#فرزندداری
۵ جمله مخرب برای ذهن کودک
عجله کن
1⃣ این جمله برای ما یک حرف ساده و بیضرره اما تو واقعیت روی ذهن کودک اثر منفی داره که باعث کندی اون میشه
وقتی کودک رو جایی میبریم و میگیم عجله کن بدو،فقط داریم یک موقعیت استرسزا براش درست میکنیم.
آروم باش
2⃣ فکر میکنید این جمله رو کودک اثر داره؟در واقع فقط انرژی کودک رو سرکوب میکنه،بجای سرکوب کردن، انرژی بچتون روهدایت کنید و برای فعالیتهای جدید تشویقش کنید.
یک دقیقه دیگه
3⃣ما والدین گاهی بخاطر مشغله زیاد، وقتی کودک ازما درخواست چیزی میکنه،مدام میگیم یه دقیقه دیگه که متاسفانه این جمله به کودک این پیامو میده که تو مهم نیستی،کارهای مهمتر از تو دارم.
داری دیونم میکنی
4⃣ وقت خرابکاری بچهها خیلی این جمله رو استفاده میکنیم اماکودک کاملا بیگناهه وذهن کنجکاوش باعث کار خرابیا میشه.برای همین وقتی خستهاید به خودتون استراحت بدین و این جمله رو به بچهها نگید.
حواسمو پرت میکنی
5⃣این جمله روی کودک بخصوص خردسال اثرات منفی داره،چون تو ذهنش میگه من که چیزی نگفتم فقط سوال کردم و باتکرار بیش ازحد این جمله کودک شما از دانستن و یادگیری متنفر میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌 امام علی(ع) فرمودند: كَما تُعينُ تُعانُ
آنگونه كه ياری میكنی، ياری میشوی
📜غررالحكم و دررالكلم، ح ۷۲۰۹
🎧 سخنران: آیتالله مجتهدی تهرانی
@abasaleh_pdq
💕💕
وقتی بانهایت توان سر کودک خود داد میزنیم باجملات وکلمات نامناسب به او توهین میکنیم ویا به او آسیب جسمی میرسانیم،در حال تربیت او نیستیم،بلکه خشم خود را تخلیه میکنیم.
از خودمان بپرسیم آیا هدف ما از بچه دارشدن، آوردن موجودی به این دنیا بود تا تمام خشم های فروخورده ی مان را بر سر او تخلیه کنیم؟
بپرسیم از خود که آیا برای ما لذت بخش است فردی مارا به منزلش دعوت کند ومدام مارا مورد بی احترامی تحقیر توهین وخشم خود قرار دهد؟
این همانکاری ست که بیشتر مابا کودکمان انجام میدهیم.....
به مدیریت خشم خود بیشتر توجه کنیم گاهی لازم است دراین راه از یک کارشناس کمک بگیریم ما اجازه نداریم باهیچکس خصوصا فرزندی که به این دنیا دعوتش کردیم رفتار پرخاشگرانه داشته باشیم...
@abasaleh_pdq
مکان امنی برای بازی کودک آماده کنید مهم نیست که خانه شما چقدر بزرگ یا کوچک است، شما میتوانید فضای امنی را برای بازی کودک خود مهیا کنید.
اگر میتوانید مناطق خطرناک مثل پله ها یا آشپزخانه را با محافظ های کودک به محلی امن تبدیل کنید، می توانید به کودک خود فضای بیشتری برای راه رفتن و بازی کردن بدهید.
در کنار او و نزدیک او باشید و به او اجازه دهید در خانه راه برود و در جعبه ها و کشو ها را باز کند و درآن ها کند و کاو کند. چیزهایی را که میخواهد کشف کن
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیدی ترین عامل تربیت فرزندان(توی هر سنی) چیه؟🤔
👈 جوابش رو از زبان استاد پناهیان بشنویم👉
بسیار جالب و نکات مهمی رو یاداوری میکنه ...
@abasaleh_pdq
💕💕
در دوران بلوغ، فرد بسیار کنجکاو شده و میخواهد همه چیز را بداند، احساس آگاهی نسبت به وضعیت جسمانی، جنسیت، هویت و سایر خصوصیات نیز در نوجوان شکل میگیرد.
هرگز در هنگام اینکه نوجوان از عوامل اضطراب خود سخن میگوید شروع به نصیحت کردن و پند و اندرز نکنید، به حرفهای او با اشتیاق گوش دهید و اجازه دهید مشکلات خود را بیان کند، تجربههای پرخطر خود را که قبلاً داشتهاید به او انتقال دهید، ورزش، موسیقی و دیگر فعالیتهای گروهی راهنمایی برای تسکین اضطراب هستند، عکسالعملهای سالم و متناسب را شناسایی کرده و به او کمک کنید آنها را جایگزین کارهای ناسالم کند و هرگز نوجوانان را به خاطر اضطرابش تحقیر نکنید.
@abasaleh_pdq
🌼🌸🌼🌸🌼🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊عمـلی که شیخ رجبعلی خیاط
را به عرش رساند!
#مجتهدی_تهرانی
#سبک_زندگی
•┈┈••••✾•🌾🦋🌾•✾•••┈┈•
@abasaleh_pdq