😔 «بی سوادی» / «کم سوادی»؛ یعنی
تنها رئیس جمهورِ تاریخ ایالات متحده را که در تمام طول دوران ۸ ساله ی زمامداری اش در حال جنگ با کشورها بوده است، صلحطلب و «مؤدب» بدانی!!
#اوباما
#آمریکا
@abarshagerd
هدایت شده از ابَرشاگرد
💥 سندی دیگر در اثبات "مؤدب" بودن اوباما!
دیروز دقیقا ۵ فوریه بود؛ سالروز امضای سندی دیگر در اثبات ریاکاری دولت منحوس و ضدمردم ایالات متحده.
همانطور که در سند فوق ملاحظه می فرمایید، اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا طی دستور اجرایی ۱۳۵۹۹ خود به تاریخ ۵ فوریه ۲۰۱۲، اموال تمامی مؤسسات مالی کشورمان را نه به خاطر ارتباط با موضوعاتی نظیر هسته ای، موشکی، منطقه ای، حقوق بشر و پولشویی، بلکه صرفا و صرفا به علت "ایرانی بودن"! مورد توقیف و تحریم قرار داده است.
این هم پاسخی محکم به متوهمانی که دشمنی آمریکا را نه با "مردم ایران" بلکه صرفا با "نظام ایران" معرفی می کنند.
از نظر آمریکایی ها، "ایرانی بودن" جُرم محسوب می شود!!
@abarshagerd
هدایت شده از ابَرشاگرد
🔷 «إن تکونوا تألمون فإنهم یألمون کما تألمون» / سوره نساء آیه ۱۰۴
یکی از تصورات نادرستی که معمولا در ذهن ما وجود دارد آن است که
گمان و خیال می کنیم وقتی دشمنان بر ما فشار وارد می کنند، این تنها "ما" هستیم که متحمل فشار می شویم؛ حال اینکه به هیچ روی اینگونه نیست.
💥 دست کم به میزانی که بر ما فشار وارد می شود، به همان میزان بر "دشمنان" ما نیز فشار وارد خواهد شد.
@abarshagerd
ابَرشاگرد
شاید برای شما جالب و بلکه عجیب و برای عده ای نیز شاید پذیرفتن این واقعیت سخت باشد که؛
نقشه ای که سالیان سال با آن مأنوس بوده ایم و آن را به عنوان نقشه ی جهان می شناختیم و به همدیگر نشان می دادیم، نقشه ی واقعی جهان نیست. باور می کنید؟
🤔 اما چرا؟
🔵 پاسخ:
نقشه ی مشهور دنیا متأسفانه دارای اشکالات بزرگی است که فاحش بودن این اشکالات، تصویری کاملا نادرست را از جهانی که در آن زندگی می کنیم در ذهن ما ترسیم می کند. برای اثبات غلط بودن نقشه ی مشهور، توجه دوستان را صرفا به دو نشانه ی مهمی که در نقشه آشکار است جلب می نمایم:
◀️ نشانه ی اول: مثلا اگر عدد مساحت ایالات متحده را بر عدد مساحت کشور عزیزمان تقسیم کنید، عدد حاصل تقریبا 6 خواهد شد؛ این بدان معناست که اگر تعداد 6 عدد از نقشه ایران را کنار هم بگذاریم، علی القاعده تقریبا باید سطح آمریکا را کاملا بپوشاند. حال آنکه در نقشه ی مشهور، اینگونه نیست؛ یعنی حتی اگر با استفاده از چشم و ذهن خود، مساحت کشورمان را با مساحت آمریکا مقایسه کنید، خواهید یافت که مساحت آمریکا بیشتر از 6 برابر مساحت کشورمان ترسیم شده است (حدود 7 الی 8 برابر به جای 6 برابر).
یا اینکه؛ در نقشه ی مشهور، اگر کف نقشه ی ایران را به طور ذهنی بر کف نقشه ی آمریکا قرار دهید، ارتفاع نقشه ی ایران تا اندکی بیش از موقیعت ایالت تگزاس بالاتر نیست، در حالی که در نقشه ی واقعی، ارتفاع نقشه ی ایران تقریبا مساوی است به ارتفاع نقشه ی آمریکا.
◀️ نشانه ی دوم: عدد مساحت قاره آمریکای شمالی تقریبا 24 میلیون و 700 هزار کیلومتر مربع و عدد مساحت قاره آفریقا نیز تقریبا 30 میلیون و 220 هزار کیلومتر مربع می باشد؛ یعنی وسعت قاره ی آفریقا به مراتب بیش از وسعت قاره ی آمریکای شمالی است. حال اگر یک بار دیگر به نقشه ی مشهور دنیا نگاه کنید، به وضوح خواهید یافت که نقشه ی آفریقا به مراتب کوچکتر از نقشه ی آمریکای شمالی ترسیم شده است!
🤔 اما ماجرا چیست؟
💥 ماجرا از این قرار است که نقشه ی مشهور جهان را اروپایی ها ترسیم کرده اند. آنها زحمت کشیده اند و کشورهای نیمکره شمالی را بزرگتر از کشورهای نیمکره جنوبی رسم نموده اند (البته کشور ما در نیمکره ی شمالی قرار دارد ولی متمایل به نیمکره جنوبی محسوب می شود) تا بدین وسیله عظمت خود را به جهانیان نشان دهند!!
نقشه ی واقعی جهان را از طریق جستجوگرهای اینترنتی به راحتی می توانید بیابید. فقط کافی است ترکیب peters map را در فضای اینترنت جستجو نمایید. نتیجه روشن می باشد.
با مقایسه ی نقشه ی واقعی دنیا با نقشه ی غیرواقعی به این نتیجه خواهید رسید که؛
مثلا وسعت قاره ی اروپا کوچکتر از آن است که تاکنون دیده ایم.
یا مثلا قاره های آفریقا و آمریکای جنوبی، به طور قابل توجه و محسوسی بزرگتر و کشیده تر از آن هستند که تاکنون مشاهده کرده ایم.
😔 امان از دست اروپایی ها که حتی به نقشه ی دنیا نیز رحم نمی کنند، چه رسد به خودِ دنیا!
هدایت شده از ابَرشاگرد
ماجرای SPV و پیش بینی دکتر ظهره وند
🔷 لابد از چند و چونِ سازوکار SPV کمابیش مطلع هستید. در این خصوص، شاید بهترین تعریف و توضیح اجمالی را دکتر جبرائیلی ارائه کرده باشند. طبق سازوکار طراحی شده موسوم به SPV؛
«ایران خواهد توانست اقلام غیرتحریمی (غذا و دارو) را از شرکتهای اروپایی خریداری نماید، اما چون در اروپا پولی ندارد و اروپاییها نفت ایران را نمیخرند، برای استفاده از SPV باید پول نفت از خریداران آسیایی به این کانال مالی منتقل شود تا خرید اقلام غیرتحریمی از اروپا ممکن باشد».
عنایت فرمودید؟
😁 سازوکاری که اروپایی ها تحت عنوان SPV برای ما طراحی و آماده کرده اند، دقیقا همان ماجرای رژیم "نفت در برابر غذا" است که آمریکا بر عراق تحمیل نمود و امروز دولت فعلی علاقه مند به دنبال اجرایی شدن آن است! (گمان می کنم به هیچ توضیح بیشتری نیاز نباشد)
اما در این میان، شاید گفتن یک موضوع خالی از لطف نباشد.
💥 ماه ها پیش از خروج آمریکا از برجام (یعنی همان زمانی که حتی کسی به آن صورت فکر خروج آمریکا از برجام در مخیله اش نیز نمی گنجید)، طی گفتگویی با دکتر ظهره وند (عضو گروه مذاکره کننده دکتر جلیلی)، به بررسی رژیم نفت در برابر غذا پرداختیم. ایشان در میانه ی این پرسش و پاسخ، در جمله ای کوتاه تلویحا وضع امروز و علاقه ی دولت به پذیرفتن رژیم مذکور را پیش بینی نمودند که راستش باور و قبول این نکته در آن ساعت برای بنده واقعا کار آسانی نبود.
پُرحرفی کافی است. اجازه فرمایید متن پرسش و پاسخ یادشده با جناب ظهره وند را عینا تقدیم کنم.
پرسش :
🔴 به نظر شما آیا برای ایالات متحده این امکان وجود دارد که رژیم "نفت در برابر غذا" را همانند عراق بر کشور ما نیز اعمال کند؟ برخی از اعضای دولت یازدهم ادعا کردند که اگر برجام نبود آمریکا به دنبال رژیم نفت در برابر غذا برای مقابله با ایران بود.
پاسخ دکتر ظهره وند:
🔵 خیر! ""البته اگر این دولت بتواند اینکار را خواهد کرد!""
در موضوع عراق، جامعه جهانی پشت این طرح بود و عراق در داخل هم مشکل داشت، و از نظر جغرافیایی در محاصره بود در حالی که ایران مسئله اش ماهیتا با عراق فرق می کند! ضمن انکه فرض کنیم کلا نفت ایران را نخرند ... آیا شدت وابستگی ما آنقدر است که مجبور به چنین کاری خواهیم شد؟ مشکل ما خام فروشی در برابر قاچاق است. اگر نفت نمی فروختیم و بر ظرفیت های داخلی تکیه می کردیم قطعا موضوع بهره وری در کشور امروز متفاوت می شد ... .