990314_سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب به مناسبت سیویکمین سالگرد رحلت امام خمینی .mp3
17.41M
🎙بشنوید | صوت کامل سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب به مناسبت سیویکمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله). ۹۹/۳/۱۴
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙🚨شما رهبر بشوید...
🔻صدایی که تا لحظاتی دیگر میشنوید، برای اولین بار منتشر میشود؛
این فایل صوتی، حاوی سخنانی است که حضرت آیتالله خامنهای در یک محفل خصوصی، از دیدار محرمانه با حضرت امام خمینی در سال آخر عمر امام بیان میکنند؛ جایی که امام برای اولین بار در حضور سران قوا به ایشان میگویند «شما رهبر بشوید».
متن این روایت در خلال متون، کتاب روایت رهبری منتشر شده است.
🔻حضرت امام خمینی در مهرماه ۶۷، یعنی قریب به شش ماه مانده به رویدادهای فروردین ۶۸ که به عزل آیتالله منتظری از رهبری آینده نظام و انقلاب انجامید، در جلسهای با سران قوا (آقایان خامنهای، هاشمی، موسوی، موسوی اردبیلی) و حاج سید احمد خمینی، ضمن تاکید مجدد بر کنار گذاشتن آقای منتظری، رهبری آیتالله خامنهای را پیشنهاد داده بودند.
#صدای_مشاور
✅ روش #حفظ_شماره_آیه
شماره آیات را به یکی از این روش ها می توان حفظ کرد :
1⃣ حفظ شماره های طلایی
در این شیوه تک تک شماره آیات حفظ نمی شوند بلکه مثلا
🔸شماره های مضرب ۵ یا ١٠ یا...
🔸شماره آیه ابتدا و انتهای صفحه و...
حفظ میشوند و شماره سایر آیات که مابین آن ها قرار دارند بر اساس شماره های حفظ شده محاسبه میشوند و به مرور در ذهن ثبت می شوند.
✔️این شیوه برای حفظ آیات کوتاه مناسب است.
2⃣ حفظ شماره، همراه حفظ هر آیه
فرض کنید شماره آیه هم یکی از کلمات آیه است و آن را درست مثل حفظ الفاظ آیه و همراه با آن حفظ کنید.
✔️در این روش احتمال ایجاد وابستگی به شماره آیه بیشتر است. لذا باید مراقب این آسیب باشید.
3⃣ حفظ شماره، بعد از اتمام حفظ آیه
🔺حفظ هر آیه که به پایان میرسد، چندبار ابتدای آیه را همراه با شماره همان آیه تکرار کنید تا در ذهن ثبت شود.
🔺در پایان انجام حفظ جدید (مثلا یک صفحه) هم چندین بار ابتدای آیات صفحه را همراه با شماره آیاتشان تکرار و تمرین کنید تا به صورت کامل به خاطر سپرده شوند.
🔰 سخننگاشت | تحوّلخواهی یعنی همیشه دنبال قدمی بالاتر باشیم
🔻رهبر انقلاب: تحوّلخواهی لزوماً به معنای اعتراض نیست بلکه به معنای این است: گرایش مستمر به بهتر شدن. یعنی اکتفا نکردن به داشتههای موجود. در موارد زیادی تحوّل به معنای این است که ما آنچه را داریم، به داشتههایمان اکتفا نمیکنیم، یک قدمی بالاتر، یک مرحلهای جلوتر را دنبال میکنیم. ۹۹/۳/۱۴
🏷 سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سی و یکمین سالگرد رحلت امام (ره) | #امام_تحول
💻 @khamenei_ir
#آسیب_شناسی_حفظ
#خستگی (طولانی شدن بیش از اندازه و ایجاد وقفه های طولانی در روند حفظ)
❌گاهی بعضی از حفاظ برنامهی خودشان را به دلایلی تعطیل میکنند، نکته ی امروز برای این دست حافظان میتواند مفید باشد: 🔻
✍شاید با خوومان بگوییم دو یا چند روز اگه برنامه را تعطیل کنیم در ادامه این تعطیلیها را جبران خواهیم کرد و با همین فکر به راحتی تعطیل کنیم، ولی غافل از اینکه نمیدانیم شروع دوبارهی حفظ بسیار سخت خواهد بود. و شاید بسیاری این تجربه را داشته باشند که بعد از تعطیلی هر چند کوتاهمدت، چقدر شروع دوبارهی برنامه سخت و سنگین میشود و این باعث به وجود آمدن حسی به نام ناامیدی، دلسردی یا بیحوصلگی در درونمان میشود. و در ادامه هم همراهمان میماند تا جایی که برنامه کاملا از تعادل خارج می شود. حتی کسانی که درس میخوانند با ابتدای سال جدید یا بعد از تعطیلات نوروز، روزها و هفته های ابتدایی رفتن به مدرسه یا دانشگاه برایشان خیلی سخت و سنگین میشود.
🔴 پس تعطیل کردنهای بیمورد که بعضی روزها اگه منصفانه رفتار کنیم به راحتی میتوانستیم برنامه را انجام دهیم، که این تعطیلی حفظ فقط حفظ و محفوظات را مختل نمیکند بلکه آسیب جدی به علاقه و انگیزه نیز وارد میکند که در ادامه این تعطیل کردنها عادی میشود و این هم خودش آفت بدی است که ممکن است گریبانگیر بسیاری از حفاظ شود. ضمنا وقفه های زیاد در روند حفظ و رها کردن متوالی برنامه ها باعث طولانی شدن روند حفظ میشود. تصور کنید شخصی حفظ دو ساله را هدف گذاری کرده، ولی بخاطر عدم انجام تکالیف مربوطه به صورت مستمر و ایجاد وقفه های طولانی، شخص سالیانزیادی را طی میکند و در هر بار شروع مجدد، بجای پیشروی در حفظ جدید، بیشتر انرژی و فرصت شخص صرف تثبیتو بازسازی محفوظات گذشته میشود و همین کار کم کم باعث خستگی و دلزدگی میشود.
⚠️فراموش نکنیم
مدام رها کردن برنامه و در هر بار تثبیت کردن هم فرصت سوز هست و هم اتگیزه سوز
🔵 پس سعی کنیم حتی یک روز هم در انجام برنامه وقفه ایجاد نکنیم و در حد امکان برنامهمان را روزانه انجام بدهیم.تا روند حفظمان بی جهت طولانی و خسته کننده نشود.
❓شاید با خودمان بگوییم یک روز تعطیلی چه اشکالی دارد؟ من که چند هفته بدون وقفه برنامه را انجام دادهام پس با یک روز تعطیلی مشکلی پیش نمیآید.
❗️اما باید بگویم همین یک روز میتواند شروع پیشروی ویروسی باشد که به تدریج رشد کند و انگیزه و علاقهمان را به حفظ هم مورد هدف قرار دهد و بعد ی مدت همان یک روز تعطیلی تبدیل به تعطیلی های پی در پی شود.
‼️لازم به ذکر است که (۸۰ درصد) کسانی که تا الان حفظ موفقی نداشتند دلیلش بیاعتنایی به حفظ روزانه بوده و اینکه به گمان جبران در روزهای آینده به راحتی حفظ را تعطیل کردهاند. ولی افسوس هیچ موقع فرصت جبرانی پیش نیامده و این تعطیلیها جای جبران را هم گرفته است.
🔶اما کسانی هم هستند که با همهی مشغلهها و کارهایی که دارند، حفظ قرآن را هم بین کار و زندگیشان به طور ثابت گنجاندهاند. این افراد هیچ موقع از روی تنبلی حفظ را تعطیل نمیکنند. اتفاقا برعکس و از روی علاقه به حفظ حتی روزهایی که میشده برنامه را تعطیل کنند با اشتیاق فراوان برنامهشان را انجام میدهند و این افراد لذت واقعی حفظ را میچشند.
#مولای_مهربان
نه مرا طاقت غربت
نه تو را خاطر قربت
دل نهادم به صَبوری
که جز این چاره ندانم....
@abasaleh_md
﷽
#حدیث
💠پیامبر اسلام(صل الله علیه و آله):
🔴علماء امتی کأنبیاء بنی اسرائیل.
🔷علمای امت من(در مقام) مانند پیامبران بنی اسرائیل هستند🌺
📚بحارالانوار/ج۲ ص۲۲
#بیان_استاد
#اشتباه_نکنیم
❗️ بعضی حفاظ مدام به دنبال روشی هستند که از مرور بی نیاز شوند. 😊
💐اشتباه نکنیم!
ما قرآن را حفظ نمی کنیم تا از خواندنش بی نیاز شویم،
حافظ میشویم تا توفیق و فرصت بیشتری برای قرآن خوانی و انس با کلام خدا داشته باشیم. 📖
💐شاکر باشیم!
اگر تا قبل از حفظ قرآن، تلاوت های هر روزه نداشتیم،
حالا به برکت حفظ، این توفیق را داریم که روزانه چند جزء قرآن مرور و تلاوت کنیم.
👈 هیچ حافظی، حتی مسلط ترین هم، از مرور و تلاوت بی نیاز نمیشود،
چون ما تا ابد محتاج قرآنیم.
@abasaleh_md