🌤 عصرنوشت 🌤
تکرار مکرر
🔘 جوانان همسن و سال بنده با دقت بیشتری مطالعه بفرمایند.
لابد عنایت کردهاید که برای چندمین بار است که پیرامون این مسئله وقت خود را مصروف کرده و مطلب مینگارم، اما چه کنم که تا «درد» باقی است، از «علت» درد و نیز «دوا»ی درد هم باید گفت و نوشت. این موضوع به قدری مهم و حساس مینماید که ناگزیر باید زبان و قلم را به حرکت در مسیر نصایح و سفارشات مکرر، ممتد و مؤکد در این خصوص گمارد. امیدوارم که این آخرین مرتبه ای باشد که پیرامون این مسئله توضیح و تذکر داده می شود، اما فیالحال چه کنم که معذورم.
🔹 بیایید برای چند لحظه تعارف را به کناری واگذاشته و اصل مطلب را صریح و بیپیرایه مطرح کنیم.
واقعیت آن است که - البته - نه همه، لیکن بخش قابل توجهی از گفتگوهایی (چت) که در فضای مجازی میان برادران و خواهران جوان و نوجوان چه به صورت خصوصی و چه در فضای گروهها انجام میشود، اگر نه به صورت رسمی و علنی، اما در لایههای پنهانی درون افراد، با هدف برآورده شدن نیازهای عاطفی به جنس مکمل اتفاق میافتد. اگر هم نه در ابتدا، اما به مرور خطر کشیده شدن بدان وادی پرپیچ و خم به شدت احساس می شود.
❇️ آسیبشناسی این مسئله گرچه مفصل و مطول است، اما اجمالا و قاطعا میتوان گفت:
از آنجایی که روابط عاطفی یادشده در اکثر قریب به ۱۰۰ درصد موارد به شکل و قالب صحیح و کامل خود یعنی بنای باشکوه «ازدواج» منتهی نمیشود، لذا غمگینانه باید تذکر داد که سرخوردگی، ضربات روحی، افسردگی و غیرهم، نتایجی میباشند که در انتهای این مسیر ناگوار در انتظار عزیزانِ درگیر در این روابط نشسته است. با تأسف و آه!
جملگی ما جوانان خود بهتر از دیگران واقفیم که معمولا زود وابسته و دلبسته میشویم. این طور نیست؟ حال که این طور است، پس ناچاریم که حسابی و فراوان مراقب خود باشیم.
🔰 پرسش:
خب حضرت آقای ابَرشاگرد! شما که این نحو و روش برآورده شدن نیاز عاطفی جوانان و نوجوانان را به غایت غلط دانسته و آسیبهای آن را نیز ذکر فرمودید! ممکن است این را هم بفرمایید که در زمانه و عصر جلوهگریِ همهسویهی جلوهگران (اعم از ذکور و أناث) و زرق و برقهای آنچنانی که زمینهی مساعدی را برای طوفانی نمودن هوای بسیاری از دلها به آسانی فراهم کرده است، دقیقا چه کنیم؟
🔵 ابَرشاگرد پاسخ میدهد:
به عنوان یک برادر کوچک به تمامی برادران عزیز و خواهران محترمی که در حال حاضر امکان ازدواج برای آنان فراهم نیست عرض میکنم که انس با «خداوند» از طریق گفتگو با آن مهربانِ بی همتا هم به زبان رسمی (مثلا نماز) و هم به زبان و ادبیات ساده، تأمین کنندهی احتیاجات عاطفی ما جوانهاست. اگر با خدایمان مأنوس شویم، آشکارا از سایر نیازها بینیاز شده و دیگر هیچ لذتی به کاممان مزه نخواهد کرد.
✅ کشش عاطفی یک جوان به جنس مکمل بسیار است؛ قبول! اما نیاز بسیار عمیقتر دیگری نیز در درون ما وجود دارد که فقط نیازمند آن است که شعله ور گردد و دلهای صاف و پاکی که خداوند به ما جوانها عطا فرموده، راه را برای آتش زدنِ این خرمن و انس با آن مقصد و هدف اصلی خلقت هموارتر و نزدیکتر نموده است.
@abarshagerd ✍️
🌤 صبحنوشت 🌤
💥 سوم شهریور هر سال تذکر و تلنگری است برای هر عبرتگیرندهی طالب حقیقت.
⛔️ سوم شهریور هر سال به ما یادآوری میکند که اگر نظریهی «موازنهی مثبت» و حتی بدتر از آن را نیز تماما در کشور اجرا نماییم و کل کشور را یکجا در اختیار بیگانه (انگلیس) قرار دهیم، باز هم مملکتمان از اشغال نظامی به وسیلهی همان اجنبی در امان نیست.
@abarshagerd ✍️
ابَرشاگرد
🌤 عصرنوشت 🌤
🎥 دکتر فؤاد ایزدی پاسخ میدهد:
⬅️ آیا اساسا دوگانهی «جنگ و صلح»، دوگانهی صحیحی میباشد؟
⬅️ آیا آمریکا آمادگی لازم را برای مذاکره با ایران دارد؟
⬅️ آیا آمریکا به ما حمله نظامی خواهد کرد؟
@abarshagerd ✍️
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴 #خلاف_گویی های برجامی
#قسمت_اول
🔺 طرح مسئله:
آیا براستی همانگونه که رئیس جمهور مدعی هستند، افزایش میزان #فروش_نفت، ناشی از «برجام» می باشد؟
آیا تحریم فروش نفت صرفا ریشه در «برنامه ی هسته ای» ما دارد؟
🔘 بسیار شنیده ایم که این فعالیت های هسته ای کشورمان بود که باعث وضع و اعمال تحریم های نفتی از جانب غرب علیه ملت ایران شد و برجام عامل رفع این تحریم و افزایش میزان فروش نفت. اما این دو مدعا چه میزان با واقعیت در تطابق اند؟
✅ واقعیت امر آن است که تحریم فروش نفت را به هیچ وجه نمی توان صرفا ناشی از فعالیت های هسته ای ایران دانست. به بیان روشن تر، تعلیق این تحریم از اساس ربطی به برجام نداشت و اکنون نیز بازگشت مجدد این تحریم ارتباطی به خروج آمریکا از برجام ندارد! بنابرین با عرض تأسف باید گفت که سخن اخیر آقای رئیس جمهور پیرامون ارتباط برجام و افزایش فروش نفت، مدعای خلاف واقعی بیش نیست.
♦️ اما ﺳﺆال: پس تحریم فروش نفت ایران از کجا آمد؟
🔹 ﭘﺎﺳﺦ : تحریم های مهمی ﮐﻪ در ﭼﻨﺪ ﺳﺎل اﺧﯿﺮ ﻓﺮوش ﻧﻔﺖ ﮐﺸﻮرﻣﺎن را ﻣﻮرد هدف ﻗﺮار داده ﺑﻮد ﻋﺒﺎرت اﻧﺪ از NDAA 2012 و TRA ،ﮐﻪ هر دوی اﯾﻦ ﻗﻮاﻧﯿﻦ ﺗﺤﺮﯾﻤﯽ دارای ﻋﻠﻞ وﺿﻊ ﭼﻨﺪﮔﺎﻧﻪ هستند. ﺑﻪ ﻋﻨﻮان نمونه، ﻗﺎﻧﻮن TRA به سه ﻋﻠﺖ و اتهام:
- اﺷﺎﻋﻪ ی ﺗﺴﻠﯿﺤﺎت ﮐﺸﺘﺎر ﺟﻤﻌﯽ (هسته ای - ﻣﻮﺷﮑﯽ)
- ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﺗﺮورﯾﺴﻢ
- ﻧﻘﺾ ﺣﻘﻮق ﺑﺸﺮ
وﺿﻊ ﺷﺪه اﻧﺪ.
✅ ﻧﮑﺘﻪ ی مهمی ﮐﻪ در اﯾﻨﺠﺎ وﺟﻮد دارد آن اﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻤﺎم ﻣﻔﺎد ﺗﺤﺮﯾﻤﯽ اﯾﻦ دو ﻗﺎﻧﻮن، ذﯾﻞ همین اتهامات وﺿﻊ ﺷﺪه اﻧﺪ؛ ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﻌﻨﺎ ﮐﻪ ﻣﻔﺎد ﺗﺤﺮﯾﻤﯽ این دو قانون تنها زمانی ﻗﺎﺑﻞ ﻟﻐﻮ ﯾﺎ ﺗﻌﻠﯿﻖ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ «ﺗﻤﺎﻣﯽ» ﻋﻠﻞ ﺗﺼﻮﯾﺐ آنها رﻓﻊ ﺷﻮد. اﯾﻦ نکته ی مهم در اظهارات آﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ ها (ﻣﺎﻧﻨﺪ کنت کاتزمن و ﮔﺮی ﺳﯿﻤﻮر) نیز ﺑﻪ وﺿﻮح دﯾﺪه ﻣﯽ ﺷﻮد.
ﺑﻨﺎﺑﺮﯾﻦ، از آﻧﺠﺎﯾﯽ ﮐﻪ طبق اظهارات ﻣﻘﺎﻣﺎت اﯾﺮاﻧﯽ و آﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ، ﻣﺬاﮐﺮات ج.ا.اﯾﺮان با ۱+۵ تنها در ﻣﻮﺿﻮع "هسته ای" (و ﺣﺘﯽ ﻧﻪ اﺷﺎﻋﻪ. «اﺷﺎﻋﻪ» مفهوم ﮔﺴﺘﺮده ای اﺳﺖ ﮐﻪ ﺳﻼح های «هسته ای» تنها ﯾﮑﯽ از ﻣﺼﺎدﯾﻖ آن ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ. ﺳﻼح های «ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ» و «ﺑﯿﻮﻟﻮژﯾﮑﯽ» و «ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ی ﻣﻮﺷﮑﯽ» از ﻣﻮارد دﯾﮕﺮی هستند ﮐﻪ ذﯾﻞ ﻋﻨﻮان «اﺷﺎﻋﻪ» ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ) ﺑﻮده و در آن ﺻﺮﻓﺎ تحریم های مرتبط با موضوع هسته ای (nuclear-related sanctions) ﻣﻮرد ﺑﺤﺚ واﻗﻊ ﺷﺪه اﺳﺖ، ﭘﺲ ﻋﻠﯽ اﻟﻘﺎﻋﺪه ﺗﺤﺮﯾﻢ ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﻓﺮوش ﻧﻔﺖ ﻧﻤﯽ ﺗﻮاﻧﺪ ﻟﻐﻮ و ﯾﺎ ﺣﺘﯽ ﺗﻌﻠﯿﻖ ﺷﻮد، زیرا ﺳﺎﯾﺮ ﻋﻠﻞ ﮐﻤﺎﮐﺎن ﺳﺮ ﺟﺎی ﺧﻮد ﺑﺎﻗﯽ اﺳﺖ.
🔹از همین ﻧﮑﺘﻪ ﻣﯽ ﺗﻮان ﻧﺘﯿﺠﻪ ﮔﺮﻓﺖ، ﺑﻨﺪی ﮐﻪ در ﺑﺮﺟﺎم ﺑﻪ ﺗﻌﻠﯿﻖ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﻓﺮوش ﻧﻔﺖ اﯾﺮان اﺷﺎره ﻣﯽ ﮐﻨﺪ، ﻣﺘﺄﺳﻔﺎﻧﻪ ﺻﺮﻓﺎ "ﺑﻪ دﻧﺒﺎل ﻧﺨﻮد ﺳﯿﺎه ﻓﺮﺳﺘﺎدن" اﯾﺮان اﺳﺖ!
🔹ﻋﺠﯿﺐ ﺗﺮ آﻧﮑﻪ، در ﺗﻤﺎم ﻣﺘﻮن ﺗﺤﺮﯾﻤﯽ اﻋﻢ از تحریم های آﻣﺮﯾﮑﺎ، اروﭘﺎ و ﺷﻮرای اﻣﻨﯿﺖ، هیچ ﺗﺤﺮﯾﻤﯽ ﺗﺤﺖ ﻋﻨﻮان «ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ هسته ای» وﺟﻮد ﻧﺪارد و اﯾﻦ ﻋﺒﺎرت، ﯾﮏ ﻋﺒﺎرت ﻧﺎﻣﺄﻧﻮس و ﮐﺎﻣﻼ ﻏﯿﺮﺣﻘﻮﻗﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻋﺪم ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ همین ﻧﮑﺘﻪ ی ﮐﻠﯿﺪی، ﺑﯽ راهه ﺑﻮدن ﻣﺴﯿﺮ آﻏﺎز ﺷﺪه از ﺗﻮاﻓﻖ ژﻧﻮ ﺗﺎ ﺑﺮﺟﺎم را ﺑﻪ روﺷﻨﯽ ﻋﯿﺎن ﻣﯽ ﺳﺎﺧﺖ.
♦️ یک ﺳﺆال مهم دیگر: ﺣﺎل ﮐﻪ اﯾﻦ ﮔﻮﻧﻪ اﺳﺖ، ﭘﺲ ﻋﻠﺖ اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯿﺰان ﻓﺮوش ﻧﻔﺖ ﮐﺸﻮر ﭘﺲ از اﻧﻌﻘﺎد ﺑﺮﺟﺎم ﭼﯿﺴﺖ؟
🔹 ﭘﺎﺳﺦ: اداره ی اطلاعات اﻧﺮژی آﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﻪ دوﻟﺖ اﯾﻦ ﮐﺸﻮر اﻋﻼم ﮐﺮده اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ اﯾﺮان "اﺟﺎزه" دهید ﻣﯿﺰان ﻓﺮوش ﻧﻔﺖ ﺧﻮد را اﻓﺰاﯾﺶ دهد ﺗﺎ ﺑﺘﻮاﻧﯿﻢ ﺑﺎزار را ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﮐﻨﯿﻢ. ﻻزم ﺑﻪ ذﮐﺮ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﻣﺤﺪودﯾﺖ ﻓﺮوش ﻧﻔﺖ اﯾﺮان، فشارهای ﻗﺎﺑﻞ توجهی را ﺑﻪ ﺑﺮﺧﯽ ﻣﺘﺤﺪﯾﻦ آﻣﺮﯾﮑﺎ وارد ﻧﻤﻮد ﮐﻪ در ﺷﺮاﯾﻂ ﻓﻌﻠﯽ ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﻨﺪ از زﯾﺮ ﺑﺎر آن فشارها ﺧﺎرج ﺷﻮﻧﺪ. اﯾﻦ در حالی است که کشورمان از قِبَل اﻓﺰاﯾﺶ ﻓﺮوش ﻧﻔﺖ خام عایدی ﺟﺪﯾﺪی ﺑﻪ دﺳﺖ ﻧﻤﯽ آورد؛ ﭼﻮن ﮐﻤﺎ ﻓﯽ اﻟﺴﺎﺑﻖ تحریم چرخه ی دﻻر (UTurn) کماکان ﺑﻪ ﻗﻮت ﺧﻮد ﺑﺎﻗﯽ اﺳﺖ و ﻧﺤﻮه ی اﺳﺘﻔﺎده ی ﻣﺎ از ﻋﻮاﯾﺪ ﻓﺮوش ﻧﻔﺖ همانند دوران ﭘﯿﺶ از ﺑﺮﺟﺎم ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.
🔹 ﯾﻌﻨﯽ آﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ ها ﭘﺲ از ﺑﺮﺟﺎم ﺑﻪ اﯾﺮان اﺟﺎزه ی اﻓﺰاﯾﺶ ﺑﯿﺶ ﺗﺮ ﻓﺮوش ﻧﻔﺖ را دادﻧﺪ ﺗﺎ ﻣﺮدم اﯾﺮان #ﺗﺼﻮر ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ اﯾﻦ اﻓﺰاﯾﺶ از ﺛﻤﺮات ﺑﺮﺟﺎم و دﯾﭙﻠﻤﺎﺳﯽ ﻏﺮﺑﮕﺮاﯾﺎن اﺳﺖ، در حالی که واقعیت ۱۸۰ درﺟﻪ ﺑﺎ آن ﭼﯿﺰی ﮐﻪ ﻣﺪاﻓﻌﯿﻦ ﺑﺮﺟﺎم مطرح ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻣﺘﻔﺎوت اﺳﺖ. واﻗﻌﯿﺖ آن اﺳﺖ ﮐﻪ آﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ ها ﺑﺎ اﯾﻦ اﻗﺪام ﺧﻮد هم ﺑﻪ دﻧﺒﺎل آن بودند که ﺟﺎﯾﮕﺎه ﻏﺮﺑﮕﺮاﯾﺎن را در داﺧﻞ اﯾﺮان تقویت نمایند و هم ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ ﺑﯿﺶ از ﭘﯿﺶ ﻓﺮوش نفت خام و ﺑﻪ ﺗﺒﻊ آن کاهش ﻗﯿﻤﺖ، ﺑﻪ ﻣﺘﺤﺪﯾﻦ ﺧﻮد ﯾﺎری رسانند ﺗﺎ ﻧﻔﺖ را ﺑﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﮐﻢ ﺗﺮی وارد ﮐﻨﻨﺪ، و از طرفی دیگر با عدم رفع تحریم های بانکی و ناگزیر بودن ایران به تهاتر کالایی، کشورمان را به یک واردکننده ی حرفه ای و محل مصرف کالاهای غربی تبدیل کنند.
💥 اﯾﻦ اﺳﺖ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺑﺮﺟﺎم ...
@abarshagerd
✅ با #بدون_سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🌤 صبحنوشت 🌤
آقای روحانی! ناسلامتی ما هماسمیم!
🔻 هدف از مذاکره با یک مؤدب (اوباما) ⬅️ اثبات دروغگویی او!
🔺 هدف از مذاکره با یک عهدشکن و چاقوکش (ترامپ) ⬅️ آبادانی کشور!
⭕️ براستی چگونه ممکن است که هدف از مذاکره با آمریکاییها در یک دوره صرفا «اثبات دروغگویی» و بردن آبروی آنان باشد و در دورهای دیگر «آبادانی کشور»، «حل مشکلات مردم» و «تأمین منافع ملی»؟!!
☺️ زمانی که آبادانی کشور و منافع ملی به واسطهی مذاکره با یک «مؤدب» تأمین نمیشود، لابد به واسطهی مذاکره با یک «عهدشکن» و «چاقوکش» حتما تأمین خواهد شد!!
😄 آقای روحانی! ناسلامتی شما و بنده هماسمیم! محض این اشتراک هم که شده قدری آبروداری کنید لطفا! کاری نکنید که نتوانیم سرمان را بالا نگه داریم!
- - - - - - - -
🔰 استنادات
آقای روحانی (۴ شهریور ۹۸): اگر ملاقات با یک شخص منافع ملی کشور ما را تامین کند دریغ نمی کنم. (yon.ir/g33IN )
آقای روحانی (تیتر روزنامه شرق به تاریخ ۱۰ آذر ۹۲): اوباما را مؤدب و باهوش یافتیم.
آقای روحانی (۱۵ مرداد ۹۸): هدف ما در برجام اثبات دروغگویی آمریکا و برخی از غربی ها بوده است. (yon.ir/kxVLJ )
آقای روحانی (۳۱ مرداد ۹۸): خروج از برجام به معنای عهدشکنی و تروریسم اقتصادی است. (yon.ir/ZPMW9 )
آقای روحانی (۴ اردیبهشت ۹۸): مذاکره با چاقوکش ذلت است. (yon.ir/0pR4C )
@abarshagerd ✍
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴 #خلاف_گویی های برجامی
#قسمت_سوم
🔺 طرح مسئله:
آیا مدعای مشهور و پرتکرار حامیان برجام مبنی بر «لغو» قطعنامههای ششگانهی شورای امنیت سازمان ملل، صحیح و قابل اعتناست؟
❇️ به منظور بررسی و واکاوی این مدعا، ۴ نکته ی مهم را به محضر مخاطبان محترم تقدیم می کنیم:
⬅️ نخست: واقع مطلب آن است که هیچ قطعنامهای «لغو» نشده بلکه صرفا مفاد آنها (provisions) لغو شده است و چارچوبها و تدابیر آنها (measures) کماکان باقی است (حداقل تا ۱۰ سال پس از صدور قطعنامهی ۲۲۳۱).
در بند ۱۸ از بخش مقدمه و مفاد عمومی برجام می خوانیم:
The UN Security Council resolution endorsing this JCPOA will terminate all 👉provisions👈 of previous UN Security Council resolutions on the Iranian nuclear issue ...
⬅️ دوم: همهی مفاد این قطعنامهها نیز لغو نشده، بلکه صرفا برخی از آنها لغو شدهاند (فقط "هستهای" و حتی نه "اشاعهای". همهی تحریمهای هستهای نیز لغو نشده است، بلکه صرفا تحریمهای مالی و اقتصادی مرتبط با موضوع هستهای لغو شدهاند، مانند تحریم "اقلام دوگانه" یا در اصطلاح dual use که یک تحریم هستهای بود و کماکان پابرجاست).
⬅️ سوم: مفاد تحریمیِ مالی و اقتصادیِ مرتبط با برنامه ی هستهای نیز «لغو» نشدهاند، بلکه به صورت «مشروط» لغو شدهاند؛ چرا که به صِرف ادعا و اعتراض یکی از شش کشور (حتی بدون آنکه لازم و نیاز باشد که ادعای خود را ثابت کنند!!!) تمامی مفاد ۶ قطعنامهی مذکور دوباره باز میگردد و اعمال خواهد شد. (مراجعه شود به بند ۱۱ و ۱۲ قطعنامهی ۲۲۳۱)
⬅️ چهارم: اساسا قطعنامههای ششگانهی شورای امنیت (۱۶۹۶ – ۱۷۳۷ – ۱۷۴۷ – ۱۸۰۳ – ۱۸۳۵ – ۱۹۲۹) از ابتدا نیز اثر تحریمی خاص و قابل ذکری بر کشورمان نداشتند، بلکه صرفا دستاویزی برای مشروعیتبخشی به تحریمهای گسترده و پیچیدهی آمریکا و اتحادیهی اروپا بوده و کارکرد رسانهای داشتند. مضافا اینکه هیچیک از تحریم های اصلی (بانکی - نفتی) مربوط به قطعنامههای شورای امنیت نبوده و نیستند، لذا لغو قطعنامهها و تحریمهای شورای امنیت نیز اثر عینی و علیالارضی بر ساختار تحریمها نخواهد داشت. تمامی تحریمهای اصلی همان تحریمهای آمریکا و اروپا هستند که ساختار آنها نیز - حتی پس از انعقاد برجام - کماکان به قوت خود باقی است.
✍ @abarshagerd
✅با #بدون_سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
☀️ ظهرنوشت ☀️
ایراد کار کجاست؟
◼️ سؤال:
چرا جناب آقای روحانی در تزریق «امید واقعی» به جامعه ناموفق و ناتوان بوده و هستند؟
🔵 پاسخ:
دستکم به ۲ علت اصلی.
⬅️ علت نخست: ایشان به سنت مألوف بخش قابل توجهی از سیاستمداران دنیا، دوران پیش از خود را به شکلی ناعادلانه و افراطی شدیدا سیاه و تاریک نشان دادند، به طوری که کأنه این سامان پیش از ایشان ویرانه ای بیش نبوده است! «ویرانه» نشان دادن کشور، بیش از آنکه موجب جذب توده های مردم شود، خود سبب القای ناامیدی در دل های مردم است. زمانی که یک نامزد انتخابات ریاست جمهوری، دوران پیشین را به صورت ناشیانه ای تاریک نشان می دهد، در اذهان مردم این سؤال مهم ایجاد می شود که "آقای نامزد! جنابعالی چگونه می خواهید و می توانید در حداکثر ۸ سال این ویرانه را تبدیل به گلستان کنید؟!".
اکنون، این بومرنگ پرتاب شده از جانب جناب روحانی، دقیقا به سمت ایشان و دولت متبوع بازگشته است که اگر بازنمی گشت جای تعجب داشت (آنچه عوض دارد، گِله ندارد).
⬅️ علت دوم: لابد دقت کرده اید. آقای روحانی، همان زمانی که شعار "امید" را سر می دهند، در کنار آن با نادیده گرفتن و انکار ظرفیت ها و توانمندی های خدادادی و عظیم کشور، مردم و جوانان، آواری از ناامیدی و یأس را بر سر توده های مردم فرو می ریزند و به جامعه چنین القا می فرمایند که ای مردم! شما حتی در تأمین آب آشامیدنی خود نیز ناتوانید! پس ناچاریم که در برابر غرب کوتاه آییم. این تناقض بزرگ قریب به ۶ سال است که از جانب ایشان بلاجواب مانده است.
✅ شعار "امید"؛ به همراه ایجاد حس "اتکا به ظرفیتهای درونی" است که قابل باور و کارساز می شود که در غیر این صورت به احتمال قابل توجه به عکس خود تبدیل خواهد شد. خدا نکند!
@abarshagerd ✍
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴 #خلاف_گویی های برجامی
#قسمت_چهارم
🔺 طرح مسئله:
آیا براستی همانگونه که مدافعان و حامیان توافق وین (برجام) من جمله جناب آقای عراقچی مدعی هستند (خبرگزاری شبستان - ۲۲ تیر ۹۵ - کد خبر: ۵۵۷۷۷۵)،
فعالیت های هسته ای کشورمان پیش از انعقاد این توافق، غیرقانونی و ممنوع بشمار می رفته است؟
و آیا حق هسته ای و غنی سازی کشور در برجام به تثبیت رسیده است؟
❇️ ابتدا به بررسی اجمالی و کوتاه وضعیت حقوقی برنامه ی هسته ای کشورمان پیش از برجام می پردازیم.
غربی ها در حد فاصل مرداد ۸۵ تا خرداد ۸۹ موفق شدند که با استفاده از انواع اهرم های فشار، ۶ قطعنامه ی غیرحقوقی و ظالمانه را در شورای امنیت سازمان ملل علیه برنامه ی صلح آمیز هسته ای ایران به تصویب برسانند.
با نگاهی گذرا به متن قطعنامه های مذکور، مشاهده می گردد که تمام خواسته های این قطعنامه ها از ج.ا.ایران شامل ۶ مورد می باشد که عبارت اند از:
👈 تعلیق غنی سازی - تعلیق فعالیت های مرتبط با بازفرآوری - تعلیق فعالیت های مرتبط با آب سنگین - اجرای پروتکل الحاقی - پیگیری روند تصویب پروتکل الحاقی - حل مسائل گذشته و حال
🔹 همانطور که ملاحظه می شود، نهایت خواسته ی قطعنامه ها از ایران صرفا «تعلیق» (suspend) فعالیت های هسته ای است. به بیان روشن تر، برخلاف مدعای آقای عراقچی و امثال ایشان، عبارت «تعلیق» بیانگر اعتراف ضمنی به حقوق هسته ای ایران می باشد؛ بدین معنا که شورای امنیت ضمن به رسمیت شناختن حقوق هسته ای ایران (من جمله حق غنی سازی)، از ایران می خواهد که به طور «موقت» فعالیت های هسته ای خود را به حال تعلیق درآورد و پس از حل مسائل خود با آژانس، به فعالیت هایش ادامه دهد.
البته ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که مدعای جناب عراقچی مبنی بر غیرقانونی بودن فعالیت های هسته ای ایران در صورتی صحیح می باشد که در متن قطعنامه ها به جای عبارت تعلیق، لفظ «توقف» (pause) یا امثال آن بکار گرفته می شد.
❇️ حال بپردازیم به بررسی و واکاوی مدعای حامیان و سینه چاکان برجام مبنی بر تثبیت حق هسته ای و غنی سازی در متن این توافق؛ همان مدعایی که مدافعان برجام با ضریب بالایی مکررا در بوق و کرنا کرده و می کنند.
🔻 در بند دوم از بخش preface می خوانیم:
Iran envisions that this JCPOA will "allow" it to move forward …
ترجمه: «از منظر ایران، "این برجام" به این کشور "اجازه" خواهد داد تا در راستای ملاحضات علمی و اقتصادی یک برنامه هسته ای بومی و منحصرا صلح آمیز را با هدف اعتمادسازی، مطابق برجام پیش ببرد ... .»
👈 این یعنی خودِ "ایران" اذعان و اعتراف کرده است که "این برجام" است که به او «اجازه» فعالیت هسته ای می دهد، نه حقوق منبعث از NPT؛ یعنی خودمان قبول کرده ایم که «حق» فعالیت هسته ای نداریم بلکه صرفا "اجازه" داریم!
🔻 همچنین ایران در بند xi از بخش مقدمه و مفاد عمومی، صریحا به عنوان یک عضو «مستثنی» از معاهده ی NPT معرفی شده است:
All provisions and measures contained in this JCPOA are only for the purpose of its implementation between E3/EU+3 and Iran and should not be considered as setting precedents for any other state or …
ترجمه: «کلیه ی مفاد و اقدامات مندرج در این برجام صرفا برای اجرای آن بین گروه ۱+۵ و ایران می باشد و نمی بایست به منزله ی ایجاد سابقه برای هیچ دولت دیگری یا برای اصول بنیادین حقوق بین الملل و حقوق و تعهدات وفق معاهده ی عدم اشاعه سلاح های هسته ای و سایر اسناد مربوطه، و همچنین اصول و رویه های شناخته شده ی بین المللی تلقی گردد».
👈 «استثنا بودن» به معنای داشتن حقوق کمتر و تکالیف بیشتر است.
🔻 سلب «حق» یا انصراف از آن، اساسا با تثبیت «حق» در تناقض آشکار می باشد به طوری که یکی، دیگری را دفع می کند. به موجب متن توافق برجام، حداقل ۱۰۰ حق هسته ای از کشورمان سلب شده است که ۴۸ مورد آن به صورت «ابدی» می باشد که از جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- برجام انتهای زمانی مشخصی ندارد (بند "د" از بخش مقدمه برجام. تعبیر «اجرای موفقیت آمیز برجام» یک ترکیب کاملا تشکیکی و تفسیرپذیر است)
- انصراف از حق طراحی راکتور آب سنگین برای همیشه
- انصراف از حق ساخت راکتور آب سنگین برای همیشه
- انصراف از حق اکتساب راکتور آب سنگین برای همیشه
- انصراف از حق بهره برداری از راکتور آب سنگین برای همیشه
- انصراف از حق نگهداری از سوخت مصرفی هر راکتور هسته ای برق برای همیشه
- انصراف از حق بهره برداری از سوخت مصرفی هر راکتور هسته ای برق برای همیشه
- انصراف از حق انجام فعالیت های تحقیق و توسعه ی مربوط به بازفرآوری سوخت مصرفی برای همیشه
@abarshagerd ✍️
✅ با #بدون_سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🌤 صبحنوشت 🌤
«حزباللّهی» باشیم یا «هیئتی»؟
⬅️ کبری:
در زبان قوی و زیبای فارسی، بخش نخست یک ترکیب وصفی را «موصوف» و دومین بخش را «صفت» میگوییم.
در یک ترکیب وصفی، همواره اصالت با «موصوف» است و در این میان، «صفت» صرفا ارزشی تبعی و طفیلی را داراست. به بیان فلسفی، موصوف «جوهر» است و صفت «عَرَض».
⬅️ صغری:
یک وقت استاد بنده ظریفانه به نکته ای حکمتآمیز اشاره کردند که تا آن لحظه هیچگاه به ذهنم خطور نکرده بود و حسابی به جانم نشست.
ایشان میگفتند: بین دوستیهای بچهحزباللّهیها با دوستیهای بچههیئتیها تفاوتی وجود دارد. دوستیها و رفاقتهای بچههیئتیها نوعا «قلبی» است، اما دوستیها و رفاقتهای بچهحزباللّهیها عمیقتر است و «عقلی» است.
⬅️ نتیجه:
بنابر انسانشناسی استراتژیک، تنها عامل حیاتی و هویتی یک انسان «عقل» (=گوهر وجودی) اوست، نه فکر و نه قلب و نه حس و نه عضو.
انسان هم نیازهای «عقلی» دارد و هم نیازهای «قلبی». بنابرین، هم باید «حزباللّهی» بود و هم «هیئتی». اما معما این است که کدام را به عنوان جوهر و کدام را به عنوان عرض برگزینیم.
بنابر کبری و صغرایی که تقدیم شد، پاسخ معمای یادشده آنچنان پیچیده نیست.
🌻 مجدّانه بکوشیم که یک «حزباللّهیِ هیئتی» باشیم!
@abarshagerd ✍️
🔷 بخشی از پیام حکیمانهی حجّت خدا؛ خامنهای به مناسبت فوت هاشمی رفسنجانی:
«اختلاف نظرها و اجتهادهای متفاوت در برهههایی از این دوران طولانی هرگز نتوانست پیوند 👈رفاقتی👉 را که سرآغاز آن در بینالحرمین کربلای معلّی بود، بکلّی بگسلد و وسوسههای خناسانی که در سالهای اخیر با شدت و جدیت در پی بهرهبرداری از این تفاوتهای نظری بودند، نتوانست در 👈محبت شخصی👉 عمیق او نسبت به این حقیر خلل وارد آورد.»
قلوبهم معک، سیوفهم علیک.
✳️ هزار نکتهی باریکتر ز مو اینجاست ✳️
@abarshagerd ✍️