دو تا از محبوبای اسلایترین
#harry_potter
[ • @abeautifulmind | یک ذهن زیبا • ]
خب
طبق قرارمون نوبت به معرفی سه تا کتاب امروز ئه.
تصمیم گرفتم راجع به فلسفه کتاب بهتون معرفی کنم.
● دنیای سوفی: دنیای سوفی، سفری به دل تاریخ فلسفه هست. سفری که با یه پرسش عجیب آغاز میشه: تو کیستی؟ این سوال که روی تکه کاغذی نوشته شده، آغاز سفری ئه به کوچه پسکوچههای یونان باستان. همونجایی که اولین فیلسوفهای عالم، قدم میزدن و با مردم خوشوبش میکردن و سعی میکردن ذهن اونها را به موضوعی جلب کنن که به نظر بسیار بیارزش و بیاهمیت میاومد: زندگی چیست؟
● محفل فیلسوفان خاموش: نورا، دختر یازدهسالهای ئه که علاقه زیادی به فلسفه داره و مدام سوال میپرسه. اون سوالهاش رو از ویتوریو هوسله، استاد فلسفه دانشگاه آلمان، میپرسه. نامهنگاری بین این دو نفر از ژانویهی سال ۱۹۹۴ آغاز میشه و تا ژانویهی سال ۱۹۹۶ طول میکشه. نورا سوال میکنه و هوسله، به دقت و البته با زبونی ساده و قابل فهم به اون جواب میده.
● شازده کوچولو: بله! همون کتابی که بارها راجع بهش شنیدیم و چیزهای زیادی راجع بهش ساخته شده. این کتاب که مرور خاطرات و گفتگوهای خلبانی با یک مسافر کوچک ئه، از زندگی صحبت میکنه. تو این کتاب، روح فلسفه جریان داره؛ همون شگفتی معصومانه و کودکانهای که مسافر کوچولو در سفرهاش تجربه میکنه و همون سوال مهم همیشگی که در تمام بحثهای فلسفی وجود داشته، تو این کتاب وجود داره. شازده کوچولو سوال میپرسه و مدام میخواد از همهچیز سردربیاره. اون میخواد چرایی همهچیز رو بدونه.
امیدوارم خوشتون بیاد✨
و اگه خواستید بهم بگین که فردا از چه سبکی کتاب معرفی کنم.
#book
[ • @abeautifulmind | یک ذهن زیبا • ]