🔔 یادداشت «غربگرایان؛ بزرگترین مانع تعامل غرب با کشورها» امشب ساعت ۲۱:۲۰ منتشر خواهد شد؛ إن شاء الله.
@abarshagerd
🌙 گاهِ شب 🌙
غربگرایان؛ بزرگترین مانع تعامل غرب با کشورها
🗣 حدود ۴۰ سال است که همواره غربگرایان در مقام تخفیف انقلاب و نظام اسلامی زبان به طعنه گشوده و سخن میرانند که:
ایران میتواند با آمریکا و غرب وارد تعاملی عادلانه و سازنده شود، اما شما انقلابیون همواره در این مسیر مانعتراشی میکنید و منافع ملت را در نظر نمیگیرید و فدای آرمانهای خودتان میکنید!
🤔 حال به راستی مانعتراشان واقعی در این مسیر «انقلابیون» هستند یا «غربگرایان»؟ (بخوانید.)
🔺 سؤال: غرب تحت چه شرایطی حاضر است با کشور شما وارد «تعامل سازنده و واقعی» شود؟ به معنای روشنتر، غرب چه زمانی مجبور میشود که به شما «امتیاز واقعی» دهد؟
❇️ پاسخ: فقط زمانی که شما قوی باشید یا احساس کند که شما قوی هستید. اگر کشور شما قوی نباشد و یا غرب احساس کند که شما آنچنان قوی نیستید، مطمئن باشید که هیچگاه وارد تعامل واقعی با شما نخواهد شد.
اصلا چرا باید بشود؟ وقتی او میبیند که شما ضعیف هستید و نمیتوانید جلو فشارهای او استقامت کنید، بنابرین نتیجه میگیرد که میتواند هر طور و هر میزان که خواست از شما بهرهکشی کند و امتیاز بگیرد. اگر هم بخواهید در مقابل او بایستید و به او امتیاز ندهید، از آنجایی که ضعیف هستید، پس بلافاصله او به فکر براندازی شما میافتد و موفق هم میشود.
اما اگر قوی باشید و یا تصور قوی بودن شما در ذهن او جای بگیرد، آنگاه تازه میتوانید از او امتیاز بگیرید.
💥 وقتی غرب به این نتیجه برسد که شما قوی هستید، به طوری که با فشار، حملهی نظامی و امثال آن هم نمیتواند شما را براندازد، لذا مجبور و ناچار میشود وارد تعامل واقعی با شما شود تا از آن طریق سعی کند که بتواند دستکم جلوی سرعت رشد قدرت شما را بگیرد.
◀️ مثال ۱: آمریکا از دهه ی ۱۹۴۰ تا دهه ی ۱۹۷۰، یعنی به مدت سی سال، از هیچ تلاشی برای براندازی حکومت چین فروگذار نکرد، اما پس از گذشت ۳۰ سال وقتی فهمید که دیگر قادر به نابودی چین نیست، ناگزیر شد که به تعامل واقعی و سازنده تن دهد تا حداقل سرعت رشد چین کاهش یابد.
◀️ مثال ۲: گرچه گفتگوهای هستهای میان ایران و گروه موسوم به ۱+۵ از سال ۸۶ آغاز شده بود، اما آمریکا با این استدلال که تا ایران به مُفاد قطعنامهی شورای امنیت عمل نکند در گفتگوها حاضر نخواهد شد، هیچگاه حاضر به شرکت در مذاکرات نشد. اما با ادامهی روند بیتوجهی ایران به قطعنامههای غیرقانونی شورای امنیت و پافشاری بر حقوق مسلم هستهای خود، دیری نپایید که آمریکا به وضوح از موضع خود عدول و عقبنشینی کرد به گونه ای که در ژنو ۱ (تیر ۸۷) در سطح معاون وزارت خارجه (ویلیام برنز) حاضر به شرکت در گفتگوها شد و آماده برای امتیاز دادن!
روند عقبنشینیهای غرب در سالهای بعد نیز ادامه یافت که در نقطهی اوج آن میتوان به اذعان و اعتراف رسمی اوباما طی گفتگوهای استانبول ۲ (فروردین ۹۱) به حقوق هستهای ایران ذیل NPT اشاره کرد؛ همان حقوقی که اینبار رسما در برجام پایمال شد (بخش دیباچه، بند ۲).
🔴 با این مبنا و تفاصیل، امروز چه کسانی در داخل کشور مانع اصلی ایجاد تعامل سازنده با غرب هستند؟
❇️ پاسخ: دقیقا همان کسانی که مکررا طعنه میزنند که «ما بدبختیم/ ضعیفیم/ ما حتی آب خوردنمان را هم باید غرب تأمین کند/ ما ناچاریم با غرب مذاکره کنیم و جلوی او کوتاه بیاییم».
اراجیف مذکور، این ذهنیت را در غرب ایجاد میکند که ایران آنچنان هم قوی نیست؛ پس نیازی نیست به او امتیاز دهیم، بلکه میتوانیم او را براندازیم و حکومتی وابسته را به جای او بگماریم که هر چه خواستیم به ما امتیاز دهد.
🎯 نتیجه: موانع داخلی برقراری تعامل واقعی و سازنده با غرب دقیقا همان کسانی هستند که مدام به غرب پیام میدهند که ایران ضعیف است؛ نه انقلابیون که به دنبال قوی شدن هر چه بیشتر نظام و کشورند که نشانههای آن به روشنی در مقابل دیدگان ما نمایان است. قطع وابستگی در بسیاری از محصولات مورد نیاز مردم، رشد عظیم علمی، افزایش خیره کنندهی توان نظامی و امنیت، ایجاد عمق استراتژیک برای کشور ...، همه و همه در جهت افزایش قدرت و قوت میباشد که به دست توانای انقلابیون حاصل شده است.
🔰 (با الهام از یکی از فرمایشات استاد دکتر فؤاد ایزدی)
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
«جذابیت» تا کجا؟
⛔️ ما حق نداریم که بیش از حدّ بایسته به رفتار، سخن و نوشتهمان جذابیت ببخشیم؛ چراکه این اقدام موجب مسحور شدن مخاطب و گرفتن قدرت انتخاب از وی میشود. پس این کار، کار حکیمانه و خداپسندانهای بشمار نمیآید.
🌻 پیامبر خدا به آسانی میتوانست میزان جذابیت سخنش را به حدی برساند که همهی مردم (حتی مشرکین) نیز از شدت بهت، هوش از سرشان پریده و بیاختیار ایمان آورند، اما ایشان هیچگاه چنین سخن نگفت؛ زیرا خداوند نمیپسندد که کسی به خاطر نداشتن قدرت انتخاب یا رودربایستی ایمان آورد که این ایمان چیزی نیست جز نفاق.
@abarshagerd ✍️
ابَرشاگرد
🌙 شبنوشت 🌙 تنها و تنها افراد بی اطلاع، ساده لوح یا مغرض هستند که می توانند این چنین جملات خوش رنگ
🌤 گاهِ عصر 🌤
🔴 این واکنش انقلابی به اقدام خصمانه و ضداسلام ماکرون را باور کنیم، یا روابط صمیمی اردوغان را با صهیونیستهایی که براساس قرآن کریم، شدیدترین دشمنی را علیه مومنان در سینه دارند؟ کدام؟
#نفاق
#ماکرون
#اردوغان
@abarshagerd ✍
🌙 گاهِ شب 🌙
این نسخه را بیخیال شوید!
🔘 حتی بر فرض آنکه «غربگرایی» امری مفید و حلّال مشکلات باشد، این نسخه برای کشور ما «ایران» ناکارآمد و مضر و بلکه خسارتبار است.
چرا؟
❇️ زیرا کشورمان بهطور ذاتی دارای ظرفیتها و ویژگیهایی است که با مقداری تحرک و استفاده از آن قابلیتها و استعدادها، بهآسانی میتواند به یکی از قدرتمندترین ممالک دنیا مبدل شود.
💥 و قوی گشتن ایران و تبدیل آن به یک «قطب» در دنیا، دقیقا همان چیزی است که غرب نمیتواند آن را تحمل کند؛ حتی اگر حکومت مستقر در ایران «سکولار» باشد. #مصدق
🎯 «غربگرایی در ایران» و نزدیک شدن به آمریکا؛ یعنی وداع همیشگی با قوی شدن کشور.
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
داری اشتباه میزنی!
🔴 بیچاره غربیها!
نه میدانند چکار باید بکنند، و نه میدانند چکار نباید بکنند!
سالیان متمادی تلاش کرده بودند که با لب فروبستن و نادیده گرفتن اسلام، مانع شوند که این دینِ فطرتبنیاد و جذاب برای جهانیان تبدیل به «مسئله» شود، اما غافل بودند که اسلام و قرآن همانند بوی خوش گلهای بهاری، خودبهخود به اقصی نقاط پخش میشود.
و اکنون که تلاشهایشان برای «نامسئله»سازی اسلام با در بسته مواجه شده است، این بیچارههای بدبخت، راهحل را در پشت پا زدن به راهبرد پیشین خود دیدهاند!
❇️ این احمقها آیا ملتفت نیستند که هرچه بیشتر به اسلام توهین کنند، اسلام عزیز بیش از پیش در اذهان ملتهای دنیا به «مسئله» تبدیل شده و درنهایت روند گرایش جهانیان به این دین تسریع میشود؟!
⏪ دشمنان دین خدا وقتی عصبانی میشوند، دست به «رفتارهای کور» میزنند که زوال زودتر آنان را در پی خواهد داشت.
#ماکرون
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
چرا «امر به معروف و نهی از منکر» دشوار و پرهزینه شده است؟
👇 شاید بهتر باشد که پیش از سؤال بالا، به سؤال پایین پاسخ دهیم:
🔘 امتحان «کرونا» چه زمانی به اتمام میرسد؟ 🔘
❇️ بلای «کرونا» فقط زمانی خاتمه مییابد که ما این حقیقت را درک کنیم و به آن ایمان آوریم که یکی از شروط و لوازم لایتغیر برای رفع این ویروس، «اجتماعی زیستن» و «مراقبت اجتماعی» است. در صورتی که هریک از آحاد مردم، دلخواه و دلپسند بودن را به عنوان ملاک رفتارهایشان برگزینند و «فردمحوری» پیشه کنند، بیشک این ویروس ما را رها نخواهد کرد. این را یقین بدانیم.
🌹 اما وقتی «همکاری»، «همدلی»، «همفکری» و «همسویی» حکمفرما شد، آنگاه دست خداوند نمایان شده و همهی گرهها به برکت قدرتی که معبودمان در «وحدت» و «جماعت» نهفته است، یکی یکی باز میشوند.
اکنون بازگردیم به سؤال نخست:
🔘 انسان برای نیل به کمال حقیقی، «باید» به لزوم زندگی اجتماعی ایمان آورد، روش صحیح آن را بداند و عمل کند. بدون این مهم، هیچ کمالی قابل دسترسی نیست و هیچ خیری حاصل و هیچ شرّی دفع نخواهد شد. ساختار عالم اساسا «اجتماعی» است و فرد نمیتواند نیازهای خود را به تنهایی برآورده سازد. ⬅️ یا أیّها الّذین آمنوا اصبِروا و صابِروا و 👈رابِطوا👉 ... (آل عمران، ۲۰۰)
⚠️ واقعیت تلخی است که بسیاری از ما کماکان «اجتماعی زیستن» را نه آنگونه که باید و شاید باور داریم و نه به واحد بودن هویت اجتماعی معتقدیم. به برکت شبهمدرنیته، «فردمحوری» به درون لایههایی از وجود ما رسوخ کرده است؛ به گونهای که منافع فردی اصیل پنداشته شده و هرگونه قانون و محدودیت اجتماعیای که با دلخواه ما موافق نباشد، «بد» و «مزخرف» قلمداد میشود.
😔 متأسفانه بسیاری از والدین، فرزندان را در راستای باور و درک لزوم اجتماعی زیستن و مؤدب شدن به آداب آن پرورش نمیدهند و سبک تربیتی آنان، بچهها را به سمت خودمحوری و زندگی فردی سوق میدهد.
⏪ این افراد بدتربیت و خودخواه، ظرفیت تولید انواع مفاسد فردی و اجتماعی را دارند؛ به طوری که نه تنها انتظار تولید هیچ ثروت معنوی و مادیای از آنان نمیتوان داشت، بلکه یک تهدید کاملا جدی برای تعالی و نظم عمومی نیز به شمار میآیند.
⏪ این افراد، هرآنچه میل و دلخواهشان باشد را «قانون» میپندارند و حاکمیت و سایر مردم را صرفا عناصر و ابزارهایی برای تأمین خواهشهای نفسانیشان تلقی میکنند.
🎯 لذا کاملا منطقی است که هرگونه قانونی که ارضای امیالِ نفسانیِ «نامحدودِ» آنان را با محدودیت مواجه کند برنتابند و یک «آمر به معروف و ناهی از منکر» را به چشم یک مزاحم و «متجاوز به حقوق خود» ببینند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
آمریکا؛ پَر!
❇️ اگر بخواهیم فقط «یک دلیل» برای اثبات افول ایالات متحده اقامه کنیم، ⬅️ تلاش زایدالوصف آمریکاییها برای کشاندن ملت ایران به پای میز مذاکره ➡️ کافی است.
🔘 باور کنیم که آمریکا بهواسطهی مذاکره با جمهوری اسلامی ایران، بهدنبال خروج از انزوا و بازکسب ژست ابرقدرتی خود است.
🔘 باور کنیم که تلاش او برای تسلیم ملت ایران بهواسطهی تحمیل مذاکره، نشانهی آشکاری است بر شکست و ناتوانی آمریکا در بهکارگیری انواع و اقسام ابزارهای جنگ سخت.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔘 دوران ریاستجمهوری آقای روحانی ثابت کرد که نخواندن تاریخ، میتواند معیشت و سفرهمان را هم با خطر جدّی مواجه کند.
@abarshagerd ✍
ابَرشاگرد
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
امروز ۱۸ آذرماه است؛ سالروز پخش اعترافات «سید مهدی هاشمی» معدوم از سیمای جمهوری اسلامی در تاریخ ۱۸ آذر ۶۵.
🔴 بسیار غمانگیز و در عین حال بسیار مضحک است که برخی از آنانی که در آن زمان شدیدا و مدیدا تلاش میکردند که سید مهدی هاشمی قاتل را پیش از دستگیری از افتادن در کمند قانون حفظ کرده و پس از دستگیری نامبرده نیز کوشش خود را برای رهایی این جنایتکار خطرناک مبذول داشته! و حتی پیش از آن در مقطعی به دنبال فراری دادن وی به خارج از کشور تحت عنوان «سفیر» بودند، اکنون در روزگار ما به عنوان مظهر «اعتدال»!!! به خورد اذهان مردم و جوانان داده شوند.
🔘 توجه مخاطبان مکرم را به گزارههای تاریخی مهم زیر جلب مینمایم:
⏪ آقای هاشمی رفسنجانی چند ماه پیش از دستگیری سید مهدی هاشمی در خاطرهی روز ۱۱ اردیبهشت ۶۵ این چنین مینگارد:
«... سیدمهدی هاشمی آمد. از خودش دفاع کرد و داشتن گروه مخفی و اسلحه و تندروی و پخش اعلامیه علیه بعضی از مسئولان را تکذیب کرد. گفتم به خاطر حفظ اعتبار آیتالله منتظری باید جنبة اثباتی قضیه درست شود. من پیشنهاد کردهام که به عنوان سفیر به خارج برود ...» (کتاب اوج دفاع – خاطرات سال ۶۵ – ص ۸۶)
🔺 براستی ارائهی پیشنهاد سفارت به سید مهدی هاشمی، در حکم اعطای هدیه به یک جنایتکار نیست؟
⏪ آقای هاشمی رفسنجانی مدتی پیش از دستگیری سید مهدی هاشمی بیان میکند:
«حاج احمدآقا آمد و گفت امام نظر قاطع دارند که گروه سیدمهدی هاشمی باید طرد و تعقیب شوند. نگرانیمان این است که آیتالله منتظری سخت برنجند و ضرر کنیم. پیشنهاد کردم که برای تعدیل نظراتشان خدمت امام برسم.» (کتاب اوج دفاع – خاطرات سال ۶۵ – ص ۲۷۰)
⏪ آقای هاشمی رفسنجانی چند روز بعد نیز در خاطراتش اظهار میکند:
«نظر امام این است که تعقیب شوند و به آقای منتظری هم گفته شود که دخالت نکنند و نهضتها هم از آنها گرفته شود. ما گفتیم ممکن است تعقیب قضیه، به افراد نزدیک بیت آیتالله منتظری منجر شود. پیشنهاد کردیم که کوتاه بیائیم.» (کتاب اوج دفاع – خاطرات سال ۶۵ – ص ۲۸۹)
⏪ آقای هاشمی رفسنجانی پس از بازداشت سید مهدی هاشمی نیز به تلاش خود برای آزادی (بخوانید: فرار) او ادامه میدهد و طی گزارشی از جلسهی سران قوا که در تاریخ ۲۳ مهر ۶۵ برگزار شده بود، مینویسد:
«شب مهمان آقای موسوی اردبیلی بودیم. بیشتر بحث درباره مسأله آقای منتظری بود... نظری این بود که مانعی ندارد، سیدمهدی و افرادش را بعد از تکمیل بازجوئیها آزاد کنند.» (کتاب اوج دفاع – خاطرات سال ۶۵ – ص ۳۰۷)
🔺 این در حالی است که سید مهدی هاشمی تبهکار و باند منحوسش، به ۲۷ فقره قتل و تخلفات عدیده متهم بودند.
💥 براستی این میزان حمایت از فردی جنایتکار و کثیف به نام «مهدی هاشمی»، مصداق بارز چیست؟ لابد مصداق «اعتدال» است دیگر!!
😔 فرمود: «تاریخ اسلام پُر است از خیانت بزرگانش به اسلام».
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
بالاخره ما نفهمیدیم که «دلواپسی» خوب است یا بد؟
⏪ اگر «دلواپسی» خوب و شایستهی تقدیر است، پس چرا بسیاری از مدعیان «اعتدال» این حجم از تحقیر و استهزاء را در حق دلواپسان منافع کشور روا میدارند؟
⏪ و اگر هم «دلواپسی» بد و شایستهی تخفیف است، چگونه است که آقای هاشمی رفسنجانی که از سوی مدعیان صف اول میانهروی به عنوان مظهر «اعتدال» به اذهان عمومی معرفی و پمپاژ میشود، واژهی «دلواپسی» را برای عنوان کتاب خاطرات سال ۶۴ خود بر میگزیند؟!
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
راز پافشاری بر ارتباط یکطرفه با غرب چیست؟
🔴 یکی از مواردی که دولت آقای روحانی در راستای پیادهسازی پروژهی خود، آن را به شدت دنبال میکرد و میکند، دگرگونسازی مفهوم «عزت» و تغییر شاخصههای آن است.
از نظر این دولت، داشتن فناوری هستهای «با اجازهی» آمریکا، فروش نفت «با اجازهی» آمریکا، خرید فلان کالا «با اجازهی آمریکا»، افزایش واردات از کشورهای غربی «با اجازهی» آمریکا و ...، معادل با «عزتمندی» است.
❌ اما براستی اگر اینها نشان «عزت» است، پس «پهلوی» که «با اجازهی» آمریکا میخواست برخوردار از تأسیسات هستهای شود، و با دستور آمریکا فروش نفت را به ۶ میلیون بشکه در روز رسانده بود و عواید حاصل از آن را نه صرف تقویت زیرساختهای کشور و رفاه ملت بلکه با تبدیل ایران به انبار عظیمی از تسلیحات خریداریشده، منافع غرب را تأمین میکرد و بهعلاوه کشور را در معرض سیل ویرانگر واردات قرار داده بود، باید در اوج «عزت» و اقتدار تصور شود!
💥 کسی که اینها را نشان «عزتمندی» بداند، نه تنها از «تحقیر شدن» ابایی ندارد؛ بلکه این حقارت را در جهت کسب «عزت» تلقی کرده، بدان میبالد و به سوی آن میشتابد.
🔘 اکنون میتوان دریافت که چرا دولت با وجود تحقیر برجامی، کماکان بر تعامل یکطرفه با غرب اصرار دارد.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔴 «شاید در تاریخ پر فراز و نشیب معاصر ایران، هیچ زمانی را به حساسیت امروز نتوان یافت تنها با تسامح میتوان وضعیت ایران را در زمان اشغال در جنگ جهانی دوم و یا پیش از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ با وضع کنونی قابل مقایسه دانست.»
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
۳۱ اردیبهشت ماه ۸۲ بود که ۱۲۷ نمایندهی مجلس ششم طی نامهای به رهبر انقلاب اسلامی (که بعدها به نامهی جام زهر مشهور گردید)، تابلوی فوق را بهعنوان وضعیت آنروز کشور ترسیم کرده و بدین ترتیب میزان درک خود را از واقعیات صحنهی داخلی و خارجی در برابر دیدگان تیزبین ملت قرار دادند. آنچه در مَطلع این مقال آمد، صرفا بخش کوتاهی از این شاهکار هنری! مدعیان اصلاحطلبی بود.
طُرفه آنکه این تصویر در مقطعی ترسیم میشود که دو قوهی مجریه و مقننه بهطور همزمان تحت حاکمیت جریان موسوم به اصلاحات قرار دارد؛ یعنی همان دورانی که از نظر این جریان، دوران بهاصطلاح «گل و بلبل» و استقرار «دولت کریمه» بوده است!
جریانی که به هنگام تلاش برای کسب یا حفظ آبرو و مسند، وضعیت کشور را در دوران حضورش در قدرت «بینظیر» معرفی کرده، و زمانی که قرار به واگذاری حقوق و منافع کشور برای جلب نظر بیگانه باشد، موقعیت کشور را «بحرانی» توصیف نموده و پشت ملت را خالی میکند و بدین گونه خود را به تناقضی مضحک و مهلک دچار میسازد.
با کمال تأسف گرفتاری قوهی مجریهی فعلی به همین تناقض، مانع از آن میشود که بتوان عاقبت نیکی را برای این دولت مستعجل تصور کرد. هرچند اندک، اما کماکان برای بازگشت به مسیر صلاح فرصت باقی است.
اگر بخواهند، با تکیه بر خدا و ملت؛ بیشک میتوانند نام نیکی را از خود به یادگار بگذارند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
امسال صدمین سالگرد کودتای انگلیسی رضاخان در ۱۲۹۹ است.
بهگمانم سادهترین استدلالی که میتوان برای اثبات دستنشاندگی و وابستگی سلسلهی منحوس و ناپاک «پهلوی» اقامه کرد، همین پولهای هنگفتی است که امروزه بیگانگان برای تطهیر این رژیم کثیف صرف میکنند.
💥 البته باید توجه داشت که هدف اصلی بیگانگان و عمّال آنها از اجرای این عملیات، حقیقتا تطهیر پهلوی نیست؛ چراکه آن موجود شوم و پلید شأنش نازلتر و کارنامهاش روشنتر از آن است که آرایش چهرهی زشت و بدترکیب آن در رأس اهداف موردنظر دشمنان قرار گیرد.
هدف اصلی چیز دیگری است.
🎯 هدف اصلی «تطهیر چهرهی غربیهایی» است که این شجرهی خبیثهی وابسته را در این کشور غرس کردند تا به واسطهی این دستمالکشی، علاوه بر ناتوان جلوه یافتن ملت ایران، بیگانگان در اذهان عمومی به عنوان «خیرخواه و خواهان ترقی و اعتلای کشورمان» تصویر شوند تا اکنون بتوانند با کشاندن ملت به پای میز مذاکره، در ازای اعطای آبنبات، حقوق و منافع ملیمان را بستانند و ایران عزیز را به عصر پهلوی و بلکه بدتر و فلاکتبارتر از آن بازگردانند.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🍁 آخرین پاییز دوران هشتسالهی دولت جناب روحانی روزهای پایانی خود را سپری میکند و بنابه قول مشهور؛ اکنون نوبتی هم که باشد، نوبت شمردن جوجههاست.
🔘 براستی از آن تخممرغهای وعده داده شده در سال ۹۲، چه تعداد به جوجه تبدیل شدند؟
🔘 چه تعداد از جوجههای پیشین زنده ماندند؟
🔘 و درخصوص جوجههایی که سر از تخم برآوردند یا از جوجگی به بلوغ رسیدند، این دولت چه میزان دخیل بوده است؟
🌹 به هر روی، شدیدا امیدواریم که آخرین پاییز قرن ۱۴، خزانی باشد بر حدود ۲۰۰ سال غربگرایی و غربباوری در ایران عزیزمان؛ ان شاء الله.
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔘 بهگمانم تلخترین و در عین حال شیرینترین عبرتی که از دوران مدیریت غربگرایان و غربباوران میتوان دریافت، آن است که هرگاه کسانی را بر مسند امور بنشانیم که اساسا ما مردم را نمیشناسند و به استعدادها و تواناییهای خدادادی ما ایمان و اعتماد و تکیه ندارند، نتیجهای جز سرخوردگی به بار نخواهد آمد.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
ابَرشاگرد
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🌻 من آقایی را میشناسم که همواره پیروزیهای بزرگ را به نام ملّت ثبت میکند و هیچگاه از خود نامی به میان نمیآورد؛ آنچنانکه گویی هیچ نقشی در هیچیک از موفقیتها و گامهای بلند کشور نداشته است.
🌻 من آقایی را میشناسم که هیچگاه ما مردم را به خاطر اشتباهات و خطاهایمان شماتت نمیکند و بر ما خردهای نمیگیرد؛ آنچنانکه گویی هیچ اشتباه و خطایی از ما سر نزده است. او نه تنها ما را سرزنش نمیکند و اشتباهاتمان را به رویمان نمیآورد؛ بلکه خود شخصا به میدان آمده و تمام توان و تدبیرش را صرف میکند که تبعات اشتباهات ما را جبران کند یا کاهش دهد و یا حتی به فرصت تبدیل نماید و در تمام اینها سعی و اهتمام کافی را به خرج میدهد تا ما را در فرایند جبران اشتباهاتمان سهیم کند.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
😡 لازم است بدانیم که محمدرضاشاه پهلوی در دوران سلطنتش با جسارت و وقاحت تمام گفته بود که مردم ایران قادر به انجام هیچ چیز نیستند و مثل «گوسفندان» میمانند. 😔
⬅️ منبع: کتاب خاطرات مادر فرح دیبا با عنوان «دخترم فرح» - ص ۳۳۸
#خامنهای
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
به شما نیز رحم نمیکنند
🔘 اگر جناب روحانی اروپاییها را خیرخواه و قابل اعتماد میداند و به اظهارات و پیشنهادات آنان همانند یک «دوست» گوش فراداده و مورد اعتنا قرار میدهد، پس با این مبنا؛ ایشان میبایست همین حالا سِمَت ریاستجمهوری را واگذار کرده و سریعا از مسند امور کنار رود؛ چراکه از نظر اروپاییها، پیروزی آقای روحانی در انتخابات ۹۲ اساسا دموکراتیک و مشروع نبوده است!! 👇
😔 این دوستان اروپاییِ آقای روحانی همانهایی هستند که چند ماه پس از انتخابات ۲۴ خرداد ۹۲ که به پیروزی جنابشان منجر گردید، بهطور رسمی و علنی قطعنامهای در پارلمان اروپا (آوریل ۲۰۱۴ - فروردین ۹۳) صادر کرده و انتخابات ۹۲ و در واقع انتخاب ایشان را از اساس زیر سؤال بردند.
آنجایی که در بند B از بخش مقدمهی این قطعنامه صریحا آمده است:
❌ «انتخابات ریاستجمهوری ایران مطابق استانداردهای دموکراتیکی برگزار نشد که اتحادیه اروپا برای آن ارزش قائل است».
جهت مطالعهی متن کامل قطعنامهی ضدایرانی اروپاییها بنگرید به ⬅️⬅️ باشگاه خبرنگاران جوان - ۱۸ فروردین ۹۳ - کد خبر: ۴۷۹۵۵۰۴
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
⭕️ اگر پذیرفتی که در برابر بیگانه «حقیر» باشی، آنگاه گرچه هستی و زندهای؛ اما درحقیقت نیستی و مُردهای.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
غرب ساختار و مناسبات اجتماعی را طوری طراحی کرده است که برای آزاد شدن و نجات یافتن از آن منجلاب، با سختی بسیار طاقتفرسایی مواجه شوید، و اگر هم توانستید نجات یابید، نتوانید کس دیگری را همانند خودتان نجات دهید.
غرب در پی آن است که خوب بودن را معادل کند با فشار بیرونی و تنهایی و انزوا؛ و بدینگونه همواره در تلاش است که هزینهی خوب بودن را برای شما شدیدا بالا نگه دارد؛ بهطوری که تصور کنید هزینهی خوب بودن بیش از فواید آن است.
مناسبات اجتماعی غرب در پی آن است که انسانهای خوب نتوانند با مردم زندگی کنند تا مبادا مردم از آنان تاثیر بپذیرند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔴 برخی اینچنین پنداشتهاند که هدف از بیان وضعیت اسفبار کشور در دورهی پهلوی، مقایسهی ایران در دو دوران انقلاب اسلامی و پهلوی است.
خیر! اشتباهی رخ داده است.
هدف اصلی ابدا این نبوده و نیست؛ چراکه هیچگاه روز را با شب مقایسه نمیکنند.
پس هدف اصلی چیست؟
❇️ مقصود اصلی آن است که بدانیم و همواره به خاطر داشته باشیم که انقلاب اسلامی با چه شرایطی و در چه مختصاتی کار خود را آغاز کرده و در مسیر گام نهاده و با چه موانعی مواجه بوده است که توانسته به وضع کنونی برسد (گرچه آن موانع نیز صرفا بخشی از موانع است نه همهی آن).
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
مدتهای مدید برایم قابل هضم نبود که چرا در فضای مجازیِ مسموم کشور - که متاسفانه بخش عظیمی از آن تحت مدیریت دشمن است - به راحتی اجازه داده میشود که این حجم از حمله علیه بیتدبیریها و بدتدبیریهای دولت آقای روحانی ابراز شود؟
مگر یکی از آرزوهای دیرین دشمنان ما این نبود که دولتی همانند دولت فعلی در ایران به مسند امور تکیه بزند؟ پس چرا دشمن اجازه میدهد که در برابر چشمانش، رویای به واقعیت پیوستهاش را به کابوس تبدیل کنند؟ چرا دشمن همانند برخورد با حسابهای کاربری انقلابی در اینستاگرام و توئیتر، از امکانات مدیریتی خود در راستای حذف گستردهی مطالب علیه دولت استفاده نمیکند؟
بعدها فهمیدم که اصل قصه چیست.
قصه آن است که دشمن میخواهد مردم همان تصوری را نسبت به دولت فعلی پیدا کنند که ۱۴۰۰ سال پیش مردم نسبت به حکومت عثمان بن عفان پیدا کردند. سپس بر امواج خروشان خشم مردم دردچشیده سوار شده و در این شرایط سنگین، رهبری را بهعنوان مسئول امور معرفی کرده و ناگزیر کنند به برخورد شدید با دولت و عزل رئیسجمهور.
ادامهی قصه روشن است ...
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
راهبرد مقاومت!!
🔴 ظاهرا برخی از مسئولین و سیاسیون، فهمیدن بعضی چیزها را به زیان خود میبینند؛ لذاست که در برابر فهمیدن برخی واضحات نیز مقاومت میکنند.
⬅️ بهعنوان مثال، هر چقدر هم که بگذرد، برخی از سیاسیون ما نمیخواهند بفهمند که مذاکره از موضع ضعف هیچ منفعتی برای کشور به دنبال نخواهد داشت و هیچ شری از شرور دشمن را دفع و رفع نخواهد کرد.
▪️ راهبرد مقاومت در برابر فهمیدن، بهشدت از جانب برخیها دنبال میشود.
@abarshagerd ✍