هدایت شده از مجتبی شیخی
📚 پنج دلیل برای مخالفت با واردات خودرو
۱- نداشتن صرفه اقتصادی و خدمات پس از فروش
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، سیدمصطفی میرسلیم گفت: در چند سال اخیر تبادلات تجاری عادی با خودروسازان خارجی در بخش تولید مشترک و واردات خودرو به صورت مستقیم و از طریق نمایندگیهای رسمی داخل کشور، متوقف و غیرممکن شده است و در صورت تصمیم بر واردات خودرو مجبوریم از طریق واردکنندگان غیر رسمی و دلالان دسته چندم کشورهای همسایه اقدام کنیم که با قیمتهای گران تمام میشود، ضمن اینکه صرفه اقتصادی، خدمات نمایندگی مجاز، ضمانت و ارائه خدمات آن از بین خواهد رفت.
۲-تاثیر بسیار اندک در جبران کمبود تقاضا و ایجاد ویژه خواری ۶۰ هزار میلیارد تومانی
وی دلیل دوم را ظرفیت تولیدی خودروسازان داخلی عنوان کرد و افزود: واردات ۷۰ هزار دستگاه تاثیری بر قیمتهای غیر عادلانه بازار و رفع انحصار در این صنعت نخواهد داشت و در عمل باعث ویژه خواری حدود ۶۰ هزار میلیارد تومانی دلالان و واسطهها میشد.
۳- واردات خودروهای غیر قابل خرید برای عموم مردم
نماینده مجلس یازدهم اضافه کرد: با در نظر گرفتن قیمت ارز در کشور، حقوق گمرکی و تعرفه واردات خودرو، قطعا واردات خودروهای اقتصادی و رده متوسط سود سرشاری برای واردکنندگان نخواهد داشت و واردکنندگان به سمت واردات خودروهای تجملی و گران قیمت که قابلیت خرید برای عموم مردم ندارند و گروه خاصی استفاده میکنند خواهند رفت که این موضوع علاوه بر گسترش شکاف طبقاتی، احساس بیعدالتی اجتماعی و نارضایتی شهروندان را نیز به دنبال دارد.
۴- چند میلیارد دلار ارز برای برآمدن تقاضای تنها ۷۰ هزار نفر
این نماینده مجلس، دلیل چهارم خود را برای ممنوعیت واردات ۷۰ هزار دستگاه خودرو، ارزبری حدود دو تا سه میلیارد دلاری عنوان کرد و گفت: با توجه به شرایط خاص ارزی کشور و دشواریهایی که در زمینه تامین ارز برای تامین مایحتاج اساسی و دارویی وجود دارد، قطعا اولویت تخصیص ارز باید با کالاهای اساسی و دارویی شهروندان باشد و انتظار ۷۰ هزار متقاضی خودروی تجملی خارجی برای تخصیص ارز به واردات خودروی مطلوب آنها، به جای تامین کالای اساسی و دارویی ۸۰ میلیون نفر، بی عدالتی و اجحاف در حق عموم هموطنان است.
۵- قابلیت پیشنهادهای جایگزین
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، همکاری با شرکتهای خارجی برای وارد کردن فناوریهای نوین صنعت خودرو را ضروری دانست و افزود: منطقی است که منابع ارزی محدودمان برای خرید و وارد کردن فناوریهای نوین صنعت خودرو مانند فن آوریهای دوستدار محیط زیست، و... به کار گرفته شود.
پینوشت: راهکارهای جایگزین بسیاری وجود دارد که هم تولید داخلی را بدون انحصار طلبی بهینه خواهد کرد و هم وابستگی به واردات افزایش نخواهد یافت که به امید خدا در اینباره توضیح بیشتری خواهیم داد.
👈 کانال حجت الاسلام دکتر شیخی
🌙 گاهِ شب 🌙
⚠️ براستی مخالفان فیلترینگ(قطع دست دشمن از تجاوز) در فضای مجازی، در مواجهه با آیات ۹۴ تا ۹۷ سورهی مبارکهی کهف که به ماجرای «ساختن سدّ محکم در برابر مفسدان» توسط جناب ذوالقرنین اشاره دارد، چه نظری اختیار خواهند کرد؟
🔘 قالُوا يَا ذَا الْقَرْنَيْنِ إِنَّ يَأْجُوجَ وَ مَأْجُوجَ 👈مُفْسِدُونَ فِي الْأَرْضِ👉 فَهَلْ نَجْعَلُ لَكَ خَرْجًا عَلَىٰ أَنْ تَجْعَلَ بَيْنَنَا وَبَيْنَهُمْ 👈سدًّا👉 (۹۴)
(آن گروه به او) گفتند: «ای ذو القرنین یأجوج و مأجوج در این سرزمین فساد میکنند؛ آیا ممکن است ما هزینهای برای تو قرار دهیم، که میان ما و آنها سدّی ایجاد کنی؟!»
🔘 قالَ مَا مَكَّنِّي فِيهِ رَبِّي خَيْرٌ فَأَعِينُونِي بِقُوَّةٍ أَجْعَلْ بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَهُمْ 👈ردْمًا👉 (۹۵)
(ذو القرنین) گفت: «آنچه پروردگارم در اختیار من گذارده، بهتر است (از آنچه شما پیشنهاد میکنید)! مرا با نیرویی یاری دهید، تا میان شما و آنها 👈سدّ محکمی👉 قرار دهم!
🔘 آتُونِي زُبَرَ الْحَدِيدِ ۖ حَتَّىٰ إِذَا سَاوَىٰ بَيْنَ الصَّدَفَيْنِ قَالَ انْفُخُوا ۖ حَتَّىٰ إِذَا جَعَلَهُ نَارًا قَالَ آتُونِي أُفْرِغْ عَلَيْهِ قِطْرًا (۹۶)
قطعات بزرگ آهن برایم بیاورید (و آنها را روی هم بچینید)!» تا وقتی که کاملاً میان دو کوه را پوشانید، گفت: «(در اطراف آن آتش بیفروزید، و) در آن بدمید!» (آنها دمیدند) تا قطعات آهن را سرخ و گداخته کرد، و گفت: «(اکنون) مس مذاب برایم بیاورید تا بر روی آن بریزم!»
⬅️⬅️ فمَا اسْطَاعُوا أَنْ يَظْهَرُوهُ وَ مَا اسْتَطَاعُوا لَهُ 👈نقْبًا👉 (۹۷)
(سرانجام چنان سدّ نیرومندی ساخت) که آنها [= طایفه یأجوج و مأجوج] قادر نبودند از آن بالا روند؛ و نمیتوانستند نقبی(= سوراخ و رخنه) در آن ایجاد کنند.
✍️ ابَرشاگرد
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
امروز ۱۹ آوریل است.
۲۹ سال پیش در ۱۹ آوریل ۱۹۹۳، دولت ظالم و عاری از رحم آمریکا(در دوران ریاست جمهوری بیل کلینتون دموکرات)، اعضای گروه «دیویدیان»(شاخهای از مسیحیان پروتستان) را در منزلی در شهر وِیکو در ایالت تگزاس به طرز فاجعهباری به قتل رساند.
🔥 محل مسکونیشان را با «تانک» مورد هدف قرار داده و تمامی آنان را که ۷۶ نفر بودند زندهزنده در آتش سوزاندند. از این تعداد، ۲۷ نفر کودک بودند.
❇️ این اتفاق دردناک و امثال فراوان و بیشمار آن، اسنادی متقن هستند برای اثبات این گزاره که ظلم و استکبار دولت جنایتکار آمریکا صرفا شامل ملتهای دیگر دنیا نمیشود؛ بلکه مردم آمریکا نیز همواره از فیوضات آن دولت عدالتگستر بهرهمند بوده و هستند!!
📸 تصویر متعلق است به کلیسای فرقهی دیویدیان که شرارههای آتش ارتش آمریکا آن را دربرگرفته است.
✍ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
🔸 یک.
هاشمی رفسنجانی:
🔴 «لابد دوستانم در تربیت فرزندانم ـ که مسئولیت تربیت آنها را به خاطر کارهای عمومی، نتوانستهام بهخوبی انجام دهم ـ توجه مبذول خواهند نمود.» ۳۰ بهمن ۱۳۶۲
📖 بخشی از وصیتنامهی هاشمی در سال ۱۳۶۲ که در کتاب خاطرات سال ۶۲ وی با عنوان «آرامش و چالش» به چاپ رسیده است.
🔸 دو.
هاشمی رفسنجانی:
🔴 «از همهی بچههایم راضی هستم؛ آنجوری که میخواستم بار آمدند.»
🎥 مستند «یک روز با هاشمی»، سال تولید: ۶۹، از دقیقهی ۱۲:۰۸ تا ۱۲:۱۷، تابناک، کد مطلب: ۷۶۲۹۳۸
✍️ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
🌻 اگر باور کنیم که خداوند به خاطر وجود نورانی و نازنین این «ابَرمرد» تاکنون چه بسیار عذابها و بلاها را از ما دفع کرده است، حضرت ایشان را به گونهای ویژه در شبهای مبارک قدر دعا خواهیم کرد.
🌻 برای مستجاب شدن دعاها و حوائج خود، پروردگار را به شأن و منزلتی که «خامنهای کبیر» نزد او دارد سوگند دهید؛ آن دعاها به استجابت خواهد رسید.
✍️ ابَرشاگرد
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔴 منطق آمریکایی میگوید: گرچه «یهودیان» در طول تاریخِ بسیار طولانیِ «چهار هزار سالهی» سرزمین «فلسطین»، صرفا مدت بسیار کوتاهی در این سرزمین سکونت داشتهاند (و در واقع صرفا «رهگذران» آن بودهاند) و نیز گرچه مهلت سکونت یهودیان در فلسطین در دوران حضرت عیسی علیه السلام به پایان رسید و نیز گرچه «یهودیت» و «صهیونیسم» دو مفهوم متضاد و کاملا جداگانه هستند و صهیونیستها با شکستن عهد خود در تورات، راه خود را از یهودیت جدا کرده و غاصبانه و سبُعانه در فلسطین ساکن شدهاند، اما با این حال، باز هم سرزمین «فلسطین» متعلق به صهیونیستهاست!!!
☺️ میزان تعلق خاطر یهودیان به سرزمین «فلسطین» در حدی بود که با وجود دعوت حضرت موسی علیه السلام به بازگشت، ترسیدند و حاضر نشدند که به آن سرزمین بازگردند!
🔴 همین منطق آمریکایی معتقد است: اگرچه ساکنان فعلی سرزمین «آمریکا» و حاکمان آن، «هیچ» پیشینه و تاریخی در این کشور نداشته و به واقع عمدتا انگلیسیها و اسپانیاییهایی بوده و هستند که به سبب طمعورزی به این سرزمین آمده و آن را غصب نموده و بخش فراوانی از ساکنان اصلی و دیرینهی آن (= بومیان سرخپوست) را به قتل رساندهاند، اما بازهم این سرزمین متعلق به ساکنان کنونی آمریکاست!!!
✍️ ابَرشاگرد
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
تاریخکاوی
🔘 اذعان هاشمی رفسنجانی به وجود اختلافات «اساسی» میان او و آیتالله خامنهای
هاشمی(۱۸ آبان ۶۴):
«ظهر آقای واعظ طبسی در دفتر من برای صرف ناهار و گفتگو آمد. راجع به مسائل اختلاف خطوط و لزوم برطرف کردن اختلافها و لزوم هماهنگی من و آقای خامنهای در مسائل 👈اساسی👉 مذاکره کردیم.» ⬅️ (کتاب خاطرات سال ۱۳۶۴ هاشمی رفسنجانی با عنوان «امید و دلواپسی»، ص ۳۱۷)
🔻🔻🔻🔻🔻
👇 هاشمی(۲۶ آبان ۸۷):
«مگر میشود در دنیایی که به دهکده جهانی تبدیل شده تعامل نکنیم؟ مگر میشود با ستیز با دیگران و در پیش گرفتن سیاست ستیز، درگیری و تهاجم جلو برویم؟» ⬅️ (خبرگزاری ایسنا، ۲۶ آبان ۸۷)
👆 امام خامنهای(۲ شهریور ۸۷):
«ما امروز در مقابله با استکبار، در سیاست خارجى زبانمان، زبانِ طلبگارى، عزت، اقتدار معنوى و اقتدار ملى است؛ آن وقت بعضى بیایند همین را به عنوان نقطه ضعف وانمود کنند که نه آقا! شما کارى کردهاید که فلان دولتها از شما خوششان نیاید.» ⬅️ (دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله العظمی خامنهای)
▪️▪️▪️▪️▪️
👇 هاشمی(۲۶ آبان ۸۷):
«اگر میخواهیم عدالت داشته باشیم نباید تقسیم فقر کنیم بلکه توزیع عدالت با توسعه غنا ممکن است.» ⬅️ (خبرگزاری ایسنا، ۲۶ آبان ۸۷)
👆 امام خامنهای(۸ شهریور ۸۴):
«بعضىها مىگویند عدالت یعنى توزیع فقر! نخیر! کسانیکه بحث عدالت مىکنند، به هیچ وجه منظورشان «توزیع فقر» نیست؛ بلکه توزیع عادلانه امکانات موجود است. آنهایى که مىگویند عدالت توزیع فقر است، مغز و روح حرفشان این است که دنبال عدالت نروید؛ دنبال تولید ثروت بروید تا آنچه تقسیم مىشود، ثروت باشد. ... بنابراین، اینکه ما بگوییم عدالت را مطرح نکنید، تولید ثروت را مطرح کنید؛ «بهانه» را هم این بیاوریم که بعد از تولید ثروت سراغ عدالت مىرویم، این نمىشود! عدالت یعنى امکاناتى که در کشور هست، عادلانه و عاقلانه تقسیم کنیم و سعى کنیم همین امکانات را بیشتر کنیم تا به همه بیشتر برسد؛ نه اینکه به قشر خاص و به دسته خاصى بیشتر برسد.» ⬅️ (دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله العظمی خامنهای)
▪️▪️▪️▪️▪️
👇 هاشمی:
«همه ما پایبند به افکار امام بودیم و هستیم و اینکه گفته میشود در دوران سازندگی آرمانهای امام فراموش شد و اغنیا اغنیاتر شدند دروغهای آماری است.» ⬅️ (خبرگزاری فارس، ۲ آبان ۸۷)
👆 امام خامنهای(۲۴ آذر ۸۷):
انحراف در هدفها، در آرمانها، در جهتگیرىها را باید مراقبت کرد که پیش نیاید. و این چیزى است که ما در طول این سالهاى طولانى - بخصوص بعد از جنگ و بعد از رحلت امام - درگیرش بودیم؛ جزو درگیرىهاى اساسى در این دو دههى گذشته، یکى همین بوده. تلاشهاى زیادى شده است براى اینکه جمهورى اسلامى را از روح و معناى خودش خارج کنند. تلاشهاى زیادى کردهاند؛ به شکلهاى مختلف؛ چه در زمینههاى سیاسى، چه در زمینههاى اخلاقى، چه در زمینههاى اجتماعى؛ از اظهاراتى که شده و حرفهائى که زده شده.» ⬅️ (دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله العظمی خامنهای)
▪️▪️▪️▪️▪️
👇 هاشمی(در خطبهی مشهور به دعوت مردم به «مانور تجملگرایی»):
«بزرگان و ائمه دیگری هم بودند که با چنین افراد سست عنصر و بیتحرکی که در صحنه زندگی اجتماعی، خود را با پوشش روحیه و شعار انقلابی و سادهزیستی گریم میکردند، مبارزه مینمودند.» ⬅️ (روزنامه جمهوری اسلامی، ۱۹ آبان ۶۹، ص ۹)
👆 امام خامنهای(۲ آذر ۶۸):
«اینجانب از اینکه کسانى مىکوشند تا در میان مردم ما رسم تجملگرایى و اسراف و ولخرجى را شایع کنند، شدیدا نگران و متأسفم؛ و از اینکه مردم فداکار و انقلابى ایران در امور شخصى به مصرفگرایى سوق داده شوند و قناعت انقلابى را از یاد ببرند، به خدا پناه مىبرم!» ⬅️ (دفتر حفظ و نشر آثار آیتالله العظمی خامنهای)
👆 امام خامنهای(۱ آذر ۷۸):
«آن کسانى که به اشرافیگرى گرایش دارند، پی آنند که این دید و ذهنیت را در مردم بهوجود آورند که این چیز خوبى است و ارزش است؛ کما اینکه قبل از انقلاب اینگونه بود. بعد از انقلاب به عکس شد. لذا کسانى هم که اهل کارهاى اشرافیگرى بودند، از ترس گرایش مردم، اجتناب مىکردند؛ اما امروز بتدریج مىخواهند کار را به عکس کنند.» ⬅️ (همان)
✍️ ابَرشاگرد
🌤 گاهِ عصر 🌤
◾️ چند سال پیش بود که در حاشیهی یکی از همایشها، دقایقی را در محضر مرحوم «نادر طالبزاده» گذراندم. در همان گفتگوی کوتاه، گشادهرویی و تواضع و مناعت طبع و بزرگواری حقیقتا در ایشان نمایان بود.
◾️ از ایشان درخواست کردم که موضوع بسیار مهم «دیپلماسی عمومی» را در برنامهی عصر به گونهی ویژه مورد توجه و تمرکز قرار دهند و با وجود آنکه در چندین برنامه این موضوع را مورد توجه قرار داده بودند، متواضعانه پذیرفتند که باز هم به این مسئله بپردازند.
🌻 روح پاک ایشان با پیغمبر اکرم محشور باد!
✍ ابَرشاگرد
أمیرالمؤمنین(علیه السلام):
🌻 «... مَا أَعْمَالُ الْبِرِّ كُلُّهَا وَ الْجِهَادُ فِي سَبِيلِ اللهِ، عِنْدَ الْأَمْرِ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْيِ عَنْ الْمُنْكَرِ، إِلَّا كَنَفْثَةٍ فِي بَحْرٍ لُجِّيٍّ ...»
⬅️ تمام کارهای نیکو، و جهاد در راه خدا، در برابر 👈امر به معروف و نهی از منکر👉، چونان قطرهای بر دریای موّاج و پهناور است.
📖 نهجالبلاغه، ترجمهی مرحوم دشتی، حکمت ۳۷۴
🌤 گاهِ عصر 🌤
ایستادگی امام خامنهای در برابر درخواست غیر قانونی هاشمی رفسنجانی در قضیهی «کرباسچی»
🔴 تلاش اکبر هاشمی برای در امان ماندن یک متهم فساد اقتصادی از دادگاه
هاشمی رفسنجانی در خاطرهی روز ۷ تیر ۱۳۷۶ مینویسد:
⚠️ «شب میهمان رهبری بودم. امروز از مشهد آمدهاند و فردا برمیگردند. درباره اوضاع ترکیه و اهمیت گروه دی- ۸ صحبتکردیم و از ایشان خواستم که دادگاهی شدن [آقای غلامحسین کرباسچی]، شهردار تهران، پیگیری نشود؛ گفتند دخالت نمیکنند. ...»
🎯 در سال ۱۳۷۷ اتهام فساد اقتصادی «غلامحسین کرباسچی» (شهردار وقت تهران و از اعضای برجستهی حزب کارگزاران) در دادگاه به اثبات رسید و نامبرده محکوم گردید.
✍️ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
به مناسبت مرگ «رابرت مکفارلِین» مشاور اسبق امنیّت ملّی آمریکا در دولت «رونالد ریگان»
⬅️ توصیف دقیق و جالب آیتالله «سیّد محمّد خامنهای» از ماجرای مکفارلین در مصاحبه با رادیو گفتگو
🎙 «آمریکاییها یک بلاهتی دارند. به نظر من [آمریکاییها] یک بلاهت هم در [داخل] ایران پیدا کرده بودند! و این دو بلاهت با هم ترکیب شد و هر دو هم زمین خوردند؛ مثل آن شخصی که هوس پرواز داشت و دو تا بال درست کرد و خودش را از پنجره [به پایین] انداخت که بال بزند [امّا] خورد زمین! [آن فرد] نمیدانست که این بالها برای پرواز نیست و خداوند آن بالی که آفریده، همهی محاسباتش را کرده است. [ماجرای مکفارلین] یک کارِ ناحساب بود که آنها(آمریکاییها) کردند؛ یعنی آنها تصوّر کردند که طرف مقابل[شان] «امکانات» - نمیگویم «صلاحیّت» - پیشبرد این کار را دارند... ایشان(رئیس وقت مجلس = هاشمی رفسنجانی) در یک سخنرانی که در جلسهی غیر رسمی مجلس [ایراد] کرد، از این کار دفاع کرد و گفت که این کارِ ما «فتحالفتوح» بود منتهی نگذاشتند؛ یعنی ایشان معتقد بود که [این کار] کاری بوده که میتوانسته [است] نتایج خوبی به بار بیاورد... من این [تصوّر] را یک جور «سادهلوحیِ افراطی» میدانم؛ از یک سیاستمدار این حرف بعید است؛ [البتّه] ایشان مسلّما [از نتیجهبخش بودن این کار] مطمئن بوده است، منتهی اطمینان یک آدم باتجربه که هم آمریکا را میشناسد و هم امام [خمینی] را میشناسد و هم ملّت [ایران] را میشناسد، این[چنین] کاری نمیکند.»
🎙 فایل صوتی گفتگوی یادشده نزد اینجانب موجود است.
✍️ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
وقتی «هاشمی رفسنجانی» در میانهی جنگ تحمیلی و با وجود کمکهای آمریکا به صدام، تلاش میکند که آمریکاییها را به بهبود روابط با ایران امیدوار نماید!
هاشمی در خاطرهی ۱۸ اسفند ۶۴ مینویسد:
🔴 «آقای [سعید] رجایی خراسانی نماینده ایران در سازمان ملل آمد. گفت که آمریکاییها برای اصلاح روابط زیاد مراجعه میکنند. 👈گفتم امیدوارشان کند👉. سفیر آمریکا در واتیکان با ایشان دوبار در این خصوص تماس گرفته است.»
منبع:
📖 کتاب خاطرات سال ۱۳۶۴ هاشمی رفسنجانی با عنوان: «امید و دلواپسی»
✍️ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
⛔️ شوخیهای «جنسی» را در هر صورت و در هر نوع و در هر سطحی برای خودمان ❌مطلقا ممنوع❌ بدانیم!
⚠️ شیاطین قصد دارند که به واسطهی اینگونه شوخیهای خلاف شأن انسانی و گسترش آن در جامعهی ما، به تدریج و آرام و آرام قبح این مسائل را در میان مردم مؤمن ما بشکنند و میزان حساسیت ما را نسبت به این قضایا بکاهند و در نهایت از بین ببرند و جامعهی ایمانی ایران را به انحطاط و سقوط اخلاقی و معنوی بکشانند.
⚠️ جامعهای که دچار انحطاط اخلاقی شود و هوای نفسش بر آن غالب گردد، تاب ایستادگی در برابر فشارهای دشمنان را دارد؟
🌻 پروردگار جامعهی ایمانی ما را در کنف حمایت خود نگه دارد! آمین
✍️ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
وقتی امام خمینی (سلام الله علیه) حاضر نشد که حتی در یک مورد جزئی نیز به مردم «دروغ» بگوید
هاشمی رفسنجانی در خاطرهی روز پنجشنبه ۱۸ دی ۱۳۶۵ مینویسد:
⬅️ «بعد از نماز همراه دکتر روحانی و سرهنگ ترابی به اهواز آمدم؛ چون محافظان معتقد بودند، قرارگاه در روز امنیت ندارد، قرار شد روزها در قرارگاه نباشیم و شبها باشیم. 👈به دفترم گفتم که خبری در اخبار ظهر پخش کنند که غیبت ما را از تهران توجیه نماید، ولی بالاخره گویا خواستهاند خبری در مورد ملاقات با امام باشد. امام موافقت نکردهاند که خبر ملاقات بدون واقعیت پخش شود.👉»
📖 منبع: کتاب «اوج دفاع»، خاطرات سال ۶۵ هاشمی رفسنجانی، صفحهی ۴۱۴
▪️ عرض تسلیت به مناسبت سالروز رحلت امام خمینی و تبریک سالروز آغاز دوران ولایت امام خامنهای🌻
✍️ ابَرشاگرد
🌤 گاهِ عصر 🌤
🔘 نبود تصویر امام خمینی و امام خامنهای در نشست اخیر «مجمع روحانیون مبارز»، برای ما آشکار میکند که این مجمع در پی 👈مبارزه👉 با چیست؟!
موسوی خوئینیها:
😡 من زمان امام(ره) هم ولایت مطلقه [فقیه] را قبول نداشتم اما از آنجایی که امام جاذبه فوقالعادهای داشت و ما نیز از شاگردان ایشان بودیم رویمان نمیشد که جلوی امام مخالفت کنیم اما حالا که این شرایط نیست، من میگویم که از ابتدا هم این مسئله را قبول نداشتهام. (خبرگزاری فارس - مهر ۸۸)
✍ ابَرشاگرد
🌤 گاهِ عصر 🌤
دربارهی لغو «قانون حجاب»!
🔴 عدهای بدون آنکه خندهشان بگیرد اظهار میکنند که: «چون قانون حجاب به خوبی اجرا نشده و کمکاریها و کارنابلدیهایی در راه اجرای این قانون رخ داده است، پس قانون حجاب باید لغو گردد!»
😁 این ادعا همانند آن است که مدعی شویم چون «عدالت» در کشورمان به خوبی و به طور کامل اجرا نشده است، پس باید اجرای عدالت را به کلی کنار گذاشت!
😁 یا اگر چند مأمور پلیس راهور، قوانین راهنمایی و رانندگی را بد اجرا کنند، پس باید قوانین راهنمایی و رانندگی را به طور کلی لغو و حذف کرد!
✍️ ابَرشاگرد
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
عامل انفعال برخی از دوستان حزباللّهی
🔘 یکی از علل اصلی و مهمّی که برخی از فعّالان فرهنگی و دلسوزان امر تربیت به مردم با چشم یک عامل «تهدیدکننده» مینگرند و در کارهایشان به سمت عامّهی مردم دست دراز نمیکنند و صرفا به ظرفیّت حلقهی محدود و معدودی از اطرافیانشان اکتفا میکنند، این است که به مردم اعتماد ندارند و آنان را به نوعی بیرونشده از دایرهی تدیّن و حزباللّهیگری میدانند.
❌ این از آنجا ناشی میشود که برخی از ما 👈به غلط👉 تصوّر میکنیم که ضربات فرهنگی دشمن و تغییرات به وجودآمده در سبک زندگی، به لایهی هویّتی و ایمانی و عمق مردم نفوذ کرده است. ریشهی این تصور نادرست، دقیقا همینجاست.
امام خامنهای (۱۴ خرداد ۱۴۰۱):
🌻 گاهی میشنویم در نوشتههای اینترنتی یا رسانهها، که اظهار نظر میکنند «مردم نسبت به روحانیت و دین بیاعتقاد شدند». خب این یکی از محاسبات صددرصد غلط است. مردم امروز گرایششان به انقلاب و به دین از روز اول انقلاب یقینا بیشتر است. اگر کسی میخواهد گرایش مردم به انقلاب و مبارزات و مجاهدتها را بفهمد به تشییع میلیونی شهید قاسم سلیمانی نگاه کند.
🌻 بدن قطعهقطعهشدهی شهید سلیمانی به وسیله میلیونها انسان بدرقه شد. یک فرد انقلابی، یک فرد مبارز و مجاهد که برای جمهوری اسلامی جان خودش را کف دستش گرفته بود، مردم اینجور از او بزرگداشت و احترام کردند.
✍ ابَرشاگرد
🌙 گاهِ شب 🌙
روایت استراتژیک و شگفتانگیزی از امام باقر علیه السلام در اهمیت جایگاه حیاتی «ولایت»
🌻 ایشان میفرمایند:
«امّا! لو أنّ رجلا قام لیله و صام نهاره و تصدق بجمیع ماله و حج جمیع دهره و لم یعرف ولایه ولىّ الله فیوالیه و یکون جمیع اعماله بدلالته الیه ما کان له على الله حق فی ثوابه و لا کان من اهل الایمان». وسائل الشیعه، جلد ۱، صفحه ۹۱
آگاه باشید که اگر فردى همه شب به نماز برخیزد و روزش را روزه بدارد و همه مال خود را در راه خدا انفاق کند و پیوسته به زیارت خانه خدا رود، ولی 👈از ولایت ولىّ خدا آگاه نباشد تا از او پیروى کند و همه اعمالش به راهنمایى او باشد👉، چنین کسى را حق پاداشى از خدا به خاطر همه آنچه کرده است نیست و نیز از اهل ایمان به شمار نمیرود.
ابَرشاگرد