فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوری
🎥 حمله تروریستی به مقر انتظامی در راسک/ ۱۱ نفر از کارکنان فراجا به شهادت رسیدند
🎙معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت:
🔸در حمله تروریستی به مقر انتظامی در راسک ۱۱ نفر به شهادت رسیدند.
🔹گروهک جیش الظلم با انتشار بیانیه ای حمله ترویستی به مقر انتظامی در راسک را بر عهده گرفت
🔸در این حمله تعدادی از تروریستها کشته و زخمی و همچنین تعدادی از کارکنان پلیس مجروح و به شهادت رسیدند هم اکنون فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در موقعیت حضور و اوضاع تحت کنترل است.
بسمالله الرحمن الرحیم
در استانه شهادت مظلومانه مادرمان حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها جمعی از حافظان امنیت به دست مزدوران امریکا و رژیم شقی و کودک کش صهیونیستی به شهادت رسیدند .و تازمانیکه شهادت را فوز عظیم بدانیم ، دشمنان قران و مردم
هیچ غلطی نمیتوانندبکنند .
جوانان فراجا ، با اهدای خون مطهر و مقدس خویش ، ارامش و امنیت را برای ملت ایران بارمغان اورده و می اوردند .
آمریکا و اسرائیل با شهادت جمعی از فرزندان ایران اسلامی، نمیتوانند، در اراده و ایمان راسخ فرزندان دلاور ایران زمین کوچکترین
خللی وارد سازند .
شهادت مظلومانه جمعی از عزیزان فراجا رابه فرمانده معظم کل قوا، حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای دامت برکاته، و فرماندهان ارشد فراجا و خانواده های معزز انها تسلیت عرض میکنم ، و از خداوند سبحان همنشینی با مادرمان حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را ارزو و از مسئولین محترم خواستار مجازات عاملین این جنایت خائنانه هستیم .
عبدالرحیم علیپور
۲۴ آذرماه ۱۴۰۲
✅نشست و هم اندیشی جمعیت حامیان انقلاب اسلامی و جبهه حامیان مردم استان مرکزی با برخی از نامزدهای احتمالی مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه اراک،کمیجان و خنداب با هدف مشارکت حداکثری در انتخابات اسفندماه سال جاری و انتخاب اصلح با حضور اقشار مختلف مردم در ساعت ۱۴ مورخ ۱۴۰۲/۹/۲۹ در مجتمع فرهنگی آیت الله اراکی شهر اراک برگزار گردید .
💠روابط عمومی جمعیت حامیان انقلاب اسلامی و جبهه حامیان مردم استان مرکزی
https://eitaa.com/jahamarkazi
دیدگاه تخصصی علامه مصباح یزدی در خصوص انتخاب اصلح غیرمقبول یا صالح مقبول در گفتگو با خبرگزاری فارس با ایشان؛ ۲ دی ماه ۱۳۹۱
می گویند صالح مقبول بر اصلح نامقبول ترجیح دارد و این را یک امر عقلی می دانند. بعد هم وقتی سوال می کنیم که خب از کجا بفهمیم چه کسی مقبول است چه کسی نا مقبول، هنوز که در جامعه اینها در مظان انتخاب مردم قرار نگرفته اند، می گویند خب به نظرسنجی ها مراجعه می کنیم. سوال این است که این ایده ترجیح صالح مقبول بر اصلح در مواقع انتخابات ها درست است؟ البته بعضی در اشکال به این نوع نگاه می گویند این همان چیزی است که در سقیفه هم اتفاق افتاد، می گفتند امیرالمومنین علی(ع) اصلح است ولی فلانی صالح مقبول است چون با او بیعت کردند ...
البته من این تعبیر آخری را که شما گفتید نشنیده بودم حالا دارم از شما می شنوم ...
اصل این قضیه و نگاه، درست است یا چند وجهی است؟
_ عرض کنم ما یک قواعد عقلی و شرعی داریم که اینها خیلی روشن و راهگشاست. اصل اولیه این است که هر جا ما حق انتخاب داریم، باید اصلح را انتخاب کنیم، ولی یک فرض استثنایی هم در کنار این داریم و آن این که اگر ما شخصی را شناسایی کردیم که صد در صد اصلح است و دیگران غیر اصلح اند ولی مطمئن هستیم که این اصلح رأی نمی آورد – البته اثبات این احتمال که این فرد رأی نمی آورد یک عرض عریضی(مفصل) دارد - حالا قرائن و شواهدی هست، مثلا من که یک آدم کودنی نیستم، یک چیزی از مسائل اجتماعی و سیاسی سر در می آورم، یقین صد در صد دارم که این گزینه رأی نمی آورد، حالا من اگر از این اصلح ترویج کنم و در عین حال بدانم که هیچ اثری ندارد، بدیهی است که این کار لغوی است؛ در امر به معروف هم می گویند اگر می دانید و یقین دارید که امر یا نهی شما هیچ اثری ندارد، تکلیف به آن تعلق نمی گیرد.
اما کلام در این است که غالبا با این یقین، عدم رأی آوری را افراد القا می کنند در حالی که واقعی نیست،
غالبا این رأی ها و اقبال عمومی یا کم و زیاد شدنش بستگی به تبلیغات و تلاش دارد...
** کسی که تشخیص دادید بینکم و بین الله اصلح است را ترویج کنید
در همین انتخابات چند سال اخیر یک موردش را دیدیم، بهترین کسانی که سابقه ای در امور سیاسی داشتند به طور قطع می گفتند این شخص رأی نمی آورد. یکی از کاندیداهای مهمی در همان سال آمد همین جا و درباره رقیب دیگرش گفت این شخص حداکثر 500 هزار رأی خواهد داشت. ولی بعد دیدیم که همان فردی که می گفتند رأی ندارد، چند میلیون رأی آورد. این را کسی می گفت که واقعا بیشترین سابقه در فعالیت های سیاسی کشور را داشت، آدم سالمی هم به نظر می رسید، تصورش این بود. حالا آیا صرف اینکه چنین کسی با این سوابق می گوید این فرد رأی نمی آورد مانع می شود از اینکه من به او رأی بدهم؟
شما باید کار و فعالیت خودتان را بکنید و آن کسی که بین خودتان و بین الله تشخیص دادید اصلح است، او را ترویج کنید، مگر اینکه یقین داشته باشید که حمایت از این فرد هیچ اثری ندارد، در این صورت حمایت از او کار لغوی خواهد بود.
اما حرف این است که چه موقع ما چنین یقینی داریم، البته شواهد و قرائن عینی و تجربی نشان می دهد که اینطور نیست، مخصوصا کسانی که با اخلاص کار و فعالیت می کنند، خدا به اینها کمک می کند و حتی ممکن است همان اصلح، مقبول جامعه هم بشود.
بنابراین فقط در جایی می شود گفت که صالح به جای اصلح تبلیغ شود و انتخاب شود که یقین داشته باشیم گزینه اصلح رأی نمی آورد ولی چنین یقینی بسیار نادر است.
گردآوری:
فاطمه عسگری
بسمالله الرحمن الرحیم
جوانان جویای بر و نیکی توجه بفرمایند .
از جوانان عزیز و گرامی و پرشور و انقلابی انتظار میرود ، همانند این خواهر گرامی ، در گردآوری مطالب مفید و ارزشمند و بصورت موضوعی، کوشش کنند .
زیرا تولیدات فاخر به وفور در فضای مجازی وجود دارد.
البته مواظب مطالب کذب و خلاف واقع هم باشید.
با احترام و ادب فراوان
برادرتان عبدالرحیم علیپور
۱دی ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سواد رسانه - سوگیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سواد رسانه - فضای مجازی حقیقی است1
32.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سواد رسانه - فضای مجازی حقیقی است3
🔴رهبر انقلاب: دو انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی باید با شکوه برگزار شوند .
حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار مردم خوزستان و کرمان:
🔸ما حدود دو ماه دیگر دو انتخابات مهم داریم در کشور. ملت ایران باید برای انجام این دو انتخابات به بهترین شکل آماده باشد.
🔸یک انتخابات، انتخابات مجلس خبرگان رهبری است. مجلس خبرگان رهبری اهمیتش در آنجاست که در موقع لازم میتواند رهبر مناسب را برای کشور انتخاب کند و در طول زمان هم میتواند و میباید مراقب حفظ شرایط حیاتی رهبری در شخص رهبر موجود باشد؛ بایستی ملت ایران، مردم استانها دقّت کنند، مراقب کنند و این انتخابات را به بهترین وجه برگزار کنند.
🔸و اما انتخابات مجلس شورای اسلامی که بسیار مهم است. مجلس شورای اسلامی طبق قانون اساسی ریلگذاری کنندهی آیندهی کشور است. اگر کشور مشکلاتی دارد برای رفع این مشکلات نیاز به قانونگذاری و حضور مدّبرانهی مجلس شورای اسلامی است. این دو انتخابات بایستی با شکوه برگزار بشود.۱۴۰۲/۱۰/۲
بسمالله الرحمن الرحیم
امر رهبر و اطاعت مسؤلین
رهبر بیدار دل و دیده بان امین و هوشیار امت اسلامی، مردم و مسئولین دولتی و بخش خصوصی، را به مشارکت حداکثری در این دو انتخابات مهم دعوت فرموده است.
مردم شریف ایران اسلامی با وجود سختی های فراوان و مشکلات کشور، همواره ، به ندای ملکوتی قائد خویش ، لبیک گفته اند .اما در مورد مسؤلین، خصوصا بخش خصوصی ، پرسش بسیار است .سوء استفاده از نعمات نظام اسلامی و کفران نعمت عادت برخی از بهره مندترین آنها است .
دستگاههای نظارتی انهارا رصد کنند .
عبدالرحیم علیپور
۶ دی ۱۴۰۲
✅گردهمایی جمعیت حامیان انقلاب اسلامی و جبهه حامیان مردم شهرستان فراهان با حضور اقشار مختلف مردم و با موضوع مشارکت حداکثری و بیعت با رهبری با خیرمقدم گویی آقای امیر درخشنده دبیر جمعیت شهرستان فراهان آغاز و با سخنرانی دکتر علی کیهانیان دبیرکل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی و جبهه حامیان مردم کشور ادامه و با سخنرانی سردار علیپور دبیر جمعیت حامیان انقلاب و جبهه حامیان مردم استان مرکزی پایان یافت.
🔴 شایان ذکر است این مراسم در ساعت ۱۰ صبح مورخ۱۴۰۲/۱۰/۶ در شهرستان فراهان برگزار گردید.
💠روابط عمومی جمعیت حامیان انقلاب اسلامی و جبهه حامیان مردم استان مرکزی
https://eitaa.com/jahamarkazi
هدایت شده از کانال جمعیت حامیان انقلاب اسلامی استان مرکزی
46.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅اجتماع بزرگ مشارکت حداکثری و بیعت با رهبری معظم ، و انتخاب اصلح در شهر فرمهین و با حضور دبیرکل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی کشور جناب آقای دکتر علی کیهانیان در مسجد جامع این شهر درتاریخ ۶ دی ماه ۱۴۰۲ ، با شکوه هرچه تمام تر برگزار شد.
💠روابط عمومی جمعیت حامیان انقلاب اسلامی و جبهه حامیان مردم استان مرکزی
https://eitaa.com/jahamarkazi
هدایت شده از رسانه مرکزی
#گزارش_تصویری
📸مراسم تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی استان مرکزی ،به میزبانی #جمعیت_حامیان_انقلاب_اسلامی و #جبهه_حامیان_مردم،در سالن همایش اتاق اصناف اراک، برگزار گردید.
۱۴۰۲/۱۰/۷
💫 تابناک مرکزی
https://eitaa.com/tabnak_markazi