⛅️ صبحنوشت ⛅️
جماعتی داریم که اگر نزد آنان مثلا از فلان اقدام شاه طهماسب صفوی در راستای حفظ استقلال و هویت شیعی ایران تمجید و از نامبرده تجلیل کنید، شما را متهم میکنند به «شاهپرستی»!
اما از نظر همین جماعت، فریاد دلخراش «رضاشاه روحت شاد» چیزی نیست جز بانگ آزادیخواهی و نفی استبداد!
@abarshagerd ✍
🌙 گاهِ شب 🌙
😔 خدایم میداند که با مطالعهی این جملات رهبری، از شدت تأثر آه از نهادم بلند شد و غم سراسر وجودم را در برگرفت.
بیش از این چیزی نمیتوانم بگویم.
به یاد شخص نزارم که غرق خون دل است
هلال را ز کنار افق کنید نگاه
حافظ
🌻 پس از نمازها، ابتدا برای رفع مشکلات مردم و سپس برای رفع مشکلات خودمان از صمیم دل دعا و تضرع کنیم!
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
به آقای جلالی بگویید پدرشان فوت کرده!
بابای شخصی فوت کرده بود.
به او گفتند: بابایت فوت کرده.
گفت: معلوم میشود که اتفاق بدی رخ داده و شما نمیخواهید خبر بد را به من بگویید!
گفتند: خبر بد همان بود که به شما گفتیم!
غرض آنکه
🔴 به آقای جلالی و امثال ایشان میبایست گفت که دقیقا چه بلای دیگری باید بر سر برجام نازل شود تا حضرات باور نمایند که کار آن تمام شده و فوت کرده است؟!
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
🔴 مسیح مهاجری (مدیرمسئول روزنامهی جمهوری اسلامی و از حامیان دولت) اخیرا طی یادداشتی، مخالفین داخلی برجام را بیمحابا همردیف صهیونیستها و ... به عنوان عامل ناکامی این توافق معرفی کرده است!
💬 ملاحظه
چه بامزهاند کسانی که به جای تحسین منتقدانِ اصل مذاکره با آمريکا و دلواپسانِ روش مذاکرهی دولت یازدهم که توانستند عواقب و تبعات این سبک از مذاکره را به طور دقیق پیشبینی نمایند، وقیحانه آنان را به عنوان یکی از عوامل شکست این توافقِ از پیش شکستخورده وانمود میکنند.
@abarshagerd ✍️
☀️ گاهِ ظهر ☀️
از سر کوی تو هر کو به ملالت برود
نرود کارش و آخر به خجالت برود
حافظ
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
این خیال را بیخیال!
⛔️ بسیاری از نوجوانان و جوانان دانشگاهنرفته تخیل میکنند که پس از توفیق در کسب عنوان دانشجو و گذراندن تعداد مشخصی واحد، به طور طبیعی و خودکار صاحب مهارت خواهند شد و به توانایی حل گرهها و مشکلات مربوط دست پیدا خواهند کرد.
❇️ چنین نوجوانان و جوانانی را میبایست هر زودتر از چنگال این خیال و وهم ویرانگر و پشيمانکننده نجات بخشید. آنان باید درک و باور کنند که هیچ فردی در هیچ زمانی به صرف سپری نمودن تعدادی واحد دانشگاهی و اخذ مدرک، صاحب هیچ مهارت تازهای نشده است. خیل عظیم فارغالتحصيلانی که در زمان ما پس از صرف سالهای قابل توجهی از عمر خود، دارای هیچ مهارت و حرفهی درخور و راهگشایی نیستند، مؤید محکم و بدون خدشهای بر این مطلب است.
💥 کسب مهارت، مرارت میطلبد.
@abarshagerd ✍️
🔴 درخواست فیلترینگ اپلیکیشن لایکی برای نجات نوجوانان
🔴 از کمپین درخواست فیلترینگ #لایکی اینجا حمایت کنید 👇👇
♨️ https://www.farsnews.ir/my/c/34852
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔴 براستی آیا از مشروطهای که انگلیس آن را تأیید و ترویج نماید، فرجامی جز کودتایی انگلیسی (۱۲۹۹ شمسی) و استبدادی انگلیسی (پهلوی) میتوان انتظار داشت؟
🔺 به مناسبت صد و یازدهمین سالگرد شهادت مظلومانه، سرافرازانه و بیدارگرایانهی منادی مشروطهی مشروعه؛ شیخ فضلالله نوری در مرداد ۱۲۸۸ شمسی.
💥 ۱۱ سال پس از شهادت ایشان بود که کودتای انگلیسی رضاخان در ایران با موفقیت به اجرا درآمد.
@abarshagerd ✍
🌙 گاهِ شب 🌙
به مناسبت ۱۴ مرداد
♦️ اگر از شما سؤال شد که بنابر چه استدلالی «رضاخان» را فردی خائن میدانید، به نظر این حقیر اصلا نیازی نیست که ذهن نازنین خود را به تکاپو انداخته و پاسخهای رنگارنگ ارائه نمایید. این بیشرفِ بیوطنِ ضدملت، حتی ارزش آن را هم ندارد که برای بیان یکایک خیانتهایش بخواهید وقت و توان آنچنانیای صرف کنید.
❇️ برای اثبات خائن بودن رضاخان همین مقدار کفایت میکند که نامبرده عامل هدم و تعطیلی کامل «مشروطیت» در ایران بود؛ آنهم با ابزاری مترقی به نام «کودتا»!
انقلاب «مشروطه» در امتداد نهضت عظیم «تنباکو» و دروازهی جهش ایران اسلامی به سمت ترقی و اعتلا بود. آن زمانی که به واسطهی مبارزات خستگیناپذیر علما و ملت، انقلاب مشروطه به پیروزی رسید و ایران ما برای نخستین بار در تاریخ خود صاحب «قانون اساسی» گردید، بسیاری از ممالک اروپایی نیز فاقد قانون اساسی بودند. این مطلب را علیالخصوص جوانان و نوجوانان باید خوب بدانند و به تحلیل آن حادثهی بزرگ و تاریخساز بپردازند.
😡 اما وجود سراپا نحس این قزاقِ بیهویت، بیادب، بیسواد و بیرحم، سببی شد برای برچیده شدن نهایی بستر و زمینهای که این قابلیت و استعداد را دارا بود که ملت ایران را در سیر تطور تاریخی خود، سریعتر، زودتر و با هزینهی بسیار بسیار کمتری به نقطهی مطلوب و تراز یعنی «انقلاب اسلامی» و پس از آن تشکیل «تمدن عظیم اسلامی» برساند.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
⚠️ در صورتی که فرضیهی تروریستی بودن حادثهی دردناک بیروت و عاملیت آمریکا و اسرائيل در این قضیه اثبات شود، آنگاه این انفجار مهیب به واقع در حکم فریاد رسا و واضحی از سوی این دو رژیم تروریست و تروریستپرور است مبنی بر ضعف و استیصالشان در برابر جبههی مقاومت و راهبرد اخراج آنها از منطقه.
❇️ وقتی دشمن عاجز است که رودررو و در میدان جنگ با شما درگیر شود، آنگاه از سر ضعف دست به حملات ایذایی و هدف گرفتن پشت جبهه میزند تا به خیال خودش شما را از درون فروپاشاند، اما شاید خودِ دشمن بهتر از هر کسی میداند که این دسته از اقدامات، فاقد هرگونه ارزش راهبردی و کلانی است.
اگر چنانچه فرضیهی فوق واقعی باشد، مصممتر شدن جبههی مقاومت را در بیرون راندن این مهمانان ناخوانده و نانجیب باید قطعی دانست.
✅ با حرکات پشهصفتانه نمیتوان شیر را از اقتدار انداخت.
@abarshagerd ✍
☀️ گاهِ ظهر ☀️
تلاش جریان «تحریف» برای نمایش واژگون حقایق و واقعیتها، از جهتی نشانهای است بر ضعف ما.
به عنوان نمونه، اگر ما مردم و خیل زیادی از مسئولان به ضعف در مقولهی آمریکاشناسی دچار نبودیم، اکنون جریان تحریف اینگونه بیشرمانه به خود جرات نمیداند که گزارههای سراسر مسخرهای را مانند «دموکراتها خوباند» یا «اوبامای مودب» به فضای ذهنی مردم و مسئولین القا کند.
نمونهی دیگر آنکه، اگر سواد اقتصادی ما مردم و بخشهای قابل توجهی از مسئولان در سطح فعلی نبود، آنگاه جریان تحریف اینگونه به خود شهامت نمیداد که تنها راه برونرفت از مشکلات اقتصادی و معیشتی را «مذاکره» معرفی و با دوز بالایی تزریق نماید.
@abarshagerd ✍
🌙 گاهِ شب 🌙
خاله قزی مکررا میفرمود: شما جیب ما رو نزن؛ دلسوزی پیشکش!
😄 اخیرا مکرون رئیس جمهور فرانسه در واکنش به حادثهی دردناک بیروت ابراز همدردی کرده و زبان خود را اینگونه چرخانده است که:
«لبنان تنها نیست.»! / «برای ارائه کمکهای فرانسوی، اروپایی و بینالمللی به لبنان تلاش میکنم.»!
😡 این فرانسویهای وقیح و بیشرم، انگار نه انگار که از زمان پایان جنگ در اصطلاح جهانی اول تا سال ۱۹۴۳ میلادی، همین سرزمین لبنان را تحت حاکمیت و استعمار خود قرار داده بودند.
😭 البته در هر صورت ابلهان، اظهارات دلسوزانهی غربیها را حسابی باور میکنند، که اگر ابله نبودند باور نمیکردند.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
به مناسبت ۱۷ مرداد
🏍 در مدّتی که به عنوان «پیک موتوری» مشغول به کار بودم، به عینه مشاهده و با وجودم لمس میکردم که امانتداری فرد(پیک) چه میزان در رضایت و اعتماد مشتریان مؤثّر است.
هر پیک به خوبی میداند و واقف است که اغلب قریب به اتّفاق مشتریان، دو مؤلّفهی مهم را به عنوان شاخصهای موفّقیت عملکرد یک پیک در نظر دارند: ۱. صحّت و دقّت ۲. سرعت
📝 حرفهی «خبرنگاری» نیز همینگونه است. این را زمانی که خبرنگار بودم فهمیدم و درک کردم. به وضوح میتوانستم درک کنم که یک خبرنگار چگونه به آسانی میتواند با جابهجایی صرفا یک «کلمه»، واقعیتی مسلّم را به امری سراسر کذب مبدّل و به این واسطه جنجالی را به پا کند.
✅ اینجاست که عامل بیبدیلی به نام «تقوا» اهمّیت خود را به رخ میکشد.
◀️ یک پیک «متّقی» و «متوکّل»، همواره ۳ امر بسیار مهم را در شغل خود ملحوظ و رعایت میکند:
صحّت و دقّت – سرعت – رعایت قوانین(راهنمایی و رانندگی)
◀️ الزامات حاکم بر کار اصحاب رسانه(اعم از خبرنگاران، مقالهنویسان و ...) نیز همینگونه است.
💥 البته در خصوص اصحاب رسانه باید گفت که اگر به هر دلیلی نمیتوانیم مؤلّفهی مهم «سرعت» را به بهترین نحو رعایت کنیم، پیشکشمان، اما به هیچ روی مجاز نیستیم از دقّت و صحّت و رعایت قوانین کم بگذاریم.
@abarshagerd ✍️
هدایت شده از دکتر موسی نجفی
🔰پرسش،یکی از مخاطبین محترم
✅سلام علیکم
عرض تحیت و ادب
از ایلام مصدع می شوم.
بنده به عنوان یک محقق ساده، سؤالی از خدمت جناب استاد دارم.
ایشان طی یک سخنرانی در خانه ی مشروطه ی اصفهان فرمودند:
بعضی از علمای مشروطه خواه تهران پس از فتوای میرزای شیرازی، متاسفانه فتوا را شکسته و قلیان کشیدند و شیخ فضل الله از معدود علمای تهران است که به فتوای میرزا پایبند بود.
خواستم تقاضا کنم که اگر مقدور و ممکن است برخی از آن علمای تهران را نام ببرند.
آیا منظور جناب استاد آقایان بهبهانی و طباطبایی است؟
با تشکر و امتنان
🔴جواب
🔵نجفی:
با تشکر از شما ، در کتب تاریخ نهضت تحریم دخانیه نام مرحوم آیت الله بهبهانی در شکستن حکم تحریم دیده میشود ؛ و مسلما این کار ایشان در زمانی که حکم میرزای شیرازی هیبت استعمار بریتانیا را شکست ، قابل تامل و نوعی نمره منفی برای مرحوم بهبهانی است ۰ نسبت قیام تحریم تنباکو به نهضت مشروطه و حتی فاصله زمانی پانزده ساله بین این دو حرکت تاریخی شبیه قیام پانزده خرداد با بیست و دوم بهمن ماه ۵۷ می باشد۰ به نظر من خط اصیل در مشروطیت که من نام آن را بیداری اسلامی می گذارم با قیام تنباکو نسبت مستقیم دارد ؛ لذا علمایی که در حلقه فکری و مبارزاتی آیت الله العظمی میرزا حسن شیرازی بودند و در مشروطیت حیات داشتند مانند شهید شیخ فضل الله نوری و آقا نجفی اصفهانی از اصالت فکری و تاریخی و بصیرت ضد استعماری والاتری نسبت به بقیه علمای مشروطه خواه برخوردارند۰ البته به نظر می رسد مرحوم آیت الله سید عبدالله بهبهانی متوجه اشتباه دوران ناپختگی اش در سالیان بعدی یعنی در سنوات مشروطه شده و با فاصله گرفتنش از امثال تقی زاده و مقابله با حزب افراطی دمکرات و نهایت ترورش توسط باندهای مخوف انگلیسی مشروطه ، کفاره این اشتباه تاریخی را داده است۰ شاید برای همین هم سیره نویس بزرگی مثل علامه امینی در کتاب شهداالفضیله نام سید عبدالله بهبهانی را در زمره شهدای علمای شیعه آورده است ۰ رحمت الله علیه
🔵کم نیستند شخصیت های تاریخی که در اوایل ورودشان به عالم سیاست لغزش داشته و در اواسط کار متوجه خطای،خود شده و درصدد اصلاح برآمده و در آخر کار فرصت یافته اند جبران نمایند ؛ بخاطر همین زاویه نگاه است که ورود اشتباه و غیر قابل توجیه مرحوم سید جمال الدین اسدآبادی به لژ فراماسونری در ابتدای مبارزاتش با داستان بلند حیات سیاسی او همخوانی ندارد ۰
موفق باشید
http://mousanajafi.ir
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi
🔘 متن سؤال بنده از محضر مورخ بزرگ و روشنفکر تمدنی؛ استاد دکتر موسی نجفی و پاسخ تفصیلی جناب ایشان 👆
@abarshagerd
🌙 گاهِ شب 🌙
علت تکیهی ویژه و بینظیر بر مسألهی «غدیر» چیست؟
🌻 امام خامنهای در تاریخ ۲۰ تیر ۶۹:
«شاید این حدیث را ماها بارها گفتهایم و شنیدهایم و نقل کردهایم که لاعذّبنّ کلّ رعیة فیالاسلام أطاعت إماما جائرا لیس من اللَّه عزّ و جل و ان کانت الرّعیة فی اعمالها برّة تقیة و لاعفونّ عن کلّ رعیة فیالاسلام أطاعت اماما هادیا من اللَّه عزّ و جل و ان کانت الرّعیة فی اعمالها ظالمة مسیئة؛ حاصل، اینکه اگر دستگاه مدیریت جامعه، صالح و سالم باشد، خطاهای متن جامعه، قابل اغماض است و در مسیر جامعه، مشکلی بهوجود نخواهد آورد. اما اگر مدیریت و رأس جامعه، از صلاح و سلامت و عدل و تقوا و ورع و استقامت دور باشد، ولو در میان مردم صلاح هم وجود داشته باشد، آن صلاح بدنهی مردم، نمیتواند این جامعه را به سرمنزل مطلوب هدایت کند. یعنی تأثیر رأس قله و هرم و مجموعهی مدیریت و دستگاه اداره کننده در یک جامعه، اینقدر فوقالعاده است. این است که ما روی مسألهی غدیر، اینقدر تکیه میکنیم.»
@abarshagerd
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
فرانسه ⬅️ استعمار یک کشور آفریقایی (مالی) در قرن ۲۱؛ آنهم در روز روشن!
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
«پرونده»ی هستهای؟
🔹 عمدهی مطالبی که پیرامون موضوع هستهای بیان یا نگاشته میشود، ناظر به جنبهی «حقوقی» یا «امنیتی» این مسئله میباشد. از این رو، کاملا طبیعی است که هنگام پرداختن به دو جنبهی یادشده، اصطلاحات و عبارات به کار گرفته شده، از بار معنایی خاصی برخوردار باشند.
📝 یکی از اصطلاحات رایج و بسیار مهم در این دو حوزه، «پرونده» است.
از نظر حقوقی، عبارت «پرونده» را چه زمانی و برای چه کسی به کار میبرند؟
💥 از دیدگاه حقوقی، این لفظ را زمانی استعمال میکنند که فرد، سازمان، حاکمیت یا ... مزبور «مجرم» یا دستکم «متهم» باشد.
⛔️ لذا در صورتی که ما ایرانیها از لفظ «پرونده» برای غائلهی ساختگی، دروغین و تحمیل شدهی هستهای استفاده کنیم، این بدان معناست که خودمان نیز نسبت به مجرم یا متهم بودنمان معترف هستیم و بر مدعاهای غرب صحه گذاشتهایم!
⚠️ بیش از پیش مراقب باشیم!
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
عوضی گرفتن شرایط جنگ با شرایط صلح، دقیقا همان خطای فاحشی بود که جنابتان مرتکب شدید.
لابد در خاطرتان مانده است که در بحبوحهی جنگی تمامعیار، چگونه به جنایتکار عرصههای اقتصادی، نظامی، روانی و رسانهای؛ یعنی «اوباما» ابراز محبت روا داشتید و آن نانجیبِ بیادب را «مؤدب» خواندید.
آن که در هنگامهی حجیمترین و سنگینترین جنگ و فشار اقتصادی تاریخ اقتصاد دنیا (تا آن زمان)، قراردادی رمانتیک! را با عاملِ بدذات این جنگ؛ یعنی «آمریکا» به امضا رساند، شما بودید.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔴 محمدرضا پهلوی یک 《فسیل》 بود؛ چراکه آمریکا را 《کدخدا》 میدانست.
@abarshagerd ✍