🌙 شبنوشت 🌙
😕 حرص آدم وقتی درمیاد که میبینه یه عده زبون انگلیسی یاد میگیرن و یقهی خودشون رو هم در این راه حاضرن پاره کنن تا چگونه «غربی زیستن» رو فرابگیرن!
✅ در حالی که هدف اصلی ما از آشنا شدن با کشورها و ملل دیگه (از جمله فراگیری زبون اونا) باید انتقال عناصر هویت و فرهنگ خودمون به مردم دنیا و استفاده از عناصر خوب فرهنگی اونا باشه، نه کنار گذاشتن هویت پاک اسلامی - ایرانیمون و واردات فرهنگ منحط و سکولار غرب.
@abarshagerd ✍
🌤 صبحنوشت 🌤
🔷 همین که دشمنان در شرایط فعلی، ثقل کار خود را به «جنگ روانی و ادراکی» علیه مردم و نظام ایران اختصاص داده اند، خود دلیل روشنی است بر اینکه دشمنان نیز می دانند و معترف اند که فروپاشیِ اقتصادیِ ایران ممکن نیست؛ لذا به این نتیجه رسیده اند که باید «احساس» فروپاشی اقتصادی را در مردم ایران ایجاد نماید.
🔰 مثال:
آمریکا در ۱۵ مرداد ۹۷ اولین مرحله تحریم ها را اِعمال کرد، اما از بهمن ۹۶ تا مرداد ۹۷ دلار به ۱۸ هزار تومان رسیده بود. بعد از اعمال تحریم ها در مرداد و آبان ارز از مرز ۱۸ هزار تومان به ۱۱-۱۰ هزار تومان بازگشت (سرمقاله ی اخیر دکتر عبدالله گنجی در روزنامه جوان با عنوان "آیا ۹۸ سال شکست تاریخی دشمن است").
@abarshagerd ✍
هدایت شده از ابَرشاگرد
☀️ ظهرنوشت ☀️
☺️ النگوهامون نشکنه یه وقت ☺️
این جمله ی به ظاهر طنز، حکایت امروز بخش قابل توجهی از ما جوان هاست؛ کسانی که انگار هیچگونه روحیه ی تولید ثروت (اعم از معنوی و مادی) و ایجاد ارزش افزوده برای کشور در آنان وجود ندارد و نه تنها مولد نیستند و احساس مسئولیت آنچنانی هم در این زمینه ندارند، بلکه صرفا مصرف کننده اند و به دنبال کسب حرفه و مهارت هم نمی شتابند که لابد از ترس رسیدن آسیب به النگوهایشان است!
⚡️ در این میان، نقش والدین، مدارس و ... نقشی است اساسی. در محدوده ی سنّی ۷ تا ۱۴ سال که دوره ی گذاردن مسئولیت های تدریجی بر عهده ی بچه ها می باشد، بسیاری از والدین و مدارس به جای استفاده از دوره ی طلایی یاد شده در جهت آموزش مهارت های مختلف به بچه ها و تمرین "کاری" بار آوردن آنان، بی هیچ حجت و دلیلی، تمام همّ و غمّ خود را صِرفا صَرف پُر کردن ذهن آنان از داده های نه چندان مفید می کنند و با جمله ی بی مبنا و حرص درآور "تو فقط و فقط باید درس بخوانی"، عملا بچه را به تنبلی و رخوت سوق می دهند.
@abarshagerd ✍
📣 پس از مشورت با یکی از دوستان، بالاخره تصمیم به انتشار یادداشت تحقیقی زیر گرفتم. إن شاء الله مفید واقع شود.
تا دقایقی دیگر 👇👇👇
🌙 شبنوشت 🌙
♻️ مقایسه ی موردی توافق برجام با قرارداد ترکمنچای (یا مقایسه ی کارنامه ی مجذوبان/ یا مرعوبان غرب با یکدیگر)
1⃣ پرده ی نخست
⛔️ بخش preface از توافق برجام پاراگراف دوم :
“ Iran envisions that this JCPOA will "allow" it to move forward … ” .
ترجمه : « از منظر ایران، "این برجام" به این کشور "اجازه" خواهد داد تا در راستای ملاحضات علمی و اقتصادی یک برنامه هسته ای بومی و منحصرا صلح آمیز را با هدف اعتمادسازی، مطابق برجام پیش ببرد ... .»
این یعنی خودِ "ایران" اذعان و اعتراف کرده است که "این برجام" است که به او «اجازه» فعالیت هسته ای می دهد، نه حقوق منبعث از ان پی تی؛ یعنی خودمان قبول کرده ایم که «حق» فعالیت هسته ای نداریم بلکه صرفا "اجازه" داریم!
🔷 فصل سوم از قرارداد ترکمنچای :
«اعلیحضرت پادشاه ممالک ایران از جانب خود و از جانب ولیعهدان و جانشینان به دولت روسیه واگذار می کند تمامی الکای نخجوان و ایروان را – خواه این طرف روس باشد یا آن طرف. و نظر به تفویض، اعلیحضرت ممالک ایران تعهد می کند که بعد از امضاء این عهدنامه، در مدت شش ماه، همه دفتر و دستور العمل متعلق به اداره این دو دولت مذکوره باشد به تصرف امرای روسیه بدهند.»
2⃣ پرده ی دوم
⛔️ در برجام، ۲۰ حق به طور ابدی و ۱۸ حق بدون هیچ سقف زمانی از ملت ایران سلب شده است که تنها به برخی از آن ها اشاره می کنیم:
- برجام انتهای زمانی مشخصی ندارد (بند "د" از بخش مقدمه برجام. "اجرای موفقیت آمیز برجام" یک ترکیب کاملا تشکیکی و تفسیرپذیر است)
- انصراف از حق طراحی راکتور آب سنگین برای همیشه
- انصراف از حق ساخت راکتور آب سنگین برای همیشه
- انصراف از حق اکتساب راکتور آب سنگین برای همیشه
- انصراف از حق بهره برداری از راکتور آب سنگین برای همیشه
- انصراف از حق نگهداری از سوخت مصرفی هر راکتور هسته ای برق برای همیشه
- انصراف از حق بهره برداری از سوخت مصرفی هر راکتور هسته ای برق برای همیشه
- انصراف از حق انجام فعالیت های تحقیق و توسعه ی مربوط به بازفرآوری سوخت مصرفی برای همیشه (۱)
🔷 فصل پنجم از قرارداد ترکمنچای:
«اعلیحضرت پادشاه ممالک ایران برای اثبات دوستی خالصانه که نسبت به اعلیحضرت امپراطور کل ممالک روسیه دارد به این فصل از خود و از عوض اخلاف و ولیعهدان سریر سلطنت ایران تمامی الکا و اراضی و جزایری را که در میانه خط حدود معینه در فصل مذکوره فوق و قلل برف دار کوه قفقاز و دریای خزر است و کذا جمیع قبایل را چه خیمه نشین چه خانه دار، که از اهالی و ولایات مذکوره هستند واضحا و علنا 👈الی الابد👉 مخصوص و متعلق به دولت روسیه می داند.»
3⃣ پرده ی سوم
⛔️ یکی از توجیهات حضرات دولت یازدهم برای واگذاری امتیازات بزرگ، وسیع و بعضا ابدی در برجام، لزوم پایداری "صلح" و "برداشته شدن سایه جنگ" از سر کشور اعلام شده است.
🔷 فصل دوم از قرارداد ترکمنچای:
«چون جدال و نزاعی که فیما بین عهد کنندگان رفیع الارکان واقع شد و امروز بسعادت منقطع گردید، عهود و شروطی را که بموجب عهدنامه گلستان، بر ذمت ایشان لازم بود موقوف و متروک می دارد، لهذا اعلیحضرت کل ممالک روسیه و اعلیحضرت پادشاه ممالک ایران چنین لایق دیدند که به جای عهدنامه مزبوره گلستان، عهدنامه دیگر به این شروط و عهود و قیود قرار دهند که ما بین دو دولت روس و ایران بیشتر از پیشتر موجب استقرار و انتظام روابط آتیه 👈صلح و مودت👉 گردد.»
💥 از قضا تمامی قراردادهای استعماری طول تاریخ از یک منطق پیروی می کردند و اکنون نیز همین طور و آن لزوم "تنش زدایی".
🔰 پاورقی :
(۱) : کتاب "برجام رفته" صص ۳۰ و ۳۱ (مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیه السلام)
@abarshagerd ✍
هدایت شده از ابَرشاگرد
☀️ ظهرنوشت ☀️
🔵 همواره لازم است که با چشمانی باز و بیدار، مراقب نقشههای هر چند ابلهانهی دشمن باشیم.
@abarshagerd ✍
☀️ ظهرنوشت ☀️
صمیمانهای خطاب به والدین محترم
❇️ در محبت نسبت به اطرافیان و عزیزانمان هم «اسراف» ممنوع و مذموم است. در زیر به یکی از آسیبهای جدی و مهم اسراف در محبت به فرزندان اشاره خواهم کرد:
💥 اسراف در محبت به فرزندان، موجب وابستگی بیش از حد ایشان به والدین و سرکوب شدن قوهی «استقلال»طلبی آنان خواهد شد.
این آفت منجر به ناتوانی در پذیرش و انجام مسئولیتهای مهم آینده از جمله تشکیل خانواده و زندگی مشترک و امثال آن خواهد شد.
🌹 به فرزندان باید محبت کرد (حتی باید آنان را بوسید)، اما همراه با آن نیاز است که بهتدریج مسئولیتهایی را بنابر ظرفیت و قوت، بر عهدهی آنان گذاشت تا فرایند رشد در مسیر صحیح خود قرار گیرد (کج دار و مریز).
@abarshagerd ✍
🌙 شبنوشت 🌙
☺️ بازنده باش؛ اما تخیل کن که برنده شدهای!
🔷 پیشتر عرض کرده بودیم که بنابر الگوی انسانشناسی استراتژیک امام علی (علیه الصلاة و السلام)، عقل بر فکر امامت دارد و ملاک برتری انسانها نسبت به یکدیگر نیز میزان «عقل» آنان است، نه فکر یا قلب یا حس و یا عضو آنان، و به بیان اکمل، «عقل» تنها عامل حیاتی و استراتژیک در انسان/جامعه است، و لا غیر.
کسانی که گوهر وجودی انسان را "فکر" و نه عقل او تصور میکنند و نگرششان به انسان در اصطلاح "ارسطویی" است (الانسان حیوان ناطق)، طبیعتا نهایت آمال و آرزو و تلاشهایشان نیز ازدیاد علم و دانستنیهایشان خواهد بود و در یک کلام "عقل را از جایگاه خویش منعزل و به جای آن فکر را مینشانند" که ما آن را «طاغوت فکرمحور» مینامیم.
💥 در مصافها و مسابقههایی هم که انسان برتر را انسانی معرفی کنند که صرفا علمش بیشتر است و فکرش متورم، برندههای آن مسابقه از پیش باختهاند، هر چند میلیونها تومان هم به پایشان ریخته شود!
با این اوصاف، به عالِمانی باید جوایز ارزنده اهداء کرد که فکرشان تحت امامت عقلشان بوده است.
🌺 «عاقلان»اند که برندهاند، نه هر برندهای عاقل!
#برنده_باش
@abarshagerd ✍
🔵 نمونهی یک سریال خوب و فاخر ایرانی
🎥 در این سریال خدا هست، ایثار هست، صمیمیت هست، عشق هست، خانوادهمحوری هست، امید هست و مفاهیم و مضامین مفید دیگر. امیدوارم که تمامی فیلم ها و سریال های دیگر ما نیز در این سطح از زیبایی و طراوت تولید شوند.
🌹 تماشای آن را مؤکدا پیشنهاد می کنم. حتما تصدیق خواهید کرد.
@abarshagerd
🌙 شبنوشت 🌙
🗣 در تبیین یکی از دلایل و ضرورتهای «قوی شدن» کشور
وقتی در جهان، قطبهای سیاسی متعددی وجود داشته باشند، طبیعتا تحریمها اثربخشی کمتری خواهد داشت. البته منظور از ضرورت تبدیل ج.ا.ایران به یک «قطب» سیاسی، معنای خوب و مطلوب آن است، نه معنای امروزی و مصطلح.
هر قدر بتوانیم قطب قویتری از خود بسازیم، هم قویتر میشویم (که به تبع آن آسیبپذیری کشور کاهش مییابد) و هم سایر کشورهای دنیا را از قطبهای مستکبر جدا و به قطبی قابل اعتماد مانند ج.ا.ایران نزدیک و با آن متحد میکنیم. در این شرایط، اگر هم از سوی مستکبران عالم مورد «تحریم» واقع شویم، کشورهای کمتری در تحریم علیه ما با مستکبران متحد میشوند.
@abarshagerd ✍
🌤 صبحنوشت 🌤
🌸 بنده پس از ۲۸ سال که از عمرم گذشته است، بالاخره توانستم بفهمم و درک کنم که اگر کسانی به سبب عدم برخورداری و کسب تمتعات دنیوی مانند شغل و کسب درآمد، ازدواج، تحصیل در دانشگاه و غیرهم دچار افسردگی و دلزدگی از زندگی شوند، در صورتی که موارد مذکور را بهدست آورند، افسردهتر خواهند شد؛ این قطعی است.
🗣 شخص عالم و محترمی میگفت:
هیچ چیزی در دنیا ارزش غصه خوردن را ندارد، مگر دو چیز:
◀️ خدا
◀️ ولیّ خدا (حضرت ولیّ عصر و امام خامنهای)
@abarshagerd ✍
☀️ ظهرنوشت ☀️
🤔 آیا به صرف بهکارگیری دیپلماسی رسمی و مذاکره، سایهی جنگ از سر کشور دور میشود؟
🔴 مگر «لیبی» از طریق دیپلماسی رسمی وارد مذاکره با آمریکا نشد و صنعت هستهای خود را رسما واگذار نکرد؟ پس چرا چندی بعد از جانب همان آمریکا به این کشور حملهی نظامی شد؟
🔴 مگر «عراق» طی دیپلماسی رسمی، رژیم موسوم به «آنسکام» را نپذیرفت؟ پس چرا چندی بعد از جانب آمریکا به این کشور حملهی نظامی شد؟
🔴 مگر «شوروی» وارد مذاکره و دیپلماسی رسمی با آمریکا نشد و معاهدهی IMF را با این کشور به امضا نرساند؟ پس چرا چندی بعد از جانب همان آمریکا فروپاشیده شد؟
🎯 نتیجه:
عامل قطعی بازدارنده در برابر تهاجم دشمن (از جمله تهاجم نظامی) عبارت است از «مؤلفههای قدرت ملی».
آنچه تاکنون مانع از حماقت آمریکا در حملهی نظامی به ایران عزیز شده است نیز همین عامل میباشد.
✅ «دیپلماسی رسمی» تنها زمانی اثربخش و کارآمد است که از دل اهرمهای قدرت ملی بجوشد و در پی حفظ و افزایش آن باشد.
@abarshagerd ✍
🌤 صبحنوشت 🌤
💥 نشانهی داشتن «عقل»، بیشتر دانستن نیست، بلکه دانستن چیزهایی است که در شناخت تکلیف و وظیفه (بندگی خداوند) مؤثر هستند.
@abarshagerd ✍
🌙 شبنوشت 🌙
امامتِ میلی!
🗣 بعضا همان کسانی که دائما نق زده و رهبری انقلاب را به دخالت در فلان موردی که طبق قانون از وظایف و اختیارات او نیست امر میکنند و انتظار دارند که ایشان قانون اساسی و سازوکارهای آن را زیر پا بگذارند، دقیقا همان کسانی هستند که در مقام تعریض به رهبری و حاکمیت، اعتراض کرده و غر میزنند که مثلا چرا رهبری و حاکمیت در موضوعی مانند "حجاب" مستقیما ورود میکنند؟! حال آنکه اولی خلاف قانون و دومی نص قانون است.
💡 به بیان روشنتر، از نظر جماعتی، دخالت یا عدم دخالت رهبری و حاکمیت در یک موضوع باید به «میل» این افراد وابسته باشد که در غیر این صورت، ج.ا.ایران نظامی ضعیف یا دیکتاتور محسوب میشود! 😃
💢 هر جا و هر زمان که این جماعت میلشان اقتضا کند، رهبری باید قانون را هم که شده برای پاسخگویی به این افراد زیر پا بگذارد، و هر جا که امری خلاف میل آنان است، رهبری و حاکمیت نباید قانون را اجرا و به وظایف قانونی خود عمل کنند.
😂 مضحک است. نیست؟
@abarshagerd ✍
☀️ ظهرنوشت ☀️
🔷 بر طبق پاورقی ۱۴ و ۱۶ از ضمیمهی ۲ برجام، آمریکا باید اطمینان حاصل کند که اعضای فهرست تحریمشدگان مندرج در قطعنامهی ۲۲۳۱ شورای امنیت، نباید ذینفع در معاملات باشند (involve)؛ چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم.
خب؛ آمریکا از چه راهی میتواند به این اطمینان دست یابد؟
❇️ پاسخ:
از طریق اطلاع پیدا کردن از تمامی تراکنشهای مالی ایران به واسطهی اجرایی شدن توصیههای FATF.
🎯 نتیجه:
پس FATF راهی برای رفع تحریم نیست، بلکه معبر و مسیری است برای تکمیل پازل تحریمهای خارجی که عبارت است از "خودتحریمی".
@abarshagerd ✍