فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸به نظرم حسینیهی امام خمینی تاکنون این شور و هیجان را به خود ندیده است!
🔺امروز دههی هشتادیها و نودیها در محضر «آقا» گل کاشتند.
🔹مداحی حسین طاهری در دیدار دانشآموزان و دانشجویان با رهبر انقلاب
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
هدایت شده از همسنگرهای مسجدی
17.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 فروش شام هیئت برای جبهه مقاومت!
🔹 مسجد امام حسین علیه السلام برای دومین بار در یک طرح جذاب و نو اقدام به تهیه و طبخ مقداری غذا کرده است تا با فروش آن و خریداری اهالی مسجد مبالغ جمع آوری شده را به جبهه مقاومت لبنان اهدا کنند.
🔹شما هم حال و هوای مسجد محله خودتان را جهت
ثبت در پویش #مسجدسنگرمقاومت برای ما ارسال نمایید
🕌 به همسنگرهای مسجدی بپیوندید
شما از کدام دستهی عُقلا هستید؟!
ما دو گونه عقلانیت داريم؛ واقعی و بدلی.
عقلانیت واقعی همانی است که «آقا» امروز در جمع پرشور دههی هشتادیها و نودیها فرمودند و یکی از مصادیقش را مبارزهی ملت ایران با آمریکا عنوان کردند.
عقلانیت بدلی هم معمولاً توسط غربگراها ترویج میشود؛ همانی که «آقا» چند سال قبل فرمودند: «بعضیها اسم عقل و عقلانیّت را که میآورند، منظورشان از عقلانیّت ترسیدن است؛ وقتی میگویند عاقل باشید، یعنی بترسید، یعنی منفعل باشید، یعنی از مقابل دشمن فرار کنید! نه، ترسوها حق ندارند اسم عقلانیّت را بیاورند.»
✍ عباس بابائی ۱۲ آبان ۱۴۰۳
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
تحول معنوی جلسهی سیزدهم.m4a
12.29M
🔸جلسهی سیزدهم تحول معنوی
🇮🇷 قرارگاهتربیتیامین برگزار میکند:
🔸تحول معنوی
(دورهی فشردهی کتاب تحول معنوی اثر ارزشمند امامخامنهای)
🔺خلاصهی جلسهی سیزدهم:
🔸۹ گام سلوک در بیان امامخامنهای
🔺گامهای ششم و هفتم
▪️محاسبه چیست و چگونه انجام میشود؟
▪️محاسبهی شهید باقری و شهید بلورچی
▪️اهتمام به عبادات
▪️۵ عبادت نجاتبخش از نگاه «امامخامنهای»
▪️آقا: از امام پرسیدم در میان دعاها به کدام بیشتر علاقهمندید؟ فرمودند: دو دعا....
🎙حجتالاسلام عباسبابایی
📌جهت دریافت رایگان صوت تمام جلسات به آدرس زیر مراجعه فرمایید:
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
🔺 ارسال صوت برای دیگران بلامانع است.
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
بزرگترین نقیصهی جبههی انقلاب
امشب بعد از اخبار ساعت ۲۱ وقتی در منزل با بچهها بیانات «حضرتآقا» را میشنیدیم، برای چندمین بار این مطلب برایم ملموس شد که انتشار بیانات ایشان در شبکههای خبری و خبرگزاریها و حتی سایت و کانالهای دفتر ایشان، نمیتواند یکدهم محتوای کامل بیانات ایشان را به مخاطب منتقل کند!
وضعیت تحلیل غالب تحلیلگران هم به مراتب از موارد بالا بغرنجتر است!
آنانی که امشب بیانات ۳۴ دقیقهای «آقا» را دیدند و شنیدند، یقیناً متوجه شدند که بخش مهمی از سخنان ایشان همان «زبان بدن» فوقالعادهی ایشان بود؛ به ضرسقاطع میگویم در بعضی از بخشهای سخنرانی، آنچه از «زبان بدن» ایشان دریافت شد، بسیار قویتر از سخنرانی «جمعهی نصر» بود.
همان چیزی که شما در کلیپها و نوشتهها و تحلیلها تقریباً هیچ اثری از آن نمیبینید!
از طرفی تنوع و تکثر موضوعات اصلی و فرعی ایشان در همین سخنرانی تقریباً کوتاه، واقعاً خیرهکننده بود، در حالیکه بسیار کم به آن پرداختهشد!
به عنوان مثال به تعدادی از آنها نگاه کنید: ضرورت معنویت برای جوانان و مجهزشدن به علم و تفکر و نقشهیراه از یکطرف و پاسخ به مهمترین شبهه پیرامون مبارزهی مستمر ایران و آمریکا از طرف دیگر. به این بیافزایید شرارتهای بیشمار و تاریخی آمریکا و اسرائیل و نقش رژیم منحوس پهلوی در تجهیز رژیم حرامزاده و کودککش اسرائیل و پیروزیهای ملت ایران در برابر استکبار و نقش تعیینکنندهی دانشآموزان ایرانی در ارتباطگیری با دانشآموزان سایر کشورها برای آگاهکردن آنها.
قطعاً «جواب دندانشکن» در سخنان امروز «امامخامنهای» که زیاد گفته و شنیده و دیدهشد، نکتهی مهمی بود اما یقیناً همهی مطلب ایشان نبود.
امروز در حالیکه اندیشکدههای امنیتی و سیاسی دنیا حتی روی تُن صدا و اخم و لبخند ایشان حساب جدی باز میکنند، سوگمندانه باید گفت یکی از بزرگترین نقیصههای جبههی انقلاب در فضای حقیقی و مجازی، دلخوشبودن به یکی دو کلیپ از بیانات این «حکیمالهی» و دوربودن از نظام اندیشههای عالی این «مردالهی» است!
✍عباس بابائی ۱۲ آبان ۱۴۰۳
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
ما سرباز جنگهای تاریخ مصرف گذشتهایم
شما یک جوان هستید، مثلا آقا پسری بیست و چند ساله. شما کتاب میخوانید و توی قفسه کتاب کنار میز اتاقتان مجموعهای از کتابهای دفاع مقدسی و مقاومتی کنار یک گلدان پتوس گذاشتهاید.
این یادداشت درباره شماست و تاثیری که این کتابها روی شما داشته.
نتیجه غالب روایتها و زندگینامههای مربوط به جنگ این است که شما را به محیط جنگ و آدمهایش علاقهمند میکند. فرض میکنیم شما در نتیجه مطالعه این کتابها حال کنشگری نسبت به مساله جنگ دارید. توی این کتابها، مسجدها مرکز اعزام بودهاند و داوطلبها بعد از نهایی شدن قرار اعزام، در جایی کار با اسلحه یاد میگرفتند. شما توی ذهنتان یک لباس نظامی میپوشید و از خانوادهتان خداحافظی میکنید و میروید به میدان جنگ. تصور شما از میدان جنگ به احتمال زیاد، جایی بیابانی شبیه دشتهای جنوب است یا جایی کوهستانی شبیه جبهه غرب.
شما توی کتابهای روایی دیدهاید خیلی از شخصیتهای اصلی، اهل خدمت به دیگران بودهاند، رزم را هم بلد بودهاند، بعضیهایشان خیلی هم آدم اهل معنویتی بودهاند. دلتان میخواهد شما هم گاهی بروید و به جای دیگران باری از دوش جمع بردارید، دلتان میخواهد در تیراندازی نمونه باشید، بلد باشید سنگر به سنگر جلو بروید و با دشمن مبارزه کنید.
تصور شما از زمین جنگ یکجای پر از خاک است، با چادرهای برزنتی و با غذاهای کنسرو شده.
من شما را تحسین میکنم، شما خیلی خوبید و حقیقتا کاش من شبیه شما بودم.
حالا اما از گذشته بیایید به امروز، یک نفس عمیق بکشید و به این سوال جواب بدهید: «این روزها آیا ما در جنگیم یا در صلح؟» منظورم از این روزها، روزهای بعد از حمله رژیم غاصب به ما نیست، بروید عقبتر، در این یک سال اخیر، وضعیت ما چطور بوده؟
اگر بگویید در صلحیم که خب، بهتر است بحث را عوض کنیم و برویم سراغ قیمت دلار و انتخابات آمریکا و سردی هوای پاییز و ریجیستری گوشیهای موبایل.
اگر بگویید در جنگیم، آن وقت نوبت سوال سخت میشود: «در این ماههایی که از جنگ گذشته، شما مشغول رزم بودید یا زندگی عادی؟»
اگر جواب شما این باشد که شما هم جنگ را فهمیدهاید و هم در حال رزم بودهاید، من باید بیایم دست شما را ببوسم، شما بینظیرید واقعا و کاش هزار نفر مثل شما داشتیم.
اما اگر جواب کسی این باشد که مشغول زندگی روزمره بوده آن وقت آیا جا ندارد من بپرسم آن کتابهایی که در روزهای صلح خوانده و آن همه رویای سلحشوری که در ذهن داشته چرا به کار نیامده و هرز رفته؟
دوستان بزرگوار، واقعیت عریان ماجرا این است که ما در سختترین جنگ تاریخ معاصریم، یک جنگ وجودی (این را رهبر انقلاب گفته) و ما همهمان نه آرایش رزم گرفتهایم، نه حس جنگ داریم و نه اصلا میفهمیم این جنگ چطور جنگی است.
خب مگر قرار نبود کتابهای دفاع مقدس، آشنایی با فرماندهان، روایت شرایط جنگ و حکایت مجاهدان، نسلهای جنگ ندیده را با میراث جنگ آشنا کند و تجربه آن روزها را به نسل بعد برساند؟ پس چرا ما چیزهایی که فهمیدهایم به درد امروز نمیخورد و چیزهایی که به درد امروز میخورد را توی هیچ کتابی ندیدهایم.
حالا ما وسط جنگ سختی هستیم که حتی سلاحش را هم نمیشناسیم، محل اعزامی برایش پیدا نمیکنیم، جایی نیست که آموزشمان بدهد، دستورالعملی برای جنگ نداریم، جنگش لباس و منطقه و زمان خاص ندارد.
اصلا اوضاع طوری است که ممکن است بعضیهایمان در حال جهاد باشیم ولی خودمان ندانیم. این جنگی که تویش هستیم، تلفات انسانیاش خیلی کم است، سر و صدا و انفجار ندارد، اما در عین حال هدفش زدن ریشه ماست.
حالا برگردید به احوال شخصی و درونیتان در این ماههای اخیر. انصافا برایتان پیش نیامده که دلتان بخواهد کاری بکنید ولی سردرگم باشید. نخواستهاید که بروید از جایی فرصت اعزام به خط مقدم پیدا کنید بعد ببینید اصلا خط مقدمی انگار وجود ندارد. اعصابتان از دست خودتان خرد نشده از بس کاری نمیتوانید در جنگ بکنید؟
ببینید این واقعیت ماست. واقعیت پر دردی که نشان میدهد روایت ما از دفاع مقدس روایتی رو به گذشته بوده نه رو به آینده.
.
«محمدرضا جوان آراسته»
zil.ink/mrarasteh
مدیر ستاد و میدان
واقعاً این انسان تربیتشدهی مکتب امیرالمؤمنین(علیهالسلام) است. معمولاً انسانها در ۸۵ سالگی بهخاطر کهولت سن و عوارض پیری، ساعات زیادی را به استراحت و فعالیتهای بسیار سبک میپردازند و اگر هم کاری داشتند، قاعدتاً فرزندانشان انجام وظیفه میکنند!
اما این بزرگمرد زمان ما در دههی نهم عمرشان، یکتنه دارند متلاطمترین نقطهی عالم را که همان غرب آسیاست، به شکلی اعجابآور مدیریت میکنند!
این جملهای که میخواهم بگویم، ظاهرش غرورانگیز اما باطنی ناگوار دارد: «آقا این روزها هم «ستاد» را مدیریت میکنند و هم «میدان» را!»
با تاکید فراوان میگویم هیچ عذری در پیشگاه الهی برای مجاهدهنکردن مدیران و نظامیان و تمام ما ملت ایران وجود ندارد!
پ ن:
دیدار خانوادههای معظم شهدای اخیر پدافند هوایی با «امامخامنهای»؛ امروز بعد از نماز ظهر
✍ عباس بابائی ۱۳ آبان ۱۴۰۳
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
🔸مدیر ستاد و میدان
#گزارش_تصویری
🔸سلامتی یگانه پرچمدار مبارزه با استکبار و انحراف و نفاق، صلواتی به روح نازنین امیرالمؤمنین(علیهالسلام) هدیه بفرمایید.
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸اینروزها همسر بزرگوار شهید جهاندیده، یکتنه مثل یک لشکر عمل میکند!
🔺حتماً کلامش را بشنوید!
🔹همسر شهید حمزه جهاندیده: رهبرم آمدهام که بگویم؛ به حمزهام قول دادهام اشک نریزم مگر اشک شوق اقامۀ نماز به امامت شما در مسجدالاقصی.
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این ۲۶ ثانیه، تمام غرب است؛ در میتینگ انتخاباتی یکی از نامزدها، به نامزد دیگر که اتفاقا خانم است، اتهام روسپیگری زده میشود!
🔺واکنش نامزد دیگر چیزی جز رضایت نیست! ابتدا قهقهه میزند و سپس سعی میکند جلوی خندیدنش را بگیرد و با نگاه به طرف راستش، انگشت اشاره خود را به طرف فردی میگیرد که این اتهام را زد و با ابتهاج میگوید: «اینجا، فوقالعاده است.»
🔺و مردم متمدن آمریکا هم شدیداً او را تشویق میکنند!
▪️از اینان بدبختتر آنانیاند که بیش از چهاردهه بر سفرهی مبارک انقلاب به آلاف و الوف رسیدهاند و کماکان وقتی نام سیاه آمریکا را بر زبان جاری میکنند، آب از لبولوچهشان راه میافتد.
✍عباس بابائی ۱۳ آبان روز مرگ بر آمریکا
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
تحول معنوی جلسهی چهاردهم.m4a
11.75M
🔸به پایان آمد این دفتر...
جلسهی چهاردهم تحول معنوی (جلسهی آخر)
🇮🇷 قرارگاهتربیتیامین برگزار میکند:
🔸تحول معنوی
(دورهی فشردهی کتاب تحول معنوی اثر ارزشمند امامخامنهای)
🔺خلاصهی جلسهی چهاردهم:
🔸۹ گام سلوک در بیان امامخامنهای
🔺گامهای هشتم و نهم
▪️جریان خاصالخاص تربیتی را الگو قرار دهید.
▪️بزرگان این جریان چه کسانی هستند؟
▪️کتابهای آنان چه نام دارد؟
▪️جایگاه اصیل تفریح و ورزش در سلوک!
🎙حجتالاسلام عباسبابایی
📌جهت دریافت رایگان صوت تمام جلسات به آدرس زیر مراجعه فرمایید:
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
🔺 ارسال صوت برای دیگران بلامانع است.
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
🔺یک تقاضای فوری
▪️الحمدلله یکی دیگر از دورههای اندیشهای «امامخامنهای» به پایان رسید.
🔸از کسانی که این صوتها را شنیدند دو تقاضا دارم:
▪️اولاً اعلام حضور کنند و اگر دوست داشتند سطح تحصیلاتشان را هم بنویسند؛
▪️ثانیاً نظراتشان را در مورد کلاس و موضوع و زمان و... بفرمایند.
🔺یقیناً نظرات شما در ادامهدادن این دورهها و بهبود آن تاثیر مستقیم خواهد داشت.
▪️لطفا به این آیدی ارسال بفرمایید 👇
@abas_babaeiii
بسمه تعالی
در راستای حمایت از جبهههای حق علیه باطل و لبیک به فرمان صادر شده، یک قطعه زمین در متراژ ۳۰۱۹ متر مربع در مشهد به فروش و مزایده گذاشته شده تا پول عایده آن به صورت کامل برای جبهه مقاومت واریز شود.
آدرس:
شاهنامه ۷۶، روستای دهشک
مشخصات زمین:
دارای سند
بنا تقریبا ۸۰ متر همراه با یک خواب مستر
آشپزخانه
آلاچیق
استخر۸×۵ با عمق چهارمتر
سالن پرورش ماهی۲۰۰ متر مربع دارای ۲۴ حوضچه
انبار
دفتر کار
درختان زینتی و میوه
قیمت پایه متری ۳ میلیون تومان ارزش گذاری شده است.
برای هماهنگی با اقای عالمی امام جماعت این روستا تماس بگیرین :
09159121368
🔴 درد بیدرمانی که به جان بعضی مدیران میافتد!
▪️این شرححال دردناک را دکتر گودرز صادقی، رییس سابق دانشگاههای ارومیه و مقدس اردبیلی نوشته؛ ایکاش مدیران بخوانند!
من دو دوره ریاست دانشگاههای دولتی را جمعا به مدت ۸ سال به عهده داشتهام. هیچ امتیاز مادی به معنای واقعی از محل ریاست عایدم نشد. حتی موقعی که در اردبیل مأمور بودم، حق مدیریتم صرف اجارهی خانه و هزینهی رفت و آمد به تهران میشد. با این حال، بخواهی نخواهی از دو امتیاز برخوردار بودم: داشتن رانندهی اختصاصی و نیز یک دفتر کار بزرگ با سرویس بهداشتی مستقل!
در هر دو بار، وقتی که دورهام با استعفا به سر آمد، از بعضی نظرها دچار مشکل جدی شدم. اگر چه از اتومبیل دولتی برای مقاصد شخصی استفاده نمیکردم، لیکن رانندهها برای من نه یک کارمند بلکه دوست و برادر بودند و بعضی کارهای شخصی مرا برای این که بتوانم به کارهای دانشگاه برسم انجام میدادند که از جملهی آنها این موارد را میتوانم نام ببرم:
خرید نان و بعضی ملزومات دیگر، گرفتن وقت از دکتر، انجام کارهای اداری و بانکی، برداشتن و گذاشتن من درست در مقابل جایی که کار داشتم (بدون این که نگران جای پارک باشم!)، رسیدگی به ماشین خودم (مانند کارواش و تعویض روغن)، پیدا کردن واحدهای صنفی مورد نیاز (مانند خرازی و تعمیرگاه و اینجور جاها) و … (چیز دیگری یادم نمیآید). ضمنا همه با من مهربان بودند و تقریبا تمام کارکنان و اساتید دانشگاه را افرادی کار راهانداز و مؤدب و وظیفهشناس میدیدم، چرا که هیچکدام از کارهای خود من به تأخیر نمیافتاد و همه چیز رو به راه بود.
وقتی که از ریاست کنار رفتم، زندگی برایم بسیار سخت شد. چند سال تنبلی باعث شده بود از انجام کارهای سادهی شخصی و اداری و خرید نان و اینجور چیزها عاجز بشوم. بعلاوه، جسته گریخته متوجه شدم که برخورد کارکنان و همکاران با من بسیار با برخوردشان با سایر افراد و ارباب رجوع متفاوت بوده است. کسی که برایم مظهر مدارا و احساس مسئولیت بود، به زعم دیگران آدمی عصبی و تندمزاج و بدخواه به شمار میآمد. تازه فهمیدم که بدترین همکاران هم به من که میرسیدند جور دیگری رفتار میکردند.
الان چند سالی است که دوباره به زندگی عادی خو کردهام. نه تنها از انجام کارهای شخصیام طفره نمیروم، بلکه از دست و پا چلفتی بودنم رها شدهام. از پیاده رفتن و سوار اتوبوس و مترو شدن لذت هم میبرم و از این که با آدمهای متفاوت و معمولی معاشرت میکنم بسیار خوشحالم. تصور این که یک بار دیگر به پست مشابه یا بالاتری گمارده شوم برایم نه تنها لذتبخش نیست بلکه دلهرهآور است. دیدن بعضی چهرههای عبوس، تندرو و کجفهم و اجبار به جلیس شدن با آنها و قانع کردنشان در امور بدیهی شکنجهی بزرگی است. احاطه شدن توسط آدمهایی که بدون اینکه ته دلشان با تو باشد اظهار ارادت میکنند، چندشآور است. این که نفهمم زندگی واقعی چیست احساس خنگی و نفهمی به من میدهد.
در این مملکت آدمهایی هستند که دهها سال در مسند کارهایی به مراتب مهمتر از مسئولیتهای من هستند. آنها نمیفهمند دور و برشان چه خبر است. آنها هرگز سوار اتوبوس شهری یا مترو نشدهاند. هیچگاه کارمندی مدارکشان را به سمتشان پرت نکرده است. در صف بنزین نبودهاند. آنها نمیفهمند صف نان چیست. هرگز مهمان یا میزبان کارگر یک کورهپزخانه نبودهاند. در مطب پزشک در حالی که گفتهاند ساعت ۴ آنجا باشند تا ساعت ۱۱ شب معطل نشدهاند. این آدمها اصلا نمیفهمند رانندگی در ترافیک بزرگراه همت یعنی، چون راننده دارند. آنها فکر میکنند همهی مردم پشتیبانشان هستند و مرتب برای موفقیتشان دعا میکنند. تا حالا کسی به خاطر مالیدن ماشین با قفل فرمان به آنها حمله نکرده است و هرگز احدی عمهی محترمشان را مورد تفقد قرار نداده است! آنها معتاد ریاست هستند و اگر پس از این همه سال، مثل من و تو به یک آدم عادی تبدیل بشوند درجا سکته میکنند!
اگر بخواهید زمین زراعی از باروری نیفتد آن را هر از گاهی به آیش(۱) میگذارید. دو سال میکارید و یک سال نمیکارید. مدیرها هم نیازمند آیش هستند. هر از گاهی باید به زیر بیایند و بفهمند که مردم چگونه زندگی میکنند، چگونه فکر میکنند، چه میخواهند و چه نمیخواهند. آنهایی که ۴۰ سال در برج عاج نشستهاند آدمهایی هستند که نمیتوانند مثل آدم زندگی کنند.
------------------
پینوشت ۱: آیش تکنیک کشاورزی است که در آن زمین قابل کشت، بدون کشت برای یک چرخه یا بیشتر رها میشود.
پینوشت ۲: طبیعی است در این کشور مدیرانی هستند که به هیچ روی زیستشان اینگونه نیست و بارها نیز به واسطه آنها برداشته میشود، هر چند تعدادشان بسیار اندک باشد.
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 «مؤمن زیرک است» را در این فیلم ببینید!
📹 فیلم تاریخی | گروگان آمریکایی کنایه زد، آیتالله خامنهای پاسخ داد
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
🔸قویتر از سلاح هستهای
🔺امت حزبالله درحال خلق یک شگفتی بزرگ هستند!
▪️اتفاقاتی افتاده که باورنکردنی است. اتفاقی که در هیچ دین و مسلکی جز مسلک عاشورایی امت شریف حزب الله ایران نمیگنجد.
▪️در یک مورد یک خانم جوان تنها طلای زندگی خود را که حلقه در دستش بوده است، از طریق پویش #ایران_همدل به لبنان ارسال کرده است.
▪️در متنی که همراه با این حلقهی زوج جوان منتشر کردهاند آمدهاست:« رد حلقهی همسرم روی انگشتش هست چون سیزده سال تمام تو انگشتش جا خوش کرده بود و حالا در معرکهی این جنگ تمام قد حق و باطل تصمیم گرفتیم با هم، عزیزترین داراییمون رو هدیه کنیم به این جبهه...
این دو انگشتر سیزده سال هست که بار عشق ما رو به دوش میکشند و حالا این هدیه مالامال از عشق و ارادت، تقدیم به جبهه مقاومت و مردم عزیز لبنان و غزه... »
🇮🇷#عباسبابائی||عضوشوید👇
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
🇮🇷 جلسهی اول «خورشیدانقلاب»
🔺در این روزهای سرنوشتساز و تاریخی، کسانی اهل نجاتاند که تبعیت تام از «امامجامعه» داشتهباشند.
🔰شخصیتشناسی امامخامنهای (مدظلهالعالی)
🔺در ۵ محور:
▪️فردی
▪️علمی
▪️معنوی
▪️جهادی
▪️مدیریتی
🔺در «جهاد تبيين» همه مکلفیم؛ عدهای مکلف به تولید و تبیین محتوا، عدهای مکلف به تبلیغ و ترويج محتوا!
👇👇👇
زندگی فردی امامخامنهای_01.mp3
57.52M
☀️خورشید انقلاب
▪️شخصیتشناسی امامخامنهای
🔸جلسهی اول: زندگی فردی
🔺سیادت «آقا» از طرف پدر و مادر به کدام امامان میرسد؟
🔺چرا «آقا» در نجف و قم نماندند؟
🔺مهمترین عامل موفقیت «آقا» در بیان خودشان
🔺نقش تعیینکنندهی همسر «آقا» در زندگی فردی و اجتماعی ایشان
🔺امرار معاش «آقا» از کجا تأمین میشود؟
🔺 «آقا» چند فرزند دارند و به چه کاری مشغولاند؟
🔺دامادهای بزرگوار «آقا» چه کسانی هستند؟
🎙حجتالاسلام عباسبابایی
📌جهت دریافت صوت جلسات به آدرس زیر مراجعه فرمایید:
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
🔺انشاءالله ارسال صوت برای دیگران از مصادیق «جهاد تبیین» قرار بگیرد.
#کمک_مومنانه
امام حسین(علیه السلام):
هرکس گره ای از مشکلات مؤمنی باز کند و مشکلش را برطرف نماید، خداوند متعال مشکلات دنیا و آخرت او را اصلاح مینماید.
🔻ضمن عرض سلام، با خبر شدیم یکی از دوستان آبرومند و از خیّرین جهادی مشهدی، مدتی است خود نیز دچار مشکلات و گرفتاریهای مختلف مالی شده است، به گونهای که آبرویش در خطر است.
لذا بنا داریم، با کمکهای مومنانهی شما عزیزان، تا حدی که در توانمان هست، به حفظ آبرو و عزت ایشان کمک کنیم.
باشد که خداوند متعال نیز آبرویمان را در دنیا و آخرت حفظ کند انشاالله
جهت اطلاع مبلغ مورد نیاز حداقل حدود ۵۴-۵۵ میلیون تومان است که انشاالله با همیاری شما عزیزان تامین خواهد شد.
شماره کارت برای تجمیع هدایای شما
6280231395013344
عزیزان خارج از کشور نیز در صورت نیاز میتوانند برای گرفتن شماره حساب خارجی، به آیدی زیر پیام بدهند.
@aumohebbi
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ صُنْ وَجْهِي بِالْيَسَارِ، وَ لَا تَبْتَذِلْ جَاهِي بِالْإِقْتَارِ
بار الها آبروی مرا در جامعه با معیشت سهل و آسان حفظ فرما و قدر و منزلتم را نزد مردم با تنگدستی سبک و خوار مگردان
هدایت شده از منانقلابیام | عباسبابائی
زندگی فردی امامخامنهای_01.mp3
57.52M
☀️خورشید انقلاب
▪️شخصیتشناسی امامخامنهای
🔸جلسهی اول: زندگی فردی
🔺سیادت «آقا» از طرف پدر و مادر به کدام امامان میرسد؟
🔺چرا «آقا» در نجف و قم نماندند؟
🔺مهمترین عامل موفقیت «آقا» در بیان خودشان
🔺نقش تعیینکنندهی همسر «آقا» در زندگی فردی و اجتماعی ایشان
🔺امرار معاش «آقا» از کجا تأمین میشود؟
🔺 «آقا» چند فرزند دارند و به چه کاری مشغولاند؟
🔺دامادهای بزرگوار «آقا» چه کسانی هستند؟
🎙حجتالاسلام عباسبابایی
📌جهت دریافت صوت جلسات به آدرس زیر مراجعه فرمایید:
https://eitaa.com/joinchat/1473183921Ce6dfe307ec
🔺انشاءالله ارسال صوت برای دیگران از مصادیق «جهاد تبیین» قرار بگیرد.