eitaa logo
نشریه بازنشستگی
7.1هزار دنبال‌کننده
6.9هزار عکس
1.1هزار ویدیو
26 فایل
✨﷽✨ ✅منبع معتبر اخبار بازنشستگان ✅نکته‌های #حقوقی ✅پرسش و پاسخ مستمری ✅۲ گروه سوالات بازنشستگان 🔹سوالات عمومی و مستمری👇 @Admichannel . 🔹کانال تبلیغات👇 @tababaz401 . 🔹 رزرو تبلیغات 👇 @Admtabligh
مشاهده در ایتا
دانلود
نکته‌ای مهم در حین رانندگی ✅لینک اخبار بازنشستگان👇 https://eitaa.com/joinchat/396951825C80a4e32fb6 .
⭕️ اشتغال حق مردم و بسترسازی برای اشتغال وظیفه حاکمیت است 🔰 نشست "بررسی عملکرد اعطای تسهیلات تکلیفی موضوع بند الف تبصره (۱۸) و بند ب تبصره (۱۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲" با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رئیس کمیته امداد، رئیس سازمان بهزیستی، معاون و نمایندگانی از وزارت کشور، مدیران‌عامل و نمایندگان بانک مرکزی و بانک‌های‌ عامل کشور برگزار شد. 🔻 مرتضوی در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته توسط بانک‌های‌ عامل برای اعطای تسهیلات با تأکید بر اینکه اشتغال، حیات‌بخش و عزت‌آفرین است، گفت: 🔹 رئیس‌جمهور چند مسئله را به‌عنوان اهداف اصلی دولت در نظر دارند که یکی از آن‌ها ایجاد سالانه یک‌ میلیون فرصت شغلی است. 🔹 در سال گذشته به همت بلند شما و به روایت مراجع قانونی یک‌‌ میلیون فرصت شغلی ایجاد شده است و در این راستا، اشتغال پایدار، بیمه اجباری و ضریب پشتیبانی صندوق‌های بازنشستگی افزایش پیدا کرده است./ کانال وزارت کار ✅لینک اخبار بازنشستگان👇 https://eitaa.com/joinchat/396951825C80a4e32fb6 .
هر بشری می تواند در ژرفای اندیشه ی خود پناهگاهی بسازد و در آن جای امن، هر گلوله ی سنگین و گران و هر سخن نابجاو نیشدار ومسمومی را ناچیز شمرد شبتون بخیر ✅لینک اخبار بازنشستگان👇 https://eitaa.com/joinchat/396951825C80a4e32fb6 .
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 زیباست گلستان خدا رنگ به رنگ است 🌸لبخند بزن ، 🍃خنده دوای دل تنگ است 🌸صبح است ، 🍃بزن بوسه تو بر ساحت خورشید ترکیب گل و شادی و لبخند قشنگ است 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 ✅لینک اخبار بازنشستگان👇 https://eitaa.com/joinchat/396951825C80a4e32fb6 .
پنجشنبه که میشود ‎یاد کسانی که ‎هرگز تکرار نمی شوند ‎وهیچ حضوری ‎جبران نبودنشان رانمیکنند ‎در دلمان بیدادمیکند ‎باهدیه فاتحه وصلوات ‎روحشان راشاد کنیم🌺 🍃اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد🍃 ✅لینک اخبار بازنشستگان👇 https://eitaa.com/joinchat/396951825C80a4e32fb6 .
تکذیب انتشار مصاحبه در خصوص همسان‌سازی در فضای مجازی ✅لینک اخبار بازنشستگان👇 https://eitaa.com/joinchat/396951825C80a4e32fb6 .
افراد موفق سریع می‌بخشند و زندگی خود را ادامه می‌دهند، اما افراد ناموفق به کینه و خشمی می‌چسبند که آن‌ها را عقب نگه می‌دارد. ✅لینک اخبار بازنشستگان👇 https://eitaa.com/joinchat/396951825C80a4e32fb6 .
به گزارش خبرنگار ایلنا، جمعی از نمایندگان مجلس با امضای نامه‌ای از رئیس جمهور خواستار متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان شدند. این نامه تاکنون به امضای بیش از صد نفر از نمایندگان رسیده و امضاهای آن همچنان رو به افزایش است. نمایندگان در این نامه از رئیس جمهور درخواست کرده‌اند بودجه کافی برای متناسب‌سازی حقوق تمام بازنشستگان اختصاص یابد. ✅لینک اخبار بازنشستگان👇 https://eitaa.com/joinchat/396951825C80a4e32fb6 .
🚦 ⚖️ اطلاعات حقوقی یک باور غلط رایج حقوقی در بین مردم اگر ملک یا ماشینی فروختم و خریدار ثمن‌ معامله (پول) رو تسویه نکرد ، میتونم ملک یا ماشین رو بهش تحویل ندم!!!🤔 این باور کاملا غلط است ❌❌❌ به استناد قانون مدنی به محض وقوع عقد بیع (امضا قرارداد به هر روش قانونی) معامله محقق میشه و یکی از آثار عقد بیع این است که مبیع ( ملک ، ماشین و ... ) برای خریدار می‌شود ، حتی اگر پول پرداخت نشده باشد ، مگر اینکه حق حبس ضمن عقد بیع لحاظ شده باشد منبع: 🌎 کانال وکیل خودت باش ✍️لینک اخبار بازنشستگان 👇 https://eitaa.com/joinchat/396951825C80a4e32fb6 ⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️ 🚦
برگزاري مراسم تجلیل از مشترکان شهرستان گرمسار استان سمنان ✅لینک اخبار بازنشستگان👇 https://eitaa.com/joinchat/396951825C80a4e32fb6 .
. ⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️ 🔴مشاوره حقوقی رایگان ✅ مستمری پدر ❓ با سلام . پدر من شش سال پیش فوت کردن و تا الان حقوق ایشان را مادرم دریافت میکرد . جدیدا خواهرم که دو فرزند پسر بالای سی ساله دارد و از همسرش جدا شده و از طریق سوپر مارکتی که دارند امرار معاش می کنند و خود نیز در این سوپر مارکت شریک است اقدام به دریافت قسمتی از حقوق پدرم کرده و بیمه 25% حقوق پدرم را به حساب ایشان واریز کرده . سوال: آیا با توجه به اینکه خواهرم جدا از مادرم زندگی میکند و خود منبع درآمد دارد و دارای دو فرزند پسر بالای سی سال است کاری که کرده قانونی است ؟ ✅ پاسخ 👈 با سلام با توجه به اینکه منبع درآمد دارد می توانید از بیمه مربوطه پیگیری کنید. منبع: 🌎سایت حقوقی دادراه ✍️لینک عضویت در کانال👇 https://eitaa.com/joinchat/396951825C80a4e32fb6 ⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️⚖️ .
🔰 ثبت‌نام تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی بازنشستگان از شنبه در سامانه خدمات غیرحضوری تأمین‌ اجتماعی 💢 میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی که در جریان چهل‌ودومین سفر استانی همراه با جمعی از معاونان و مدیران این سازمان به سمنان سفر کرده است، در حاشیه بازدید از بیمارستان تأمین اجتماعی شفا سمنان و در گفتگو با خبرنگاران، از آغاز ثبت‌نام وام قرض‌الحسنه بازنشستگان در سامانه یکپارچه ثبت‌نام طبق قول قبلی این سازمان خبر داد و گفت: در این مرحله، از ۴۰ هزار نفر از بازنشستگان عزیز برای دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۲۰ میلیون تومانی به‌صورت کاملاً غیرحضوری ثبت‌نام می‌شود. 🔸 جزئیات بیشتر 🌐https://www.tamin.ir/news/item/150386 مرکز ارتباط مردمی: ۱۴۲۰ 📞 پیامک: ۱۰۰۰۱۴۲۰ 📨 ✅لینک اخبار بازنشستگان👇 https://eitaa.com/joinchat/396951825C80a4e32fb6 .