ابَرشاگرد
🎥 امروز (۲۳ تیر ۹۸) - بجنورد 📝 بازنشر به سبب اظهارنظر امروز آقای رئیس جمهور 👇👇👇
🌙 شبنوشت 🌙
پاسخ به شبهه ای تکراری
🔻 براستی اگر «برجام» توافق بدی برای ایران بشمار می رود، پس چرا آمریکا از آن خارج شد؟
❇️ پاسخ نقضی:
علاوه بر برجام، آمریکا از توافق INF (پیمان منع آزمایش موشک های هسته ای میان برد و کوتاه برد) که برای دستیابی به آن تلاش فراوان نمود نیز خارج شد. این در حالی بود که توافق مذکورِ آمریکا با شوروی (گورباچف)، توافقی مطابق با میل آمریکا بود. بنابرین، خروج آمریکا از یک توافق لزوما به معنای مفید بودن آن توافق برای طرف مقابل و مضر بودن آن برای آمریکا نیست، که اگر «برجام» توافق خوبی برای ایران و توافق بدی برای آمریکا محسوب می شود، پس اساسا چرا آمریکایی ها در آن وارد شدند؟
❇️ پاسخ حلّی:
به دلایل متعدد می توان اثبات نمود که «برجام» اساسا توافق خوبی برای آمریکا و توافق بدی برای ایران بشمار میرود که پیشتر در مطالب قبلیِ کنال به مناسبت های مختلف به برخی از این دلایل اشاره کردیم.
ما نیز همانند حامیان و مدافعان برجام معتقدیم که این توافق اساسا بر مبنای راهبرد "برد - برد" تهیه و تنظیم شده است، با این تفاوت که ما بر این باوریم هر دو سوی «برد» آن نصیب آمریکا شده است. از یک سو صنعت هسته ای کشور در بخش های بسیار وسیعی عملا متوقف یا به شدت به عقب رانده شده و از سویی دیگر ساختار تحریم ها براساس متن برجام بر سر جای خود باقی است.
براستی اگر برجام توافق بدی برای آمریکا است و آمریکایی ها هم این توافق را به ضرر خود تلقی می کنند، پس چرا این توافق را از اساس سرنگون نکردند، بلکه برجام را سر پا نگه داشته و صرفا خودشان از آن خارج شدند. این در حالی است که آمریکایی ها به آسانی می توانستند با دستاویز قرار دادن یک بهانه ی واهی و توسل به بند ۳۷ برجام، تحریم های شورای امنیت را بازگردانده و کل توافق را از هم بپاشانند. این کار برای آمریکا مستلزم زحمت خاصی بود؟ خیر!
💥 آمریکا، نه به علت بد و مضر بودن این توافق برای آمریکا و یا نه به علت مفید بودن این توافق برای ایران، بلکه به سبب یقینی که بر ماندن دولت فعلی در برجام داشت این از توافق خارج شد.
💥 آمریکا وقتی به عینه می دید که با نقض عهدهای مکرر خود و تهی کردن برجام از هرگونه خاصیت برای ایران، از یک طرف هیچ واکنش متقابلی از جانب دولت دریافت نمی کند و از دیگر سو نمی تواند نظام اسلامی را وادار به واگذاری امتیازات بیشتر، عقب نشینی و تسلیم در سایر حوزه ها (نظیر امنیتی، منطقه ای و ...) کند، لذا تصمیم به خروج از برجام گرفت تا این بار با وارد ساختن فشار روانیِ ناشی از خروج از این توافق، ایران را مجبور به عقب نشینی و امتیاز دادن کند.
@abarshagerd ✍️
🌤 صبحنوشت 🌤
دوسِت دارم رو تو به من کِی میگی؟!
گمون کنم وقت گل نِی میگی!
🔘 دلسوزانهای خطاب به غربگرایانِ فارسیزبان
♦️ اگر تمامی خوشخدمتیها، خیانتها، جا خالی دادنها، استفاده از امکانات نظام برای زدن زیرآب نظام و ... را با جان و دل انجام میدهید به خیال آنکه این نظام ساقط شود و غربیها نیز با نثار یک غمزه و کرشمه، دل از شما بربایند و شما را در این کشور به نان و نوایی برسانند، باید عرض کنیم که سخت سرکار هستید و شدیدا هم خیالاتی!
🐴 بر فرض محال که این نظام سرنگون شود، بویی که از آن به مشام شما خواهد رسید هرگز بوی کباب نیست. اشتباه نکنید! بوی داغ کردن حمار هم نیست! بلکه بوی داغ نمودن همان شتری است که در خوابِ خوش پنبه دانه میدید! 🐫
اگر آمریکاییها بر این کشور مسلط شوند، حتم بدانید که اگر در ردیف نخست زندانیان و اعدامیها نباشید، قطعا در ردیف دوم حضور پررنگی خواهید داشت! شک دارید؟ راه برطرف کردن این شک چندان دشوار نیست. اگر آیندهتان برایتان مهم است، وقت صرف نمایید و سرگذشت «نوریگا» را در پاناما و «مرسی» را در مصر با دقت مطالعه کنید. شاید با یکدیگر همنظر شدیم!
بروید شکرگزار نظامی باشید که انواع و اقسام خیانتها و جنگولکبازیها را به راحتی در آن انجام میدهید و با این حال هنوز هم سرتان بر تنتان میچرخد!
🎯 غرض آنکه اگر روزی روزگاری مشاهده کردید که نِی نیز گل و شکوفه داد، آن وقت غرب نیز امثال شما را آدم حساب خواهد کرد!
@abarshagerd ✍️
🌤 عصرنوشت 🌤
☑️ «جمهوری اسلامی» همان نظامی است که برای رشد "عقول" مردم حاضر میشود از بخش وسیعی از خطوط قرمز خود در برجام بگذرد و حتی اجازه میدهد که برخی نااهلان نیز بر مناصب و مساند آن تکیه زنند.
🌻 پاینده باد نظام مقتدر اما مظلوم ج.ا.ایران
@abarshagerd ✍
🌙 شبنوشت 🌙
من فعلا قصد ادامه تحصیل دارم!
🗣 جناب وزیر فرامرزی اخیرا فرموده اند:
«اگر به چهار سال قبل برگردیم باز هم برجام را امضا می کنم».
❇️ ملاحظه:
این جمله بدین معناست که برخی دوستان کماکان قصد ادامه تحصیل دارند؛ البته تحصیلِ «تجربه»! 😊
با وجود این همه تجربه و موارد عبرت آموز، این دوستان ما چه زمانی بناست ملتفت شوند که امنیت یک کشور نتیجه ی حفظ و افزایش اهرم های قدرت ملی است، نه واگذاری آن ها!
مشکل کجاست؟
@abarshagerd ✍️
🌤 صبحنوشت 🌤
📣 با افتخار تمام معرفی می کنم:
🌻 ابَرقهرمان و تجسّم نظریه ی «موازنه ی منفی» در زمان ما 🌻
⬅️ آن که با وجود انواع و اقسام فشارها آنهم با سطح ها، حجم ها و جرم های مختلف، تاکنون هیچ گونه امتیاز ویژه و باجی را به هیچ قدرت خارجی نداده و نخواهد داد.
❌ در طول تاریخ، هر ضربه ی خارجی که بر ایران عزیز وارد آمده، ناشی از اجرای نظریه های «موازنه ی مثبت» یا «نیروی سوم» بوده است.
🌹 نفسی له الوقاء و الحمی
@abarshagerd ✍️
🌙 شبنوشت 🌙
آیا هدف رهبری محقق شد؟
🔻 سؤال ۱:
هدف رهبری از صدور مجوز مذاکره با آمریکا در موضوع هسته ای دقیقا چه بود؟
❇️ پاسخ:
افزایش و تقویت پشتوانه ی تجربی ملت ایران ولا غیر.
⬅️ «... از مذاکراتی هم که امروز در جریان است، ما ضرری نخواهیم کرد. البتّه بنده همچنان که گفتم خوشبین نیستم؛ من فکر نمیکنم از این مذاکرات آن نتیجهای را که ملّت ایران انتظار دارد، بهدست بیاید، لکن تجربهای است و پشتوانهی تجربی ملّت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد کرد؛ ایرادی ندارد امّا لازم است ملّت بیدار باشد ...» (بیانات رهبری در دیدار دانشآموزان و دانشجویان - ۱۲ آبان ۹۲)
🔻 سؤال ۲:
حال پس از گذشت ۶ سال از آغاز مذاکره با آمریکا (از ابتدای دولت یازدهم) و ۴ سال از حصول نتیجه ی این مذاکرات در قالب توافقی موسوم به «برجام»، آیا هدف رهبری محقق شده است یا خیر؟
❇️ پاسخ:
در اثبات تحقق هدف یادشده همین بس که در حال حاضر بسیاری از حامیان دیروز – و حتی در موارد نه چندان کمی امروز – برجام که تا پیش از علنی شدن فضاحت های این توافق، آن را به وسیله ای برای تسویه حساب سیاسی مبدل کرده بودند، امروز برای توجیه این خسارت محض، در به در به دنبال شریک و هم پیاله ای می گردند که همه یا دست کم بخشی از خسارات مذاکره با آمریکا را به گردن او بیندازند و خود را تا سرحد ممکن مبرا نمایند.
@abarshagerd ✍️
ابَرشاگرد
@abarshagerd ✍️
☀️ ظهرنوشت ☀️
رو رو برم!
🔹 برخی تصورشان بر این است (حال این تصور در مواردی از سر ناآگاهی است و در مواردی نیز از سر بددلی) که غربی ها صرفا با ج.ا.ایران مشکل دارند و آب شان فقط با ماست که در یک جوی جاری نمی شود!
❌ اما همین اظهارنظر عُلیا مخدّره «موگرینی» برای اثبات خام و نادرست بودن این تصور کافی است.
📛 همین چند ماه پیش بود که آمریکایی ها یک طرفه و با کمال وقاحت از پیمان INF خارج شدند. اکنون اما مسئولِ پُررویِ سیاست خارجی اتحادیه ی اروپا همانند قصه ی برجام، اینبار از «روسیه» می خواهد که به این معاهده پایبند باشد! و در برابرِ خروج آمریکا از این قرارداد، صرفا ابراز نگرانی می کند!
پُرروها!
#اروپا
#پرروها
#برجام
@abarshagerd ✍️