محمد عبدالهی
🔴نسخه شفابخش پیش روی دولت سیزدهم کدام است؟ ✍محمد عبدالهی 🔰 #دولت_سیزدهم در شرایطی روی کار خواهد آم
3⃣نمایش ثبات
از ویژگیهای دولت قبل #شلختگی در اجرا بود. رفتوبرگشت برخی قوانین بدون توضیح و #شفافسازی، آرامش جامعه و بازار را به هم ریخت. مثل ماجرای سهمیهبندی بنزین ، کارت سوخت، #مسکن_مهر و… نوسان #نرخ_ارز و #تورم نیز از نشانههای بارز #عدم_ثبات بود که آرامش را از مردم گرفته بود. اقدام عاجل و فوری برای انتقال پیام ثبات به بازار ضروری است.
4⃣ نمایش پایان بحران مسئولیتپذیری
بحران مسئولیتپذیری در دوران دو دولت قبل نقش مهمی در از بین رفتن اعتماد مردم داشت و حس #بیپناهی را به جامعه منتقل کرد. وقایعی که اثر مستقیم در زندگی مردم داشت و دولت هیچکس را نداشت که دستکم قبول مسئولیت کند؛ عذرخواهی پیشکش. اوج این ویژگی، #شوک_بنزینی و جمله شرمآور «من خودم صبح جمعه فهمیدم» بود. یا تکرار مکرر مشکلات را گردن #دولت_قبل، تحریم یا دیگران انداختن. #ادعای_بیاختیاری دولت هم ضربه دیگری بر پیکره اعتماد و امید مردم بود که در تمام این ۸ سال، جاری و ساری بود. مردم باید در گفتمان شخص رئیسجمهور محترم و وزرا مسئولیتپذیری و تسلط بر امور را ببینند.
5⃣ استقبال از انتقادهای کارشناسی
رکورد #توهین_به_منتقدان در دولت روحانی زده شد و بیشترین شکایت از روزنامهنگاران هم به نام همین دولت ثبت است. آزادی نقد منصفانه از سوپاپهای اطمینان #امنیت_اجتماعی است.
6⃣ اصلاح محاسبات جامعه مطابق واقعیات جهانی
طی سالهای گذشته درباره تحریمها به مردم دروغهای زیادی گفته شد؛ وارونه نمایی علل تحریم و علل برداشته نشدن آن و علل بهره نبردن کشور از مزایای برجام. «نمیگذارند»ها برای مردم احساس دوگانگی حاکمیتی و قربانی بودن و بیپناهی به وجود آورده بود. باید از فرصت یکدست بودن حاکمیت استفاده کرد و باورهای غلطی که طی این سالها محاسبه جامعه را دستکاری کرده و از واقعیت دور کرده، اصلاح نمود.
7⃣ مقابله جدی با شایعات
شایعات، جامعه را هیستریک و سردرگم میکند. اطلاعرسانی شفاف و بهموقع دولت در هر موضوعی بهترین راه مقابله با فیک نیوزهاست. در دولت روحانی بارها شاهد بودیم که اطلاعرسانی سخنگوی دولت راجع به موضوعات یا تکذیب شایعات وقتی صورت میگرفت که بهاندازه کافی فضا و زمان دراختیار شایعهسازان فضای مجازی برای تثبیت دروغهایشان داده میشد و تکذیب تکلف بار جناب سخنگو دیگر اثری نداشت. یکی از مهمترین اشتباهات دولت، تأخیر بدون توجیه اطلاعرسانی درباره کشتهشدگان و آسیب دیدگان ناآرامیهای آبان ۹۸ برخلاف دستور صریح رهبری بود که موجب شد دروغ ۱۵۰۰ کشته #رویترز تثبیت شود و هنوز جامعه متأثر از آثار خسارتبار این کوتاهی وزارت کشور روحانی ازجمله خشم و بیاعتمادی مردم است.
8⃣ نمایش پاکدستی و مقابله فوری با فساد
برکناری فوری مدیران مفسد ، برچیدن فوری بساط #حقوقهای_نجومی و اطلاعرسانی به مردم در این زمینه همان چیزی ا ست که از سید ابراهیم رئیسی توقع میرود.
https://resalat-news.com/?p=46655
☑️ @abdollahy_moh
⭕️ چرا رسانههای مقاومت در پیروزی این محور مشارکت دارند
⭕️ بال رسانهای دوشادوش بال نظامی
🔰 هفتهی گذشته، #آمریکا بیش از ۳۰ وبسایت از جمله شبکههای معروف بینالمللی العالم، پرس.تی.وی و الکوثرِ ایران، لؤلؤهِ معارضه بحرین، المسیرهِ یمن، النباءِ معارضه عربستان سعودی، فلسطینالیومِ فلسطین و الصراطِ لبنان را در دامنهی .com و.net مسدود کرد؛ حتی برخی از وبسایتهای مسدودشده مانند کربلا، النعیم، الکوثر و ... غیرسیاسی و دینی بودند.
این اقدام #دیکتاتوری است، چراکه اوّلاً، نشانگر سیاست سرکوب #آزادی توسط آمریکاست و ثانیاً، حکایت از قدرت تأثیرگذاری این رسانهها دارد؛ رسانههایی که با کمترین امکانات و بودجه در برابر امپراتوری عظیم رسانهای غرب قد علم کردهاند و توطئهها و جنایات آمریکا و همپیمانانش را برملا میکنند. ازهمینرو، حقطلبی و حقگویی این رسانهها باعث آشفتگی جبههی استکبار شده است. موضوعی که بخش اعظم سخنرانی سیدحسن #نصرالله در کنفرانس ملی «فلسطین پیروز است» را تشکیل داد. ایشان در این کنفرانس #رسانه را مرحلهی تکمیلی دستاوردهای مقاومت خواند و صریحاً بیان کرد که بخشی از ساختن #پیروزی بر دوش رسانه است. مبحث جنگ رسانهای بارها توسط #رهبر انقلاب هم مطرحشده و ایشان ابزار رسانهای دشمن را به سلاح شیمیایی در جنگهای نظامی تشبیه کردهاند.
🔰امّا چرا جنگ رسانهای؟ صحنهی مبارزه رسانهای در دو جبهه چه آرایشی دارد؟ دشمن چه امکانات، اهداف و تکنیکهایی و محور مقاومت چه امکانات، اهداف و تکنیکهایی دارد؟ نقاط قوت و ضعف رسانههای مقاومت کجاست؟ نقش رسانهها در «ساختن پیروزی» تا چه حد و به چه صورتی است؟
💢 چرا جنگ رسانهای؟ چون آرام و تدریجی است؛ بر تغییر باورها و اعتقادات هدفگذاری میکند و پکیج کاملی از انسان مطلوب خود میسازد که در لحظات حساس بهعنوان سرباز دشمن عمل کند؛ تصویر شکستخورده و ناامید از حریف ارائه میکند و میتواند با نمادسازی و تصویرسازی، حتی شکستها را پیروزی القاء کند.
💢 آرایش صحنه جنگ رسانهای به چه شکلی است؟
قدم اوّل برای حضور در میدان جنگ رسانهای، شناخت میدان نبرد، آرایش جنگی دشمن و تکنیکهای آن است.
در اردوگاه استکبار، امپراتوری عظیم رسانهای با بیش از صد سال تجربه و سابقه حاکم است که انحصار خبری، فکری و حتی سرگرمی جهان خصوصاً جهان غرب را در اختیار خود دارد و در یک تکصدایی هولناک به هم متصل میشود و هر نوع صدای مخالف را با روش رسانهای و عملیات روانی خود بایکوت میکند. بمباران خبری مردم جهان، توهم جریان آزاد اطلاعات و مهندسی آهنین ذهنها کارکرد این رسانههاست. علاوه بر شبکههای منطقهای ابررسانههای بزرگ جهانی، شبکههای محلی زیادی نیز وابسته به همین هلدینگها یا متحدان آنها در گوشهگوشه جهان فعالیت دارند و افکار عمومی را در جهت خواستههای آنها جهتدهی و مهندسی میکنند.
امّا در مقابل این امپراتوری عظیم رسانهای، جریان رسانهای تازه تأسیس و نوپای جریان #مقاومت وجود دارد که اغلب در سطح منطقهای فعالیت دارند. از تأثیرگذارترین این رسانهها شبکهی پرس.تی.وی، المنار و العالم است که مخاطبان میلیونی در منطقه و جهان دارند. نقش پیروزساز برخی از این شبکهها در بحرانها و بزنگاههای حساس چنان است که سیدحسن نصرالله در جنگ ۳۳ روزه لبنان و اسرائیل میگوید: «اگر #المنار نبود، پیروزی از دست رفته بود.»
💢 راهبردهای رسانهای دشمن
بعد از شناخت هندسهی جنگ رسانهای، گام بعدی طراحی و شناسایی راهبردها و تکنیکهای رسانهای دشمن است. اهداف راهبردی جبههی استکبار در قبال جبههی مقاومت شامل چند مؤلفهی اساسی است:
۱. ارائه تصویری مخدوش و منفور از خودمان
۲. تلقین ناامیدی و یأس
۳. سرگرمسازی به مشکلات داخلی و غفلت از میدان اصلی مبارزه
۴. تحریف و لکهدارکردن چهره مبارزان مقاومت
۵. انحصار رسانهای
🔰نظام رسانهای مقاومت باید چه کند؟
ادامه دارد...
متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در سایت رهبر انقلاب: https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=48275
☑️ @abdollahy_moh
ادامه👇👇
🔰نظام رسانهای مقاومت باید چه کند؟
هدف اوّل رسانههای #مقاومت باید #تصویرسازی_مثبت، طرفدار صلح، آزادی و عدالت و حامی کرامت انسانها و انسانیت باشد. درست برخلاف رسانههای دشمن که سالهاست چنین القاء میکنند که جبهه مقاومت جنگطلب، برهمزنندهی صلح و ثبات منطقه و جهان، تروریست و غیرمنطقی است. هدف اوّل و بنیادین هر نوع فعالیت رسانهای اعم از خبر، تحلیل، فیلمهای سینمایی و تلویزیونی، موسیقی، نقاشی، کاریکاتور و ... باید در راستای تصویرسازی مثبت و انسانی از محور #مقاومت خصوصاً از #ایران باشد.
هدف دوم، -که مخاطب آن تودههای داخلی منطقه است- باید #امیدبخشی، نگاه روشن به آینده و نوید پیدرپی پیروزی بهصورت حقیقی، نه خیالی و توهمی باشد. اثر پیروزیها باید در عرصههای داخلی دیده و طعم آن چشیده شود.
هدف سوم، رفع مشکلات داخلی و چشمدوختن بر آرمان اصلی مقاومت (آزادی #فلسطین و نابودی #اسرائیل) است. هر شایعه و پژواکی که بخواهد مشکلات داخلی را بر رهاکردن موضوع فلسطین گره بزند، توطئه و پژواک دشمن است. تفرقهافکنی بین ملتهای مقاومت با شایعات و تعصبات نژادی، قومی و مذهبی هدفی جز به حاشیهراندن موضوع اصلی نیست و بهترین راه برای مقابله با آن، حل مشکلات داخلی کشورهای مقاومت و همدلی بین ملتهای این محور است.
هدف چهارم، تجلیل از #قهرمانان میدانهای نظامی، سیاسی و رسانهای است. نمایش چهرهی منجیگونه از مدافعان حرم و نظامیانی که نگذاشتند #انسانیت زیرپای تعصبات جاهلانه و جنایات استکبار له شود. دهها فیلم سینمایی، نمایش، داستان، تئاتر و انواع و اقسام فعالیتهای هنری در این زمینه لازم است که انجام شود.
🔰شگردهای جنگ رسانهای دشمن طیف گستردهای از خدعهها و تکنیکهای عملیات روانی را در برمیگیرد. برجستهسازی حاشیهها، چشمپوشی از حقیقت، دروازهبانی خبر، اهریمنسازی، سکوت، کوچکنمایی، بزرگنمایی، انکار، واقعنمایی حداقلی، دروغ بزرگ، استفاده ابزاری از #زنان و ... . این تکنیکها هم نقطه قوت و هم نقطه ضعف آنهاست. نقطه قوت آنها برای تسخیر ذهنهای فاقد سواد رسانهای است و نقطه ضعف آنها در صورت افشاگری رسانههای مقاومت و بالابردن سطح آگاهی و سواد رسانهای تودههای مردم است. افشای چهرهی دروغپرداز و خدعهگرانهی این رسانهها آنها را بیاعتبار و فاقد اثرگذاری میکند.
سیدحسن #نصرالله در سخنرانی خود بر این نکته تأکید کرد که دستاوردهای رسانهی مقاومت در دهههای اخیر بزرگبوده و باید بر تجارب و خلاقیتها پایهگذاری کرد و در عین حال: «با استناد به دستاوردهای بزرگ به تجدیدنظر در زبان گفتمان و ادبیاتمان نیاز داریم. باید گفتمان رسانهای مقاومت همسو با تحولات و تهدیدها در منطقه توسعه یابد. باید گفتمان و استراتژی معادلهی جدید بازدارندگی تدوین و تثبیت شود که عبارت است از اینکه قدس در مقابل همه منطقه است.»
جبههی مقاومت بهخوبی میداند که جنگ رسانهای بال دیگر #جنگ نظامی و سیاسی است و گفتمان رسانهای بر تحولات میدانی تأثیرگذار و گاه تعیینکننده است. بنابراین، به تعبیر سید مقاومت: «بخشی از ساختن پیروزی بر دوش رسانه است.» فصل جدیدی از تقابل رسانهای و معادلهی جنگ روانی رقمخورده که نیاز است مقاومت تمامی امکانات و ظرفیتهای خود را بهکار گیرد و حتی فراتر از ظرفیتهای خودش تلاش کند. به تعبیر #شهید_تهرانی_مقدم: 👈 «فقط انسانهای ضعیف به اندازهی امکاناتشان کار میکنند.» باید فراتر از امکانات جنگید. باید فراتر از امکانات تلاش کرد. چه بسا گروهی کوچک با امکانات کمتر بتوانند پیروز شوند، چنانکه حضرت داود علیهالسلام با یک فلاخن بر جالوت پیروز شد.
✍️متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در سایت رهبر انقلاب: https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=48275
☑️ @abdollahy_moh
#آلدوس_هاکسلی صد سال پیش کتابی نوشته بنام «دنیای قشنگ نو» در پیش بینی دنیای #آینده. آینده ای که انسانها بجای اینکه از مادر متولد شوند در لوله آزمایش پرورش می یابند. اصلا مادر و پدر بودن ممنوع است! انسانها به چند طبقه آلفا و بتا و دلتا و گاما و اپسیلون تقسیم میشوند و از همان دوران جنینی برای «کار» تفکیک میشوند. مثلا دلتاها با تکنیکهای روانشناسی از کتاب و گل متنفرند. فقط باید کارگری کنند. و چون همه تحت تربیت آهنین قرار میگیرند، خوشحالند و از وضع خود راضی! انسانها متعلق به دیگران اند و شعارشان «هر کی با هر کی» است. تعلق ندارند و البته تنهایی و تفکر. به محض اینکه تنهایی و تفکر به سراغشان آمد سوما میخورند تا به هپروت بروند. او این صنعتی و رباتی شدن بشر را البته تقبیح میکند ولی نمیتواند نسخه بدیلی بسازد. جز زندگی سرخپوستهای وحشی که رنج و غم را میستایند و با خدایان سرگرمند. کاش زنده بود و میدید #دنیای_قشنگ_نو در #اربعین است. جایی که پول بی ارزش است. شهرت بی ارزش است. خودخواهی بی ارزش است. هیچکس گرسنه نیست. حرص و طمع بی ارزش است. انسانها در اوج فعالیت اجتماعی، در تنهایی و تفکر مخصوص مشایه به والاترین حد ارزشهای انسانی مشغولند. متعلق و در حال خدمت به دیگران اند و در عین حال با هدف مشترک و درحال تعالی خود واقعی شان. اربعین، شمه ای از عصر ظهور است. تصور کنید روزی همه جهان چنین شود. عجب دنیای قشنگ نویی شود.. به راستی امام حسین تمدن ساز است. آرمانشهرساز است. حال روشن تر میشود که چرا حضرت #مهدی خود را با نام امام حسین به جهانیان میشناساند..
سلام خدا بر حسین(ع)
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
⭕️ چه کسانی ایرانی ها را تشویق به مهاجرت می کنند و چرا؟ ⭕️
🔰یک جوان تحصیلکرده در جستجوی شغلی متناسب با شان و جایگاه خود در سیستم کاری کشور است. بارها برای شغلی متناسب با شأن اجتماعی و تحصیلات خود درخواست داده است، اقدام می کند و با وجود سابقه علمی و شغلی، زمانی که منتظر نتیجه است، مورد پذیرش قرار نمیگیرد. فرد دیگری با درجه علمی و لیاقت کمتر با رانت خانوادگی، معرفی دوستان و یا شرکت در ائتلافات حزبی و ... جایگزین او میشود.
این چرخهای است که چندین بار تکرار شده؛ در موقعیتی که یک جوان نه به جایگاه مطلوب لیاقت خود رسیده نه در شرایط برابر، فرصت عرضه اندام داشته است و مهارت ایجاد شغل خودبنیاد را هم ندارد، ناامید و مستاصل شده و آینده خود را تیره و تار و مبهم می بیند. او از لحاظ مالی تحت فشار است و از لحاظ اجتماعی خود را محروم می بیند. نسبت به شرایط سیاسی موجود اعتراض دارد، از لحاظ فکری و روانی تحت فشار است، در این موقعیت یک جرقه، و یا یک محرک بیرونی میتواند به او امید بدهد.
برای همین است که شاید یک جوان تحصیلکرده میپذیرد در آلمان به امید آینده ای بهتر، یک گارسون رستوران باشد تا اینکه بخواهد در ایران راننده تاکسی اینترنتی شود.
🔰اما باید دید چه کسانی و با چه اهدافی، جوانان نخبه و حتی مردم عادی را ترغیب و تحریک به مهاجرت میکنند؟
تشویق به مهاجرت سه ضلع اصلی دارد:
🔺اول، کارگزاران و دستگاه های حکومتی ناکارآمد، فاسد و طیف گسترده ای از ساختارهای معیوب که در کشور وجود دارد، به طور مثال، وزارت آموزش و پرورشی که خروجی آن، جوانان ۱۸ ساله فاقد #مهارت های کارآمد است. چرا که «متخصص بودن در یک مهارت» خودبخود منجر به ایجاد شغل و وضع اقتصادی مطلوب میشود. وزارت اقتصاد که قادر به حفظ ثبات اقتصادی کشور نیست، وزارت امور خارجه در دیپلماسی اقتصادی ضعیف است و قادر به گره زدن بازار اقتصادی کشور را به بازار منطقه ای و جهانی نیست و در ورود ثروت به کشور درمانده و محجور است. وزارت صنایع و کشاورزی و علوم که قادر به تنظیم و تصحیح عملکرد بازار علمی و بازار کاری کشور نیستند. دانشگاه و بنیاد و کانون نخبگان آینده را برای جوانان با عدم بازبینی اساسنامه ها و عدم رسیدگی به ضعفهای خود، تیره و تار میسازد. کارمند ساده سازمانی و یا اداره ای که ارباب رجوع را تحقیر و کرامت انسانی او را مخدوش میکند و با این عمل احساس تحقیر، تبعیض و خشم در یک فرد به وجود میآورد و..
🔺ضلع دوم تشویق به مهاجرت، #رسانه ها هستند. فراوانی اخبار منفی، تنش زا و ناامید کننده، (از افزایش مداوم قیمتها تا خبر مرگ و میر و زورگیری و دزدی و قتل خانوادگی و سیل و زلزله و قتل عام پرندگان)، حجم گسترده تبلیغات و سیاهنمایی از زندگی در ایران (چه در قالب طنز و جوک چه در مقایسه فانتزیک #ایران با دیگر کشورها) ذره ذره و آرام آرام، ایران را کشوری سیاه، ناامن و نامطلوب در ذهن عموم جامعه تصویرسازی میکنند و تاب آوری و صبر و تحمل اجتماعی را مخدوش می نمایند. درحالیکه هنر رسانه این است که اول، تصویری مثبت، زیبا، و منحصربفرد از ایران در افکار داخلی و سپس خارجی ایجاد کند. انتظاری از از رسانه های بیرونی که سرمنشا اخبار ناگوار هستند و مشهورند که حتی یک خبر خوش و شاد از ایران مخابره نمیکنند، نیست. و یا حتی توقع داشتن از پر مخاطب ترین کمدین و سلبریتی های ایرانی که در بازی لایک و فیوی اینستاگرام ترجیح میدهند با اخبار منفی و حوادث ناگوار جلب توجه کنند، اشتباه است. اما رسانه ملی (صدا و سیما) و رسانه های دلسوز وطنی (نظیر عمار و امثالهم) تا چه حدی در تلاش هستند تا سیمای جذاب و شوق انگیزی از وطن ارائه داده و احساسات وطن پرستانه را در دل مردم برانگیرند؟ بسیار اندک.
سوم، ضلع سوم تشویق به مهاجرت، رویش بی رویه موسسات مهاجرت هستند. بیش از ۸۰۰۰ سایت و صفحه و موسسه که «تشویق به مهاجرت» کسب و کار آنهاست، به صورت دائم در حال تبلیغ مهاجرت هستند و با ارائه تصویری فانتزی از کشورهای مقصد، تجارت پرسودی را به هم زده اند. محتوای صفحات مجازی و یا سایتهای این موسسات چیزی نیست جز تبلیغات گسترده خرید خانه و ویلا در ترکیه و امارات و تشویق به گرفتن بورسیه تحصیلی و شغلی کانادا و آلمان و کشورهای عربی. کار این موسسات تبلیغات بی رویه و بدون حد و مرز مهاجرت است بدون اینکه از معایب و مضرات و آسیب های مهاجرت و محدودیت های کشورهای مقصد سخن بگویند.
متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در ایرنا: irna.ir/xjHntF
☑️ @abdollahy_moh
📛 کووید 19 مخلوق طبیعت یا مافیای شیطانی؟
1. اگر خاطرتان باشد، #بیل_گیتس (سومین سرمایه دار بزرگ جهان) در سال 2015 در سلسله سخنرانیهای "تد" به صورت واضحی پیشگویی! کرده بود که یک ویروس واگیردار شبیه آنفولانزا همه گیر خواهد شد و دهها میلیون نفر را به کام مرگ خواهد برد. 4 سال پس از آن، #کرونا همه گیر شد.
یک سال پس از او آنتونی فائوچی، مدیر مؤسسه ملی بیماریهای عفونی #آمریکا پیشگویی! کرد (باز هم پیشگویی) رئیس جمهور بعدی آمریکا (ترامپ) قطعا! با یک چالش بیماری واگیردار خطرناک روبرو خواهد بود.
اخیرا مستند Plan Covid توسط گروهی از محققان ژنتیک منتشر شده که تمامی دروغها درباره «طبیعی بودن تولید ویروس کوید» را برملا کرده و اثبات می نماید این ویروس 👈با سرمایه گذاری چهار مرکز: وزارتخارجه آمریکا، #پنتاگون، بنیاد #راکفلر، بنیاد بیل گیتس و با اجرای موسسه اکو هلث «EcoHealth Alliance» و «موسسه ویروسشناسی ووهان» طراحی و پخش شده است. نهادها و سازمانهایی که با «سازمان بهداشت جهانی» WHO همکاری گسترده دارند و حتی از منابع مالی و علمی اصلی این سازمان به شمار می روند.
پایگاه افشاگر «اینترسپت» نیز اسناد زیادی از فعالیت EcoHealth در آزمایش انواع ویروس ها بر خفاشها، موشها و.. و دستکاری ژنتیکی گونه های مختلف جانوری برای مطابقت دادن ژنهای بیماری زا به ژنوم انسان افشا کرده است.
از همه آشکارتر، اعتراضات سناتورهای آمریکایی علیه موسسات بیولوژیکی و روسای آنها مثل #فائوچی و نقش آنها در دستکاری #ژنتیک منجر به تولید کوید و دیگر بیماریهای خطرناک است.
2. این اسناد آشکار و غیب گویی ها (و در واقع اعلان برنامه ها) را در کنار ردپاهای ژنتیکی بگذارید:
توالی یابی ویروس کرونا نشان میدهد وکتور (قطعه) بیماری زای ویروس کرونا کوید 19، همان قطعات بیماری زا از ویروس HIV را دارد. و پخش این ویروس همچون ویروس آنفولانزا ولی جهش های این ویروس شبیه جهش های HIV است. قبلا در مقاله «نیمه پنهان فایزر آمریکایی» (http://fna.ir/f1wrmt) نقش دولت فدرال امریکا و شرکت داروسازی جنایتکار «فایزر» و سازمان WHO در تولید دست ساز ویروس #ایدز و قتل عام میلیونها سیاهپوست را نگاشته ام. پس عجیب نیست اگر قطعه بیماری زای ویروس ایدز را در ویروس دست ساز دیگر همین مافیا (کوید) ببینیم. تولید دست ساز انواع کروناهای سابق مثل سارس و مرس یا ویروس ابولا به عنوان بیماری های خطرناک قرن بیست و یکم هم شاهد دیگری است.
3. حالا پس از مرگ حدود 6 میلیون انسان در کل جهان، بیل گیتس بار دیگر در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با پیشگویی! دیگری آمده و گفته: "در حال ایده آل، از شر خانواده ویروسهای تنفسی مثل #آنفولانزا و کرونا خلاص خواهیم شد. اما آماده باشید! یک بیماری همه گیر جدید متفاوت خواهیم داشت."
4. از ابتدای شیوع ویروس #کوید 19 محققان، بارها بر دست ساز و غیرطبیعی بودن تولید کوید 19 تاکید و «انتخاب طبیعی» بودن آن را رد کرده اند. کسانیکه همگی به «تئوری توطئه» متهم شده اند و در رسانه ها بایکوت شده اند. چنانکه #رهبر انقلاب در سخنرانی مهمی درباره ممنوعیت ورود #واکسن ساخته آمریکا و انگلستان به کشور، بر مبحث #بیوتروریسم و اتهام دست ساز بودن کوید 19 تصریح کردند.
پس از دو سال باید از #وزیر_بهداشت پرسید: تاکنون چه تحقیقات و اقداماتی درخصوص منشا تولید و اشاعه کوید داشته اید؟ در سیاست ها، پیگیری ها و اقدامات درباره این فرضیه چه کرده اید؟ اگر تاکنون پژوهشی در این زمینه شده چرا اعلام نمیکنید؟ آیا پژوهش های مستقلی برای کشف و پیش بینی ویروس های جدید انسانی و حیوانی و آمادگی برای مقابله و پیشگیری از آنها داشته اید؟ چه اقدامی برای خنثی سازی توطئه های بیوتروریستی صورت داده اید؟ چرا با وجود نقش #WHO در تولید واشاعه بیماری های همه گیر همچنان سیاست های این سازمان مرموز در ایران در حال پیاده سازی است؟
✅ چرا کشورهای پرجمعیتی مثل مصر، عراق، اتیوپی، و.. که سیستم بهداشتی ضعیفتری نسبت به #ایران دارند، درصد اندکی از مردم واکسن زده اند و البته سیاستهای who را رعایت نمیکنند، دهها برابر کمتر از ایران شاهد ابتلا و مرگ بر اثر کرونا هستند؟ (https://www.worldometers.info/coronavirus/ )
وزارت بهداشت تاکنون چه تحقیقاتی درباره کشورهای دارای کمترین و بیشترین ابتلا و قربانی داشته و نتیجه این تحقیقات اگر وجود دارد، چرا منتشر و اجرایی نمیشود؟ چرا با وجود واکسیناسیون 65 درصدی مردم همچنان شاهد میزان مرگ و میر و ابتلای گسترده هستیم؟ چند درصد از افراد واکسینه شده، مجددا مبتلا شده اند و چند درصد فوتی ها واکسینه شده بودند؟ همه این سوالات و ابهامات در افکار عمومی وجود دارد و وزارت بهداشت همچنان در سکوت است!
✍️متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در خبرگزاری فارس: http://fna.ir/76xxb
☑️ @abdollahy_moh
🔴 غفلت 43 ساله صداوسیما و حوزههای علمیه درباره حجاب 🔴
وضع #حجاب برخی از نوامیس #ایرانی در کوچه و خیابان طوری شده که گویا قرار است به تدریج حجاب و حیا داشتن، نادر و انگشتنما شود. دل هر مرد غیرتمند ایرانی و هر زن محجوب ایرانی برای این وضعیت به درد میآید و از خود میپرسد این مردم را چه شده است؟ وقتی در ظاهر و به شکل علنی، #حکم_خدا و بعد قانون را اینچنین به بازی میگیرند، چه آیندهای به میراث خواهند گذاشت.
چه بسا بتوان در شناخت علت و ریشههای این وضعیت، دهها دلیل ردیف کرد:
🔰 اول، مسلما شروع پروژه #کشف_حجاب و بیحجابی، درست مثل تبار تاریخی آن، برنامهریزی شده و بخشی از یک پروژه استعماری است. دستهای نجسی، میلیونها دلار مواجب میگیرند تا زنان شیعه را از بانوان پاک و عفیف دهه شصت به «آزادیهای یواشکی» و «روسری بر نیزه کردن» دهه نود بکشانند و با ماشین رسانهای سنگین خود نامهای خوشگل «شهامت» و «شجاعت» و «شیرزن»‼️ بر «عریانی» و «هرزگی» و «تنفروشی مجانی» بگذارند.
🔰دوم، دستگاههای متولی تعطیلند. شورای عالی فضای مجازی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزههای علمیه، ستاد امر به معروف و نهی از منکر و مهمتر از همه #صداوسیما، گویی در خوابند. تابوهای فرهنگی اصیل ایرانی و اسلامی، از حجاب گرفته تا رقص و آواز و اختلاط زن و مرد، خصوصا در فضای مجازی و محافل مختلف، قبحزدایی شده؛ بدون اینکه این دستگاهها که برای حفظ و حراست از فرهنگ ایران و اسلام، بودجه میگیرند، به جز برگزاری جلسات و تشکیل کارگروهها و صدور بیانیه و بخشنامه، اقدام موثری داشته باشند.
🔰سوم، ممکن است تقصیر را بر گردن دختران و زنان جوانی بیندازیم که بیتوجه به عواقب بیحجابی، بیاعتنا به آنکه بدانند سرنوشت زنان غربی و Me Too ها و خشونتها و تجاوزهای افسارگسیخته در انتظار خود و همجنسان آنهاست، پا به باتلاق عریانی میگذارند. آنها که به ولع خودنمایی نمیخواهند از قافله تبرج جا بمانند و گمان میکنند هرچه عریانتر شوند، زیباتر میشوند، بیشتر در کانون توجه قرار میگیرند، مدرنتر و امروزیتر میشوند!
🔰چهارم، شاید بخشی از این گناه را بر گردن متدینین و مردم نجیبی ببینیم که غیرت و حمیت دینیشان ته کشیده، تذکرات اجتماعی را فراموش کردهاند، یا امر به معروف و نهی از منکر را تنها به شکل خشن و غیظآلود آن بلد شدهاند، (نه برای تاثیرگذاری و تغییر دلها) حتی ممکن است عدهای از سر نشناختن ریشه ماجرا، «حکومت اسلامی» را مقصر بدانند که با «طالبانیسم» و رفتارهای افراطی و بگیر و ببند، عامل دینگریزی و حجابگریزی شده است.
💢 اما معتقدم بیشک، ریشه بیحجابی و هر نوع معضل فرهنگی را ابتدا و انتها باید در «رسانه» سراغ گرفت. نه تنها از بدو انقلاب که از عصر پهلوی، میهن ما همچون بقیه جهان اسلام، با یک «جنگ رسانهای» سهمگین مواجه شد که هر نوع رفتار و حرکتی صرفا یک «واکنش» به این جنگ رسانهای بوده است. اگر جمهوری اسلامی، قانون ممنوعیت ویدئو و ماهواره تصویب کرده، اگر مسلمانی در گوشه خیابان غیرتش به جوش آمده و به زن بیحجابی تذکر داده، اگر گشت ارشادی تشکیل شده، اگر برای حفظ ناموس ایرانی در نیمههای شب، مرد غیرتمندی شهید شده، اگر عدم نمایش ناخن کاشته شده یک زن در صداوسیما سوژه شده و توسط «شبکه خوراکسازی برای سلبریتیها و شاخهای مجازی»، مهر «طالبانیسم» خورده، همه و همه ناشی از همین دستگاه رسانهای مریضی است که با برنامه و هدف دقیق مشغول است. بدون یک روز اتلاف وقت. جبهه شیطان در باطل خود، متحد و پیوسته در کار است.
اما در مقابل، صداوسیمای جمهوری اسلامی پس از ۴۳ سال حتی یک فیلم، حتی یک فیلم نساخته که به شیوه هنرمندانه به مخاطب تشنه سریال ایرانی بگوید چرا حجاب مفید است؟ چرا باید باحجاب ماند یا باحجاب شد؟ حوزههای علمیه ما، ائمه جماعات ما در همه شهرها، یک بار آمار ندادهاند که تابهحال اعتقادات چند جوان دینگریز یک محله را سامان دادهاند و چند دختر و پسر جوان را به هم رساندهاند تا مجبور نشوند برای جلب توجه، روسریشان را شلتر کنند؟! ستاد امر به معروف که تنها یک شکل را از امر به معروف بلد است: «تذکر لسانی»! روی اتوبوسها!
از این جهت به صراحت میتوان گفت، تنها راه موثر درمان بیحجابی، #رسانه و فرهنگسازی تبلیغاتی است. مرض را باید از جایی درمان کرد که از آنجا میآید. تنها با رسانه میتوان جلوی این نبرد سهمگین فرهنگی ایستاد و بیحجابی را یک ضدارزش، یک خودارزانفروشی و پله اول «می تو» فرهنگسازی کرد.
آقای #جبلی! قبلیها که خواب بودند، حداقل شما بیدار باشید.
دلم میسوزد از نسلی که میسوزد.
✍️ متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در خبرگزاری فارس: http://fna.ir/1q033c
☑️ @abdollahy_moh
سایه ها را رها کنید، زنگه زور را دریابید
محمد عبدالهی
هندی ها بازی ای دارند به اسم بازی سایه ها. سایه ها را به حرکت در می آورند، بازی میدهند و وقتی همه غرق تماشای سایه ها شده اند، تو گویی جادو شده اند.. آن وقت دیگر نمیتوانند دستی که سایه ها را بازی میدهد ببینند.
درست وقتی جامعه #ایران درگیر مرگ یک دختر شده، در شمال غربی ایران، توطئه ای هولناک علیه وطن مان در جریان است. شما میدانید رضاخان، به دستور انگلیسیها، قره سو را به #ترکیه بخشید و این خیانت او مسیر نزدیک ایران به ایروان را قطع و ترکیه را به نخجوان وصل کرد. نخجوان نیز بخشی از جمهوری باکو است و قره باغ (با جمعیت اکثرا ارمنی) که سالهاست محل مناقشه جمهوری #آذربایجان و ارمنستان بود، پس از جنگ 40 روزه سال 2020 و توافق آتش بس به صورت تقریبا رسمی از قلمرو ارمنستان خارج شده و جزء خاک جمهوری آذربایجان شد. در این میان، ارتباط بین ترکیه و نخجوان با جمهوری آذربایجان از طریق کریدور #زنگه_زور که جزء خاک ارمنستان است از مفاد توافق آتش بس بود. حالا 2 سال پس از شکست غیررسمی ارمنستان، جمهوری آذربایجان به تحریک ترکیه و دقیقتر بگوییم: اسرائیل، به دنبال تصرف کریدور زنگه زور است. منطقه ای که در صورت غفلت ایران و سستی ارمنستان، اگر اشغال شود، مرز ایران و ارمنستان را قطع کرده و راه زمینی ایران به کل اروپا قطع شده و رسما به دست ترکیه و اسرائیل میفتد. از سوی دیگر، خوی جهانخواری نوعثمانی های ترکیه را حریص تر میکند و احتمالا در آینده نزدیک طبق آنچه رسانه های ترکیه صریحا میگویند باید شاهد امپراتوری ترکیه در شمال ایران باشید. و طمع بیشتر به تصاحب شهرهای ترک نشین ایران. (دقت کنید به بهانه مرگ مهسا امینی گروههای تجزیه طلب کرد و ترک به اتحاد با یکدیگر پرداخته اند)
ایران باید تمامی ابزارهای دیپلماتیک و امنیتی خود را به کار گیرد تا جلو از دست رفتن زنگه زور را بگیرد. خصوصا که در روزهای اخیر آمریکا از درگیری روسیه در اوکراین استفاده کرده و با فرستادن نانسی پلوسی تلاش کرده ارمنستان را از حوزه نفوذ روسیه خارج کرده و به غرب نزدیک کند. هرچند اهداف آمریکا و اسرائیل در تضعیف ایران در منطقه یکسو است و دور نیست روزی که ارمنستان را برای بخشیدن زنگه زور تحت فشار بگذارند.
سایه های جنگ روانی، جادوهای رسانه ای را رها کنید، زنگه زور را دریابید.
mshrgh.ir/1420456
#محمد_عبدالهی
@abdollahy_moh
🔴 اگر جمهوری اسلامی نباشد🔴
جریان برانداز، مخالفان و منتقدان جمهوری اسلامی، گمان میکنند اگر #جمهوری_اسلامی نباشد، ایران گل و بلبل و بهشت خواهد شد. اما بیاییم سناریوهای مختلف را دقیق بررسی کنیم:
🔰اولین سوال این است که اگر جمهوری اسلامی نباشد، چه کسی باشد؟ سلطنت طلبها؟ مجاهدین خلق ؟ سکولارها؟ لاییک ها؟ اصلاح طلبها؟ غربگراها و ماموران آمریکا؟ قومیتها؟ کدامیک از اینها نماینده کل مردم #ایران میتواند باشد؟! کدامیک میتواند ایران بهتری بسازد؟ هیچکدام. هیچکدام ذیل دیگری قرار نمیگیرد. هیچکدام رهبری دیگری را نمی پذیرد. و از همه مهمتر، هیچکدام کارنامه درخشانی ندارند..
با دقت ببینید:
🔺 اگر جمهوری اسلامی نباشد، اولین سناریو این است که ساختار اسلامی حذف شود و ساختار انتخابات #سکولار شکل بگیرد. در این صورت ترکیب حاکمیت، در بهترین حالت، میان زد و خورد گروهها و حزب ها و ذینفعان هزار فرقه، از سلطنت طلب تا اصلاح طلب، از قومیتها تا مذهبها، تقسیم و پاره پاره میشود. حاکمیتی متکثر که همواره محل رقابت و تنش های سیاسی و بی ثباتی دائمی است. در این صورت آینده ای جز «بی ثباتی دائمی» در انتظارمان نیست. بدتر از پاکستان و عراق و لبنان.
🔺 اگر جمهوری اسلامی نباشد، دومین سناریو این است که دست نشانده ای امریکایی بر سکان حکومت ایران می نشیند که یا بصورت دیکتاتور (مثل مصر و عربستان) یا با روتوشی دموکراتیک (مثل تایوان) ایران را هم به جرگه «گاوهای شیرده» منتقل میکند و آینده ای جز «غارت» در انتظارمان نیست.
🔺 اگر جمهوری اسلامی نباشد، سومین سناریو این است که کشور در شرایط تضعیف حکومت مرکزی قرار میگیرد و با جولان گروههای قومیتی تجزیه طلب فرصت طلب، چه کرد چه ترک چه بلوچ چه سایر اقوام، ایران به کشوری پاره پاره و تجزیه شده تبدیل میشود. (تحقق طرح خاورمیانه برنارد لوئیس) آینده ای بدتر از لیبی و سودان و اتیوپی. در پانصد سال اخیر، هر حکومتی در ایران تغییر کرده، ایران کوچکتر شده (جز در جمهوری اسلامی)
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، حکومتی می آید که دیگر هیچ قید و بند اعتقادی ندارد و حتی با فشار احکام #اسلام هم نمیتوان مسئولینش را وادار به کار کرد. تبعیض و واردات و عقب ماندگی تولیدی و وابستگی سیاسی به اسم «ارتباط با دنیا و جهان آزاد» افزایش می یابد، دزدی، فساد، ناکارامدی و انحطاط اخلاقی جامعه به اسم «جامعه نرمال» تشدید میشود و این بار دیگر «اسلام» و «عدل علی» هم نیست که مهار مسئولین را بکشد. در اینصورت ایران مجبور میشود یا مستقل و خودکفا باشد که با تنبیه و تحریم روبرو میشود و یا ناچار میشود در خوش بینانه ترین حالت، بصورت محترمانه به اردوگاه غرب سرویس دهد، پایگاه آمریکا و ناتو شود و تدارکاتچی اسرائیل شود، و برده اقتصادی آنها باشد. در این صورت «ایران قوی» نه، بلکه یک «ایران ضعیف با قدرت پوشالی» آینده ماست. بدتر از ترکیه و امارات و جمهوری آذربایجان.
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، ایران، نه نروژ میشود نه سوئیس نه آلمان و فرانسه. اینجا خاورمیانه است و اتمسفر، قواعد و بافت هویتی، قومی، سیاسی، و اقتصادی خاص خود را دارد.
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، ایران عزیز ما در مدتی کوتاه به کشوری چندپاره، بی ثبات و دچار هرج و مرج و آنارشی، ضعیف و تدارکاتچی غرب تبدیل میشود. در یک کلام:
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، نه ایران می ماند نه اسلام. نه قدرت می ماند نه اخلاق. نه تمدن می ماند نه استقلال نه آزادی.
🔰 راه حل چیست؟ چگونه میتوان ایران را به کشوری بهتر تبدیل کرد؟ با کارآمدتر کردن جمهوری اسلامی. با تغییر سیاستگذاری های فرهنگی و اقتصادی. با اصلاح سازوکارهای نظارتی بر عملکرد کارگزاران. با قوی تر کردن ایران در همه عرصه ها. با تامین خواسته های بحق قاطبه مردم به صورت آرام و مثبت و رو به جلو. با امید، با نشاط اجتماعی، با آرامش.
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
از عجایب انقلاب ما اینه
فدایی #جمهوری_اسلامی: روح الله عجمیان، شهید بسیجی، خونه اش جنوب شهره، دستای مادرش پینه بسته..
معترض و منتقد جمهوری اسلامی: علی کریمی و علی دایی و اون سلبریتی هاییه که کاخ نشینن.. پول یه ماه برق خونه شون، حقوق ۶۰ تا کارگره.. بعد شدن لیدر اعتراضات!
حکومت عجیبیه.. هر کی بیشتر حروم خورده، معترض تره
#ایران
@abdollahy_moh
🔴 منشا این همه خشونت، کجاست؟!!
#خشونت عجیب و رفتارهای وحشیانه بعضی آشوبگران هر بیننده ای را به تعجب وا میدارد. کشتن بیرحمانه حافظان #امنیت یا افراد دارای چهره مذهبی، با چاقو و قمه، پنجه بوکس یا اسلحه، تکه تکه کردن و حتی سوزاندن افراد این سوال را به ذهن می آورد که منشا این حد از خشونت و توحش کجاست؟! چگونه جامعه ایران که به مهربانی و خونگرمی، به نجابت و مدارا شناخته میشود، چنین افرادی را از بطن خود بیرون می ریزد؟! که تا این حد نسبت به یک «انسان» میتوانند شقاوت و قساوت به خرج دهند. (نمونه اش قتل وحشیانه شهید آرمان علی وردی)
اندیشمندان علوم اجتماعی و تحلیلگران سیاسی دلایل زیادی برمی شمرند: از اخبار عصبانی کننده و نفرت پراکنی شبکه های ماهواره ای تا بازی های خشن رایانه ای. هرچه هست ریشه خشونت و نفرت در «رسانه» است. خوب است به نقش رسانه دیگری نیز بپردازیم: #سینما و فیلم.
این برخی از معروفترین و پرفروش ترین فیلم های سینمایی ده سال گذشته ایران است: به موضوع و محتوای آنها دقت کنید:
🔺- مغزهای کوچک زنگ زده: داستان یک خانواده معتاد و قاچاقچی که 3 پسرش قاچاقچی و معتاد و آدمکش و باند مواد مخدر دارند. در فیلم حمله مسلحانه باند شکور به پلیس و دستگیری مظلومانه آنها! نشان داده میشود.
🔺- متری 6 و نیم: قهرمان فیلم، قاچاقی ای است (نوید محمدزاده) که با پول قاچاق، میخواهد خانواده و اقوامش را خوشبخت کند! در سرتاسر فیلم، پلیس به صورت نیرویی عصبی، فحاش، و ظالم تصویرپردازی میشود. (تمام لوکیشن فیلم در «زندان» است)
🔺- ابد و یک روز: داستان خانواده ای که پسر معتاد آنها (نویدمحمدزاده) بخاطر خرده فروشی کل خانواده را درگیر میکند. پسر باهوش خانواده، پلیس را فریب میدهد، مادر مواد پسرش را مخفی میکند و خواهر (پریناز ایزدیار) برای پرداخت قرض برادر بزرگش، خانواده ای افغان را وعده ازدواج میدهد. دو خواهر دیگر (مطلقه و شوهرمرده). خانواده ایرانی فروپاشیده و تلخ و سیاه بخت.
🔺- فروشنده: زنی که با شوهرش خانه سابق یک فاحشه را اجاره میکنند و مورد تعرض یکی از مشتریان زن فاحشه قرار میگیرد! زن و شوهر هیچکدام به دستگاه قضایی مراجعه و اعتماد نمیکنند و تلاش میکنند خودشان متجاوز را پیدا و مجازات کنند.
🔺- دارکوب: داستان زنی معتاد که بدنبال شوهر سابق و فرزندش است. دوربین در سرتاسر فیلم در خانه زنان معتاد و محل های مصرف و پخش مواد مخدر میچرخد. سکانسهای چندش آور مصرف مواد مخدر به راحتی جلو چشم بیننده پخش میشود. حمله پلیس به لانه معتادان حمله ای ظالمانه و بی فایده تصویر میشود.
🔺- سرخپوست: پلیس به دنبال مردی بیگناه ولی فراری است. پلیس عاشق (زمان پهلوی) به خاطر عشق به دختر امدادگر زندان (که هرگز در دوره پهلوی چنین موضوعی وجود نداشته) سرانجام پس از یافتن فراری او را رها میکند. تمام فیلم در «زندان» میگذرد.
🔺- نهنگ عنبر: (کمدی مثلا) دختری عاشق آمریکا که بی هیچ دلیلی شیفته «مهاجرت» به امریکاست تا جاییکه عشق دوران کودکیش را رها میکند و سالها به امریکا مهاجرت میکند!
🔺- جدایی نادر از سیمین: زنی که بخاطر «مهاجرت» تصمیم به طلاق دارد.
🔺- میلیونر میامی: چهار نفر به دنبال «جسد سوخته» ای میگردند که او را بجای خود جا بزنند و از بیمه پول هنگفتی به جیب بزنند. در سکانس های متعدد فیلم، سوخته یک انسان عادی سازی میشود و با لذت و ولع و خنده و خوشحالی از خودکشی یا انسان سوخته و جزغاله شده یاد میشود.
🔺- خوک: تم اصلی این فیلم هم «قتل» است. قاتلی در شهر کارگردان های مهم سینما را میکشد و روی پیشانی آنها مینویسد «خوک». یکی از کارگردانها منتظر قاتل نمیماند و خود او را به دام میندازد و کشتن با اسلحه. قهرمان فیلم هم زن دارد هم معشوقه (لیلاحاتمی). معشوقه ای که گویا معشوقه دیگر کارگردانها هم میشود. و فیلم به سادگی از این روابط نامشروع میگذرد.
🔺- ژن خوک: پسری برای رسیدن به معشوقش با همراهی زندانی دیگری از «زندان» فرار میکند. یکی از آنها به شکل مظلومانه ای! توسط #پلیس ظالم و بیرحم! کشته میشود ولی نهایتا دو عاشق فراری فرار میکنند. این تم حتی در دوره پهلوی قفل بوده و فرار از دست قانون از جمله خط قرمزهای سینما بوده است.
ادامه در 👇👇
http://fna.ir/1sg6wf
☑️ @abdollahy_moh
ادامه👇👇
🔰 دقت کردید: #فیلم هایی با 4 تم اصلی: اعتیاد، مهاجرت، تجاوز و قتل و مقابله حتی مسلحانه با پلیس.
با تماشای این فیلم ها نه تنها هیچ حس مثبت و « #حال_خوب »ی دریافت نمیکنید (شعار تکراری بازیگران و سینماگران)؛ برعکس با اعصاب و روح و روانی سیاه و منفی و آلوده مجبور میشوید فیلمهایی تلخ را تحمل کنید. فیلمهایی که حتی کمدی شان هم ژانر عجیبی دارد به اسم «کمدی سیاه»! فیلم هایی سراسر سیاه و سیاهی. سراسر نکبت و فلاکت. دریغ از معنویت، اخلاق، نگاه زیبابین، دریغ از قهرمان هایی مثبت و سازنده.
شبکه خانگی با فیلمهای سیاه و سراسر خیانت و تجاوز و قتل (شهرزاد، زخم کاری، یاغی، دل، مانکن و..) خود داستان غمناک دیگری است. صدا و سیما هم وضع بهتری ندارد. سریالها حتی سریالهای طنز، کمدی سیاه است و به تصویر کشیدن خانواده های بدبخت و مفلوک. دریغ از سریالی که الهامبخش #امید و کار و کارآفرینی به جوانان مملکت باشد. سازنده و هنرمندانه، ارزشهای اخلاقی و انسانی و فرهنگ اسلامی ایرانی را به تصویر بکشد.
🔰 هرگز گمان نکنید این فیلم ها، بدون برنامه ریزی، بی هدف و بدون استراتژی خاصی و صرفا از سر دغدغه و علاقه کارگردان و فیلمساز ساخته میشوند. برخلاف وزارت ارشاد و صداوسیمای ایران که بی هیچ هدف و استراتژی و به صورت پراکنده و گتره ای تصمیم میگیرند، این فیلم ها با نقشه راه و کاملا برنامه ریزی شده و هدفمند ساخته میشوند. و اثرگذاری آنها در تشدید آسیب های اجتماعی واقعی و ملموس است. نگاهی به روند صعودی و هولناک آمارهای مهاجرت، طلاق، خودکشی، قتل، قتل های خانگی بیندازید تا اثرگذاری مستقیم رسانه بر جامعه را ببینید. تاثیر سیاسی امنیتی این فیلم های به ظاهر اجتماعی، در تزریق نفرت و خشونت، تمایل به قتل و کشتن و سوزاندن حافظان #امنیت، بی تردید یکی از اثرات رسانه و سینمای سیاه و نفرت پراکن است.
تا زمانی که وزارت ارشاد، صداوسیما، سازمانهای سینمایی ظاهرا انقلابی، نهادها و دستگاههای فرهنگی کشور، سیاستگذاری و خطوط قرمز ساخت فیلم را به دقت تعیین و اجرا نکنند، فیلمسازان را وادار یا تشویق به فیلم های سازنده (بجای تخریبگر) نکنند، منتظر فاجعه های بدتر از این در کف جامعه ایران باشید.
🔰 رهبر انقلاب شاه کلید فرهنگ و فعالیت های فرهنگی و هنری و حتی سیاسی کشور را مدتهاست اعلام کرده اند: زنده کردن «امید» در جامعه. «امید موتور پیشران جامعه است». هر فیلمی که مایوس کننده، مخرب امید و پیشرفت باشد از همان ابتدا نباید ساخته شود. نه اینکه ساخته شود و بعد با توقیف، معروفتر و محبوبتر شود. مسئولان فرهنگی کشور را بیدار کنید.
✍️ متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در خبرگزاری فارس: http://fna.ir/1sg6wf
☑️ @abdollahy_moh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 منشا این همه #خشونت از کجاست؟!
چه شد که بخشی از جامعه، به چنان قساوت و بیرحمی رسید که در #اغتشاشات ۴۰۱ به تکه تکه کردن و آتش زدن هموطن و حافظان امنیت خود رسید؟!
فقط به برخی از پرفروش ترین و معروفترین #فیلم_سینمایی های دهه اخیر نگاه کنید 👆
متن کامل در: http://fna.ir/1sg6wf
☑️ @abdollahy_moh
🔴 چگونه از شما جاسوسی میکنند؟!
جدیدترین شیوه جاسوسی در جهان، #جاسوسی از طریق جمع آوری اطلاعات از «منابع آشکار یا عمومی» است. اینترنت، پایگاههای جستجو، پیام رسانها و خصوصا شبکه های اجتماعی. به این شیوه جاسوسی محترمانه از منابع قابل دسترس برای عموم، اوسینت ( Open-source intelligence (OSINT)) میگویند.
از پستها و پیج شخصی شما در شبکه های اجتماعی، به راحتی اطلاعاتی همچون اطلاعات شخصی (از نام تا اطلاعات تحصیلی، عکس، محل کار و موقعیت مکانی)، حلقه دوستان و خانواده، شبکه ارتباطات شخصی و شغلی، زمینه فعالیت، علایق و عقاید، سطح کنش پذیری و.. قابل کشف و دسترسی است.
🔰 دوهفته پیش روزنامه انگلیسی تایمز گزارش داد، نزدیک به ۸۰ درصد از اطلاعات سازمانهای اطلاعاتی مانند سیا از "OSINT" تامین میشود. بعنوان مثال مینویسد: "پستهایی که در شبکههای اجتماعی منتشر شد و حاوی اطلاعات حساسی درباره استقرار نیروهای روس در اوکراین بود، تأثیر سریعتر و قویتری نسبت به تصاویر منتشر شده توسط شرکتهای ماهوارهای از تحرکات نیروهای روسی داشت".
🔰تایمز مینویسد: آمریکا سالانه 90 میلیارد دلار برای جاسوسی از افراد و کشورها هزینه میکند. به این رقم دقت کنید. کل بودجه سالانه ایران حدود 39 میلیارد دلار است. و آمریکا سالانه بیش از دو برابر کل بودجه کشور 80 میلیونی ایران فقط صرف "جاسوسی" میکند. همچنین چین در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار نفر را در اختیار دارد که در زمینه این نوع جاسوسی (اوسینت) کار میکنند و حتی شرکتهای خصوصی واحدهای خود را برای نظارت بر وبسایتهایی مانند توییتر، فیسبوک و یوتیوب راهاندازی کردهاند تا از اولین کسانی باشند که از تغییرات مورد انتظار در وضعیت" امنیت جهانی" مطلع میشوند.
🔰در اینجا اهمیت فضای مجازی خصوصا شبکه های اجتماعی در «امنیت» و «ناامنی» کشورها آشکارتر میشود. هر کشوری که صاحب و مالک یک شبکه اجتماعی و پیام رسان است، به راحتی میتواند کاربران کشورهای هدف را جاسوسی و آنالیز کند. از طریق شبکه های اجتماعی، سرویسهای جاسوسی، به راحتی میتوانند نوسانات رفتاری و فکری جوامع را ارزیابی، کنترل و دستکاری کنند.
🔰 به عنوان مثال، سرویس جاسوسی آمریکا از طریق اینستاگرام تحلیل میکند که مردم ایران، مردم ترکیه، مردم عراق و..، با چه اخبار و حوادثی، عصبانی میشوند؟ از چه طریقی خشم اجتماعی فراگیر میشود یا فروکش میکند؟ چگونه و به چه چیز میخندند؟ چگونه و با چه سوژه هایی متحد میشوند و حالت دفاعی از کشورشان میگیرند؟ با چه مکانیسم تبلیغاتی، لایک میکنند؟ کامنت میگذارند؟ خرید میکنند؟ با چه سوژه ای دیوانه میشوند و شورش میکنند؟‼️ چگونه و با چه اخباری، میتوان سطح خودکشی، سطح افسردگی، سطح خشونتهای خانگی و.. را در یک کشور بالا برد. تمامی این اطلاعات، علاوه بر شناخت میدانی از روحیه اجتماعی یک ملت، از طریق شبکه های اجتماعی قابل کشف و کنترل است.
🔴 دقیقا به همین دلیل است که در شورشهای یک دهه اخیر در ایران و کشورهای مقابل آمریکا، نقش شبکه های اجتماعی پررنگ است. فتنه 88 فتنه #توییتر بود. فتنه 98 فتنه #تلگرام و کانال آمدنیوز بود که با ساپورت ویژه این پیام رسان اسرائیلی به رشد عجیبی در حدود یک سال رسیده بود. فتنه 1401 فتنه #اینستاگرام بود. شبکه سلبریتیها و اینفلوئنسرها و شبکه های ماهواره، به شکل کاملا سازمان یافته حتی آرایشگر و میکاپ آرتیست ها را بعنوان لیدر آشوب به میدان فرستادند. افرادی که طی سه سال با پشتیبانی یکطرفه و انحصارگرای اینستاگرام، فالور به هم زده و در شرایط حذف تمامی حساب های حامی جمهوری اسلامی و تروریسم رسانه ای علیه هر کس که حتی یک تصویر و یک خط از مقاومت از شهید سلیمانی و کلا از شهدا سخن بگوید بالا آمده بودند دقیقا برای چنین روزی تعبیه شده بودند. جالب آنکه در این پروژه فالورسازی، سلبریتیها، بازیگران و فوتبالیستهای سفارتخانه ای، به شکل عجیب و کاملا هدایت شده ولی ظاهرا عادی به صورت تصاعدی رشد می یابند و سایرین، رشد عادی یا منفی کسب میکنند. نگاهی به کامنتها، کامنتهای ترولی و رباتی، بین پیجهای سفارتخانه ای و سازمانی با سایر پیج ها گویای این حقیقت است.
نقش این شبکه تروریستی چنان در طراحی و اجرای کنش های جمعی در ایران و کشورهای هدف پررنگ است که به محض بالا رفتن کاربران پیام رسانهای داخلی (ایتا، روبیکا، بله و..) احساس خطر کردند و در یک دیکتاتوری علنی اقدام به حذف این اپ ها از گوگل پلی کردند. و سپس با برنامه «فیلترینگ ناقص» که دام نفوذی های لانه کرده در دستگاههای مرتبط با مدیریت فضای مجازی ماست، عصبانیت اولیه آنها فروکش کرد.
دشمن به خوبی، «سوراخ دعا» برای فریب مردم ما را یافته است: رسانه.
#محمد_عبدالهی
✍ متن کامل این مقاله: mshrgh.ir/1451118
☑️ @abdollahy_moh
🔴 ملتی که جغرافیای خود را نداند، چگونه میتواند حافظ آن باشد؟!
در توییتی گفتم، یک راه مقابله با اقدامات خصمانه اروپا علیه #سپاه، اخذ عوارض از کشتی های عبوری از #تنگه_هرمز است. برخی شبهه کردند که تنگه بین المللی است و نمیشود عوارض بست! بی آنکه لحظه ای تامل کنند که ما میتوانیم تنگه را ببندیم ولی نمیتوانیم عوارض بگیریم ؟! و.. اما پاسخ های حقوقی و کامل به این شبهات:
۱. طبق کنوانسیون 1958 ژنو و عرف حاکم بر حقوق دریاها، رژیم حقوقی حاکم بر تنگهی هرمز، رژیم عبور بیضرر(نه عبور ترانزیت) است. یعنی دولت ساحلی میتواند به منظور حفاظت از امنیت خود در موارد خاص موقتا و استثنائا حق عبور بی ضرر را محدود و یا حتی مسدود نماید و طبق قوانین داخلی آنرا کنترل کند.
۲. بر اساس ماده ۲۶ کنوانسیون حقوق دریاها، کشور ساحلی میتواند برای خدماتی مثل تأمین امنیت و فانوس دریایی و مبارزه با آلودگی های زیستمحیطی از نفتکشها و کشتی های عبوری عوارض اخذ نماید. اقدامی که در برخی مناطق دیگر دنیا نیز صورت می گیرد.
۳. طبق ماده 1 قانون مناطق دریایی جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس و دریای عمان
https://rc.majlis.ir/fa/law/show/92205
جمهوری اسلامی ایران خارج از قلمرو خشکی و آب های داخلی و جزایر خود در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان بر منطقه ای از آب های متصل به خط مبدا که دریای سرزمینی نامیده می شود حاکمیت دارد. (تا 12 مایل دریایی) این حاکمیت همچنین شامل فضای فوقانی، بستر و زیر بستر دریای سرزمینی می باشد و جزایر متعلق به ایران اعم از این که داخل و یا خارج دریای سرزمینی باشند، طبق این قانون دارای دریای سرزمینی مخصوص به خود هستند.
۴. پس تنگه هرمز تا ۱۲ مایل (۲۲ کیلومتر) جزء آبهای سرزمینی ایران است و کریدور رفت و برگشت کشتیها در میان جزایر ایرانی (تنب بزرگ و تنب کوچک و ابوموسی و سیری) قرار دارد، عمده کشتیها (بیش از 60 درصد منابع نفتی دنیا) مجبورند از آبهای سرزمینی ایران عبور کنند و ایران میتواند حق عبور دریافت کند و منبع خوب ارزآوری برای کشور باشد.
۵. طرح اخذ عوارض از تنگه هرمز جدید نیست، بلکه هم در سال ۹۱ هم در سال ۹۸ پس از تروریستی خواندن سپاه توسط ترامپ، در مجلس طرح شد، فراکسیون اقدام متقابل، طرح نسبتا جامعی در این زمینه تهیه کرد، ۱۶۰ نماینده در بیانیه از روحانی خواستند این طرح را اجرایی کند ولی غربگراها آنرا ناکام گذاشتند.
۶. اکنون در دولت و مجلس داعیه دار انقلابی بودن، زمان تصویب و اجرای این طرح است؛ و بهترین پاسخ به دولتهای تاجرمسلک و تروریست پرور اروپایی. تا بدانند پاسخ هر اقدامی علیه ایران، تاوان دارد. تاوان های سنگین اقتصادی و سیاسی
۷. تنها کسانی با این طرح مخالف بوده و هستند که یا اطلاعات حقوقی و سیاسی اندکی دارند یا هوش اقتصادی و شیوه های متنوع ارزآوری برای وطن را کنار گذاشته اند یا منافع غربیها را بر منافع ملی ایران برتر میدانند.
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
🔴 با دلار 60 هزار تومانی، همچنان از #جمهوری_اسلامی دفاع میکنید؟
🔰چند روز قبل دوستی سوال کرد که با وجود قیمت وحشتناک دلار و طلا، و گرانی تصاعدی، بعضی ها به بنده میگویند چگونه همچنان از جمهوری اسلامی دفاع میکنی؟ با این وضع اقتصادی زبانم در دفاع از انقلاب اسلامی الکن شده و واقعا نمیدانم چه در پاسخ بگویم؟
پاسخ در اینجا 👇👇👇
☑️ @abdollahy_moh
🔴 با دلار 60 هزار تومانی، همچنان از #جمهوری_اسلامی دفاع میکنید؟
🔰چند روز قبل دوستی سوال کرد که با وجود قیمت وحشتناک دلار و طلا، و گرانی تصاعدی، بعضی ها به بنده میگویند چگونه همچنان از جمهوری اسلامی دفاع میکنی؟ با این وضع اقتصادی زبانم در دفاع از انقلاب اسلامی الکن شده و واقعا نمیدانم چه در پاسخ بگویم؟
درست است. وضع اقتصادی کشور در مقطع فعلی، قابل دفاع نیست و اگر کسی ادعا کند کشور گل و بلبل است و مشکل نداریم، باید به عقل او شک کرد. امید داریم مسئولان اقتصادی هر چه زودتر برای بهبودی اوضاع چاره کنند و برای مهار گرانی دستی بیفشانند. اما چند نکته:
🔰1. نه جمهوری اسلامی و نه هیچ نظام دیگری، تنها در وضع اقتصادی خلاصه نمیشود که با تورم و گرانی و ناگوار شدن وضعیت اقتصادی، فاتحه اش را بخوانیم! دست از حمایتش بکشیم یا احیانا در جبهه مقابل آن بایستیم. درست در همین روزها که تورم ایران حدود 50 درصد است، تورم ترکیه 85 درصد را رد کرده، آرژانتین قهرمان جام جهانی، با تورم 100 درصدی دست و پنجه نرم میکند. نرخ تورم حتی در امریکا که خود را ابرقدرت اقتصادی جهان میداند 8.5 درصد است که دو برابر سال قبل است. اما مردم در هیچیک از این کشورها، به فکر آشوبهای خیابانی، براندازی، یا دست کشیدن از نظام سیاسی خود نیستند، چرا که به خوبی میدانند «بی ثباتی» بدترین زهر برای اقتصاد است و نه تنها باعث بهبود اوضاع نمیشود بلکه وضعیت کشورشان را بدتر و بدتر میکند. نقش جنگ رسانه ای در این کشورها در مقایسه با ایران بی تاثیر نیست و حجم هولناک بمباران تبلیغاتی علیه جمهوری اسلامی، طعم تورم و احساس فلاکت و خشم جمعی را در جامعه ایران تلخ تر و زهرآگین تر میکند. و این خود سیکل گرانی را تشدید و تشدید میکند. حال آنکه آرامش روحی مردم یک کشور، امید به بهبود اوضاع، و کمک به مسئولین، میتواند کشورها را از زایمان سخت اقتصاد مستقل موفق بیرون آورد. 👌چین که اینک کمترین تورم جهان را تجربه میکند، سی سال پیش یعنی درست در زمانی که مشغول درآمدن از پیله سختی ها و میوه دادن بذرهای کاشته شده و شکوفایی اقتصادی اش بود سالها در تورم 30 درصدی قرار داشت و پس از «دوره گذار اقتصاد خود» به یک ابرقدرت جهانی تبدیل شد.
دست کشیدن از نظام صرفا به دلیل اوضاع اقتصادی، حکایت زنی است که پس از 44 سال زندگی با همسرش حالا بخاطر تنگدستی اش، بخواهد طلاق بگیرد. آن هم شوهری که پس از سالها سختی و شکنجه و مبارزه به وصال یکدیگر رسیده اند. 👌در خوبی و خوشی کنار هم بوده اند و سالها بخاطر یکدیگر جانفشانی کرده اند و تا پای شهادت رفته اند.
🔰 2. اسلام: ما روزهای سخت کم نداشته ایم. ما برای حفظ جمهوری اسلامی، با صدام جنگیدیم، با آمریکا جنگیدیم، با مجاهدین خلق جنگیدیم، با تجزیه طلبان جنگیدیم، با داعش جنگیدیم، کودتاها و جنگ و تحریم و ترورها پشت سر گذاشته ایم. روزی در این کشور هم جنگ بود، هم کوپن نفت و پنیر پیدا نمیشد. اما چرا ایستادیم؟ چون ارزشش را داشت.
قرنها بود در این کشور، ما رعیت بودیم، مردم نبودیم. قرنها حکومتهای ناصبی بر ما حکومت میکردند که حق گذاشتن اسم علی را از ما گرفته بودند، دهانمان را می بوییدند مبادا گفته باشیم: حسین.. سالها دین ما اعتقادات ما شیعیان در این مرزوبوم سرکوب میشد و در پهلوی به اوج خود رسید. پهلوی حتی حرم امام رضای ما را گلوله باران کرد، چادر از سر زنان همیشه عفیف ایران کشید و نام و یاد و روضه حسین علیه السلام را در این مملکت قدغن کرد. جمهوری اسلامی اولین ثمرش، حفظ تشیع و اسلام حقیقی بود. و گسترش آن. 👈دقیقا به همین دلیل امام خمینی فرمود اگر جمهوری اسلامی سیلی بخورد، اسلام سیلی خواهد خورد و تا سالها نخواهد توانست از جایش برخیزد. پس تحت هر شرایطی از جمهوری اسلامی دفاع میکنیم، اول بخاطر اسلام. بخاطر اینکه «الله پرستی» در جهان بماند و نور یکتاپرستی خاموش نشود.
ادامه در 👇👇
☑️ @abdollahy_moh
🔴 با دلار 60 هزار تومانی، همچنان از جمهوری اسلامی دفاع میکنید؟ ادامه (2) 👇
🔰 3. ایران: مگر میشود فراموش کنیم که جمهوری اسلامی، عزت لگدمال شده مان زیر پای امریکاییها را به ما برگرداند. جای جای خاک ایران ما را شوهر میدادند، درست مثل دختران مان که پیشکش سران عرب و سربازان امریکایی میکردند. انقلاب، ایرانی را که روزی نوکر امریکا بود، به چنان قدرتی تبدیل کرد که چهل سال است جرات ندارند به خاک پاک ما جرات جنگ و تعرض که نه، جرات قدم زدن بیابند. جمهوری اسلامی، استقلال ما را برگرداند. عزت و شرف ما را برگرداند. جمهوری اسلامی به ما قدرت داد و ایران ما را به کشوری پیشرفته تبدیل کرد. روزی در این کشور تنها 3 عدد شهرک صنعتی وجود داشت (سال 57) و الان 823 شهرک صنعتی با بیش از 50 هزار کارخانه بزرگ صنعتی داریم. از صادرات صنعتی 3 درصد به 43 درصد رسیده ایم. روزی در این کشور، دیپلم داشتن اوج علم و نخبگی بود! ما را عمدا بیسواد نگه میداشتند، 62 درصد جامعه بیسواد! امروز سالانه 3 و نیم میلیون فارغ التحصیل دانشگاهی داریم که 60 درصد آن دختران هستند. انقلاب، انقلاب علم و تخصص در این کشور هم بود. انقلاب صنعتی و کشاورزی هم بود. مگر میشود از این جمهوری اسلامی که برای 110 روستا که تنها یک دانش آموز داشته اند، مدرسه ساخته، آری برای یک دانش آموز در فلان روستای اردبیل یک مدرسه ساخته، یعنی حتی 1 انسان برایش ارزشمند است، دفاع نکرد؟ ما همه پیشرفتهایمان را در سایه جمهوری اسلامی داریم و زخمی شدن جمهوری اسلامی یعنی ضعیف شدن ایران.
🔰 4. تغییر جهان: مگر میشود حکومتی را که برای گسترش نام «الله» در جهان، صدها بلا و سختی را به جان خریده، رها کنیم؟ مگر میشود خوشحال نشویم وقتی می بینیم میلیونها نیجریه ای که تا سی سال پیش، بت می پرستیدند، و حالا سرود زیبای محمد رسول الله را میخوانند، بخاطر یک عالم تربیت شده جمهوری اسلامی، به خود نبالیم؟ این جمهوری اسلامی که هزاران نفر در شیلی و مالی و آلمان و بلژیک را مسلمان و شیعه کرده، مگر میشود عاشق خدا باشیم و بگوییم قابل دفاع نیست؟! مگر میشود این جمهوری اسلامی که فریاد استغاثه آن دختربچه سوری و آن زن بی دفاع عراقی و آن کودک قحطی زده یمنی است را شنید و به یاری شان شتافت، دوست نداشت؟
🔰ما از «ساختار» جمهوری اسلامی، ما از ثمرات و سیاست های کلان جمهوری اسلامی دفاع میکنیم. در عین حال، حل مشکلات را مطالبه میکنیم، مسئولان را به تیغ نقد میکشیم، نفوذی ها و خائن ها و بی لیاقتها را به سینه دیوار میکوبیم، ما با هیچکدام از مسئولین عقد اخوت نبسته ایم و تا وقتی در خدمت نظام و مردم هستند، حمایت میکنیم و دست از پا خطا کنند، تبری میکنیم، اما همه اینها همه این «حریت سیاسی» را مدیون جمهوری اسلامی هستیم. ما مردمان خاموش و همیشه ساکت و مطیع روزگاران بودیم و اصلا امام خمینی به ما «شجاعت اعتراض کردن» و «شهامت سیاسی» را یاد داد و آیت الله خامنه ای به ما تبدیل بحرانها به فرصتها را آموخت.
🔰و اگر روزی جمهوری اسلامی صدمه ببیند، شک نکنید همه این دستاوردها خواهد رفت. 👈نه دین خواهد ماند، نه ایران، نه استقلال خواهد ماند، نه پیشرفت علمی و صنعتی. نه امید خواهد ماند نه الهامبخشی. آن روز نه تنها گردن تک تک ما را، که گردن عزت و شرف و تمدن ما را خواهند شکست. آن روز برای اینکه چرا روزی قدر نظامی که بعد از 1400 سال آرزوی حکومت شیعه، با خون سیصد هزار شهید بدست آمده بود، ندانستیم، چرا پشت این نظام را خالی کردیم، در جایی که باید دفاع میکردیم، سکوت کردیم، افسوس خواهیم خورد. هیچ ملتی بدون تاوان دادن پیروز نشده، قدرتمند نشده. پس راست گفت آن دوست ما اگر دلار 100 هزار تومان که هیچ، 900 هزار تومان هم شود، ما دست از جمهوری اسلامی نمیکشیم. ما برای اینکه «میخواهیم خودمان باشیم»، «میخواهیم نوکر نباشیم»، «میخواهیم مستعمره امریکا و اسرائیل و انگلیس» نباشیم، تاوان داده و خواهیم داد. اما تحت هر شرایطی هرگز تسلیم نخواهیم شد. آینده روشن است. امید ما همیشه زنده است. زنده باد وطن. زنده باد جمهوری اسلامی.
#محمد_عبدالهی
☑️ @abdollahy_moh
⭕️ طراحی دشمن برای ایران ما چیست؟
🔰 سال 1975 در یکی از کلیساهای منطقۀ عینالرمانه #لبنان مراسم عروسی بود. اتومبیلی با مسلسل حاضران عروسی (از جمله پیر جمیل رهبر حزب فالانژ که سالم ماند) را به رگبار گلوله میبندد و فرار میکند و تا به امروز دربارة این اتومبیل اطلاعاتی وجود ندارد. بعدازظهر همان روز در استادیوم ورزشی در غرب بیروت مسابقة فوتبالی بود. پس از پایان بازی تماشاگران که اکثرا فلسطینی بودند، سوار اتوبوس میشوند تا به اردوگاههای خود بازگردند. یکی از این اتوبوسها از مقابل همین کلیسا که دو ساعت قبل به رگبار بسته شده بود، با پرچم فلسطین و لبنان و سر دادن شعار عبور میکند. جوانان حزب مسیحی افراطی فالانژ، آنها را به رگبار گلوله میبندند و عدۀ بسیاری کشته میشوند. این حادثه، جرقه جنگ داخلی لبنان برای 15 سال میشود. اول با هفت تیر و مسلسل کم کم با آرپیجی و تانک و توپخانه به کشت و کشتار میپردازند. فالانژها حتی «قتل علی الهویه» (کشتار بر اساس اسم) راه میندازند، هر کس اسم مسلمان دارد، بی هیچ جرمی صرفا بخاطر «اسم مسلمان» قتل عام میکنند. در جنگ داخلی 120 هزار نفر کشته میشوند، 1 میلیون نفر آواره و مهمتر از همه: اسرائیل به کمک فالانژها می آید و لبنان را اشغال میکند!
آری! سالها بود در لبنان، مسیحی و شیعه و سنی کنار هم زندگی میکردند. تا اینکه اسرائیل پیدا شد و لبنانی را با لبنانی، لبنانی را با فلسطینی و سوری و.. به جان هم انداختند. و نتیجه شد یک جنگ خانمانسوز بر اثر یک جرقه کوچک.
🔰در هر جامعه ای، #شکافهای_اجتماعی وجود دارد و طبیعی هم هستند. شکاف های نسلی، جنسیتی، طبقاتی، قومیتی، باورهای فرهنگی، سیاسی و مذهبی و حتی ورزشی. شکاف نسل جدید و قدیم، شکاف دختر و پسر، زن و مرد، قوم الف و ب، طرفداران تیم فوتبال x و y، مسلمان و مسیحی، کاتولیک و پروتستان، شیعه و سنی، مذهبی یا غیرمذهبی، دانشجو و غیردانشجو، کارمند و شغل آزاد، معلم و کارگر، چپ و راست ووو. صدها و بلکه هزاران شکاف میتوان برای یک جامعه تعریف کرد.
این شکاف ها، خطوط رقابت و منازعه در جوامع هستند که میتوانند غیرفعال، نیمه فعال یا فعال باشند. شکاف های اجتماعی از نظر تاثیرگذاری بر زندگی سیاسی دارای مراحل غیرفعال (وجود تفاوت)، نیمه فعال (ایجاد هویت گروهی)، فعال (سازماندهی و برخورد) هستند.
وقتی یک جامعه در معرض بحران قرار میگیرد که شکاف ها و تفاوت های طبیعی به ناگاه فعال شوند و به مرحله دشمنی برسند. آنگاه مردم همدل و یکرنگ دیروز که بی هیچ مشکل و کینه ای زندگی میکردند، همه در مقابل یکدیگر صف می بندند. ❌هموطن با هموطن، همسایه با همسایه، خواهر با برادر، حتی زن با شوهر رودر روی یکدیگر قرار میگیرند و پیوندهای اجتماعی و دلبستگی های درونی یک جامعه فرو می پاشد. وقتی یک جامعه از درون دچار بحران شد، حال هر دشمن خارجی که خود عامل طراحی این شکاف افکنی بوده یا فرصت طلب است وارد میدان میشود و ضربه نهایی را بر فرق کشور هدف فرود می آورد.
🔰 از بدو انقلاب تا دهه هفتاد، تقریبا هیچیک از شکاف های اجتماعی ایران فعال نبود. دولت اصلاحات آمد و به ناگاه شکاف فارس و ترک و کرد و لر، شکاف چپ و راست، شکاف جمهوریت و اسلامیت، شکاف مذهبی و سکولار، شکاف ملی گرا و اسلامگرا، شکاف غربگرا و شرق گرا، شکاف چادری و مانتوی، و دهها شکاف خفته یا جدیدالظهور را با جنگ رسانه ای سهمگینی فعال و ملتهب کرد. شکاف هایی که بعدا روز به روز زیادتر و رنگارنگتر شد. تا زمانی که شکاف باحجاب بیحجاب، با جرقه مرگ یک دختر به شورشهای چندماهه در ایران منجر شد. و در آینده هم ادامه خواهد داشت.
رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیروهای مسلح تاکید کردند: «مشغول دشمنیهای جزئی نشوید، به اصلِ «طرّاحی دشمن» توجه کنید. اینها نگاه میکنند برنامهریزی میکنند میبینند اینجا احتیاج است به اینکه یک دعوایی راه بیفتد برای اینکه فلان جا سود ببرند؛ این دعوا را اینجا راه میاندازند برای اینکه مثلاً سودش را آنجا ببرند!»
جامعه ایران به لطف دشمنان خارجی و خائنان یا جاهلان داخلی، مملو از شکاف های نیمه فعال و فعالی شده که هر لحظه میتواند خاطره عروسی در کلیسای عین الرمانه را زنده کند. چرا که دشمن یکی است و همان دشمنی که جنگ داخلی لبنان را کلید زد، جنگ داخلی سوریه و عراق را هم کلید زد و برای ایران هم همین "طراحی" را دارد. پس روشن است هر فرد یا گروهی که به شکاف ها دامن زند، و بجای دعوت به همبستگی اجتماعی و همدلی واتحاد، ندای تفرقه و خشونت و نفرت جمعی سر دهد، در این «طراحی دشمن» بازی میکند. چه بداند چه نداند. وظیفه ما برای حفظ و کارامدسازی جمهوری اسلامی، تقلیل و کمرنگ کردن شکاف ها با بیشترین دقت و عطوفت اجتماعی در عین حفظ هویت اسلامی و توحیدی جامعه ایران است.
#محمد_عبدالهی
متن کامل یادداشت در فارس: http://fna.ir/3cav61
☑️ @abdollahy_moh
⭕️مقابله با بیحجابی یا حفظ وحدت و اتحاد ملی؟
❌درباره حجاب و مقابله با بیحجابی چند سوال مطرح است. آیا حکومت اسلامی و مردم در برابر بی حجابی اصلا مسئولیتی دارند؟ کدام دستگاه و ارگان کشور در مقابله با بیحجابی مسئولیت دارد؟ اگر نهی از منکر منجر به درگیری و تفرقه و شکاف اجتماعی شود چه باید کرد؟ چگونه میتوان هم با بی حجابی مقابله کرد هم اتحاد و همبستگی ملی را حفظ کرد؟ راه مقابله با بیحجابی چیست؟
🔰1. آیا حکومت اسلامی و مسلمانان در برابر بیحجابی مسئولیت دارند؟ قطعا! حجاب حکم صریح قرآن برای زنان مسلمان است و قطعا حکومت اسلامی و مسلمانان برای رعایت حجاب زنان مسئولاند. چنانکه برای جلوگیری از چشم چرانی مردان، دعوا و نزاع و زورگیری، سیگار کشیدن در محیط عمومی، شراب خوردن، ربا گرفتن و.. مسئولیت دارند.
🔰2. در جمهوری اسلامی 26 دستگاه از جمله صداوسیما، وزارت ارشاد، نیروی انتظامی، سازمان تبلیغات اسلامی، شهرداری، وزارتخانه های: علوم، آموزش و پرورش، وزارت کشور و ارتباطات و بهداشت و ورزش و کار و خارجه و حتی مسکن و گردشگری، مرکز امور زنان و خانواده، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، سازمان بهزیستی، مجلس، قوه قضاییه و بسیج در موضوع حجاب مسئولیت دارند. از قضا از همه این 26 دستگاه تنها دستگاهی که کار میکند و کارش به چشم میآید نیروی انتظامی است! یعنی درست دستگاهی که آخرین مسئولیت را دارد. صداوسیما تابحال حتی یک سریال بروز با موضوع حجاب (مستقیم یا غیرمستقیم) نساخته. وزارت ارشاد حتی نتوانسته برای بازیگران مسئله حجاب را اقناع سازی کند. ستاد امر به معروف، بدون ذرهای خلاقیت و با روشهای خشک و کلیشهای که از سال 84 هیچ دستاوردی نداشته همچنان بر همان پاشنه میکوبد.
🔰3. ما برای مقابله با بیحجابی اول باید نگاهی به گذشته و عملکردهای قبلی این دستگاهها داشته باشیم و سپس برای آینده بیندیشیم. باید از خود و آنها سوال کنیم آیا حرکتهای شعاری جواب داده؟ آیا #گشت_ارشاد جواب داده؟ آیا حرکتهای انتظامی و امنیتی چهره به چهره جواب داده؟ باید تک تک این دستگاهها مطالبه و مواخذه شوند که کجا اشتباه کردند که حجاب به عنوان موضوع صدم دهه هشتاد به موضوع اول تا پنجم دهه چهارصد رسیده است. این دستگاهها باید مواخذه شوند که اشتباه کردید سریال نساختید. اشتباه کردید کار فرهنگی و رسانهای نکردید. اشتباه کردید کمپینهای موثر رسانهای نداشتید و در برابر کمپینهای ضدحجاب منفعلانه تماشا کردید. اشتباه کردید بدون جامعهشناسی و روانشناسی جامعه ایران رفتار کردید.
❌درحالی که دشمن با روانشناسی دقیق جامعه ایران عمل کرد. دشمن به خوبی میداند مهمترین خصلتهای روحی جامعه ایران چیست. به عنوان مثال: جامعه ایران، "دوستدار مظلوم" است. بخصوص اگر آن مظلوم، زن یا دختر باشد. بخصوص اگر جوان باشد! جامعه ایران "لجباز " است، بخشی از این جامعه حتی کمربند ایمنی خودرو را صوری میبندد فقط بخاطر لجبازی با مامور راهنمایی رانندگی. حتی اگر به سلامتیاش لطمه بخورد. بخشی از این جامعه اگر یک مسئول امریکایی بگوید ما ایران را میزنیم، میگوید غلط میکنی! ولی اگر همان امریکای جنایتکار سفره هفت سین بیندازد، فریب میخورد و دوستی او را باور میکند! (چه بخواهیم چه نخواهیم چه انکار کنیم چه تایید، بخشی از جامعه ما واجد چنین روحیهای است). علت چیست؟ این جامعه هزاران سال تحت لوای حکومتهای ظالمانه پادشاهی زیسته و همواره حکومتها را در مقابل و بالای سر خود دیده. نه از خود و از دل خود. همیشه در حال لجبازی مخفی یا علنی با حکومتها بوده و هنوز این خصوصیت را دارد. دشمن به خوبی با استفاده از همین دو خصوصیت روحی، در قضیه مهسا امینی، مرگ یک دختر بیمار مغزی در محل گشت ارشاد را ظلم و حتی قتل یک دختر جوان در برابر حاکمیت تصویرسازی کرد و هزاران نوجوان و جوان جوگیر را با بالاترین شدت خشم و خشونت روانه خیابانها کرد. برخی از زنان را صرفا بخاطر لجبازی بیحجاب کرد تا بیحجابی و زننده پوشی و حتی سگ گردانی را به نماد ضدیت با حکومت تفسیر کنند!
پس شما تا روحیات و شرایط ذهنی و روانی جامعه را نشناسید نمیتوانید گامهای درست و دقیقی در حوزه مسائل اجتماعی بردارید.
🔰4. راه مقابله با بیحجابی چیست؟ فرهنگی؟ انتظامی؟ قضایی؟ امنیتی؟ همه موارد اما صرفا بر اساس یک راهبرد اصلی که در همه این حرکتها و برخوردها باید لحاظ شود:
ادامه 👇
http://fna.ir/3cd7j5
☑️ @abdollahy_moh
ادامه :
🔰4. راه مقابله با بیحجابی چیست؟ فرهنگی؟ انتظامی؟ قضایی؟ امنیتی؟ همه موارد اما صرفا بر اساس یک راهبرد اصلی که در همه این حرکتها و برخوردها باید لحاظ شود:
راهبرد اصلی: هر نوع حرکتی برای ترویج حجاب و مقابله با بیحجابی باید با این پیشفرض صورت گیرد که طرف مقابل یک انسان و یک «زن» است با شرایط روحی، فکری و جسمی خاص. هر نوع گفتگو، هر نوع نصیحت، هر نوع تذکر، هر نوع حرکت فرهنگی، هر نوع نگاه و رفتار باید محترمانه و عاری از خشونت و تحقیر باشد. باید با هدف تاثیر واقعی باشد، نه افزایش خشم درونی او. او باید از رفتار شما، از نگاه شما، از کلیپ و فیلم و نقاشی و شعر و کلام شما احساس احترام و محبت کند. نه لجبازی و تحقیر و خشونت. هر نوع حرکتی که آغشته به خشونت یا تحکم و آمرانه باشد، اثردهی اش صرفا مقطعی یا معکوس است نه اینکه آن فرد را واقعا نسبت به رعایت حجاب، قانع کند. نه اینکه او را عاشق حجاب کند.
هر نوع «حرکت چهره به چهره» که محترمانه یا مهربانانه یا اقناعگر نباشد، واجد خشونت یا تحقیر یا خشک و صرفا آمرانه باشد، در جهت طراحی دشمن است و میتواند طبق خواست دشمن یک مهسا امینی دیگر به وجود دارد با عواقب وحشتناک. اصلا شکاف «حجاب، بیحجاب»، در وهله اول یک پروژه سیاسی است تا اعتقادی. در وهله اول برای درگیری اجتماعی و قطبی سازی جامعه ایران و تضعیف جمهوری اسلامی طراحی شده و سپس با اهداف فمینیستی و اسلامستیزی و فسادگستری. هدف این شکاف، شکل گیری آشوبهای خیابانی و نزاع حاکمیت – مردم و مردم – مردم است. هدف، تفرقهافکنی و از بین بردن همبستگی ملی و درگیری جمهوری اسلامی با مسائل داخلی است. بیدین سازی جامعه ایران، وقوع انقلاب جنسی و اشاعه فسادهای جنسی هدف درازمدت و ثانویه پروژه کشف حجاب است.
در اینجا مشخص میشود که سازمانها و دستگاههای مرتبط با مسئله بیحجابی، تاکنون چه اشتباهات هولناکی داشتهاند. درحالیکه میتوانستند بجای زنهای کادری و پلاکارد زده و چادری سفت و سخت، که صرفا با تذکر آمرانه و یا با پر بر سر زنان بیحجاب میزنند تا او بدون هیچ اقناعی روسری سر کند، با بکارگیری زنان مسن و حتی مانتوی ولی باوقار و یا به صورت غیررسمی و غیرکادری تنها 2 دقیقه وقت بگذارند با طرف مقابل سخن بگویند که او واقعا چرا باید حجاب داشته باشد. صحبت کنند، نه تذکر. اقناع کنند، نه دستور. گفتگو کنند، دوست شوند نه دعوا و دشمن.
در اینجا روشن میشود هر حرکت "ماست پاشانهای" حرکتی در جهت خواست دشمن و بلکه کاتالیزور و آرزوی دشمنان ماست.
🔰5. یکی از بانوان استاد دانشگاه نقل میکرد که "در جلسات ابتدای ترم چند تن از دانشجویان کم حجاب کلاسم با گارد و جبههگیری آتشین پرسیدند «چرا نباید آزاد باشیم؟ چرا نباید هر جور دلمان خواست بگردیم؟ و زیباتر باشیم؟ این حق ماست که هر طور دوست داریم لباس بپوشیم. اصلا چرا باید حجاب داشته باشیم؟» من پاسخ دادم: چرا حجاب؟ بخاطر اینکه حجاب، زیباییهای جنسی و زنانه مرا میپوشاند. من هیچ مردی جز همسرم را لایق نمیبینم که زیباییهای زنانهام را تماشا کند و از آن لذت ببرد. چرا باید زیباییهای زنانه من، مو و سینه و گردن و ساق پایم در زیر چشم و پای مردهای خیابانی، و برای ارضای هوسهای چشمی و جنسی آنها خرج شود؟! او به چه حقی باید از زیباییهای جنسی من که مختص همسرم است، لذت ببرد؟ آنچه به عنوان «حق پوشش زن» مطرح است در حقیقت «حق دید زدن مردهای غریبه» است. آنها مفاهیم زشت را با کلمات زیبا به ما قالب کرده اند. دقیقا بخاطر همین بیحجابی قدم اول است. بعدش چشمچرانی. بعدش خیانت و طلاق. بعدش زنا و تجاوز و خشونتهای جنسی و.. است. این روند طبیعی ماجراست، ورای دین."
این بانو میگفت پس از این صحبت دو دقیقهای من، دانشجویانی با آن روحیات، نرم و آرام شدند. برخی سر به زیر انداختند و حالت لجاجت خود را کنار گذاشتند و دیگر تا پایان ترم هیچ بحثی درباره حجاب سر کلاسم مطرح نکردند.
ادامه 👇
http://fna.ir/3cd7j5
☑️ @abdollahy_moh
ادامه 👇👇
✅فرض کنید با تک تک زنان بیحجاب و کم حجاب، با همین لحن آرام و منطق مند، فلسفه حجاب گفته شود، درصد قابل توجهی از آنها اقناع میشوند و نیازی به تذکرهای مداوم و لجاجتهای بعدی آنها نیست. در روزگاری که رسانه ما از زمان و از موضوعات روز و مورد نیاز جامعه عقب مانده است، سریال سازی گفتمانساز و انسانساز تلویزیون و نهادهای فیلمسازی ما تعطیل است، شاید صحبت کردن و گفتگوی چهره به چهره با تک تک این زنان تاثیرگذار باشد. نه فقط با آنها که با تک تک اصناف و بازاریان و آن راننده تاکسی. اگر تک تک اینها بدانند چرا یک زن مسلمان در کشور اسلامی باید حجاب داشته باشد، جامعه خود به خود قادر به مهار ناهنجاریهای اجتماعی میشود و دیگر لازم نیست جور همه این فرهنگسازیهای انجام نشده را نیروی انتظامی با پلمپ فروشگاهها و رستورانها بکشد. صاحب فروشگاه خود در برابر «خیانت یک بیحجاب به کیان خانواده ایرانی» به «کرامت زن باحجاب و قداست حرکت او برای حفظ نجابت و پاکی شوهر و مرد خانواده دیگری» واقف است و همه بار مسئولیت بر دوش پلیس نخواهد بود. چنانکه در کشورهای عربی بدون اینکه حجاب به بحران تبدیل شود، جامعه صرفا با «نگاه خود» زن باحجاب را به عنوان «زن باکرامت» «زن با حریم» و زن بی حجاب را به عنوان «زن ارزان» «زن بدون حریم» یا «زن غیرمسلمان» دسته بندی میکند و با وجود نداشتن قانون، قاطبه زنان این جوامع باحجاب هستند.
نکته آخر. عزیزان در موضوع حجاب، به صبر و شکیبایی بسیار احتیاج داریم. صبوری فعال کلید این مشکل است. صبوری، اقناع، آرامش.
#محمد_عبدالهی
✍️متن کامل یادداشت در فارس: http://fna.ir/3cd7j5
☑️ @abdollahy_moh
أَعْظَمَ اَللَّهُ أُجُورَنَا بِمُصَابِنَا بِالْحُسَيْنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ وَ جَعَلَنَا وَ إِيَّاكُمْ مِنَ اَلطَّالِبِينَ بِثَارِهِ مَعَ وَلِيِّهِ اَلْإِمَامِ اَلْمَهْدِيِّ مِنْ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَيْهِمُ اَلسَّلاَمُ.