🌤 عصرنوشت 🌤
♦️ هیلاری کلینتون: آمریکا با خروج از برجام اهرم فشار خود را علیه ایران از دست داد.
🔰 ملاحظه:
«ناآگاه» یا «خائن» بودند/هستند آن کسانی که القا می کردند/می کنند با پیروزی هیلاری کلینتونِ دموکرات در کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۶، حال برجام بسیار بهتر از وضع کنونی اش بود و حتی می شد با برجام های دیگر سایر تحریم ها را هم برداشت!!!
می بینید که این سرکار علیه صریحا از «اهرم فشار» سخن می گوید. مبانی گفتمانی و نیز تاریخِ تاریک ایالات متحده به وضوح ثابت می کند که آنها اهرم فشار را صرفا با هدف ستاندن اهرم های قدرت طرف مقابل به کار می گیرند، نه کاهش یا حذف فشارها (مثلا رفع تحریم های اقتصادی).
@abarshagerd ✍️
۲۱ تیر ۱۳۹۸
۲۲ تیر ۱۳۹۸
🌤 عصرنوشت 🌤
گلایهای کوتاه اما بزرگ از برخی دوستان تحلیلگر
🔷 در این چند روزِ پس از اجرایی شدن تحفهی «اینستکس»، مکررا از یکسان بودن نقشهی براندازی لیبی و ایران سخن به میان آمده و ظاهرا منبعد نیز تا مدتها چنین خواهد بود.
🔴 اما سخن گلایهآمیز ما آنکه:
چرا دوستان تحلیلگر آنچنان پیرامون تفاوت ماهوی و اساسی لیبی و ایران و نیز وضعیت این دو، مقاله و یادداشت نمینگارند؟
خدای ناکرده از این تفاوت بیخبرند؟
آیا مطلع نیستند که اساسا براندازی در ایران عزیز با فروض و نقشههایی که غرب در نظر دارد ممکن نیست؟
آیا ملتفت نیستند که اگر سراسر یک یادداشت لبریز از یکسانی و اینهمانی ماجراهای مذاکرات با غرب، برجام، اینستکس و ... و روند براندازی و ویرانی لیبی باشد، و در عین حال از عدم امکان عملیاتی شدن نقشهی غرب برای سرنگونی قذافی در ایران سخنی به میان نیاید، در ذهن مخاطب چه تصوری ممکن است ایجاد شود؟
آیا این کار صرفا به ریختن ته دل مخاطب منجر نخواهد شد؟
✅ متواضعانه نگارندگان محترم را به ورود جدی و بیش از پیش به این عرصهی خطیر و مهم دعوت میکنم.
@abarshagerd ✍️
۲۲ تیر ۱۳۹۸
🌤 صبحنوشت 🌤
♦️ معاون اوباما و یکی از نامزدهای حزب دموکرات در انتخابات ۲۰۲۰ به گونه ای وعده ی بازگشت آمریکا را به برجام مطرح می کند که بی خبران خیال کنند که عملکردِ دولتِ دموکراتِ رئیس سابقش (اوباما) در قبال برجام، چه تخم های طلایی برای ایران به ارمغان آورده است!
⬅️⬅️ نخستین ناقض برجام، «دولتِ دموکراتِ اوباما» بود. این را همه بدانند.
@abarshagerd ✍️
۲۳ تیر ۱۳۹۸
دل از جواهر مهرت چو صیقلی دارد
بود ز زنگ حوادث هر آینه مصقول
🌹 عرض تبریک به مناسبت سالروز ولادت امام رئوف حضرت رضا علیه الصلاة و السلام
🌻 فرمود: التودد إلی الناس نصف العقل
تحف العقول - صفحه ۴۴۳
@abarshagerd ✍
۲۳ تیر ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امروز (۲۳ تیر ۹۸) - بجنورد
📝 بازنشر به سبب اظهارنظر امروز آقای رئیس جمهور 👇👇👇
۲۳ تیر ۱۳۹۸
ابَرشاگرد
🎥 امروز (۲۳ تیر ۹۸) - بجنورد 📝 بازنشر به سبب اظهارنظر امروز آقای رئیس جمهور 👇👇👇
🌙 شبنوشت 🌙
پاسخ به شبهه ای تکراری
🔻 براستی اگر «برجام» توافق بدی برای ایران بشمار می رود، پس چرا آمریکا از آن خارج شد؟
❇️ پاسخ نقضی:
علاوه بر برجام، آمریکا از توافق INF (پیمان منع آزمایش موشک های هسته ای میان برد و کوتاه برد) که برای دستیابی به آن تلاش فراوان نمود نیز خارج شد. این در حالی بود که توافق مذکورِ آمریکا با شوروی (گورباچف)، توافقی مطابق با میل آمریکا بود. بنابرین، خروج آمریکا از یک توافق لزوما به معنای مفید بودن آن توافق برای طرف مقابل و مضر بودن آن برای آمریکا نیست، که اگر «برجام» توافق خوبی برای ایران و توافق بدی برای آمریکا محسوب می شود، پس اساسا چرا آمریکایی ها در آن وارد شدند؟
❇️ پاسخ حلّی:
به دلایل متعدد می توان اثبات نمود که «برجام» اساسا توافق خوبی برای آمریکا و توافق بدی برای ایران بشمار میرود که پیشتر در مطالب قبلیِ کنال به مناسبت های مختلف به برخی از این دلایل اشاره کردیم.
ما نیز همانند حامیان و مدافعان برجام معتقدیم که این توافق اساسا بر مبنای راهبرد "برد - برد" تهیه و تنظیم شده است، با این تفاوت که ما بر این باوریم هر دو سوی «برد» آن نصیب آمریکا شده است. از یک سو صنعت هسته ای کشور در بخش های بسیار وسیعی عملا متوقف یا به شدت به عقب رانده شده و از سویی دیگر ساختار تحریم ها براساس متن برجام بر سر جای خود باقی است.
براستی اگر برجام توافق بدی برای آمریکا است و آمریکایی ها هم این توافق را به ضرر خود تلقی می کنند، پس چرا این توافق را از اساس سرنگون نکردند، بلکه برجام را سر پا نگه داشته و صرفا خودشان از آن خارج شدند. این در حالی است که آمریکایی ها به آسانی می توانستند با دستاویز قرار دادن یک بهانه ی واهی و توسل به بند ۳۷ برجام، تحریم های شورای امنیت را بازگردانده و کل توافق را از هم بپاشانند. این کار برای آمریکا مستلزم زحمت خاصی بود؟ خیر!
💥 آمریکا، نه به علت بد و مضر بودن این توافق برای آمریکا و یا نه به علت مفید بودن این توافق برای ایران، بلکه به سبب یقینی که بر ماندن دولت فعلی در برجام داشت این از توافق خارج شد.
💥 آمریکا وقتی به عینه می دید که با نقض عهدهای مکرر خود و تهی کردن برجام از هرگونه خاصیت برای ایران، از یک طرف هیچ واکنش متقابلی از جانب دولت دریافت نمی کند و از دیگر سو نمی تواند نظام اسلامی را وادار به واگذاری امتیازات بیشتر، عقب نشینی و تسلیم در سایر حوزه ها (نظیر امنیتی، منطقه ای و ...) کند، لذا تصمیم به خروج از برجام گرفت تا این بار با وارد ساختن فشار روانیِ ناشی از خروج از این توافق، ایران را مجبور به عقب نشینی و امتیاز دادن کند.
@abarshagerd ✍️
۲۳ تیر ۱۳۹۸
🌤 صبحنوشت 🌤
دوسِت دارم رو تو به من کِی میگی؟!
گمون کنم وقت گل نِی میگی!
🔘 دلسوزانهای خطاب به غربگرایانِ فارسیزبان
♦️ اگر تمامی خوشخدمتیها، خیانتها، جا خالی دادنها، استفاده از امکانات نظام برای زدن زیرآب نظام و ... را با جان و دل انجام میدهید به خیال آنکه این نظام ساقط شود و غربیها نیز با نثار یک غمزه و کرشمه، دل از شما بربایند و شما را در این کشور به نان و نوایی برسانند، باید عرض کنیم که سخت سرکار هستید و شدیدا هم خیالاتی!
🐴 بر فرض محال که این نظام سرنگون شود، بویی که از آن به مشام شما خواهد رسید هرگز بوی کباب نیست. اشتباه نکنید! بوی داغ کردن حمار هم نیست! بلکه بوی داغ نمودن همان شتری است که در خوابِ خوش پنبه دانه میدید! 🐫
اگر آمریکاییها بر این کشور مسلط شوند، حتم بدانید که اگر در ردیف نخست زندانیان و اعدامیها نباشید، قطعا در ردیف دوم حضور پررنگی خواهید داشت! شک دارید؟ راه برطرف کردن این شک چندان دشوار نیست. اگر آیندهتان برایتان مهم است، وقت صرف نمایید و سرگذشت «نوریگا» را در پاناما و «مرسی» را در مصر با دقت مطالعه کنید. شاید با یکدیگر همنظر شدیم!
بروید شکرگزار نظامی باشید که انواع و اقسام خیانتها و جنگولکبازیها را به راحتی در آن انجام میدهید و با این حال هنوز هم سرتان بر تنتان میچرخد!
🎯 غرض آنکه اگر روزی روزگاری مشاهده کردید که نِی نیز گل و شکوفه داد، آن وقت غرب نیز امثال شما را آدم حساب خواهد کرد!
@abarshagerd ✍️
۲۴ تیر ۱۳۹۸
🌤 عصرنوشت 🌤
☑️ «جمهوری اسلامی» همان نظامی است که برای رشد "عقول" مردم حاضر میشود از بخش وسیعی از خطوط قرمز خود در برجام بگذرد و حتی اجازه میدهد که برخی نااهلان نیز بر مناصب و مساند آن تکیه زنند.
🌻 پاینده باد نظام مقتدر اما مظلوم ج.ا.ایران
@abarshagerd ✍
۲۴ تیر ۱۳۹۸
۲۴ تیر ۱۳۹۸
۲۵ تیر ۱۳۹۸
🌙 شبنوشت 🌙
من فعلا قصد ادامه تحصیل دارم!
🗣 جناب وزیر فرامرزی اخیرا فرموده اند:
«اگر به چهار سال قبل برگردیم باز هم برجام را امضا می کنم».
❇️ ملاحظه:
این جمله بدین معناست که برخی دوستان کماکان قصد ادامه تحصیل دارند؛ البته تحصیلِ «تجربه»! 😊
با وجود این همه تجربه و موارد عبرت آموز، این دوستان ما چه زمانی بناست ملتفت شوند که امنیت یک کشور نتیجه ی حفظ و افزایش اهرم های قدرت ملی است، نه واگذاری آن ها!
مشکل کجاست؟
@abarshagerd ✍️
۲۵ تیر ۱۳۹۸