🔷 بخشی از پیام حکیمانهی حجّت خدا؛ خامنهای به مناسبت فوت هاشمی رفسنجانی:
«اختلاف نظرها و اجتهادهای متفاوت در برهههایی از این دوران طولانی هرگز نتوانست پیوند 👈رفاقتی👉 را که سرآغاز آن در بینالحرمین کربلای معلّی بود، بکلّی بگسلد و وسوسههای خناسانی که در سالهای اخیر با شدت و جدیت در پی بهرهبرداری از این تفاوتهای نظری بودند، نتوانست در 👈محبت شخصی👉 عمیق او نسبت به این حقیر خلل وارد آورد.»
قلوبهم معک، سیوفهم علیک.
✳️ هزار نکتهی باریکتر ز مو اینجاست ✳️
@abarshagerd ✍️
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴 #خلاف_گویی های برجامی
#قسمت_پنجم
🔺 طرح مسئله:
۱. آیا براستی همانگونه که آقای رئیس جمهور و مذاکرهکنندگان با شدت و حدت مدعی هستند، به موجب برجام و قطعنامهی ۲۲۳۱، ایران از ذیل فصل ۷ منشور ملل متحد خارج شده است؟ (خبرگزاری ایلنا - ۲۴ دی ۹۷ - کد خبر: ۷۱۵۵۵۰)
۲. آیا میتوان برجام و قطعنامهی ۲۲۳۱ را به عنوان خط پایان جنجال طولانیمدت هستهای ایران تلقی کرد؟
❇️ پاسخ مسئلهی ۱:
با مطالعهی متن قطعنامههای ششگانهی شورای امنیت علیه برنامه ی صلحآمیز هستهای کشورمان، بهوضوح عیان میشود که هیچیک از ۶ قطعنامهی مذکور ذیل کلیت فصل ۷ منشور صادر نشده است. به بیان روشنتر، ج.ا.ایران هیچگاه ذیل کلیت فصل ۷ (من جمله بند ۴۲) نبوده است که اکنون خارج شده باشد، بلکه تنها ذیل دو بند از این فصل یعنی بندهای ۴۰ (اقدامات موقت به منظور جلوگیری از وخامت وضعیت) و ۴۱ (تحریم اقتصادی و دیپلماتیک) بوده است.
⬅️ در بند ۱۰ از قطعنامهی ۱۶۹۶ آمده است:
Acting under Article 40 of Chapter VII of the Charter of the United Nations ...
⬅️ و در بند ۱۰ از قطعنامههای ۱۷۳۷ و ۱۷۴۷، بند ۱۳ از قطعنامهی ۱۸۰۳ و بند ۲۴ از قطعنامهی ۱۹۲۹ نیز میخوانیم:
Acting under Article 41 of Chapter VII of the Charter of the United Nations ...
🎯 نتیجه: مدعای خروج کشورمان از ذیل فصل ۷ منشور، سالبه به انتفاء موضوع و اساسا بلاوجه میباشد.
❇️ پاسخ مسئلهی ۲:
دانستیم که براساس قطعنامههای صادر شده، کشور ما در بدترینِ حالات ذیل بند ۴۱ از فصل ۷ گنجانده شده است، نه کلیت آن.
اکنون میخواهیم دریابیم که پس از سپری شدن مذاکرات درازمدت و ملالآوری که به سندهای برجام و قطعنامهی ۲۲۳۱ و اعطای امتیازات گسترده و فراوان و بعضا بیسابقه به طرفهای غربی منتهی و مختوم گشت، پروندهی غیرحقوقی و ظالمانهای که برای ایران ما تشکیل شده است، در حال حاضر در چه وضعیتی به سر میبرد؟ به بیان سادهتر، آیا از ذیل بند ۴۱ خارج شدهایم یا خیر؟
مطالعه و تدقیقی نه چندان خستهکننده، ما را به این نکتهی تأسفبار واقف میسازد که پس از ۲۲ ماه مذاکره و حصول برجام و قطعنامهی ۲۲۳۱، پروندهی ما کماکان نیز «حداقل» تا ۱۰ سال پس از صدور قطعنامهی ۲۲۳۱ ذیل این بند باقی خواهد ماند؛ یعنی حتی با فرضِ بودنِ ایران ذیل فصل ۷، باز هم تغییری در وضعیت ایران پس از برجام ایجاد نشده است.
در متن قطعنامهی ۲۲۳۱ - که با اصرار و مذاکرهی دیپلماتهای کشورمان تهیه و صادر شد - مکررا به بند ۴۱ استناد شده و عدم تغییر در وضعیت ایران را در نقاط مختلف متن به ما گوشزد نموده است. به عنوان نمونه میتوان به بند ۱۲ این قطعنامه اشاره کرد که به موجب آن، بازگشت خودکار تحریمها (مکانیسم ماشه) صریحا ذیل بند ۴۱ نگاشته و صادر شده است.
♦️ اما با چه استدلالی گفته شد که 👈حداقل👉 تا ۱۰ سال پس از صدور قطعنامهی مذکور ذیل بند ۴۱ باقی خواهیم ماند؟ آیا پس از اتمام دورهی ۱۰ ساله نیز ممکن است وضعیت فعلی ادامه یابد؟
♻️ پاسخ: با کمال تأسف باید گفت که علیرغم واگذار نمودن امتیازات بزرگ و بعضا ابدی به طرف مقابل در برجام، پروندهی ج.ا.ایران پس از ۱۰ سال نیز لزوما از ذیل بند ۴۱ خارج نخواهد شد؛ زیرا در بند ۸ از قطعنامهی ۲۲۳۱ به صراحت اعلام شده است که شورای امنیت متعهد میشود که پس از ۱۰ سال صرفا «جمعبندی» (concluded) خود را منتشر کند و هیچ تضمینی نسبت به «بستن» پروندهی ایران ارائه نمیکند؛ به این معنا که جمعبندی مذکور ممکن است به بسته شدن پروندهی ایران ختم شود و ممکن است که ختم نشود. البته باید به این موضوع، باز بودن ابعادی از پروندهی PMD ایران را نیز افزود که غرب به وسیله و بهانهی آن میتواند تا سالیان متمادی علیه فعالیتهای صلحآمیز هستهای کشورمان سنگاندازی نماید و باز همان آش و همان کاسه!
@abarshagerd ✍️
✅ با #بدون_سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴 #خلاف_گویی های برجامی
#قسمت_ششم
🔺 طرح مسئله:
- مدعای مکرر و با مدّ و تشدید جناب رئیس جمهور و مذاکرهکنندگان (از جمله جناب عراقچی) مبنی بر بسته شدن پروندهی موسوم به PMD، چه میزان با واقعیت امر در تطابق است؟ (مشرق - ۲۵ آذر ۹۴ - کد خبر: ۵۰۹۵۶۹ | باشگاه خبرنگاران جوان - ۲۴ آذر ۹۴ - کد خبر: ۵۴۲۷۴۷۸)
- آیا سومین شرط از شروط نه گانهی رهبری (بنگرید به نامهی رهبر انقلاب به رئیس جمهور در تاریخ ۲۹ مهر ۹۴) مبنی بر لزوم پایان اعلام شدن موضوعات حال و گذشته (PMD) از جانب آژانس، رعایت شده است؟
❇️ برای بررسی و واکاوی این مدعا، ابتدا لازم میآید که تعریف و توضیحات مختصری را پیرامون ماهیت پروندهی PMD و جزئیات آن ارائه و تقدیم نماییم.
💢 آژانس بینالمللی انرژی اتمی (IAEA) در ۸ نوامبر ۲۰۱۱ (۱۷ آبان ۹۰) با فشار آمریکاییها و صهیونیستها، اقدام به انتشار گزارشی میکند (GOV/۲۰۱۱/۶۵) که بیشتر با عنوان PMD (possible military dimensions) یا همان "ابعاد احتمالی نظامی" شناخته میشود. یوکیا آمانو (مدیر کل وقت آژانس) در این گزارش، ۱۲ اتهام دروغین را به برنامهی صلحآمیز هستهای ایران وارد میکند و با حمایت اربابان غربیاش، با جدیت به پیگیری آنها همت میگمارد. انتشار این گزارش، دستاویز و بهانهی تازهای را برای وضع و اعمال دور جدید تحریمها در اختیار غرب قرار میدهد. به نظر میرسد که تنها وجه مثبت گزارش یادشده نسبت به گزارشهای پیشینِ این نهاد غیرمستقل در خصوص برنامهی صلحآمیز هستهای کشورمان، تجمیع تمامی اتهامات و مدعاهای دروغین آژانس در یک گزارش میباشد!
⚡️ البته قطعا ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که اساس مدعاهای آژانس علیه برنامهی هستهای ایران، ناظر به سالهای منتهی به ۲۰۰۳؛ یعنی دوران دولتهای سازندگی و اصلاحات میباشد.
⭕️ اما مدعاهای دروغین دوازده گانهی آژانس در گزارش PMD شامل چه مواردی است؟
🔴 اتهامات مذکور عبارت اند از: اکتساب مواد هستهای، مدلسازی و محاسبات، ساختار مدیریت برنامه، اجزای هستهای یک وسیلهی انفجاری، آغازگر نوترونی، راهاندازی انفجارهای شدید و آزمایشهای مرتبط، انجام تست، آزمایشهای هیدرودینامیک (پارچین)، جایگذاری در داخل موشک حامل، تولید چاشنی (EBW)، فیوزگذاری و تسلیح و سامانهی شلیک.
❇️ سرانجام پروندهی PMD
در سال ۹۲، دولت جناب روحانی تعهد خود را مبنی بر رفع نگرانیهای گذشته و حال آژانس (مندرج در گزارش PMD) اعلام میدارد و عملا اتهامات بیاساس و ظالمانهی آنها را علیه ملت ایران میپذیرد.
پس از انعقاد توافق وین (برجام) و اجرایی شدن تعهدات سنگین و وسیع ایران، آژانس که به موجب بند ۱۴ از بخش مقدمه و مفاد عمومی برجام صرفا متعهد به انتشار ارزیابی نهایی (final assessment) خود (نه متعهد به بستن پروندهی PMD) در رابطه با اتهامات فوق شده بود، در آذرماه ۹۴، ارزیابی نهایی خود را اعلام و منتشر میکند.
ایران تنها از ۲ اتهام تبرئه میشود ⬅️⬅️ اکتساب مواد هستهای، اجزای هستهای یک وسیلهی انفجاری.
۵ اتهام اثبات می گردد (البته براساس ادعای آژانس) ⬅️⬅️ ساختار مدیریت برنامه، تولید چاشنی (EBW)، راهاندازی انفجارهای شدید و آزمایشهای مرتبط، آزمایشهای هیدرودینامیک (پارچین)، مدلسازی و محاسبات.
در ارتباط با ۵ مورد دیگر، آژانس اعلام نموده که فعلا نتوانسته است به ارزیابی نهایی برسد (پروندهی PMD در خصوص این ۵ مورد کماکان باز میباشد) ⬅️⬅️ آغازگر نوترونی، انجام تست، جایگذاری در داخل موشک حامل، فیوزگذاری و تسلیح و سامانهی شلیک.
♻️ به این ترتیب، با وجود گردن نهادن دولت به خواستههای نامشروع غربیها، پروندهی ایران از سطح PMD به سطح MD (ابعاد نظامی) ارتقا مییابد. به بیان روشنتر، آژانس اعلام کرده است که اگر تا پیش از برجام و انتشار گزارش مربوط به ارزیابی نهایی، وجود ابعاد نظامی در برنامهی هستهای ایران صرفا در حد «احتمال» بوده است، اکنون وجود ابعاد نظامی به «اثبات» رسیده است! علاوه بر این، ارزیابی نهایی آژانس، در یک مورد روی ارزیابی جامعهی اطلاعاتی آمریکا را نیز سفید میکند و ارزیابیِ به مراتب بدتری را در ارتباط با برنامهی هستهای نظامی ایران در پاییز ۲۰۰۳ ارائه مینماید.
🎯 نتیجه
مدعای حامیان برجام و نیز آمانو (تابناک - ۱۷ فروردین ۹۸ - کدخبر: ۸۸۹۵۴۹) مبنی بر مختومه اعلام شدن پروندهی PMD صحیح است، اما با این فرض و مبنا که ایران به عنوان «مجرم» پرونده شناخته شده است، همانند جنگی که بین ایران و آژانس خاتمه یافته، اما ایران به عنوان آغازکننده و طرف متخاصم معرفی شده باشد. بنابرین تحمیل تعهدات سنگین و گسترده بر ایران در قالب «برجام»، در واقع مجازات یک مجرم است و تازه اول ماجرا میباشد. البته تلاش مجدانه برای رفع نگرانیهای غرب، ثمرهای بهتر از این نیز نخواهد داشت.
@abarshagerd ✍️
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🌤 عصرنوشت 🌤
جناب قالیباف! سخن شما متین!
⭕️ لیکن همان توافق ژنو و برجامی که از حمایت علنی جنابعالی برخوردار شد، براساس «اعتماد» کامل به دشمن نوشته و تنظیم شده است، به گونه ای که انسان به شک می افتد که دوستان مذاکره کننده، آیا اساسا آمریکا را دشمن قطعی ملت ایران تلقی می کرده اند یا خیر.
🔰 استنادات
🔹 محمد باقر قالیباف در حمایت از «توافق ژنو» می گوید: دولت گام اول را در مذاکرات محکم برداشت!
(خبرگزاری مهر - ۴ آذر ۹۲ - کد خبر: ۲۱۸۲۶۶۱)
🔹 محمد باقر قالیباف در حمایت از «برجام» صریحا اعلام می کند: بنده با برجام موافق هستم!
(خبرگزاری تسنیم - ۵ مهر ۹۵ - کد خبر: ۱۱۹۶۸۶۷)
@abarshagerd ✍️
◼️ غمنوشت ◼️
سینهی تنگ من و بار غم او، هیهات
مرد این بار گران نیست دل مسکینم
عرض تسلیت و التماس دعا
@abarshagerd ✍
🌙 شبنوشت 🌙
حکایت عجیب و عجیب تر!
🔴 عجیب چیست؟
«عجیب» آن است که اروپایی هایی که در واکنش به خروج علنی و لات مآبانه ی آمریکا از برجام، صرفا به ابراز «تأسف» اکتفا کرده و عملا در همان مسیر ترسیم شده ی آمریکایی ها گام برداشتند، امروز به جای اِعمال فشار بر آمریکا و تلاش برای اجرای تعهداتشان، خود را در جایگاه مُحِق و ایران را در مقام بدهکاری قرار داده و معرفی می کنند! پرروهای وقیح!
🔴 عجیب تر چیست؟
«عجیب تر» آن است که جماعتی علی رغم مشاهده ی وقاحت و بدعهدی های آشکار دیروز (از سال ۸۲ تا ۸۴) و امروز اروپا، باز هم امیدوارانه به تعامل با آنان چشم می دوزند!
#اروپای_پررو
#برجام
#شمر_زمان
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
۱۱ سپتامبر گرامی باد!
🔹 ۱۱ سپتامبر گرامی باد؛ زیرا قرار بود که روز آغاز تسریع در روند سلطه و استیلای آمریکا بر دنیا و منابع آن باشد.
نتیجه چه شد؟
✅ نه تنها بر سلطهی آمریکاییها افزوده نشد بلکه این روز، به روز آغاز تسریع در روند افول و زوال تمدن غرب مبدل گشت.
🔹 ۱۱ سپتامبر گرامی باد؛ زیرا قرار بود که روز ریختن آبروی اسلام در کل جهان به واسطهی خشن نشان دادن مسلمانان و آغاز روند جدید، شدید و مدیدی از اسلامهراسی باشد.
نتیجه چه شد؟
✅ امروز برای اغلب ملتهای عالم محرز و مسجل شده است که عروسکگردان و پشتپردهی تمامی گروههای تروریستی که به نام «اسلام» در پی ایجاد ناامنی در نقاط مختلف دنیا هستند، صهیونیسیم جهانی است. این دستاورد عظیم موجب فرتوت گشتن هر چه بیشتر قدرت نرم تمدن غرب به رهبری ایالات متحده شده است.
🔹 ۱۱ سپتامبر گرامی باد؛ زیرا قرار بود که روز آغاز دور جدیدی از تلاشها برای محاصره و شکستن کمر اسلام و مسلمانان به واسطهی افزایش شدید هجمهها و توطئهها باشد.
نتیجه چه شد؟
✅ افزایش کمی و کیفی قدرت محور مقاومت و خارج شدن تاریخی و مفتضحانهی آمریکا از منطقه، آن هم با هزینه و هدررفت دست کم ۷ تریلیون دلار.
💥 حوادث تلخ و سهمگین را اینگونه ببینیم!
عسی أن تَکرهوا شیئا و هو خیرٌ لکم (سوره بقره - آیهی شریفهی ۲۱۶)
@abarshagerd ✍️
☀️ ظهرنوشت ☀️
🔴 به ویترین کشاندن بانوان و قبحزدایی در این زمینه به هر وسیلهی ممکن، ولو به واسطهی انتقال پیامهای «غیرمستقیم» به مخاطب، در دستورکار روزنامههای مدعی اصلاحطلبی قرار دارد.
@abarshagerd ✍️
☀️ ظهرنوشت ☀️
🔴 به ویترین کشاندن بانوان و قبحزدایی در این زمینه به هر وسیلهی ممکن، ولو به واسطهی انتقال پیامهای «غیرمستقیم» به مخاطب، در دستورکار روزنامههای مدعی اصلاحطلبی قرار دارد.
@abarshagerd ✍️