🔸فرق اسلام با غیر اسلام این است که در غیر اسلام - در بساط طاغوت - آن کسی که امیر شد، اگر وقت غذا رسید، میگوید چربترش را جلوی من بگذارید!
🔸وقت غذا پختن هم که میشود، میگوید من امیرم، پس شما چه کارهاید؟! بروید ظرفها را بشویید، غذا را هم خودتان درست کنید؛
🔸در اسلام این طور نیست. امیر و غیر امیر غذا را با هم میخورند؛ گرسنگی هم باشد، با هم میکشند؛ کار هم باشد، با هم تقسیم میکنند؛ اما هرچه او (فرمانده) گفت، باید آنها عمل کنند. اطاعت از دستور فرمانده، واجب است؛
🔹امام خامنهای - ۶۹/۶/۲۹
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
🔹امام موسی صدر:
🔸سازماندهی، شرط اساسی برای موفقیتِ هر کاری در این جهان و در نظام هستی است. در جهانی که خداوند آن را بر نظم تمام و سازماندهی دقیق آفریده است، هرگونه فعالیت سازماندهی نشده و نامنظم، عملی مغایر این هستی و #محکوم_به_نابودی است.
📕کتاب نای و نی
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
🔻تعهد یعنی چه؟
🔸وجدانِ کار یعنی اینکه اگر کاری برعهده گرفتیم و انجام آنرا تعهد کردیم - چه کار برای شخص خودمان یا خانواده خودمان، جهت نان در آوردن باشد و چه کاری اجتماعی و مردمی مربوط به دیگران باشد؛ مثل امور مهم اجتماعی و مسئولیتهای کشوری - آن را خوب و کامل و دقیق انجام دهیم. به تعبیر معروف، برای آن کار سنگ تمام بگذاریم.
🔹امام خامنهای - ۱۳۷۳/۱/۱
#اخلاق_تشکیلاتی
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
📌چرا کار فردی ناقص و کار جمعی بهتر است؟
🔹امام موسی صدر:
🔸عمل فردی عقيم است، چون عمر انسان محدود است. يک نفر هميشه زنده نيست و اگر كسی عمل فردی بكند، به محض اینکه مُرد يا مريض شد يا موانعي برایش ایجاد شد، آن عمل باطل و تعطيل میشود. اما عمل دستهجمعي خالد است؛ چون عمل را جمعيت انجام میدهد، نه فرد. فردی میرود و ديگری میآید و اين عمل باقي میماند. عمل فردی شمول ندارد، چون یک فرد محدود است، در حالتی كه عمل دستهجمعي شمول دارد، اتساع وجودی دارد، وسعت وجودش بيشتر از عمل فردی است.
🔸عمل فردی ناقص است، چون يک فرد به همهچیز احاطه ندارد، از همهجا خبر ندارد، نمیتواند به همهچيز برسد. اما اگر عمل دستهجمعی شد، يكی میتواند تحقيق بکند، دیگری بازرسي كند، يكي از كمّ و كيف امور سر دربياورد، يكی میتواند آموزش بدهد و فكر بكند، يكي هم اجرا بكند. بنابراين، عمل دستهجمعي هم خلود دارد و هم شمول و هم احاطه، در حالتي كه عمل فردی هم عقيم است و هم شمول و احاطۀ عمل جمعی را ندارد.
🔹سخنرانی در مؤسسه احمدیه اصفهان
✏️متن کامل در لینک زیر:
🌐 http://goo.gl/xbfIq6
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
🔸یکی از خصوصیات بارز #شهید_بهشتی، عادت به کار دسته جمعی و محور کار دسته جمعی قرار گرفتن بود؛ کاملاً به جاست که اینجا شخصیت شهید بهشتی را این دیدگاه تحلیل کنیم.
🔸شاید بتوانم من بگویم که همه ویژگیهای یک #مدیریت دسته جمعی را ایشان داشت؛ نه فقط کار دسته جمعی، بلکه مدیریت دسته جمعی. آن کسی می تواند یک مدیر خوب باشد که خصلتهای #کار_دسته_جمعی هم در او باشد.
🔸یکی از بارزترین خصلتهای کار دسته جمعی این است که آدم بتواند از عقیده خودش در مقابل عقیده جمع صرف نظر کند، یعنی تشخیص جمع را بر تشخیص خودش غلبه بدهد و آقای بهشتی این جوری بود.
🔸ایشان با اینکه یک آدمی بود که تقریباً در همه مسائلی که مطرح میشد، یک نظری داشت. آدمی که بنشیند، هیچ نظری نداشته باشد نبود. نمیگویم حالا در همه جا آن نظری که ایشان داشت، یک نظر صددرصد درستی بود، اما بالاخره آدمی بود که فکر داشت، نظر داشت در هر قضیهای که مطرح می شد.
🔸با وجود اینکه آدم نظرداری بود و منفعل نبود در قضایا، خیلی از اوقات میشد که نظر دیگران را وقتی که مثلاً تشخیص داده میشد، جمع تشخیص میداد که آن نظر بهتر است، ایشان کاملاً قبول می کرد. یک خصوصیت این چنینی داشت.
🔰رهبر معظم انقلاب
📗قرارگاههای فرهنگی، ص۳۶
#اسوه_تشکیلاتی
#شهید_بهشتی
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
🔸امیرالمؤمنین علی علیهالسلام در حدیثی میفرمایند: "دلهای مردم وحشی است؛ به كسی روی میآورند كه خوشرویی كند."
🔸به عبارتی حضرت فرمودهاند کسی میتواند افرادی را دور هم جمع کند که در درجه اول #خوشرو و #خوش_اخلاق باشد.
🔸دوام و قوام و موتور محرک یک تشکیلات، #رهبر_تشکیلات است که اگر جاذبه نداشته باشد نیروهای تشکیلات را میراند و از خود دور میکند.
🔸اگر رابطه عاطفی بین او و نیروها وجود نداشته باشد، نیروها استعداد و داشتههای خودشان را در تشکیلات به منصه ظهور نمیرسانند و حضورشان در تشکیلات چه بسا انگیزههای دیگری غیر از اهداف تشکیلات داشته باشد!
#حدیث_تشکیلاتی
#اخلاق_تشکیلاتی
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
◀️ رهبری که حتی ورزش مورد علاقهاش نیز، ورزشی تشکیلاتی و دستهجمعی است!
🔹امام خامنهای:
🔸ما وقتی بچه بودیم... بازی هم میکردیم. منتها در کوچه بازی میکردیم؛ چون در خانه جای بازی نداشتیم و بازیهای آن وقت بچهها فرق میکرد. یک مقدار هم بازیهای ورزشی بود؛ مثل والیبال و فوتبال و اینها که بازی میکردیم. من آن موقع در کوچه، با بچهها والیبال بازی میکردم؛ خیلی هم #والیبال را دوست میداشتم. الان هم اگر گاهی بخواهیم ورزش دستجمعی بکنیم - البته با بچههای خودم - به والیبال رو میآوریم که ورزش خیلی خوبی است. ۱۳۷۶/۱۱/۱۴
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
📌بزرگترین فقر مجموعهها
🔹شهید بهشتی:
🔸ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ رﻓﻘﺎ ﺑﺎ ﺻﺮاﺣﺖ ﻋﺮض ﻛﻨﻢ ﺣﺪود ﺳﻰوسه ﺳﺎل اﺳﺖ ﺗﻼﺷﮕﺮى دارم و در اﻳﻦ ﺳﻰوسه ﺳﺎل ﺣﺪود ﺳﻰویک ﺳﺎﻟﺶ ﻛﺎر دستهﺟﻤﻌﻰ داﺷﺘﻪام.
🔸ﻣﻰداﻧﻴﺪ ﺑﺰرﮔﺘﺮﻳﻦ ﻓﻘﺮ ﻛﺎرﻫﺎى ﻣﺎ ﭼﻪ ﺑﻮده؟ آﻳﺎ ﻓﻘﺮ ﭘﻮﻟﻰ ﺑﻮده؟ آﻳﺎ ﻓﻘﺮ اﻣﻜﺎﻧﺎت اﺟﺘﻤﺎﻋﻰ ﺑﻮده؟ ﺑﻠﻪ، اﻳﻦ ﻓﻘﺮﻫﺎ ﺑﻮده، اذیتمان ﻫﻢ ﻛﺮده و ﻣﻰﻛﻨﺪ اﻣﺎ اﻳﻨﻬﺎ ﺑﺰرﮔﺘﺮﻳﻦ ﻓﻘﺮ ﻧﺒﻮده اﺳﺖ.
🔸ﺑﺰرﮔﺘﺮﻳﻦ ﻓﻘﺮ ﻣﺎ، ﻓﻘﺮ اﻧﺴﺎﻧﻰ ﺑﻮده اﺳﺖ؛ ﻳﻌﻨﻰ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻫﺮ ﻛﺎرى را ﺧﻮاﺳﺘﻴﻢ اﻧﺠﺎم ﺑﺪﻫﻴﻢ، آدم آن ﻛﺎر را ﻛﻢ داﺷتیم.
📗کتاب "سه گونه اسلام"
#ارکان_تشکیلات
#آدم
#تشکیلات
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
🔹ارکان تشکیلات اسلامی
🔸تشکیلات اسلامی دارای چهار رکن است که عبارتند از : "رهبر"، " آدمها"، "هدف" و "نظم". یک تشکیلات منسجم، تنها زمانی شکل میگیرد که این ارکان در کنار یکدیگر جمع شوند.
🔸اساساً حرکت تشکیلاتی"آدمها"، حول یک محور واحد به نام "رهبر" و بر اساس سازوکارهای مشخصی به نام "نظامات" شکل گرفته و در تکاپوی رسیدن به "هدفی" آرمانی و قابل دسترس به جریان میافتد.
🔸هیچ فعالیت جمعیای بدون حضور آدمها شکل نمیگیرد و هیچ جمعی، هویت تشکیلاتی خود را بدست نمیآورد مگر اینکه رهبری داشته باشد که آنان را در مسیر هدفی مشخص، هدایت نموده و "رفتارها"، "اندیشهها" و "قلبها"ی افراد را هم جهت نماید.
🔸آنچه #عمل_جمعی را از #عمل_فردی متمایز میسازد، حضور فیزیکی انسانها در کنار یکدیگر و برای مقصدی واحد است و آنچه "عمل تشکیلاتی" را از "عمل جمعی" متمایز میسازد، قرابت "رفتاری"، "فکری" و "قلبی" آدمهای جمع است که پیوندی خاص میانشان ایجاد نموده و تصویری "هم آهنگ" از آنان ترسیم میکند. واقعیت این است که آنکه در این میان حضور جدی و سرنوشت ساز دارد و به یک "جمع" صورتی منسجم و معنادار بخشیده و از آنان #تشکیلات میسازد، #رهبر است.
📗سیر تربیتی آدم تشکیلاتی
#تشکیلات_اسلامی
#دکتر_عرب_اسدی
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
🔸استاد پناهیان:
🔹آدم حزباللهی که وقتش را صرفِ #کار_تشکیلاتی و ارتباطگیری با #رفقا نکند، به امام زمانش کمک نمیکند.
#امام_زمان (ع) فرمود: وقتی شیعیان ما جمع شوند و قلباً با هم یکی شوند و ولایتمداری کنند، مژدۀ ملاقات ما بهتأخیر نمیافتد.
(عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ؛ احتجاج/۴۹۹/۲)
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
May 11
🔸استاد پناهیان: "خیلیها وقتی تنها زندگی میکنند، آدمهای خوبی هستند ولی در امتحانات اجتماعی آدم بدی میشوند. خیلیها در زندگی اجتماعی هم آدمهای خوبی هستند ولی در امتحانات تشکیلاتی که در جمع کاری پیش میآید، آدمهای بدی میشوند!"
📍با این فرض باید بگیم که افراد وقتی توی تشکیلات قرار بگیرن و درواقع مورد امتحان جمعی قرار بگیرن میتونن به ایرادات خودشون پی ببرن وگرنه تا وقتی خودشون با خودشون مشغول هستن و کسی نیست که اذیتشون کنه و مانع براشون ایجاد کنه یا اینکه نظراتشون رو رد کنه یا بهش ایراد وارد کنه که همه چی گل و بلبله و مشکلات فرد هم اصلاح نمیشه.
پس اهمیت تشکیلات در اینجا مشخص میشه!
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
🖼 (خواهران) انقلابی فاصلهی بین خود را کم کنند؛
◀️ امام خامنهای: من توصیه میکنم (خواهران) مسلمان، (خواهران) انقلابی، (خواهران) معتقد به ارزشهای انقلاب، هرچه میتوانند فاصله بین خودشان را کم کنند؛ با هم دوست و رفیق باشند؛ با هم همکار باشند؛ علیه یکدیگر جوسازی و فعالیت نکنند؛ اما فاصله را با دشمنها زیاد کنند. ۱۳۷۹/۰۸/۲۴
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
هدایت شده از رهبری گروه و تربیت
نماز جماعت
تمرین شبکه سازی!
✨شب جمعه بود و #مسجد کوچک محله ی ما از همیشه شلوغ تر بود. کمی دیر رسیدم و جا نبود
🌱جایی از مسجد باریک می شد و صف ها سه نفری بود من هم خودم رو بین دو نفر جا کردم. قامت نماز عشا که بسته شد سریع #اقتدا کردم
❗️رکعت دوم بودیم که موبایل سمت چپی زنگ خورد😯
باعجله موبایل رو از جیب درآورد و زیر لب جوری که مثلا نمازشم بهم نخوره گفت:نمازه نمازه
🔺همین دو کلمه بس بود تا نمازش رو #باطل کنه
‼️پایان رکعت دوم هم فرد سمت راست که گویا مسافر بود و عجله داشت، نمازش رو تمام کرد و صف نماز رو ترک کرد
😕متوجه شدم از صف سه نفره ما فقط من موندم و جمعیتی که از پشت سر فقط به من #وصل بودند
تمام حواسم رو دادم به نمازم تا مبادا من هم نمازم باطل بشه و حق #نمازگزار های صف های عقب به گردنم بیاد
بعد نماز به این فکر میکردم که خیلی وقتها آدم تو #مجموعه ی کوچکی قرار میگیره که به ظاهر اهمیت خاصی هم نداره
خلأ یی رو پر میکنه که کوچک و بی ارزش بوده ولی سر بزنگاه،همون جای کم اهمیت و خلا کوچک میشه مهم ترین جا
میشه #مرکز،جایی که نقطه اتصال مجموعه های بزرگ دیگه ست
⛓و این اهمیت #شبکه_سازی رو بیشتر نشون میده،اهمیت #اتصال_زنجیرها به هم که به همه ی فعالیت های کوچکمون برد بده و ما رو #بزرگ کنه 🌱
هدایت شده از رهبری گروه و تربیت
💬ما اگر بخواهیم در مقابل جبهه دشمن کارکنیم،
هم باید #تنوع داشته باشیم،
هم باید #ابتکار داشته باشیم،
هم باید #انگیزه داشته باشیم،
هم #برنامه داشته باشیم،
کارمان هدایت شده باشد
و این نمیشود مگر با #تشکیل_جبهه .
🔸امام خامنهای - ۱۳۹۲/۲/۲
🔹شهید بهشتی: تشکیلات ما آهنین نیست!
🔸تشکیلات تربیتی کارش رشد و حرکت دادن نیروهای آن است. اصلاً یکی از مهمترین فلسفههای ایجاد تشکیلات، به اشتراکگذاشتن همین حرکتهاست، اشتراک همین رشدهاست؛ وگرنه بعضاً یک نفر پیدا میشود که بخاطر سخت کوشیاش، به اندازه ده نفر مرد جنگی(!) کار را جمع میکند ولی بعد از اتمام کار، ما فقط یک نفر داریم با همان توانایی سابقش با کمی تجربه!
🔸هنر، تربیت کادری است که بعد از ما هم بماند و بتواند عَلَم را بالا نگه دارد.
🔹شهید بهشتی میفرمایند: «ما از اول گفته بودیم که امتیاز بزرگ اسلام این است که میخواهد با حفظ آزادیهای انسان، انسانها را بسازد؛ تشکیلات ما اتفاقاً آهنین نیست، حالا هم میگوییم آهنین نخواهد بود. تشکیلاتی است که انسانها درونش احساس حرکتی خودساز و آزاد کنند. تشکیلاتی است که میکوشد تا انسانها را همسو کند نه اینکه انسان را رقابتی بسازد.»
#چالش_تشکیلاتی
#تشکیلات_انسان_ساز
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
#تنبلی_تشکیلاتی
📌گاهی انسانها کلاههای بزرگی بر سر خود میگذارند! اکثر کسانی که وارد کار تشکیلاتی میشوند با خلوص نیت و از سر احساس تکلیف وارد این وادی میشوند اما همیشه ممکن است که انسانها در اثر غفلت اشتباه کنند.
یکی از اشتباهاتی که ممکن است گریبان گیر افراد تشکیلاتی شود، تنبلی تشکیلاتی است. عمده افراد تشکیلاتی، سایر مؤمنینی که وارد تشکیلات نشدهاند را افرادی تنبل و تنپرور میپندارند. افرادی که حاضر نیستند برای اعتلای اسلام و انقلاب کمی هزینه بدهند و کمی سختی بکشند!
همه دانشجویانی که همزمان با درس خواندن، سراغ کار تشکیلاتی میروند، بر این باورند که اگر انسانی در کنار درس خواندن، به فکر کارتشکیلاتی و حل کردن درد و مشکلات مردم و کشور باشد و همزمان به جنبه های دیگر زندگی خود، من جمله تشکیل خانواده و کسب درآمد و... بیاندیشد، آنگاه میتواند امیدوار باشد که عاقبتی مشابه احمدی روشن داشته باشد. آنگاه است که فولاد آب دیده میشود.
اما یک نکته ظریف وجود دارد که عمدتاً افراد تشکیلاتی از آن غافلند: تنبلی فقط مخصوص افراد خارج از تشکیلات نیست! بلکه عده ای از سر تنبلی، کارتشکیلاتی انجام میدهند!
گاهی جلسه برگزار کردن و کار تشکیلاتی کردن و کار فرهنگی کردن و... بهانهایست برای فرار از وظایفی که سخت تر به نظر میرسند! مثلاً فردی از درس خواندن زیاد، خسته است و برای فرار از سختی آن، به تشکیلات پناه میبرد (که برایش لذت بخش است!) و گمان میکند که از سر وظیفه، پای در این میدان نهاده است.
نمونه دیگر از این رفتار، میتواند فردی باشد که کار کردن و پول درآوردن را لذت بخش و دوست داشتنی نمیداند و برای فرار از سختی آن، به تشکیلات پناه میبرد!
و یا دختر خانمی برای فرار از شوهر کردن و خانه داری (که برای نفس او سختی زیادی دارد!) به کار تشکیلاتی پناه میبرد و...
گاهی اوقات نفس انسان چنان زیرکانه عمل میکند که حتی خود فرد هم متوجه اشتباه خود نمیشود!
ما موظف به انجام دادن تمام وظایفمان در حد قابل قبول و به موقع هستیم و غفلت از یک وظیفه، به بهانه وظیفه ای دیگر، اشتباهی ست بزرگ!
⛔️همیشه خود را محاسبه کنیم تا مبادا در حیلههای شیطان گرفتار شده باشیم.
📥برگرفته از قرارگاه شهید باقری
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
🔸 استاد پناهیان:
🔹 بعضیها به مسجد ( مدرسه یا مؤسسه) میروند ولی به سیاه و سفید مسجد و مردم مسجد کاری ندارند. فقط میرود نمازش را میخواند و برمیگردد؛ نه به کسی کاری دارد و نه با کسی ارتباط میگیرد. درحالی که ما باید باهم کار کنیم! رشد ما در این است.
🗓 ۹۵/۳/۲ - دانشگاه امام صادق(ع)
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
#امام_زمان (ع) فرمود: وقتی شیعیان ما جمع شوند و قلباً با هم یکی شوند و ولایتمداری کنند، مژدۀ ملاقات ما بهتأخیر نمیافتد.
(عَلَى اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ؛ احتجاج/۴۹۹/۲)
🔹یک کار جمعی خصوصیتش این است که فرد باید خودش را در جمع حل کند، گُم کند؛ که این گُم کردن، عینِ بازیافتن به نحو درست است. چیزی کم نمیشود از آدمها، چیزها افزوده میشود. من مثال میزنم به این لیوان آبی که توی آن یک حبّه قند را میاندازید. این یک حبّه قند یک چیز مشخصی است، به قدر خودش شیرینی دارد، به قدر خودش همهی چیزهایی که توی قند هست، در این هست. وقتی در لیوان آب انداختی، تمام است؛ یعنی یک ذرّه از این ذرّات ریزی که زیر دندان میآمد و صدا میکرد و خودش را نشان میداد که هان! مَنَم، یک دانه از اینها باقی نمیماند؛ تمام حل میشود در آب.
🔸حضرت امام سیدعلی خامنهای - ۱۳۵۹/۳/۲
#اخلاق_تشکیلاتی
🔹شهید بهشتی: تشکیلات ما آهنین نیست!
🔸تشکیلات تربیتی کارش رشد و حرکت دادن نیروهای آن است. اصلاً یکی از مهمترین فلسفههای ایجاد تشکیلات، به اشتراکگذاشتن همین حرکتهاست، اشتراک همین رشدهاست؛ وگرنه بعضاً یک نفر پیدا میشود که بخاطر سخت کوشیاش، به اندازه ده نفر مرد جنگی(!) کار را جمع میکند ولی بعد از اتمام کار، ما فقط یک نفر داریم با همان توانایی سابقش با کمی تجربه!
🔸هنر، تربیت کادری است که بعد از ما هم بماند و بتواند عَلَم را بالا نگه دارد.
🔹شهید بهشتی میفرمایند: «ما از اول گفته بودیم که امتیاز بزرگ اسلام این است که میخواهد با حفظ آزادیهای انسان، انسانها را بسازد؛ تشکیلات ما اتفاقاً آهنین نیست، حالا هم میگوییم آهنین نخواهد بود. تشکیلاتی است که انسانها درونش احساس حرکتی خودساز و آزاد کنند. تشکیلاتی است که میکوشد تا انسانها را همسو کند نه اینکه انسان را رقابتی بسازد.»
#چالش_تشکیلاتی
#تشکیلات_انسان_ساز
🔸استاد پناهیان:
🔹آدم حزباللهی که وقتش را صرفِ #کار_تشکیلاتی و ارتباطگیری با #رفقا نکند، به امام زمانش کمک نمیکند.
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
💬 ۴ویژگی یک کار تشکیلاتی خوب از نگاه رهبر انقلاب
🚨 امام خامنهای: ما باید مواظب خودمان و زیر دستهایمان باشیم. باید مواظب باشیم که اولاً کار انجام بگیرد؛ ثانیاً درست انجام بگیرد؛ یعنی غلط و بد انجام نگیرد؛ محکم انجام بگیرد. گاهی میشود که دوتا چکش باید روی میخ زد، تا محکم بشود؛ اگر یکی زدی، این سست کاری است. پس، اولاً اصل #انجام_گرفتن است؛ ثانیاً در جهت بودن و #درست_بودن؛ ثالثاً #محکم_کاری؛ رابعاً #سرعت_عمل است. ۱۳۷۰/۱۰/۱۲
#اخلاق_تشکیلاتی
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
🔸امام خامنهای:
من به برادران و خواهران یک توصیه عرض میکنم؛ کار را با اخلاص و برای خدا انجام بدهید. اگر اخلاص باشد و برای خدا باشد، این فرصت بزرگی برای شماست و از همهی کارهای فردی و عبادات فردی بالاتر است؛ البته اگر برای خدا نباشد و اخلاص در آن کار نباشد این اجر را که ندارد هیچ، پیشرفت هم ایجاد نخواهد کرد. ۱۳۸۱/۰۴/۰۶
#اخلاق_تشکیلاتی
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
استاد پناهیان:
رشدِ تو در ارتباط گرفتن و تحمل کسانی است که با تو جور نیستند.
۱۳۹۵/۰۳/۰۲
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
🔸مرحوم آیتالله حائری شیرازی:
هرکاری که به ذهنتان میآید در این دوره و زمانه، تا ظهور نشده بکنید. جلوترها نگران این بودیم که بمیریم [درحالیکه] ظهور نشده؛ حالا نگرانیم بمانیم [درحالیکه] ظهور شده [باشد] ! چون بعد، [امام زمان علیه السلام] از ما میپرسد که وقتی من نبودم شما چکار کردید؟ چه چیزی به ایشان بگویم؟؟
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━
📍بخاطر خود یا بخاطر خدا؟!
🔹مقصد این است که اسلام جریان پیدا بکند، مقصد این نیست که #من اجرایش کنم. از چیزهایی که انسان مبتلا به آن هست این شیطنتهای باطنی که انسان به آن مبتلا هست این است که، دلش میخواهد خودش متصدی امر باشد. جریان امر اگر به دست دیگری بهتر واقع بشود، این ناراحت است، میگوید من خوب است باشم. این از شیطنتهای باطنی انسان است. انسان به صورت مقدس مآبی طرحش میکند، من میخواهم به این ثواب برسم. اگر حساب کند پیش خودش که همان ثواب را، بالاترش را به شما میدهند، و شما کمک کنید به این کسی که متصدی است و از شما بهتر میتواند، راضی نمیشوید.
🔹مسئله این نیست که #ثواب میخواهم، مسئله این است که #دنیا میخواهم. اختلاف اگر بین افراد پیدا میشود، جستجو کنند در باطن ذات خودشان ببینند که مسئله، مسئله #مصلحت_اسلام و مصلحت مسلمین است یا مسئله، مسئله #مصلحت_خودش هست؟ پای #نفس در کار است یا #خدا در کار است؟ اگر یک کسی یک مطلبی را بهتر از من میتواند انجام بدهد، آیا من خوشحالم به اینکه او متصدی امر بشود یا من ناراحتم؟
📚صحیفه امام، ج۱۷، ص۵۳۰
#اخلاق_تشکیلاتی
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Aavanehialayhem
┗━━━🍃🕊━