کجا را نشانه گرفته ایم؟
« #بصیرت در این دوران و در همهی دورانها به معنای این است که شما خط درگیری با دشمن را تشخیص دهید؛ کجا با دشمن درگیری است؟ بعضیها نقطهی درگیری را اشتباه میکنند؛ خمپاره و توپخانهی خودشان را آتش میکنند به سمت یک نقطهای که آنجا دشمن نیست.» رهبر انقلاب ۹۱/۷/۲۴
#وحدت
☑️ @abdollahy_moh
بحران امروز ما نه آمریکاست، نه تحریم،... مشکل، مدیریت ناکارآمد است که تحریم را بارور می کند و دشمن را امیدوار!
امروز فرصتی استثنایی برای تغییر این شرایط به سمت #مدیریت_کارآمد و انقلابی ست؛ با مجلسی قوی و سپس دولتی قوی؛ شیب به سمت دروازه حریف آماده است اگر گل به خودی نزنیم!
#وحدت
#محمد_عبدالهی در توییتر 👇
https://twitter.com/AbdollahyM
☑️ @abdollahy_moh
بازهم انتخابات و بازگشت سندروم گیجی اصولگرایان.pdf
377.2K
در روزنامه رسالت امروز 27 بهمن در مقاله «بازهم انتخابات و بازگشت سندروم گیجی اصولگرایان» از تراژدی تعدد لیست در اردوگاه اصول گرایان و دست به یقه شدن با خودشان به جای حریف گفته ام و به آسیب شناسی و چرایی «سندروم گیجی اصول گرایان» پرداختم. این مقاله را در روزنامه رسالت امروزhttp://paper.resalat-news.ir/ و @abdollahy_moh بخوانید.
☑️ @abdollahy_moh
محمد عبدالهی
در روزنامه رسالت امروز 27 بهمن در مقاله «بازهم انتخابات و بازگشت سندروم گیجی اصولگرایان» از تراژدی ت
🔴بازهم انتخابات و بازگشت سندروم گیجی اصولگرایان
✍🏻محمد عبدالهی
(یادداشت روزنامه رسالت)
🔰اساسا اصولگرایان متخصص باختن بازی های برده و بهترین زنندگان گل به خودی هستند. چرا بازی برده؟ به دلیل شرایط جهنمی که ۷ سال است دولت روحانی به عنوان اصلی ترین نماینده غربگرایان برای مردم فراهم کرده و از اقتصاد و معیشت و سیاست و فرهنگ این کشور جز ویرانه ای باقی نگذاشته است و مانده اند مردمی که چشم انتظار گشایشی هستند و جریان باعرضه ای که بیاید و از این اوضاع بغرنج نجاتشان دهد.
🔰اصلاح طلبان، این شرکای راهبردی دولت روحانی هم به آتش ناکارامدی دولت او سوخته اند و با سرمایه رایی نیم سوخته مواجهند. اما اصولگرایان که ۷ سال است بر طبل انتقاد می کوبند، درست سر بزنگاه و در گردنه حساس تعیین تکلیف جریان غربگرا، نه با حریف، که با خودشان دست به یقه شده اند و نمی توانند لیست واحد بدهند. لیست واحد پیش کش! هر کسی از راه رسیده احساس تکلیف کرده و لیست منتشر کرده است.
🔰 این پدیده را در هر دوره ای از انتخابات ها می توانید ببینید و لذا آن را "سندروم گیجی اصولگرایان" نامیده ام. همواره در موسم انتخابات، اردوگاه اصول گرایان با ارائه مدلهای گوناگون ائتلافی همراه است و اگر چه قاطبه اصولگرایان در کلام معتقدند معرفی لیست واحد در انتخابات مجلس شانس پیروزی آنان را بالا میبرد، اما در عمل حاضر نیستند از نامزدهای مطلوب خود بگذرند. بر این اساس کماکان مدل «وحدت در عین کثرت» توسط برخی اصول گرایان باچالش جدی مواجه است.
🔺اما بررسی این تراژدی از منظر آسیب شناسی تکثر در اردوگاه اصول گرایان نکاتی قابل ذکر دارد.
❌اول آنکه نرسیدن اصولگرایان به وحدت، قطعاً شانس آنها را برای پیروزی کاهش میدهد و البته پیامدهای منفی دیگری نیز بهدنبال دارد، ازجمله:
1️⃣این تنوع سلایق بیش از آن که به مردم قدرت انتخاب بدهد ذهن ها را مخدوش و نا آرام کرده و زمینه های تشتت بیشتر در هواداران را فراهم میآورد. از سوی دیگر مانع از این خواهد شد تا اصولگرایان به طور متحد با رقیب در مقام چالش بر آیند.
2️⃣اختلافات موجود سبب سوءاستفاده رقیب خواهد شد تا با هدف تخریب و تشدید انشقاق برخی شخصیتهای اصولگرا را زیر سؤال برد. علاوه بر این جبهه انقلاب را فاقد قدرت استراتژیک ، بی برنامه و دارای هویت ژله ای و مخدوش در شرایط فقدان رقیب معرفی می کند. این ها همه به رقیب از نفس افتاده این امکان را می دهد که در شرایط خلا و به لطف درگیری اعضای جبهه رقیب با خودشان مجددا و البته با چراغ خاموش امکان بازگشت به صحنه سیاست را بیابد .
3️⃣خطر تقابل مقطعی اما مخرب ذخایر انقلاب در این مدل کاملاً محتمل است که در آن صورت به آسانی چهرههای خوشنام و خوش سابقه نظام بنا به مصالح زودگذر و با استفاده از نیروهای کم تجربه، هزینه منافع گروهی میشوند. چرا که برای پیروزی در صحنه انتخابات ناچارند تا افراد همسنخ خود را نیز به چالش بکشانند.
4️⃣ایجاد شقاق و دو دستگی میان نیروهای حزباللهی و سرمایههای اصلی کشور آسیب جدی بعدی در این خصوص است و مهمترین آسیب این مساله نه الان که در انتخابات ۱۴۰۰ بروز خواهد کرد و به طور قطع شرایط تشکیل دولت جوان حزب اللهی در آن برهه را با سختی های زیاد روبرو خواهد کرد.
❌نکته دوم چرایی ماجراست. چرا ما درست سر بزنگاه بُرد، بازی را چند هیچ واگذار می کنیم؟
معتقدم 👈تعصبات و منیتهای گروهی برای رسیدن به قدرت، 👈خود مرجع پنداری برخی افراد، 👈عدم تشخیص صحیح از وضعیت کشور و بحران های پیش روی انقلاب و شاید حتی 👈شبکه نفوذ را بتوان به عنوان اصلیترین عوامل عدم وحدت اصول گرایان در برهه های تعیین کننده دانست؛ این در حالی است که وحدت اصول گرایان حول محور کاندیداهای برتر به عنوان مولفه تضمین بخش استراتژی بُرد و مدیریت صحیح در صحنه انتخابات، سبب کاهش آرای غربگرایان خواهد شد.
🔰ضعف بنیادین دولت و لطمه اعتباری سنگینی که بر سرمایه رای اصلاح طلبان وارد آورده، راه را برای یک پیروزی شیرین در انتخابات اسفند ۹۸ فراهم آورده است و اکنون این اصولگرایان هستند که بایستی با درسآموزی از ناکامی های پر تکرار گذشته که محصول تشتت، عهدشکنی و احساس تکلیف بیجا در حضور تا دقیقه 90 بود، بازی 100 درصد برده را به باخت قطعی تبدیل نکنند.
🔰کاش هزینه سنگین و احتمال تکرار تلخ کامی لیست ۳۰ هیچ تهران و سایر نقاط کشور در دوره قبل، عبرتی باشد برای بازاندیشی در روش و منش دوستان. باور کنید در صورت عدم وحدت ما به هنر رقیب نه، که به بی هنری خود می بازیم.
☑️ @abdollahy_moh
اصولگرایان متخصص باخت بازی برده و بهترین در گل به خودی هستند.
۷ سال است بر طبل انتقاد می کوبند، درست سر بزنگاه تعیین تکلیف جریان غربگرا، نه با حریف، که با خودشان دست به یقه شده اند و نمی توانند لیست واحد بدهند. لیست واحد پیش کش! هر کسی از راه رسیده احساس تکلیف کرده و لیست منتشر کرده است!
#محمد_عبدالهی در توییتر 👇
https://twitter.com/AbdollahyM
☑️ @abdollahy_moh
چرا اصولگرایان درست سر بزنگاهِ بُرد، بازی را چند هیچ واگذار می کنند؟
جواب:
1. تعصبات و منیتهای گروهی برای رسیدن به قدرت
2. خود مرجع پنداری برخی افراد
3. عدم تشخیص صحیح از وضعیت کشور و بحران های پیش روی انقلاب
4. شبکه نفوذ
کاش شکست ها، عبرت شود نه تکرار!
#محمد_عبدالهی در توییتر 👇
https://twitter.com/AbdollahyM
☑️ @abdollahy_moh
ایجاد شقاق و دو دستگی میان نیروهای حزباللهی و سرمایههای اصلی کشور، آسیب جدی به وحدت نرسیدن اصول گرایان است که پس لرزه اش نه امروز، که در انتخابات ۱۴۰۰ بروز خواهد کرد و به طور قطع شرایط تشکیل #دولت_جوان_حزب_اللهی در آن برهه را به خطر خواهد انداخت.
#محمد_عبدالهی در توییتر 👇
https://twitter.com/AbdollahyM
☑️ @abdollahy_moh
آقایان اصولگرا! سنت خداوند این است که اگر نزاع کنید و به #وحدت نرسیدفشل میشوید و ابهت و اقتدارتان از بین خواهد رفت. عبرت نمی گیرید؟! وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ ۖ وَاصْبِرُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
#محمد_عبدالهی در توییتر 👇
https://twitter.com/AbdollahyM
☑️ @abdollahy_moh
دقت کردید روحانی دو روزیه تو صحبتاش کمتر بر طبل دو قطبی و سخنان رادیکالی می کوبه؟
فکر می کنید علت چیه؟ خیالش از بابت مشغولیت نیروهای اصول گرا به اختلاف و تفرقه راحت شده؟ به احیای رای سوخته #یاران_روحانی زیر سایه چند دستگی انقلابی ها امید پیدا کرده؟!
#محمد_عبدالهی در توییتر 👇
https://twitter.com/AbdollahyM
☑️ @abdollahy_moh
🔴تکلیف شرعی که در تقابل با وحدت باشد، حرام است
🔰بزرگواران اصولگرا و انقلابی! اینکه می گوییم منویات رهبری را با منظومه فکری ایشان بشناسید، به همین دلیل است که در بزنگاه ها در تشخیص عمل به ولایت مداری دچار خطا نشوید.
🔰رهبری همواره بر امر #مهم انتخاب اصلح تاکید داشته اند و در بیانات اخیرشان نیز شاخصه های آن را بیان فرمودند. اما امروز در بزنگاه بیم از دست دادن مجدد مجلس و بعد از آن دولت بعدی، آن هم فقط به خاطر مشغول شدن اصول گرایان به اختلاف و دو دستگی و نه به خاطر قَدر قدرتی حریف، زمانه بازگشت به تاکیدات رهبری بر #اهمّ وحدت و کنار گذاشتن اختلافات است. آنجا که می فرمایند:
💠«حفظ وحدت را اصل قرار بدهیم و اگر تکلیف شرعی یی هم احساس کردیم، ولی دیدیم عمل به این تکلیف ممکن است وحدت را از بین ببرد، قطعا انجام آنچه که تصور می کردیم تکلیف شرعی است، حرام است و حفظ وحدت واجب»! 68/4/12
🔰و وقتی هشدار می دهند:
💠«عزیزان من! برادران! خواهران! در سرتاسر کشور، امروز ما احتیاج داریم به اتحاد و یکپارچگی. بهانههای اختلاف زیاد است. گاهی در یک قضیهای سلیقهی یک نفر، دو نفر با هم یکسان نیست؛ این نباید بهانهی اختلاف بشود. گاهی در کسی یک گرایشی هست، در دیگری نیست؛ این نباید مایهی اختلاف بشود. آراء، نظرات، همه محترمند. اختلاف در درون، منازعهی در درون، موجب فشل میشود. قرآن به ما تعلیم میدهد: «و لا تنازعوا فتفشلوا و تذهب ریحکم».(انفال/46) اگر منازعه کنیم، سر مسائل گوناگون - مسائل سیاسی، مسائل اقتصادی، مسائل شخصیتی - دستبهیقه شویم، دشمن ما جری میشود. یک مقدار از جرأتی که دشمن در سالهای گذشته پیدا کرد، به خاطر اختلافات بود. امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) به ما درس میدهد؛ میفرماید: «لیس من طلب الحقّ فاخطأه کمن طلب الباطل فأصابه». مخالفین دو جورند. یک مخالفی است که دنبال حق است، او هم دنبال جمهوری اسلامی است، او هم دنبال انقلاب است، او هم دنبال دین و خداست، منتها راه را اشتباه کرده؛ با این نباید دشمنی کرد؛ این فرق دارد با کسی که در جهت غیر نظام اسلامی، با هدف معاندانهی علیه نظام اسلامی حرکت میکند. دلها را به هم نرم کنید، برخوردها را نسبت به یکدیگر مهربانانهتر کنید.۱۳۹۱/۰۱/۰۱
🔰و آنجا که بصیرت را همین تشخیص درست خودی از دشمن معرفی می کنند:
💠« بصیرت در این دوران و در همهی دورانها به معنای این است که شما خط درگیری با دشمن را تشخیص دهید؛ کجا با دشمن درگیری است؟ بعضیها نقطهی درگیری را اشتباه میکنند؛ خمپاره و توپخانهی خودشان را آتش میکنند به سمت یک نقطهای که آنجا دشمن نیست.» ۹۱/۷/۲۴
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
🔴این ساختمان شیشه ای، #مجلس #آلمان (رایشتاگ) است. شیشه ای ساختند تا #نمایندگان بدانند مرتبا تحت نظارت #مردم هستند
این هم #مجید_انصاری سرلیست #اصلاح_طلب هاست! هنوز پایش به مجلس باز نشده، رسما میگوید #شفافیت بی شفافیت..
و حداقل شفافیت در برابر مردم را بر نمی تابد
#اصلاحات #شفافیت_آراء_نمایندگان #روحانی #خاتمی #اصلاحطلبان #اصلاح_طلبان #انتخابات #انتخابات_مجلس #قالیباف #محمد_عبدالهی #افغانستان
☑️ @abdollahy_moh
✅ خواندن این متن را از دست ندهید !
✍محمد عبدالهی
🔰روحانی در روزهای گذشته روحانی با تکرار ماجرای دیوارکشی برای بار چندم به دوقطبی سازی انتخاباتی روی آورد تا بلکه ازین طریق آراء سوخته جریان غربگرا را احیا کند.
🔰 به راستی چرا آقای روحانی اصرار بر ساختن دوقطبی های پر ابهام دارد؟
برای پاسخ به این چرایی دو مقدمه لازم است :
1️⃣واژه سازي و یا همان جنگ کلیدواژه ها، شیوه نوینی از ابعاد مبارزه نرم و نبرد رسانه ای است.
در این روش جریان ها یا شخصیت های سیاسی با «بمباران واژه ها»، درصدد تاثیرگذاری بر افکار عمومی و شکل دادن یک "دنیای فکری" متفاوت برای بخشی از توده های مردم هستند. یکی از مهمترین تکنیک های این راهبرد رسانه ای، تکنیک «دوقطبی سازی»است که به انگیزه ها و دلایل مختلفی دنبال می شود.
2️⃣قطب بندی هایی که بیان می شود، اغلب ساختگی و القایی هستند، بر اساس واقعیتهای جامعه شکل نگرفته اند و گاه حتی وجود خارجی ندارند. دوقطبی هایی چون:
قطب بندی و تقسیم جامعه و فعالان سیاسی به تندرو / میانه رو (طبیعتا میانه روی تعریف روشنی در شرع و جمهوری اسلامی دارد وچه بسا بر اساس تعریف این جریان ها حضرت امام را باید سرلیست فهرست افراطی ها بدانیم !)
تقسیم جامعه به اعتدالیون / افراطیون (و یا حتی تکفیری ها / عقلا! ) / تقسیم جامعه به موافقان و مخالفان تحریم (طبیعتا کسی موافق تحریم نیست)/ تقسیم جامعه به طرفداران جنگ با دنیا و طرفداران تعامل با دنیا (طبیعتا جنگ با دنیا طالبی ندارد) / تقسیم جامعه به طرفداران رابطه با امریکا و مخالفان آن!
🔰 اما هدف از دوقطبی سازی چیست و این تکنیک روانی چه فایده هایی دارد؟
1️⃣اول آن که ، برساختن دوقطبی های عامدانه، سبب می شود تا قطبی که طرف مدعی در آن قرار می گیرد، نسبت به رقیب، برتر باشد. این دوقطبی های کاذب با لحاظ نوعی «مهندسی هوشمندانه »به گونه ای طراحی می شوند که پیشاپیش کفه خودشان سنگین تر باشد.
به عنوان نمونه، واژه هایی همچون افراط گرایان، بی شناسنامه ها، جاهل ها، احساساتی ها و... که دولت و اصلاح طلبان برای منتقدان خود برساخته، همگی به این صورت طراحی شده اند که قطب دولت، رویایی و مطلوب و مطبوع و قطب مخالف، غیرمطلوب و دهشتناک و نامطبوع تصویر شود.
2️⃣گروه های سیاسی می توانند «ضعف اجتماعی و خلاء کارکردی » خود را پشت دوقطبی سازی ها و تقابل سازی ها پنهان کنند. تکنیک ایجاد «حواس پرتی جمعی » در این مرحله به کار گرفته می شود .
3️⃣ مدافعان و طراحان دو قطبی سازی، بیش از آنکه برنامه ای برای اداره کشور داشته باشند، بر رویکرد نفی و نقد قطب مقابل تأکید دارند و بنابراین، دولت ها با این سیاست، علاوه بر فرار از پاسخگویی به مطالبات اجتماعی واقعی، جبهه رقیب را به عنوان عامل ناکارآمدی، عنصر سنگانداز و اخلالگر معرفی می کنند تا از خود رفع اتهام کنند.
4️⃣آنها در سایه غیریت سازی، می توانند در یک زمان واحد ، هم نقش حاکم و هم نقش اپوزیسیون را در نظام بازی کنند و عملا قصور و تقصیرهای خود را بر دوش مخالفان خود بیندازند. این موضوع، زمانی خطرناک تر می شود که دولتها در مقاطع تعیین کننده ای مثل انتخابات، گرایش های رادیکال تر و انتقادی تری از خود بروز داده و به ضد خود بدل می شوند. دقیقا از همین روست که اغلب دولت ها در سال های پایانی مسئولیت خود، ناگهان تغییر رویه داده و از آرمان ها و وعده های اولیه خود فاصله می گیرند. موضوعی که گاه تحت عنوان "عملگرایی" و حتی "عاقل شدن" تعبیر می شود، حال آنکه چیزی جز نوعی جرزنی سیاسی و فرار از مسئولیت و پاسخگویی، نیست. آنها در حقیقت، با فرافکنی و بر هم زدن قواعد بازی، تلاش می کنند مطالبات عمومی از خود را به سایر ارکان حاکمیت منتقل کنند تا خود را در منظر افکار عمومی، تطهیر نمایند.
5️⃣در فضاي دوقطبي مردم نمي توانند به راحتي تصميمات سیاسی درستی بگيرند، ضمن آنکه گنجاندن مشرب های مختلف فکری و سیاسی در دو قالب تنگ و نارسای سیاسی، آنها را دلزده و از حضور درعرصه سياسي كشور دور مي كند.
⭕️طبق نظر سنجی اخیر دانشگاه تهران، 40 درصد از افرادی که اعلام کردند رای نمی دهند، گفته اند در صورتی که در انتخابات شرکت کنند، به اصلاح طلبان رای خواهند داد. روحانی و اصلاح طلبان دقیقا با هدف احیای این آراء است که به دوقطبی سازی روی آورده اند.
☑️ @abdollahy_moh
رئیس بانک مرکزی و وزیر اقتصاد با قاطعیت می گویند افزایش نرخ ارز هیچ ربطی به #FATF ندارد و به لیست سیاه FATF هم نمی رویم. آن وقت رئیس جمهور و حامیانش و اصلاح طلبان برای ترساندن مردم مخالفت با لوایح استعماری را عامل بدتر شدن شرایط اقتصادی معرفی می کنند. آنان داشته ای جز سوار شدن بر موج #دوقطبی و رقیب هراسی و تبلیغات سلبی ندارند.
#محمد_عبدالهی در توییتر 👇
https://twitter.com/AbdollahyM
☑️ @abdollahy_moh
🔰در هفته های اخیر تلاش های زیادی برای تحقق #وحدت در جبهه انقلاب و ارایه لیست واحد صورت گرفت و با همه اماو اگرها و گلایه ها، به لطف خدا بالاخره این اتفاق مبارک رخ داد تا مقدمه ای باشد بر اخراج غربگرایان از خانه ملت.
🔰عقلانیت سیاسی حکم می کند هیچ لیست دیگری توسط رسانه ها و افراد تبلیغ و ترویج نشود تا ان شاالله #لیست_وحدت با رأی بالا منتخب مردم گردد.
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
🔰ظاهراً قراره خاتمی باز هم ویدئو منتشر کنه و #لیست_تَکراری رو تضمین کنه. همونطور که ۹۴ لیست امید و ۹۶ روحانی رو تضمین کرد.
🔰خاتمی که نه بعد از فتنه 88 و لگد زدن به رای مردم خجالت کشید و نه بعد از فضاحت عملکرد روحانی و فراکسیون امید بابت حمایتش عذرخواهی کرد، الان هم به روی خودش نمیاره و تَکرار می کنه.
🔰اما آیا طرفداراش به همین راحتی فاجعه تَکرارهای قبلی رو فراموش می کنند؟!
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
حالا که کابوس #وحدت اصولگرایان محقق شده، غربگرایان از ربع پهلوی تا بی بی سی فارسی و منوتو تا متخصصین عملیات روانی اصلاح طلب، تمام همتشان را تا روز انتخابات برای تولید شایعات و امواج تخریب به کار خواهند بست تا از ساختن #مجلس_قویِ انقلابی جلوگیری کنند. هوشیار باشیم!
#محمد_عبدالهی در توییتر 👇
https://twitter.com/AbdollahyM
☑️ @abdollahy_moh
«سابقهی دلبستگی و انفعال در مقابل دشمن هم بایستی یک نقطهی منفی به شمار بیاید و مردود به حساب بیاید. کسانی که این سابقه را دارند که در مقابل دشمن منفعلند، در مقابل دشمن قدرت ایستادگی ندارند، اعتماد به نفْس ندارند، اینها انصافاً برای نمایندگی این ملّت مناسب نیستند. این ملّت اعتماد به نفْس ملّی دارد»مقام معظم رهبری 98/11/29
نمادهای ذلّت ملی چه کسانی هستند؟
#سلفی_حقارت
#لیست_تَکراری
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
🔴چند سوال ساده از دوستانی که می گویند ما مامور به تکلیفیم و نتیجه مهم نیست
🔰رابطه تکلیف مداری با نتیجه گرایی چیست؟
🔰آیا دنبال تکليف بودن به این معناست که نتیجه مهم نیست؟
🔰آیا برنامه ریزی عقلایی برای رسیدن به نتیجه مطلوب جزئی از تکلیف نیست؟
🔰آیا اگر طوری عمل کنیم که نتیجه برخلافِ مطلوب شود، و علت نتیجه نگرفتن نوع عمل ما باشد، به تکلیف عمل کرده ایم؟
💠پاسخ مقام معظم رهبری به این سوالات:
«دفاع مقدس و در همهی جنگهائی که در صدر اسلام، زمان پیغمبر یا بعضی از ائمه (علیهمالسّلام) بوده است، کسانی که وارد میدان جهاد میشدند، برای تکلیف هم حرکت میکردند. جهاد فیسبیلالله یک تکلیف بود. در دفاع مقدس هم همین جور بود؛ ورود در این میدان، با احساس تکلیف بود؛ آن کسانی که وارد میشدند، اغلب احساس تکلیف میکردند. اما آیا این احساس تکلیف، معنایش این بود که به نتیجه نیندیشند؟ راه رسیدن به نتیجه را محاسبه نکنند؟ اتاق جنگ نداشته باشند؟ برنامهریزی و تاکتیک و اتاق فرمان و لشکر و تشکیلات نظامی نداشته باشند؟ اینجور نیست.» (۹۲/۵/۶)
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
#ترس سلاح شیطان است. لشکر شیطان در #انتخابات قبلی، با ترس انداختن از دیوارکشی! ذهن مردم را فریفت؛ در انتخابات فعلی با ترس انداختن از #کرونا!
صف نانوایی خطرناک نیست؟ صف رای خطرناک است؟! عجب ویروس باهوشی هم هست! فقط سراغ شهرهایی میرود که شکست قاطع کاندیداهای اصلاح طلب محتمل است!
#محمد_عبدالهی در توییتر 👇
https://twitter.com/AbdollahyM
☑️ @abdollahy_moh
اصلاح طلبان با هشتگ «معترضیم» و «مردمیم» می گویند ما فقط پاسخگوی عملکرد میرحسین و خاتمی هستیم نه دولت های هاشمی و روحانی!
ما هم به همین راحتی «تضمین می کنم روحانی عزیز را» و «تَکرار می کنم» در ۹۴ و ۹۶ رو فراموش می کنیم!
#به_عقب_بر_نمیگردیم
#محمد_عبدالهی در توییتر 👇
https://twitter.com/AbdollahyM
☑️ @abdollahy_moh
تحریم #شورای_نگهبان در شب انتخابات یعنی #آقای_جنتی خیلی کارِت درسته!
#محمد_عبدالهی در توییتر 👇
https://twitter.com/AbdollahyM
☑️ @abdollahy_moh
مقصر نامیدن کسانی که حداقل چهار سال است نه اکثریت مجلس دستشان است نه دولت، فقط از جماعت اصلاح طلب بر می آید. مردم شما را به عنوان بی مسئولیت ترین مسوولان در تاریخ جمهوری اسلامی خوب شناختند و به خوبی از قدرت کنار زدند. گام دوم هم ان شاء الله در ۱۴۰۰#!
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
🔴بازی های بی اثر
✍محمد عبدالهی
🔰غربگرایان در چند ماهه اخیر، خیلی سعی کردند مردم را از اصول گرایان بترسانند تا نه به خاطر دستاوردی قابل ارائه از اصلاح طلبان،که فقط و فقط به خاطر ترس از رقبایشان، دوباره به آنان اعتماد کنند.
🔰برای رسیدن به این هدف اصلا هم کم نگذاشتند. انتخابات را انتصابات نامیدند؛ پروژه هراس را با کلیدواژه های سایه جنگ، افراطی گری، دیوارکشی، انزوای ایران... پیش بردند و آینده ای موهوم ترسیم کردند... اما مردم تصمیم دیگری داشتند.
🔰حالا بعد از خبر پیروزی قاطع اصول گرایان در اکثر حوزه های انتخابیه کشور، شروع کردند به تضعیف این پیروزی و موج دوم ترساندن مردم.
🔺لیست سیاه FATF را نتیجه رای دادن مردم به انقلابی ها جا زدند.
🔺احتمال خروج از برجام را برای مجلس یازدهم پیش بینی کنند
🔺گفتند این مجلس می خواهد دولت روحانی را زیر گیوتین بگذارد...
🔺مشارکت کمتر مردم نسبت به دوره های قبل را گردن شورای نگهبان و انقلابی ها انداختند...
🔰غافل از اینکه دیگر تمام این بازی ها بی اثر شده است؛
اولا انتخابات تمام شده و ظاهرا تصمیم مردم برای کنار زدن غربگرایان از قدرت و پس گرفتن اعتمادشان از این جماعت ناکارآمد قطعی ست.
دوما وقتی رئیس بانک مرکزی با قطعیت لیست سیاه FATF را بی ربط به کانال های تجاری ما می داند، این شانتاژها روی خبر لیست سیاه نهایتا موج های کوتاهی می سازد که خیلی زود فروکش می کند.
سوما مردم امروز خوب می دانند برجام نه تنها خاصیتی نداشته که از عوامل وضع موجود است. پس ترساندن مردم از آینده پس از برجام گرفتن به مرگ و راضی کردن به تب است!
چهارما مردم آرزو دارند مجلسی پیدا شود و دولت بی مسئولیت روحانی را زیر گیوتین بگذارد بلکه تکانی به خود دهد.
دیگر اینکه اگر اعتماد و امید مردم کم شده و بخشی از آنان انگیزه خود برای رای دادن را از دست دادند، فقط و فقط به خاطر بی تدبیری های 7 سال گذشته دولت و سکوت مجلس وکیل الدوله در برابر کم کاری های دولت در انجام وظایفش بود. وگرنه شورای نگهبان همان شورای نگهبان 94 و 96 و مردم همان مردمند.
🔰یک نفر باید دولت و اصلاح طلبان را از خواب بیدار کند. جمعه انتخابات گذشته و امروز شنبه پرامید تغییر فرارسیده. عاملان وضع موجود باید خود را برای حساب پس دادن آماده کنند.
☑️ @abdollahy_moh
۷ سال است مردم بیشتر خبر تلخ از دولت #روحانی شنیدهاند. ۴ سال است عمدتا بی کفایتی و بعضا خیانت از این #مجلس دیدهاند؛ از شورای شهر هم قتل و دزدی و بی عرضگی.
دعا می کنیم بخاطر بصیرت مردم ایران در انتخابات و پیروزی #انقلابیون، خدا درهای رحمت را به روی مردم بگشاید. بسم الله. اول کاره.
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh