحلیل سیاسی روز با بیان استاد امیری 🚩موضوع: 🔹تحلیل تصمیم و تهدید انصارالله یمن، مبنی بر اخطار به دو کشور امریکا و انگلیس، که حق ورود به تنگه باب المندب را ندارند 🔸 تهدید و تصمیم انصارالله یمن، دومین برگ محور مقاومت، برای ورودِ به معادله جدیدِ آرایشِ نظامی-سیاسی-امنیتی است 📣حتما بشنوید و نشر حداکثری دهید حاوی اطلاعات بروز از محورمقاومت می‌باشد 🎤 پایگاه نشر آثار" " @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید. 🔹 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی است. 🔸 لطفا برای آگاهی دیگران، حتی المقدور با لینک نشر دهید.
وقتی که دشمنت، چون سگِ هار است ‏شلیکِ موشک،بهتـر از پرتابِ خودکار است* *منظور پرتاب خودکار توسط ظریف در مذاکرات برجام، به طرف آمریکایی در ۲۰۱۵ است! 🎤 پایگاه نشر آثار" " @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید. 🔹 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی است. 🔸 لطفا برای آگاهی دیگران، حتی المقدور با لینک نشر دهید. ‏⁧
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نشانه های ظهور.... 👇👇 https://aparat.com/v/6nvyw کلیپی تکان دهنده، حتما ببینید 🌦 علائم ظهور امام زمان (عج) @zuhoor1
هدایت شده از اخبار محور مقاومت
فوری جلسه در ارتش پاکستان سفیر پاکستان از ایران سفیر ایران به پاکستان جلسه تجاری ایران-پاکستان چین بین دوکشور محکم وزیرخارجه ایران ایران توسط جیش الظلم 📝 برای آگاهی از آخرین اخبارِ تنش بوجود آمده بین پاکستان و ایران، تهدیدهای ارتش پاکستان و جوابیه ایران در کانال زیر عضو شوید👇👇 🌐 @mehvarmo 🔹گامی به سوی ظهور
15.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈حتما تماشا کنید👇 فیلمی کوتاه بر اساس مستندی واقعی و تاریخی. چرا سران اقلیم فراموشکار شده اند؟ 🔹داعش چه بر سر اربیل آورده بود؟ و چگونه حضور حاج قاسم سلیمانی ورق را برگرداند؟ استناد به مصاحبه مسعود بارزانی و اعتراف اعضای داعش به اتفاقات بعد از ورود سپاه پاسداران به اربیل!! 🎤 پایگاه نشر آثار" " @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید. 🔹 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی است. 🔸 لطفا برای آگاهی دیگران، حتی المقدور با لینک نشر دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.1M
🔹🔹 تحلیل سیاسی روز 👈 ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ 🔻🔻تحلیلی بسیار مهم از اوضاع روانی رسانه ای 🎤با بیان افسر ارشد جنگ 🚩موضوع: 🔸🔹تحلیل خط روانی-رسانه ای جدید بر علیه جمهوری اسلامی ایران بخاطر حمله به مقر موساد در اربیل و پاکستان 🔹فراموشی زودرسِ حکومت عراق و اقلیم کردستان عراق، در اینکه اگر ایران و شهید قاسم سلیمانی نبود، امروز موجودیتی بنام عراق و کردستان وجود نداشت! 📣حتما بشنوید و نشر حداکثری دهید حاوی اطلاعات بروز از محورمقاومت می‌باشد 🎤 پایگاه نشر آثار" " @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید. 🔹 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی است. 🔸 لطفا برای آگاهی دیگران، حتی المقدور با لینک نشر دهید.
@aasarostad 📝 امیرعلی حیدر امیری ❇️ تلنگری به حکومت های عراق و اقلیم کردستان ما مانده ایم چرا بعضی ها اینقدر زود فراموشکار شده و گذشته خود را بیاد نمی‌آورند، که اگر جمهوری اسلامی ایران و فرمانده مقتدر آن، شهید قاسم سلیمانی نبود، امروز تحت حکمرانی داعش بودند و موجودیتی بنام عراق و اقلیم کردستان وجود نداشت. از روزی که خودمختاری به اقلیم کردستان اعطا شد، این سرزمین مأمن، مخفیگاه و محل موساد، سیاه، mi6 و هفت گروهک تجزیه طلب کُرد بوده و همیشه در کار جمهوری اسلامی ایران اختلال و فتنه ایجاد کرده اند. 🔹به عنوان نمونه: ۱-چندین سال موساد و سازمان سیا با احداث پایگاه‌های ارسال پارازیت، با ارسال سیگنال های هوایی انحرافی قصد داشتند پروازهای داخلی ایران در سطح مناطق غربی، از جمله کردستان، کرمانشاه و آذربایجان را مختل کرده و قصد داشتند، هواپیماهای مسافربری ایران را منحرف و سرنگون کنند، بطوریکه جمهوری اسلامی ایران، بارها اخطار جدی کتبی و شفاهی به مسئولان اقلیم کردستان و دولت مرکزی عراق دادند. ۲-از درون اقلیم کردستان بیش از ۱۰۰۰ حمله ریز و درشت، توسط گروهک های تجزیه طلب و تکفیری به جمهوری اسلامی ایران شده، که صدها شهید و مجروح در بر داشته است. @aasarostad ❇️ نتیجه: ۱- ایران بدون دلیل هیچ منطقه‌ای را هدف قرار نمی‌دهد و حمله موشکی اخیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اربیل در اقلیم کردستان عراق نیز بدون دلیل انجام نشد. ۲- رژیم اسرائیل به اربیل به عنوان مقر موساد نگاه می‌کند و در این شهر حضور نظامی-امنیتی-اطلاعاتی دارد، لذا بایستی یک‌پیمان امنیتی جدید (مثل پیمان امنیتی که منجر به کوچاندن ۷ گروهک تجزیه طلب به غرب عراق شد) بین ج.ا.ایران و دولت عراق امضا شود تا موساد از اقلیم کردستان اخراج شود. ۳- جمهوری اسلامی ایران در حفظ منافع ملی خود، هیچگونه مماشاتی با هیچکسی ندارد و این عملیات ها، بخاطر بازدارندگی انجام شده و اقتدار ج.ا.ایران را نشان می‌دهد. @aasarostad 🔹 ما می‌دانیم، هدف از هیاهوهای ساعات اخیر، دو هدف را دنبال میکند: اول) انحراف توجه از مسئله فلسطین به درگیری‌ها و اختلافات منطقه‌ای، از این رو هدف قرار دادن رژیم صهیونیستی در صدر اخبار و حل سریع و پایدار اختلافات الزامی است. دوم) افزایش هزینه، هرگونه اقدام بعدی جمهوری اسلامی ایران، در برخورد با تروریست‌ها در خاک کشورهای ثالث به منظور جلوگیری از حملات بعدی و مشغول کردن ایران به مشکلات بازدارنده مرزی، در این خصوص نیز بزودی تداوم شلیک به تروریست‌ها این بار در نقطه‌ای جدید، اراده تهران بر فائق آمدن بر پذیرش برخی هزینه‌ها در برابر پاسخ سخت به تروریست‌ها و حامیانشان را نشان خواهد داد. ❗️حرف آخر: ما را نیازمائید، که پاسخ ما سخت و کشنده است. 🎤 پایگاه نشر آثار" " @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید. 🔹 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی است. 🔸 لطفا برای آگاهی دیگران، حتی المقدور با لینک نشر دهید.