💥 یک قاعده : اﮔﺮ ﻣﺆﻟﻔﻪ های ﻗﺪرت داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ، آﻣﺮﯾﮑﺎ ﻋﻘﺐ خواهد ﻧﺸﺴﺖ
🔰 ﯾﮏ ﻣﺜﺎل ﺳﺎده (ﻟﻄﻔﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﯿﺪ)
«ﺟﯿﻤﺰ ووﻟﺴﯽ»؛ رﺋﯿﺲ اﺳﺒﻖ ﺳﺎزﻣﺎن اطلاعات آﻣﺮﯾﮑﺎ ﭼﻨﺪ روز ﭘﯿﺶ میهمان ﺷﺒﮑﻪ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﯽ ﻓﺎﮐﺲ ﻧﯿﻮز ﺑﻮد. وﻗﺘﯽ ﺧﺒﺮﻧﮕﺎر از او ﭘﺮﺳﯿﺪ، «آﯾﺎ واﺷﻨﮕﺘﻦ در اﻣﻮر داﺧﻠﯽ و اﻧﺘﺨﺎﺑﺎت ﺳﺎﯾﺮ کشورها دﺧﺎﻟﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ؟» ﭘﺎﺳﺦ ﺷﻨﯿﺪ؛ «ﺑﻠﻪ». ﺳﭙﺲ هردو ﺑﻠﻨﺪ ﺧﻨﺪﯾﺪﻧﺪ. رﺋﯿﺲ ﺳﺎزﻣﺎن اطلاعات «ﺑﯿﻞ ﮐﻠﯿﻨﺘﻮن» ﭘﺲ از ﭼﻨﺪ قهقهه ﺑﻠﻨﺪ اداﻣﻪ داد، ﺑﺮای ﻣﺪاﺧﻠﻪ در اﻣﻮر داﺧﻠﯽ کشورها دﻻﯾﻞ ﺑﺴﯿﺎر ﺧﻮﺑﯽ دارﻧﺪ. ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﻧﻤﻮﻧﻪ هایی از اﯾﻦ ﻣﺪاﺧﻼت اﺷﺎره ﮐﺮد و دﻻﯾﻠﯽ هم ﻧﺎم ﺑﺮد ﻣﺜﻞ ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ دﯾﮑﺘﺎﺗﻮری و ﺣﻤﺎﯾﺖ از دﻣﻮﮐﺮاﺳﯽ و...! در همان روز ﺧﺒﺮی هم از ﭼﯿﻦ ﻣﺨﺎﺑﺮه ﺷﺪ ﺑﺎ اﯾﻦ ﻣﻀﻤﻮن: «ﺣﺰب ﺣﺎﮐﻢ ﭼﯿﻦ، ﺑﺎ اﻋﻤﺎل ﺗﻐﯿﯿﺮاﺗﯽ در ﻗﺎﻧﻮن اﺳﺎﺳﯽ اﯾﻦ ﮐﺸﻮر ﺑﺎ طرح اوﻟﯿﻪ ﻣﺎدام اﻟﻌﻤﺮ ﮐﺮدن رﯾﺎﺳﺖ جمهوری ﻣﻮاﻓﻘﺖ ﮐﺮده و اﯾﻦ طرح ﺑﺮای دو دوره ﺑﻪ ﺻﻮرت آزﻣﺎﯾﺸﯽ اﺟﺮا خواهد ﺷﺪ.» اﯾﻦ ﯾﻌﻨﯽ آﻗﺎی «ﺷﯽ ﺟﯿﻦ ﭘﯿﻨﮓ» دﺳﺖ ﮐﻢ ﺗﺎ ۱۰ سال دیگر رئیس جمهور چین باقی خواهد ماند. او از سال ۲۰۱۳ رئیس حزب حاکم و رئیس جمهور است.
ﻓﺮدای آن روز ﺧﺒﺮﻧﮕﺎری از ﺧﺎﻧﻢ «ﺳﺎرا هاکبی»؛ ﺳﺨﻨﮕﻮی ﮐﺎخ ﺳﻔﯿﺪ ﻧﻈﺮش را درﺑﺎره اﯾﻦ طرح ﺟﻨﺠﺎﻟﯽ ﭼﯿﻨﯽ ها ﭘﺮﺳﯿﺪ، «هاکبی» هم ﮔﻔﺖ ﮐﻪ «اﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮع ﻣﺴﺌﻠﻪ داﺧﻠﯽ ﭼﯿﻦ اﺳﺖ و ﺑﻪ ﻣﺎ رﺑﻄﯽ ﻧﺪارد.» و اﯾﻨﮑﻪ «ﺑﺮ اﯾﻦ ﺑﺎورم اﯾﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ از ﺳﻮی دوﻟﺖ ﭼﯿﻦ بهترین ﮔﺰﯾﻨﻪ ﺑﺮای اﯾﻦ ﮐﺸﻮر اﺳﺖ.»(!) آﻣﺮﯾﮑﺎ ﭼﺮا اﯾﻨﺠﺎ از ﭼﯿﻦ ﺳﺆال ﻧﮑﺮد و اﯾﻦ ﮐﺸﻮر را ﺑﻪ دﯾﮑﺘﺎﺗﻮری متهم ﻧﮑﺮد؟
🎯 اﯾﻦ واﮐﻨﺶ ﯾﻌﻨﯽ، اﮔﺮ ﮐﺸﻮری ﻣؤﻟﻔﻪ های ﻗﺪرت را داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﻗﻠﺪری ﺑﺎ ﻣﺨﺘﺼﺎت آﻣﺮﯾﮑﺎ هم در ﺑﺮاﺑﺮش ذﻟﯿﻞ خواهد ﺑﻮد، ﺣﺘﯽ اﮔﺮ دﯾﮑﺘﺎﺗﻮرها در آن ﮐﺸﻮر ﺣﮑﻮﻣﺖ ﮐﻨﻨﺪ. اظهارات هاکبی ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﻌﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ واﺷﻨﮕﺘﻦ «ﻧﻤﯽ خواهد» در اﻣﻮر داﺧﻠﯽ ﭼﯿﻦ ﻣﺪاﺧﻠﻪ ﮐﻨﺪ ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﻌﻨﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ «ﻧﻤﯽ ﺗﻮاﻧﺪ» ﺑﺮای آزار رﺳﺎﻧﺪن ﺑﻪ اﯾﻦ ﮐﺸﻮر ﮐﺎری ﮐﻨﺪ و ﮔﺮﻧﻪ ﻟﺤﻈﻪ ای در ﺗﻀﻌﯿﻒ ﯾﺎ ﺿﺮﺑﻪ زدن ﺑﻪ اﯾﻦ ﻗﺪرت ﺗﺮدﯾﺪ ﻧﻤﯽ ﮐﺮد، آن هم ﻧﻪ ﺑﻪ خاطر ﮐﻤﮏ ﺑﻪ دﻣﻮﮐﺮاﺳﯽ ﯾﺎ ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ دﯾﮑﺘﺎﺗﻮری، ﮐﻪ ﺑﻪ خاطر ﺟﺎﯾﮕﺎه ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ ﭼﯿﻦ و ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ﺑﻪ ﺧﻄﺮ اﻓﺘﺎدن هژمونی اش در دﻧﯿﺎ؛ اﻣﺮوز دﯾﮑﺘﺎﺗﻮرﺗﺮﯾﻦ ﮐﺸﻮرها و ﻣﺮﺗﺠﻊ ﺗﺮﯾﻦ آنها، ﻣﺘﺤﺪﯾﻦ آﻣﺮﯾﮑﺎ هستند. ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ؟!
📝 کیهان ۹ اسفند ۹۶
@abarshagerd ✅
😔 «نفاق» یعنی؛
◀️ از یک طرف، مردمی را که از آنان رأی گرفته ای از جنگ بهراسانی و یکی از دستاوردهای عظیم! برجام را «رفع سایه ی جنگ»!! عنوان کنی،
◀️ و از طرف دیگر، در صفحه ی ۶۴۶ کتاب خود موضعی با ۱۸۰ درجه اختلاف و تناقض مطرح کنی به صورتی که خلاصه ی کلامت این باشد که؛
حاضریم پرونده ما به شورای امنیت برود و به ما حمله نظامی هم بشود اما فناوری هسته ای را حفظ می کنیم.
🔰 براستی کدام را باید باور کرد؟
@abarshagerd
هدایت شده از ابَرشاگرد
🔴 براستی چه کسی با صهیونیست ها هم زبان شده است؟
⛔️ آقای دکتر ظریف وزیر امور خارجه در تاریخ ۳ اردیبهشت ۹۷ (۲۳ آوریل ۲۰۱۸) در شورای روابط خارجی آمریکا گفت :
«من درباره منطقهمان حرف میزنم. نه ایران و نه عربستان نمیتوانند هژمون - قدرت غالب - منطقه باشند. این یک حقیقت است. ما نیاز داریم که این حقیقت را بفهمیم و به آن احترام بگذاریم، هرچند که پذیرش آن میتواند دردآور باشد. بگذارید طوری بگویم که به هیچکدام برنخورد: ما نیاز به یک منطقه قوی داریم نه به یک قویترین در منطقه. در تلاشی برای قدرتمندترین شدن در منطقه، یکدیگر را در منطقه نادیده گرفتیم و اینطور ما منطقه را نابود کردهایم»!
🖍 به نقل از رجانیوز - (کد مطلب : ۲۸۶۵۴۱)
💥 نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی چندی پیش در کنفرانس اخیر مونیخ، با ادعای اینکه نفوذ ایران در منطقه باعث نزدیکی بیسابقه کشورهای عربی و اسرائیل شده است گفت :
«اگر ستیزهجویی ایران ادامه یابد و به تشکیل امپراطوری از تهران تا طرطوس و متصل کردن دریای خزر به دریای مدیترانه ادامه دهد، اسرائیل نیز خطوط قرمزی دارد که در صورت نقض شدن آنها، اقدام خواهد کرد».
🖍 به نقل از خبرگزاری فارس - (کد مطلب : ۱۳۹۶۱۲۱۲۰۰۱۹۱۳)
😔 عجب شباهتی!
دوش آن صنم چه خوش گفت در حلقه ی مغانم
با کافران چکارت گر بت نمی پرستی!
حافظ
😔 «بی سوادی» / «کم سوادی»؛ یعنی
تنها رئیس جمهورِ تاریخ ایالات متحده را که در تمام طول دوران ۸ ساله ی زمامداری اش در حال جنگ با کشورها بوده است، صلحطلب و «مؤدب» بدانی!!
#اوباما
#آمریکا
@abarshagerd
هدایت شده از ابَرشاگرد
💥 سندی دیگر در اثبات "مؤدب" بودن اوباما!
دیروز دقیقا ۵ فوریه بود؛ سالروز امضای سندی دیگر در اثبات ریاکاری دولت منحوس و ضدمردم ایالات متحده.
همانطور که در سند فوق ملاحظه می فرمایید، اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا طی دستور اجرایی ۱۳۵۹۹ خود به تاریخ ۵ فوریه ۲۰۱۲، اموال تمامی مؤسسات مالی کشورمان را نه به خاطر ارتباط با موضوعاتی نظیر هسته ای، موشکی، منطقه ای، حقوق بشر و پولشویی، بلکه صرفا و صرفا به علت "ایرانی بودن"! مورد توقیف و تحریم قرار داده است.
این هم پاسخی محکم به متوهمانی که دشمنی آمریکا را نه با "مردم ایران" بلکه صرفا با "نظام ایران" معرفی می کنند.
از نظر آمریکایی ها، "ایرانی بودن" جُرم محسوب می شود!!
@abarshagerd
هدایت شده از ابَرشاگرد
🔷 «إن تکونوا تألمون فإنهم یألمون کما تألمون» / سوره نساء آیه ۱۰۴
یکی از تصورات نادرستی که معمولا در ذهن ما وجود دارد آن است که
گمان و خیال می کنیم وقتی دشمنان بر ما فشار وارد می کنند، این تنها "ما" هستیم که متحمل فشار می شویم؛ حال اینکه به هیچ روی اینگونه نیست.
💥 دست کم به میزانی که بر ما فشار وارد می شود، به همان میزان بر "دشمنان" ما نیز فشار وارد خواهد شد.
@abarshagerd
ابَرشاگرد
شاید برای شما جالب و بلکه عجیب و برای عده ای نیز شاید پذیرفتن این واقعیت سخت باشد که؛
نقشه ای که سالیان سال با آن مأنوس بوده ایم و آن را به عنوان نقشه ی جهان می شناختیم و به همدیگر نشان می دادیم، نقشه ی واقعی جهان نیست. باور می کنید؟
🤔 اما چرا؟
🔵 پاسخ:
نقشه ی مشهور دنیا متأسفانه دارای اشکالات بزرگی است که فاحش بودن این اشکالات، تصویری کاملا نادرست را از جهانی که در آن زندگی می کنیم در ذهن ما ترسیم می کند. برای اثبات غلط بودن نقشه ی مشهور، توجه دوستان را صرفا به دو نشانه ی مهمی که در نقشه آشکار است جلب می نمایم:
◀️ نشانه ی اول: مثلا اگر عدد مساحت ایالات متحده را بر عدد مساحت کشور عزیزمان تقسیم کنید، عدد حاصل تقریبا 6 خواهد شد؛ این بدان معناست که اگر تعداد 6 عدد از نقشه ایران را کنار هم بگذاریم، علی القاعده تقریبا باید سطح آمریکا را کاملا بپوشاند. حال آنکه در نقشه ی مشهور، اینگونه نیست؛ یعنی حتی اگر با استفاده از چشم و ذهن خود، مساحت کشورمان را با مساحت آمریکا مقایسه کنید، خواهید یافت که مساحت آمریکا بیشتر از 6 برابر مساحت کشورمان ترسیم شده است (حدود 7 الی 8 برابر به جای 6 برابر).
یا اینکه؛ در نقشه ی مشهور، اگر کف نقشه ی ایران را به طور ذهنی بر کف نقشه ی آمریکا قرار دهید، ارتفاع نقشه ی ایران تا اندکی بیش از موقیعت ایالت تگزاس بالاتر نیست، در حالی که در نقشه ی واقعی، ارتفاع نقشه ی ایران تقریبا مساوی است به ارتفاع نقشه ی آمریکا.
◀️ نشانه ی دوم: عدد مساحت قاره آمریکای شمالی تقریبا 24 میلیون و 700 هزار کیلومتر مربع و عدد مساحت قاره آفریقا نیز تقریبا 30 میلیون و 220 هزار کیلومتر مربع می باشد؛ یعنی وسعت قاره ی آفریقا به مراتب بیش از وسعت قاره ی آمریکای شمالی است. حال اگر یک بار دیگر به نقشه ی مشهور دنیا نگاه کنید، به وضوح خواهید یافت که نقشه ی آفریقا به مراتب کوچکتر از نقشه ی آمریکای شمالی ترسیم شده است!
🤔 اما ماجرا چیست؟
💥 ماجرا از این قرار است که نقشه ی مشهور جهان را اروپایی ها ترسیم کرده اند. آنها زحمت کشیده اند و کشورهای نیمکره شمالی را بزرگتر از کشورهای نیمکره جنوبی رسم نموده اند (البته کشور ما در نیمکره ی شمالی قرار دارد ولی متمایل به نیمکره جنوبی محسوب می شود) تا بدین وسیله عظمت خود را به جهانیان نشان دهند!!
نقشه ی واقعی جهان را از طریق جستجوگرهای اینترنتی به راحتی می توانید بیابید. فقط کافی است ترکیب peters map را در فضای اینترنت جستجو نمایید. نتیجه روشن می باشد.
با مقایسه ی نقشه ی واقعی دنیا با نقشه ی غیرواقعی به این نتیجه خواهید رسید که؛
مثلا وسعت قاره ی اروپا کوچکتر از آن است که تاکنون دیده ایم.
یا مثلا قاره های آفریقا و آمریکای جنوبی، به طور قابل توجه و محسوسی بزرگتر و کشیده تر از آن هستند که تاکنون مشاهده کرده ایم.
😔 امان از دست اروپایی ها که حتی به نقشه ی دنیا نیز رحم نمی کنند، چه رسد به خودِ دنیا!