⛅️ گاهِ صبح ⛅️
بنا بر چه استدلالی معتقدیم که «بصیرت» ملت ایران از مسلمانان صدر اسلام بیشتر است؟
🔻 دشمنان در فتنههای صدر اسلام به طور «مستقیم» شخص پیامبر اکرم(ص) و امامان(ع) را مورد هدف قرار میدادند و در بسیاری از مواقع نیز موفق و کامیاب میگشتند.
🔺 اما در دوران ما، دشمنان کاملا واقف هستند که هدف قرار دادنِ مستقیم و بلاواسطهی امام جامعه نه تنها هیچ سودی در پی نخواهد داشت بلکه به هوشیاری و بیداری بیشتر ملت منجر خواهد شد که اصلا مطلوب دشمنان نیست. لذا شیاطین دست به کار شده و الگوی «از پیرامون به مرکز» را برنامهریزی و اجرا مینمایند.
❇️ به بیان روشنتر، دشمنان به جای آنکه مستقیما ولیّ فقیه را مورد هجوم قرار دهند، غالبا از «پیرامون» وارد شده و به نهادهای انقلابی(مانند: سپاه) و افراد منتسب به رهبری حملهور میشوند تا بدین واسطه، «مرکز» حاکمیت را ترور و بیاثر کنند.
🌻 حقیقت آن است که «بصیرت» ملت بزرگ ایران، دشمن را ناگزیر به تغییر فاحش و قریب به ۱۸۰ درجهای در راهبرد خود نموده است.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
به مناسبت ۳ شهریور
🔻 زمانی که بیگانگان قصد کردند که حکومت احمدشاه و سلسلهی قاجاریه را از میان بردارند، ناچار بودند به اجرای نقشهها و مقدمات فراوان و فراهم آوردن زمینهی لازم، آنهم در مدتی طولانی(دستکم از سال ۱۲۹۹ تا سال ۱۳۰۴).
🔺 اما بیگانگان برای کنار زدن «رضاشاه» از قدرت، هیچ زحمت ویژهای متحمل نشدند و صرفا با «یک دستور»، نامبرده را به جایی پرت کردند(= تبعید کردند) که در تمام عمرش اسم آنجا را هم نشنیده بود.
قاجار منحط و ضعیف بود، اما هیچگاه به طور کلی وابسته به بیگانه و «سرسپرده» نبود.
🔴 راز این تفاوت در «وابستگی و سرسپردگی» ذاتی پهلوی است.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
دربارهی دیروز
💢 غربیها به واسطهی برخورداری از سوابق فراوان و درخشان! در استعمارگری و استثمارگری، به خوبی میدانند که چگونه منابع یک کشور را علیه خود آن کشور به کار گیرند.
مثلا ایران دوران پهلوی اول را ببینید!
🔴 «رضاشاه» با پول حاصل از مالیاتی که بر قند و شکر مردم وضع شده بود، راهآهنی را ساخت که جز منافع انگلستان را تأمین نمیکرد و هیچ سودی برای ملت نمیتوانست به دنبال داشته باشد؛ همان راهآهنی که به قول دکتر مصدق، مصداق «خیانت» بود. ⬅️ (منبع: کتاب خاطرات و تألمات محمد مصدق، ص ۳۵۲)
سپس انگلستان با کمک همین راهآهن، توانست متفقین را در جنگ بینالمللی دوم فاتح سازد و ایران ما را به اشغال خود درآورد؛ همان ایرانی که بهواسطهی نفت و راهآهنش توانسته بود آلمان را شکست دهد!
انگلیسیها به این میزان اکتفا نکردند؛ بلکه همان دستنشاندهای(= رضاشاه) را که با پول ملت برای تأمین منافع سلطنت بریتانیا، دست به ساخت آن راهآهن کذایی زده بود، بدون ابراز کمترین اعتنا و احترام، به جایی تبعید کردند که در طول عمرش حتی نام آن را هم نشنیده بود: «جزیرهی موریس». دیروز(سوم شهریور) سالگرد وقوع این واقعهی بسیار تلخ در تاریخ معاصر ایران بود.
آری!
تا بوده چنین بوده است!
فرجام رضاشاه کبیر!!! تصویری بزرگ و آیینهی تمامنمایی است از انتهای مسیر تعامل یکطرفه با غرب و واگذاری حقوق و منافع کشور بهخیال دفع شرّ دشمن!
😔 ای کاش جناب «روحانی» و سایر غربباوران عبرت گرفته بودند!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
☀️ گاهِ ظهر ☀️
🔘 جالب و البته لازم است بدانیم که تا اوایل قرن بیستم، در آمریکا «زنان» حق رأی نداشتند.
🔴 در تاریخ ۲۶ آگوست ۱۹۲۰ به موجب مصوبهی متمم نوزدهم قانون اساسی ایالات متحدهی آمریکا توسط کنگرهی این کشور، زنان در انتخابات سیاسی حق رأی یافتند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
آقای روحانی «محصول» بود، نه «عامل»
🔴 این واقعیت را نمیتوان انکار و کتمان کرد که روحیهی ویرانگر «راحتطلبی» متأسفانه در میان بخشهای قابلتوجهی از ما مردم(به ویژه جوانان و نوجوانان) شایع است که این روحیه نیز دستکم از دو عامل ناشی شده است:
یک. اعتیاد به ارتزاق از پول نفت
دو. هجوم شبهمدرنیته
حال چنانچه در این شرایط، افرادی تلاش کنند که این تصور را در اذهان ما ایجاد نمایند که صرفا بهواسطهی برقراری ارتباط با آمریکا و رفع تحریم، همهی مشکلات ما حل و برطرف خواهد شد، طبیعتا یک شخص راحتطلب به دنبال صاحبان این نظرات کشیده میشود، نه صاحبان تفکری که معتقد است رمز قوی شدن کشور چیزی نیست مگر درونزایی قدرت و اتکا به استعدادها و ظرفیتهای داخلی و تلاش و مجاهدت.
🔺 لذاست که عرض میکنیم: انتخاب آقای روحانی در سال ۹۲ محصول عوامل مختلفی بود که از آن جمله میتوان به رسوخ راحتطلبی در میان بخشهایی از ما مردم اشاره کرد.
🔔 البته معنای این سخن آن نیست که تمامی رأیدهندگان به آقای روحانی افرادی راحتطلب بوده و از سر راحتطلبی ایشان را برگزیدند.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
«از» یا «برای»؟ مسئله دقیقا همین است
🔘 اشکالات و ایرادات ما به موضوع «آزادیِ غربی» بسیار است و در یک یا دو اشکال منحصر نمیشود؛ زیرا از سر تا به پایش چیزی نیست مگر بیتوجهی و اهانت به حقوقِ حقیقیِ انسان.
اما به نظر میرسد که نقطهی جوششِ فکری و نظری این جریانِ نجس و این شرابِ حمیم و سوزان و این سرابِ لئیم و بیپایان و این ترابِ بهیم و بیسامان، یک «مغالطه» و «فریبکاری» بیش نیست، و آن عبارت است از: تقدّم «از» بر «برای»!
🔹 توضیح آنکه:
متفکرانِ غربی و غربزدگانِ بیفکر، پیش و بیش از آنکه از «آزادی برای چه» بگویند و بنویسند، از «آزادی از چه» زبان چرخانده و کاغذ به باد میدهند! براستی کدام فکر سلیمی میپذیرد که قبل از تحقیق و کشف مبدأ(مبنا) و مقصد(هدف)، از «راهِ» رسیدن از مبدأ به مقصد سخن راند؟!
«آزادی از چه» سطح و پوستهی قضیه است و «آزادی برای چه» عمق آن. فقط زمانی میتوان از «آزادی از چه» سخن گفت و نسخه تجویز کرد که پیشتر مسائل مربوط و متعلق به «آزادی برای چه» کاملا و تماما حل شده باشد.
غربیها و نوچههایشان(غربزدگان)، فراوان پیرامون «آزادی از چه» گوش میخراشند، بیآنکه از «ابزار بودن» آزادی چیزی بگویند و بنویسند؛ چراکه از نظر اینان اساسا «آزادی» هدف است، نه ابزار.
قربانیان این تهاجم و تجاوز فکری نیز آن دسته از مردمان سراسر دنیا هستند که با فطرتهایی پاک، امر مقدسی به نام «آزادی» را جستجو میکنند، اما به نشانیهای داده شده از جانب غربیها اعتماد کرده و به جای رسیدن به هدف اصلی(نه دروغی)، ناکجاآباد مقصدشان میشود.
#روضه_آزادی
#آزادی
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
ابَرشاگرد
ابوالحسن ابتهاج @abarshagerd
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
آیا آمریکاییها «احمق»اند؟
🔘 حقیقت آن است که اگر آمریکاییها احمق نبودند، برای بقای سلطهی خود بر ایران، به جای حمایت شدید و بیپایان از محمدرضا پهلوی، افرادی نظیر «ابوالحسن ابتهاج» را به قدرت میرساندند و مورد حمایت قرار میدادند.
ابتهاج جزو معدود رجال توانمند، صاحبنظر و دارای شخصیت در دوران پهلوی بود که در طول سالهای ۱۳۳۳ تا ۱۳۳۷ در سِمَت «ریاست سازمان برنامه و بودجه» اشتغال داشت.
گرچه در وابستگی و تمایل نامبرده به غرب و آمریکا جای هیچ تردیدی وجود ندارد، اما مخالفتها و صراحتهای او در قبال بعضی از طرحهای استعماری و استثماری آمریکا در ایران، عاقبت موجب عزل وی از این سمت و حبس او گردید.
💥 نکتهی بسیار جالب توجه آنکه مخالفتها و انتقادات ابتهاج و بعضی دیگر از کارشناسان، عمدتا ناشی از ⬅️دلسوزی برای خودِ آمریکاییها➡️ بود؛ چراکه این قبیل اَعمال زورگویانهی آمریکا را در راستای منافع درازمدت واشنگتن تشخیص نمیدادند. آنان به سبب شناخت نسبیای که از مردم ایران داشتند، به آمریکاییها تذکر میدادند که در پیش گرفتن برخی سیاستها، عاقبت باعث انفجار و قیام ملت علیه نظام دستنشاندهی پهلوی خواهد شد و بساط سلطهی آمریکا بر ایران را برای همیشه برخواهد چید.
توجه مخاطبان مکرم را به سه فراز مهم از کتاب خاطرات ابوالحسن ابتهاج جلب میکنم:
⏪ «در زمستان ۱۳۴۱ وقتي از زندان بيرون آمدم چند نفر از اعضاي سفارت آمريكا در تهران از من درخواست ملاقات كردند... صورت جلسه اين ملاقات بعدا بصورت گزارش به وزارت خارجه ارسال شد كه در اينجا قسمتي از آن درج ميگردد. - به وزارت خارجه - از سفارت آمريكا در تهران - تاريخ : ۱۹ ژانويه ۱۹۶۳ - موضوع: اظهارات ابتهاج در مورد اصلاحات ارضي و توسعه اقتصادي- در تاريخ دهم ژانويه ابوالحسن ابتهاج، طي ملاقاتي با چند تن از مقامات سفارت آمريكا در تهران اظهار داشت كه به نظر او ايران بطور يقين در آينده نزديكي با يك بحران شديد سياسي- اقتصادي روبرو خواهد شد، چون دولت بجاي اين كه درآمد نفت را صرف برنامه عمراني بكند به تشويق دولت آمريكا قسمت عمده درآمد نفت را به مصرف خريد اسلحههايي ميرساند كه به آن احتياج ندارد.» (ص ۵۴۰)
⏪ «در ملاقات با او (راجراستيونز، معاون وزير خارجه انگليس) وضع ايران را تشريح كردم و گفتم شما و آمريكائيها با پشتيباني از روش حكومت ايران مرتكب گناه بزرگي ميشويد چون ميدانيد چه فسادي در ايران وجود دارد. ميدانيد كه مردم ناراضي هستند ولي حمايت شما است كه باعث ادامه اين وضع شده است و نتيجتاً تمام مردم ايران نسبت به انگليس و آمريكا بدبين شدهاند... استيونز در جواب من گفت درست است كه اوضاع و احوال ايران رضايتبخش به نظر نميآيد ولي بقول ما «شيطاني كه ميشناسيم از شيطاني كه نميشناسيم بهتر است». (ص ۵۲۷)
⏪ «آنگاه با شدت از نظر مستشاران نظامي آمريكا در ايران انتقاد كردم و گفتم هر سال هنگامي كه بودجه ارتش ايران براي سال بعد منتشر ميشود و من با افزيش هزينه مخالفت ميكنم و نظر خود را به شاه ابراز ميدارم شاه جواب ميدهد مقامات نظامي آمريكا در ايران حتي اين افزايش را هم كافي نميدانند. با عصبانيت گفتم محض رضاي خدا ترتيبي بدهيد كه اينگونه تناقضگويي بين مقامات مختلف آمريكا روي ندهد. اظهارات من بحدي با شدت و حرارت بيان ميشد كه خداداد فرمانفرمائيان بلافاصله به همسرم آذر تلفن كرد و گفت كار فلاني تمام است. شايد حق با او بود زيرا بفاصله چند روز انتقال اختيارات مديرعامل سازمان برنامه به نخستوزير... صورت گرفت.» (ص ۴۴۵)
🔴 اگر آمریکاییها به نظرات و توصیههای ابتهاج و دیگران توجه میکردند، بیشک سلطهی آنان بر ایران و عمر سلطنت پهلوی بیش از اینها ادامه میداشت، اما سنت خداوند بر این است که «طمعِ» دشمنان به کسب منافع حداکثری، کشیدن پردهای بر چشمان آنان را سبب میشود؛ پردهای که آنان را حتی از دیدن واقعیات نیز ناتوان کرده و محاسباتشان را به وادی «حماقت» میکشاند؛ از همین رو بود که آمریکاییها مهرههای کاملا بیاراده و بیشخصیتی همانند محمدرضا را بر امثال ابتهاج ترجیح میدادند تا به خیال خام خود بدون ذرهای مقاومت و محدودیت، به منافع حداکثری خود در ایران دست یابند، اما عاقبت چیز دیگری شد.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
ابَرشاگرد
آقای امیرحسین ثابتی @abarshagerd
پاسخ به یک اشکال غیر فنی و عوامانه
🌹 جناب ثابتی عزیز!
پس از تحیت و احترام
لزوم انسداد توئیتر و پافشاری بر آن کاملا هم قابل فهم است؛ همانطور که مسدودسازی تلگرام کاملا قابل فهم بوده و هست؛ خصوصا برای امثال جنابعالی قاعدتا علاوه بر قابل فهم بودن، باید سهلالفهم هم باشد.
چیزی که در این میان قابل فهم نیست، قانونشکنی علنی مسئولان و البته بخشهایی از جریان انقلابی و استنتاجات عجیبِ اینچنینی است که متأسفانه از سوی شما نیز صادر میشود.
آنچه قابل فهم نیست، اصرار عدهای از مسئولان و نخبگان به ارتباط با مردم ایران آنهم با زبان فارسی از طریق فضاهایی ضد ایرانی و ضد مردمی نظیر توئیتر، اینستاگرام و ... است!
آقای ثابتی!
رواج قانونشکنی به خودی خود دلیل و نشانهای بر بدی و بیمبنایی یک قانون نیست و این گفتهی شما مبتنی و مستند به ضوابط فقهی نیست و حجتی برای لغو آن قانون بشمار نمیآید؛ بنابرین مدعای شما حقیقتا عوامانه است و اساسا مسموع نیست.
لذا به جای تخطئهی مسدودسازی توئیتر؛
⬅️ اولا مسئولان و نخبگانی را تخطئه کنید که به انسداد قانونی توئیتر بیاعتنا هستند و با اجتهادهای بیضابطه و دلایل فاقد وجاهت فقهی و قانونی، قبح قانونشکنی را شکستهاند؛
⬅️ ثانیا حلقه را بر دشمن باید تنگ کرد نه بر تنگکنندگان حلقه بر دشمن! لذا مطالبهی مسدودسازی اینستاگرام، واتساپ و ... را نیز در فهرست پیگیریهای خود بگنجانید، نه اینکه با مغالطه همین میزان از انسداد را نیز مورد شبهه و خدشه قرار دهید.
ایجاد حصار به دور یک محیط ذاتا فسادزا نه تنها منطقا نمیتواند به عنوان عامل و مسبب حضور جماعتی در آن محیط قلمداد شود، بلکه ایجاد حصار اساسا اقدامی صددرصد معقول و لازم است. یکی از عوامل اصلی گسیل و بقای بخشهایی از مردم به فضاهای بیبرکت و منحوس یادشده، همین بیاعتنایی و قانونشکنی جماعتی از مسئولان و نخبگان است، نه انسداد آن فضاها.
با احترام دوباره
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔻 چرا بشر احساس خوشبختی نمیکند و آرام و قرار ندارد؟
🔻 چرا بشر با وجود پیشرفتهای فراوان علمی و تکنیکی، کماکان احساس میکند که به مقصود خود نرسیده است؟
❇️ پاسخ:
زیرا پیشرفتهای شگرف بشر در عصر کنونی، عمدتا در ذیل و زیر سایهی مدرنیته و آرزوی مدرن شدن به دست آمده است، و روح حاکم بر مدرنیته نیز چیزی نیست جز 👈اومانیسم و خودبنیادی بشر👉.
مدرنیته و تعالیم عصر به اصطلاح روشنگری(تاریکی)، همواره داعیهی خوشبختی و سعادت بشر را داشته و دارد، اما به جای خوشبخت نمودن آدمی و جوامع انسانی، روزبهروز بشر را بیهویتتر و سرگردانتر کرده و مسائل و مصائب لاینحلی را برای وی به ارمغان آورده است.
چرا؟
زیرا اومانیسم گرچه انسان را اصل و محور ارزشگذاریها قرار میدهد(سوبژه) و عالم و آدم را صرفا ابزارهایی در دست او میپندارد که میتواند هر طور که باب میل و نفسانیت وی بود از آنها بهرهکشی نماید(اُبژه)، اما این مکتب نفاقآلود، انسان را هرچه بیشتر از خود دورتر و با خود بیگانهتر میکند؛ چراکه آدمی را از هویت اصلی و بنیادی خود؛ یعنی گرایش به «خدا» جدا نموده است.
بدین ترتیب، اومانیسم، تحت عنوان و ادعای «انسانگرایی» و توجه به حقوق انسان، انسان را رسما 👈تهی👉 میکند.
اینچنین انسانی، هم از مبدأ و هم از مقصود اصلی خود جدا میشود و در برهوتی لایتنهی رها میگردد؛ البته اگر بتوان نام این موجود را انسان گذاشت، زیرا به قول مرحوم روژه گارودی: انسان، بدون خداوند، انسان نیست.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌻 امام خامنهای ۲۱ فروردین ۹۹:
بشر با اینهمه پیشرفتهای علمی حیرتآور، احساس خوشبختی نمیکند.
اینهمه پیشرفت و تحولات گوناگون نتوانسته به بشر خوشبختی ببخشد.
#مدرنیته
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
مرگ بر استکبار! چه آمریکا چه تزار!
⭕️ لابد مشاهده فرمودهاید که عدهای کماطلاع یا مغرض تصور میکنند که ملت عزیز ایران صرفا علیه دولت مستکبِر و مستعمِر آمریکاست که قیام کرده، تنها و تنها یانکیها را دشمن خود میپندارد و فقط سفارت آمریکا را لانهی عناد تشخیص داده و اشغال نموده است!
در یک کلام، گمان جماعت یادشده بر آن است که این ملت فهیم و دانا اساسا نسبت به حروف «آ م ر ی ک ا» دارای حساسیت(آلرژی) هستند!
ملت شریف ایران اما نشان دادهاند که با «اساس» استکبار، استعمار و استثمار مخالف و معاندند و در این رابطه هیچ کسی را دارای موضوعیت و خصوصیت نمیبینند و هر که را که در صدد سلب هویت و استقلال آنان باشد «دشمن» قلمداد کرده، با وی به مقابله بر میخیزند و برایش آرزوی مرگ و نیستی میکنند؛ هر که و در هر کجا که میخواهد باشد.
واقعیت مسلم آن است که
⬅️ نه آمریکا نخستین دشمن ایران بوده؛
⬅️ نه نخستین مستکبری که مردم ایران در برابر او قد علم کردهاند آمریکاست؛
⬅️ و نه سفارت آمریکا نخستین سفارتی بوده که ملت ایران آن را محل توطئه و خدعه تشخیص داده و به اشغال آن مبادرت کردهاند.
قیام ملت ایران علیه استعمار انگلیس در ماجراهای ملی شدن صنعت نفت بر همگان آشکار و لایح است. براستی این حضرات افتخار مطالعه را به تاریخ ندادهاند یا قصه چیز دیگری است؟
در خصوص مقابله با مراکز و کانونهای دشمنی و توطئه نیز وضع چنان است که گذشت. یک الی دو سال پس از واقعهی تلخ انعقاد معاهدهی ترکمنچای، ملت قهرمان ایران در برابر تکبر و نخوت علنی و تحقیرآمیز سفیر مختار روسیهی تزاری «الکساندر سرگییویچ گریبایدوف» قیام نمودند. ۱۰۰ هزار تن از مردم مسلمان و انقلابی تهران با حکم «میرزا مسیح مجتهد» در برابر سفارت روسیهی تزاری تجمع کرده و به سفارت حمله برده و تمامی اعضای سفارت را(از جمله گریبایدوف) جز یک نفر که آنهم در زیرزمین مخفی شده بود به قتل رساندند. این چنین بود که ملت ایران نشان دادند که حتی در صورت ضعف مسئولان خود در ایستادگی در برابر استکبار، خود به صحنه آمده و حساب دشمنان هویتشان را – هر که باشد – در کف دستانشان خواهند گذاشت.
سلام بر ملت ایران!
و مرگ بر مستکبران!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
«جذابیت» تا کجا؟
⛔️ ما حق نداریم که بیش از حدّ بایسته به رفتار، سخن و نوشتهمان جذابیت ببخشیم؛ چراکه این اقدام موجب مسحور شدن مخاطب و گرفتن قدرت انتخاب از وی میشود؛ پس این کار، کار حکیمانه و خداپسندانهای بشمار نمیآید.
🌻 پیامبر خدا به آسانی میتوانست میزان جذابیت سخنش را به حدی برساند که همهی مردم(حتی مشرکین) نیز از شدت بُهت، هوش از سرشان پریده و بیاختیار ایمان آورند، اما ایشان هیچگاه چنین سخن نگفت؛ زیرا خداوند نمیپسندد که کسی به خاطر نداشتن قدرت انتخاب یا رودربایستی ایمان آورد. ایمانی که از رودربایستی ناشی شده باشد، چیزی نیست جز «نفاق».
🔴 غرب امّا از آنجایی که به دنبال به بند کشیدن انسانها و تسلّط بر وجود آنهاست، استقلال و قدرت انتخاب افراد نه تنها برایش مهم نیست، بلکه با ابزارهای گوناگون و رنگارنگ سعی خود را در ستاندن استقلال و قدرت انتخاب به کار میگیرد. لذاست که راهبرد تبلیغات مسحورکننده را در پیش میگیرد تا مخاطبان را به زانو درآورد؛ به گونهای که اساسا قدرتی برای عدم انتخاب آنچه مدّ نظر غرب است نداشته باشند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
چرا «امر به معروف و نهی از منکر» دشوار و پرهزینه شده است؟
👇 شاید بهتر باشد که پیش از سؤال بالا، به سؤال پایین پاسخ دهیم:
🔘 امتحان «کرونا» چه زمانی به اتمام میرسد؟ 🔘
❇️ بلای «کرونا» فقط زمانی خاتمه مییابد که ما این حقیقت را درک کنیم و به آن ایمان آوریم که یکی از شروط و لوازم لایتغیر برای رفع این ویروس، «اجتماعی زیستن» و «مراقبت اجتماعی» است. در صورتی که هریک از آحاد مردم، دلخواه و دلپسند بودن را به عنوان ملاک رفتارهایشان برگزینند و «فردمحوری» پیشه کنند، بیشک این ویروس ما را رها نخواهد کرد. این را یقین بدانیم.
🌹 اما وقتی «همکاری»، «همدلی»، «همفکری» و «همسویی» حکمفرما شد، آنگاه دست خداوند نمایان شده و همهی گرهها به برکت قدرتی که معبودمان در «وحدت» و «جماعت» نهفته است، یکی یکی باز میشوند.
اکنون بازگردیم به سؤال نخست:
🔘 انسان برای نیل به کمال حقیقی، «باید» به لزوم زندگی اجتماعی ایمان آورد، روش صحیح آن را بداند و عمل کند. بدون این مهم، هیچ کمالی قابل دسترسی نیست و هیچ خیری حاصل و هیچ شرّی دفع نخواهد شد. ساختار عالم اساسا «اجتماعی» است و فرد نمیتواند نیازهای خود را به تنهایی برآورده سازد. ⬅️ یا أیّها الّذین آمنوا اصبِروا و صابِروا و 👈رابِطوا👉 ... (آل عمران، ۲۰۰)
⚠️ واقعیت تلخی است که بسیاری از ما کماکان «اجتماعی زیستن» را نه آنگونه که باید و شاید باور داریم و نه به واحد بودن هویت اجتماعی معتقدیم. به برکت شبهمدرنیته، «فردمحوری» به درون لایههایی از وجود ما رسوخ کرده است؛ به گونهای که منافع فردی اصیل پنداشته شده و هرگونه قانون و محدودیت اجتماعیای که با دلخواه ما موافق نباشد، «بد» و «مزخرف» قلمداد میشود.
😔 متأسفانه بسیاری از والدین، فرزندان را در راستای باور و درک لزوم اجتماعی زیستن و مؤدب شدن به آداب آن پرورش نمیدهند و سبک تربیتی آنان، بچهها را به سمت خودمحوری و زندگی فردی سوق میدهد.
⏪ این افراد بدتربیت و خودخواه، ظرفیت تولید انواع مفاسد فردی و اجتماعی را دارند؛ به طوری که نه تنها انتظار تولید هیچ ثروت معنوی و مادیای از آنان نمیتوان داشت، بلکه یک تهدید کاملا جدی برای تعالی و نظم عمومی نیز به شمار میآیند.
⏪ این افراد، هرآنچه میل و دلخواهشان باشد را «قانون» میپندارند و حاکمیت و سایر مردم را صرفا عناصر و ابزارهایی برای تأمین خواهشهای نفسانیشان تلقی میکنند.
🎯 لذا کاملا منطقی است که هرگونه قانونی که ارضای امیالِ نفسانیِ «نامحدودِ» آنان را با محدودیت مواجه کند برنتابند و یک «آمر به معروف و ناهی از منکر» را به چشم یک مزاحم و «متجاوز به حقوق خود» ببینند.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
❇️ کمترین فایدهی سفرهای پیدرپی و مجدّانهی رئیسجمهور جدید به استانهای مختلف کشور از همان هنگام آغاز به کار ایشان تا امروز خصوصا نقاط دورافتاده و دیدار چهرهبهچهره با اقشار متنوّع خصوصا اقشار آسیبدیده و کمبرخوردار، این است که تصوّر 👈بیصاحب بودن کشور در لایهی اجرایی👉 که متأسّفانه به سبب رویکرد و عملکرد غیر مردمی رئیسجمهور سابق و دولتش در اذهان بخشهایی از مردم جا افتاده بود، زدوده میشود.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
☀️ گاهِ ظهر ☀️
🌻 ۱۵ خرداد و ۱۷ شهریور؛ یعنی برخلاف تصور آنانی که فاقد نگاه عمیق و استراتژیک(حیاتی) به موضوعات و مسائل هستند، با گوشت و پوست نیز میتوان در برابر تانک و مسلسل ایستاد و در نهایت امر بر طاغوت فائق آمد.
آری!
✅ «علامه» بودن ملاک نیست؛ «دانا» بودن ملاک است.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
۱۱ سپتامبر گرامی باد!
🔹 ۱۱ سپتامبر گرامی باد؛ زیرا قرار بود که روز آغاز تسریع در روند سلطه و استیلای آمریکا بر دنیا و منابع آن باشد.
🔻 نتیجه چه شد؟
✅ نه تنها بر سلطهی آمریکاییها افزوده نشد بلکه این روز، به روز آغاز تسریع در روند افول و زوال تمدن غرب مبدل گشت.
🔹 ۱۱ سپتامبر گرامی باد؛ زیرا قرار بود که روز ریختن آبروی اسلام در کل جهان به واسطهی خشن نشان دادن مسلمانان و آغاز روند جدید، شدید و مدیدی از اسلامهراسی باشد.
🔻 نتیجه چه شد؟
✅ امروز برای اغلب ملتهای عالم محرز و مسجل گشته است که عروسکگردان و پشتپردهی تمامی گروههای تروریستی که به نام «اسلام» در پی ایجاد ناامنی در نقاط مختلف دنیا هستند، صهیونیسیم جهانی است. این دستاورد عظیم موجب فرتوت گشتن هر چه بیشتر قدرت نرم تمدن غرب به رهبری ایالات متحده شده است.
🔹 ۱۱ سپتامبر گرامی باد؛ زیرا قرار بود که روز آغاز دور جدیدی از تلاشها برای محاصره و شکستن کمر اسلام و مسلمانان به واسطهی افزایش شدید هجمهها و توطئهها باشد.
🔻 نتیجه چه شد؟
✅ افزایش کمی و کیفی قدرت محور مقاومت و خارج شدن تاریخی و مفتضحانهی آمریکا از منطقه، آن هم با هزینه و هدررفت دستکم ۷ تریلیون دلار.
💥 حوادث تلخ و سهمگین را اینگونه ببینیم!
🌻 عسی أن تَکرهوا شیئا و هو خیرٌ لکم(سورهی بقره - آیهی شریفهی ۲۱۶)
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
«مطالبهگری» را معادل و مساوی فریاد کشیدن بر سر مسئولان دانستن، حقیقتا موجب وهن این امر مقدس است، گرچه گاهی فریاد کشیدن هم لازم است.
مطالبهگری؛
یعنی چه چیزی را، در چه زمانی، در چه سطحی، با چه روشی و از چه نهادی بخواهیم.
مطالبهگری؛
یعنی جذابیت لازم را ایجاد کنیم تا نهادهای کشور برای انجام وظایف ذاتیشان ورود کنند.
مطالبهگری این نیست که از مسئولان انتظار داشته باشیم که به انجام کارهایی اقدام کنند که ذاتا وظیفهی مردم و مجموعههای مردمی است. این یعنی 👈کنار زدن مردم و نامحرمسازی آنان با حاکمیت👉.
مطالبهگری این نیست که از فلان نهاد انتظار داشته باشیم که وظایف سایر نهادها را انجام دهد. این کار غلط موجب میشود که حاشیهی امنی به دور نهادهایی که تاکنون به وظایفشان عمل نکردهاند کشیده شود و آنان را به انجام تکالیف ذاتیشان بیش از پیش بیانگیزه سازد.
بپذیریم که اگر مسئلهی اصلی استانمان، شهرمان، مسجدمان یا ... را کمبود بودجه و امکانات تشخیص دادهایم، یعنی ما مطالبهگر خوب و عمیقی نیستیم.
گفتیم که برای نهادها باید جذابیت ایجاد کنیم. خودمان را لحظهای در جای یک مسئول فرض کنیم. آیا حاضر میشویم که با افرادی همکاری کنیم و امکانات در اختیارشان قرار دهیم که حتی در شناخت مسئلهی اصلی استان، شهر یا مجموعهی خودشان عاجزند؟ به احتمال بسیار زیاد خیر! چرا؟ زیرا جذابیتی وجود ندارد.
@abarshagerd ✍
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔴 یکی از بلاهتها و حماقتهای آمریکاییها در عراق و افغانستان و در مقابله با ایران این است که مدت زمان مبارزه را به شدت طولانی کرده و کش دادهاند. وقتی مدت زمان مبارزه طولانی شود، طرف مقابل به تدریج به همهی فوتوفنها و نقشهها و شگردهای دشمن آگاه و واقف میشود و به راحتی عملیاتهای بدل آن را میتواند طراحی کند و حتی چه بسا در ادامه، زمین بازی را هم بتواند از دشمن بگیرد.
🌻 این فقط یکی از برکات و ثمرات «مقاومت» است.
@abarshagerd ✍
🌙 گاهِ شب 🌙
🔘 براساس اسناد قویِّ تاریخی، پیامبر اکرم(صلّی الله علیه و آله و سلّم) بر اثر مسمومیّت از دنیا رحلت کردهاند: «شهادت».
🔴 این یعنی نقطهی کانونی جهان اسلام و نخستین حلقه از سلسلهی حجّتهای الهیِ آخرین دین خدا، به واسطهی «ترور بیولوژیکی» مورد هدف قرار گرفته است.
اگر از انصاف نگذریم، کار شیاطین در از میان برداشتن و حذف فیزیکی رهبر معظم اسلام(= بزرگترین و خطرناکترین دشمن شیاطین) با روش «ترور نرم و خاموش» جدّا دست مریزاد دارد!
⏪ در این نوع ترور، برخلاف «ترور سخت و آشکار»(مانند ترور امام حسین علیه السّلام در روز عاشورا)، احتمال لو رفتن تروریستها(= نفوذیها) بسیار پایین است و حفظ آنان را برای اجرای طرحهای تروریستی آتی تا حدّ بسیار زیادی تضمین میکند که پس از شهادت پیامبر اکرم همین نیز به وقوع پیوست.
⚠️ یکی دیگر از فواید بسیار مهمّ ترور نرم و خاموش آن است که احتمال «بیدارگری مردم» را تا حدّ نزدیک به صفر کاهش میدهد.
🔺 به اوضاع دنیای اسلام پس از ترور سخت سیّدالشّهداء نگاهی بیفکنید! ببینید که چگونه پس از آن حادثه، نهالهای مقاومت یکی پس از دیگری از کنار چشمهی خونین و البتّه جوشان عاشورا پاجوش شدند که صرفا یکی از آنان «انقلاب عظیم اسلامی ملّت مؤمن و حسینی ایران» است.
🌻 بر پیامبرمان و آلش درود 🌻
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
🔘 شیطان برای فریب دادن افراد متدین، به آنان نمیگوید «نماز نخوان»، «روزه نگیر»، «دروغ بگو»، «تهمت بزن»، «شراب بنوش»، «ربا بگیر یا بده»، «ریاکار باش»، «به نامحرم نگاهِ گناهآلود کن» و ... .
اگرچه کید شیطان ضعیف است، اما شیطان اینقدرها هم «چیز» نیست!! ☺️
⏪ شیوهی شیطان برای از راه به در کردن انسانها - علیالخصوص افراد متدین و حزباللهی - عبارت است از: «نفوذ». 👇
شیطان در گوش افراد حزباللهی میگوید:
🔴 آفرین بر تو که نماز میخوانی! روزه میگیری! دروغ نمیگویی! تهمت نمیزنی! شراب نمینوشی! اهل ربا و ریا نیستی! به نامحرم نگاهِ گناهآلود نمیکنی ...! همینکه این اَعمال خوب را انجام میدهی و از این اَعمال بد دوری میکنی، معلوم میشود که انسان خیلی والا و برجستهای هستی! لذا به همین چیزها اکتفا کن و برو با نمازهای شب و روضهها و اشکها حال کن و دامن پاکت را به نجاست «سیاست» آلوده نکن؛ کاری نداشته باش که چه کسی بر تو و بر دنیا حکومت میکند، چه روشی برای ادارهی جامعه اِعمال میشود، برنامههای جامعهی انسانی را چه کسانی مینویسند، مجریان و ناظران چه کسانی هستند، چه کسی به چه کسی ظلم میکند و ...!
🌻 يبَنِيٓ ءَادَمَ لَا يَفۡتِنَنَّكُمُ ٱلشَّيۡطَٰنُ كَمَآ أَخۡرَجَ أَبَوَيۡكُم مِّنَ ٱلۡجَنَّةِ يَنزِعُ عَنۡهُمَا لِبَاسَهُمَا لِيُرِيَهُمَا سَوۡءَٰتِهِمَآۚ إِنَّهُۥ يَرَىٰكُمۡ هُوَ وَقَبِيلُهُۥ مِنۡ حَيۡثُ لَا تَرَوۡنَهُمۡۗ إِنَّا جَعَلۡنَا ٱلشَّيَٰطِينَ أَوۡلِيَآءَ لِلَّذِينَ لَا يُؤۡمِنُونَ. (اعراف، آیهی ۲۷)
🔸 اى فرزندان آدم! شيطان شما را نفريبد، آن گونه كه پدر و مادر شما را از بهشت بيرون كرد، و لباسشان را از تنشان بيرون ساخت تا عورتشان را به آنها نشان دهد! چه اينكه او و همكارانش شما را مىبينند از جايى كه شما آنها را نمىبينيد؛ (امّا بدانيد) ما شياطين را اولياى كسانى قرار داديم كه ايمان نمىآورند! (ترجمهی آیتالله مکارم)
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
May 11
May 11
🌙 گاهِ شب 🌙
آیا وجود واژهی «تعلیق» در برجام، تنها چیزی است که آقای ظریف از آن بیخبر بود؟
⏪ اگر کسی بگوید که حق داشتن انرژی هستهای به یک واقعیت دیپلماتیک تبدیل شده است، آیا میتوان گفت که متن برجام را با دقت مطالعه کرده است؟
⏪ یا اگر شخصی بگوید که برجام آنقدر در جهت منافع ملت ما بود که آمریکا با آن فضاحت از توافق هستهای خارج شد، چطور؟
⏪ یا اگر کسی اعلام کند که تمامی خطوط قرمز اعلامشده از سوی رهبری در برجام رعایت شده است، چطور؟
⏪ یا اگر فردی معتقد باشد که با برجام، پروندهی ساختگی ایران از شورای امنیت و از ذیل فصل ۷ منشور ملل متحد خارج شده است، چطور؟
⏪ یا اگر شخصی تصریح کند که با برجام، ۶ قطعنامهی شورای امنیت بدون یک روز اجرا لغو میشوند، چطور؟
⏪ یا اگر جنابی معتقد به فروپاشی ساختار تحریمهای شورای امنیت و آمریکا به واسطهی برجام باشد، چطور؟
⏪ یا اگر کسی بگوید که تحریمهای اتحادیهی اروپا در روز اجرای برجام لغو میشوند، چطور؟
⏪ و یا اگر فردی معتقد به لغو مشروط تحریمها در برجام نباشد، چطور؟
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
بین «واژهی تعلیق» و «مفهوم تعلیق» چه فرقی وجود دارد؟
🔻 غربیها در برجام، گاهی «واژهی تعلیق» را به صراحت ذکر کرده(مثلا: ضمیمهی ۵ برجام، قسمت D، بند شمارهی ۲۰ ⬅️ suspened)،
🔺 و گاهی نیز «مفهوم تعلیق» را به شکل دیگری(بخوانید: به شکل ریاکارانه و فریبکارانهای) به گروه مذاکرهکنندهی ایرانی تحمیل نمودهاند(مثلا: بند ۲۶ از بخش مقدمه و مفاد عمومی ⬅️ terminated implementing: به معنای «لغو اجرا»(نه لغو قانون) که در عمل همان مفهوم تعلیق از آن مستفاد و اجرا میگردد.).
🔘 لازم به ذکر است که وضعیت برجام در خصوص «تحریمهای آمریکا» به مراتب بدتر است؛ چراکه آمریکاییها حتی حاضر به پذیرش «تعلیق تحریمها» نیز نشدند؛ بلکه نهایت چیزی که به گروه مذاکرهکنندهی ایرانی به ریاست آقای ظریف اعطا فرمودند! پذیرش مفهومی تحت عنوان «cease» یا همان «تعلیق موقت و دورهای» بود(بند ۲۱ از بخش مقدمه و مفاد عمومی) که در قالب تعلیقهای موقت ۱۲۰ یا ۱۸۰ روزه از سوی رئیسجمهور آمریکا به اجرا در میآمد.
#برجام
#تعلیق
#ظریف
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
برخی از دوستان حزباللّهی و انقلابی ما که در فضاهایی نظیر اینستاگرام، توئیتر و ... حضور داشته و تصورشان بر این است که در این محیطها اثرگذار هستند، عادت کردهاند که پس از هر باری که مدیرانِ خارج از مرزِ این نرمافزارهای ابلیسپسند اقدام به حذف محتوا یا مسدودسازی حساب کاربریشان میکنند، فغان و شیون سر داده و با لحنی که انگار مطلب تازهای برایشان مکشوف شده باشد اظهار میکنند: دیدید گفتیم که غربیها دروغ میگویند که معتقد به گردش آزاد اطلاعات و فضای باز رسانهای هستند!
سپس در ادامه، دوباره و بلکه چندباره به تأسیس حساب کاربری جدیدی در همان فضا اقدام میکنند!
حقیقت آن است که نه عدم وجود آزادی رسانهای در فضاهایی که مدیریت آنها در چنگال دشمنان ماست مطلب تازهای است(که اساسا اگر اینگونه نبود باید متعجب میشدیم)، نه تصور اثرگذاری در چنین فضاهایی تصوری واقعبینانه و عمیق است و نه واکنش دوستان ما به اقدامات خصمانهی دشمنان اقدامی حکیمانه و حسابشده بشمار میآید.
به جای تأسیس حساب کاربری جدید که در واقع ادامهی بازی در زمین و میدانی است که دشمن طراحی کرده است، دوستان انقلابی، مسئولان و ... به طور آزمایشی یک ماه از تمامی فضاهای مذکور خارج شده و مخاطبانشان را نیز به خروج از این فضاها و استفادهی متعصبانه از فضاهای داخلی دعوت نمایند. صداوسیما نیز از هرگونه بازتاب اخبار و اظهارنظرهای طرح شده در فضای مجازیِ تحت اشغال دشمن بپرهیزد؛ نتیجهاش را قطعا و حتما به طور ملموس خواهیم دید.
⏪ «با» زمین دشمن بازی کنیم، نه «در» زمین دشمن، که در این صورت این اقدام «بازی کردن» نیست بلکه «بازی خوردن» است.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
سادیسم!
⚡️ عدهای از سر جهل و جماعتی نیز از سر غرض بیان میدارند که چرا جمهوری اسلامی ایران بیش از ۴۰ سال است که خود را با آمریکا درانداخته و وارد تنش شده است؟! اصلا ما را به او چکار؟!
❌ با مغرضان کاری نداریم که پاسخ به اراجیف آنان در حکم واکس زدن بادمجان است!
اما خطاب به جاهلان اظهار میداریم که:
💥 اگر همانطور که معتقدید، ایران یک مریض روانی و مبتلا به سادیسم باشد، واقعا چرا باید توان و امکانات خود را صرف درگیر شدن با کشوری نماید که ۱۱۰۰۰ کیلومتر با او فاصله دارد و موجب تحمیل هزینههای فراوانی نیز خواهد شد؟!
منطقا بهتر نیست که جمهوری اسلامی مرض دگرآزاری خود را صرف کشورها و ممالکی کند که بسیار به او نزدیکاند و ضمنا با صرف هزینهی اندک میتواند به راحتی آنها را اشغال و سپس چپاول نماید؟! ⬅️⬅️⬅️ نظیر افغانستان، عراق، کویت، امارات و سایر کشورهای نفتخیز و گازخیز جنوب غرب آسیا.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
😔 گاهِ تأسف 😔
کلام اخیر آیت الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید، حقیقتا قابل دفاع نیست و هم از حیث محتوایی نادرست و غیر دقیق است(قولوا قَولًا سَديدًا - احزاب، ۷۰)، و هم متأسفانه به دست بدخواهان و معاندان بهانهی کافی میدهد و زمینهی سوء استفادهی دشمنان را فراهم میسازد(يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَقُولُوا رَاعِنَا وَ قُولُوا انْظُرْنَا - بقره، ۱۰۴): saafi.com/news/8509
ایشان اظهار کردهاند:
توصیه حقیر این است که 👈باید با تمام کشورهای دنیا با عزّت و اقتدار رابطه داشته باشیم.👉 👈اینکه با بسیاری از کشورها قهر باشیم صحیح نیست و به ضرر مردم عزیزمان است. شما باید با عقلانیت و تعامل سازنده، حقوق ملت را احقاق کنید.👉
امروز یکی از راههای اصلاح امور این است که با حفظ منافع کشور و با عزّت، با جهان در ارتباط باشیم که خیلی از مشکلات برطرف خواهد شد.
😔 متأسفم!
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️