🌙 گاهِ شب 🌙
مدتی پیش نکتهای به ذهنم رسید که برای خودِ بنده نیز حقیقتا عجیب و شگفتانگیز بود.
⚠️ شاید به ذهن شریف شما نیز خطور کرده باشد که سردمداران غرب و دنبالهروانشان، زمانی که میخواهند حدود روابط بین مردان و زنان را در کشوری بشکنند و بیبندوباری را ترویج نمایند، در نقطهی شروع هیچگاه به «مردان» نمیگویند که سراغ زنان بروید، بلکه برای شکستن قبح روابط، ابتدا به «زنان» میگویند که حجابتان را کنار بگذارید.
🌸 فکر میکنید چرا؟
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
نگاه پهلوی به «زنان»؛ پا در جای پای آمریکا و انگلیس
🔘 از «سرسپرده» جز این نمیتوان انتظار داشت که خود را تا حد امکان به «ارباب»ش شبیه کند و خوی او را پیشه نماید. با توجه به نزدیک شدن ایام دههی فجر انقلاب اسلامی و سالروز اضمحلال رژیم منحوس پهلوی، نمونهای را با یکدیگر به نظاره مینشینیم:
🔻 دوران حکومت «پهلویها» به طور رسمی از سال ۱۳۰۴ آغاز گردید. در این دوره، تا اوایل دههی ۴۰ «زنان» از حق رأی محروم بودند.
🔻 حکومت «ایالات متحدهی آمریکا» به طور رسمی در سال ۱۷۷۶ میلادی بر این کشور مسلط گردید. در این دوره، تا اوایل قرن بیستم «زنان» فاقد حق رأی بودند. در تاریخ ۲۶ آگوست ۱۹۲۰ به موجب مصوبهی متمم نوزدهم قانون اساسی ایالات متحدهی آمریکا توسط کنگرهی این کشور، زنان در انتخابات سیاسی حق رأی یافتند.
🔻 حکومت «بریتانیا» نیز تا پیش از سال ۱۹۲۸ میلادی «زنان» کشورش را از شرکت در انتخابات محروم ساخته بود.
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
اولویتها و دغدغههای ذهنی «ولیّفقیه» و «ما»
👇 کدامیک بیش از دیگری دغدغهی ذهنی ماست؟
⬅️ وضعیت نابهسامان خودروسازی و قیمت تأسفبار خودروها
یا
⬅️ «قتلگاه» بودن فضای مجازی کنونی
👆 از نظر جانشین امام زمان(عج)، از بین دو امر مهم بالا، کدامیک قضیهای 👈حیاتی👉 و مسئلهای 👈کلیدی👉 است؟
✅ بنا بر سخنرانی امام خامنهای در ۳ فروردین ۹۹، فضای مجازی قضیهای 👈حیاتی👉 است و نیز بنا بر فرمایش ۲۲ تیر ۹۹، ایشان سروسامان دادن به «مدیریت» فضای مجازی و لزوم خارج کردن آن از سیطرهی دشمن را مسئلهای 👈کلیدی👉 و دارای 👈اولویت نزدیک و کوتاهمدت👉 دانستهاند؛ اینها سخنانی است که در برابر چشم ما بیان شده است نه در کنج پستو! 😔
⬅️ با وجود مهم و لازم بودن رسیدگی به وضعیت رنجبار کیفیت خودروسازی و قیمت سرسامآور و آزاردهندهی خودروها که حقیقتا سبب تأسف است، ولیّفقیه هیچگاه از این قضیه به عنوان یک امر 👈حیاتی👉 و 👈کلیدی👉 یاد نکردهاند؛ هیچگاه!
👇 اکنون به محافل و دورهمیهای روزمرهی خود نگاهی دیگر بیندازیم!
🔻 اولویت ذهنی ما کدامیک از این دو مورد است؟
🔻 کدامیک از این دو، نَقل و نُقل محافل ماست؟
🔻 حرف زدن و گفتگو کردن در خصوص کدامیک از این دو موضوع را مهمتر میدانیم؟
🔻 آیا دستکم همانگونه که برای وضعیت ناراحتکنندهی «خودروسازی» در کشورمان دائما روضه میخوانیم(که البته بایستی بخوانیم)، برای «قتلگاه»ی که دشمن در فضای مجازی ایجاد نموده است و همهروزه و بلکه همهلحظه از ما تلفات میگیرد و اساس هویت و امنیت و فرهنگ را مورد هجوم بیامان قرار داده است نیز غصه و حرص میخوریم؟
😔 وای بر هر آنکه برای این «قتلگاه» غصه نمیخورد و غمزده نیست و به وضعیت کنونی راضی است! اُف بر او!
😔 عذاب اخروی در انتظار هر توانگری است که برای اصلاح کلان وضعیت دهشتناک و دردآورِ کنونیِ فضای مجازی عمل بایسته انجام نمیدهد!
🌻 همانند ولیّفقیه باشیم و دغدغهها و غصههایمان را بر اساس 👈اولویتها👉 تنظیم کنیم، نه ذوقیات شخصی.
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
مأموریّت «پهلوی» چه بود؟
🔴 در طول تاریخ چند هزارسالهی «ایران»مان، تنها حکومتی که با دست بیگانه بر مسند قدرت نشسته و بر این سرزمین حکمرانی نموده، «پهلوی» است.
🔘 یک فرد «باهویّت» هیچگاه در برابر بیگانه تسلیم نمیشود و «سرسپرده» نمیگردد؛ «سرسپردگی» یک انسان، شاید بهترین و روشنترین دلیل برای اثبات «بیهویّتی» اوست.
♦️ «پهلوی» که حکومتی بیهویّت، بیریشه، دونمایه و بیگانه با «هویّت ملّی ایرانیان» بود، از جانب انگلیسیها و آمریکاییها مأموریّت داشت که همانند گرگی خونآشام و بیرحم، به جان «عناصر هویّت ملّی» ما بیافتد که حقّا هم بیباکانه افتاد و تا بدانجا که در دستان آهنینش توان بود، مجدّانه و مصرّانه کوشید تا هیچ نشان و اثری از هیچیک از مؤلّفههای هویّتی اسلامی-ایرانیِ ملّت ایران بر جای نماند و در راستای ریشهدار کردن وابستگی در ایران، عناصر هویّتی غربی را جایگزین آن نماید تا پس از آن، ملّت گرامی و عزیز ایران هیچ هویّت مستقل و شأنی را برای خود قائل نباشد و به هیچ چیزِ خود افتخار نکند و نتیجتا در برابر چپاولگریها و خصومتهای انگلیس و آمریکا، هیچ انگیزهای برای دفاع از خود نداشته باشد.
⬅️ به عنوان نمونه، جالب است بدانید که سرسلسلهی نظام منحوس پهلوی یعنی «رضاشاه»؛ این قزاقِ انگلیسیِ ضدّ ملّت حتّی از مبارزه با «موسیقی ایرانی» نیز فروگذار نکرد؛ به طوری که رسما فرمان «ممنوعیّت موسیقی ایرانی» و «ترویج موسیقی غربی» را در اواخر دوران سلطنتِ ویرانگرش صادر نمود.
📝 توجّه خوانندگان این یادداشت را به سند مهمّ زیر که حاوی متن ابلاغیّهی وزارت فرهنگ خطاب به «ادارهی موسیقی کشور» است، جلب میکنم(به نقل از کتاب «موسیقی ایران از آغاز تا امروز»، غلامرضا جوادی، انتشارات همشهری، سال ۸۰، ص ۴۷۰):
⏪ ⏪ «آقای سروان مینباشیان، رئیس اداره موسیقی کشور! پیرو ابلاغ شماره ۲۳۵۱۹ مورخه ۶ مهر ۱۳۱۷ حسب الامر اعلیحضرت همایون شاهنشاهی مقرر گردیده که ادارهای به نام اداره موسیقی کشور در این وزارتخانه به منظور تغییر موسیقی کشور و برقرار نمودن اساس آن بر روی اصول و قواعد و گامهای موسیقی غربی تأسیس گردد. وظایف کلی اداره مزبور به قرار زیر است: ۱- ساختن و انتشار قطعات موسیقی و سرود و تألیف کتابها طبق اصول و آیین موسیقی جدید و متداول نمودن قطعات و کتابها و روشهای موسیقی ادبی-علمی و موسیقی غربی. ۲- تأسیس مجله موسیقی و نشر مقالات و تشکیل کنسرتها و نمایش و مجالس سخنرانی و ضبط و نقل صوت برای آشنا کردن اذهان و تعمیم موسیقی جدید بین اهالی کشور. ۳- نظارت در تألیفات و مقالات و قطعات و کتب و نت موسیقی و کنسرتها و نمایشها و سایر اموری که ارتباط با موسیقی دارد و جلوگیری از آنچه موافق موسیقی جدید نباشد. ... . کفیل وزارت فرهنگ-اسماعیل مرآت»
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
علّت اصلی: «کجیِ زمین»!
⭕️ غربگرایان، اساتیدِ مبرّزِ ربط دادن بیربطترین امور به یکدیگر هستند. باور نمیکنید؟ پس بخوانید!
🗣 اگر از غربگراهای فارسی زبان پرسیده شود که مگر نگفتید و نمیگویید هر کشور و ملّتی که با «غرب» در تماس و ارتباط باشد، ترقّی مییابد و پیشرفت میکند؟ دورهی آغاز ارتباط مستقیم ایرانیان با غرب(اعزام افرادی برای تحصیل در اروپا در زمان نیابت سلطنت عبّاس میرزا) تا انتهای پادشاهی پهلوی، امتدادی به درازای ۱۷۳ سال داشته است(از ۱۲۲۶ ق تا ۱۳۹۹ ق). با اینکه در اکثریّت مطلق مدّت این دوره، مسئولان ایرانی ارتباط بسیار خوبی با غرب برقرار کرده، در برابر غربیها سرافکندگی داشته و دائما امتیازات رنگارنگ به آنان اعطا نمودهاند، پس چرا با این وجود بازهم کشورمان جزو عقبماندهترین ممالک پنج قارّهی عالَم محسوب میشده است؟ مگر هزینهی کمی برای تحصیل محصّلین ایرانی در اروپا پرداخت میشد؟ پس چرا بعد از گذشت آن همه سال و صرف آن همه هزینه، حتی پیچ یا فنر یک ساعت را هم نمیتوانستید بسازید؟ اصلا از اینها هم اگر بگذریم؛ چرا حتّی از عناصر اعتلا و رشدی که از دورهی صفویه بر جای مانده بود نیز برای پیشرفت کشور استفاده نکردید و به کار نگرفتید؟
🔴 میدانید روشنفکرانِ غربگرا در پاسخ به این سؤالِ بیپاسخ چه ابراز میکنند؟
🔻 بدون آنکه خندهشان بگیرد با وقاحت و پررویی میگویند: علّت عقبماندگی ایران، «دین و مذهب» است!!
🔻 میدانید چرا ایران همچون کشورهای غربی رشد نکرده و کماکان به آنها محتاج است؟ چون خانمهای ایرانی محجّبه هستند و از چادر استفاده میکنند!!
❇️ طرح این قبیل مزخرفات و پاسخهای به غایت بیربط و مضحک، همه و همه با هدف فرار از زیر بار مسئولیّت و پاسخگویی به ملّت بوده و هست.
حال و روز غربگرایان فعلی نیز به تقلید از اسلاف خود به همین منوال و سیاق است؛
⛔️ حاضر به پذیرش مسئولیّت در قبال تصمیمات نادرست و غیر ملّی و ضدّ ملّی خود نیستند، علل واهی و بیربط را به عنوان عوامل بروز مشکلاتی که خود مسبّب آن بودهاند به ملّت تزریق میکنند و اگر این امکان برایشان فراهم باشد، همواره اصل نظام اسلامی و جهتگیریهای کلان آن و دفاع از هویّت و حقوق ملّت در برابر زیادهخواهی و زورگویی غرب و نیز نهادهای انقلابی را مقصّرِ بیچون و چرای همهی اتّفاقات ناگوار میخوانند.
گویند فلان شخص بلد نبود حرکات موزون را به خوبی انجام دهد. وقتی متعرضش شدند، پاسخ داد:
☺️ اشکال از من نیست؛ زمین «کج» است!!
@abarshagerd ✍️
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
رفع «توهم اثرگذاری» در اینستاگرام، تلگرام، واتساپ و توئیتر
🔴 اگر دیوانهای «یک سنگ» را درون «یک چاه» بیندازد، چه اتفاقی میافتد؟
❇️ پاسخ البته روشن است.
باید ۱۰۰ نفر انسان عاقل و فهمیده دور همدیگر جمع شده و ساعتها و چه بسا روزهای بسیاری از عمر گرانبهای خود را صرف کنند(= هدر دهند) تا راهحلی را برای بیرون کشیدن آن سنگ بیابند و نسبت به خروج آن اقدام کنند.
🔴 حال فرض کنید که در همان حالتی که افراد عاقل و فهمیده مشغول تفکر و اقدام برای خروج «یک سنگ» از درون چاه هستند، ناگهان همان دیوانه یا دیوانگان «۵۰ سنگ» دیگر نیز به درون چاه بیندازند. در این صورت چه اتفاقی میافتد؟
اتفاقی که رخ میدهد آن است که عاقلان و فهمیدگان یادشده، باید ۵۰ برابر حالت قبل توان و زمان خود را صرف کنند(= هدر دهند) و این سلسله هیچگاه تمام نخواهد شد.
با این روش مقابله، هم روند انداختن سنگ به درون چاه متوقف نخواهد شد و هم توان و عمر ارزشمند انسانهای عاقل و فهمیده که باید صرف امور مهم شود به همین راحتی به باد میرود.
پس راه علاج اساسا چیز دیگری است.
راه علاج عبارت است از:
⬅️ پر کردن چاه
⬅️ به بند کشیدن دیوانگان
این دو، در واقع زمینهها و بسترهای اتلاف توان و زمان عاقلان یک دیار به شمار میآیند. راهحل «اساسی» و «درازمدت» 👈حذف👉 آن بستر و زمینی است که در هر حال زمینهی فساد مذکور را فراهم آورده است. این کار هم حکیمانه است و هم دوراندیشانه. اینطور نیست؟
عزیزانی با نیتهای خوب و خالص در کشور ما وجود دارند که مشغول هدر دادن توان و عمر خود برای پاسخ به شبهاتی هستند که از چاهها و بلکه سیاهچالهایی(اینستاگرام، تلگرام، توئیتر و ...) نشأت میگیرند که 👈ذاتا👉 فسادزا و شبههآفرین هستند. این دوستان عزیز و دلسوز ما که ظاهرا فاقد نگاه جریانی و شبکهای هستند، غافلند از اینکه در همان زمانی که همت خود را برای پاسخ به یک شبهه(= بیرون آوردن یک سنگ از یک چاه) صرف میکنند، چندین و چند کامیون پُر از سنگ به درون چاههای مختلف انداخته میشود و با این حال این عزیزان به سبب پاسخ به یک شبهه، از تخیل و توهم اثرگذاری در این فضاها بسیار شادمان هستند و به گمان خداوند را هم شکر میگویند!
یعنی حضور این عزیزان در فضاهای فسادزای مذکور و پاسخ به شبهات تولیدشده، هیچ اثری ندارد؟
البته اثر دارد؛ اما اثر نقطهای و موردی، نه اثر جریانی و شبکهای.
مثلا شخصی را در نظر بگیرید که نهنگ او را بلعیده باشد.
آیا آن فرد هیچ کاری را علیه نهنگ نمیتواند انجام دهد؟
البته که میتواند انجام دهد. نهایت کاری که از او بر میآید این است که چند لگد به آن نهنگ بزند، اما در هر صورت نهایتا هضم و نابود خواهد شد.
وقتی مدیریت و شبکه در اختیار شما نیست، عاقبت ورود به این فضاهای نهنگوار و لگد زدن به شبهات اینستاگرامی، تلگرامی و ...، چیزی نیست جز هضم شدن و نابود گردیدن.
پس همانند «حافظ» باشیم:
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخِ فلک
@abarshagerd ✍️
#⃣ #جهاد_تبیین
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
تمجیدی از مردم گرامی و رشید ایران
🔘 اگر «انقلاب اسلامی ایران» نتیجهی حالیبهحالی شدن مردم بوده و سرسری و بدون تعمق رخ داده است به گونهای که این ملت خودشان هم نمیدانستند که چه میخواهند، چگونه است که در میان این همه مدعیان انقلابیگری و اصلاحخواهی، ملت ایران «اسلام» و «امام خمینی» را برگزیده و بر آن پا فشردند و به سینهی «سازمان مجاهدین خلق»، «گروهک نهضت آزادی» و سایرین با وجود شعارهای بسیار جذاب، قاطعانه دست رد زدند و کنارشان نهادند؟
🔘 یا اگر «ایرانیان» بدون تعمق و تفکر مسلمان شدند، چگونه است که اسلام را پذیرفتند اما زبانشان عربی نشد؟ چگونه است که اسلام را پذیرفتند اما آداب و رسوم دیرین و ارزندهی خود مانند جشن گرامیداشت «نوروز» را ترک و حذف نکردند؟
این در حالی است که در «مصر»، علاوه بر پذیرش اسلام، مؤلفهی زبانی هویت آنان نیز دگرگون شد و زبان مردم به عربی تغییر یافت.
❇️ «ایرانیان» این عُرضه را داشته و دارند که در برابر سیل مؤلفههای زندگی غربی، عنصر مثبت «فناوری و صنعت» را از غرب بگیرند، اما مکتب منحط فکری غرب و سبک کثیف زندگی غربی را پس بزنند و بر «مکتب» بالندهی اسلامی - ایرانی خود تکیه نمایند.
✅ آری! این ویژگی خاص و بارز ایرانیان است که مؤلفههای خوب مکاتب و جوامع دیگر را در خود هضم کرده و خود در مکاتب و فرهنگهای دیگر هضم نمیشوند و این قدرت را دارا هستند که عناصر مثبت و رشدآفرین تمدنها و فرهنگها و دیگر سبکهای زندگی را با نگاهی تیزبینانه و سختگیرانه و انتقادی دریافت نموده و در خود عجین سازند و ساختار و بافتار هویت خود را مستحکمتر کنند.
🌻 این ویژگی پرارزش و تعیینکنندهی ایرانیان حقیقتا مایهی افتخار و سرافرازی است و پیشرفت تا رسیدن به قلهها را تضمین میکند.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
«مدرنیته» انسان را در نوجوانی و جوانی «پیر» میکند!
برای پیر شدن، لازم نیست که سنّ من و شما به بالای ۶۰ سال برسد؛ بلکه هرگاه دستخوش دلمُردگی و بیرمقی شدیم، آنگاه حقیقتا پیر و فرتوت گشتهایم.
«مدرنیته» با آتش زدن به خرمن بزرگ و بیانتهای «نفس اماره» و ایجاد تشنگی کاذب به واسطهی سر دادن شعارهای جذاب و فریبنده و ترسیم مقصد دروغین، ما را در میدان و مسابقهای رهسپار میکند که برای جُستن آب حیاتِ! لذائذ مادی لهله میزنیم اما هیچگاه به مقصود نمیرسیم. آری! دنیا همواره همین بوده، هست و خواهد بود.
این تشنگی به دنبال خود «سیراب شدن» را نخواهد داشت و اینجاست که افسردگی و بیرمقی و فترت بر رهروان راه مدرنیته مسلط میشود و ضعف و شکنندگی به سراغشان میآید.
محصول کارخانهی «مدرنیته» چیزی نیست جز «انسانهای ضعیف». مستکبرانِ مدرنیست، میپسندند و در تلاشند که من و شما «ضعیف و افسرده و بیرمق» باشیم تا توان و انگیزهی قیام و مبارزه در برابر ستمها و بهرهکشیهای آنان در ما نباشد.
آمریکاییها در دوران پهلوی، با ابزار سرسپردهای به نام «محمدرضاشاه» همین هدف و همین راه با شدت و سرعت علیه ملت بزرگ و عزیز ایران دنبال میکرد، اما ناگهان صفحهی روزگار علیه آنان و اهداف پلید آنان چرخید.
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
برخی از روی سطحینگری و بیاطلاعی اظهار میکنند:
♦️ خدا شهدای دفاع مقدس را رحمت کند؛ اما اگر شهیدان در زمانهی ما میزیستند و وضعیت بد کنونی جامعه را میدیدند، آیا بازهم حاضر بودند جان خود را برای این انقلاب و نظام فدا کنند؟!
❇️ بگذارید فرض کنیم که تصور رسانهزدههایی که صِرفا نقاط منفی و تلخ جامعه را میتوانند ببینند و توانایی دیدن اینهمه پیشرفت و نقطهی مثبت و امیدآفرین را در کشور سرافراز ایران ندارند، صحیح باشد!
🔘 این قبیل بافتهها در حالی است که شهیدان و ایثارگران «بصیر» کشور ما در طول ۸ سال دفاع مقدس و پیش از آن در شرایطی پا به میدان نهادند و جان خود را در کف دست گذاشتند که بازرگان، بنیصدر، هاشمی رفسنجانی، منتظری، میرحسین موسوی، محمد خاتمی و ... جزو مسئولان ردهبالای این نظام بودند و هر کدام ضربات و لطمات بزرگی را به این کشور وارد ساختند. مگر قضیهی تلخ «مک فارلین»، «گرانی» دردآور، ماجراهای رنجبار «سید مهدی هاشمی»، عدم پشتیبانی کافی دولت موسوی از جنگ؛ همگی در طول دفاع مقدس ۸ ساله اتفاق نیفتادند؟
اما شهدا و مجاهدان توانستند بین مشکلات «عمیق» و مشکلات «سطحی» تفکیک قائل شوند و به وعدهی خداوند مبنی بر حل مشکلات سطحیِ یک جامعهی ایمانی که عاری از مشکل عمیق است اعتماد کنند؛ همانگونه که در دوران حاضر در شرایطی که دولت ناصالح حسن روحانی به شکل عریان در راستای ترویج و نهادینهسازی «نئولیبرالیسم» و ساریسازی آن در جامعه کوشش میکرد و آرمانهای انقلاب اسلامی را کنار میزد، پهلوانان مؤمن و بصیر ایرانی، وظیفهی خود را «هجرت» از سرزمین خود دانسته و برای دفاع از عزت اسلام و انقلاب و مسلمانان، به سوریه رهسپار شدند.
🌻 الله ولیّ الّذین آمنوا یخرجهم من الظّلمات الی النّور
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
معاندان انقلاب اسلامی را اینگونه رسوا کنیم
🔘 آرمانها و رویکردهای کلان «جمهوری اسلامی» همگی مبتنی بر 👈فطرت الهی انسان👉 هستند.
🔴 بنابر این، آن کسی که به تصور خود در حال مخالفت با رویکردهای کلان نظام جمهوری اسلامی است(مانند: استقلال، مبارزه با ظالم و مستکبر و ...)، در واقع شمشیر خود را علیه «مؤلفههای فطرت الهی انسان» از نیام کشیده است، نه صرفا یک حکومت.
⏪⏪ مخالفان و معاندان انقلاب و نظام اسلامی را اینگونه میتوان رسوا کرد.
@abarshagerd ✍️
امام خمینی(رحمة الله علیه):
🌻 «ملت انقلابی ایران که جانم فدای یکیک آنها [باد]!»
🗓 ۲۸ آذر ۱۳۶۶
@abarshagerd
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
عمیق بنگریم
🔘 آن چیزی که به عنوان نقطهی اصلی قوت و برتری دشمن بر ما در اذهان بسیاری وجود دارد، اتفاقا رمز قوت و برتری ماست و نقطهی ضعف دشمن بشمار میآید.
مگر نقطهی اصلی قوت و برتری دشمن چیست؟ چیزی جز «پول و امکانات بیشتر»؟
حقیقت آن است که تکیه بر پول و ابزار، نشاندهندهی ضعف ایمانی و درونی است نه قوت و برتری. دشمنان برای پنهان نگهداشتن این ضعف بنیادی و افکندن هراس در دلهای ما، دائما در پی افزایش سرمایه و امکانات مادی خود هستند؛ غافل از اینکه ضعف ایمانی اساسا با هیچ چیز قابل جبران نیست.
اما رمز قدرت ما، تکیه بر «ایمانِ افراد مؤمن» است، نه امکانات ظاهری و مادی. وقتی این اتکا باشد، کارها پیش خواهد رفت، و لاغیر.
🌻 قدرتمندیِ مؤمنین حقیقی، دقیقا در شرایطی بروز میکند که در مضیقه و تنگنای ابزاری و مالی باشند.
شاید بتوان گفت که تمامی انبیای الهی در چنین شرایطی به امر نبوت میپرداختند، اما باز هم به نصرت و پیروزی امید داشتند.
خداوند حکیم همواره مؤمنین را در مضیقههای گوناگون ابزاری و مادی قرار میدهد تا هیچگاه توجه آنان از نقطهی اتکای اصلی پرت نشود و فریب امکانات را نخورند.
🔴 البته تکنوکراتها و مادیگرایان سوءاستفاده نکنند!
صد البته منظور از تکیه بر ایمان مؤمنین ابدا این نیست که ابزار و امکانات مادی را نباید بکار بست. سخن در نقطهای است که قرار است به عنوان منشأ حقیقی و واقعی آثار بدان تکیه شود.
مدعا این نیست که ابزار و ادوات را باید به کناری وانهاد، بلکه سخن در تنظیم نسبتی است که یک مؤمن میبایست با این امکانات مادی برقرار نماید.
🌻 و علی الله فلیتوکل المؤمنون
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
صحتسنجی یک ادعا
🗣 اخیرا «رابرت مالی» نماینده آمریکا در امور ایران در مصاحبه با شبکه «ام اس ان بی سی» به صراحت اعلام کرد: «دولت فعلی واشنگتن نمیتواند تضمین کند که دولت بعدی از توافق خارج نخواهد شد.» وی افزود: «این مسئله حقیقت دارد که در نظام ایالات متحده، ما نمیتوانیم رئیسجمهور بعدی را ملزم(به چیزی) کنیم. دولت بعدی تصمیمات خود را خواهد گرفت.» ⬅️ (خبرگزاری مهر، شمارهی خبر: ۵۴۱۷۱۶۸)
🔻 میخواهیم ببینیم که گفتهی رابرت مالی تا چه میزان قابل اعتنا و صحیح است:
یکم:
🔘 براساس «کنوانسیون حقوق معاهدات وین»، اگر قوهی مجریهی یک کشور به توافقی دست یابد و آن توافق در مجلس آن کشور به تصویب نرسد(یعنی به «معاهده» تبدیل نشود)، دولت بعدی آن کشور الزامی به اجرای آن توافق نخواهد داشت و میتواند آن را زیر پا بگذارد.
دوم:
🔘 قانون اساسی ایالات متحده، قوانین فدرال را از نظر ارزش حقوقی، هممرتبه با تعهدات بینالمللی میداند. مضافا اینکه براساس قانون اساسی این کشور، کنگره این اختیار و قدرت را داراست که تعهدات بینالمللی را اصلاح نماید. لطفا به این نمونه توجه فرمایید:
👈 کشور «رودِزیا» در سال ۱۹۶۶ به سبب اقدامات نژادپرستانه، مورد تحریم شورای امنیت به واسطهی قطعنامهی فصل هفتمی ۲۳۲ قرار میگیرد. پس از گذشت مدتی، وزارت بازرگانی ایالات متحده(commerce) اعلام میکند که صنعت آمریکا به واسطهی تحریم رودزیا با مشکل مواجه شده است(یا خواهد شد)؛ کمبود فلز «کروم». در سال ۱۹۷۱ کنگرهی آمریکا به اعلام وزارت بازرگانی لبیک گفته و برخلاف نص صریح قطعنامهی ۲۳۲، مجوز صدور خرید فلز کروم را تصویب کرده و اینگونه قطعنامهی شورای امنیت و تعهدات بینالمللی را لگدمال مینماید.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
آیا غربیها به دنبال پیشرفت ما هستند؟
🔘 یکی از سرشناسترین چهرههای استعماری غرب لطف فرموده و این بار را از دوش ما برداشته و به مسئلهی یادشده پاسخ صریح و روشنی ارائه کرده است و از این جهت باید شکرگزار وی باشیم!
💥 این فرد «سِر گُر اوزلی» (Sir Gore Ouseley) است؛ نخستین سفیر بریتانیا در ایران و اولین مؤسس لژ فراماسونری در کشورمان.
اسماعیل رائین، در صفحهی ۲۳ از کتاب مشهور خود با عنوان «فراماسونری يا فراموشخانه» مینویسد:
⏪ «این فراماسون بزرگ (سر گر اوزلی) که استاد اعظم لژ فراماسونی لندن بوده در نامهای که بتاریخ ۱۵ اکتبر سال ۱۸۴۴ میلادی از پطرزبورگ بوزارت خارجه انگلستان نوشته است درباره ایرانیان و روش برادران ماسونش چنین می نویسد: «عقیده صریح و صادقانه من اینست که چون مقصود نهايی ما فقط صیانت هندوستان می باشد در اینصورت بهترین سیاست اين خواهد بود که کشور ايران را در همین حال ضعف و توحش و بربریت نگاهداریم و سیاست دیگری مخالف آن تعقیب نکنیم.» (مجله پادشاهی آسیائی ژانویه ۱۹۴۴).»
🔺 بربریت: بیفرهنگی، نافرهیختگی، وحشیگری
@abarshagerd ✍️
☀️ گاهِ ظهر ☀️
شخصی در حمایت از حضور و فعالیت در اینستاگرام، تلگرام، واتساپ و توئیتر میگفت و چه با قاطعیت هم میگفت:
🗣 «ما باید هر جایی که مردم در آن حضور دارند باشیم و در آن جایی که مردم ایستادهاند بایستیم».
دیدگاه شما در خصوص این گزاره چیست؟
🔰 واکاوی و بررسی:
جایی که «زیستگاه» مردم است اساسا نباید عرصهی جنگ و «قتلگاه» باشد، بلکه بایستی به غایت «امن» و به طور کامل «پاکیزه» باشد؛ همانگونه که جای تنفس باید سالم و پاک و عاری از هرگونه آلودگی باشد. مگر یکایک مردم کماندو و چریک و نیروی آموزشدیده و دارای هوشیاری و هوشمندی و ورزیدگی و آمادگی کافی برای مقابله با جنگِ تمامعیارِ نرم هستند و توان و زمان کافی برای مصداقیابی و مبارزه با پیچیدهترین و سهمگینترین و خطرناکترین و مهلکترین حملات بیرحمانه و هجوم بیامان شناختی دشمن را دارند که میخواهیم آنان را به میدان جنگ بسپاریم؟ نتیجهی ورود آنان به اینگونه میدانی، به طور طبیعی چیزی جز «هلاک شدن» میتواند باشد؟
❌ با این مبنا، مرزهای کشور را هم باید به روی دشمنِ محارب باز کنیم و به مردم بگوییم که خودشان بروند و در برابر پیشرفتهترین و مخرّبترین جنگافزارهای دشمن از جان و مال و ناموسشان دفاع کنند!
❌ با این مبنا، باید سیلبند را هم برداریم و در ازای آن به مردم بگوییم که خودتان از جان و خانه و خانوادهتان در برابر سیل بنیانکن حفاظت کنید و چنانچه سیل آنان را درنوردید و خانه و کاشانهشان را خراب ساخت، به آنها امداد برسانیم!
❌ با این مبنا، در هنگام گرد و غبار یا انتشار یک ویروس نیز باید ماسک و سایر ابزارهای حفاظتی را از دست مردم بگیریم و اجازه بدهیم که ویروس به آسانی و بدون محدودیت به بدن مردم راه یابد و با این حال از ملت بخواهیم که خودشان بکوشند که بیمار نشوند و اگر هم ویروس وارد بدن آنان شد، بایستی بدن آنان خودش به مبارزه با آن بیماری برود و تلاش کند که آن را شکست دهد!
😡 براستی چگونه میتوان تا این حد ابلهانه فکر و محاسبه کرد و این گفتههای خارج از چهارچوب و به غایت سخیف و پایینتر از سطح فهم اولیهی بشر و حیوانات را آنهم با لحن کارشناسانه و چهرهی عالِمانه به زبان و قلم جاری نمود؟
⏪ جایی که قواعد و ضوابطش را دشمن طراحی کرده و در اختیار دارد و به سوی هدف مطلوب خود مدیریت و مدبریت میکند و حیات و شرف ما را مورد سنگینترین تهاجمات قرار میدهد، حتی برای جنگ و مبارزه هم مکان مناسبی نیست، چه برسد به «محل زندگی و تنفس» مردم. فهم این «حقیقت مسلّم و بدیهی» مگر چقدر دشوار است؟
⛔️ اینکه گفته شود که 👈مردم در هر جایی که هستند ما نیز باید همانجا باشیم و در آنجا فعالیت کنیم👉، همانند آن است که بگوییم: مردمی که در معرض سیل و نابود شدن هستند(ولو اکثریت مردم)، به جای اینکه آنان را از «قتلگاه» بیرون بکشیم، باید برویم کنارشان بایستیم تا توان ما هم به نابودی کشیده شود! 😔 زهی حماقت!
⛔️ یا اگر اکثریت اعضای خانوادهمان تا لحظاتی دیگر بر اثر ریزش ساختمان کشته شوند، آیا ما هم به آنجا خواهیم رفت تا همانند آنان کشته شویم، یا تلاش میکنیم تا آنان را از آن «قتلگاه» نجات دهیم؟! زهی بلاهت! 😔
⛔️ به خدا سوگند «مورچه» نیز بنا بر فطرت خدادادی خود میتواند درک کند که نباید خانه و مسکن(محل سکون و آرامش) خویش را در جایی بسازد که سیل در آن جاری است یا حتی احتمال جاری شدن سیل در آن وجود دارد و «حیات» او مورد تهدید قرار میگیرد.
⏪⏪ یک انسان عاقل و فهیم در اینگونه شرایطی، 👈سیلبند👉 میسازد و مردم را از آن 👈مهلکه👉 بیرون میکشد.
❇️ اگر احداث «سیلبند» و استفاده از «ماسک» کارهای عاقلانه و حکیمانهای هستند، پس «فیلتر» فضای مجازی صهیونیستی هم کار عاقلانه و حکیمانهای است.
❇️ اگر فیلتر «سامری» از سوی حضرت موسی و فیلتر «مسجد ضرار» از سوی پیامبر اکرم و فیلتر «جناب عایشه» از سوی امیرالمؤمنین(پس از جنگ جمل) کارهای عاقلانه و حکیمانهای هستند، پس 👈فیلتر فضای مجازی صهیونیستی👉 هم کار عاقلانه و حکیمانهای است.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
مردم از حزباللّهیها بدشان نمیآید؛ مردم ما خردمند و دانایند(و البته بنا بر تعریف ژرفنگرانه، انبوه و بیشتر مردم ایران حزباللّهی هستند).
مردم از آن دسته حزباللّهیهایی بیزار و متنفرند که به فکر مردم نیستند و برای مردم دل نمیسوزانند و دغدغهی برآوردهسازی نیازهای مردم را ندارند و فقط به فکر خودشان هستند.
مردم به درستی و با تیزبینی از این حزباللّهیها نفرت دارند؛ زیرا فردی که به فکر رشد مردم نباشد و دغدغهی تأمین نیازهای مردم و رفع مشکلات آنان را نداشته باشد و صرفا به دنبال این باشد که گلیم خود و اطرافیانش را از آب بیرون بکشد، اساسا «حزباللّهی» نیست!
«شهید سلیمانی» را ببینید که این مردم چگونه عاشقانه او را دوست دارند و هیچ پردهای میان خود و او نمیبینند؛ چراکه ایشان حقیقتا یک «حزباللّهیِ مردمی» بود.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
به مناسبت سالروز کودتای انگلیسی «رضاخان»
🔘 «ضعیف» بودن شرف دارد به «سرسپرده» بودن؛
🔻 زمانی که بیگانگان قصد کردند که حکومت «احمدشاه» و سلسلهی قاجاریه را از میان بردارند، ناچار بودند به اجرای نقشهها و مقدمات فراوان و فراهم آوردن زمینهی لازم، آنهم در مدتی طولانی(دستکم از سال ۱۲۹۹ تا سال ۱۳۰۴).
🔺 اما بیگانگان برای کنار زدن «رضاشاه» از قدرت، هیچ زحمت ویژهای متحمل نشدند و صرفا با «یک دستور» و ابلاغ آن توسط یکی از آستینها و عناصر داخلیشان به نام «محمدعلی فروغی»، نامبرده را از سلطنت بر ایران دَک نمودند. سپس وی را به جایی تبعید کردند(= پرت کردند) که در تمام عمرش نام آنجا را هم نشنیده بود: «جزیرهی موریس».
قاجار منحط و ضعیف بود، اما هیچگاه به طور کلی وابسته به بیگانه و «سرسپرده» نبود.
🔴 راز این تفاوت آشکار در «وابستگی و سرسپردگی» ذاتی پهلوی است.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
هدف اصلی بیگانگان از تطهیر «پهلوی» چیست؟
💬 امسال صدویکمین سالگرد کودتای انگلیسی رضاخان در سال ۱۲۹۹ خورشیدی است.
بهگمانم سادهترین استدلالی که میتوان برای اثبات دستنشاندگی و وابستگی سلسلهی منحوس و ناپاک «پهلوی» اقامه کرد، همین پولهای هنگفتی است که امروزه بیگانگان برای تطهیر این رژیم کثیف صرف میکنند.
💥 البته باید توجه داشت که هدف اصلی بیگانگان و عمّال آنها از اجرای این عملیات، حقیقتا تطهیر پهلوی نیست؛ چراکه آن موجود شوم و پلید شأنش نازلتر و کارنامهاش روشنتر از آن است که آرایش چهرهی زشت و بدترکیب آن در رأس اهداف موردنظر دشمنان قرار گیرد.
هدف اصلی چیز دیگری است.
🎯 هدف اصلی «تطهیر چهرهی غربیهایی» است که این شجرهی خبیثهی وابسته را در این کشور کاشتند تا به واسطهی این دستمالکشی، علاوه بر ناتوان جلوه یافتن ملت ایران، بیگانگان در اذهان عمومی به عنوان «خیرخواه و خواهان ترقی و اعتلای کشورمان» تصویر شوند تا اکنون بتوانند با کشاندن ملت به پای میز مذاکره، در ازای اعطای آبنبات، حقوق و منافع ملیمان را بستانند و ایران عزیز را تسلیم نمایند و به عصر پهلوی و بلکه بدتر و فلاکتبارتر از آن بازگردانند.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
دینِ اینستاگرامی!
🔴 «اینستاگرام» به ما میگوید که از «دین» حرف بزنید و «دین» را تبلیغ و ترویج کنید، اما فقط از «آقای خامنهای» و «شهید سلیمانی» چیزی نگویید و کاری به کار آمریکا و اسرائیل نداشته باشید و برای خودتان دینداری کنید و لذت ببرید!
⚠️ البته اینستاگرام تا زمانی به شما اجازه میدهد که از «آقای خامنهای» و «شهید سلیمانی» سخن بگویید که در موضع تدافعی و انفعالی باشید و بمانید؛ همینکه 👈احتمال👉 دهد که در حال پیشرفت از وضعیت «تدافعی» به وضعیت «تهاجمی» و ارتقا از وضعیت اثرگذاری «نقطهای» به وضعیت اثرگذاری «کلان» هستید، به آسانی و بدون هیچ هزینهای خفهتان میکند؛ مردهشور ریخت اینگونه مبارزهای را ببرد! 😔
😡 اُف و مرگ بر آن دینی که صهیونیستها اجازهی ترویجش را بدهند!
🌻 در روزگار ما، «امام خامنهای» و «شهید سلیمانی» نوک پیکان و لبهی تیز و برّندهی پیشرفت دین و مظهر ایستادگی در برابر ظالمان و مستکبران کلان هستند؛ به گونهای که اسلام و تشیع بدون آنان اساسا نمیتواند قدرت و قوّت و سامان یابد. این دو، همانانی هستند که با تداوم جریانی که «امام خمینی» آغازگر آن بود، سیل خشم و قدرت مستضعفان عالم را به سوی بنیادکنی و بنیانکنیِ آمریکا و اسرائیل هدایت میکنند.
⬅️⬅️ مگر نه آنکه شرط استقرار عدالت حقیقی و کامل و نجات مستضعفان عالم آن است که ظالمان کلان نابود شوند؟ چه جای تعجب و شگفتی است که مدیران صهیونیستی و پستمدرنیست و کثیف اینستاگرام و همانندان آن، به جای حذف علنی دین، اجازهی ترویج یک دین سطحی و بیزور(یا کمزور) را بدهند و در عوض، عوامل حیاتی دین و عناصر پیشرفت دین را از میان بردارند!
@abarshagerd ✍️
🌤 گاهِ عصر 🌤
⭕️ برخی از ما حزباللّهیها، «حسن روحانی» را فحشباران کردیم و میکنیم، اما بعضا همان جنس حرفهای او را میزنیم و پی میگیریم.
❌ روحانی «دنیا» را صرفا چند کشور فرنگی میدانست و اکنون برخی از ما حزباللّهیها نیز «فضای مجازی» به این بزرگی و گستردگی را برابر با چند پیامرسان صهیونیستی میدانیم! عدهای کوتهنگر و بیعُرضه از ظرفیت عظیم و گستردهی فضای مجازی استفاده نمیکنند، آنوقت بیعُرضه بودن خود را به حساب «عدم امکان» میگذارند؛ همانند حسن روحانی که عُرضه نداشت از ظرفیتهای بسیار گستردهی موجود در دنیا و حتی همسایگان خوب ایران استفاده کند، اما اظهار میکرد که امکان ندارد بدون تعامل با آمریکا(بخوانید: تسلیم در برابر قواعد آمریکا) بتوانیم زندگی و پیشرفت کنیم!
❌ روحانی «امید» داشت که ذیل ولایت آمریکا به منافع برسد و کامیاب شود و اکنون برخی از ما حزباللّهیها هم با توهّم تأسفبار «دولبه بودن چاقوی دشمن»! امید داریم که ذیل مدیریت و قواعد صهیونیستها در اینستاگرام به منافع برسیم و پیروز شویم و برخی دیگر از ما نیز میپنداریم که شر دشمن را در سطح کلان میتوانیم کم کنیم!
😡 با اتخاذ «راهبرد بنیصدری»، ما با دست خودمان زمین و محل زندگی و تنفس خودمان را در اختیار دشمنان گذاشتهایم و اکنون میگوییم که ناچاریم فعلا در همین وضعیت بمانیم و با همین شرایط کنار بیاییم؛ ⬅️ یعنی دائما کتک بخوریم و ذلیل بمانیم و در موضع تدافعی باشیم!
⛔️ خیر! افراد غافل یا سادهاندیش یا کوتهنگر یا ضعیف نمیتوانند و حق ندارند برای مصالح کلان و حیاتی جامعه نسخه بپیچند.
@abarshagerd ✍️
☀️ گاهِ ظهر ☀️
⛔️ مبارزه در اینستاگرام(میدان تحت مدیریت دشمن)، مبارزهی «کفتار»گونه و ذلیلانه است و فرجامی جز «قتلگاه» نخواهد داشت:
امیرالمؤمنین(علیه السلام):
⚠️ و اللَّهِ لَا أَكُونُ كَالضَّبُعِ تَنَامُ عَلَى طُولِ اللَّدْمِ حَتَّى يَصِلَ إِلَيْهَا طَالِبُهَا وَ يَخْتِلَهَا رَاصِدُهَا(خطبهی ۶ نهجالبلاغه)
به خدا سوگند من همانند 👈کفتار👉 نیستم که با ضربات آرام و ملایم در برابر لانهاش به خواب رود تا صیاد به او رسد و دشمنی که در کمین او است، غافلگیرش کند(من غافلگیر نمیشوم).
امیرالمؤمنین(علیه السلام):
⚠️ و اللهِ ما غُزِیَ قَومٌ قَطُّ فی عُقرِ دارِهِم اِلّا ذَلّوا(خطبهی ۲۷ نهجالبلاغه)
به خدا سوگند هيچ ملّتى در خانهاش مورد حمله قرار نگرفت مگر اينكه ذليل شد.
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
به مناسبت سالروز درگذشت دکتر مصدق
🔸 کلاننگاه آمریکا به دولت مصدق 🔸
♦️ علیرغم آنکه دکتر محمد مصدق روابط صمیمی و نزدیکی را با ایالات متحده برقرار و به نوعی به آنها تکیه کرده بود، اما چرا آمریکاییها حتی به نامبرده نیز رحم نکرده و نتوانستند وی را تحمل کنند؟
❇️ پاسخ:
در کلاننگاه حاکم بر حکومت و حاکمیت ایالات متحده آمریکا، مشکل اصلیِ مصدق آن بود که دولت او، یک دولت نسبتا «مردمی» بشمار میرفت و حیات یک دولت مردمی، چیزی است که پذیرش و کنار آمدن با آن برای آمریکاییها - ولو در درازمدت - غیر قابل تحمل است؛ مخصوصا در سرزمین منحصر به فرد و بسیار ویژهای به نام «ایران».
♦️ چرا اساسا آمریکا وجود حکومتهای مردمی را(هر چند که حکومتهای سکولار و لائیکی باشند) نمیتواند تحمل کند؟
❇️ پاسخ:
زیرا در حکومتهای مردمی(یعنی حکومتهایی که در آن خواست و ارادهی مردم تعیینکننده باشد)، میزان «عدم قطعیت» بسیار بالاست و اصلا معلوم و قابل پیشبینی دقیق نیست که مردم در لحظهی آینده به چه رویکردهایی و به چه حاکمانی متمایل شده و رأی خواهند داد. این واقعیت، همان چیزی است که برای آمریکاییها اصلا مطلوب نیست؛ چراکه راهبردها و برنامهریزیهای کلان و درازمدت آنها را برای سلطه و چپاول منابع آن سرزمین با تزلزل جدی مواجه خواهد کرد.
▪️ براستی قدرتهایی که حیات و بقای آنها اساسا متکی بر «بهرهکشی از مردم» است، چگونه حاضر میشوند که مردم را به عنوان «شریک» در مدیریت و سیاستگذاریهای کلان جامعه/جهان بپذیرند؟!
🔔 به عقیدهی اینجانب اگر در اواخر دههی ۲۰ و اوایل دههی ۳۰ به جای آقای مصدق، امثال آقایان روحانی و ظریف بر صندلی نخستوزیری ایران تکیه زده بودند، آمریکا نیازی به اجرای کودتا در کشورمان نمیدید و لذا دست خود را به عمل نانجیبانه و خباثتآلود «کودتای ۲۸ مرداد» آلوده نمیکرد، اما آمریکاییها بنا به دلیلی که در بالا عرض شد، در میانمدت یا درازمدت قطعا دولت امثال روحانی و ظریف را نیز که از حیث مردمی بودن تهدید بالقوهای برای منافع آمریکا در این کشورمان بشمار میرفت، از میان برمیداشتند.
🔘 از نظر آمریکاییها، بهترین نوع حکومتی که در یک سرزمین(مثلا ایران) میتواند منافع کوتاهمدت، میانمدت و درازمدت آنان را تأمین نماید، حکومتی است کاملا وابسته(= غیر مردمی و بلکه ضد مردمی) که امیال و علایق آمریکا را موبهمو اجرا کند و هر زمان هم که ادامهی حاکمیت فلان فرد وابسته را به صلاح ندیدند، به آسانی و بدون پرداخت هیچ هزینهای بتوانند آن را با یک سرسپردهی دیگر تعویض نمایند، و البته برای رعایت احتیاط، پوسته و لایهی فریبندهای از دموکراسی هم روی آن کشیده شده باشد.
⏪ با وجود تمام اشکالات و ایرادات جدی و فراوانی که به رویکرد و عملکرد آقای مصدق میتوان وارد کرد، اما وی هرچه که بود، در دوران نخستوزیری خود واقعا به دنبال دفع سلطهی بیگانه و استیفای حقوق کشور بود و حاضر به پذیرش چشمبسته و بیچونوچرای هر پیشنهاد و خواستهای از سوی آمریکا نبود. با این حال، اشتباه غیر قابل اغماض مصدق آن بود که تصور میکرد آمریکاییها حاضرند به خاطر ایران، نه تنها انگلیس را واگذارد، بلکه حتی در برابر او بایستند!
💥 بنا بر آنچه گذشت، با توجه به سابقهی سیاه آمریکا تا آن زمان، کودتای ۲۸ مرداد یک حادثهی کاملا قابل پیشبینی بود و به همین دلیل، اشتباه آقای مصدق قطعا غیر قابل توجیه است.
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
امروز بیست و پنجم اسفند مصادف با ۱۶ مارس؛ نوزدهمین سالگرد شهادت بانو «راشل کوری» است.
🌹 خانم شهید راشل کوری؛ دختر ۲۳ سالهی مسیحی آمریکایی که علیرغم «سطح» ناسالمش، دارای «عمقی» سالم، پاک و متعالی بود. خوشا به حالش!
⬛️ بدن مطهر ایشان در سال ۲۰۰۳ در جریان دفاع از مظلومان فلسطینی در رفح، توسط بولدوزرِ کاترپیلارِ ۶۰ تُنیِ آمریکایی - اسرائیلی زیر گرفته شده و به شهادت نائل شدند و به جهانیان نشان دادند که ملاک قطعی سلامت انسانها، عمق آنان است نه سطحشان!
@abarshagerd ✍️
توضیحات بیشتر با فیلم و تصویر در:👇
http://abarnegar.ir/2016/08/26/740/