هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
⬅️ مدیران صهیونیست اینستاگرام و امثال آن، به واسطهی حضور گستردهی مردم کشورمان و خواص و فعالان سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، هنری، ورزشی و... در این فضاها، میتوانند تازهترین تغییرات و تحولات و کنشها در سبک زندگی ملت ما را رصد کنند و بر آن تسلط یابند.
🔺کدام قواعد جنگی حکم میکند که در شرایطی که دشمنِ محارب با صراحت علیه اصل وجود ما شمشیر میکشد (قتلگاه) و آرایش جنگی میگیرد، به آسانی و بدون هیچ هزینهای بهروزترین اطلاعات حساس را دودستی در اختیار او قرار دهیم تا نوش جان کند و برای نابودی تکتک عناصر هویتی ما عملیات ویژه طراحی و اجرا کند⁉️
@abarshagerd ✍
#⃣ #صیانت_از_ایران
🇮🇷 جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
آیا غربیها به دنبال پیشرفت ما هستند؟
🔘 یکی از سرشناسترین چهرههای استعماری غرب لطف فرموده و این بار را از دوش ما برداشته و به مسئلهی یادشده پاسخ صریح و روشنی ارائه کرده است و از این جهت باید شکرگزار وی باشیم!
💥 این فرد «سِر گُر اوزلی» (Sir Gore Ouseley) است؛ نخستین سفیر بریتانیا در ایران و اولین مؤسس لژ فراماسونری در کشورمان.
اسماعیل رائین، در صفحهی ۲۳ از کتاب مشهور خود با عنوان «فراماسونری يا فراموشخانه» مینویسد:
⏪ «این فراماسون بزرگ (سر گر اوزلی) که استاد اعظم لژ فراماسونی لندن بوده در نامهای که بتاریخ ۱۵ اکتبر سال ۱۸۴۴ میلادی از پطرزبورگ بوزارت خارجه انگلستان نوشته است درباره ایرانیان و روش برادران ماسونش چنین می نویسد: «عقیده صریح و صادقانه من اینست که چون مقصود نهايی ما فقط صیانت هندوستان می باشد در اینصورت بهترین سیاست اين خواهد بود که کشور ايران را در همین حال ضعف و توحش و بربریت نگاهداریم و سیاست دیگری مخالف آن تعقیب نکنیم.» (مجله پادشاهی آسیائی ژانویه ۱۹۴۴).»
🔺 بربریت: بیفرهنگی، نافرهیختگی، وحشیگری
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
⭕️ انتهای مسیر حضور دوستان حزباللّهی در اینستاگرام، توئیتر، تلگرام، واتساپ و... کجاست❓
🔻 فرض کنید (فرضِ محال) که دوستان حزباللّهی و انقلابی ما به چنان قدرت و عِدّه و عُدّهای دست یابند که بتوانند تمام فضاهای یادشده را تحت تصرّف و اثرگذاری خود درآورند.
❌ خب در این صورت چه رخ میدهد⁉️
♻️ در این صورت آنچه اتّفاق میافتد آن است که تمام این فضاها برای همیشه از سوی مدیران آنها بسته شده و بهطور کامل حذف میشوند؛ چراکه مدیران آنها به این نتیجه میرسند که این دو فضا دیگر قابلیّت تأمین اهداف شیطانی آنان را ندارند. لذا به سراغ تأسیس فضاهای دیگر، آنهم به همراه تجارب بیشتر و بُرّاتر، خواهند رفت و بازهم دوستان حزباللّهی ما را به دنبال خود خواهند دواند؛ بدین ترتیب: «آش، همان آش و کاسه، همان کاسه»!
😔 آنانی که در این بین حسابی بازی خورده و سرکار گذاشته شده و عمر و توانشان به باد رفته است، دوستان حزباللّهی ما هستند.
💥 این است میزان تأثیر و اهمّیّت «مدیریت کلان» یک سامانه (سیستم).
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
🔴 زمانی که ریشهی یک ظلم «کلان» است و اساساً نمیتوان ابتکار عمل را علیه آن به دست گرفت و دشمن را تاراند، برای ریشهکنی آن نمیبایست به اقدامات «خُرد» بسنده کرد؛ بلکه میبایست سامانهی تولید ظلم را از سرچشمهی آن خشکاند؛ نه آنکه با اصالتبخشی به مبارزه در سطح(= سامانهی اصلاح) و حصول نتایج سطحی و کوتاهمدت و دلخوش شدن به آن، مصاف و مبارزهی اصلی و اساسی را که همانا 👈نابودی بنیادی سامانهی تولیدکنندهی ظلم👉 است(= اصلاح سامانه)، به کناری وانهاد.
🌻 «اصلاح سامانه»، همان عرصهی بینظیر و بیبدیلی است که در آن «روحالله خمینی» به «امام خمینی» ارتقا یافت. نور ایمان و هوش فراوان، ایشان را به این مسیر رهنمون شد که راه مبارزهی درست با رژیم ضدّ دین و ضدّ ملّت پهلوی این نیست که صرفاً چند مسجد احداث و چند هیئت برپا گردد و با فلان فرقهی ضالّه مقابله شود؛ بلکه روش قرآنیِ مبارزه با ظلم کلان آن است که سامانهی فسادزا از اساس ویران و سپس بنیادی حق و سپس بنیانی آباد استقرار یابد.
❇️ «ظلم کلان»، «مبارزهی کلان» میطلبد؛ چرا این حقیقت را برخی از دوستان و عزیزان ما مورد التفات قرار نمیدهند⁉️
رو تو اوّل دفع شرّ موش کن
بعد از آن در جمع گندم کوش کن
@abarshagerd ✍️
#⃣ #صیانت_از_ایران
🇮🇷 جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
یکی از راهبردهای اصلی و خطرناک اینستاگرام و سایر برادران و خواهرانش، عبارت است از:
⏪ هنجارسازیِ رفتارهای هیجانی و مدیریتنشده و به دور از تعقل و دوراندیشی در جامعه.
⬅️ رفتارهای هیجانی گرچه ممکن است اثر «تخریب» آنها نقطهای داشته باشد، اما «سختتعمیر و دیرترمیم» هستند و موجب اتلاف فراوان زمان و توان میشوند.
⚠️ لذاست که تصور اثرگذاریِ عملیاتهای اصلاحیِ نقطهای علیه اینستاگرام و غیره و دلخوش شدن آن، توهمی بیش نیست.
⚠️⚠️ اقتضای عاقل بودن این نیست که در جایی فعالیت اصلاحی انجام دهیم که در ازای هر عملیات کوچک تخریبی، به ناچار باید ۱۰۰ برابر بیش از تخریبگران توان و زمان صرف کنیم تا آن تخریب را تعمیر نماییم!
@abarshagerd ✍️
#⃣ #صیانت_از_ایران
🇮🇷 جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
👹رسانههای شیطانی (مانند 🇬🇧بیبیسی، 🇺🇸اینستاگرام و...) دائماً در تکاپو و تلاشند که با هجوم به فکر و قلب ما، «نامسئله» را برای ما تبدیل به «مسئله» کنند و «مسئله» را تبدیل به «نامسئله».
🔺آنان کوشش میکنند که چیزهای «غیر مهم» را برای ما «مهم» نمایند و چیزهای «مهم» را برای ما «اولویت» سازند.
🔺آنان میخواهند که من و شما وقتی مشکلی را در کشور میبینیم و بسیار ناراحت میشویم، این شدت ناراحتی به فکر ما سرایت کند و بلافاصله تصور کنیم که لابد آن مشکل یک مشکل کلان است، جمهوری اسلامی از دست رفته، دیگر کاری نمیتوان کرد و امثال این استنتاجات، و وقتی نسبت به یک مشکل احساس ناراحتی شدید نکردیم، بلافاصله تصور کنیم که لابد آن مشکل یک مشکل مهم نیست یا اگر هم مهم است، در اولویت نیست‼️
@abarshagerd ✍️
#⃣ #صیانت_از_ایران
🇮🇷 جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
🌙 گاهِ شب 🌙
به مناسبت ۲۹ آذر؛ سالمرگ «منتظری»
🔘 تاریخ گواه است که مؤثرترین و مهمترین عنصر نقشآفرین در ماجرای قرارگیری حسینعلی منتظری در جایگاه خطیر و بسیار مهم «رهبر آینده»، کسی نیست جز «اکبر هاشمی رفسنجانی».
♦️ برخلاف آنچه مشهور گشته، حضرت امام(سلام الله علیه) نه صرفا «یک بار»؛ بلکه دستکم «سه بار» مخالفت خود را نسبت به مطرح شدن نامبرده جهت انتخاب به عنوان رهبر آینده به هاشمی رفسنجانی(نائب رئیس وقت مجلس خبرگان که در عمل جلسات با مدیریت او برگزار میشد) اعلام کرده و وی را «سه بار» از پیگیری این امر نهی میفرمایند؛ یک بار به صورت «مستقیم و بیواسطه» و دو بار به صورت «غیرمستقیم و باواسطه».
این مدعای بزرگ ما مبتنی بر اظهارات خودِ آقای هاشمی است. به منظور اثبات این مدعا، اهل تحقیق را به مطالعهی فقرات زیر از کتاب خاطرات سال ۶۴ ایشان با عنوان «امید و دلواپسی» دعوت میکنم:
🔺 خاطرهی ۱۴ آبان ۶۴ ⬅️ نهی بیواسطه
🔺 خاطرهی ۱۷ آبان ۶۴ ⬅️ نهی باواسطه
🔺 خاطرهی ۱۸ آبان ۶۴ ⬅️ نهی باواسطه
😡 اما هاشمی با کتمان این واقعیت از خبرگان امت، انقلاب و نظام اسلامی که چشم امید مستضعفان عالم به آن دوخته شده و خشم شیاطین جن و انس را برانگیخته است را در آستانهی فاجعهای عظیم و تاریخی قرار داد و برای نیل به مقصود خود حتی از «دروغ بستن» به امام(ره) هم فروگذار نکرد. آیت الله ابراهیم امینی در این باره میگوید:
⏪ «در آن زمان که خبرگان در اجلاس فوقالعاده در رابطه با انتخاب آقای منتظری به قائممقامی در حال مذاکره بودند، آقای محمدی گیلانی در بیخ گوش من گفت: من در جماران بودم، در بیت امام گفته میشد که امام با انتخاب آقای منتظری به قائممقامی موافق نیست. من نیز همین مطلب را آهسته به آقای هاشمی رفسنجانی گفتم، ایشان گفتند: 👈امام که نهی نکرده👉، به علاوه، در شرایط فعلی طرح این مطلب به مصلحت نیست، تا ببینیم چه پیش میآید.» (کتاب «روزگار قائممقامی» - ص ۶۳)
🌻 گرچه با عنایت ویژهی پروردگار و اتخاذ استراتژی بسیار پیچیده و مظلومانهای از سوی امام خمینی(ره)، در نهایت به آنچه بر آن همت گماردند نائل نشدند(هَمّوا بِما لَم یَنالوا)، اما این تخلف و سرپیچی آشکار «اکبر هاشمی» از فرمان صریح و چندبارهی ولیّامر زمان در حیاتیترین موضوع نظام(= امام جامعه)، به ما این حقیقت را گوشزد و خاطرنشان میکند که:
💥 «امامت و ولایت» مرتبه و شأنی نیست که طمع به آن منحصر به مقطع یا مقاطع خاصی از تاریخ باشد؛ بلکه
تا بوده چنین بوده و تا هست چنین هست.
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍️
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔴 نسبت «اینستاگرام»، «تلگرام»، «واتساپ»، «توئیتر» و... با کاربرانی که در این فضاها به اصطلاح مشغول به فعالیت «اصلاحی و روشنگرانه»!!! هستند، همانند نهنگی است که شخصی را قورت داده و بلعیده است و این نهنگ گرچه به آن فرد اجازه میدهد که در درون معدهاش تعدادی مُشت و لگد به او بزند، اما با این حال از ضربات آن شخص نگران نیست؛ چراکه در نهایت وی را هضم و نابود خواهد کرد!
@abarshagerd ✍️
#⃣ #صیانت_از_ایران
🇮🇷 جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
چرا تصور «دینگریزی جوانان» تصور نادرستی است؟
🔘 زمانی میتوان گفت که عمل غیر شرعی یک فرد ناشی از دینگریزی اوست که آن دستور دینی به خاطر «دینی بودنش» مورد بیتوجهی آن فرد قرار گرفته باشد.
نمونه:
آیا غالب و قاطبهی افراد «کمحجاب» و «بیحجاب» در کشورمان، از آن جهت «حجاب» را رعایت نمیکنند که یک «دستور دینی» است؟ البته که نه!
یعنی اگر حجاب یک دستور دینی نبود، آن را رعایت میکردند؟ معلوم است که نه!
بیحجابی در کشور ما عمدتا ناشی از مُدگرایی، تلقی فشار اجتماعی، تنوعطلبی و ... است، نه گریز از خدا و دین خدا یا ستیز با خدا و دین خدا.
پس بعضی از ما چطور به خودمان جرأت میدهیم که به آسانی این موارد سطحی را بدون اندکی تأمل عمیق و دقیق و در چهارچوب درست، ناشی از «دینگریزی» بدانیم؟
گذشته از آنکه این افراد اساسا نمیدانند که حقیقت «دین» چیست و ملاک «دینداری» کدام است.
اکثریت مطلق ملت ما و سایر ملل دنیا، در عمق وجودشان به خدا و دین خدا و حقیقت دین خدا یعنی امامت و ولایت عشق میورزند و این ناهنجاریهای سطحی حداکثر ناشی از مشکلات قلبی یا ذهنی است نه ایمانی که البته این مطلب بر عمیقنگران نیز پوشیده نیست.
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
چرا غرب و ایادی آن، ملتها را با شدت به سمت «شهوات» سوق میدهند؟
❇️ دستکم به دو دلیل کلان و اصلی:
⏪ ۱. فرض کنید میخواهید یک ملت را استعمار و استثمار کرده و علیه آن استبداد و دیکتاتوری بورزید. طبیعتا مردم طعم تلخ استعمار و استبداد شما را چشیده و پس از مدتی علیهتان قیام نموده و کمر به براندازی و کنار زدن شما میبندند. ناگزیر به این نتیجه میرسید که با این روش نمیتوان منابع آن کشور را غارت کرد و مردم را در برابر خواستهها و امیال خود تسلیم نمود.
پس راهحل چیست؟
منطقا میبایست کاری کرد که هم بتوان آن کشور را تحت یوغ خود درآورد و هم از دست اعتراضات و قیام مردم خلاصی یافت. بنابرین باید بتوانید با هنرمندی خاصی وضعیتی را به وجود آورید که نه تنها مردم شما را موجودی استعمارگر و مستبد ندانند، بلکه تصور ذهنیشان آن باشد که شما فردی خیرخواه و خواهان آزادی و پیشرفت مردم هستید!
💥 اجمالا میتوان گفت که راه ایجاد این توهم در اذهان مردم، اعطای «آزادی»هایی سطحی و نازل به آنان است(مانند: بیبندوباریهای جنسی). در این صورت، مردمی که سرگرم و غرق در نفسانیات بوده و واقعا تصور میکنند که «آزاد» هستند، حتی ذرهای هم گمان نمیبرند که عامل بخشیدن این قبیل آزادیها به آنان، فردی مستعمِر و دیکتاتوری مکار باشد. به همین راحتی!
⏪ ۲. توجه انسان به امیال نفسانی و شهواتش، موجب ضعف و سستی میشود. در صورت تداوم شهوترانی، انسان پس از مدتی احساس میکند که دیگر قادر به مقابله با کششهای نفس خود نیست. در این حالت، آدمی احساس ضعف درونی و سرخوردگی را به شدت درک میکند. این، دقیقا همان چیزی است که قدرتهای استعمارگر و مستکبر و عوامل آنان در پی آن هستند. نیازی به بیان این واقعیت مسلّم نیست که به یغما بردن منابع یک ملتِ ضعیف بسیار آسانتر است از استعمار یک ملتِ قوی. آیا استعمار یک ملتِ قوی اساسا ممکن است؟!!
💥 براستی کسی که در برابر خود و تمایلات شهوانیاش نیز نمیتواند بایستد، چگونه قادر است در مقابل استکبار قد عَلَم کند؟!
@abarshagerd ✍️
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔘 اگر مدعای دوستانی که اظهار میکنند «ما در اینستاگرام فعالیت فرهنگی میکنیم و اثرگذار هستیم» واقعیت دارد، پس چرا نمیتوانند بر مخاطبانشان اثر بگذارند و آنان را قانع کنند که هرچه سریعتر بستر صهیونیستی و فسادزای اینستاگرام را ترک نمایند⁉️☺️
@abarshagerd ✍️
🎓 البته ما در دوره جامع فضای مجازی و سواد رسانهای بهطور مفصل روشهایی اقناع افراد برای بازی نکردن در زمین دشمن را آموزش میدهیم👇
👉 https://24on.ir/g/1/9
#⃣ #صیانت_از_ایران
🇮🇷 جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔘 تنها افراد بیاطلاع یا سادهلوح هستند که از دیدن و شنیدن اینچنین جملاتی از «اردوغان» متعجب و مبهوت میشوند.
⬅️ انگار نه انگار که ترکیه با رژیم صهیونیستی به طور رسمی روابط «اقتصادی» دارد! بر اساس آمار وزارت اقتصاد ترکیه، میزان مبادلات تجاری میان ترکیه و اسرائیل از ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار سال ۲۰۰۲ میلادی به رقم بیسابقهی ۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار در سال ۲۰۱۴ میلادی رسید(فارس).
⬅️ فراتر از آن، وقتی دو کشور(البته اسرائیل گور به گورش کنند هیچگاه کشور نبوده و إن شاء الله نخواهد بود) با یکدیگر مناسبات «فرهنگی» متقابل دارند، به معنای «خیلی خوب» بودن روابط آن دو است. انگار نه انگار که این دو، مقصد سفر گردشگران همدیگر هستند!
⬅️ از همهی اینها مهمتر، در صورتی که دو کشور دارای روابط «نظامی» با یکدیگر باشند، روابط آن دو در سطح «بسیار خوب» ارزیابی میشود(روابط استراتژیک). انگار نه انگار که رژیم اسرائیل دستکم ۳۰ سال است که رزمایشهای هوایی خود را در خاک ترکیه اجرا میکند!
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
گفت:
♦️ ادوات و تسلیحات دفاعی برای مردم آب و نان نمیشود!
میگوییم:
❇️ ولی ما فردی را میشناسیم که آب و نانش حسابی فراهم بود؛ طوری که آب و نان مردم را نیز حسابی تنگ کرده بود، اما بهسبب نداشتن استقلال و عزت و توان دفاعی، بیگانه با یک اُردنگیِ تاریخی او را به ناکجاآبادی پرت کرد که تا پیش از آن حتی اسمش را هم نشنیده بود!
#رضاشاه
#ابرشاگرد
@abarshagerd ✍
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔘 یک راه ساده برای اینکه بدانیم آیا 🧠ذهن و ❤️قلبمان تحت تأثیر و تسلط «امپراطوری رسانهای صهیونیستی» هست یا خیر❓
❌ اگر احساس میکنیم که در «ذهن و نظر»مان، تلخیها و نقاط ضعف کشور برجسته و بارز است و شیرینیها و موفقیتها و نقاط مثبت کشور کوچک و کمارزش است، متأسفانه باید بپذیریم که ما نیز تحت تسلط امپراطوری عظیم رسانهای صهیونیستی قرار گرفتهایم.
❌ اگر تصور میکنیم که بیان پُرحرارت تلخیها و نقاط ضعف، نشانهی واقعبینی و بهروز بودن است، اما سخن گفتن از شیرینیها و موفقیتها و نقاط مثبت، نشانهی نگاه غیرواقعبینانه و متوهمانه و عقبماندگی است، متأسفانه باید بپذیریم که تحت تسلط امپراطوری عظیم رسانهای صهیونیستی قرار گرفتهایم.
❌ یا اگر احساس میکنیم که «❤️قلب»مان نسبت به تلخیها و نقاط ضعف، نفرت فراوانی تولید میکند، امّا نسبت به شیرینیها و موفقیتها و نقاط مثبت، حداکثر اندکی شاد میشود، متأسفانه باید بپذیریم که تحت تسلط امپراطوری عظیم رسانهای صهیونیستی هستیم.
@abarshagerd ✍️
#⃣ #صیانت_از_خودمان
🇮🇷 جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔻 سقوط از قلّهی اِوِرِست چند ثانیه بیشتر طول نمیکشد، اما صعود به آن، روزها و هفتههای زیادی زمان میطلبد.
🔺 برای سقوط از قلّهی اِوِرِست، تقریبا نیاز به صرف هیچ نیرو و توانی نیست، اما برای صعود به آن، علاوه بر اینکه توان فوقالعاده و بسیار زیادی را باید صرف نمود، چندین سال نیز میبایست تمرین و تمحّض پیشه کرد تا به ورزیدگی لازم و کافی برای فتح اوج قلّه رسید.
✅ نسبت فعالیتهای «تخریبی» و «اصلاحی» نیز همینگونه است.
«تخریب» کار آسانی است، اما «اصلاح»، توان و طاقت را میفرساید و موی انسان را سپید میکند؛ همچنانکه نبی اکرم(صلّی الله علیه و آله و سلّم) در عظمت سورهی مبارکهی هود فرمود: «شَیَّبَتنی سورةُ هود»: سورهی هود مرا پیر کرد. ⬅️ «فاستقم کما أمرت و من تاب معک و لاتطغو» سورهی هود، آیهی ۱۱۲.
⬅️ اکنون به سادگی میتوان فهمید که چرا حضرت رسول به جای اتخاذ تدابیر اصلاحگرایانه در مسجد «ضرار»، دستور میدهد که آن مسجدِ مفسد و مخرّب را از اساس ویران سازند.
⬅️ اکنون به سادگی میتوان فهمید که چرا حضرت امام خمینی(رحمة الله علیه) به جای اتخاذ تدابیر اصلاحگرایانه در حکومت «پهلوی»، دستور میدهد که آن نظامِ مفسد و مخرّب را از اساس براندازند.
⛔️ اما سادهاندیشان و سطحینگران بر این باورند که در محیطهایی مانند «اینستاگرام» و امثال آن که تحت مدیریت و مدبریت دشمنِ محارب و جولانگاه اوست، شرایط و وضعیت «تخریبگران» و «اصلاحگران» یکسان است(یا اگر هم یکسان نباشد، این تفاوت در شرایط به گونهای نیست که نتوان به ثمربخش بودن مبارزه امیدوار بود!)، و بر اساس همین تصور باطل، بر اقدامات اصلاحگرایانهی خود دل خوش کرده و روی آن حساب باز مینمایند!
⚠️ غافل از آنکه در ازای هر واحد «تخریب»، چه بسا به ناچار باید ۱۰۰ برابر بیش از تخریبگران توان و زمان صرف کرد تا آن تخریب، «اصلاح» و تعمیر گردد!
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
🔴 بعضیها محافظهکاری و انفعالشان در برابر واقعیات موجود را «واقعبینی» میدانند؛ حال آنکه انفعال و محافظهکاری نشانهی «واقعگرایی» است نه واقعبینی؛ نشانهی «ضعف» است نه تیزبینی؛ نشانهی «عقبماندگی» است نه بهروز بودن.
⬅️ «محافظهکاری #قتلگاه انقلاب است.»
@abarshagerd ✍️
@jebheh
🌤 گاهِ عصر 🌤
🔹 فرض کنید که با ماشین در یک سربالایی با شیب زیاد در حال حرکت هستید.
در این حالت قطعا نمیتوانید با دندهی ۴ یا حتی ۳ که مخصوص سرعتهای نسبتا بالاست حرکت کنید؛ لذا ناگزیر دنده را به ۲ یا حتی ۱ تنزل خواهید داد؛ یعنی شیبِ زیادِ سربالایی، شما را ناچار میکند که از «سرعت» ماشین بکاهید.
⬅️ اما در عوض یک اتفاق خیلی مهم میافتد و آن عبارت است از افزایش «قدرت» ماشین؛ یعنی در اصطلاح علم مکانیک، با کاهش دنده، «گشتاور» و قدرت اِعمالی موتور به همان نسبت افزایش مییابد. این نکتهی عمیق و بسیار مهمی است که بسیاری اوقات مغفول واقع میشود.
❇️ در دوران ۸ سالهی تلخ و رنجبار ریاستجمهوری آقای روحانی نیز با اینچنین شرایطی مواجه بودیم؛ یعنی گرچه «سرعت» رشد و حرکت کشور در برخی زمینهها به طور ملموس کاهش پیدا کرد، اما به سبب «افزایش بسیار زیاد تجربهی ملی در خصوص غرب و غربگرایی»، آنچنان «قدرت» و توانی در بازوهای پُرزور ملت ایران جمع و بلکه تلنبار شده است که میتواند در آیندهای نه چندان دور به رشد و بلکه جهشهای خیرهکننده و بسیار سریع در حوزههای مختلف منجر شود.
اکنون بازوهای ملت ایران قوی و پرزور از پیش شده است؛ آنهم در شرایط واقعی و در بافت زندگی؛ نه در شرایط گلخانهای و ایزوله مانند «باشگاه بدنسازی»!
♻️ «شیعه» در طول تاریخ نشان داده است که هر چه بیشتر به او فشار بیاید، فنرش به همان میزان جمع شده و سپس با جهش شگفتانگیزی فنرش آزاد گردیده و توان بسیار زیادی را از خود بروز داده و بر سرنوشت تاریخ اثرات خیرهکنندهای گذاشته است.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔴 ابزاری که طراحی آن بهدست دشمن و مدیریت آن در دست دشمن است، منطقا نمیتواند «چاقوی دولبه» باشد.
🔪 اینستاگرام، تلگرام، واتساپ، توئیتر و... چاقوهایی هستند که فقط «یک لبه» دارند که آنهم برای بریدن گردن ملتها طراحی و بهکار گرفته میشوند.
@abarshagerd ✍️
@jebheh
🌙 گاهِ شب 🌙
😔 روزی روزگاری در دوران پهلوی دوم، دعوای آمریکا و ایران بر سر این بود که فلانی نخستوزیر باشد یا نباشد!
محمدرضاشاه پهلوی در کتابش با عنوان «پاسخ به تاریخ» صریحا میگوید که من نمیخواستم علی امینی نخستوزیر شود، اما از شدت فشار آمریکاییها دیگر نتوانستم مقاومت کنم و بهناچار پذیرفتم.
وی مینویسد:
«در مواقعی فشار آمریکاییها بر من آن قدر زیاد بود که نمیتوانستم مقاومت کنم. خصوصاً بعد از روی کار آمدن جانکندی. جان کندی هیچگاه برضد من نبود... من به خوبی نخستین ملاقاتم با کندیها را در کاخ سفید به یاد دارم. ژاکلین کندی دربارهی برق حیرت انگیز چشمهای امینی سخن گفت و این که چقدر امیدوار است که من او را نخستوزیر کنم. سرانجام امینی را منصوب کردم.» (پاسخ به تاریخ، ص ۲۲۹)
✅ اما در روزگار ما، دعوا بر سر این است که آمریکاییها شدیدا از ما ترسیده و از دست ما دلخور و عصبانیاند و صریحا ابراز میکنند که شما ایرانیها چرا اینقدر زورتان زیاد شده و منافع ما را به خطر انداختهاید؟!
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
دربارهی «دادن نمرهی منفی به اینستاگرام»!
🔴 اگر تحت ولایت و حاکمیت «یزید» باشیم و او جلو چشم ما «امام حسین» را به قتل برساند و ما نیز از شدت خشم جلو کاخ او جمع شویم و چند ساعتی به او فحش بدهیم و سپس همانند قبل به دنبال زندگی عادی و روزمرهمان که تحت سیطرهی ضوابطی که یزید در جامعه حاکم کرده است برویم و مؤدبانه به رعایت قواعدی که ساخته و پرداختهی اویند بپردازیم، آیا میتوانیم ادعا کنیم که «خونخواه» امام حسین بودهایم و با یزید «مبارزه» کردهایم؟ فکر میکنیم که یزید از فحشهای ما ناراحت میشود؟ یا فحشهای ما به خودی خود برای یزید تهدیدی میآفریند؟
خیر!
تا زمانی که فحشهای ما به سیطره و ولایت یزید آسیبی نرساند، او نه تنها ناراحت و آشفته نمیشود بلکه احتمالا خوشحال هم بشود که توانسته است ما را در توهم «اثرگذاری» بیندازد!
واقعا تصور میکنیم که «دادن نمرهی منفی به اینستاگرام» نامش «مبارزه» است؟ آیا این اقدام سیطرهی کلان و بیرحمانهی ارتباطی و عصبی صهیونیستها بر مستضعفان را از بین میبرد یا تهدید میکند؟
ما را چه شده است که در وضعیت «جنگ» تمام عیار نرم و با وجود حجم عظیم تلفاتی که به روشنی در برابر چشمان ماست، به ضرباتی در حد «اتل متل» کودکان دلخوش شدهایم؟
واقعا تصور میکنیم که حد بضاعت ما برای مبارزه با اینستاگرام و مدیران صهیونیستی و لعنتی آن، همینقدر است؟ واقعا اینقدر خود را ضعیف پنداشتهایم؟ در حالی که خداوند خطاب به مؤمنان فرمود: «أنتم الأعلون».
انتهای بضاعت ما آن است که تا میتوانیم افراد را از این «قتلگاهِ» به ظاهر جذاب بیرون بکشیم. ما بدون شک هم موظفیم و هم قادریم که این کار را انجام دهیم. اگر همگی همت کنیم، قطعا میتوانیم حاکمیت دشمنِ محاربِ صهیونیستی را بر عرصهی «حیاتی» فضای مجازی از بین ببریم و حاکمیت توحیدی و رشدآفرین را تحقق ببخشیم.
دستور مبارزهی حقیقی را از قرآن فرابگیریم:
🌻 إعبدوا الله و إجتنبوا الطاغوت
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
🔻 اوج «نفاق» این نیست که شعار «آزادی» سر بدهی و در عین حال دهان منتقدت را ببندی.
🔺 اوج «نفاق» آن است که «توهم آزادی» را در منتقدت بیافرینی؛ یعنی بگذاری منتقدت هرچه را که میخواهد بگوید(و حتی فریاد بزند)، اما به قدری همهمه کنی و با ایجاد پارازیت و تولید پیامهای متضاد در انتقال پیامش اختلال ایجاد کنی، که صدایش و اثرش حداکثر به چند نفر از اطرافیانش برسد! و بدین ترتیب هیچ خطری متوجه تو نشود.
#توهم_آزادی
#اینستاگرام
#واتساپ
#توئیتر
#تلگرام
@abarshagerd ✍️
🌙 گاهِ شب 🌙
کلاننگاه به اینستاگرام
⭕️ اینستاگرام، واتساپ و ... به شما اجازه میدهند که حرف حق بزنید، اما اجازه نمیدهند که «حرف حق» را حاکم کنید و مناسبات انسانی را بر اساس «حق» تنظیم کنید و «جریان حق» راه بیندازید.
🔴 در چنین وضعیتی، «جریان باطل» در مسیر شیطانی خود به پیش میرود و «نقطههای حق» را که ریز و پراکندهاند و نمیتوانند در برابر «جریان باطل» مقاومت کنند، از جا میکَند و در خود هضم میکُند. در این میان، تنها اثر کلان «نقطههای حق» عبارت است از بخشیدن اعتبار و استحکام بیشتر به «جریان باطل»!
⬅️ مشرکان مکه نیز مخالف نبودند که پیامبر اکرم حرف حق بزند، اما با حاکم شدن و اثرگذاری حرف حق مخالف بودند و لذا بود که حضرت رسول برای «حاکم شدن و اثرگذاری حرف حق» چاره را در ترک مکه و هجرت به مدینه یافت.
@abarshagerd ✍️
⛅️ گاهِ صبح ⛅️
به مناسبت سالروز فوت هاشمی رفسنجانی
🗣 محسن هاشمی فرزند اکبر هاشمی رفسنجانی میگوید:
«افراط در سیاست خارجی باعث شده بعضیها تحریم را هم نعمت میدانند. طبیعی است که در مقابل افراط میانهروی است و اگر بخواهیم انقلاب را حفظ کنیم راهی جز بازگشت به اعتدال و میانهروی نداریم ...». (پایگاه خبری جماران، ۱۶ دی ۱۴۰۰، شمارهی خبر: ۱۵۳۷۴۷۳)
🗣 وی پیشتر نیز گفته بود:
با روش اعتدالی آیتالله هاشمی به همهی اهداف میرسیم! (روزنامهی اطلاعات، ۲۸ مرداد ۹۹)
🔰 کاوش:
جناب محسن هاشمی!
عواقب و لطمات مشی در اصطلاح «اعتدالی» پدرتان کماکان در کشورمان دیده میشود، مانند: تحریم.
آنگاه که پدر شما در دوران تکیه بر سریر ریاستجمهوری، براساس روش اعتدالیشان، از شرکتهای نفتی آمریکایی برای سرمایهگذاری در صنعت نفت ایران دعوت به عمل آورند و پاسخ آمریکاییها چیزی نبود جز تحریم فراسرزمینی و مشهور «دِماتو» در سال ۷۵؛ آنهم با امضای بیل کلینتون دموکرات که هنوز و البته با نامی جدید(آیسا) بر صنعت نفت ایران اعمال میشود.
@abarshagerd ✍️