eitaa logo
شهید مدافع حرم آل الله روح الله طالبی اقدم
444 دنبال‌کننده
42.5هزار عکس
7هزار ویدیو
12 فایل
شهید روح الله طالبی اقدم ظهر تاسوعای سال ۱۳۹۴ در دفاع از حرم اهل بیت در سوریه به شهادت رسید. ارتباط با ادمن: @abo_ammar
مشاهده در ایتا
دانلود
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پسردوازده ساله اصفهانی که در روزهای اخیر فیلم عرض ارادتش به ساحت امام حسین علیه السلام منتشرشده بود به آرزویش رسید
11.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بازداشت تروریست‌های مرتبط با گروهک‌های تجزیه‌طلب 🔹دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی توانستند عناصر مرتبط با گروهک‌های تروریستی و برانداز را که قصد داشتند دست به اقدام‌های تروریستی بزنند؛ شناسایی و بازداشت کنند.
🪶تقریبا دو هفته پیش سفر یک روزه به آمستردام پایتخت داشتم. حقیقتا از میزان محجبه‌ها در این شهر هم شگفت زده شدم. از یک جایی به بعد دیگر خسته شدم از عکس انداختن. از هر ملیتی. شرقی و غربی... این یعنی پوشش چیزی نیست که اگر از کشوری به کشوری دیگر رفتی قابل تغییر باشد. موضوعی قلبی عقلی اعتقادی است. مکان، زمان و نظرات و نگاه‌ها بر آن تاثیر ندارد. حجاب حتی سلیقه شخصی نیست. نشانه بندگی است. تک تک این بانوان با اعتماد به خدایی که فرموده: پوشش در اجتماع برای جسم و جان شما بهتر است و یک مسئولیت اجتماعی نسبت به سایرین است، آن را محکم چسبیده‌اند.
▫️تصویر فالدتا چادر بومی شهر کالیاری در جنوب کشور ایتالیا. ➖حجاب از اول در ادیان ابراهیمی اصل بوده و زن اصیل حجاب داشته ▫️شبیه چادر قجری خودمونه. 🖤
📸 | رضاجان است شاه مردم ایران... رضاخان نه! زیباترین جمله ای که با «ایران» می شود ساخت اینه... ایران کشور امام رضا علیه السلام است‌.
☑️کشف انواع سلاح گرم و سرد در ساوجبلاغ‌ سپاه استان البرز:‌ 🔹در آستانه سالگرد اغتشاشات و فرخوان‌های کورکورانه دشمنان، با هوشیاری و رصد اطلاعاتی دقیق پاسداران گمنام امام زمان علیه السلام در گشت‌های شناسایی و اطلاعاتی در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ساوجبلاغ یک قبضه سلاح گرم و تعدادی سلاح سرد به همراه مقادیری مشروبات الکلی کشف و ضبط شد. 🔹گشت‌های اطلاعاتی و امنیتی در استان البرز و در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ساجبلاغ جهت تامین آسایش و امنیت مردم عزیز ادامه دارد.
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شناسایی وانهدام شبکه سازماندهی اغتشاشات در شهرستان کاشمر 🔹در عملیات مشترک سازمان اطلاعات سپاه و اداره اطلاعات کاشمر، یک شبکه سازماندهی اغتشاشات که قصد آموزش و خرابکاری در سطح شهرستان کاشمر را داشت، منهدم شد.
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اشراف اطلاعاتی پهپادهای سازمان اطلاعات سپاه در اغتشاشات سال گذشته. هیچ چیز از دید نیروهای امنیتی پنهان نمی‌ماند.
♻️ حکمرانی جاهلانه مجازی یعنی این ! 🔻تصویر فوق، تصویر یکی از کانال های تلگرامی است. به صورت علنی در حال تشویق کردن مردم به آتش زدن حوزه های علمیه، مراکز دولتی، ایستگاه های پلیس و پایگاه ها بسیج و فرستادن فیلم با کیفیت از این اقدام است. بعد برای این کار، هم تعیین کرده است!!! 🔻واقعاً این چه نوع در است که از طریق افسارگسیخته بودن فیلترشکن ها و ...، دشمنان همچنان می توانند در داخل کشور تاخت و تاز کنند و علیه نظام اسلامی فعالیت کنند⁉️ ⚠️در کانال تلگرامی فوق، ده ها هزار نفر عضو هستند و در تصویر مشاهده می کنید که این پیام بیش از ۲۱ هزار بازدید خوردیده است. 👈 در نظر بگیرید که تنها ۱۰۰ نفر و یا حتی ۱۰ نفر تحت تأثیر این کانال قرار بگیرند و یا به امید دریافت پول، فتنه آفرینی کنند. چه اتفاقی می افتد؟ تازه این تنها یک کانال تلگرامی است!!! 🔸چرا با امنیت ملی بازی می کنیم؟! 🔸چرا روی دست جمهوری اسلامی هزینه اقتصادی و غیر اقتصادی می گذاریم؟! 🔸چرا نیروهای انتظامی و امنیتی خود را اذیت کنیم؟! 🔸چرا موجب شویم که مردم و کشور درگیر ناامنی شوند؟! 🔸چرا موجب شویم که جان و مال مردم به خطر بیفتد؟!
🔸 امریکا و فروش ها یکی یکی آواره و در بدر میشوند 1⃣ مریم رجوی از آلبانی فرار کرد 2⃣ عبدالله مهتدی رهبر کومله پایانش اعلام شد 3⃣ رضا رب پهلوی حتی نزد مخالفان جمهوری اسلامی منفور و مطرود شده 4⃣ مصی علی نژاد از طرف امریکا طرد شد وباید مخفی شده و تغییر هویت دهد 5⃣ مسعود بارزانی دیگر مورد حمایت امریکا نیست تاریخ مصرفش تمام شد 6⃣ ترامپ با ترور شهید سلیمانی بی ابروترین رییس جمهور امریکا شد و آمریکا رو ذلیل تر کرد 7⃣ علی کریمی و علی دایی به ذره ضلالت پرتاب شدند 8⃣ میرحسین موسوی اونقدر حقیر و ذلیل شده که ضد انقلاب فقط در فکر بهره برداری از مرگ او هستند 9⃣ نوبت حسن روحانی و محمد خاتمی ( این دو منافق وطن فروش ) هم خواهد رسید 🔸 و......منتظر سقوط بقیه دشمنان جمهوری اسلامی هستیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥توضیحات فرمانده سپاه امیرالمومنین(ع) استان ایلام در خصوص انهدام تیم خرابکاری در آبدانان فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام: 🔹با کار شبانه روزی و رصد سازمان اطلاعات سپاه، یک تیم خرابکاری در شهرستان آبدانان شناسایی شد که ساخت بمب‌های دستی را در دستور کار خود قرار داده بود. 🔹اعضای این تیم، طی عملیات مشترکی با همکاری فراجا و اداره اطلاعات دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند. 🔹در عملیات انهدام این تیم خرابکار تعداد ۷۸ بمب و مقادیری مواد خطرناک کشف شد. ♻️
🔴انتقاد آیت الله سید ابوالحسن مهدوی عضو مجلس خبرگان به لایحه عفاف و حجاب جمعی از بانوان مطالبه گر مشهد، خدمت آیت الله مهدوی نماینده مجلس خبرگان مردم اصفهان رسیدند. ایشان پس از شنیدن سخنان مطالبه گران بیان داشتند: موانع زیادی در مسیر تدوین این طرح بوده اما ایراد اصلی آن می باشد زیرا خود باعث ترک فعل خواهد شد . ⬅️ ایشان با بیان چند پیشنهاد برای مدیریت ناهنجاری ها ، نقش را در توجه بیشتر مسئولین به حجاب و مدیریت ناهنجاری ها بسیار مهم ارزیابی نمودند .