🔷 امام جامعه به گونه ای کشور و جامعه را هدایت می کند که همزمان با حفظ شاخص ها و شعائر انقلابی، تکنوکراسی، ساختارهای غلط بروکراتیک و الگوی توسعه ی شبه مدرن نیز در کشور پیش رود تا شکست کامل آن برای همگان (توده های مردم و بخش های عظیمی از نخبگان) آشکار شود؛ یعنی در واقع با میدان دادن به «تکنوکرات های زبان باز» و شکست الگوهای مدرن و مزخرف شان (مزخرف = بی اساس)، در حال مبارزه ای پیچیده و پرُبرکت با غرب هستیم تا ریشه ی آنان و تفکرات شان برای همیشه در کشور عزیزمان خشکانده شود و این یعنی جراحی مغز و قلب کشور که مدیریت آن کاری است بس ظریف و طاقت فرسا که تنها از عهده ی اولیاء ممتاز خداوند بر می آید. #امام_خامنه_ای
🔷 لازمه ی «پیشرفت»، دور انداختن موانع پیشرفت است. دیر یا زود ناکارآمدی و شکست الگوی توسعه ی شبه مدرن غربی برای همه روشن خواهد شد که خوشبختانه تا حدود زیادی روشن شده است. شکست تکنوکراسی در درون کشورمان و رفتن آبروی آن، مساوی و معادل است با رفتن آبرو و حیثیت نداشته ی غرب و غربی ها که قرن ها با توسل به دروغ و تدلیس، نفاق خود را پنهان کرده و خیانت های عظیمی را مرتکب شده اند. البته طبعا رسیدن به این مهم نیز دارای هزینه است و ما مردم باید هزینه ی انتخاب تکنوکرات ها را بپردازیم.
🎯 بالاخره جراحی سرطان، خونریزی هم به همراه دارد، اما در نهایت خیر است و صلاح؛ پس باید صبر و استقامت ورزید که صبح نزدیک است.
@abarshagerd 📝
🔴 پیشنهادی ویژه برای مطالعه
🔹 تحریم چیست؟
🔹 بهانه های تحریم ها چیست؟
🔹 چه چیزهایی تحریم شده اند؟
🔹 تحریم کنندگان چه کسانی هستند؟
🔹 تأثیر واقعی تحریم ها در چه حدی است؟
🔹 تحریم ها چه برکاتی داشته اند؟
@abarshagerd 📝
💥 به نظر می رسد افرادی در دولت نفوذ کرده و تصمیم گرفته اند که هیچ مشکلی از مشکلات کشور حل نشود تا از این طریق بتوانند به جامعه القا کنند و بقبولانند که راه حل فقط در سازش با آمریکاست.
@abarshagerd 📝
🔷 تحریم ها و فشارهای آمریکا زمانی مؤثر است که ما از خودمان ضعف نشان دهیم و پالس های ناجور از جانب مسئولین ارسال شود، در غیر این صورت آمریکا کوتاه خواهد آمد و تحریم را ادامه نخواهد داد.
◀️ به عنوان مؤید، به این جمله که در یکی از گزارش های اندیشکده ی بین المللی بحران آمده است توجه کنید:
«تحریم به عنوان ابزار فشار دیپلماتیک زمانی می تواند مؤثر باشد که دورنمایی برای لغو [تحریم] در برابر تغییر سیاست وجود داشته باشد». به نقل از کتاب "گزارش ناخوانده" ص ۴۱۶
@abarshagerd 📝
داستانک
🔴 گفت: ای کاش به زمان «کوروش کبیر» باز گردیم؟
🔷 گفتم: چرا جناب کوروش را «کبیر» یاد کردید؟
🔴 گفت: چون سرزمین ایران در دوره ی حکمرانی او بسیار وسیع و پهناور بوده.
🔷 گفتم: در زمان شاه عباس صفوی نیز ایران سرزمینی بسیار وسیع بوده (از شمال تا داغستان، از شرق تا غزنه، از غرب تا الانبار و حتی بیشتر و از جنوب تا قطر). چرا به او نمی گویید «کبیر»؟
یا مگر نه آنکه شوروی به مراتب از ایرانِ دوره ی جناب کوروش وسیع تر بوده است. پس چرا به برژنف، خروشچف و گورباچف نمی گویید «کبیر»؟
گفت: 😐
@abarshagerd 📝
🔴 کلامی در مواجه با معاندان
🔷 آن رهبر که به مردم خود اعتماد دارد، نیازی به دیکتاتوری و تحمیل نظر خود نمی بیند. لذاست که امامین انقلاب اسلامی همواره از منتخبین مردم (حتی فلانی، فلانی، فلانی، فلانی و فلانی) حمایت کرده و می کنند. البته لازم است که بین حمایت "گفتمانی" و حمایت "اجرایی" تفکیک قائل شویم.
@abarshagerd 📝
🔴 سؤال: آمریکا در چه صورت تحریم ها را کنار می گذارد؟
💥 پاسخ: فقط در دو صورت
◀️ زمانی که به واسطه ی تحریم ها تمامی اهرم های قدرت ایران را گرفته و در نهایت نظام اسلامی سرنگون شده و نظام مطلوب آمریکا روی کار آید.
◀️ زمانی که در برابر آمریکا مقاومت نموده و او را از اثربخش بودن ابزار تحریم مأیوس کنیم. هرگاه آمریکا به این نتیجه برسد که فلان ابزارش کارآیی لازم را ندارد، بلافاصله آن را کنار گذاشته و سراغ ابزار دیگر خواهد رفت. این در شرایطی است که در حال حاضر آمریکا هیچ ابزار دیگری جز "تحریم" در اختیار ندارد. بنابرین، شکست تحریم ها معادل و مساوی است با شکست تاریخی آمریکا در برابر ملت ایران.
@abarshagerd 📝
یک نکته
🔷 اینکه آمریکا و اتحادیه اروپا مکررا از حضور ج.ا.ایران در منطقه و نفوذ او گلایه می کنند، نشان از یک اعتراف بزرگ دارد.
💥 اعتراف به استیصال.
ایران به درخواست خودِ آن کشورها (سوریه و عراق) در منطقه حضور یافته است و زمانی که غرب از نفوذ و حضور ایران نگران است، یعنی اعتراف کرده است که کشورها و ملت های منطقه تمایلی به آمریکا و گفتمان او ندارند و این برای آمریکا بسیار سنگین است.
🔴 وقتی آمریکا با صدای بلند اعلام می کند که "از نفوذ ایران نگرانیم"، چه معنایی دارد؟
🔷 یعنی ما آمریکایی ها در سلطه بر منطقه شکست خورده ایم و اکنون ایران از منطقه خارج شود تا ما دوباره منطقه را تحت اشغال خود درآوریم!
🔷 یعنی ایران، سلطه ی ما را در منطقه در هم شکسته است.
🎯 در یک کلام: موقعیت قدرتمند ایران، آمریکا را ناگزیر کرده است که این چنین علنی به ضعف و شکست خود اعتراف کند.
@abarshagerd 📝
⚡️ این قسمت: خدایگان تناقض!
🌗 زمانی نه چندان دور، جماعتی صنعت هسته ای را عامل مشکلات کشور (دست کم مشکلات اقتصادی) معرفی می کردند و با همین شعار از مردم رأی گرفتند و بر مسند امور نشستند.
🌗 جلوتر که آمدیم صریحا گفتند؛ آرمان ما که به سانتریفیوژها وصل نیست.
🌗 اکنون همان جماعت برای لاپوشانیِ فضاحتِ برجامِ رسوا شده، به فروش محصولات و فرآورده های هسته ای - آن هم از نوع استراتژیک آن نظیر آب سنگین و اورانیوم غنی شده - افتخار می کنند و آن را تحت عنوان حفظ و بالندگی صنعت هسته ای، به خورد مردم می دهند!
@abarshagerd 📝
🤔 چرا آمریکا به کشور ما حمله ی نظامی نمی کند؟
🔷 پاسخ: دلایل آن متعدد است.
مثلا یکی از دلایل آن است که در صورت حمله ی نظامی به کشورمان، مردم ما تمام اختلافات و تفاوت هایشان را در عمل کنار گذاشته و علیه آمریکا متحد می شوند و آمریکا این موضوع را می داند.
🔷 «تحریم» یعنی جنگ اقتصادی. اگر واقعا این تصور در ذهن آمریکا شکل بگیرد که با اِعمال تحریم، ملت ایران متحد شده و علیه آمریکا می ایستند، آمریکا هیچ گاه دست به تحریم نمی زند.
🎯 نتیجه آنکه، علت اعمال تحریم ها از سوی آمریکا آن است که در ذهن او این تصور شکل گرفته است که جامعه ی ایران نسبت به تحریم متحد نیست و در جامعه ی ما شکاف وجود دارد (این تصور به صورت جدی از سال ۸۸ به این سمت در ذهن آمریکا ایجاد شد). دقیقا به همین علت است که می گوییم "هسته ای" فقط بهانه است.
نمی خواهیم بگوییم که ملت ما متحد نیستند، بلکه مقصود آن است که عده ای از مسئولین و نخبگان سیاسی با حرف ها و اقدامات شان و نیز مردم با برخی از رفتارها و انتخاب هایشان، این تصور را در ذهن آمریکا ایجاد نموده اند و طبیعتا آمریکا براساس تصور ذهنی خود عمل خواهد کرد.
@abarshagerd 📝
⚪️ ای کاش فقط یک "گفته" می بود!
🔷 عده ای معتقدند که مقصود جناب روحانی از بکار بردن عبارت «کدخدا» در سال ۹۲ آن نبوده که آمریکا کدخدای دنیاست، بلکه منظور ایشان کدخدا بودن آمریکا برای اروپایی هاست.
🔶 بگذریم که این سخن برخلاف متن جمله ی ایشان است، آنجایی که می گویند: "آمریکایی ها کدخدای ده هستند". مقصود ایشان از «ده» دقیقا کجاست؟ تأمل کنیم.
⚡️ اصلا فرض کنیم که مقصود ایشان از عبارت مذکور، همان است که می گویند؛ یعنی منظور ایشان آن نبوده که آمریکا کدخدای همه ی دنیا - از جمله ما - است.
باید گفت، اگر جناب ایشان به زبان هم این جمله را نگفته باشند، لیکن در عمل کاملا بدان معتقد بوده اند.
💥 یک مثال: زمانی که دولت ایشان در توافق ژنو تعبیر a mutually defined enrichment programme را به طور رسمی پذیرفته است، بدین معناست که سیادت، قیادت و کدخدا بودن آمریکا را به رسمیت شناخته اند، ولو آنکه در زبان سخن دیگری گفته باشند.
😒 ای کاش که عبارت "کدخدا" فقط یک "گفته" می بود! ای کاش!
مشکل آنجاست که نه تنها این تعبیر به زبان بیان شده است، بلکه در عمل نیز کاملا بدان پایبند بوده اند.
@abarshagerd 📝
😄 لطفا بیشتر نفاق بورزید تا بیشتر شما را بشناسیم!
🌗 اگر ج.ا.ایران به تقویت قدرت دفاعی و بازوهای منطقه ای خود برای ایجاد یک محیط امن به شعاع چند صد کیلومتر از مرزهایش مبادرت نمی ورزید، اصلا بعید نبود که لیبرال های داخلی که اکنون نفوذ ج.ا.ایران را در منطقه مورد تخطئه قرار می دهند، دهان به کنایه و تعریض می گشودند و می گفتند که ج.ا.ایران با این همه ادعا و شعارهای گونه گون، هنوز عُرضه ی تأمین امنیتِ منطقه ی خود را نیز ندارد، ولی از صدور انقلاب دم می زند.
@abarshagerd 📝
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩رئیسجمهور: رفتار آمریکاییها در تحریمهای دارویی مصداق جنایت علیه بشریت است
روحانی امشب در مراسم افتتاح همزمان طرحهای توسعه در گیلان:
🔹آمریکاییها با تمام ابزارهای خود مانع انعقاد قرارداد بین ایران و شرکتهای دارویی خارجی میشوند و این کار آنها مصداق بارز جنایت علیه بشریت است.
🔹حضور مردم در صحنه انتخابات سال 92 کشور را از یک جنگ حتمی نجات داد
🔹رئیسجمهور فرانسه در یک مصاحبه علنی و کاملاً عیان از جنگ با ایران و برنامهریزی برای آن تا قبل از برگزاری انتخابات باشکوه سال 92 و حضور اقتدارگونه مردم در صحنه سخن گفت.
🔹در سال 92 پنج کشور با اتفاق آراء برای جنگ با ایران به توافق کامل رسیده بودند
https://tn.ai/1963236
📡, @tasnimnews
ابَرشاگرد
🚩رئیسجمهور: رفتار آمریکاییها در تحریمهای دارویی مصداق جنایت علیه بشریت است روحانی امشب در مراسم
💥 ملاحظه
آقای رئیس جمهور!
🔷 رئیس جمهور سابق آمریکا یعنی اوباما نیز در عمل "دارو" و "کالاهای اساسی" را علیه ملت ایران تحریم کرده بود. پس چرا وی را «مؤدب» خواندید؟
ابَرشاگرد
🚩رئیسجمهور: رفتار آمریکاییها در تحریمهای دارویی مصداق جنایت علیه بشریت است روحانی امشب در مراسم
💥 ملاحظه
آقای رئیس جمهور!
🔷 اوباما نیز در تاریخ ۲۶ دی ماه ۹۳ و پس از دیدار با دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس، در یک مصاحبه ی مطبوعاتی مشترک [و علنی و کاملا عیان] با وی شرکت کرد و در حالی که کامرون می گوید: «اگر گفتگوهای کنونی شکست بخورد، آنگاه آلترناتیو بعدی ما وضعیت جنگی است.»، اما بلافاصله اوباما آن را تصحیح می کند و می گوید: «من این را نمی گویم — تکرار می کنم — که اگر مذاکرات با ایران شکست بخورد، آلترناتیو فوری ما وضعیت جنگی خواهد بود ... بلکه ما به دنبال گزینه های دیگر خواهیم بود».
🔷 هم چنین اوباما در آذر ۹۲ و پس از توافق ژنو در مؤسسه ی سابان به این واقعیت اعتراف می کند که آمریکا ناتوان از به کارگیری گزینه ی نظامی علیه ایران است، اعتراف نمود و اظهار داشت: «... اجازه دهید! من می خواهم مطمئن شوم که همه این موضوع را بفهمند و آن اینکه؛ گزینه ی نظامی در دسترس نیست. از این رو ما ناچاریم با توجه به گزینه های در دسترس تصمیمگیری کنیم».
🔷 هم چنین رابرت گیتس، وزیر دفاع وقت آمریکا در ۲۸ دی ماه ۹۳ در پاسخ به این پرسش مجری بی بی سی که می گوید در زمان وزارت شما، آمریکا تا چه حد به حمله به ایران نزدیک شده بود، پاسخ داد: «به نظر من چه در زمان بوش و چه در زمان اوباما، ما اصلا به گرفتن چنین تصمیمی نزدیک نبودیم».
🔰 منبع: برجام رفته - صفحات ۱۵۵ و ۱۵۶
@abarshagerd 📝
♻️ چرا توان دفاعی و بازوهای منطقه ای ما باید قدرتمند باشند؟
🔆 پاسخ بسیار روشن است.
برای مقابله با تهدیدات دشمنان و جلوگیری از محاصره و تحمیل ترکمنچای ها بر ما.
😔 فهم این موضوع مشکل است یا آنکه ما خیلی تیزهوش هستیم؟!
نه فهم موضوع مشکل است و نه ما آنچنان تیزهوشیم.
🤔 پس چرا عده ای متوجه نمی شوند؟
😄 شاید هم متوجه می شوند ولی تواضع و شکسته نفسی شان اجازه نمی دهد!
@abarshagerd 📝