🔴 کلامی در مواجه با معاندان
🔷 آن رهبر که به مردم خود اعتماد دارد، نیازی به دیکتاتوری و تحمیل نظر خود نمی بیند. لذاست که امامین انقلاب اسلامی همواره از منتخبین مردم (حتی فلانی، فلانی، فلانی، فلانی و فلانی) حمایت کرده و می کنند. البته لازم است که بین حمایت "گفتمانی" و حمایت "اجرایی" تفکیک قائل شویم.
@abarshagerd 📝
🔴 سؤال: آمریکا در چه صورت تحریم ها را کنار می گذارد؟
💥 پاسخ: فقط در دو صورت
◀️ زمانی که به واسطه ی تحریم ها تمامی اهرم های قدرت ایران را گرفته و در نهایت نظام اسلامی سرنگون شده و نظام مطلوب آمریکا روی کار آید.
◀️ زمانی که در برابر آمریکا مقاومت نموده و او را از اثربخش بودن ابزار تحریم مأیوس کنیم. هرگاه آمریکا به این نتیجه برسد که فلان ابزارش کارآیی لازم را ندارد، بلافاصله آن را کنار گذاشته و سراغ ابزار دیگر خواهد رفت. این در شرایطی است که در حال حاضر آمریکا هیچ ابزار دیگری جز "تحریم" در اختیار ندارد. بنابرین، شکست تحریم ها معادل و مساوی است با شکست تاریخی آمریکا در برابر ملت ایران.
@abarshagerd 📝
یک نکته
🔷 اینکه آمریکا و اتحادیه اروپا مکررا از حضور ج.ا.ایران در منطقه و نفوذ او گلایه می کنند، نشان از یک اعتراف بزرگ دارد.
💥 اعتراف به استیصال.
ایران به درخواست خودِ آن کشورها (سوریه و عراق) در منطقه حضور یافته است و زمانی که غرب از نفوذ و حضور ایران نگران است، یعنی اعتراف کرده است که کشورها و ملت های منطقه تمایلی به آمریکا و گفتمان او ندارند و این برای آمریکا بسیار سنگین است.
🔴 وقتی آمریکا با صدای بلند اعلام می کند که "از نفوذ ایران نگرانیم"، چه معنایی دارد؟
🔷 یعنی ما آمریکایی ها در سلطه بر منطقه شکست خورده ایم و اکنون ایران از منطقه خارج شود تا ما دوباره منطقه را تحت اشغال خود درآوریم!
🔷 یعنی ایران، سلطه ی ما را در منطقه در هم شکسته است.
🎯 در یک کلام: موقعیت قدرتمند ایران، آمریکا را ناگزیر کرده است که این چنین علنی به ضعف و شکست خود اعتراف کند.
@abarshagerd 📝
⚡️ این قسمت: خدایگان تناقض!
🌗 زمانی نه چندان دور، جماعتی صنعت هسته ای را عامل مشکلات کشور (دست کم مشکلات اقتصادی) معرفی می کردند و با همین شعار از مردم رأی گرفتند و بر مسند امور نشستند.
🌗 جلوتر که آمدیم صریحا گفتند؛ آرمان ما که به سانتریفیوژها وصل نیست.
🌗 اکنون همان جماعت برای لاپوشانیِ فضاحتِ برجامِ رسوا شده، به فروش محصولات و فرآورده های هسته ای - آن هم از نوع استراتژیک آن نظیر آب سنگین و اورانیوم غنی شده - افتخار می کنند و آن را تحت عنوان حفظ و بالندگی صنعت هسته ای، به خورد مردم می دهند!
@abarshagerd 📝
🤔 چرا آمریکا به کشور ما حمله ی نظامی نمی کند؟
🔷 پاسخ: دلایل آن متعدد است.
مثلا یکی از دلایل آن است که در صورت حمله ی نظامی به کشورمان، مردم ما تمام اختلافات و تفاوت هایشان را در عمل کنار گذاشته و علیه آمریکا متحد می شوند و آمریکا این موضوع را می داند.
🔷 «تحریم» یعنی جنگ اقتصادی. اگر واقعا این تصور در ذهن آمریکا شکل بگیرد که با اِعمال تحریم، ملت ایران متحد شده و علیه آمریکا می ایستند، آمریکا هیچ گاه دست به تحریم نمی زند.
🎯 نتیجه آنکه، علت اعمال تحریم ها از سوی آمریکا آن است که در ذهن او این تصور شکل گرفته است که جامعه ی ایران نسبت به تحریم متحد نیست و در جامعه ی ما شکاف وجود دارد (این تصور به صورت جدی از سال ۸۸ به این سمت در ذهن آمریکا ایجاد شد). دقیقا به همین علت است که می گوییم "هسته ای" فقط بهانه است.
نمی خواهیم بگوییم که ملت ما متحد نیستند، بلکه مقصود آن است که عده ای از مسئولین و نخبگان سیاسی با حرف ها و اقدامات شان و نیز مردم با برخی از رفتارها و انتخاب هایشان، این تصور را در ذهن آمریکا ایجاد نموده اند و طبیعتا آمریکا براساس تصور ذهنی خود عمل خواهد کرد.
@abarshagerd 📝
⚪️ ای کاش فقط یک "گفته" می بود!
🔷 عده ای معتقدند که مقصود جناب روحانی از بکار بردن عبارت «کدخدا» در سال ۹۲ آن نبوده که آمریکا کدخدای دنیاست، بلکه منظور ایشان کدخدا بودن آمریکا برای اروپایی هاست.
🔶 بگذریم که این سخن برخلاف متن جمله ی ایشان است، آنجایی که می گویند: "آمریکایی ها کدخدای ده هستند". مقصود ایشان از «ده» دقیقا کجاست؟ تأمل کنیم.
⚡️ اصلا فرض کنیم که مقصود ایشان از عبارت مذکور، همان است که می گویند؛ یعنی منظور ایشان آن نبوده که آمریکا کدخدای همه ی دنیا - از جمله ما - است.
باید گفت، اگر جناب ایشان به زبان هم این جمله را نگفته باشند، لیکن در عمل کاملا بدان معتقد بوده اند.
💥 یک مثال: زمانی که دولت ایشان در توافق ژنو تعبیر a mutually defined enrichment programme را به طور رسمی پذیرفته است، بدین معناست که سیادت، قیادت و کدخدا بودن آمریکا را به رسمیت شناخته اند، ولو آنکه در زبان سخن دیگری گفته باشند.
😒 ای کاش که عبارت "کدخدا" فقط یک "گفته" می بود! ای کاش!
مشکل آنجاست که نه تنها این تعبیر به زبان بیان شده است، بلکه در عمل نیز کاملا بدان پایبند بوده اند.
@abarshagerd 📝
😄 لطفا بیشتر نفاق بورزید تا بیشتر شما را بشناسیم!
🌗 اگر ج.ا.ایران به تقویت قدرت دفاعی و بازوهای منطقه ای خود برای ایجاد یک محیط امن به شعاع چند صد کیلومتر از مرزهایش مبادرت نمی ورزید، اصلا بعید نبود که لیبرال های داخلی که اکنون نفوذ ج.ا.ایران را در منطقه مورد تخطئه قرار می دهند، دهان به کنایه و تعریض می گشودند و می گفتند که ج.ا.ایران با این همه ادعا و شعارهای گونه گون، هنوز عُرضه ی تأمین امنیتِ منطقه ی خود را نیز ندارد، ولی از صدور انقلاب دم می زند.
@abarshagerd 📝